×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валентин Касабов, НФСБ: Изборите трябва да се касират заради чудовищна кражба на гласове и манипулации


Валентин Касабов, НФСБ: Изборите трябва да се касират заради чудовищна кражба на гласове и манипулации
Не ни достигнаха 6 хиляди гласа, които бихме загубили, ако дори само по една бюлетина е била умишлено повредена в половината секции в страната, смята Валентин Касабов
15 Май 2013, Сряда, 15:49 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Дори, ако по една наша бюлетина е била анулирана в половината секции, са отклонени 6 хил. гласа, които не ни стигнаха

Партия НФСБ, на която само 0,2% не достигнаха, за да бъде представена в следващия парламент, изпраща сигнали за манипулация на изборите до Върховния касационен съд, Върховния административен съд, Президента, Министерски съвет и до Главния прокурор. Искането на формацията е парламентарните избори да бъдат касирани. „Институциите трябва на базата на нашите мотиви да сезират Конституционния съд и той да разпореди съответните проверки по сигналите, които пращаме”, каза съпредседателят на патриотичната партия Валентин Касабов.

Според него има много фрапиращи данни за кражба на гласове и манипулации. „Самият факт, че има над 80 хил. бюлетини, обявени за нередовни, е странен. Това е стара практика. Ние имахме съмнения и на предишните избори, че голяма част от невалидните бюлетини са умишлено повредени. Отделно, скандалът с отпечатаните 350 хил. бюлетини, означава, че такива са се печатали и по-рано и са били разпространявани в съответните избирателни райони. Има и други нарушения – объркани протоколи и т.н. Това може да даде сериозни основания да бъде сезиран Конституционният съд. България обаче е сбъркана държава и достатъчно корумпирана и е възможно никой да не ни обърне внимание. Защото сега ГЕРБ и „Атака” се намъкнаха в парламента чрез фалшификация”, смята Касабов. В партията имали сведения, че подготвените бюлетини са били, за да влезе още един сателит на досегашните управляващи – РЗС.

„Съмненията във всяка посока са прекалено основателни. По време на референдума например, ние призовахме нашите симпатизанти да не гласуват. На екзит пол се оказа, че имаме над 5% реални гласове. Като имаме предвид, че голяма част от хората се страхуват и не са казали за коя партия са, реалният процент може да е бил  6-7%. Изведнъж обаче ние бяхме 3,7%. Как стана така? Просто става дума за огромна манипулация. Днес стана ясно, че има данни, че е манипулирана електронната система за преброяване. От там също са отклонявани гласове. За подобна чудовищна кражба на гласове и манипулация на вота аз не съм чувал, освен, ако не е имало такава в някоя африканска държава през годините”, каза Касабов.

Той е категоричен, че изборите трябва да бъдат касирани и че бюлетините трябва да се печатат в държавна печатница.

„На нас не ни стигнаха някъде около 6 хил. гласа за парламента. В страната има 12 хил. изборни секции, само в половината секции по една бюлетината да на анулират – ето ги 6 хил. гласа.  Имаме данни, че някои членове от СИК са слагали отметки, така че бюлетините да станат нередовни”, добави съпредседателят на НФСБ.


В категории: Избори 2013


Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
15
Коментара по темата
15.
tytryr
16.05.2013 21:20:10
0
1
СОФИЯНЦИ СКОРО "НФСБ" ЩЕ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА И В СОФИЯ ОКРЪГ И ЩЕ ВИДЕТЕ БОРБА ПО БУРГАСКИ , ЦИРКА ЩЕ Е ПЪЛЕН В ПАРЛАМЕНТА .
САМО ДА НЕ ПОСЕГНАТ НА ВАЛЕРИ С. ХА ЩЕ ВИДИТЕ ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИ ... САМО СКАТ...ХА
14.
ФЕН
16.05.2013 21:18:59
0
1
СОФИЯНЦИ СКОРО "НФСБ" ЩЕ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА И В СОФИЯ ОКРЪГ И ЩЕ ВИДЕТЕ БОРБА ПО БУРГАСКИ , ЦИРКА ЩЕ Е ПЪЛЕН В ПАРЛАМЕНТА .
САМО ДА НЕ ПОСЕГНАТ НА ВАЛЕРИ С. ХА ЩЕ ВИДИТЕ ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИ ... САМО СКАТ...ХА
13.
до 3
16.05.2013 14:01:01
0
1
щото пък един физкултурник е готов нали...?!
12.
3
16.05.2013 08:01:51
1
3
Една медия независимо дали е "Скат" или "Флагман" е само удобна трибуна.
Не всички имат достъп до такава трибуна.
Не мога да се съглася, че един активен журналист е готов политик. Има огромна разлика между двете.
11.
бургазлия
16.05.2013 06:43:42
3
1
аз подкрепям ГЕРБ, но гласувах за НФСБ, не защото съм ненормален, а защото искам и други партии да са в Парламента, за да се промени статуквото и да има реална опозиция. Съжалявам, че гласа ми отиде на вятъра, но все пак ви желая успех и не се отказвайте.
10.
анет
15.05.2013 23:43:55
7
2
ако Касабова направи партия с този сайт - на следващите избори тя ще бъде депутат.
9.
Непоносим
15.05.2013 23:39:01
7
4
Най-хубавото нешо на Касабов е .... жена му.
8.
Гришата
15.05.2013 22:40:24
10
6
Има манипулация на изборите, защото няма толкоз ненормални хора в тази държава да гласуват за скатаджиите. Щом имат толкоз гласове, значи са монипулирали вота. Другият вариант е- луди хора гласуват за ненормалници.
7.
Гришата
15.05.2013 22:40:23
8
6
Има манипулация на изборите, защото няма толкоз ненормални хора в тази държава да гласуват за скатаджиите. Щом имат толкоз гласове, значи са монипулирали вота. Другият вариант е- луди хора гласуват за ненормалници.
6.
LKM
15.05.2013 18:23:42
5
6
КАСАБОВ СЕ Е ОБЪРКАЛ. ТОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ Е В БУРГАСКИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА СЕ ПЪНЕ И ПЕНЯВИ. САМО ДАНО ПАК ДА НЕ Е ПОДПИСВАЛ БЕЗ ДА ГЛЕДА ЗАПИСНИ ЗАПОВЕДИ, ЧЕ ЩЕ ЩЕ РЕВЕ 2 ГОДИНИ ПОНЕ!
5.
Панчо Владигеров
15.05.2013 17:19:10
3
6
На следващите избори НФСБ влиза твърдо. Стига да не вкарат в редиците си разни лакоми за пари лица, които при първа оферта от БСП, да се курдисат до гнусната и мазна столетница. Тая партия толкова поразии е направила в страната, обаче то от тъп народ не можеш се отърва - винаги гласуват ли гласуват за убийцата на десетки хиляди хора.
4.
ИВАН
15.05.2013 17:09:03
4
6
НА ВСИЧКИ Е ЯСНО ЧЕ НФСБ НЯМА ДА БЪДЕ ДОПУСНАТ ЗАЩОТО ЩЕ РАЗВАЛИ СТАТУКВОТО ,НО НЕ СЕ ПРДАВАЙТЕ САМО НАПРЕД
3.
ДО
15.05.2013 16:29:17
6
8
ДОБРЕ ЧЕ ВИЕ НЕ ГИ МАНИПУЛИРАХТЕ И НЕ КУПУВАХТЕ !!
А ГОШО СКАТА КАКВО ПРАВЕШЕ А?
2.
ая
15.05.2013 16:13:08
6
11
абе Касабов стой си в студиото и се пени там ти е мястото къде се силиш за София
1.
koko
15.05.2013 16:09:10
5
8
PRAV SI KASABOV. KAZVAM GO BEZ DA SAM TI FEN. IZLAGAHA VI, TOVA E.TARSETE SI PRAVATA, NO V DARJAVATA NA ABSURDITE SE SAMNIAVAM CHE NESHTO SHTE STANE.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер 
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори