×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна националното външно оценяване за учениците от 4 клас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Затварят хотела на ексдепутата Стефан Личев в Свети Влас, лъжел за звездите


Затварят хотела на ексдепутата Стефан Личев в Свети Влас, лъжел за звездите
През лятото на фасадата на хотела бе поставен транспарант, от който се вижда, че „Лунна пътека” е с 5 звезди. Имотът на Стефан Личев даже не бил категоризиран, ставя ясно от проверката на инспекторите
Тема в развитие
виж още
скрий
17 Септември 2013, Вторник, 11:31 ч.
Автор: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА снимка Автора

Сградата на Стефан Личев, който загради част от плажа в курорта, не била категоризирана

Ексдепутатът Стефан Личев, който загради част от плажа в Свети Влас за гостите на хотела си „Лунна пътека“, ще бъде глобен от Комисията за защита на потребителите, научи Флагман.БГ. Политикът даже сложи табела „Частен плаж” върху пясъка в разгара на лятото.

Своеволието вбеси руски собственици на апартаменти в съседство. За тази проява на беззаконие по родното Черноморие сигнализира за Флагман.БГ рускинята Евгения Потажевич, която живее в съседната сграда „Арена”. Тя е подала и жалба до Комисията за защита на потребителите.

Оказа се, че фирмата на Личев - „ВЕЧИЛ 1“ ООД има и други, също значителни нарушения. През лятото на фасадата на хотела бе поставен транспарант с надпис - 5 звезден хотел Лунна пътека. На самата рецепция обаче табела с категоризация липсва, липсват такива и в лоби бара, както и в ресторанта на хотела.

След направена справка и в Регистъра на категоризираните обекти от министъра на икономиката, министъра на културата и председателя на Държавната агенция по туризъм няма такъв с името Лунна пътека.

На рецепцията също така не са обявени цените на нощувките и на другите предлагани от търговското дружество услуги чрез ценоразпис, поставен на видно за потребителите място.

Всички нарушения изложени в жалбата на възмутената рускиня са констатирани при проверката от инспекторите на КЗП. Те вече са съставили актове, предстои да бъде издадена Заповед за временно затваряне на хотела и заведенията.

Бизнесменът Стефан Личев е бил два мандата депутат. Бил е шеф на ямболската организация на СДС. През 2006 година става председател на Земеделския народен съюз.  Още през 2011 година Флагман.бг алармира за незаконното строителство в Свети Влас от фирмата на Сфефан Личев.




8
Коментара по темата
8.
Ана
12.02.2023 13:02:13
0
0
Този е страшен търгаш и тарикат. Така е научил и децата си, и родата си. Всички се мислят за велики. Жена му с 25 години по-млада от него,втората, тя му върти хотелите и не се вижда колко е проста и нагла.
7.
адамс
23.04.2015 19:30:18
0
0
Lichev e goliam aligator i hitrec. Vsicko obradta v pari. Ama goluama e rodata, koiato hrani. Dadteria mu s vsickite si maze i deca. Sina mu sas semeistvo. Sestda sas semristvo. Bivsha zena. Nova mlada zena s dovedena dasteria. Toxi natod harci. Za da harcat te, niakou triabva da krade.
6.
комсомол
26.02.2015 18:22:29
0
0
Много вярно но не само Личев го разследват.Докато му изтече депутатския имунитет,и тези дето му дьрпат конците.
5.
Морал
18.09.2013 14:41:11
1
1
Далеч от тези хора ! Игнорирайки те ги ! Вдигнете вече главите и пазете свободата си ! Пазете законите ! Та те са свободата . Законите са за всички, възползвайте се и покажете , че имате бъдеще! Иначе, тези безкруполни, неморални и нагли същества ще Ви прегазят. Нямате време, то лети бързо.Не им позволявайте да се крият зад това, че са големи "бизнесмени" и че имате нужда от тях, че те Ви крепят. Имаме такава хубава дума "предприемачи "Добрият предприемач знае, че първо трябва да даде и после да получи- това е правилото на развитието на която и да е фирма във всички области.Така че,един без друг не можеме , това е истината .Но те , предприемачите са зависими от най- големия Капитал- работната сила.Пазете правото си !
Търсете отговорност и от себе си ! Та кой им подписва тези разрешения ? Вие служителите, платени от най- ценния Капитал - производството на работната класа.Ако няма производство, няма Капитал.Дайте да започнем от себе си ! Да не бъдеме като този г-н Стефан Личев и подобни нему ! Дайте светлина и бъдеще на децата си !Нека да недопускаме повече да се подиграват с нас !Нека наистина да разбереме какво е " демокрация "? - Свобода и закони равни за всекиго .
4.
selqnin
17.09.2013 16:22:15
2
6
Kraino vreme da da se varne jitelstvoto!
3.
izmamnik
17.09.2013 16:21:14
2
4
toq e qmbolski izmamnik o6te ot komunizma okrade SP stolove deva negovata mama govedo kukersko.
2.
Ivoo
17.09.2013 15:46:18
3
2
Христо
има си съд. Ако мисшиш че някой не ти е платил, отиди го докажи
1.
Hristo
17.09.2013 14:27:26
2
6
I sega kak shte ni plati toia moshennik. Az sum sobstvenik na edna ot firmite koiato mu raboti do posledno i imam da vzemam 40 000 leva. Ima hora s po 200 000. Napravete razsledvane i za tova. Hotela e napraven bez da e platen oshte !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Председателят на Общинския съвет се срещна с генералния консул на Турция в Бургас  Председателят на Общинския съвет се срещна с генералния консул на Турция в Бургас  Обсъдена бе темата за отварянето на директна авиолиния между Бургас и Истанбул UEFA Шампионска лига остава в ефира на MAX Sport през следващите 3 сезона UEFA Шампионска лига остава в ефира на MAX Sport през следващите 3 сезона UEFA Шампионска лига, UEFA Лига Европа и UEFA Лига на конференциите от сезон 2024/25 ще следват нов формат. Новият формат ще даде възможност на отборите да се изправят срещу по-широк спектър от противници. Прокуратурата иска по-строги наказания за убийците на пътя Прокуратурата иска по-строги наказания за убийците на пътя Държавното обвинение предлага при причинена смърт задължително да се отнема шофьорската книжка Българската Пенелопе Крус и колоритен чешит от Музикалното превъртяха интернет Българската Пенелопе Крус и колоритен чешит от Музикалното превъртяха интернет Видеото на Флагман.бг с двамата има близо 300 хил. гледания в една от социалните мрежи  Внезапно почина главният редактор на "24 часа" Борислав Зюмбюлев Внезапно почина главният редактор на "24 часа" Борислав Зюмбюлев Той беше само на 55 години В сезона на диворастящите гъби: Берат ги хора без подготовка В сезона на диворастящите гъби: Берат ги хора без подготовка Търговците на гъби трябва да имат задължителен сертификат ГЕРБ-СДС доказаха, че могат да изведат страната от кризи ГЕРБ-СДС доказаха, че могат да изведат страната от кризи Хората все повече се убеждават, че трябва да има стабилно правителство, с ясни краткосрочни и дългосрочни цели, което да поеме политическа отговорност, подчерта кандидат-депутатът от ГЕРБ-СДС Синът на Софи Маринова даде награда от 10 000 лева за "главата" на измамници Синът на Софи Маринова даде награда от 10 000 лева за "главата" на измамници Срещу награда от 10 хиляди лева той поиска да разбере кои са хората, които мамят феновете на известната му майка и събират пари от нейно име. И успя МБАЛ „Лайф Хоспитал“ с награда  „Бранд на годината 2023“ МБАЛ „Лайф Хоспитал“ с награда „Бранд на годината 2023“ МБАЛ „Лайф Хоспитал“ е създадена през 2007 година и е  първата  частна многопрофилна болница в Бургас Училище „Александър“ стартира летни програми за интензивно изучаване на английски език Училище „Александър“ стартира летни програми за интензивно изучаване на английски език Учениците на Мариета Рохова са сред децата с най-високи езикови постижения в България
3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания Нов доклад разкри огромен скандал в Обединеното кралство Култова световна марка е пред фалит Култова световна марка е пред фалит Тя беше взела и от пазарния дял на Найк Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Тя го призовала да ремонтира къщата ѝ и да плати за почивките ѝ с публични средства Хари Кейн взе Златната обувка Хари Кейн взе Златната обувка Англичанинът вкара 36 гола в 32 мача за Байерн ГМО комари се включват в борбата срещу маларията ГМО комари се включват в борбата срещу маларията Комарите преносители представляват сериозна регионална заплаха Бунт в Палма де Майорка срещу туристите -  "Вървете си вкъщи!" Бунт в Палма де Майорка срещу туристите - "Вървете си вкъщи!" Над 10 000 души вдигнаха плакати "Вървете си вкъщи!" Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт В Швейцария на 15 юни се очаква среща на повече от 80 държави, където Русия нямало как да излъже 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция При кацането самолетът беше посрещнат от службите за спешна помощ Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Той ще се срещне с българския премиер Димитър Главчев 200-метрова "трапеза" на "Шан-з-Елизе" в Париж 200-метрова "трапеза" на "Шан-з-Елизе" в Париж Хиляди французи си устроиха пикник
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Стюардесата влиза при пилота и казва:
- В салона имаме еврейски терорист с бомба.
- И какво иска?
- За сега нищо. Просто продава парашути.
Виц на деня Виц на деня - Защо спортуваш?
- Защото спорта ми дава усещането, че имам хубаво тяло като съм гол.
- На мене такова усещане ми дава алкохола...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Младоженецът разбра, че нещо не е както трябва, когато от странана булката дойдоха само тираджии и моряци...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори