×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Виолета Илиева от ГЕРБ е интересна за прокуратурата


Виолета Илиева от ГЕРБ е интересна за прокуратурата
Атанас Зафиров смята, че има доста притеснителни неща около шефката на регионалния инспекторат по образованието в Бургас
07 Октомври 2013, Понеделник, 18:24 ч.
Автор: Радост ГЕОРГИЕВА Снимка Радост ГЕОРГИЕВА

На субекти като Сидеров и Бареков гледам внимателно – незавасимо дали са полезни билки или плевели

- Г-н Зафиров, никога в образованието в Бургаска област не е бил такъв хаос, какъвто е през пооследните месеци. Излиза, че една госпожа от ГЕРБ може да ви върти на малкия си пръст?

- Ако г-жа Виолета Илиева продължи да си вади болнични, както чувам – от една определена клиника, свързана с народен представител от ГЕРБ, наистина рискува да влезе сериозно в полезрението на медиите и в полезрението на прокуратурата. Бяха ни предоставени папки от хора от гилдията – възмутени и разтревожени от състоянието, в което се намира в момента оглавяваната от нея институция и от някои нейни действия като ръководител. Смятам, че има доста притеснителни неща, които сигурно биха заинтересували прокуратурата. Безкрайно изненадан съм от мудността, с която министерството на образованието разглежда тези материали, а дали въобще ги разглежда – това е друг въпрос. Предоставили сме  доказателства. Аз съм дълбоко разколебан във възможностите, и то най-вече в моралните,  г-жа Илиева да заема такъв отговорен и висок пост, свързан с образованието. Ако до седмица – две няма някакво развитие, лично аз ще входирам тези документи до Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси и ще настоявам те да стигнат до съответните институции със съответното мнение. Любопитно е да се проследи историята на заболяването на г-жа Илиева и нейните болнични листи.

- С какво разполагате за г-жа Виолета Илиева, бихте ли конкретизирали?

- Трябва да ги погледна в папките. Има сериозни съмнения по отношение на организирането на семинари, разминавания в реални и платени цени, в бройка на участващи. Имаше редица обвинения в  безпринципно политическо кадруване, безпринципни назначения. Единият от сигналите беше от бивш директор, човек, който е готов да застане с името си.

- Има ли достоен в БСП и ДПС за неин приемник в инспектората?

- Не смятам, че трябва да е задължително от БСП или от ДПС. Важното е да притежава необходимия авторитет и професионални умения да ръководи такава изключително тежка институция, каквато е Регионалният инспекторат по образованието. Аз съм възмутен от начина, по който се подхожда в момента и не бих си позволил никога да използвам такъв подход. Ако си болен, тежко болен – излез и обясни на обществото какво се случва. Не може на 15 септември да откриваме учебната година и всички да се питат какво става с шефа на Инспектората. Това е абсурдно.

- След общинската конференция на БСП в събота Евгений Мосинов стана лидер, ще има ли чистка на хората около Павел Маринов в Изпълнителното бюро на партията?

- Право и функция на председателя е да предлага състав на Изпълнителното бюро. Съответният орган, в случая Общинският съвет приема или не приема цялото или части от него. Ако 50% от състава не е приет, председателят трябва да представи нов състав на Изпълнителното бюро.  Нормалният състав е около 11 души. Отговорност на г-н Мосинов е хората, които той предлага да работят като екип. Моето лично мнение, което съм отстоявал като областен председател и член на Националния съвет на БСП –  винаги съм гласувал изцяло предложенията на председателя на съответния орган така, както съм държал органът, който аз предлагам, да бъде гласуван в цялостния му вид. Затова ги избираме за председатели тези хора – да носят цялата отговорност и да могат да си направят екип, на който имат доверие. Не трябва да бъде драма за всеки социалист, ако истински споделя идеите на партията, ако не бъде поканен в някакъв орган. Реалната политика се прави в Общинския съвет. Г-н Мосинов наследява този Общински съвет, той ще работи с него и малко или много ще се съобразява с реалностите в него. Ние сега не правим нов избор за Общински съвет. Г-н Мосинов ще работи със сформирания такъв и трябва да търси баланс.

- На 14 октомври предстои Областен съвет, който трябва да избере нов председател. Как ще станат номинациите?

- За разлика от общинската конференция, където всеки партиен член може да прави номинация и всяка основна партийна организация на самата конференция, т.е. минава се предварителен цикъл, областният председател се избира от състава на Областния съвет. Той варира, не е закована бройка – има членове по право, по избор. Особеността е, че областният председател трябва задължително да бъде член на Областния съвет.

- Има ли очертан лидер за Вашия пост, чува се за шефа на пристанището Николай Тишев, но пък той бил предупреден да не го прави от самия транспортен министър?

- „Заподозреният“ го търсете в кръг, от който махнете народните представители, евродепутатите, областните управители, кметовете. Николай Тишев има право да се кандидатира, тъй като е член на Областния съвет. Не съм чул за предупреждение от Министерството и не смятам, че има такова, няма връзка. Самите номинации ще се правят на заседанието. Нищо не пречи и предварително да има някакви номинации, напр. от общинските организации. Аз лично очаквам на самото заседание мирно, кротко и тихо да си изберем нов председател.

- На съботната конференция се чуха изказвания, че мястото на БСП е иззето от НФСБ в Бургас, че са се наместили сред вашите избиратели.

- Националистите имат сериозни позиции, защото социалистическата партия през последните години, казвам го с болка и като участник в тези процеси,  поизостана на някои писти – традиционни за нас като родолюбие, патриотизъм, историческо наследство. Винаги съм го казвал и ще го повторя: трябва да наваксваме това изоставане и такава трябва да бъде и част от амбицията и на новото ръководство, пък и на нас като народни представители – да засилим този тип говорене и поведение. Чисто патриотично, родолюбиво - с инициативи, законопроекти, с чисто човешки средства. Да не позволяваме на други партии да изземват наши територии.

- Какво мислите за политическия проект на Николай Бареков?

- Много внимателни и ни най-малко надменни трябва да бъдем към всякакви проекти. Явно е, че трябва да си изключително заблуден, за да не виждаш, че политическата система боледува в този й вид. Когато тя боледува, може да се появят всякакви – може да са плевели, може да са полезни билки, но така или иначе – някакви неясни субекти. Най-малкото те заслужават внимание и сериозен анализ. Не бих споделял с лека ръка д лековатите коментари по адрес на това, което прави г-н Бареков. И Волен Сидеров в началото беше посрещнат с  ирония и пренебрежение. Аз лично не бих си позволил с лека ръка да неглижирам нито един от новите субекти. Отнасям се с необходимото уважение и внимание. Очаквам и някой друг от шоубизнеса да заеме политическа позиция.


В категории: Просвета


43
Коментара
43
Коментара по темата
43.
mimi
04.11.2013 20:25:05
0
5
Като дойде Атака първо да се започне от даууу и всички резачи от руенския балкан,където една дума на кръст немогат да обелят!!!!!Хайде атака !!!!
42.
mimi
04.11.2013 20:25:04
0
5
Като дойде Атака първо да се започне от даууу и всички резачи от руенския балкан,където една дума на кръст немогат да обелят!!!!!Хайде атака !!!!
41.
mimi
04.11.2013 11:17:50
1
4
очаквам сидеров да дойде на власт за да започне да мете с голямата метлаСредец,Влас,Антимово,Равнец, Кранобат, Сунгурларе, Грозден и да стигне до Даутко
40.
mimi
03.11.2013 20:28:17
0
6
директорката на антимово е със стаж 2години ие човек на герб,да я видим каракачанката кво ше прави за конкурса..
39.
38
03.11.2013 16:52:17
0
7
Стига с тази простащина,временните да си ходят Средец,Влас,Антимово,Равнец,и Бургас хайде....
38.
веселин
03.11.2013 16:30:59
0
9
Те много са за смяна митнечарката веселка,червената перла анна,педераса марти,хамелиона стойков,бабата узова,сестрите люса и антония,сбричкания димитър,и скопения педерас танко започвай дауткооо.
37.
славчо
02.11.2013 16:24:26
0
7
Ами кои не ако не Даутето и тои е една подмолна мишка назначи си тои една дето му е прала шортите да се чудят хората какво да првят соу средец една издухана селска даскалица и забележете начална с бакалаварска степен.Голям смях братлета .КОще речеш Даутчо мамен резан .
36.
Пепи
01.11.2013 18:50:40
4
6
стига сте кометирали РИО Бургас и новия началник вижте какво правят грозното бисерче в Карнобат, сиптягата от немсаката гимнатия, сунгурлаския хамелион Никето те са за смяна но вие само Даутко гледате погледнете какво става и в провинцията какво правят симпатягите на красивата госпожица Илиева....
35.
Мери
25.10.2013 20:31:47
5
11
Калина Милева е един достоен човек с добро сърце!Жалко е, че хора, които изобщо не я познават си позволяват такива коментари.Жалко е, че такива обидни и нецензурни думи се сипят срещу различни колеги.има и по - интелигентен начин да изразявате мнението си.Надявам се, че пишещите в този форум не са представителната извадка на работещите в системата на образованието.
34.
до 33
12.10.2013 17:57:00
1
6
E ,колега много я искаме тази мижатурка,сега трябва да теглим чоп или да се разваляме служебните отно шения,за една подла гадина която ближи и маже при всеки .
33.
директор
12.10.2013 17:52:07
1
7
Каква осанка има Калина Милева,нищо ,че е тесногръда,подла игадна подлизурка ще е взема веднага в училище?Мома Калино стягай се,нищо ,че съм пред пенсия ако трябва ще остана още!
32.
равнец
12.10.2013 17:47:38
0
7
Директорката в Равнец е едно от безумните назначения на Илиева-няма стаж,не знае какво да прави,само крещи на учителите и си взема заплатата.
31.
бургас
12.10.2013 09:06:39
1
9
Първа от РИО трябва да се замина нагаждачката при всеки и лизачката Калина Милева това е човек без грам човешка стойност,интрегантка,клюкарка и предоставя каква ли не информация на вън ;няма морал за нищо ,а да не говорим какви рушвети звима можем да го докажем.
30.
даскал
11.10.2013 18:16:42
0
12
СТРУКТУРАТА РИО ДА СЕ ЗАТРИВА ПО НАЙ БЪРЗ НАЧИН,ЛАПАТ САМО ПАРИ ,СПРЯТАТ ИНТРИГИ,КЛЮКИ,ПУШАТ САМО ЦИГАРИ И СЕДАТ НА ТОПЛО.НЕ е необходимо да има такива хлебарки.
29.
родител
10.10.2013 20:26:43
0
9
Разбирам учителите и не съм съгласна,че злобеят.Напротив това е мъката им ,че образованието е в колапс,причинен от некъдърници.Тези посредствени началници изгониха децата ни ,унищожиха България.
28.
учител
10.10.2013 19:40:07
1
12
Има една червена перла АНА Пенева директорка на Йовков,тази елементарна частица с отрицателен заряд трябва да си ходи ,защото не можем да я понасяме тази луда мома.
27.
осведомен
10.10.2013 08:19:08
0
16
Бургазлии, всички назначения и конкурси минават през вездесъщата Веселина Таралова. Вилито е нейна безгласна маша. И двете са еднакво прости, корумпирани, алчни и научени да управляват чрез сила. Умните и ителигентни хора ги плашат. Затова са безумните назначения и глупави ходовете като на нивото на производителките им. А Весито е едно посредствено, глупаво, алчно, корумпирано селско мекере.
26.
urdbmgf
10.10.2013 07:42:02
1
17
Илиева е за прокурор с фалшивите и нагласени конкурси за директори и експерти.Не е важна само герберската принадлежност.Мизата в лева и валута...а може и злато е много висока.И какво всъщност да направи един посредствен, прост, страхлив, безчестен и без достойнство човек, освен да си купува фалшиви болнични? ФАЛШИВ ГЕРБЕРСКИ БОКЛУК Е ИЛИЕВА!!!
25.
до искрен
10.10.2013 07:34:32
1
15
Виолета Илиева я направи шеф тъпата, малоумна Таралова-депутатската сестра, която по същия безсрамен начин от тъпа детска учителка стана директор образование. Бургаското образование е в ръцете на две случайни тъпанарки-алчни, корумпирани, долнопробни и гадни.
24.
Алекс
09.10.2013 20:49:19
9
5
ЕЙ нещастнико Зафиров!Още малко ще сте на власт мишки продажни!Вие така наречените социалисти сте готови за власт и майка си да прододете!Още февруари ще сте на бунището ТЪПАНАР КЕРЛИВ!
23.
trapera
09.10.2013 11:40:32
2
10
В България има много умни и прости хора, но днес на власт са простите. В последните няколко месеца простотията по нашите ширини ескалира до нови, невиждани нива. Сякаш не е достатъчно, че сме най-бедната страна в Европейския съюз, сякаш не е достатъчно, че нашият труд е най-тежък и непродуктивен, сякаш не е достатъчно че мнозинството от населението ни е застаряващо, а раждаемостта е под критичния минимум...

Когато през юни 2009 бяхме изобразени като турски кенеф на изложбата в Брюксел, всички скочихме в хор срещу безчестието извършено срещу нас от онова семпло табло. Нашето честолюбие обаче ни попречи да вникнем в смисъла на парчето от „Ентропа", а ако бяхме вникнали, може би щяхме да разберем, че не чешкият художник Давид Черни, а ние изобразяваме България като кенеф. Напоследък доста често.

България дълги години е била известна с красивата си природа, усмихнатите хора и чистотата. Днес България е известна по целия свят с други неща. Известна е с българското Черноморие, което е хъб на алкохолния туризъм, побоищата, кражбите, наркотиците, лекия секс и животинските инстинкти. Всяко лято мафиотските хотели се пълнят от пропаднали и диви туристи, готови да загробят черния си дроб с евтин алкохол, докато се забавляват със силиконови жени. Закривай!

Известни сме с пайнерките Николета Лозанова, Азис, Златките и Валери Божинов, който прие чалгата по-присърце от спорта. Лъскавите цици, големите пениси и голите дупета по билбордове срещу паметника на Васил Левски водят до екстаз млади и не толкова млади. Закривай!

Известни сме с гнусния опит за убийство на български политик, извършен на пресконференция, посетена от стотици хора и някои от най-големите световни медии. Извършителят беше странно въздигнат на пиедестал от някои хора и дори предложен за депутат в настоящия парламент. Закривай!

Известни сме с Волен Сидеров - краен националист и деструктивен индивид, вреден за светлото бъдеще на страната ни. Човек, който открито опорочава институциите, не уважава президента и Народното събрание, псува българските граждани по националните телевизии, уговаря побоища срещу изповядващите други религии, унижава журналисти и полицаи, води до провокации и носи хладно оръжие срещу хората. Когато той трябва да е минимум обект на обществено порицание, депутатският имунитет и страхът на отговорните лица го спасяват. Закривай!

Известни сме с подкупната и корумпирана съдебна система, която оставя престъпниците на свобода и/или намалява драстично присъдите им. Брендо, Маргините и всякакви други едри мафиоти няма как да видят цвета на решетките, когато са под протекцията на българската Темида. А пък Конституционният съд, за който се счита да защитава Конституцията, върна противния на мнозина българи олигарх Делян Пеевски в най-абсурдния Парламент от години. Закривай!

Политическият кабинет и Народното събрание едва събират 17% обществено доверие, но въпреки това си вярват, че зад тях стоят милиони, даващи своята вярна подкрепа. Хора от целия свят протестират в най-дългия и мащабен акт срещу корумпираните политици - начинание, водещо до сблъсъци между полицията и хората, арести, и кръв. Днес държавата е в ръцете на безотговорни и дребнави хора, които не искат да погледнат по-далеч от носа си. Закривай!

Вече сме известни и с просташката си футболна публика и примитивни фенове. Футболният клуб „Левски" и името на Апостола бяха грозно унижени навръх 100-годишнината на клуба от ултраси и лумпени (т.е. едри мускулести мъже със съмнително минало), когато тези подивели индивиди съблякоха насила треньора си гол на първата му пресконференция. Животинщината и грозотата на този акт обиколиха бързо света, предизвиквайки негативни коментари в чуждите издания за жалост на истинските родни фенове на футбола. Закривай!
22.
даскал
08.10.2013 21:06:25
1
9
Г-Н Даутев да каже истината за състоянието на училището защото той идваше постоянно на проверки и всичко е окей,стига театри да играете всички са в чалбура....
21.
тох
08.10.2013 20:48:37
0
9
Къде бяха експертите от рио по време на случая с бомбоните...скрити в миши дупки,гледаще сеир ако беше станало нещо с тези дечица какво става.Затова тази институция РИО нетрябва да съществува дая закриват-безмислина е .
20.
patoka
08.10.2013 20:21:42
0
6
Узова айде подай си документи за пенсия ,да не те подадат на шосето за Сливен - че оттам не се излиза лесно сред ебливите циганки и т.н....
19.
пенсия
08.10.2013 20:11:32
0
7
Давайте другарьо Зафиров,докога ще се държи вещицата Узова която е станала разкрачена за да лапа и дели с определени хора...вие сте на ход.
18.
------
08.10.2013 11:51:20
0
3
zatova vsi6ki v 1 klas,za da se ogramotite -selqni...
17.
.....
08.10.2013 11:14:30
0
2
"ВРАЗУМЕТЕ" така се пише. Много неграмотен бургазлия си ! :) Явно образованието наистина е в колапс.
16.
БУРГАЗЛИЯ
08.10.2013 10:45:15
3
2
БОЖЕ,КАКВИ ХОРА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ НИМА НИЕ ВСИЧКИ НЕ СМЕ БЪЛГАРИ ,КАКВА Е ТАЗИ ЗЛОБА ,ФРАЗОМЕТИ СЕ БОЖЕ МОЙ!!!!!!
15.
Къци
08.10.2013 10:01:42
2
15
Време е това подобие на хуманоид Виолетата Илиева да понесе последствията от бездарното си ръководене.
Наистина образованието не е било в такъв хаос с години.
Тази жена е заслужава клада.
Тва не е жена, това е урод.
14.
.....
08.10.2013 09:18:28
0
5
Я сложете бате Коце Папазов на чело ,че нещата да си оправят,както "управлява училището"
13.
До Искрен
08.10.2013 09:14:35
2
7
ИЛИЕВА я назначиха от синдиката ПОДКРЕПА и после тя стана видна Герберка но си е отвсякъде ПОДКРЕПАДЖИЙКА !!!!!!!!!!!!!!!
12.
до искрен
08.10.2013 09:10:36
6
5
В системата няма партий,образованието е надпартийно,няма ликвидирани училища а има преуспяващи.На някой червени боклуци не им се работи и се чудят какво да измислят,особено в Карнобат самата Борисова го казваше ,че трябва всички да се сменят защото ги мързи..
11.
до Искрен
08.10.2013 09:01:55
5
13
Много правилно казвате. А какви са нейните назначения знаете ли - каква директорка от ГЕРБ от Бургас сложиха в Карнобат на ТМСС - ликвидира училището, изнесе за скраб машини в движение- трактори, комбайни и др. Ами назначената директорка в с. Екзарх Антимово - пак от ГЕРБ - уникум. Мръсни боклуци, махнете се най-сетне.
10.
Евала
08.10.2013 08:38:38
0
1
Българите плащат над два пъти по-скъп ток в сравнение с американските потребители, показват разчетите на Асоциацията на българските енергийни агенции. Според проф. Пламен Цветанов от асоциацията цената на електроенергията за домакинствата у нас е 2.42 пъти по-висока от тази в САЩ, пресметната спрямо покупателната способност, и с 59% по-висока от средната за ЕС. Данните показва още, че на промишлените предприятия у нас също им излиза по-скъпо в сравнение с колегите им зад океана. Цената за големите фирми в България е с почти 4 на сто по-висока от тази в САЩ.
9.
Искрен
07.10.2013 23:32:12
3
20
ДО № 4 И до № 6 - Ало, извинете! Вразумете се и с ръка на сърцето си кажете, че Илиева не е стока - за шеф на РИО. Кой я настани - по най-долен и вулгарен начин се опита да опозори доц. Таня Борисова, която обаче доказа, че е човек на честта. Как да не е политизирано образованието в Бургас?! Срам и позор - най-калният инспекторат, навярно друг такъв няма. Безсрамна шефка ,нагли и безсрамни ученици на Б. Борисов. Засрамете се и кажете истината - как е назначена Илиева - ама направо да повярва човек, че със сериозен конкурс е успяла. Да, ама не! инай-плиткоумните знаят, че е мръсна гербаджийска игра - дано си получи заслуженото!
8.
bebo
07.10.2013 22:37:20
6
3
туй дебелото пак се е вживяло на прокурор
7.
do zafirov
07.10.2013 22:14:05
8
4
Зафиров и другарчето му шефа на порта, да не се взимат много на сериозно. Това ти беше върха на политическата кариера, нямаш визия за нищо друго. Повече никакво доверие и гласуване за теб.
Не те харесваме !
6.
Дан
07.10.2013 22:00:20
21
6
Много си е готина Илиева и направи много за образованието в Бургас!
5.
коцето
07.10.2013 21:23:45
4
7
абе Атанаси върни парите на ПЕПСИ и тогава говори,че не си много чист внимавай да не пропееммм.
4.
силвия
07.10.2013 21:03:37
5
3
Стига с тези политически назначения?Образованието не е политизирано,стига с тези глупости?
3.
бургазлия
07.10.2013 20:51:39
3
7
БСП да сложи директора на електрото -Папазов който краде ток от енергото ,или Стефанова -пиянката и още много знайни и незнайни другари.
2.
учител
07.10.2013 20:48:21
3
2
стига с тези политически назначения да не е Илиева да бъде Даутев този мръсен селски бек!
1.
i.D.
07.10.2013 20:08:13
1
12
А , СТАНКА гагаУЗОВА ОТ ТОХ-А - НЕЯ КОГА ЩЕ ПОГНАТ ПРОКУРОРИТЕ -ЧЕ ТЯ ДЕЛЕШЕ РЕДОВНО С ИЛИЕВА ЧЕРНИТЕ ПРИХОДИ ! АМИ БОНБОНКИТЕ С ОТРОВА , КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА КОНСУМИРАТ ДЕЦАТА - НЕ БЯХА ЛИ ПРОЗВЕДЕНИ В НЕЙНОТО УЧИЛИЩЕ НА 1 ЮНИ ТАЗИ ГОДИНА ? САМОСЕЗИРА ЛИ СЕ ПРОКУРАТУРАТА ? А "КАЛИНКАТА" ВИОЛЕТКА ,ВЗЕ ЛИ НЯКАКВИ МЕРКИ ? ВЗЕ , ДА - ИЗЛЕЗЕ В БОЛНИЧНИ И ОСТАВИ гагаУЗОВА ДА СЕ БОРИ С "ВЯТЪРНИ МЕЛНИЦИ'-САМА , КАТО ХИТЛЕР НАВРЕМЕТО ,НО Е ИЗВЕСТЕН НЕГОВИЯ КРАЙ , НАЛИ ? ТОЧНО СЪЩИЯ ЩЕ Е И НЕЙНИЯ ...ТРАГИЧЕН И БЕЗСЛАВЕН С МНОГО ГОЛЕМИ БОЛКИ , ПРИЧИНЕНИ НА ХОРАТА ОКОЛО НЕЯ , СТАНАЛИ ЖЕРТВА НА СОБСТВЕНОТО И ЕГО ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори