×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето я красавицата Вики, която бе наръгана 10 пъти от бежанец


Ето я красавицата Вики, която бе наръгана 10 пъти от бежанец
Няколкото мига между живота и смъртта Виктория помни смътно. Знае обаче, че след като паднала на плочките, успяла бързо да се изправи на крака и да повика помощ, разказаха нейни приятели
03 Ноември 2013, Неделя, 15:14 ч.

От полицията отказаха да съобщят имената на нападателя

20-годишният кандидат-бежанец от Алжир, който наръга с нож 10 пъти студентка в центъра на София и избяга, е заснет от видеокамерите до централата на ВМРО. Камерите заснели цялото нападение на алжиреца на студентката по политология в Софийския университет Вики. Във фаталната вечер тя била нощна смяна. След като петъчният поток от хора по оживената улица стихнал, Виктория седнала на стола си зад щанда. Около 2 ч на входа се появил младеж.След като влязъл в магазина, той се огледал няколко пъти, посегнал да вземе нещо от витрината, но след това се сепнал. Виктория го поздравила и попитала какво ще желае. Той обаче дори не я погледнал. След секунди мъжът грабнал няколко неща от щанда пред нея и се обърнал. Тогава студентката се досетила, че може той да е крадец, и се развикала. Той обаче не спрял. И тогава Виктория метнала по него телефона си, за да го спре. Ядосан от опита й да опази стоката, алжирецът извадил нож от джоба си, обърнал се, хвърлил взетата стока и започнал да ръга момичето, съобщава "Стандарт". 

"Няколкото мига между живота и смъртта Виктория помни смътно. Знае обаче, че след като паднала на плочките, успяла бързо да се изправи на крака и да повика помощ", разказаха нейни приятели, успели да говорят с нея след операциите й. Повиканите полицаи дошли на мястото за броени минути, защото в този момент патрулирали наблизо. 

Вики била откарана в "Пирогов" в безсъзнание и с огромна загуба на кръв. Лекарите се бориха за живота й цяла нощ. За щастие след няколко операции успяха да я стабилизират. Преливането на кръв обаче продължава. Не е ясно и дали въпреки операциите органите й не са по-сериозно засегнати.

От полицията отказаха да съобщят имената на нападателя. Въпреки това изданието научи, че алжирецът е влязъл в страната ни нелегално през турско-българската граница в началото на годината. Той е бил задържан в ареста в Хасково, а след това преместен за кратко в бежанския лагер край града, тъй като заявил, че е бежанец и иска статут. 

Първоначалната му проверка показала, че няма криминални регистрации. На властите заявил, че ще чака документите си извън лагера, тъй като можел да се издържа сам. Той все още не е получил официални документи. За сметка на това обаче вече има регистрация за хулиганство у нас. От МВР разкриха, че и друг път чужденецът е бил задържан заради груби прояви.

"И при нас идват тъмнокожи чужденци и ни притесняват", оплакаха се колежки на Виктория от съседния магазин. Момичетата разказаха още, че по цялата улица от началото на годината се движат съмнителни хора, но напоследък положението станало нетърпимо. "Появяват се на тумби от 20-30, заграждат щандовете и даже не можем да видим какво се случва", разказаха момичетата. Досега инциденти с тях не е имало. 

След клането на Виктория обаче продавачките наоколо са изтръпнали от ужас и даже искат от шефовете си охрана или да затварят по-рано. Колежките на пострадалото момиче от магазина пък отворили едва в 11 ч в събота, защото трябвало да измият кръвта по пода.

Бащата на Виктория, който се занимава с частен бизнес, иска да отмъсти за нападението на дъщеря му. Това разказа самият той пред свои близки. "Семейството ми се труди честно от години, изучих децата си, а сега мисля единствено ще оживее ли дъщеря ми", коментира бащата.


В категории: Крими


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
Антракс!
08.11.2013 11:13:37
0
0
Да създадем вече една организация за наказание на такива постъпки...Всяка една държава има такива организации или те се създават от хората или от "държавата" ... като държавата не иска да я направим ние!!!
Към всеки град да има хора отговарящи за отделни групи .... при нужда да се отзоваваме където трябва и за каквото трябва!!! Да не даваме на никого слабо и всяко зло да си има последствие да видим тогава дали ще продължат тези неща след като знаят ,че ще им се случат същите за не повече от 24-часа та дори и по лоши.....Нито са повече от нас Нито са по силни...А си мислят ,че ще ни превземат и те като всички други !!! УРОК ИМ ТРЯБВА И НА ТЯХ!!!
10.
????g
06.11.2013 12:28:56
1
0
balgarite ne ubiva li i ne kradqli tova sa laji az rabotq v magazin kadeto 4esto stavam svidetel na krajbi i poboi6ta ot strana na balgarski q narod ,no ne slagam vsi4ki pod ob6t znamenatel tova 6te bade mnogo ne 4esno sprqmo 4esnite i vazpitani grajdani ,no 4e si ima loshi balgari si gi ima tova e fakt
9.
????g
06.11.2013 12:18:32
1
0
tezi kadeto slagat ciganite vinagi pod ob6t znamenatel da go duhat vinagi svarzvat loshite ne6ta s ciganina a balgarina kvo pravi a droga droga i pak droga i posle otivat v groba hi hi hi
8.
Чичо Манчо
04.11.2013 10:41:07
3
3
България има един милион мръсни мангали, които убиват старите хора по селата за едно кюфте. Не ни трябва и друга измет - от алжир, сирия, африка, азия и т.н. Да си стоят там, не можем да понесел още паразити.
7.
koko djambo
04.11.2013 09:27:06
0
1
Ne ni triabva izmet!!!Van ot stranata ni!!!
6.
eeeeeeeeeeeiiiiiiiii 2
04.11.2013 00:10:37
0
4
"Имат чест и я защитават"............боже, боже, къде я видя тая чест и как точно я защитават, че не мога да разбера - като колят невинни деца ли?????? Като крадат ли?????? Нещо не ми се връзват нещата! Или не си в час, или не си в ред!!! Знаеш ли колко българи се чудят как да преживеят, колко гладуват без работа и без доходи????? Ама не са тръгнали да колят и да убиват, нали? Как не те е срам да правиш такъв коментар?!? Възмутена съм от дъното на душата си! И......съгласна съм : най-добре вместо да ревеш - взими си го в къщи и си го гледай!
5.
до "жалещият 2"
03.11.2013 23:58:21
0
3
Абе пич, първо тези 1000лв не ги дава ЕС а ги даваме всички ние - от държавния бюджет, второ той краде от магазин за цигари и алкохол, трето самият той е декларирал, че ще се издържа сам..........не ти ли станаха много доказателствата, че е боклук и не трябва да тъжиш за него и да ми хленчиш и да ги оплакваш! Прибери си го у вас този боклук, като толкова много ти е мил!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.
RT
03.11.2013 20:10:35
2
9
ЕЙ , ЕЙЙЙЙ 2 : АКО БЕШЕ ДЪЩЕРЯ ТИ,ТАКА ЛИ ЩЕШЕ ДА МИСЛИЩ , А ??? ДОЛНА ГАД СИ ТИ ,ДА ЗНАЕШ - ПОЧТИ ,КОЛКОТО ТОЯ , ДЕТО Я ЗАКЛА ... НАПРАВО СМЕ ПОТРЕСЕНИ ОТ ПУБЛИКАЦИЯТА !!!
3.
Кондю
03.11.2013 17:39:27
5
5
boli me ku.a za teq mangali,nikoi ne gi e kanil v rodinata mi.AUSLANDER HINAUS
2.
а
03.11.2013 16:24:26
19
5
a питате ли къде отиват 1000-та лв отпуснати от Европейския съюз за всеки бежанец? Знаете ли,че те живеят като кучета без ток,вода ,лекарства и елементарни условия? Това не са цигани да се оставят да бъдат мачкани и унижавани цял живот.Имат чест и я защитават! Не казвам,че момичето е било виновно за каквото и да е,но се поставете на местата на бежанците,нямаше ли да сте готови на всичко за да спасите животите на децата/семейството си?
1.
Georgi
03.11.2013 16:04:13
3
4
Daite mu imenata na toia. Kato go pusnete obiavete kude i koga.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази певица май го закъса, продава звездния си пентахаус Тази певица май го закъса, продава звездния си пентахаус Луна пусна за продажба мезонета, стяга куфарите за морето Mрежа от фалшиви магазини откраднала пари и лични данни на 800 000 души в Европа и САЩ Mрежа от фалшиви магазини откраднала пари и лични данни на 800 000 души в Европа и САЩ Работила почти десетилетие със стотици хиляди уебсайтове Намериха пистолети и патрони на ГКПП Лесово Намериха пистолети и патрони на ГКПП Лесово По случая е образувано досъдебно производство Ето кой с какъв номер ще се яви на вота 2 в 1 Ето кой с какъв номер ще се яви на вота 2 в 1 ЦИК изтегли жребия за изборите Изненада или не: Слави Трифонов лично повежда листи на "Има такъв народ" Изненада или не: Слави Трифонов лично повежда листи на "Има такъв народ" Трифонов ще води листата в родния си край - Плевен Два български филма влизат в конкурсната програма на „Златната липа“ 2024 Два български филма влизат в конкурсната програма на „Златната липа“ 2024 Търсят спешно продавачи и служители в хотелиерството по Черноморието Търсят спешно продавачи и служители в хотелиерството по Черноморието Предложенията през април са нараснали с 5% спрямо март Гръмнала батерия на тротинетка подпали апартамент във Варна Гръмнала батерия на тротинетка подпали апартамент във Варна Щетите по имота са сериозни Бум на кражби в магазините в моловете - липсите са за над 100 хил. лв. за година Бум на кражби в магазините в моловете - липсите са за над 100 хил. лв. за година Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Пострадалата е в болница с множество рани по главата
Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите...
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори