×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.БГ: Вижте запис как циганите-термити опоскаха магазин и биха продавачката


Само във Флагман.БГ: Вижте запис как циганите-термити опоскаха магазин и биха продавачката
Страхувам се за живота си, заяви днес продавачката и не разреши да я снимаме, тя е била ритана и удряна с юмруци, собственикът на магазина предостави на Флагман записа от апокалиптичната вечер
01 Октомври 2013, Вторник, 15:08 ч.
Автор: Флагман.БГ

15 дни след екшъна жената все още е под стрес

Видео от циганския линч, разиграл се на 15 септември в магазин в „Меден рудник” на кръстовището на ул.“Петрова нива“ с „Въстаническа“, бе предоставено на Флагман.бг. На записа се вижда как ромите яростно нападат продавачка на денонощната бакалия. Вижда се и как малките циганчета крадат от рафта за сладки продукти.

Припомняме, че екшънът стана по време на циганска сватба. Мургавите бяха поставили един фургон по средата на улицата, а мощни кючеци озвучаваха целия квартал. Проблемите започнаха около 20.00 часа, когато десетки роми, заедно с тумба деца, се запътиха към бакалията, където възрастните се правеха, че пазаруват, а малките деца крадяха, каквото им падне и бягаха навън. Продавачката се изплаши и опита да изгони тълпата от магазина. При затварянето на вратата обаче тя очевидно е бутнала на земята бременна ромка, която стана, изтупа се и си тръгна. Останалите обаче побесняха и за секунди целият магазин бе обграден.

Смуглите индивиди започнаха яростно да блъскат по заключената врата на магазина. Жената обаче натисна паник-бутона и на мястото се озоваваха цели четири екипа на СОТ 161. Пристигнал и полицейски автомобил от Четвърто РПУ.

Полицаите не успяха да усмирят циганите. Смуглите продължиха да викат по магазинерката и да удрят с юмруци по вратата и прозорците. В това време някой от тях счупи стъкло и няколко души се нарязаха. В крайна сметка ромите се оттеглиха, като само един от тях е арестуван. Под полицейски кордон беше извадена и пребледнялата като платно магазинерка.

„Не желая да коментирам случилото се, за да не провокирам отново агресия. Изкарвам хляба си тук, тези роми всеки ден влизат в магазина”, коментира днес пред Флагман.БГ продавачката, която все още не може да излезе от шока.

Жената си е изкарала медицинско, но все още няма резултат от разследването на полицията за случилото се.

Докато разговаряхме с нея няколко роми влязоха в магазина, бяха културни. При вида им жената обаче замлъкна.

Според хора, живеещи в района, ромските сватби са ежедневие, а циганският тормоз системен.




В категории: Крими


23
Коментара по темата
23.
az
12.10.2013 06:25:52
0
0
Pozdarvleniq - N19 .Absolutno iz4erpatelno e obqsnil vsi4ko .No za sajalenie balgarskiqt narod e s izkriveno mislene.Mnogo malko sa horata ,koito razsajdavat kato tozi chovek.Edno golqmo BRAVO za nego.
22.
калъча
02.10.2013 16:51:07
3
3
Галя,това която си го написала,сама ли сети или някой ти помогна?Възхитен съм.Просто рядко се среща,такъв изказ и мисловна дейност.Така е мила,работата е държавна ,все още частна полиция в света няма, а и се служи за заплата.За чест и слава се работеше в едно друго време.А и да допълня в полицията не се работи ,а служи.Дано си го разбрала с твоя интелект написаното дотук.Ето ти и един линк,прочети го,та поне малко да стане ясно на теб и такива като теб,как се служи в БГ полицията.Това там е написано от ЖУРНАЛИСТ ,а не от продажни журналя ,като тези тук.
http://novinar.bg/news/boj-narkotitci-krazhba-i-trup-za-dve-noshti-s-patrulka_NDQyMTs0Nw==.html
21.
Галя
02.10.2013 15:14:54
2
4
До №19
90% от полицаите се интересуват само от месечната си държавна заплата и къде да заработят на черно .
20.
Камелия
02.10.2013 14:22:57
0
4
Ще станем циганска държава ей, трябва да има яки закони за тази сган, да не се множат като зайци, нищо не плащат имат повече привилегии от нас
19.
............
02.10.2013 09:08:28
1
5
За пореден път се убеждавам ,колко прост народ има в БГ.Визирам ном 17.По полека блъскай по клавиатурата,да не се нараниш.За повече смелост няма да имаш.Дребна душица с робска психика.
Но как разсъждават повечето полицаи?
В началото на кариерата си те са добри „ченгета" и истински защитници на обществото. Мразят престъпниците и самоотвержено се борят срещу тях. Но постепенно се променят и разочароват. Дразнят ги обвиненията в медиите, че веднъж са брутални, друг път безпомощни, особено сред тълпа в ромските гета! Медиите непрекъснато нападат полицията. Всички се грижат, да не падне и косъм от главата на престъпниците. Тъкмо обществото, което те защитават, не ги подкрепя! Защо, проклетите адвокати поне шест месеца не ги придружат в патрулките? Тогава сами ще засадят и отгледат дървото, на което да ги обесят! Началниците с лъскавите униформи са на страната на политиците, които лъжат хората. Разправят дивотии, че не трябва да проявяваш емоции спрямо престъпниците, или ромите. Но защо? Нали те са тези, които извършват болшинството от престъпленията. Та нима те не са тези, които рушат цивилизацията? Не желаят да работят, не желаят да учат, само знаят да друсат кючеци! Мамят и крадат, грабят и убиват невъоръжени и безпомощни старци, правят жените и дъщерите си курви, търгуват с дрога, дори с неродените си деца. Презират и не се подчиняват на служителите на реда и закона. А не са ли и полицаите свободни граждани и да мразят, когото намерят за правилно? Също така полицаите при стачки и размирици защитават управляващите и богатите от озлоблението и гнева на бедните. Те, които пазят богатите от бедните, са също бедни. Трудно свързват двата края. Последната капка се добавя от това, че в очите на общественото мнение стоят на по-ниско стъпало от престъпника. Някои от колегите им са уволнени, или попадат в затвора, за това, че са изпълнили дълга си. Крадци, мошеници, изнасилвачи и убийци имат по-големи права от ченгетата и се разхождат свободни и необезпокоявани и дръзко им се надсмиват. След всяко по-сериозно престъпление настава същинска медийна вакханалия, в която едва ли не полицаите са извършителите.
18.
Гад
02.10.2013 08:51:24
0
10
Катуница бе началото.на Хитлер му трябваше още една година и семето ви щеше да изчезне,мангусти мирилизливи.На самун,вашата мама
17.
българин
02.10.2013 08:49:22
0
7
За сетен път се убеждавам,че полицията в тая пародия на държава не става за нищо.Репчат се на бабички по светофарите,а когато трябва да си свършат работата,се насират от страх.Копанкаджии нещастни
16.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0
02.10.2013 07:13:08
0
0
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8 IMA SAMO NASLEDNICI NA OSMANSKATA IMPERIA.
15.
NQMA BALGARI
02.10.2013 07:09:45
0
0
Разнообразните теории за произхода на прабългарите най-общо могат да бъдат определени към две направления - първо, за алтайския им и, второ, за арийския им етногенезис. Трета теза застъпва смесеното им формиране като народ. Всяко от първите две направления не изключва участието като влияния, асимилиране и т.н. на население определяно за доминиращо от другото направление. Всъщност разликата между тях не е само в спора дали прабългарите са арийци или тюрко-монголи, а кое е първичното. В този смисъл най-точно е да се говори за смесен произход, който от една страна е формулиран от някои сериозни учени като отделна трета теория, и от друга не отрича и не противоречи на другите две взаимно оспорващи се теории. Той се фокусира не върху това как е започнал процесът, а върху резултата от него - древнобългарският народ.

Досега най-разпространена e тюркската теория за произхода на прабългарите (въпреки, че първото известно споменаване на термина : Türük или KökTürük , е в позоваване на Göktürks в писмо от император Уен Sui до Ishbara Qaghan в 585 и го описва като "Великият тюрски Хан", когато българите са вече в Централна Европа, виж Павел Дякон "История лонгобардикум"), която се налага в 20 век и се споделя от редица международни и български автори и авторитетни издания като Енциклопедия Британика, Брокхауз, но се оспорва от средата на 20 век и особено силно днес от някои наши учени, които причисляват прабългарите най-общо казано към арийските ирански народи, което засега може да се приеме като една добре аргументирана, но небезспорна работна хипотеза.

Несигурността около произхода на прабългарите се дължи най-вече на оскъдните и противоречиви сведения за ранната история на прабългарите. Друга причина за нееднозначното представяне на историята на прабългарите в литературата е новата тенденция в България след 1989 г. за оспорване на съществуващите досега схващания и фактът, че "новите прабългаристи" са често неспециалисти, склонни към свободно тълкование на писмените извори, предоверяване и некритичност към тяхната информация, занимания с епиграфски паметници и езикови проблеми без съответната подготовка, както и произволна датировка и етническа атрибуция на археологическите паметници.[1]
14.
a
01.10.2013 23:20:22
9
3
много важно беше да отбележите,че именно цигани са направили този гаф,че да могат всички цигани да понесат вината ,а ако беше българин нямаше да се спомене че е българин,а щеше да е "гангстер" :Д
13.
HAHAHHAHAHAA
01.10.2013 22:42:46
9
2
BASI I NEGRAMOTNITE GANUVCI,VSI4KI STE PO DOLNI I PROSTI OT CIGANITE PALQCI HAHHAHAHAHAA.........
12.
Рудолф Хес
01.10.2013 20:07:19
1
15
Изходът за брикетите е ясен и той е ПРЕЗ КОМИНА. Жалко, че вече е късно...
11.
Българин
01.10.2013 19:37:17
0
21
да еба майка ви мързелива мангалска ... когато убиете няма справедливост за нас , когато някой ви убие и ведна тръгвате цялото семейство ( 50 горясали мангала) ....... ще дойде време , сатъра малък ще ви се стори , ще молите за милост майка ви гадна , изпотрепахте българския народ , господ няма да се смили над вас , ако въобще някога сте вярвали !!!
10.
hiler
01.10.2013 19:14:34
1
19
kakvo samo pi6em be ayde da si organizirame edno smazvane na tezi gnusni urodi day da gi izgonim ot grada si
9.
mangalite sa napast
01.10.2013 18:54:33
0
5
tova s mangalite v na6iq kvartal e postoqnno ne za 1vi ili za posleden pat 6te ima ciganski svadbi i prodaljavat da se mnojat i nikoi ni6to n e im pravi 6toto kato doide vreme za izbori i mangalite sa parvi tam da si dadat korumpiraniq glas poznavam tezi hora otli4no v magazina v koito se e slu4ilo tova i sa tolkova dobri 4e si nqqte predstava no tez mirizlivi mangali ibaha mamata na kvartala ni i 6te go zavzemat nakraq tva e otvratitelna napast koqto prenujdava horata da si tarsqt drugo mqsto za jiveene kakto i az skoro se maham ot tyk miri6e toz kvartal ako ne se napravi ne6to 6te potane v mirizma a uj horata iskaha da investirat v meden rudnik molove raboti gluposti kvo palni lainqr6tini horata kato vidqt samo tez mangali i 6te sprat da idvat i molove 6te falirat i vsi4ko
8.
smart za mangalite
01.10.2013 18:49:29
0
2
trqbva da se vdignat kompleksa sre6tu tqh ina4e za nikav hui nestavame ama i az skoro napuskam toz kompleks dosta godini sam jivql tuk navidql sam se na vsi4ko ne samo cigani a i ciganiqta v balgarite otvratitelen kvartal i miri6e ot kilometri predpo4itam centralna gradska 4ast ili borisova gradina ili morskata ne 4e tam e po 4isto no q nqma taz ciganiq koqto e ima v meden rudnik
7.
пурко
01.10.2013 18:01:59
0
15
предлагам да ги ваксинират мангалите със сода каустик
6.
MRF`13
01.10.2013 17:59:32
0
20
ИСКАТЕ КАТУНИЦА... ЩЕ Я ИМАТЕ!!!ВЕНДЕТАААААААААААА ЗА ЧЕРНАТА НАПАСТ!!!!
5.
Нашето име
01.10.2013 17:36:19
0
13
Къде е френският министър да коментира интеграцията на ромите, българскичт му колега и това няма да направи
4.
fs
01.10.2013 17:02:47
1
27
Мръсна сган,само да имам правото на ден ще мачкам 60 циганина в минута изроди мръсни до кога ще ги траем защо един път не бъдем БЪЛГАРИ ДА ЗАЩИТИМ ПРАВАТА И ЗЕМЯТА СИ,КАК МОЖЕ В 21 ВЕК ДА ПОЗВОЛЯВАМЕ ТОВА.ИСКАТЕ ДА НИ ЗАВЛАДЕЯТ ЛИ?
3.
СМЪРТ
01.10.2013 16:40:58
0
34
МЪЧИТЕЛНА СМЪРТ...ИЗРОДИ
2.
/c/
01.10.2013 16:34:28
0
28
мамка им гадни маимуни , няма кой да ги изтрепи
1.
Rasist
01.10.2013 16:20:20
0
50
Мръсна паплач мангалска. Живи трябва да ви изгорят, изроди нечовешки. Шибаните мангали трябва да се интегрират в някой крематориум. Друга правия няма, че и по-зле ще става, заради бездействието на алчните дупедавци, които се наричат правителство. Трепане и на тях!

СМЪРТ НА МАНГАЛИТЕ И НА ВСЕКИ, КОЙТО Е ПРОТИВ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Този скандал разтърси Евровизия Този скандал разтърси Евровизия Дисквалифицираха Нидерландия Информационна шатра откриха БСП в ж.к. „Меден рудник“ Информационна шатра откриха БСП в ж.к. „Меден рудник“ На събитието присъстваха кандидати за народни представители начело с водача инж. Петър Кънев Мъж загина при челен удар на два автомобила Мъж загина при челен удар на два автомобила Екипи на полицията регулираха движението Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България Бургас има специално място в листата на развитите европейски градове и е даван за пример, допълни тя Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Дали им печен сандвич с яйце и сирене Цяла България издирва това момче Цяла България издирва това момче Детето е обявено за общодържавно издирване Спецакция с много арестувани заради дрога Спецакция с много арестувани заради дрога Най-малко осем души са задържани по време на операцията за противодействие на разпространението на наркотици Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Столицата разполага със 198 общински детски градини, в които се полага грижа за приблизително 44 000 деца Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Целта е модернизиране на автомобилния парк в страната Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Старая се да правя градивна критика и влагам точно това в коментарите ми. Не правя коментар, за да го мачкам, а за да му дам тласък за работа, посочи той
Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори