×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Когато видя двама мъже да мастурбират срещу нея на Адамовия плаж, руската ми приятелка напусна Бургас завинаги


Когато видя двама мъже да мастурбират срещу нея на Адамовия плаж, руската ми приятелка напусна Бургас завинаги
Много бургазлии обичат да правят кални бани и да се препичат на бившия Адамов плаж, но в района наоколо често се срещат извратени типове
06 Юни 2013, Четвъртък, 10:02 ч.
Автор: Флагман

Тя хареса града и искаше да си купи тук луксозно жилище, но се отказа

 

 

 

 

 

В редакцията пристигна писмо на Нели Георгиева, което поставя сериозен въпрос за бившия Адамов плаж в Бургас. Богата рускиня, дошла в града да купи луксозно жилище и да го превърне в свой втори дом, остава потресена от извратени мъже, които вижда на плажа да мастурбират срещу нея. Била съм по целия свят, но никъде не съм видяла подобно нещо, споделя тя, преди да напусне града преждевременно и завинаги. Публикуваме писмото без редакторска намеса.

Уважаеми г-н Кмет,

Искам да споделя една болка във връзка с дискусията за плажа.

В края на април, когато беше топло, имах гостенка от Калининград – Людмила, и като ме попита къде да отиде, казах й, че най-голямата атракция за руснаците са лугата и калните бани на Солниците, при това безплатно. Тя не можеше да повярва, защото в други държави за това се плащало по 200 евро.

И така, отиде на лугата, но като се върна ми се видя една такава уплашена, с ококорени очи ме гледа. Питам я: ”Людмила, какво е станало?” и тя ми казва: „Нещо много страшно.” Обясни ми, че като отивала натам, имало една голяма част от общия плаж с голи мъже. Един възрастен мъж, към 70-годишен, я пресрещнал гол с неприлични жестове и тя се уплашила, защото като се опитала да го заобиколи, той започнала да я изтиква към морето. Аз й казах да не обръща внимание и че той не е бил добре, за да туширам някак неприятното отношение към Бургас, защото тя за пръв път с това се запознава. На другия ден тя отива пак, но й казах: „Като минаваш, гледаш на другата страна, така правим българите.”

Но този път е било още по-зле – както си вървяла по брега, един гол мъж става от плажа и започва да мастурбира срещу нея, друг в същото време излиза от морето и започва да прави същото, а като се обръща – вижда трети зад себе си и наистина е била ужасена, побягнала обратно и се върнала. И Людмила ми казва: „Аз съм широкоскроен човек, обиколила съм курортите по цяла Европа и Америка, но такова нещо никъде няма. След като имате толкова много луди в Бургас, защо  не са в специално заведение, обособено за такива хора с проблеми  и там да не минават други?”. Людмила се възмущаваше не толкова, че има хора с проблеми, а затова, че аз и обществото не вземаме мерки и че сме „твърде толерантни и безучастни”, защото има явен проблем и всички го виждат, но никой не говори.

Няколко дни още стоя, но не посмя да отиде повече на плажа. Тя е интелигентна, много красива жена, аристократка, каза, че е обиколила цял свят, но такова нещо като в Бургас не е видяла. Уплахата й остана. Разделяме се след още няколко дни, тя беше вече разгледала града и си тръгваше. Прегръща ме и казва: „Страхувам се да дойда отново в Бургас. Просто страхът остана в душата ми, независимо, че е много красив град.” Тя искаше да си купи жилище, защото е доста заможна и можеше да си позволи най-луксозното, което е в Бургас, но се отказа именно поради неспособността да се справим с този проблем на плажа.

Но понеже ние сме свикнали и с кражбите, и с измамите, и с аморалните действия, българите обикновено заобикаляме нещата. Правим се, че не виждаме, но чужденците това нещо не го приемат. Стана ми много мъчно като ми каза така, почувствах се в безизходица. Направо изплаках в себе си: ”Няма ли кой да направи нещо ...”

Внучката ми – за да не вижда тези голи хора, дъщеря ми и зет ми ходят на Сарафово, там където няма никой. Тоест, те за да опазят малкото си дете, не отиват на централния плаж, където има чисто голи, просто го изнасят навън. Наши познати семейства с малки деца също са споделяли, че се притесняват от голите хора на плажа, заради децата.

Чувствах безсилие и безнадеждност, че колкото и да се терзае човек и да се чувства виновен - не може нищо да направи срещу беззаконието и е като глас в пустиня. Нямаше и седмица, когато чух от БиТиВи, че в Бургас има такова движение. Затова ви пиша и аз.

Апелирам да бъдат обособени специализирани плажове тип "Адам" и "Ева" със съответното заграждение, където да отиват хората, желаещи да са голи. Ползването на плажа и къпането в морето да става с бански костюм за мъжете и жените, като за жените това да включва и горница. Трябва да се намери начин това да бъде прекратено, та дори и със санкции, защото българите сме такива, че в някои случаи това е единственият начин нещата да вървят, както трябва. Тези мерки са необходими, за да не отвратят туристи като моята приятелка и да се прогонят гостите от Бургас, не само от плажа.

 

Надявам се този път гласът ми да бъде чут и много ще се радвам на положителен резултат.

С уважение: Нели Георгиева




21
Коментара по темата
21.
Емил
16.07.2022 07:50:46
0
3
И ние сме нудистки семейство. Не сме посещавали прословутия плаж. Посещавахме Поморие в началото или края на сезона. Да скимтят рускините.Идея нямам защо при положение че се отдалечавахме максимално от плажуващите и никой не ги кара да се доближат към нас.А да сте голички на плажа е хубаво.
20.
Павлин
10.07.2022 18:08:27
0
2
Нело, дърта кочубро! Хващай си рускинята и изчезвайте с нея с 200 към комунистическа Русия или Северна Корея, то е едно и също!
19.
Юнак на коня
08.06.2021 15:00:33
0
1
Тази статия е написана от мъжемразки (лесбийки, изнасилени, изоставени, бездетни) , хора които искат да вменяват някакво чувство на вина и срам! И как да не е виждала мастурбиращи мъже по нудистките плажове! Ами значи не е ходила!!! Точно на запад са по-разкрепостени, даже правят секс по публичните нудистки плажове! Интернет е пълен с порно с тагове masturbating public beach hd .... and so on... Крайно време е писателката и пишман психоложка на тая тъпа статия да си сложи примка на врата и да се обеси на балконския парапет!!! Предлагам това, а не да се хвърли, защото някой трябва да чисти после!
18.
*********
28.08.2020 19:38:43
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
17.
Масажиста
27.09.2018 13:12:25
0
1
Стига веееее....воайорите и особено ексхибиционистите...принципно на никого не нареждат и са физически неконтактни...
Тяхното удоволствие е не в контакта..а в показа и гледането...моля, някои да се образоват поне малко преди да плюят по адрес на Бургас и плажовете.
Че то на плажовете мацките не са само по монокини....ами напълно голички...
Е.....Ииииии....какво толкова има?
И след като има толкова жени голи защо да няма и мъже....това е полово неравенство.
И другото е....като не искаш голи мъже и жени около теб.....иди там където няма а не да даваш заповеди кой как и къде на плажа да се облича и съблича.
Децата.....
По същия начин....щом си пуритан...водиш ги настрани...или ги оставяш просто да видят някой друг гол човек и интересът им е до там.
Защото по всеизвестни данни...Българина и без това не възпитава децата си Сексуално.
Оставя ги задръстени и да се учат от улицата сами....
Рускините....и те хора като всички...различни по мироглед и секс мераци...ама чак да се уплаши Рускиня от гол мастурбиращ мъж си е направо смешно.....даже и въпросно описаната госпожа никой нищо не и е причинил насилствено физически.
Мъжът си е мъж....той може да си поиска пък ако не му пуснат....здраве да е..
Да не казвам аз дето съм Масажист...какво правят Рускините даже по време на масаж или терапия....а също и техните подрастващи девойки от 10 годишни нагоре.....мога книга да напиша.....НО...нищо лошо няма в Сексуалността а тъкмо обратното.
Липсата на сексуалност е проблема във хората и най вече жените...доказана статистика не от мен.
Та.....не плюете Бургас и плажовете и оставете хората на мира да си гледат кефа.
16.
ахааха
04.07.2016 03:38:56
0
5
Тази жена ненормална е през месец април ще има три мъже и ще мастурбират в студената вода .. явно тук става ръпрос за една възратна жена която никой не й харесва и на нея не обръща внимание на април няма никой на плажа явно никой за нея не мастурбира смятам че е сърдита към мъжете
15.
нудист
17.12.2014 18:07:48
0
11
Тази рускиня чувала ли е за Френскиа курорт Кап Д Агд.Като влизаш сваляш банските и сичко е позволено.И свирки и секс и чикии.Така че тая не е аристократка и нито е обиколила курортите.Мисла че е много проста.
14.
ей
06.06.2013 23:01:18
2
6
Познавам стотици руснаци и мнението ми е, че рускиня само би се изкефила на гол мъж. Това са хора без никакви морални задръжки. Мислите им са изцяло свързани със секса. Така, че, уважаема Госпожо, вашата другарка "аристократка" нито е аристократка, нито е обидена от вида на голи хора. Щом има претенции, че е обиколила целия свят, то нека Ви разкаже за това как в най-големия европейски СПА курорт Баден-Баден в Германия или на централния плаж в Будапеща на река Дунав, повечето хора са нудисти. "Рускиня избягала от гол мъж..." По-скоро никой мъж не е пожелал да я "оправи" и затова се е обидила
13.
op
06.06.2013 20:30:49
1
10
Хаха колегата го каза, тва рускиня на колкото и години да е не бяга от Х.., това е все едно куче да бяга от кокъл и да се оплаква и да без изключения, рускините са най-леките жени на света, живея в чужбина, не в Русия но тук има хиляди руснаци в моя град, това са най-леките жени...
12.
Гост
06.06.2013 20:01:07
1
8
Тази жена почва с някакви мастурбиращи мъже на неохраняем плаж и изведнъж минава на горнищата за жените. Случаи с ексхибиционисти има в парковете, по автобусните спирки и т.н. Аз лично съм виждал как един загащен доста високо мъже заглежда момичета по алеите в морската и се пипа по чатала. "Рускинята" (ако изобщо е истинска историята) е била облечена предполагам, така че облеклото явно не може да спре хората с такова поведение. Проблемът се прехвърля там, където го няма. Просто здравните органи могат да се включат по-активно в тези случаи. Евангелските фанатици пак ни атакуват с глупостите си. Да дадем отпор на талибанските им възгледи. Ако има някакви драстични поведенчески отклонения, те са изключение, не правило и са по-скоро при тези, които се оплакват, че видели жена без горнище! Тези хора безполово ли се размножават?! Или с отвращение?! А може би питат пастора как да го правят, за да не е грях?! Да не ставаме заложници на талибани!
11.
хахахахахаха
06.06.2013 18:52:43
1
11
Майко мила ! Нали бях там и една рускиня искаше да прай св...ки на един възрастен човечец и само му викаше нещо !А ся горката била уплашена !Баси миризливите рускини! Кво ни заниомавате с тях!
10.
oooo
06.06.2013 18:39:54
1
10
Tozi deto izliza ot moreto i pocnva da luska trqbva da go napravqt pocheten na Burgas zashtoto na studenata voda prez april da go vdigne ili ruskinqta e Sharapova ili e supernen.
9.
минчо секса и пешо екса
06.06.2013 18:25:32
1
15
рускиня да се уплаши от хуй , ТАЯ НЕ Е РУСКИНЯ СЪС СИГУРНОСТ
8.
буда
06.06.2013 13:49:03
1
9
Ей,сектанти и господа Ви не чу гнусните ви лъжи.Не се правете на по вярващи от папата и точно вие не проповядвайте морал,вън от Бургас
7.
румяна
06.06.2013 13:46:00
1
9
Евангелистите да не ни манипулират с полицейски методи.а тази рускиня като е толкова богата да си отиде в някой от скъпите СПА -центрове.Лугата е за бургазлии,а не за разни разни бедни прошляци дошли на безплатно лечение в България
6.
румяна
06.06.2013 13:45:51
0
7
Евангелистите да не ни манипулират с полицейски методи.а тази рускиня като е толкова богата да си отиде в някой от скъпите СПА -центрове.Лугата е за бургазлии,а не за разни разни бедни прошляци дошли на безплатно лечение в България
5.
Това е част от попската кампания
06.06.2013 11:25:54
0
12
Като цяло около плажовете се навъртат всякакви извратеняци - воайори и ексхибиционисти, но не само в Бургас е така и не само в България. Виждал съм в чужбина как момченца се навъртат около нудистките плажове и мастурбират в близост до разголени жени. Така че това става навсякъде. Не е нормално наистина, но дайте да не хвърляме цялата вина на Бургас и бургазлии!
От друга страна тая статия, не знам защо, ми напомня за организираните от църквата протести във връзка с облеклото на плажа - за това, че не трябвало да има голи хора и жени без сутиени... Може и да имат някаква връзка тези две събития и статията да се окаже добре премислен предварително ход в подкрепа на поповете!
4.
лекия
06.06.2013 10:47:34
0
12
доста измислена история... при положение че в европа са доста по извратени и даже обръщат голотата на изкуство, фотографът спенсър туник е доказателство за това!!! няма да говорим за еднополовите бракове и като цяло движенията на ексхибиционистите в европа... затова тази нели георгиева ли е каква е малко да си разшири кръгозора и да не се прави на ощипана девица, ние сме мнооооого по назад от европа в сексуалната революция!
3.
зрител
06.06.2013 10:39:50
0
14
Много ми е интересно, кой стой зад тази кампания и каква и е целта, определено това е организирана кампания с дългосрочни намерения.
2.
Руси
06.06.2013 10:31:18
0
17
Тя твоята приятелка ако я бе завардил някой на 25 с хуй в ръка, а не 70 годшен щеше да се пресели в Бургас, ама хайде сега!
1.
Скриптор Инцертус
06.06.2013 10:31:00
1
17
Съчинение на ниво 6-ти клас, като изключим еротизма, характерен за жена около 60-те – нехаресвана и нехаресваща се. Очевидно на някого му допадна медийното внимание и продължава да го търси.
Отвратен съм от опита бургазлии да бъдат представени като най-неморалните хора на света. И аз ходя на плаж, но не виждам всеки ден развяти гърди, а гол мъж на бургаския плаж не съм виждал никога през живота си.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори