×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бигбрадърът Здравко от Приморско заряза морето, ще покорява пеша 120 км в планината


Бигбрадърът Здравко от Приморско заряза морето, ще покорява пеша 120 км в планината
Здравко е добре познат с екстремните си морски приключения, днес обаче стегна раницата и екипа си, за да замине за Асеновград, където тази нощ започва маратонът "Персеник Ултра"
13 Септември 2013, Петък, 11:09 ч.
Автор: Флагман

Той стегна раницата и тръгна към Асеновград, където в полунощ ще участва в маратона „Персеник Ултра”

Бигбрадърът Здравко Василев от Приморско, който е известен с впечатляващите си морски приключения, заряза яхтата и стегна раница на път към планината. Днес в полунощ в Асеновград той ще стартира като участник в маратона „Персеник Ултра”. Трасето е с дължина 120 км и минава през силно пресечена местност. Състезателите трябва да минат през Асенова крепост, местността Бяла черква, с. Орехово, х. Персенк и по стария римски път под връх Персенк - през Чудните мостове, х. Кабата и отново да се върнат в Орехово и през Бяла черква, с. Добралък - в Асеновград. На всеки 10 км ще има подкрепителни пунктове с плодове, храна, напитки.

„За мен това е възможност за ново екстремно преживяване. Нямах възможност да се подготвя много добре физически заради ангажиментите покрай сезона в Приморско. След морето ще видим как ще се справя в планината. За мен е важно да мина старта, а за финала – ще видим”, каза днес Здравко, който вече е завладян от предстартова треска на път към Асеновград.


В категории: Приморско


57
Коментара
57
Коментара по темата
57.
Здрафко педераса...
03.11.2013 15:09:44
0
0
...на хуя ми украса
56.
до 54
20.10.2013 08:05:57
0
0
я здравко са ти покаже неговия клип с христина че да ти падне шапката. тия тука са само аматьори
55.
Фактите такива каквито са
19.10.2013 12:14:41
0
0
ДО
МОН
Кмет на Община Приморско

Копие:
Бесове.ком

ОТНОСНО: Фалшифициране на моя декларация от директора на училището в СОУ "Н. Вапцаров" - Приморско

Уважаеми Г-н Министър,
Уважаеми Г-н Кмет на Община Приморско,
Миналата седмица Ви изпратих жалба, с която Ви уведомявах, че най-неправомерно не ми се издава диплома за средно образование от директора на СОУ "Н. Вапцаров" гр. Приморско г-н Стоян Налбантов, въпреки че в продължение на пет години съм се явявала на изпити в училището като частна ученичка. (Копие от жалбата прилагам тук).
Още в понеделник 30.07.2012 г. директорът г-н Налбантов, явно много уплашен, ме посети в дома ми и след дълги увещания ме накара да сключим сделка, с цената на която аз съм щяла вече да имам диплома. Той ми гарантира, че наесен ще ми издаде диплома след като се явя на два-три изпита, като за целта само искаше от мен повече да не пиша до министерството и инспектората в Бургас и да подпиша декларация, че снемам от него всички обвинения. Съгласих се само на част от условията, които той ми постави и подписах декларация, в която пишеше, че не повдигам към него обвинения, че сме разрешили случая помежду си и че наесен ще се явя само на изпити по литература, математика и един държавен изпит, след което си вземам дипломата. В този момент бях готова едва ли не на всичко само и само да си получа дипломата.
Но впоследствие научих от служители в инспектората, че на практика моят случай не се е разглеждал, защото при тях е пристигнала моята декларация, която съм подписала пред директора и в която съм декларирала, че не съм подавала никакви жалби във връзка с неиздаването на дипломата ми и че ако е пристигнала някаква жалба от мое име то е било, защото (цитирам): "някой друг е злоупотребил с името и положението ми на ученик в това училище".
Твърдо Ви заявявам, че такава декларация не съм подписвала и ако наистина в нея се твърди така: "че някой друг е злоупотребил с името и положението ми на ученик в училището", то това е текст прибавен по-късно от директора г-н Налбантов, с което той е преиначил и фалшифицирал това, което действително съм декларирала.
Твърдо заявявам, че първоначалната ми жалба от миналата седмица е писана от мое име и категорично заставам зад всяка дума писана в нея. Това, което съм изложила в тази жалба е самата истина.
Моля да направите проверка по случая и да вземете отношение по гореизложените от мен факти, а именно - че г-н Налбантов е подправил и фалшифицирал подадената от мен декларация като е добавил в нея думи и изрази, които аз никога не съм декларирала. Декларацията в момента се намира в Регионалния инспекторат по образование - Бургас.
Надявам се на Вашето съдействие!

С уважение:
Живка Стоянова
гр. Приморско
02.08.2012
54.
misteriq
18.10.2013 21:37:55
1
0
ето вашата ученолюбивка в действие
http://www.tube8.com/amateur/bg-kurva/14172301/
53.
ВИП-брадър
15.10.2013 12:29:29
0
0
значи Здравко затова не е участвал във ВИП-а, защото е трябвало да бяга 100 км
52.
Ана
08.10.2013 09:30:42
0
0
Здравко като иска планина, защо не си довърши къщата в с.Стоилово в Странджата.Там всичко около нея е разруха и загрозява пейзажа.Иначе добре е да се ходи в планината,ама не с цел реклама.
51.
120 километра!!!!!!!!!!!!!!
05.10.2013 08:51:40
0
0
трябва да си ненормален за да бягаш това разстояние
50.
оффффф
03.10.2013 21:41:45
0
0
Боли ме кура за некъв травестит от Приморско! Скрийте го някъде, че на хората им писна от травестити, гейове и секви там боклуци...
49.
Здравко
02.10.2013 22:03:34
0
0
Няма пък да кажа, нааа!
48.
za6to lajete?
02.10.2013 16:20:13
0
0
zdrafko nei zemal pari ot kmeta
47.
хайде бе
02.10.2013 00:04:03
0
0
Здравко кажи си...взе ли пари от общината и колко!!!! Ако си педераст без бой/ебан/ не казвай...
46.
горе ръцете
01.10.2013 03:03:55
0
0
Здравко е голем пич,щял да върне парите на спонсора -община Приморско защото се разбра че никаква реклама не е направил за село .Ама кмета с какъв акъл отпуска пари на този измамник
45.
Долу ръцете от Здравко!
30.09.2013 11:33:05
0
0
Здравко е голем пич, стига сте го коментирали!
44.
до изумения
29.09.2013 21:26:56
0
0
Кво искаш бе, изумен?! не виждаш ли, той, 39-ти го е казал кратко и ясно:

"здрафко тряваше да си пести силите за накрая, а той хукна още в началото и затва се измори"

Не трябваше Здравко така да прави! поне 30 или 40 километра да беше пробягал, че да не излага така селото!
43.
изумен!
29.09.2013 18:52:58
1
0
Абе какво село сме бе!? Колкото и да не ни се вярва Здравко е популярен и медиите все още се интересуват от него. Отишъл да тича в гората и изливате такава злоба!!! На някой посегна ли? Някой ощети ли? Представям си ако бе взел нещо неправомерно какво щяхте да го направите!?
42.
данъкоплатец
24.09.2013 15:09:10
0
0
Брадъре,кажи си колко пари лапна от общината да си правиш собствена реклама на простотията ти!
41.
Селяни... кво искаш от таквиз хора?!
21.09.2013 19:57:00
0
0
Силвия ШАТЪРОВА
Учителката Ваня Желева от Приморско, която бе земервана с анонимки по електронните пощи на вестниците „Черноморски фар“ и „Фактор“ заяви, че най-вероятно целта на клеветите срещу нея са да бъде очернена и опетнена, за да вземе някой нейното учителско място. Подробности вижте в новия брой.
40.
Селски войни
21.09.2013 18:34:13
0
0
Преди началото на учебната година родители и учители се опитват да „решават“ вътрешнопедагогически конфликти с анонимни сигнали до медиите.
До редакционната поща на „Черноморски фар“ и „Фактор“ получихме поредният анонимен сигнал от „група възмутени граждани и родители“, този път в Приморско. В него се описва, как жалващите се не искат г-жа Ваня Желева за учителка на децата им. „Същата е известна като конфликтна личност и абсолютна интригантка. При възникване и разрешаване на проблеми и конфликти в училището си служи със заплахи и обиди, като например е заплашила една от майките на ученици с думите: "Внимавай! И двете ти деца учат тука!"
Отново в сигнала е написано, че е в лични отношения с директора на училището Стоян Налбантов. Родителите са възмутени, че е жена със съмнителен морал и като пример са използвали и детето на въпросната учителка. Според тях „тя е със съмнителен морал, защото е „насърчила и подтикнала собствената си дъщеря да участва в кастинг за модели в скандално известната агенция "Ред Моделс", която се занимава с прикрита форма на проституция. Все още снимки на момичето могат да се видят в сайта на агенцията на адрес: http://www.redmodels.bg/model/9541 заедно с подробности за гръдни обиколки, ханшове, талии и пр... Прави впечатление, че една част от снимките, които се публикуват на този сайт са все на момичета-тийнейджърки в предизвикателни и еротични пози. Много се изписа по медиите за скандалите на тази агенция и за това как тя бяга от закона като постоянно си сменя имената на Фреш Фешън, Топ Моделс, Ред Моделс,Зоната мода т. н. с цел да не бъде обвинена в порнография и проституция. Едно от скандално известните имена свързани с Ред Моделс е Азис, за когото е известно, че е използвал агенцията с цел сводничество.
Не бихме се спирали на тази неприятна тема, ако в нея не беше замесена и една българска учителка, на която ни задължават да поверим децата си. Считаме за свой родителски дълг да предпазим децата си от зловредното влияние на хора като Ваня Желева и отказваме да й дадем децата си! Моля помогнете ни!“. От тук нататък липсват имена, подписи.

Директорът на училище „Никола Й. Вапцаров“ в Приморско Стоян Налбантов заяви пред „Черноморски фар“,

че г-жа Желева е учител с висше образование, преподава в начален курс и е с постоянен договор. Тази година трябва да поеме първи клас. Преди време заради недоволство срещу нея е направена среща с родителите, като децата на онези, които не желаят госпожата да ги обучава, са преместени в друга паралелка. Той не е наясно от кого е анонимката -от нови недоволни родители или от онези, на които са удовлетворени претенциите. „В личния живот на госпожата не мога да се меся, тя отговаря на критериите на учител, ако я уволня тя ще осъди училището. Аз спазвам закона“, заяви Стоян Налбантов, който е преживял не една и две проверки от Инспектората по образование по куп сигнали. „На кого ли не ме изкараха любовник“, казва той. Сега отново ще бъде уведомен за случая Регионалния инспекторат, както и отдел „Образование“ в общината. „Със заместник-директора на училището ще влизаме периодично в нейните часове. Ще направя отново родителска среща“, обеща още Налбантов. Според него през изминалата година не са постъпвали оплаквания в писмен вид срещу госпожата. „По закон родителят избира училището, но не и учителят“, заяви още Налбантов.
39.
тактик
19.09.2013 20:26:38
1
0
здрафко тряваше да си пести силите за накрая, а той хукна още в началото и затва се измори
38.
ha-ha
18.09.2013 00:28:19
2
5
Това пигмейче ,Здравко не можа да направи разлика между мерак и възможности.Толкова е тъп и умственно ограничен че си нямате представа. И никой не го харесва в Приморско защото е едно мръсно гаднярче .
37.
Другоселец
17.09.2013 20:45:05
0
2
Голяма любов цари в това Приморско ! На вас война не ви трябва, вие ще се избиете сами!
36.
приморски глас
16.09.2013 21:39:32
3
2
здравко е бахур като брат си.и двамата са тюфлеци.пет пари не чинят в приморско.
35.
Нека да участва в женски състезания!
16.09.2013 13:13:07
2
3
Между другото, ако Здравко беше поддържал това темпо - 20 км за 3 часа и 18 мин. - и ако беше достигнал до финала на 120 км, резултатът му щеше да е 19 часа и 48 минути т. е. с час и 12 минути по-добър от резултата на жената победителка... Значи пак е имал шансове да спечели златен медал, АКО Е БИЛ ЖЕНА, ама се е отказал!... Много жалко!
34.
до прим - 32
16.09.2013 12:52:58
1
4
За какво "предизвикателство" говориш бе, човек? Здравко кога през живота си е бягал 120 км за един ден, при условие, че цяло лято не е тренирал. Той толкова ли нямаше акъл да се сети, че насреща си ще има професионални спортисти, които са на светлинни години от него и по подготовка и по физически данни. Къде намесваш и Едисон? Не 2000, а 100 хиляди опита да направи Здравко той никога няма да се доближи до тия 16 часа на победителя, да не говорим, че въобще нямаше да издържи и цялата дистанция от 120 км... Бил се опитал. И какво постигна като опита? 20 километра за 3 часа и 18 минути. Това прави 10 минути почти на километър. Май не ги е бягал тези километри, ами ги е пълзял на 4 крака... Това ли ви е голямото "предизвикателство" срещу което се бил изправил или май е станал за смях? Ами преценявай си малко възможностите бе, човек! Що ходиш само да се излагаш като виждаш, че там не ти е мястото?
33.
Благодарим Ви момчета!
16.09.2013 12:12:27
4
5
Отново две момчета прославиха Приморско!Отново животът се раздвижи в Приморско!Благодаря Ви приморски момчета!Нека всеки който е против Вас да застане срещу Вас!Гответе се за нови подвизи и победи!Здраве,щастие,късмет и много любов да има във Вашия живот!
32.
прим
16.09.2013 10:56:08
3
2
Томас Едисон направил около 2000 неуспешни опита преди да успее да създаде електрическата лампа. Тъй като бил непоправим оптимист той по-късно твърдял, че освен принципа на лампата е открил и още нещо - 2000 начина как не може да бъде направена електрическа лампа... Та в този ред на мисли успех на всеки който се изправя срещу подобни предизвикателства като това състезание! А за всички , които пишете толкова злобни коментари ви пожелавам да имате поне малко смелост да излезете от своя сив свят и да пробвате да направите нещо смислено с живота си!
31.
приморско
15.09.2013 23:47:44
1
7
Келеш който само се фука и нищо не струва.Жените го победиха .Ха ха ха ,фукльо.Тпанар.
30.
Браво!
15.09.2013 21:54:09
1
4
Здравко пак много е издържал - 20 км с тоз корем в деветия месец! Това е цял подвиг...
29.
Първите
15.09.2013 15:06:22
0
0
Победителите са Даниел Строеску - 120 км за време 16 часа и 12 мин. и Мария Николова - 21 часа.

46 Жена F Maria Nikolova 00:22:00 01:57:00 03:44:00 06:07:00 08:00:00 09:15:00 10:33:00 11:40:00 14:28:00 17:06:00 18:25:00 21:00:00 40

76 Мъж MV1 Daniel Stroescu 00:22:00 01:45:00 03:13:00 04:25:00 06:30:00 07:24:00 08:23:00 09:20:00 11:18:00 13:19:00 14:22:00 16:12:00 40
28.
ГОРЕ ДОЛУ БИВА!
15.09.2013 14:57:05
0
3
Станимир и Здравко за се отказали на 20-ия километър - единия с време 3 часа и 7 мин., а Здравко - 3 часа и 18 мин.

Stanimir Borisov 03:07:00 DNF (Did Not Finish)
Zdravko Vasilev 01:08:00 03:18:00 DNF (Did Not Finish)
27.
класиране по етапи
15.09.2013 14:49:35
0
0
№ Пол Cat First Name Last Name А1 А2 А3 А4 А5 А6 А7 А8 А9 А10 А11 Финал Наказания (min.) notes
1 Мъж MV50 Руско Кадиев 00:22:00 01:55:00 03:46:00 06:11:00 08:20:00 09:48:00 11:08:00 12:10:00 15:00:00 18:08:00 19:35:00 22:23:00 40
2 Жена Лили Ангелова 01:08:00 03:30:00 09:40:00 12:20:00 14:21:00 DNF
3 Мъж M Красимир Байлов 01:08:00 03:10:00 09:05:00 12:20:00 14:30:00 DNF
5 Мъж Stanimir Borisov 03:07:00 DNF
6 Жена F Karolina Bosirova 01:15:00 03:29:00 09:40:00 11:55:00 13:13:00 15:25:00 17:10:00 21:25:00 01:35:00 03:25:00 31:00:00
7 Мъж M Branislav Brankov 00:57:00 02:35:00 04:27:00 06:50:00 09:05:00 10:22:00 11:50:00 13:05:00 15:50:00 18:55:00 20:21:00 23:26:00
8 Мъж Georgi Cholakov 01:08:00 03:50:00 09:40:00 13:45:00 15:59:00 - DNF
9 Мъж M Andrey Andonov 02:39:00 04:35:00 07:10:00 09:17:00 10:15:00 11:27:00 12:35:00 15:00:00 18:08:00 19:35:00 22:23:00
10 Мъж Dimo Dimov 01:08:00 03:29:00 DNF
11 Жена FV1 Miglena Dragotinova 01:01:00 02:44:00 05:05:00 08:10:00 10:54:00 12:25:00 14:00:00 15:50:00 19:20:00 22:54:00 01:21:00 05:38:00
12 Мъж M Georgi Georgiev 01:08:00 03:30:00 check 12:14:00 14:21:00 16:00:00 17:10:00 20:45:00 00:24:00 02:47:00 05:45:00
13 Мъж M Kristian Georgiev 01:08:00 03:05:00 05:14:00 08:00:00 10:42:00 12:15:00 14:00:00 15:50:00 19:21:00 22:54:00 01:30:00 05:00:00
14 Мъж Georgios Grigoriou 01:04:00 02:48:00 - DNF
16 Мъж Ognyan Hristonev 01:12:00 03:27:00 09:35:00 12:38:00 14:20:00 16:45:00 DNF
17 Мъж Reizis Ioannis DNS
18 Мъж MV1 BAHADIR ISSEVEN 00:59:00 02:35:00 04:22:00 06:50:00 09:05:00 10:23:00 11:50:00 13:05:00 15:50:00 18:55:00 20:27:00 23:32:00
20 Жена Galya Koleva 01:19:00 03:50:00 check DNF
22 Мъж Kalin Arsov 01:08:00 03:15:00 08:25:00 12:54:00 15:10:00 16:50:00 21:00:00 "DNF
00:52:00" свален
23 Мъж M Konstantin Atanasov 00:24:00 01:57:00 03:44:00 06:07:00 08:00:00 09:15:00 10:33:00 11:40:00 14:28:00 17:06:00 18:25:00 21:00:00 40
25 Мъж Chavdar Chernikov 01:02:00 03:05:00 08:25:00 11:10:00 12:54 DNF
28 Мъж Yuliyan Dudin 01:15:00 03:30:00 check 10:45:00 DNF
30 Мъж M Sawa Dzhanfesov 01:15:00 03:05:00 05:16:00 08:00:00 10:28:00 12:00:00 13:48:00 15:25:00 18:35:00 22:54:00 01:30:00 05:00:00
33 Мъж Ivan Hristanov 01:06:00 02:39:00 04:35:00 07:10:00 10:30:00 DNF
35 Мъж M Zhikica Ivanovski 00:59:00 02:35:00 04:05:00 06:11:00 08:05:00 09:15:00 10:14:00 11:00:00 13:06:00 15:15:00 16:14:00 18:03:00
37 Мъж M Dimitar Kazakov 01:08:00 02:57:00 05:07:00 07:40:00 09:54:00 11:23:00 13:12:00 14:25:00 17:47:00 21:04:00 22:47:00 02:18:00
38 Мъж Georgi Kehayov 00:22:00 01:50:00 03:41:00 07:30:00 DNF 40
40 Мъж Ivelin Krastev 01:08:00 02:57:00 05:06:00 07:40:00 09:54:00 11:23:00 13:12:00 DNF
41 Мъж M Николай Кръстев 01:02:00 02:55:00 08:50:00 11:03:00 12:45:00 14:13:00 16:10:00 19:25:00 22:54:00 01:30:00 05:00:00
46 Жена F Maria Nikolova 00:22:00 01:57:00 03:44:00 06:07:00 08:00:00 09:15:00 10:33:00 11:40:00 14:28:00 17:06:00 18:25:00 21:00:00 40
48 Мъж Teodor Nikov 00:22:00 02:06:00 04:05:00 06:40:00 09:05:00 10:48:00 12:55:00 16:10:00 - DNF 40
49 Жена Mariya Obretenova 01:08:00 03:27:00 09:35:00 12:38:00 14:21:00 16:45:00 DNF
50 Мъж Nikola Lyubenov 01:08:00 02:55:00 05:02:00 07:45:00 - DNF
51 Жена Anna-Maria Markova 01:15:00 03:40:00 check DNF
52 Мъж Dancho Markovski 01:06:00 03:16:00 08:50:00 11:35:00 13:15:00 15:15:00 16:35:00 21:25:00 "DNF
01:20:00" свален
53 Жена Angelina Mihailova 01:15:00 03:40:00 09:40:00 13:20:00 15:20:00 DNF
55 Жена Yanka Mincheva 01:08:00 04:14:00 CUTOF
56 Мъж M Jivko Mirazchiyski 00:22:00 01:57:00 03:44:00 07:10:00 09:40:00 11:08:00 12:45:00 14:05:00 17:45:00 20:29:00 22:14:00 01:15:00 40
57 Жена F Muazzez OZCELIK 01:06:00 03:07:00 05:29:00 08:00:00 10:35:00 12:15:00 13:50:00 15:40:00 19:45:00 23:25:00 01:21:00 04:05:00
60 Мъж Momchil Paskalev 01:12:00 03:07:00 05:27:00 08:25:00 11:03:00 13:00:00 15:15:00 17:10:00 21:20:00 - DNF
62 Мъж M Martin Pekov 02:55:00 05:01:00 07:10:00 09:40:00 11:08:00 12:45:00 14:05:00 17:45:00 20:29:00 22:14:00 01:20:00
63 Мъж Stanislav Petrov 01:08:00 03:10:00 09:05:00 12:20:00 14:30:00 DNF
64 Жена F Yana Petrova 01:12:00 03:15:00 08:25:00 11:18:00 12:24:00 15:10:00 16:50:00 21:00:00 00:24:00 02:47:00 05:45:00
66 Жена Desislava Ruseva 01:08:00 03:29:00 09:15:00 12:43:00 DNF
68 Мъж Petar Savov 01:08:00 03:10:00 05:30:00 09:40:00 - DNF
69 Мъж Ivan Semerdzhiev 03:50:00 09:40:00 DNF
70 Мъж Vasil Shteryanov 01:15:00 03:29:00 check 10:45:00 DNF
71 Мъж Aleksandar Simjanoski 00:59:00 02:35:00 04:06:00 06:11:00 08:15:00 09:17:00 10:38:00 11:40:00 14:27:00 16:30:00 18:25:00 21:00:00
72 Жена Plamenka Slavova 01:27:00 04:14:00 CUTOF
73 Мъж Dimitar Stoev 01:02:00 02:55:00 05:16:00 - DNF
74 Жена SVETLANA STOJANOSKA 01:04:00 03:05:00 05:14:00 08:00:00 11:12:00 13:15:00 15:15:00 DNF
75 Мъж Jovica Stojanovski 01:06:00 03:16:00 08:50:00 11:35:00 13:15:00 15:15:00 16:35:00 21:25:00 01:20:00 03:25:00 29:32:00
76 Мъж MV1 Daniel Stroescu 00:22:00 01:45:00 03:13:00 04:25:00 06:30:00 07:24:00 08:23:00 09:20:00 11:18:00 13:19:00 14:22:00 16:12:00 40
77 Мъж M Aleksandar Takovski 03:05:00 05:31:00 08:00:00 10:23:00 11:33:00 13:00:00 14:15:00 16:30:00 19:27:00 21:00:00 23:31:00
78 Мъж Stamen Todorov 01:12:00 02:56:00 05:06:00 07:40:00 09:54:00 11:12:00 12:55:00 DNF
79 Мъж Hristo Tsarev 01:08:00 03:15:00 DNF
80 Мъж Plamen Tsukev 00:22:00 01:45:00 03:14:00 DNF 40
82 Мъж Grigor Varbanov 01:12:00 03:15:00 08:25:00 11:18:00 12:54:00 15:10:00 16:50:00 21:00:00 "DNF
00:52:00" свален
83 Мъж Zdravko Vasilev 01:08:00 03:18:00 DNF
84 Мъж M Nasko Vasilev 01:02:00 02:56:00 05:01:00 07:10:00 09:40:00 11:08:00 12:45:00 14:05:00 17:45:00 20:29:00 22:14:00 01:15:00
85 Мъж M Perikleous Vasilis 01:04:00 02:48:00 04:45:00 07:00:00 09:00:00 10:06:00 11:15:00 12:15:00 14:28:00 16:35:00 17:24:00 18:52:00
87 Мъж Sava Vladov 01:27:00 04:14:00 DNF
89 Жена F Evelina Zlatanova 01:08:00 02:57:00 05:07:00 09:54:00 11:23:00 13:12:00 14:25:00 17:49:00 21:04:00 22:47:00 02:18:00
90 Мъж Антон Андонов 01:08:00 02:57:00 05:05:00 08:10:00 10:54:00 12:45:00 14:16:00 16:10:00 20:45:00 00:52:00 "DNF
02:47:00" свален
91 Мъж Божидар Антонов 01:06:00 02:35:00 04:04:00 DNF
93 Мъж Алеко Атанасов 01:08:00 03:30:00 09:25:00 12:08:00 14:00:00 16:00:00 17:25:00 20:55:00 01:12:00 03:50:00 32:00:00
94 Жена Диляна Атанасова 01:08:00 03:30:00 09:25:00 12:08:00 14:00:00 16:00:00 17:25:00 20:55:00 01:12:00 03:50:00 32:00:00
96 Мъж Георги Зъздров 01:04:00 03:10:00 08:50:00 11:35:00 15:05:00 16:55:00 17:10:00 21:10:00 01:08:00 03:25:00 32:22:00
97 Мъж Златко Каменаров 01:02:00 02:35:00 04:07:00 06:11:00 08:20:00 10:30:00 DNF
98 Мъж Любен Кенанов 01:01:00 02:35:00 04:19:00 06:40:00 08:25:00 09:30:00 10:38:00 11:40:00 "14:28:00
16:55:00
DNF" 20:30:00
100 Мъж M Александър Кюрчев 02:56:00 05:04:00 07:30:00 09:40:00 11:00:00 12:45:00 14:05:00 17:45:00 20:29:00 22:14:00 01:20:00
101 Мъж M Данаил Рангелов 01:02:00 02:44:00 05:01:00 07:10:00 09:54:00 11:23:00 13:00:00 14:00:00 17:03:00 20:14:00 22:24:00 02:17:00
103 Мъж M Цанко Стойков 01:08:00 02:57:00 05:05:00 07:40:00 09:54:00 11:23:00 13:12:00 14:25:00 17:49:00 20:52:00 22:17:00 00:53:00
107 Мъж Георги Цанков 01:02:00 03:05:00 DNF
108 Мъж Angel Baldurkov 01:08:00 04:35:00 DNF
110 Мъж MV2 Plamen Davidov 01:02:00 02:44:00 04:55:00 07:10:00 09:20:00 10:55:00 12:25:00 13:50:00 16:58:00 20:29:00 22:24:00 02:17:00
117 Мъж Kaloian Petkov 01:27:00 03:29:00 09:15:00 12:11:00 14:00:00 16:32:00 17:35:00 DNF
118 Мъж Petar Petrov 01:12:00 03:07:00 05:26:00 08:25:00 11:03:00 13:00:00 15:15:00 17:10:00 21:20:00 - DNF
119 Мъж M Kiril Shopov 01:08:00 03:18:00 08:50:00 11:35:00 13:30:00 15:25:00 17:10:00 21:25:00 01:35:00 03:25:00 31:00:00
121 Мъж MV1 Делян Делчев 01:01:00 02:57:00 05:16:00 08:00:00 10:03:00 11:50:00 13:48:00 15:25:00 18:35:00 22:54:00 01:21:00 05:38:00
122 Мъж M Никола Игнатов 01:15:00 03:12:00 05:16:00 08:50:00 12:08:00 13:55:00 15:47:00 17:10:00 20:45:00 00:24:00 02:47:00 05:45:00
123 Мъж MV1 Николай Манев 01:14:00 03:21:00 05:29:00 08:00:00 10:28:00 12:00:00 13:48:00 15:10:00 17:47:00 20:52:00 23:05:00 03:10:00
124 Мъж M Станимир Маринов 01:14:00 03:21:00 05:30:00 08:00:00 10:28:00 12:00:00 13:48:00 15:25:00 18:08:00 21:09:00 22:47:00 02:17:00
-- Жена Стефка Георгиева 01:42:00 DNF
26.
Дайте крайното класиране!
15.09.2013 14:05:40
1
3
Някой знае ли Здравко на кое място се е класирал и с какво време?... Стигнал ли е до финала въобще?
25.
ФИНАЛ
15.09.2013 13:59:55
0
3
Даниел Стоеску от Румъния е победителят от първия ултрамаратон Персенк ултра, който се проведе под домакинството на Асеновград. Румънският състезател измина 120-километровото трасе за 16,11 часа , като остави на над 2 часа след себе си следващите бегачи.

На финала на пл. "Акад. Николай Хайтов" в Асеновград победителят бе посрещнат от кмета на града Емил Караиванов и десетки жители на града. Чувствам се много добре, малко съм уморен и едва утре ще мога да направя анализ на бягането си, каза за БТА Стоеску.

Той подчерта, че маркировката на трасето е била много добра. Видях една много красива планина, харесаха ми много Чудните мостове, каза още бегачът.

Ултрамаратонът се организира от Сдружение "Български ултрамаратони", създадено с цел провеждане на спортни събития от екстремен тип. Персенк Ултра те най-голямото от този тип състезание, което се е провжедало в България, уточни управителят на сдружението Николай Марангозов.

Стартът на маратона бе даден снощи в полунощ след изпълнение на народната песен Излял е Дельо хайдутин от Кристина Арабаджиева, победител в "България търси талант". Независимо от провилвния дъжд и силния вятър по тежкото трасе, което е с положителна денивелация от 5 200 метра, тръгнаха 82 състезатели от 7 страни - Румъния, Сърбия, Турция, Кипър, Македония, Босна и Херцеговина и България.

Трасето минава през Асенова крепост, местността Бяла черква, с. Орехово, х. Персенк и по стария римски път под в. Персенк - през Чудните мостове, х. Кабата и отново се връща в Орехово, Бяла черква, с. Добралък и Асеновград.
24.
Doncho Gunchev
15.09.2013 13:45:44
1
3
Само Даката се оплаква,той тръгна в напреднала бременност,да не ти дойде термина :))))))
23.
до Ганчо
15.09.2013 11:37:57
0
0
Не е вярно! Здравко е на снимката, а не Манол.
22.
Ганчо
15.09.2013 09:41:12
0
1
Този на снимката е Манол,а не Здравко.
21.
XXXL
15.09.2013 08:14:50
3
6
Съпругата на първия “брадър” Здравко Василев – Христина, взриви нета с порноклип. Лицето на мъжа не се вижда, но светските хроникьори са категорични, че това е гларусът от Приморско, тъй като брюнетката не би си позволила да му изневери. В порното се вижда, че иначе кротката Христина съвсем не е от най-скромните, а се проявява като истинска тигрица в леглото, съобщава “Телеграф”. Брюнетката крещи неистово и умолява партньора си да я обладава “долно и грубо”, докато мъжът дава всичко от себе си. Не са спестени и кадрите отблизо, където се вижда цялата анатомия на родните брадъри.

Запознати твърдят, че въпросното видео не е от сега, а от преди години. Приближени на семейство Василеви са категорични, че Здравко обича да заснема интимните си преживявания и е напълно възможно някои от клиповете им да е видял бял свят.

Семейството от Приморско категорично отказва коментар по темата и пази пълно мълчание най-вече заради двете си дъщери, тъй като ги е страх отрочетата им да не станат обект на подигравка в морския град заради разюзданото поведение на родителите си.
20.
ФАКТ
14.09.2013 16:39:03
3
4
ВЯРНО Е,ПРОСЛАВИ ПРИМОРСКО,НО Е ГАДНЯРЧЕ,ДА НЕ КАЗВАМ БОКЛУК,А БИГ БРАДЪР И РЕАЛНОСТА В ПРИМОРСКО Е МНОГО АМА МНОГО ГОЛЯМА,---ЗНАЕМ ГО ЗДРАВКО
19.
ta iba v glarusa smotan
14.09.2013 16:31:49
3
3
Zdravko EBACHA xaxaxaxaxa eiii palqk mrasen smeshn she te eba v mrasnata gadna izmet prosta na kakav se pravish be PALQCHO NA PLEYBOI ,JIGOLO ela nie v Aitos da te naebem be MRASEN GADEN Primorski Glarus .Kadeto hvarchish iz Burgas nad obshtinata i vikasha GAAA GAAA GAAA GAAA ? Tova oznachava GLAD GLAD GLAD?
18.
оффффф
14.09.2013 16:25:51
3
4
абе, пак ли се почнаха с този педерас...обществена тайна е,че освен сервиторки други мацки неможе да свали..стига с ефтени реклами за простотиите на този педерас...
17.
ха ха ха
14.09.2013 15:44:49
3
3
тия дето те плюят се ебат... не им обръщай внимание... успех от мен!
16.
боклук
14.09.2013 15:01:35
3
1
кел файда, че си в играта като си предпоследен
15.
маратонец
14.09.2013 13:36:19
3
3
ВАЖНО ДА СИ В ИГРАТА БРАДЪРЕ,НА БОКЛУЦИТЕ ИМ Е,БИ....
14.
Бактън
14.09.2013 10:46:26
2
2
Що за известност и що за гордост е тая? Когато хората са пред него го хвалят и му викат че е голямата работа, а зад гърба му го оплюват и ядат лайна - "мани го тоя, такъв бил онакъв бил, за нищо не ставал". И ние какво да правим сега, по цял ден само с него ли да се занимаваме? На човек му писва да му йба майката!
13.
циганин от Н. Паничарево
14.09.2013 10:41:53
3
3
Тъй,тъй,стига вече са ни навирали тоз Здравко.Чудо голямо станало.Нещо насериозно се е взел,щом чак медиите занимава с това.Кой е той?Никой.Момче от село,поблазнило се от,,славата,,Пази Боже,сляпо да прогледа,викам аз.Да си пие бирата в хотела му ,,лилия,, ако още съществува,да си стои на село и да не се показва много много.
12.
Ще те вържем на възел
14.09.2013 09:46:46
3
5
Тоя малоумник пак ли се появи да плюе? Хайде ходи си на село и не се вясвай в Приморско! Плюй си циганята в кочината където живееш и не се ебавай със Здравко за да не те вържем на възел като дойдеш другия път в Приморско! Здравко е нашата гордост и такива помияри като теб които пишат по десет коментара все едно са от различни хора ги поставяме на място! Ще те вържем на моряшки възел, боклук долен! Гледай си циганката и осемте циганчета!
11.
успех
14.09.2013 08:50:25
2
3
Успех на Здравко и на Станимир!
Всичко казано против Здравко е човешка злоба и е нормално бъдете над тези неща ще бъда с вас съграждани!Успех и Спокойствие момчета от град Приморско!
10.
просто момче
14.09.2013 08:24:07
3
3
вторачил се Здравко в себе си и се мисли за най-великия и журналистите нали нямат друга работа постоянно ни го поднасят и ни занимават с глупостите му... то не бяха порноклипове в нета то не бяха простотии. видя, че вече е безинтересен и пусна в нета клипа със срамотиите и подробностите на жена си, дето тя ги има между краката си, че дано някой им обърне повече внимание! от тия хора можеш вече всичко да очакваш, съвсем са изперкали!
9.
Пенчо
14.09.2013 08:04:41
3
4
стига с педераските номера на Здравко,,Приморско има други проблеми а не да се занимават хората с простотии , боли ме кура за някакъв си травестит от Приморско
8.
ПРИМОРСКО
13.09.2013 23:18:51
4
5
Здравко да спре да се хвали.В Приморско никой не го обича.Ще изкачва планина ама друг път.Станал е като тюфлек.Търси слава ама в Приморско няма да я намери .
7.
Да го духат душманите
13.09.2013 22:11:15
5
4
Ха ха ха, колко душмани имаш не е истина! Да го духат, мизерници долни!
6.
Много оригинална мисъл!!!
13.09.2013 20:10:37
2
3
в Приморско нямало боклуци... тоз Иван Иванов май е паднал от Марс
5.
маратонец-любител
13.09.2013 20:05:42
2
4
Хриси, дай да измислим нещо докат Здравко го няма...
4.
a
13.09.2013 19:25:51
2
2
ако яхтата няма да му е необходима вече ще я приема с огромно желание точно такава си търся в момента :)
3.
Иван Иванов
13.09.2013 19:21:48
4
2
Успех и от мен!
Радвам се, че не обръщаш внимание от доста време на такива анонимни хаховци като този долу. Сигурен съм, че не е от Приморско, тъй като там няма такива боклуци!
2.
юлия йорданова
13.09.2013 17:03:08
4
3
УСПЕХ ЗДРАВКО!
1.
хахо
13.09.2013 14:48:10
2
7
много важно.да се измита от приморско.няма работа тука.келеш.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо
Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали 
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори