×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Младите хора могат да разчупят стереотипите и рутината


Младите хора могат да разчупят стереотипите и рутината
За да останат младите хора в България, е необходимо да им бъде дадена възможност да участват не само в политиката, а във всички обществени сфери, смята кандидат-депутатът от ГЕРБ Борислав Киров
03 Май 2013, Петък, 10:03 ч.

Пътят за повишаване на доходите не са социалните помощи, а заплатите, които могат да се увеличат като осигурим благоприятни условия за развитие на бизнеса

Борислав Киров е роден  на 19 ноември 1985 в Бургас. Завърщил стопанско управление, специалност бизнес администрация. Магистър по маркетинг от УНСС,София. Общински съветник в община Приморско през мандат 2011-2015. Мениджър на фирми в сферата на туризма и производството. Владее английски и немски.

- Г-н Киров, прави впечатление, че в листата на ГЕРБ – Бургас за народни представители присъстват нови и предимно млади хора. Какво е според вас мястото на младите в политиката?

- Ако искаме обществото ни да се развива и младите хора да останат в България, необходимо е да им бъде дадена възможност да участват не само в политиката, а във всички обществени сфери. Важно е да им бъде гласувано доверие, за да разгърнат потенциала, който притежават. Защото младите хора имат нов модел на мислене, един различен манталитет, чрез който могат да разчупят стереотипите и рутината, налагани с години. Те притежават ентусиазма, енергията и амбицията да променят средата, в която живеем. Политиката е един от  начините, чрез който може да се случи това. Тя дава възможност на младите пряко да участват при взимане на решения, които засягат бъдещето им. Акцент в програмите на много партии е проблемът с младите хора. Добре е да се знае обаче, че младите хора не сме проблем, ние сме ресурсът на тази държава.

- С какво управленската програма на ГЕРБ се отличава от платформите на другите политически сили?

- В предизборна кампания е логично всеки кандидат да казва, че програмата на неговата партия е най-добра и правилна. Но какво са всъщност програмите? Списък от задачи, които след изборите трябва да бъдат решени. Затова когато разработвахме програмата на ГЕРБ, включихме само тези проекти и акценти, които знаем как ще изпълним и за които има предвидено финансиране. Другото, което ни отличава, е, че освен национална програма, ние разработихме и регионална, включваща конкретни задачи и приоритети, свързани с област Бургас. Защото на първо място ние сме кандидати за народни представители от този регион и е задължително да отстояваме интересите и вижданията на местните хора.

- С какви проблеми се обръщат към вас жителите на областта по време на срещите?

- Основните проблеми са безработицата и ниските доходи. Хората виждат и харесват нещата, които бяха направени през последните години, но когато финансовите средства не достигат, всичко останало остава на заден план. Това за съжаление се използва от някои партии. Те започнаха да заливат хората с обещания за хиляди работни места, двойно и тройно по-високи доходи. Всеки интелигентен човек обаче би задал въпроса как точно ще се случи  и от къде ще дойдат средствата. Ние твърдим, че пътят към по-високи доходи и повече работни места е само един и това е работещата икономика. Не може да се забогатее от преразпределения в бюджета. Пътят за повишаване на доходите не са социалните помощи, а заплатите. Те могат да се увеличат като осигурим благоприятни условия за развитие на бизнеса. В момента една от основните пречки пред него е бюрокрацията – проблем, който  съществува дълги години. Затова ние се ангажираме да въведем условие, ако институциите не спазват  административните срокове за извършване на определени услуги, да бъдат задължени да върнат внесената от гражданите такса. Хората са достатъчно разумни, за да знаят, че работните места не ги осигурява държавата, осигурява ги бизнесът.

- Вие сте работили в сферата на туризма, в момента сте общински съветник в Приморско – една от общините, където се развива този отрасъл. По какъв начин могат да се привлекат повече туристи, не само през летния сезон?

- До края на лятото ще бъде изградена Морската гара на Бургас. През октомври ще посрещнем първите 6 луксозни  лайнера. Всеки от корабите е с капацитет 2000 пасажери и 1500 екипаж. Те ще останат тук минимум 2 дни, като предварително ще им се осигури възможност за посещение на поне 50 туристически обекта и маршрути в региона. През останалата част на годината се очаква посещение и на други круизни кораби. Това се случва за първи път. В област Бургас никога не е имало толкова туристи през есенните месеци. Средствата, които правителството на ГЕРБ отпусна за археология, дадоха тласък и за развитието на културен туризъм в региона. А това е видът туризъм, който привлича едни от най-заможните туристи. Квалификацията и преквалификацията на кадрите, които работят в бранша, също е от изключително значение. В момента Агенцията по заетостта дава добри възможности за обучение на работещите в сектора.

- Кое ще мотивира младите да останат и да се развиват в България?

- Държавата е като дом, като една къща. Строежът не може да започне от покрива, първо трябва да се поставят основите. Считам, че финансовата стабилност, която постигна България в условия на световна икономическа криза, инвестициите, които бяха направени в инфраструктурата, туризма, опазването на околната среда, бяха основите, които правителството на ГЕРБ постави. От тук нататък предстои да се надгражда. България е страна, която ще се развива, и е добре младите да останем тук и да участваме в това развитие.




105
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 0
105
Коментара по темата
105.
Прочетох глупостите на Борето
05.06.2013 07:50:46
0
0
Боре, Борееее! Чета ти глупостите и кво да ти кажа?... За хуй не ставаш!!!
104.
Боре, скрий е някъде!
04.06.2013 19:23:40
0
0
Ама тоз Борко бил много бос! Добре че са хора като Налбантов да умият лицето на Приморско и да ни представят пред света!
103.
СОУ "Н. Вапцаров" - Приморско
25.05.2013 12:37:40
0
0
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ! ЛИЦЕТО СТОЯН НИКОЛОВ НАЛБАНТОВ Е ВСЕ ОЩЕ ДИРЕКТОР НА УЧИЛИЩЕ - ДЪРЖАВНО УЧИЛИЩЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, КОЕТО СЕ ИЗДЪРЖА ОТ ВАШИТЕ ДАНЪЦИ?!?!?!?!?!?!?!?!
-------------
Из "ЗАПИСКИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ УЧИТЕЛ":
"...При всяко правене на секс в дирекцията Налбантов бил използвал и една хавлиена кърпа, която да попивала течността от оргазмите най-вече на една от учителките (Донка Прокопова - учител по бълг. език). Винаги след секса с нея ми показваше тази кърпа и се чудеше, че цялата била влажна. Караше ме и аз да се уверя: “Пипни, пипни да видиш к’во става, цялата кърпа е мокра. К’ва беше тая путка, бе – бълва като гейзер!” При други от партнаьорките му кърпата също се навлажнявала различно - мокрела се много, когато чукал секретарката Дора Върбанова, но при секса с Красимира Петкова оставала почти суха. После Налбантов даваше кърпата на една от чистачките – Ксати Иванова, за да я изпере. Понякога предварително накисваше тази кърпа с веро във въпросния леген и после я даваше за пране на Ксати. Много често в разговор с мен Налбантов се чудеше, дали Ксати разбира какво е било предназначението на тази хавлия. Подозираше я, че тя се досеща за истината, но се прави, че нищо не знае...
...Много пъти, когато ставаше въпрос за секса в дирекцията Налбантов подчертаваше, че много държал на личната хигиена и затова преди половия акт карал учителките да се подмиват. Хвалеше се дори и го изтъкваше като особена лична заслуга: "Държа да се знае от всички, че аз съм маниак на тема чистота! - казваше той. - Още като влязат и предявят претенции за секс аз най-категорично им посочвам ъгъла с легена и те веднага разбират, че трябва да се подмият. В това отношение имам железни принципи. Такъв съм си! Не мога да правя секс с неизмити путки..." Тези думи Налбантов произнасяше с особена гордост и като че ли си просеше комплименти - ама какъв голям чистник бил и пр... Така преди секса с учителките се стопляла вода с бързовар в една сравнително голяма кана в ъгъла на дирекцията и там зад хладилника се осъществявало и въпросното подмиване като се ползвал и един пластмасов леген. Интересното в случая е това, че със същият този бързовар и в същата кана, по негови думи, той бил приготвял кафе за гостите, които го посещавали в дирекцията. И всичко това му се виждаше много забавно и смешно, защото много от гостите му бяха все известни и видни личности - политици, учени, министри, служители от инспектората и др...
...Както е известно в кабинета на директора зад бюрото му е окачен портрета на патрона на училището Н. Вапцаров. По този повод и във връзка със сексуалните сцени, които се разиграват в дирекцията, веднъж една учителка се изказа, че Вапцаров (от портрета) е ставал свидетел на страшни сцени - само да не вземел да се разприказва, какво е видял в тази дирекция...
Веднъж в дирекцията бяха събрани няколко учители, така да се каже "на посещение в библиотеката". Тогава влезе една учителка, която явно не беше очаквала, че вътре ще има хора. Каза, че си търсела химикала, който уж преди това била забравила в дирекцията, след което си излезе. Веднага последваха коментарии на колегите: "Абе, знам я аз какъв химикал търси. Пустият му химикал, защо все в дирекцията го търсят?" После влезе една друга учителка, която като видя, че вътре има хора побърза да излезе. Отново последваха коментарии: "Тази и тя си е забравила химикала...
...Веднъж Налбантов ме извика в дирекцията и аз предположих, че ме вика за да ми възложи някаква задача. И той наистина ми възложи задача... Каза ми да отида в учителската стая, да огледам дрехите на една от учителките, да се върна в дирекцията и да му кажа какво съм видял. Всъщност беше се случило следното, малко преди това двамата с тази учителка били правили секс и той бил опръскал дрехите й със сперма. Или по-точно били правили орален секс, при което накрая той започнал да еякулира в устата й. Тогава учителката се опитала да прекъсне акта и той продължил да еякулира върху дрехите й. Като ми говореше за този случай Налбантов искаше аз да се уверя, че това е истина и ми каза, че ако не съм му вярвал, можел съм да отида в учителската стая и сам да съм се уверял с очите си. В интерес на истината беше ми любопитно да удостоверя въпросния факт – все още не можех да повярвам, че в едно училище е възможно да се случва всичко това. Затова отидох в учителската стая и видях, че въпросната учителка наистина има някакви влажни петна по дрехите си. През целият ден, въпреки че не беше много студено тя носеше една връхна дреха, за да прикрие донякъде петната по дрехите си. Впоследствие, когато ставаше въпрос за този случай, Налбантов винаги отбелязваше: "Видя ли, че ти говоря истината, а пък ти не ми вярваше...
...Една от любимите теми за разговор с Налбантов беше да уточняваме колко точно са били на брой учителките, с които той е спал в т. ч. и тези които вече бяха напуснали. В такива случаи минаваше дълго време докато уточним точният им брой и винаги се случваше така, че някоя от тях оставаше пропусната. По време на такива разговори Налбантов описваше с подробности качествата на всяка една от учителките – коя на какво била способна и с какво се отличавала от другите. Така например казваше, че бил използвал дадена учителка само за традиционен секс, а еди си коя само за орален секс, защото била голяма майсторка. На друга една забранил да прави орален секс, защото много го хапела и му причинявала болка – зъбите й били остри като на катеричка и му наранявала члена. От друга страна чрез Налбантов много хора в Приморско научаваха коя учителка какви особености и белези има по тялото си – тази била имала някаква голяма бемка еди-къде си по тялото, на друга гърдите й били много големи и висяли надолу, трета имала белези от операция на гърдата или белези от операрация при раждане с цезарево сечение и т. н. Подобни интимни подробности хората нямаше как да знаят и ги научаваха от Налбантов...
... Не по-малък интерес представляват връзките на Налбантов със служителките от инспектората в Бургас. За него това са жени разделени на две категории – с едните от тях той е спал, а с другите не е спал. Много често, когато сме имали посещения от инспектората, Налбантов е успокоявал учителите със следните думи: "Тази инспекторка не е опасна,защото съм я чукал", т.е. за Налбантов секса и служебните задължения са неразривно свързани – за да остане доволна дадена инспекторка и за да напише добри отзиви за училището, тя задължително трябва да бъде изчукана"(странно наистина, но такава е истината). Спомням си за един такъв много типичен случай, който ми направи много силно впечатление, защото току що бях започнал работа като учител и имах съвсем други представи за образователната система в България. Тогава Налбантов предупреди учителите, че в училището е дошла една проверяваща и че евентуално всички трябва да имат готовност за проверка в часовете им. Аз като начинаещ учител бях малко притеснен и на обяд попитах Налбантов, дали проверяващата е още тук или си е отишла. Неговият отговор беше буквално следният: "Аз я наебах и тя си отиде". Това, което най-много ме порази беше, че това изречение беше произнесено с много сериозен тон – той дори не се шегуваше, сякаш ставаше въпрос за нещо съвсем нормално и естествено, извършено просто така между другото като някаква незначителна част ежедневието му. Трудно ми е да го коментирам. С много хора съм споделял за този случай и всички са единодушни, че този човек нещо не е в ред.
Спомням си и за друг един случай пак по това време. Тогава директорът и зам. директорката Диана Янева проверяваха материалната книга в учителската стая и между другото водеха спор, дали той е спал с една от учителките или не е спал. Налбантов каза, как в инспектората му били подхвърлили, че той бил ходел с учителката по английски Красимира Петкова, но той бил отричал и не си признавал. Зам.директорката не искаше да му повярва и го прекъсна: "Хайде стига си лъгал! Защо не си признаеш, че си ебал Красимира?", на което Налбантов отговаряше: "Не бе, не съм ебал Красито! Гледай сега, защо никой не ми вярва?" Като слушах този диалог, не можех да повярвам на ушите си. Никога не бях предполагал, че в една учителска стая може да се говори по този начин. При това в същият този момент тези хора изпълняваха и служебните си задължения - проверяваха материалната книга, попълваха графи, слагаха си подписите. Възможно ли беше да изпълняват ролята на педагози, да извършват действия свързани с целите на учебно-възпитателния процес и едновременно с това да си служат с този вулгарен език.
Както казах, това бяха първите ми впечатления от работата ми като учител и подобни неща в началото много ме шокираха. Постепенно започнах да свиквам с тях и да не им обръщам внимание. Забелязах, че и другите учители не им обръщат внимание. При тях това беше един вид професионална деформация – вече дотолкова бяха закърнели сетивата им, че възприемаха подобни изцепки за нещо нормално..."
102.
Активно мероприятие на ГЕРБ - Приморско
25.05.2013 11:42:58
0
0
Гербажиите в общината обсъждат кого да сложат за директор на училището в Приморско, поради лошата репутация на досегашния директор Стоян Налбантов - бил превърнал дирекцията на училището в бардак и ебял наред учителките си, което вече било недопустимо. Задължително условие за лицето е, да е с добро име и да не бъде свързвано впоследствие със секс-компромати, какъвто е случаят с Налбантов. За целта се проверяват със СРС-та пощата и тел. разговори на всички учители и потенциални бъдещи директори. Засега са се спрели на пом. директорката Радостина Прокопова, която като че ли минава за почтенна жена без компрометиращи връзки и развратно поведение. Засечен е един чат-диалог във фейсбук с едно нейно бивше гадже Атанас Андреев от Златитрап, обл. Пловдив. Касае се за стара връзка, когато г-жа Прокопова е въвела малолетния тогава Атанас в сексуалния живот, казвала му е кое как става... И момчето оттогава така се е влюбило в секс-учителката си, че още я преследва и й се изповядва в любов. Разбира се съветниците от ГЕРБ са на мнение, че ставало въпрос за детски и невинни игри още от времето преди "каменната ера". Всичко това е минало и е зад гърба на г-жа Прокопова, казват те. Сега тя била вече почтенна и авторитетна жена, която най-вероятно дори не прави секс. Други се съмняват, защото тя вече била в критическата, а тогава ставали най-големите изненади, можело да я удари още по-силно хормона и да засенчи Налбантов с подвизите си и да се развихри в дирекцията така както и Налбантов не е правил. Кметът Германов е силно обезпокоен да не избухне нов секс-скандал от рода на тези с директора Налбантов и Здравко Брадъра, които много опетнявали имиджа и авторитета на град Приморско. Трябвало тепърва да си изграждаме образ на град с почтени и образцови хора, хора които не правят секс и са за пример на цяла България. Такава била мечтата на кмета. За целта въпросния чат-диалог между Радостина Прокопова и Атанас Андреев е бил препрочитан много пъти и подлаган на обстоен анализ. Вижда се, че мъжът пак напира и иска от г-жа Прокопова да правят секс, но тя все още не се предава и отстоява позициите си на почтенна и целомъдрена жена в стил: "Не, не мога такива неща да правя!"... Дали ще издържи дълго време, чудят се съветниците от ГЕРБ? Защо все нямаме късмет с тези директори на училището, вайкал се кметът. Така ли не се намери някой в този град, който да не прави секс и да измие очите на образованието в града ни! Молим гражданите на Приморско да се присъединят към дискусията! Кметът Германов има нужда от вашите непредубедени и искрени мнения!
ЕТО И ЧАТ-ДИАЛОГА МЕЖДУ Р. ПРОКОПОВА И А. АНДРЕЕВ:
[1/29/2013 7:16:27 PM] bai nas bg(АТАНАС АНДРЕЕВ): ((wave))
[1/29/2013 7:17:21 PM] Radostina(РАДОСТИНА ПРОКОПОВА): здравей
АТАНАС АНДРЕЕВ: здравей и на теб как си как се чувстваш вече на 21 и няколко дни
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: същото като и на 21 без няколко дни
АТАНАС АНДРЕЕВ: е това е похвално значи времето не влияе на настроението и усмивката ти
АТАНАС АНДРЕЕВ: :D
АТАНАС АНДРЕЕВ: имате ли сняг
АТАНАС АНДРЕЕВ: как е времето при вас
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: извинявай пращах нещо
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: снега е малко, почти се стопи
АТАНАС АНДРЕЕВ: вече си мислех че те засегнах с нещо
АТАНАС АНДРЕЕВ: то и тук вече почти изчезна но вчера и днес беше доста хладничко
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: тук валеше от събота с прекъсвания
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ти отвори ли си фейсбука
АТАНАС АНДРЕЕВ: чакай да видя
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: остави сега
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: цветето вече увяхна
АТАНАС АНДРЕЕВ: жалко аз с такъв мерак ти го подарих
АТАНАС АНДРЕЕВ: надявам се че ако му дадеш шанс и догодина пак ще те зарадва дори и за малко
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: сигурно
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ами на топло толкова издържа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не посмях да го изнеса навън, като толкова си го топлил
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: какви са тия подмятания за нещо несподелено
АТАНАС АНДРЕЕВ: извинявам се че насичам ама малко съм бавен а и кат ме видят на линия и се изпонаакват да ми пишат
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: защото сигурно рядко си на линия
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: свърши си разговорите ако искаш
АТАНАС АНДРЕЕВ: а китката наистина я пазих с много любов и старание
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами аз няма да говоря с никой поне не и в близките 2 часа
АТАНАС АНДРЕЕВ: просто приятели от острова ме поднасят че щели да ми идват на гости
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ами стягай се за гости тогава
АТАНАС АНДРЕЕВ: аз им казах че са винаги добре дошли
АТАНАС АНДРЕЕВ: похвали се нещо как я караш
АТАНАС АНДРЕЕВ: има ли нещо ново при тебе
АТАНАС АНДРЕЕВ: аз вчера сефте взех заплата е не е като в англия ама като за в село бива няма да умрем от глад (facepalm)
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: при мен нищо ново – от къщи на работа, от работа в къщи
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами май тя на всякъде е една и съща за съжаление
АТАНАС АНДРЕЕВ: проверих си феиса да това което си ми писала много ме ласкае но май още съм си детски гъз в някой отношения а и май и не бързам да порасвам ако въобше успея не че много искам де
АТАНАС АНДРЕЕВ: наистина не те познавам макар че не ми пречи кой знае колко просто ме беше страх да не те засегна
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: виж, говориш с недомлъвки, ако искаш и те притеснява да сменим темата
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: а за порасването – не порасвай
АТАНАС АНДРЕЕВ: не е въпроса в писането така е лесно не те гледам в очите и мога да ти пиша каквото си поискам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: явно те притеснява щом пишеш и триеш
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: докъде докарахте цифрофизацията
АТАНАС АНДРЕЕВ: бих желал да те гледам в очите докато ти кажа че си първата ми илюбов и че тя не се забравя макар и сигурно да не ти пука което си е напълно в реда на нещата но на мен ми беше много даже и не мога да намеря точните думи да се изразя хем странно хем радостно че те видях виждаш ли вече съм голям човек и мога да кажа всичко не искам да те обидя с нищо но ако все пак успея ще те разбера и се извинявам за което
АТАНАС АНДРЕЕВ: малко съм по особен в някой отношения и на някой хора не им прави добро впечетление а може би и на теб след това но пък изплюх камъчето
АТАНАС АНДРЕЕВ: нямам задни мисли и никога не съм имал
АТАНАС АНДРЕЕВ: просто ако много съм дрънкал било е от вълнение
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: вече имам ли думата
АТАНАС АНДРЕЕВ: да
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: да започна по ред
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не знаех за това, мисля, че дори и тогава не си го казвал, може би от неудобство
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не си прав, че не ми пука, колкото и сурова да изглеждам съм си романтична натура и си прав за това, че първата любов не се забравя, въпреки, че и всички други след нея също не се забравят
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не разбирам, кое е по-особеното в теб
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: и не разбирам какви задни мисли си решил, че ти вменявам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ти си
АТАНАС АНДРЕЕВ: е сега какво трябва да кажа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: особен си защото се притесняваш ли
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами по принцип в много малко моменти може някой да ме хване неподготвен да кажа нещо не съм и от притеснителните
АТАНАС АНДРЕЕВ: просто явно при теб се случи така не съм го очаквал мислех че ще мога да кажа всичко особенно след толкова години но явно не е било така
АТАНАС АНДРЕЕВ: а съм особен или поне аз така си мисля защото все още си обичам всяко едно гадже което съм имал не се хваля и не искам да прозвучи просташко или като изхвърляне но съм такъв дори и бившата си жена въпреки че ми причини толкова болка и не знам си още какво
АТАНАС АНДРЕЕВ: поддържам връзка почти с всички с едно изключение приятно ми е да знам че са добре и щастливи поне доколкото им се отдава
АТАНАС АНДРЕЕВ: каква беше фразата с цифрите аааааааа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: коя фраза
АТАНАС АНДРЕЕВ: хаиде да сменим темата че май ти дойде в повечко
АТАНАС АНДРЕЕВ: цифрофизация или нещо такова
АТАНАС АНДРЕЕВ: шегувам се
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: дай ми думата
АТАНАС АНДРЕЕВ: ок
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: наистина ме изненада и шокира, добре, че не го сподели онази вечер
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не ме обижда, напротив би трябвало да ме ласкае
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: сега и аз не зная как да реагирам
АТАНАС АНДРЕЕВ: мога да си представя или поне мога да се опитам как щеше да ме изгледаш ако ти бях казал здравей обичам те и през всичките тези години през които не съм те виждал не съм преставал
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: отивам да пуша и да си събера мислите
АТАНАС АНДРЕЕВ: не се тормози не искам да те разстройвам
АТАНАС АНДРЕЕВ: ПРОЩАВАЙ
АТАНАС АНДРЕЕВ: НЯМАХ ЗА ЦЕЛ ДА ГО ПРАВЯ НАИСТИНА НЕ СЪМ ГИО ИСКАЛ
АТАНАС АНДРЕЕВ: мислех че ще ти стане весело или поне ще те развесели
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: развесели ме, но и ме накара да се замисля…а аз си помислих, че си се разочаровал и за това не се обади няколко дни
АТАНАС АНДРЕЕВ: от какво да се разочаровам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: очевидно си порастнал повече отколкото си мислиш
АТАНАС АНДРЕЕВ: това го преживях преди доста годинки :D
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: благодаря
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: извинявай!!!!!
АТАНАС АНДРЕЕВ: ще ми се да ти кажа всичко което ми се е насъбрало наведнъж но тогава ще прозвучи наистина грубо а аз не искам такива работи
АТАНАС АНДРЕЕВ: а и ти нямаш никаква вина за да те товаря с мойте даже и не знам как да ги определя
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: сигурно съм си го заслужила
АТАНАС АНДРЕЕВ: не си
АТАНАС АНДРЕЕВ: аз обаче останах без цигари и сега ще видя как се справям в екстремни ситуации без тютюн :D
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: запали електронна цигара
АТАНАС АНДРЕЕВ: не си го слагай на сърце това което съм искал да ти кажа през всичкото това време ти го написах
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: боже, заприличахме на латино сапунка
АТАНАС АНДРЕЕВ: ефекта не е такъв и не ми правят кеф
АТАНАС АНДРЕЕВ: мани мани
АТАНАС АНДРЕЕВ: сега ако бяхме на по 17 щеше пеша да тръгнеш насам :D
АТАНАС АНДРЕЕВ: шегувам се разбира се
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: аз натам
АТАНАС АНДРЕЕВ: не бе аз натам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: да ама не сме на 17
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: и май почти не се познаваме
АТАНАС АНДРЕЕВ: поне ти дадох повод да си весела поне още един час най малко надявам се
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: може да ми държи влага около 20 години
АТАНАС АНДРЕЕВ: то за тия работи много наука не се изисква това става в движение
АТАНАС АНДРЕЕВ: това пък защо
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: развеселяването и едно на ум
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: чакай малко науката какво общо има
АТАНАС АНДРЕЕВ: е ти пък ся много сложно го направи аз с висшата математика съм скаран
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: изтървах мисълта ти
АТАНАС АНДРЕЕВ: това едно на ум имах в предвид
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: преди това
АТАНАС АНДРЕЕВ: виж не си правя майтап с теб макар попрекалих с откровенията и ми се иска малко да разсеям мъглата но явно не се получава
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: [Tuesday, January 29, 2013 8:27 PM] АТАНАС АНДРЕЕВ:
<<< то за тия работи много наука не се изисква това става в движение
АТАНАС АНДРЕЕВ: къде по точно се загуби ще ти помогна
АТАНАС АНДРЕЕВ: нещо натиснах не знам кво и това излезе
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ха-ха
АТАНАС АНДРЕЕВ: май наистина те обидих отивам до гаража за цигари
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: върви
АТАНАС АНДРЕЕВ: ще ми отнеме 2 минутки
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: върна ли се
АТАНАС АНДРЕЕВ: не не съм тръгнал да не съм извънземно аааааааа
АТАНАС АНДРЕЕВ: тук съм
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: бърз си
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами до колкото мога макар че имам доста сериозна травма в дясното коляно
АТАНАС АНДРЕЕВ: излъгах несъзнателно лявото е
АТАНАС АНДРЕЕВ: и доста честичко ми напомня за себе си
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: за какво друго ме излъга
АТАНАС АНДРЕЕВ: абсолютно за нищо дясния крак ми е чупен но левия е по зле защото така и не отидох на лекар да ме прегледа и дано един ден да не си платя за неразумието което проявих по въпроса
АТАНАС АНДРЕЕВ: ще ти се да съм те излъгал
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: за какво
АТАНАС АНДРЕЕВ: ако ще те накара да се почувстваш по добре всичко казано от мен до сега ще обявя за лъжа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не знам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: щеше да е по-лесно
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами да ти помогна какво по точно не знаеш
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не знам дали ще се почувствам по-добре
АТАНАС АНДРЕЕВ: виж притеснявам ли те ако е така просто ми затвори никога не съм имал за цел да те обременявам с нещо или пък да те засегна ако го направиш няма да ти се разсърдя
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: престани с тези извинения, не ме притесняваш, не ме обременяваш, нито ме обижда
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: в момента от една страна ми е забавно, а от друга се чувствам отговорна и мисля, че аз трябва да се извинявам и да искам да ми простиш, но са минали страшно много години и не можем са върнем назад
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: а и не знам как да трябва да се държа от тук нататък
АТАНАС АНДРЕЕВ: точно за това исках да се въздържа от окровения но по добре че го сторих иначе щеше да ме е яд на мене си докъто съм жив
АТАНАС АНДРЕЕВ: нищо не е станало как трябва да се държиш по нататък както и до сега като с един стар познат
АТАНАС АНДРЕЕВ: не търся извинения не ми трябват няма за какво пък ти да се извиняваш аз съм си такъв груб съм в изразите но пък честичко се извинявам
АТАНАС АНДРЕЕВ: ще се питаме как е времето как са децата има ли нещо ново и так нататък не смятам че е нещо невъзможно
АТАНАС АНДРЕЕВ: бих желал сега да те погледна в очите ама си ми далечко
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: защо
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами не знам винаги ми е харесвало
АТАНАС АНДРЕЕВ: просто слабост
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: благодаря на господ за разстоянията
АТАНАС АНДРЕЕВ: е това вече прозвуча грубо
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: аз също съм груба на моменти
АТАНАС АНДРЕЕВ: усетих вече
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не ти трябва да ме гледаш сега
АТАНАС АНДРЕЕВ: аз не съм бил груб с теб или поне не съм забелязал
АТАНАС АНДРЕЕВ: може ли утре аааа
АТАНАС АНДРЕЕВ: да те гледам де :D
АТАНАС АНДРЕЕВ: шегичка
АТАНАС АНДРЕЕВ: кой знае кога ще е това утре ако го има въобще
АТАНАС АНДРЕЕВ: имаш ли време
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: защо когато стане въпрос за утре си толкова черноглед
АТАНАС АНДРЕЕВ: защото сина ми се прибра и ще ни трябват няколко минутки да сменим рутерите за да мога да се вържа с лаптопа към нета че той играе някакви странни игри
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: върви, аз ще пуша
[1/29/2013 9:02:30 PM] АТАНАС АНДРЕЕВ:
101.
до 100
24.05.2013 23:25:03
0
0
На някои хора целият им живот минава в съмнения и ти май си един от тях.
100.
ДО 98
23.05.2013 13:55:53
0
0
СЪМНЯВАМ СЕ ЧЕ ЩЕ ЧАКАМ 4 ГОДИНИ.МНОГО СЕ СЪМНЯВАМ.
99.
до 97
23.05.2013 12:40:04
0
0
Кой те е излъгал, че България помни и не забравя предателите? Няма такова нещо! Спомни си Иванчо Хаджи Пенчович, който се е подписал под смъртната присъда на Левски! Какво го направиха след Освобождението? НИЩО! Бил е един от най-уважаваните българи. Станал е един от първите български депутати в Учредителното събрание и е взел активно участие в изработването на Търновската конституция. После е бил член на Държавния съвет по времето на пълномощията, тоест в буквалния смисъл е управлявал България, нищо че е осъдил Левски на смърт. Накрая си построил къща на 100 метра от мястото където е бил обесен Левски и даже дал пари за построяването на паметника му...
И ти сега ми говориш, че България помнела и не забравяла предателите! ПЪЛНА ЛЪЖА!
98.
до 97
23.05.2013 12:35:39
0
0
Ще има да чаааааакаш 4 години докато ги изгониш от политиката! А дотогава ако нямаш друга работа ПОМНИ и НЕ ЗАБРАВЯЙ предателите, освен ако не ти дойде друг акъл...
97.
ДО 96
22.05.2013 23:40:29
0
0
МАЙ ,МАЙ ,ЩЕ ГО ДУХАТЕ ВИЕ БСП И АТАКА.БЪЛГАРИЯ ПОМНИ И НЕ ЗАБРАВЯ ПРЕДАТЕЛИТЕ СИ.ПРОДАДОХТЕ СЕ НА ТУРЦИТЕ,ПРЕДАДОХТЕ И НАС ,ХОРАТА КОИТО ВИ ПОДКРЕПИХА.ТАКА ЧЕ НЕ СЕ РАДВАЙТЕ.ПОТРЕСЕНИ СМЕ ОТ ПРЕДАТЕЛСТВОТО КОЕТО ИЗВЪРШИХТЕ.ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА ПРЕДАТЕЛИ.
96.
Приятно духане!!!!
22.05.2013 13:31:37
0
0
Гербаджиите ще трябва да го подухате малко, щото се бяхте самозабравили и мислехте, че всичко ви е позволено. Така че... (виж заглавието!!!)
95.
до 92
22.05.2013 10:13:09
0
0
аз съм от паничарево и мога да кажа кой раздаваше пари.мамалата дойде и даваше по 70 лв. да гласуват за бсп.един от лидер раздаваше по 50 и за дпс ги раздаваше един бивш кандидат кмет на паничарево млад циганин.това са хората които раздаваха парите.герб никога не са давали пари при нас.
94.
СОУ "Н. Й. Вапцаров" - Приморско
18.05.2013 17:16:02
0
0
НЯКАКВА ЖЕНА НА ПОЛИЦАЙ
Спирала Налбантов по улицата и му правела някакви комплименти, че бил много чаровен и забавен. Определили си среща в училището за следващия понеделник следобед. Същият ден като я видял да се приближава по двора на училището се похвалил на някои от колегите си: "Ето, виждате ли? Тази идва да я еба!"...
Станало каквото станало. След като жената си отишла Налбантов извикал въпросните колеги отново в дирекцията, за да им се похвали какъв секс бил правил току що. На всичкото отгоре жената му била донесла и бутилка коняк, която той разливал и вдигал наздравици по случая. "Виждате ли докъде съм я докарал? Жените толкова са доволни от мен, че не само искат да ги еба, ами и подаръци ми носят!"

Д-Р ПЕТЯ ИЛИЕВА
Веднъж ходил да си прави зъбите при нея и тя между другото му подметнала: "Не искам да те обиждам, ама много лоша слава ти се носи - много си ходел. Верно ли е?" Този въпрос според Налбантов бил директен и недвусмислен намек, че докторката искала да има интимна връзка с него. "Какво да ги правя, харесват ме жените и сами идват да си искат! При това забележи, тази не е коя да е, а жена на кмет...!" - коментира Налбантов.
Нататък не може да се разбере дали връзката им се е осъществила, защото Налбантов говори с недомлъвки и отбягва да съобщава подробности. Вероятно си има свои причини да мълчи по случая.

Д-Р ЗЛАТИНА ТАБАКОВА
Налбантов казва за нея, че опитал но не можал да я свали. "Не, не можах да я наеба, - признава той за Табакова. - Направо ми избяга!" Били са сами в някакво помещение (вероятно в дирекцията) и там след като й направил директно предложение за секс започнал сам да се съблича като мислел, че и тя ще направи същото. Но Табакова се стреснала, скочила и направо избягала от стаята. "Какво й стана, не знам, - казва Налбантов. - Уплаши ли се?... Оттогава все ме отбягва. Толкова ли съм страшен, бе!"
93.
СРС-та
17.05.2013 15:39:06
1
0
Време е управляващите в Приморско да отговорят на въпроса: кой и защо е подслушвал учителите? Кой и защо е публикувал чат-диалога между пом. директорката на училището Радостина Прокопова и любовника й от Пловдив Атанас Андреев?
.............
[1/29/2013 7:16:27 PM] bai nas bg(АТАНАС АНДРЕЕВ): ((wave))
[1/29/2013 7:17:21 PM] Radostina(РАДОСТИНА ПРОКОПОВА): здравей
АТАНАС АНДРЕЕВ: здравей и на теб как си как се чувстваш вече на 21 и няколко дни
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: същото като и на 21 без няколко дни
АТАНАС АНДРЕЕВ: е това е похвално значи времето не влияе на настроението и усмивката ти
АТАНАС АНДРЕЕВ: :D
АТАНАС АНДРЕЕВ: имате ли сняг
АТАНАС АНДРЕЕВ: как е времето при вас
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: извинявай пращах нещо
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: снега е малко, почти се стопи
АТАНАС АНДРЕЕВ: вече си мислех че те засегнах с нещо
АТАНАС АНДРЕЕВ: то и тук вече почти изчезна но вчера и днес беше доста хладничко
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: тук валеше от събота с прекъсвания
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ти отвори ли си фейсбука
АТАНАС АНДРЕЕВ: чакай да видя
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: остави сега
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: цветето вече увяхна
АТАНАС АНДРЕЕВ: жалко аз с такъв мерак ти го подарих
АТАНАС АНДРЕЕВ: надявам се че ако му дадеш шанс и догодина пак ще те зарадва дори и за малко
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: сигурно
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ами на топло толкова издържа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не посмях да го изнеса навън, като толкова си го топлил
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: какви са тия подмятания за нещо несподелено
АТАНАС АНДРЕЕВ: извинявам се че насичам ама малко съм бавен а и кат ме видят на линия и се изпонаакват да ми пишат
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: защото сигурно рядко си на линия
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: свърши си разговорите ако искаш
АТАНАС АНДРЕЕВ: а китката наистина я пазих с много любов и старание
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами аз няма да говоря с никой поне не и в близките 2 часа
АТАНАС АНДРЕЕВ: просто приятели от острова ме поднасят че щели да ми идват на гости
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ами стягай се за гости тогава
АТАНАС АНДРЕЕВ: аз им казах че са винаги добре дошли
АТАНАС АНДРЕЕВ: похвали се нещо как я караш
АТАНАС АНДРЕЕВ: има ли нещо ново при тебе
АТАНАС АНДРЕЕВ: аз вчера сефте взех заплата е не е като в англия ама като за в село бива няма да умрем от глад (facepalm)
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: при мен нищо ново – от къщи на работа, от работа в къщи
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами май тя на всякъде е една и съща за съжаление
АТАНАС АНДРЕЕВ: проверих си феиса да това което си ми писала много ме ласкае но май още съм си детски гъз в някой отношения а и май и не бързам да порасвам ако въобше успея не че много искам де
АТАНАС АНДРЕЕВ: наистина не те познавам макар че не ми пречи кой знае колко просто ме беше страх да не те засегна
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: виж, говориш с недомлъвки, ако искаш и те притеснява да сменим темата
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: а за порасването – не порасвай
АТАНАС АНДРЕЕВ: не е въпроса в писането така е лесно не те гледам в очите и мога да ти пиша каквото си поискам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: явно те притеснява щом пишеш и триеш
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: докъде докарахте цифрофизацията
АТАНАС АНДРЕЕВ: бих желал да те гледам в очите докато ти кажа че си първата ми илюбов и че тя не се забравя макар и сигурно да не ти пука което си е напълно в реда на нещата но на мен ми беше много даже и не мога да намеря точните думи да се изразя хем странно хем радостно че те видях виждаш ли вече съм голям човек и мога да кажа всичко не искам да те обидя с нищо но ако все пак успея ще те разбера и се извинявам за което
АТАНАС АНДРЕЕВ: малко съм по особен в някой отношения и на някой хора не им прави добро впечетление а може би и на теб след това но пък изплюх камъчето
АТАНАС АНДРЕЕВ: нямам задни мисли и никога не съм имал
АТАНАС АНДРЕЕВ: просто ако много съм дрънкал било е от вълнение
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: вече имам ли думата
АТАНАС АНДРЕЕВ: да
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: да започна по ред
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не знаех за това, мисля, че дори и тогава не си го казвал, може би от неудобство
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не си прав, че не ми пука, колкото и сурова да изглеждам съм си романтична натура и си прав за това, че първата любов не се забравя, въпреки, че и всички други след нея също не се забравят
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не разбирам, кое е по-особеното в теб
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: и не разбирам какви задни мисли си решил, че ти вменявам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ти си
АТАНАС АНДРЕЕВ: е сега какво трябва да кажа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: особен си защото се притесняваш ли
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами по принцип в много малко моменти може някой да ме хване неподготвен да кажа нещо не съм и от притеснителните
АТАНАС АНДРЕЕВ: просто явно при теб се случи така не съм го очаквал мислех че ще мога да кажа всичко особенно след толкова години но явно не е било така
АТАНАС АНДРЕЕВ: а съм особен или поне аз така си мисля защото все още си обичам всяко едно гадже което съм имал не се хваля и не искам да прозвучи просташко или като изхвърляне но съм такъв дори и бившата си жена въпреки че ми причини толкова болка и не знам си още какво
АТАНАС АНДРЕЕВ: поддържам връзка почти с всички с едно изключение приятно ми е да знам че са добре и щастливи поне доколкото им се отдава
АТАНАС АНДРЕЕВ: каква беше фразата с цифрите аааааааа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: коя фраза
АТАНАС АНДРЕЕВ: хаиде да сменим темата че май ти дойде в повечко
АТАНАС АНДРЕЕВ: цифрофизация или нещо такова
АТАНАС АНДРЕЕВ: шегувам се
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: дай ми думата
АТАНАС АНДРЕЕВ: ок
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: наистина ме изненада и шокира, добре, че не го сподели онази вечер
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не ме обижда, напротив би трябвало да ме ласкае
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: сега и аз не зная как да реагирам
АТАНАС АНДРЕЕВ: мога да си представя или поне мога да се опитам как щеше да ме изгледаш ако ти бях казал здравей обичам те и през всичките тези години през които не съм те виждал не съм преставал
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: отивам да пуша и да си събера мислите
АТАНАС АНДРЕЕВ: не се тормози не искам да те разстройвам
АТАНАС АНДРЕЕВ: ПРОЩАВАЙ
АТАНАС АНДРЕЕВ: НЯМАХ ЗА ЦЕЛ ДА ГО ПРАВЯ НАИСТИНА НЕ СЪМ ГИО ИСКАЛ
АТАНАС АНДРЕЕВ: мислех че ще ти стане весело или поне ще те развесели
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: развесели ме, но и ме накара да се замисля…а аз си помислих, че си се разочаровал и за това не се обади няколко дни
АТАНАС АНДРЕЕВ: от какво да се разочаровам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: очевидно си порастнал повече отколкото си мислиш
АТАНАС АНДРЕЕВ: това го преживях преди доста годинки :D
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: благодаря
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: извинявай!!!!!
АТАНАС АНДРЕЕВ: ще ми се да ти кажа всичко което ми се е насъбрало наведнъж но тогава ще прозвучи наистина грубо а аз не искам такива работи
АТАНАС АНДРЕЕВ: а и ти нямаш никаква вина за да те товаря с мойте даже и не знам как да ги определя
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: сигурно съм си го заслужила
АТАНАС АНДРЕЕВ: не си
АТАНАС АНДРЕЕВ: аз обаче останах без цигари и сега ще видя как се справям в екстремни ситуации без тютюн :D
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: запали електронна цигара
АТАНАС АНДРЕЕВ: не си го слагай на сърце това което съм искал да ти кажа през всичкото това време ти го написах
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: боже, заприличахме на латино сапунка
АТАНАС АНДРЕЕВ: ефекта не е такъв и не ми правят кеф
АТАНАС АНДРЕЕВ: мани мани
АТАНАС АНДРЕЕВ: сега ако бяхме на по 17 щеше пеша да тръгнеш насам :D
АТАНАС АНДРЕЕВ: шегувам се разбира се
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: аз натам
АТАНАС АНДРЕЕВ: не бе аз натам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: да ама не сме на 17
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: и май почти не се познаваме
АТАНАС АНДРЕЕВ: поне ти дадох повод да си весела поне още един час най малко надявам се
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: може да ми държи влага около 20 години
АТАНАС АНДРЕЕВ: то за тия работи много наука не се изисква това става в движение
АТАНАС АНДРЕЕВ: това пък защо
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: развеселяването и едно на ум
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: чакай малко науката какво общо има
АТАНАС АНДРЕЕВ: е ти пък ся много сложно го направи аз с висшата математика съм скаран
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: изтървах мисълта ти
АТАНАС АНДРЕЕВ: това едно на ум имах в предвид
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: преди това
АТАНАС АНДРЕЕВ: виж не си правя майтап с теб макар попрекалих с откровенията и ми се иска малко да разсеям мъглата но явно не се получава
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: [Tuesday, January 29, 2013 8:27 PM] АТАНАС АНДРЕЕВ:
<<< то за тия работи много наука не се изисква това става в движение
АТАНАС АНДРЕЕВ: къде по точно се загуби ще ти помогна
АТАНАС АНДРЕЕВ: нещо натиснах не знам кво и това излезе
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ха-ха
АТАНАС АНДРЕЕВ: май наистина те обидих отивам до гаража за цигари
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: върви
АТАНАС АНДРЕЕВ: ще ми отнеме 2 минутки
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: върна ли се
АТАНАС АНДРЕЕВ: не не съм тръгнал да не съм извънземно аааааааа
АТАНАС АНДРЕЕВ: тук съм
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: бърз си
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами до колкото мога макар че имам доста сериозна травма в дясното коляно
АТАНАС АНДРЕЕВ: излъгах несъзнателно лявото е
АТАНАС АНДРЕЕВ: и доста честичко ми напомня за себе си
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: за какво друго ме излъга
АТАНАС АНДРЕЕВ: абсолютно за нищо дясния крак ми е чупен но левия е по зле защото така и не отидох на лекар да ме прегледа и дано един ден да не си платя за неразумието което проявих по въпроса
АТАНАС АНДРЕЕВ: ще ти се да съм те излъгал
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: за какво
АТАНАС АНДРЕЕВ: ако ще те накара да се почувстваш по добре всичко казано от мен до сега ще обявя за лъжа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не знам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: щеше да е по-лесно
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами да ти помогна какво по точно не знаеш
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не знам дали ще се почувствам по-добре
АТАНАС АНДРЕЕВ: виж притеснявам ли те ако е така просто ми затвори никога не съм имал за цел да те обременявам с нещо или пък да те засегна ако го направиш няма да ти се разсърдя
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: престани с тези извинения, не ме притесняваш, не ме обременяваш, нито ме обижда
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: в момента от една страна ми е забавно, а от друга се чувствам отговорна и мисля, че аз трябва да се извинявам и да искам да ми простиш, но са минали страшно много години и не можем са върнем назад
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: а и не знам как да трябва да се държа от тук нататък
АТАНАС АНДРЕЕВ: точно за това исках да се въздържа от окровения но по добре че го сторих иначе щеше да ме е яд на мене си докъто съм жив
АТАНАС АНДРЕЕВ: нищо не е станало как трябва да се държиш по нататък както и до сега като с един стар познат
АТАНАС АНДРЕЕВ: не търся извинения не ми трябват няма за какво пък ти да се извиняваш аз съм си такъв груб съм в изразите но пък честичко се извинявам
АТАНАС АНДРЕЕВ: ще се питаме как е времето как са децата има ли нещо ново и так нататък не смятам че е нещо невъзможно
АТАНАС АНДРЕЕВ: бих желал сега да те погледна в очите ама си ми далечко
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: защо
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами не знам винаги ми е харесвало
АТАНАС АНДРЕЕВ: просто слабост
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: благодаря на господ за разстоянията
АТАНАС АНДРЕЕВ: е това вече прозвуча грубо
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: аз също съм груба на моменти
АТАНАС АНДРЕЕВ: усетих вече
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не ти трябва да ме гледаш сега
АТАНАС АНДРЕЕВ: аз не съм бил груб с теб или поне не съм забелязал
АТАНАС АНДРЕЕВ: може ли утре аааа
АТАНАС АНДРЕЕВ: да те гледам де :D
АТАНАС АНДРЕЕВ: шегичка
АТАНАС АНДРЕЕВ: кой знае кога ще е това утре ако го има въобще
АТАНАС АНДРЕЕВ: имаш ли време
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: защо когато стане въпрос за утре си толкова черноглед
АТАНАС АНДРЕЕВ: защото сина ми се прибра и ще ни трябват няколко минутки да сменим рутерите за да мога да се вържа с лаптопа към нета че той играе някакви странни игри
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: върви, аз ще пуша
[1/29/2013 9:02:30 PM] АТАНАС АНДРЕЕВ: ок
92.
до 90
16.05.2013 11:41:24
0
1
Доста хора намазаха по 200 лв от ГЕРБ-резултатите са показателни.....Мисля да се преселя за следващите избори в Ново Паничарево и да се пиша ром-белким ме огрее и мен....
91.
СОУ "Н. Й. Вапцаров" - гр. Приморско
14.05.2013 17:54:28
0
0
ВЪЛКО РУСИНОВ - учител по немски език
Вълко Русинов на времето е бил номенклатурен кадър на БКП и като такъв се е издигал в йерархията на властта на общинско /Мичурин/ и областно ниво. За кратко време през 1982 г. е заемал длъжността директор на ММЦ - Приморско, но бързо е бил сменен от кликата на Д. Вангелов и Р. Желязков, които са се оказали много по-пробивни от него и са използвали влиянието и връзките, които са имали пред тогавашния първи секретар на ОК на БКП в Бургас Н. Жишев. Самият Димитър Вангелов оценява Вълко Русинов като прекалено слабохарактерен човек, неспособен да поема отговорност и да взема важни решения. "Този човек за никакъв хуй не става, - говорел Вангелов за Вълко Русинов. - Хората му дали власт, а той само трепери като путка, страх го е да не сгреши и все сондира мнения с Бургас... Абе хуй сплескан, какъв директор си ми ти, щом не можеш сам да си вършиш работата и все ми хленчиш пред тоя или пред оня колко ти било трудно и как все ти пречели!"
Така Вангелов и Желязков бързо се ориентирали в обстановката, разбрали, че пред себе си нямат сериозен противник и направили необходимото Русинов да бъде махнат и те да заемат мястото му в ММЦ. Тяхното директорство - единият директор, а другият зам. директор - траело до 1991 г.
Оттогава Вълко Русинов се изживява като репресиран, жертва на тоталитарната система и нейните корумпирани кадри в лицето на Вангелов и Желязков. Иначе той бил честен, принципен, искрено вярвал в идеите на комунизма, ама някакви други хора убили и погребали идеята. И затова на него много му било болно, че цяло поколение останало излъгано заради такива "лъжекомунисти"... и пр. и пр. /следва продължение/
90.
нюпънч
14.05.2013 14:51:06
1
0
говорете си колкото си искате .фактите са си факти.герб спечели изборите честно ама идете в панчарево да питате как ни раздаваше пари и ни молеше да гласуваме за бсп.
89.
Дайте ги по браншове
14.05.2013 00:06:22
0
0
Абе вий колко лекари имате в това Приморско? За учителките разбрахме, че са много.
88.
До 85 от софиянеца
13.05.2013 19:43:21
0
2
По-спокойно човек,искаш да кажеш че при тази конфигурация Станишев ще направи кабинет,а Герб ще е достойна опозиция,до следващите извънредни избори.Достойна победа на ГЕРБ.
87.
ПРИМОРСКО
13.05.2013 19:13:54
2
0
ЧЕСТИТО ГЕРБЕРИ.СТРАХОТНИ СТЕ .ЕЙ ЗА ТОВА ВИ ОБИЧАМЕ.СЕГА СЕ ЗАХВАЩАЙТЕ ЗА РАБОТА.ДОВЪРШЕТЕ ЗАПОЧНАТОТО В ПРИМОРСКО.
86.
Табакова, Илиева и другата
13.05.2013 18:44:48
2
0
Ти на тия боклуци уважавани хора ако им викаш аз ставам трамвай!
85.
of 79 и 80
13.05.2013 17:49:59
1
0
ГЕРБ НЕ ГИ Е СТРАХ А ГЛЕДАТ СЕИРА НА ТАКИВА ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ КАТО ВАС. МАЙ СИ ЗАБРАВИЛ ЧЕ ХОРАТА ИЗБРАХА ГЕРБ И ГЛАВИТЕ ИМ СА ВИСОКО ВДИГНАТИ.
ТАКА ЧЕ ВЕЧНА ИМ ПАМЕТ НА БСП.
СТАНИШКО ЩЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА И ВЪН ,НАРОДА ГО ИЗХВЪРЛИ.
84.
Из "Спомените на Налбантов"
13.05.2013 15:34:25
0
0
НЯКАКВА ЖЕНА НА ПОЛИЦАЙ
Спирала Налбантов по улицата и му правела някакви комплименти, че бил много чаровен и забавен. Определили си среща в училището за следващия понеделник следобед. Същият ден като я видял да се приближава по двора на училището се похвалил на някои от колегите си: "Ето, виждате ли? Тази идва да я еба!"...
Станало каквото станало. След като жената си отишла Налбантов извикал въпросните колеги отново в дирекцията, за да им се похвали какъв секс бил правил току що. На всичкото отгоре жената му била донесла и бутилка коняк, която той разливал и вдигал наздравици по случая. "Виждате ли докъде съм я докарал? Жените толкова са доволни от мен, че не само искат да ги еба, ами и подаръци ми носят!"
83.
Директорът Налбантов разказва
13.05.2013 15:20:38
0
0
Д-Р ПЕТЯ ИЛИЕВА
Веднъж ходил да си прави зъбите при нея и тя между другото му подметнала: "Не искам да те обиждам, ама много лоша слава ти се носи - много си ходел. Верно ли е?" Този въпрос според Налбантов бил директен и недвусмислен намек, че докторката искала да има интимна връзка с него. "Какво да ги правя, харесват ме жените и сами идват да си искат! При това забележи, тази не е коя да е, а е жена на кмет...!" - коментира Налбантов.
Нататък не може да се разбере дали връзката им се е осъществила, защото Налбантов говори с недомлъвки и отбягва да съобщава подробности. Вероятно си има свои причини да мълчи по случая.
82.
Налбантов разказва
13.05.2013 15:06:57
0
0
Д-Р ЗЛАТИНА ТАБАКОВА
Налбантов казва за нея, че опитал но не можал да я свали. "Не, не можах да я наеба, - признава той за Табакова. - Направо ми избяга!" Били са сами в някакво помещение (вероятно в дирекцията) и там след като й направил директно предложение за секс започнал сам да се съблича като мислел, че и тя ще направи същото. Но Табакова се стреснала, скочила и направо избягала от стаята. "Какво й стана, не знам, - казва Налбантов. - Уплаши ли се?... Оттогава все ме отбягва. Толкова ли съм страшен, бе!"
81.
Записки на учителя
13.05.2013 14:48:20
0
1
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: ЛИЦЕТО СТОЯН НИКОЛОВ НАЛБАНТОВ ВСЕ ОЩЕ Е ДИРЕКТОР НА УЧИЛИЩЕ - ДЪРЖАВНО УЧИЛИЩЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, КОЕТО СЕ ИЗДЪРЖА ОТ ВАШИТЕ ДАНЪЦИ?!?!?!?!?!?!?!?!
-------------
Из "ЗАПИСКИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ УЧИТЕЛ":
"...При всяко правене на секс в дирекцията Налбантов бил използвал и една хавлиена кърпа, която да попивала течността от оргазмите най-вече на една от учителките (Донка Прокопова - учител по бълг. език). Винаги след секса с нея ми показваше тази кърпа и се чудеше, че цялата била влажна. Караше ме и аз да се уверя: “Пипни, пипни да видиш к’во става, цялата кърпа е мокра. К’ва беше тая путка, бе – бълва като гейзер!” При други от партнаьорките му кърпата също се навлажнявала различно - мокрела се много, когато чукал секретарката Дора Върбанова, но при секса с Красимира Петкова оставала почти суха. После Налбантов даваше кърпата на една от чистачките – Ксати Иванова, за да я изпере. Понякога предварително накисваше тази кърпа с веро във въпросния леген и после я даваше за пране на Ксати. Много често в разговор с мен Налбантов се чудеше, дали Ксати разбира какво е било предназначението на тази хавлия. Подозираше я, че тя се досеща за истината, но се прави, че нищо не знае...
...Много пъти, когато ставаше въпрос за секса в дирекцията Налбантов подчертаваше, че много държал на личната хигиена и затова преди половия акт карал учителките да се подмиват. Хвалеше се дори и го изтъкваше като особена лична заслуга: "Държа да се знае от всички, че аз съм маниак на тема чистота! - казваше той. - Още като влязат и предявят претенции за секс аз най-категорично им посочвам ъгъла с легена и те веднага разбират, че трябва да се подмият. В това отношение имам железни принципи. Такъв съм си! Не мога да правя секс с неизмити путки..." Тези думи Налбантов произнасяше с особена гордост и като че ли си просеше комплименти - ама какъв голям чистник бил и пр... Така преди секса с учителките се стопляла вода с бързовар в една сравнително голяма кана в ъгъла на дирекцията и там зад хладилника се осъществявало и въпросното подмиване като се ползвал и един пластмасов леген. Интересното в случая е това, че със същият този бързовар и в същата кана, по негови думи, той бил приготвял кафе за гостите, които го посещавали в дирекцията. И всичко това му се виждаше много забавно и смешно, защото много от гостите му бяха все известни и видни личности - политици, учени, министри, служители от инспектората и др...
...Както е известно в кабинета на директора зад бюрото му е окачен портрета на патрона на училището Н. Вапцаров. По този повод и във връзка със сексуалните сцени, които се разиграват в дирекцията, веднъж една учителка се изказа, че Вапцаров (от портрета) е ставал свидетел на страшни сцени - само да не вземел да се разприказва, какво е видял в тази дирекция...
Веднъж в дирекцията бяха събрани няколко учители, така да се каже "на посещение в библиотеката". Тогава влезе една учителка, която явно не беше очаквала, че вътре ще има хора. Каза, че си търсела химикала, който уж преди това била забравила в дирекцията, след което си излезе. Веднага последваха коментарии на колегите: "Абе, знам я аз какъв химикал търси. Пустият му химикал, защо все в дирекцията го търсят?" После влезе една друга учителка, която като видя, че вътре има хора побърза да излезе. Отново последваха коментарии: "Тази и тя си е забравила химикала...
...Веднъж Налбантов ме извика в дирекцията и аз предположих, че ме вика за да ми възложи някаква задача. И той наистина ми възложи задача... Каза ми да отида в учителската стая, да огледам дрехите на една от учителките, да се върна в дирекцията и да му кажа какво съм видял. Всъщност беше се случило следното, малко преди това двамата с тази учителка били правили секс и той бил опръскал дрехите й със сперма. Или по-точно били правили орален секс, при което накрая той започнал да еякулира в устата й. Тогава учителката се опитала да прекъсне акта и той продължил да еякулира върху дрехите й. Като ми говореше за този случай Налбантов искаше аз да се уверя, че това е истина и ми каза, че ако не съм му вярвал, можел съм да отида в учителската стая и сам да съм се уверял с очите си. В интерес на истината беше ми любопитно да удостоверя въпросния факт – все още не можех да повярвам, че в едно училище е възможно да се случва всичко това. Затова отидох в учителската стая и видях, че въпросната учителка наистина има някакви влажни петна по дрехите си. През целият ден, въпреки че не беше много студено тя носеше една връхна дреха, за да прикрие донякъде петната по дрехите си. Впоследствие, когато ставаше въпрос за този случай, Налбантов винаги отбелязваше: "Видя ли, че ти говоря истината, а пък ти не ми вярваше...
...Една от любимите теми за разговор с Налбантов беше да уточняваме колко точно са били на брой учителките, с които той е спал в т. ч. и тези които вече бяха напуснали. В такива случаи минаваше дълго време докато уточним точният им брой и винаги се случваше така, че някоя от тях оставаше пропусната. По време на такива разговори Налбантов описваше с подробности качествата на всяка една от учителките – коя на какво била способна и с какво се отличавала от другите. Така например казваше, че бил използвал дадена учителка само за традиционен секс, а еди си коя само за орален секс, защото била голяма майсторка. На друга една забранил да прави орален секс, защото много го хапела и му причинявала болка – зъбите й били остри като на катеричка и му наранявала члена. От друга страна чрез Налбантов много хора в Приморско научаваха коя учителка какви особености и белези има по тялото си – тази била имала някаква голяма бемка еди-къде си по тялото, на друга гърдите й били много големи и висяли надолу, трета имала белези от операция на гърдата или белези от операрация при раждане с цезарево сечение и т. н. Подобни интимни подробности хората нямаше как да знаят и ги научаваха от Налбантов...
... Не по-малък интерес представляват връзките на Налбантов със служителките от инспектората в Бургас. За него това са жени разделени на две категории – с едните от тях той е спал, а с другите не е спал. Много често, когато сме имали посещения от инспектората, Налбантов е успокоявал учителите със следните думи: "Тази инспекторка не е опасна,защото съм я чукал", т.е. за Налбантов секса и служебните задължения са неразривно свързани – за да остане доволна дадена инспекторка и за да напише добри отзиви за училището, тя задължително трябва да бъде изчукана"(странно наистина, но такава е истината). Спомням си за един такъв много типичен случай, който ми направи много силно впечатление, защото току що бях започнал работа като учител и имах съвсем други представи за образователната система в България. Тогава Налбантов предупреди учителите, че в училището е дошла една проверяваща и че евентуално всички трябва да имат готовност за проверка в часовете им. Аз като начинаещ учител бях малко притеснен и на обяд попитах Налбантов, дали проверяващата е още тук или си е отишла. Неговият отговор беше буквално следният: "Аз я наебах и тя си отиде". Това, което най-много ме порази беше, че това изречение беше произнесено с много сериозен тон – той дори не се шегуваше, сякаш ставаше въпрос за нещо съвсем нормално и естествено, извършено просто така между другото като някаква незначителна част ежедневието му. Трудно ми е да го коментирам. С много хора съм споделял за този случай и всички са единодушни, че този човек нещо не е в ред.
Спомням си и за друг един случай пак по това време. Тогава директорът и зам. директорката Диана Янева проверяваха материалната книга в учителската стая и между другото водеха спор, дали той е спал с една от учителките или не е спал. Налбантов каза, как в инспектората му били подхвърлили, че той бил ходел с учителката по английски Красимира Петкова, но той бил отричал и не си признавал. Зам.директорката не искаше да му повярва и го прекъсна: "Хайде стига си лъгал! Защо не си признаеш, че си ебал Красимира?", на което Налбантов отговаряше: "Не бе, не съм ебал Красито! Гледай сега, защо никой не ми вярва?" Като слушах този диалог, не можех да повярвам на ушите си. Никога не бях предполагал, че в една учителска стая може да се говори по този начин. При това в същият този момент тези хора изпълняваха и служебните си задължения - проверяваха материалната книга, попълваха графи, слагаха си подписите. Възможно ли беше да изпълняват ролята на педагози, да извършват действия свързани с целите на учебно-възпитателния процес и едновременно с това да си служат с този вулгарен език.
Както казах, това бяха първите ми впечатления от работата ми като учител и подобни неща в началото много ме шокираха. Постепенно започнах да свиквам с тях и да не им обръщам внимание. Забелязах, че и другите учители не им обръщат внимание. При тях това беше един вид професионална деформация – вече дотолкова бяха закърнели сетивата им, че възприемаха подобни изцепки за нещо нормално..."
80.
Защо ви е страх бе, гербаджии?
13.05.2013 14:40:58
0
0
Уж спечелили, а ги е страх да дадат пресконференция! Страх ги е да излязат пред народа с вдигнати глави, за да не им се случи нещо лошо... Ти на това спечелване на избори ли му викаш?!
79.
ВРЕМЕТО БЕШЕ НАШЕ
13.05.2013 14:22:07
0
0
ГЕРБ спечелиха с малко, но загубиха завинаги!Сега започва самоизяждането на герберите и излизане на далаверите.На следващите избори най много гласували за ГЕРБ ще има от панделата....ха,ха,хааааа
78.
ДО 77
13.05.2013 14:17:26
0
0
НЕ , ТИ СИ ПЪРВИЯ ,НО ИСТИНАТА ВИНАГИ БОЛИ .ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ЧУВСТВАМ ОБИДЕН.
77.
До 76
13.05.2013 12:38:14
0
2
76,някой казвал ли ти е че си голям простак.
76.
ДО 73/74/75
13.05.2013 02:24:56
2
0
73-ТИ ,дРЕМЕ МИ НА ОНАЯ РАБОТА ТИ МЪРЛЬО ЗА КОЙ СИ ГЛАСУВАЛ.
74-ТИ ,МНОГО ПРОСТАШКИ НЕКОМПЕТЕНТЕН СИ .ТРЯБВА ПОВЕЧЕ ДА ПОЧЕТЕШ.
75-ТИ , А ДАЛИ ТЕ ХАРЕСВАТ ТАКЪВ БОКЛУК КАТО ТЕБЕ ?АНОНИМНА МИШКА.
СЪС ВАС ИЛИ БЕЗ ВАС ,ГЕРБ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ.ХОРАТА ГИ ХАРЕСВАТ И ГО ПОКАЗАХА.ТАКА ЧЕ ВЗЕМЕТЕ СИ УСПОКОИТЕЛНОТО И ЧАО.
75.
Т.Д.
12.05.2013 23:17:04
0
4
И аз гласувах срещу Герб,но не срещу ГЕРБ на Бойко Борисов,а срещу Манол,Зара,Германов,Чичо Скруч и другите наредени псевдогербери.
74.
ббб
12.05.2013 20:54:38
0
4
днес гласувах,но смених герб, а до кой какво направил да ви кажа ,че детската площадка е дарение, площада и да не беше германов пак щеше да стане защото е проект от димитров както и другите проекти.сега с евро пари се строи лесно и удобно ,но не и качествено.погледнете малката сцена и тесните съблекални,които ще си останат такива.защо не се отремонтира морската градина,защо кмета излъга цял квартал от Приморско,че ще направи подход към плажа и още други лъжи,а този борислав много честно забогатял няма що как ще милее за града като той го няма тук той не е от тук само тук има бизнес интереси познаваме го няма що
73.
късно
12.05.2013 17:51:34
0
3
Малко си закъснял,вече гласувах и от избирател на ГЕРБ,ти с твоите просташки анонимни писания,така ме изнерви че гласувах за друга партия.
72.
ПРИМОРСКО
12.05.2013 15:10:10
4
0
Приморци , не слушайте конспирациите на червените боклуци.
Излезте и гласувайте с бюлетина № 15.
В ГЕРБ е силата .
71.
до 64-ха така
12.05.2013 15:05:32
3
0
ИСКАМ ДА ЗНАЕШ ЧЕ ДОКТОР ГЕРМАНОВ СПЕЧЕЛИ ЧЕСТНО СРЕЩУ ДИМИТРОВ БЕЗ РАЗДАВАНЕ НА ПАРИ И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ.СПЕЧЕЛИ С ВОЛЯТА НА НАРОДА .И ВСИЧКО ТОВА КОЕТО ДНЕС СЕ ПРАВИ В ПРИМОРСКО Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ.НО НАЛИ ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ ЛУМПЕНИ ,НИЩО НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ.ТАКА ЧЕ СТОЙТЕ СИ ТАМ В КОЧИНИТЕ И ЧАКАЙТЕ РЕТРО ТУРИСТИ.САМО ТОВА ЗАСЛУЖАВАТЕ ,НЕБЛАГОДАРНИЦИ.
70.
???????????
12.05.2013 14:51:55
1
0
67-ми , не спори с простаци.Нали знаеш поговорката,,ПРОСТ ЧОВЕК И СИЛЕН ВЯТЪР НЯМАТ СПИРАНЕ,,.
69.
???????????
12.05.2013 14:51:46
1
0
67-ми , не спори с простаци.Нали знаеш поговорката,,ПРОСТ ЧОВЕК И СИЛЕН ВЯТЪР НЯМАТ СПИРАНЕ,,.
68.
до 67
12.05.2013 14:42:01
0
0
Демек четири пъти си бил на избори, хаха. Огромен опит откъдето и да го погледнеш. И прав си измамите не стават сега а после.
67.
OF 63
12.05.2013 13:28:20
2
0
ЕЙ, ТЪПАКО ,АЗ СЪМ БИЛ ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОД.ПО ИЗБОРИ И МОГА ДА ТИ КАЖА ЧЕ ИЗМАМА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ СЕГА.ВСЯКА БЮЛЕТИНА СЕ ДАВА ОТВОРЕНА ,СЛАГА СЕ ПЕЧАТ , ГЛАСУВАШ, ЗАТВАРЯШ Я И ВРЪЩАШ ,ПОСТАВЯТ ТИ ВТОРИ ПЕЧАТ И ЧАК ТОГАВА Я ПУЩАШ В УРНАТА.ТАКА ЧЕ ДРАГИ МИ ТЪПАКО С ТИЯ 350 000 БЮЛЕТИНИ САМО МОЖЕШ ДА СИ ОБЪРШЕШ ДУПЕТО.РАЗБРА ЛИ.
66.
до 50 и тъпите приморски гайди
12.05.2013 13:24:20
0
2
ГЕРБ ке падне днеска!
аман ви за площада и стълбовете...да не искахте да чакате 100 години да оправите улиците!
65.
до червените хмери
12.05.2013 13:23:12
1
0
слабоумнико , всичко с тези бюлетини беше въздух под налягане.нали вие измислихте този сценарий.ама народа ви благодари защото аз смятах да не гласувам ама като видях как искате да спечелите с измама излизам.отивам да гласувам за ГЕРБ.
64.
ха
12.05.2013 09:09:30
0
2
сега стана ли ясно как слаботоквия германов стана кмет-бюлетинки бонус
63.
КАКВО НАПРАВИ ГЕРБ
12.05.2013 06:26:03
0
1
КАК КАКВО ,АМИ 350 000 БРОЯ БЮЛЕТИНИ.КОЙ КАКВОТО МОЖЕ!!!!
62.
ПРИМОРСКО
11.05.2013 14:30:51
1
0
браво ! искаме хубав град ихубава община.всичко това ние го виждаме и ни е хубаво.
аз обичам Приморско и ще гласувам за ГЕРБ , че до сега никой нищо не направи.
61.
СВЕДЕНИЕ
11.05.2013 13:31:29
1
1
КАКВО НАПРАВИ И КАКВО ПРЕДСТОИ ДА НАПРАВИ ГЕРБ В ПРИМОРСКО ЗА ЕДНА ГОДИНА.
ДЕТСКА ПЛОЩАДКА -НЕВЕРОЯТНО КРАСИВА ,ДВЕ СПОРТНИ ИГРИЩА В УЧИЛИЩНИЯ ДВОР,НОВ ПОДХОД КЪМ ЮЖНИЯ ПЛАЖ,СУПЕР ЦЕНТЪР , НОВИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СТЪЛБОВЕ,ОТВОРИ ЗА ТУРИСТИТЕ ТРАКИЙСКОТО СВЕТИЛИЩЕ БЕГЛИК ТАШ,ОСНОВЕН РЕМОНТ НА УЛ.КРАЙБРЕЖНА,ЗАПОЧВА СТРОЕЖА НА АРХЕОЛОГИЧЕСКИЯ МУЗЕЙ ,ПЕДСТОИ СТРОЕЖ НА СТАДИОН , ВОДЕН ЦИКЪЛ ЗА 42 МИЛИОНА , АСФАЛТИРАНЕ НА ПЪТЯ ПРИМОРСКО -ММЦ-КИТЕН -С ВЕЛОАЛЕЯ, АСФАЛТИРАНЕ НА ПЪТЯ ДО ПЕРЛА И БЕГЛИКТАШ,КРЪГОВО ДВИЖЕНИЕ НА ВХОДА НА ПРИМОРСКО И РЕД ДРУГИ НЕЩА КОИТО ЩЕ НАПРАВЯТ ПРИМОРСКО КРАСИВ И НЕВЕРОЯТЕН ГРАД.ЗАТОВА ,
ВСИЧКО ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ И ДА ПРОДЪЛЖИ ,НЕ СЛУШАЙТЕ НИКОГО А ГЛАСУВАЙТЕ С № 15 В БЮЛЕТИНАТА.
ДА ПОДКРЕПИМ ОТНОВО ГЕРБ , ЗА ДА СЕ РАДВАМЕ НА ВСИЧКО ТОВА .
САМО ГЕРБ ! № 15 !!!
60.
доооооооооо
11.05.2013 13:12:37
1
0
не им обяснявай 59-ти,безмислено е.те така и не разбраха повече от 20 год.че някой освен да краде трябва и да работи за приморско.сега се пукат от яд че ГЕРБ дойде на власт с гръм и трясък ,натика ги в ъгъла и направи много неща за приморско в рамките на една година.прав си и аз видях новите стълбове , прекрасни са .
тези хора не искат ГЕРБ да направи нещо и изобщо не им пука за приморско. и аз ще гласувам с № 15 ,защото обичам приморско.който работи ,ние сме с него.
59.
ПРИЯТЕЛ
11.05.2013 13:06:21
1
0
Няма да ви изреждам имената ,вие си ги знаете.ДНЕС В ПРИМОРСКО СМЕНЯТ ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ СТЪЛБОВЕ С НОВИ -ФОТОВОЛТАИЧНИ.зАРАДИ ТИЯ НЕЩА И РЕД ДРУГИ КОИТО СЕ СЛУЧВАТ ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ,ЗАРАДИ ТОВА ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ.
Така че да знаете -няма да гласувам за коя да е партия а точно ще глусувам за партия ГЕРБ.
Защото мен ме интересува бъдещето на Приморско.
САМО ГЕРБ-№ 15 !!!
58.
до номер56
11.05.2013 12:47:43
0
2
Гласувай за всяка друга партия но не и за Герб те са продажници съсипаха България и българския народ утре трябва да ги няма
57.
До 51
11.05.2013 12:45:50
0
1
51-ви,42 милиона са за Поморие,не за Приморско.Нещо си се объркал.А на 55-ти ще кажа,видяхме те на срещата на ГЕРБ в Приморско,ти и родата ти бяхте окупирали местата на първи ред,т.е.ти седеше на 2 стола.Така че не си анонимен.С подобни коментари само вредиш на ГЕРБ.
56.
до 53 и 54
11.05.2013 12:41:46
0
3
Кратунковците те питат защо Янко Томов си написа името,а теб те е страх.Заради ей такива просташки писания като твоето,сега се чудя за кого да гласувам.
55.
до 53 и 54-КРАТУНКОВЦИТЕ
11.05.2013 11:06:36
2
0
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ЯНКО ТОМОВ И ОСТАНАЛИТЕ КРАТУНКОВЦИ ,КОИТО ВИКАХА ,РЪКОПЛЯСКАХА , РАЗРУШИХА И ОГРАБИХА ПРИМОРСКО ,КАК МОЖЕ ДА СА ТОЛКОВА НАГЛИ И ДА ТЪРСЯТ СМЕТКА СЕГА НА ХОРАТА КОИТО ЗА ЕДНА ГОДИНА ВЛАСТ ПОКАЗАХА ЧЕ ПРИМОРСКО МОЖЕ ДА ИМА ДРУГ ОБЛИК , ОБЛИКА НА ЕДИН МОДЕРЕН ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД.
СЪЖАЛЯВАМ ТЕ ЯНКО , ТЕБЕ И ДРУГИТЕ ЗАГОВОРНИЦИ НО ИМАЙ ПРЕДВИД ЧЕ НЯМА КАК ДА СПРЕШ ПРОГРЕСА В ПРИМОРСКО.ТИ , ДИМИТРОВ И КОМПАНИЯ ВИНАГИ СТЕ ПРЕЧЕЛИ НА ПРИМОРСКО И ХОРАТА ВИ БИХА ШУТА В ГЪЗА.А ЗА СЕВЕРНИЯ ПЛАЖ НЕ СЕ БЕЗПОКОЙТЕ.КАКТО ВИНАГИ ГЕРБ ЩЕ ИЗМИЕ ЛАЙНАТА СЛЕД ВАС.
ОСТАВЕТЕ ХОРАТА НА МИРА ДА СИ РАБОТЯТ ТЕЗИ ХУБАВИ НЕЩА КОИТО СЕ СЛУЧВАТ В МОМЕНТА ТУК.
54.
Дай идна ракия!
11.05.2013 10:49:19
0
3
Един човек влиза в ресторант, където робот стои зад плота вместо барман. Отива човекът на бара, а роботът го пита:
-Колко е Вашето IQ?
-150 – казал човека.
Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, интерференцията на заобикалящата среда, квантовата механика, нанотехнологийте и т.н.
Човекът остава много впечатлен от вечерта и затова и на другата вечер решава да тества робота. Когато роботът го пита за неговото IQ – той казва 80.
Веднага роботът му сервира бира и му говори за футбол, карти, любими ястия, жени и пр.
Все така заинтригуван, човекът се връща на следващата вечер отново. На третия ден същият влиза и казва IQ=0
Роботът, без да го пита, му налива една карнобатска и казва:
-И к’во прайме ся? Пак ще гласуваме за ГЕРБ, нали?
53.
снето от фейсбук
11.05.2013 07:54:09
0
5
ДО КМЕТА НА ОБЩИНА ПРИМОРСКО

Г-н Кмете, туко- що прочетох, че учените от БАН са оказали нужната помощ, цитирам от "Флагман"-
"Идеята им е преди летния сезон, да се отнеме пясък от акваторията на пристанище Перла и да се прехвърли на Северния плаж" ! Нищо ново, това ще спаси идващия сезон, но след него какво правим?
Проблема наистина е стар и за Приморчани решението е просто - премахване на причината за сегашното му състояние, а тя е: Кея на Перла , камарата камъни наречени буни и новопостроеното удължаване на крайбрежната алея. Само така плажа ще възвърне предишното си великолепие и блясък- такъв, какъвто сме го запомнили преди построяването им!!!
Г-н Кмете, ако искате Приморци да Ви запомнят с добро, проявете същата смелост и упоритост, каквато проявихте при ликвидирането на шапа в Странджа!
Ако трябва, помолете Общинския съвет, да Ви закупят походно легло за да спите на него пред кабинета на ресорния министър отговарящ за плажовете. Ако това не помогне и Ви изгонят през вратата, влезте в кабинета през прозореца, но спасете плажа и поминъка на Приморско. Направете го от името на Приморско!

Ваш приятел: Янко Томов
52.
до останалите
10.05.2013 23:29:00
1
0
Без коментар.В къщи от 30 години идват чехи.Всяка година чехите коментират че няма никакви промени в Приморско.И така ,трийси години.Сега вече е друго.Ще видят един красив център.Вчера минах и видях има и една чисто нова детска площадка.В училището правят две страхотни спортни игрища.Щели сме да имаме и стадион , ремонт на детската градина със саниране, обновена морска градина ,разширен подход на плажа а това което най-много ми хареса е че някъде прочетох за воден цикъл на Приморско за 42 милиона лева /подновяване на канализация и водопровод със асфалтиране на улиците/.Какво искаме още хората от Приморско.Радваме се на хубавите неща които се случват.Сигурно има и други неща които аз не знам но подкрепям ГЕРБ защото ми харесва това което става в Приморско.Нека си останат и да си довършат тия хубави неща в Приморско.Така мисля.
51.
до останалите
10.05.2013 23:28:59
0
0
Без коментар.В къщи от 30 години идват чехи.Всяка година чехите коментират че няма никакви промени в Приморско.И така ,трийси години.Сега вече е друго.Ще видят един красив център.Вчера минах и видях има и една чисто нова детска площадка.В училището правят две страхотни спортни игрища.Щели сме да имаме и стадион , ремонт на детската градина със саниране, обновена морска градина ,разширен подход на плажа а това което най-много ми хареса е че някъде прочетох за воден цикъл на Приморско за 42 милиона лева /подновяване на канализация и водопровод със асфалтиране на улиците/.Какво искаме още хората от Приморско.Радваме се на хубавите неща които се случват.Сигурно има и други неща които аз не знам но подкрепям ГЕРБ защото ми харесва това което става в Приморско.Нека си останат и да си довършат тия хубави неща в Приморско.Така мисля.
50.
ДО 49 И ДРУГИТЕ ТЪПАЦИ КАТО НЕГО
10.05.2013 19:29:54
1
1
НЕ МЕ РАЗСМИВАЙ БЕ СМЕШНИК.ИСКАМ ДА МЕ ПОДСЕТИШ НА 12.05 . КЪМ 19 Ч. АМА НЯМА ДА ГО НАПРАВИШ ЧЕ ЩЕ СТЕ ОСРАНИ ДО УШИТЕ.ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ ПРИМОРЦИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БСП ?
ТРЯБВА ЕПТЕН ДА СА ИЗКУКАЛИ.
НЕ ВЯРВАМ ЗАЩОТО ВСЕКИ ОТ ПРИМОРСКО ИСКА ГРАДА НИ ДА Е ХУБАВ.А СЕГА СЪС ГЕРБ НАИСТИНА ЗАПОЧВА ДА МИ ХАРЕСВА.НОВ ЦЕНТЪР ,НОВИ ИГРИЩА , ЩЕ ИМАМЕ И СТАДИОН ,ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ.
ЗА ТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ .ЗО НОВОТО НАЧАЛО И БЪДЕЩЕТО НА ПРИМОРСКО!
49.
до 48
10.05.2013 13:45:02
0
2
Няма ли?! Хайде да видим какво ще правите в един парламент където най-малко 60 % ще са против вас! Как ще оцелеете след вотовете на недоверие?... Що не се саморазпуснете още сега, няма смисъл да ходите и на избори?
48.
ДО ??????
10.05.2013 13:20:36
0
0
ИСКА ТИ СЕ АМА НЯМА !!!
47.
????
09.05.2013 14:55:01
0
3
стига сте показвали тази мърда...герберски боклуци..след два дена си отивате!
46.
Държавата - до хъша
09.05.2013 11:25:54
0
1
Аааааа, не! Дръжте си го там в общината, намерете му някаква работа колкото да се радва и да си мисли че работи нещо. На мене не ми трябва, имам си ги достатъчно!
45.
хъш
08.05.2013 10:18:57
2
3
Стига сте оплювали,нито го знаем какъв е нито е оставил някакви следи в работата на общинския съвет.НЕЗАБЕЛЕЖИМ Е.От такива има нужда държавата,не общината.
44.
ДО 42
08.05.2013 06:37:57
0
4
Никого не обиждам това е мойто мнение!
Езика на омразата не трябва да се включва !!! Но за жалост ГЕРБ само така могат да говорят!"СТРАХ ВИ Е ОТ ГЕРБ И ПРАВИЛНО.КАТО СЕ ВЪРНАТ НА 12.05. ЩЕ ВИ СТЪЖНЯТ ЖИВОТА."
И като дойдат на влас освен да ни направят по бедни нищо друго няма да направят!!!!Преди бях и гласувах за герб,но сега никога повече!!!!ЗА МЕН 90% от хората които ще влязат от ГЕРБ нищо не знаят ЗА ЖАЛОСТ!!!
43.
до 42
07.05.2013 22:08:39
7
0
Съжалявам , но според мен вие драги ми 42-ри не сте прав.Не давайте такива квалификации за хора които не познавате.
Герберите са свестни хора и това че ние ги харесваме не Ви дава право да ни обиждате.
Ако сте от ЛИДЕР ,приемете от сега моите съболезнования но не се котирате .Прекалено сте безлични.
42.
ДО 37 и 39
07.05.2013 19:46:55
0
7
Глупоста е Човешко качество!
Виждам че вие имате в ИЗЛИШЪК!
ТОЙ И ВОЖДА ВИ ( БОЙКО БОРИСОВ ) Е КАТО ВАС!! НАВСЯКЪДЕ СЕ УСЕЩА ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА!!
41.
ПУЦ
07.05.2013 15:47:16
1
4
Борката й нашу момче, гледа умно кату завършилу ПУЦа, гай тъй аз съм ЗА да гу напрайм кмет
40.
точка по въпроса
07.05.2013 13:04:40
1
2
ами да, щом Борката е умен значи може да стане кмет
39.
ЧЕТЕМ И МИСЛИМ
06.05.2013 22:57:47
3
1
ЗА НАС ЛИДЕР СА НЕЛОЯЛНА КОНКУРЕНЦИЯ НА ГЕРБ...
ЕЙ , ЛИДЕР, ЗА НИКАКЪВ ЧЕП НЕ СТАВАТЕ.
И СПРЕТЕ ДА ПЛЮВКАТЕ
ПРАВ СИ 37-МИ.ПАРТИЯТА ВИ ЛИДЕР ,Е ОСРАНА ДО УШИТЕ.АМА ПУСТА ВЛАСТ И ПАРИ....БРЕЙ ,НЯМА ОТКАЗВАНЕ ОТ КОКЪЛЪТ.
38.
до 36
06.05.2013 22:28:17
2
1
Че защо не.Борката е от Приморско.А колкото до Данчо ,не ме разсмивай.Той си има хотелите ,аква парка ,какво го бъркате него.
А Борката е готин.Правилният човек.
37.
до 35-НЯМА ДА СТЕ ВИЕ.
06.05.2013 22:23:55
5
1
СКРИЙТЕ СЕ ОТ ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ЛИДЕР БЕШЕ ПАРТИЯТА НА КОВАЧКИ ,ЧОВЕКА КОЙТО ОГРАБИ БЪЛГАРИЯ ,СЕГА Е НА ОНЗИ КОРУМПИРАН МИНИСТЪР КОЙТО ГО ХВАНАХА ДА ПОДКУПВА СЪДИЯ.И ИМАТЕ НАГЛОСТА ДА ИСКАТЕ ДОВЕРИЕ ОТ НАС-ХОРАТА.
СРАМОТА !!!
НИЕ ЗНАЕМ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ.КОЛКОТО И ДА ПЛЮЕТЕ ГЕРБ , ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ НИЕ ГИ ХАРЕСВАМЕ.СТРАХ ВИ Е ОТ ГЕРБ И ПРАВИЛНО.КАТО СЕ ВЪРНАТ НА 12.05. ЩЕ ВИ СТЪЖНЯТ ЖИВОТА.
36.
до 24
06.05.2013 22:20:23
0
3
Абе не ви ли стига един свъртян кмет, че и Борката кмет ще правите. Не че е лошо момчето, ама то е машата на бате ви Данчо. Направете го кмет и после си прекръстете града на Данчовград.
35.
ЧЕТЕТЕ И МИСЛЕТЕ КАТО ГЛАСУВАТЕ
06.05.2013 21:41:22
1
1
РЕЗОЛЮЦИЯ НА ВТОРИЯ КОНГРЕС НА ПП ЛИДЕР 07.04.2012

Делегатите на II конгрес на ПП Лидер изразяват своето притеснение относно развитието на икономиката и управлението на страната.
На третата година от реализацията на десния проект за управление на партия ГЕРБ страната, бизнеса и гражданите са в ситуация на намаляваща прозрачност. Липсата на яснота относно ключово важни за страната решеия като смени на министри, липса на отчетност и контрол по изпълнението на антикризисните икономически и социални мерки, както и липсата на успех в подобряване на международния имидж на България, изразила се най-ярко в забавяне приемането ни в Шенген – будят безпокойство.
На този фон нараства градуса на протестното поведение на различни социални и професионални слоеве. Нарастването на цените, тревожното ниво на безработица, липсата на перспектива и стимул за активност на бизнеса – това са тенденции, които трябва да застанат на вниманието на правитеството и да фокусират политическия дебат. Вместо това страната се раздира от поредица от скандали, водещи единствено до увеличаване на апатията и чувството за липса на перспектива.
ПП Лидер, заявявайки отново своята категорична позиция на либерална, центристка формация, се обръща към всички представители на десницата в България и на първо място към управляващата в момента партия ГЕРБ с предложение за спешни и активни действия в подкрепа и стимулиране на българската икономика. Кризата е време за взимане на решения, време за разумни позиции в подкрепа и солидарност с бизнеса. Трябва незабавно да започнем не само дебата, но и да се предприемат мерките, които да доведат до съживяване на икономиката и, от там, до възможност за компенсиране тежките последствия от кризата.
Нашата категорична позиция е, че решенията трябва да взимаме днес. Всеки от позицията, на която се намира и с възможностите, с които разполага. С грижа за наследството, което оставяме на децата и внуците ни. Няма сила и енергия, която да не си заслужава да впрегнем в решаването на проблемите на България!
За ПП Лидер приоритет пред България е развитието на икономиката. Всяко наше действие, политическа позиция и решение произтичат и се определят от този приоритет. ПП Лидер ще продължава да работи за:
развитието на българското предприемачество и производство;
високообразована, компетентна и със самочувствие българска младеж;
за качество на труда и на заплащането му;
за активните и инициативни хора на България.
За да се развиваме със самочувствието не само на историята и културата си, но и на икономическите си и научни постижения.
В своята дейност ПП Лидер ще се опира на следните принципи:
1. Центризъм.
Центризмът означава прагматизъм и баланс на интересите на отделните групи в цялата нация.
Центризмът означава създаване на условия за работа на бизнеса, държавна отговорност към бизнеса и стратегия за национално натрупване, български инвестиции и справедливо разпределение чрез държавни ангажименти в здравеопазването и образованието.
Центризмът означава силна държава в правоопазването и правораздаването и силен частен бизнес без тежко държавно администриране.
Центризмът означава ангажимент на държавата за излизане от кризата, без да се натоварват отделни бизнеси, дори отделни собственици и отделни браншове.
2. Конституционализъм.
Защитата на бизнеса, собствеността и човешките права се осигуряват от българската Конституция. Демократичните процедури и разделението на властта са постижения на българския политически модел, които трябва да се защитават последователно. Партия Лидер стои зад парламентарния характер на българската република. Смятаме, че в условията на ЕС България ще усъвършенства своето законодателство заедно с новата общност, в която тя участва. Смятаме, че идеи за Велико народно събрание и радикална промяна на политическия модел са вредни за демокрацията и за нацията.
3. Умереност във формулирането на политиките и твърдост при тяхното провеждане.
Този принцип означава последователен прагматизъм, баланс на интересите на отделните социални групи и приемственост във формулирането на политиките в държавата. България вече е в Европейския съюз, на нея е необходима диалогичност и отстояване на националните интереси чрез диалог и съобразяване с всички партньори.
4. Патриотизъм във всички политики.
Ние знаем, че силна България днес означава и силен Европейски съюз. Ще работим за развитието на България като част от ЕС със силен национален бизнес и европейска производителност и цена на труда.
5. Икономически партиотизъм.
Лидер ще продължи да реализира основният замисъл на своето създаване: изразяване, представителство и защита на интересите на патриотичния бизнес в България.
Водена от своите принципи и приоритети, ПП Лидер реши да участва на предстоящите парламентарни избори с цел създаването на самостоятелна парламентарна група в следващия парламент. Всичко, което постигнахме през изминалите четири години, се дължи най-вече на хората, които повярваха в партия Лидер и работиха за нея. Нашият опит от участието в европейските, парламентарните и изборите за местна власт, от проведените отчетно-изборни събрания и конференции, от многобройните срещи в по-големите и по-малките градове ни убедиха, че в обществото има много положителна енергия, която ние като партия можем и сме длъжни да обхванем и направляваме за възходящото развитие на България.
Това е нашият шанс, нашата възможност и нашата отговорност пред обществото. Ние сме длъжни да докажем, че не сме поредната партия, която ще излъже очакванията на хората, поредната партия, която мисли и работи повече за себе си, отколкото за тях. Всички които повярваха в идеята „Лидер” и всички, които ще последват тази идея, разбират отговорността, поета от всички нас и ще работим така, че партия „Лидер” ще продължи да бъде носител на нов тип политика и нов тип политическо поведение. ЗА
УСПЕХА НА БЪЛГАРИЯ!
ЗАЕДНО МОЖЕМ, ДЛЪЖНИ СМЕ И ЩЕ ГО НАПРАВИМ!
34.
до 33
06.05.2013 02:31:36
0
4
Кажат ли ми за някой, че бил "добър" (в т. ч. че бил и "честен" и "принципен" и всякакви там глупости) веднага разбирам, че тоя човек за нищо не става.
33.
до 33
05.05.2013 23:38:34
2
2
момчето е добро.може и кмет да стане.умно е и амбициозно.много е важно обаче че може да се разчита на него.
32.
ибра
04.05.2013 17:26:13
0
5
Хубаво или лошо момчето, важното е да не хване "новия морал" "гарантиран" от ГЕРБ
31.
БМ
04.05.2013 14:20:21
0
8
Гледай и чети драги избирателю, гледай и чети как кандидатите за властта се правят на палячовци! Като ги гледам, как чупят кунки и се правят на клоуни ( на такива, каквито не са) по-различните телевизионни програми и другите средства за информация се чудя - да се смея ли или да плача! След скандалите за подслушванията и други извращения към демокрацията от родните ни "политици", ме е срам да се нарека БЪЛГАРИН!!!
Въпрос към избирателите: Помните ли, защо Президента на Германия подаде оставка? Помните ли, защо политиците от така наречените стари демокрации, подават оставки и за най-малкото прегрешение, дори и от личен характер ? Ако не помните, прочетете великолепната книга на Алеко Константинов - Бай Ганьо. Срам, срам, срам ме е!!!!!!!
30.
ИСАЯ
04.05.2013 12:47:21
1
3
Борката е готин,но е компроментиран от наш Данцо който опоска Приморско,слуга на монополистите ограбили България.Подготвя се да е новото лице на тази мафия която ограби и Приморско,посегнаха и на морето.На Приморци и остава да са обслужващ персонал на тази мафиия и да вика...ах какво хубаво момче имамеза съветник.СЪБЪДЕТЕ СЕ!!!
29.
Виа Понтика
04.05.2013 12:13:54
0
3
Транзитни туристи, значи ще минат за час-два и продължават нататък. Какво пък, и това е нещо!... Само че на тяхно място бих предпочел Несебър и Созопол, другото не знам дали си струва.
28.
Веско
04.05.2013 11:20:07
2
1
За пореден път се убеждавам, че повечето хора не искат да мислят...какво общо имала Морската гара с Приморско?Абе хора ами нали когато туристите дойдат в Бургас те ще минат и през други общини. Нали това е идеята на Виа понтика - общ маршрут на туристическите дестинации в цялата област. Ако продължаваме да мислим на парче и да делим общините в областта-никога няма да просъществува туризма. Щом едно момче на 26 го е осъзнало, мога само да го поздравя!Браво, синко...мислиш в правилна посока!
27.
до 21 и 24
04.05.2013 09:44:01
0
4
Как ще става кмет като в интервюто никъде не споменава името на Приморско, а иначе много държи да се отбележи, че е роден Бургас. То е ясно, срамува се да не го помислят за селянин и затова създава у хората погрешното впечатление, че е бургазлия. Оттук да ти стане ясно колко милее за Приморско и проблемите му.
26.
до 25
04.05.2013 09:30:45
0
4
Пратете го в манастир тогава!
25.
Сигурен
04.05.2013 09:00:57
2
0
Съгласен съм 24-ти.? Борката е добро момче.Състрадателен е и добродушен.Става.
24.
МНЕНИЕ
04.05.2013 02:22:14
2
0
МОМЧЕТО Е СВЯСТНО И ОТГОВОРНО.И НАЙ ВЕЧЕ Е ОТ ПРИМОРСКО .ХАРЕСВА МИ ИДЕЯТА ЗА ЕДИН БЪДЕЩ КМЕТ НА ПРИМОРСКО.МНЕНИЕ
23.
до 21
04.05.2013 00:39:27
0
2
Дайте да се разберем! С честност богат не се става. Виж, ако си решил да умираш от глад, тогава, да - честността ще я свърши тая работа.
22.
Има ли такова животно?
04.05.2013 00:26:07
0
4
"Богат и честен"... Звучи ми като да кажат за някоя кака, че била хем девствена, хем раждала.
21.
отговор до 20
03.05.2013 23:53:50
5
0
Борислав Киров е много свясно момче.
Той е пич и ще бъде следващия кмет на Приморско.Млад , амбициозен,разбран, интелигентен ,образован,такъв кмет му трябва на Приморско.И най-вече достатъчно богат и честен.Супер!
20.
Кой си ти бе?!
03.05.2013 22:19:04
0
5
Типичен демагог! Прикрива истинските проблеми като баламосва и приспива хората със сладки приказки. И обърнете внимание, отбягва да говори за Приморско сякаш никога не е живял там, т. е. срамува се от селските си корени и гради кариера като се е устремил към Голямата политика в София...
От такъв човек, който още от сега се прави на голямата работа не очаквайте да направи нещо за Приморско нито за хората, които живеят там!
19.
за какво говорите?
03.05.2013 21:44:00
0
2
Това момче е на 15-16-17 позиция.Няма никакви шансове за парламента.Сложили са го като съдружник на Йордан Христов,за да попълнят листата.Умишлено не споменават къде работи.Жалко.Момчето е хубаво ,но даже приморци не го знаят,нищо че е в общинския съвет.
18.
do
03.05.2013 20:50:09
0
6
Не ти ли е рано за депутат Боре. Да кажа и аз--Гласувах за герб ,но този път не --Да ги бяхте направили тези обещания ,никой не ви спираше,как да ви повярвам. тва дето го обещавате герб,и другите го обешават,,даже повече от вас,.
17.
Koceto
03.05.2013 20:39:55
3
3
Борка, готин си и ти завиждат. Направо се пукат! Пожелавам ти успех :-))
16.
Бс
03.05.2013 19:03:44
2
4
ГЕРБ = НДСВ
т.е.
1-ви избори - мнозинство
2-ри избори - коалиция
3-ти избори - чао
Да се надяваме че ГЕРБ още на 2-рите си избори ще са чао! Гадни изроди! Е*аха майката на държавата и хората!
15.
Vasko
03.05.2013 18:19:03
0
3
Тук се описват неща, които са на местно ниво. Може да се направят забележки и на тях.
Защо тогава младежката безработица нарастна (всеки сам може да погледне цифрите) защо е голям процента на младите, които избират да се развиват в други държави?
14.
ДО КИРОВ
03.05.2013 18:14:14
1
8
АБЕ МОМЧЕ КАЖИ КАКВО ЩЕ ПРАВИ ГЕРБ В ПРИМОРСКО БУРГАС ГО ОСТАВИ ЗА КАКВИ МОРСКИ ГАРИ ГОВОРИШ ЗА КАКВИ ЛАЙНЕРИ КАКВИ СА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ НАЛИ СИ СЪВЕТНИК В ПРИМОРСКО СЛЕД КАТО ГОВОРИШ ЗА БУРГАС КАКВО ТЪРСИШ В ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ПРИМОРСКО
13.
вятър и мъгла
03.05.2013 17:54:32
2
11
Не разбрах какво общо има този човек с Приморско? Те го питат за Приморско, той говори за Бургас и областта - за Морската гара, за големите лайнери и круизни кораби какъв капацитет имали (1500 екипаж плюс 2000 пасажерски места... за какво ми ги говори тия глупости, не разбрах?!) А другото са си общи приказки, клишета и пожелания. Строежът трябвало да почне от основите, а не от покрива... То и без да ми го казваш аз това го знам.
Иначе евалла! Да говориш с часове и нищо да не казваш си е цяло изкуство и този много отрано го е усвоил. Чака го блестяща кариера!
12.
Do Vasko
03.05.2013 17:49:59
3
3
1. Napravi mnogo seriozna sportna infrastruktura baseini sporni zali i igrishta.
2. Veche ima podpisani dogovori s 4 kompanii koito da investirat v industrialnata zona koeto shte otvori stotici rabotni mesta v proizvodstvo a ne magazini.
3. Napravi taka che da niama chakashti za detska gradina deca(za spravka 800 biaha chakashtite predi gerb da doide na vlas). Sega horata vmesto da chakat za miasto za deteto im mogat po-burzo da se vrushtat na pazara na truda.

Tova sa samo neshtata koito sa priako za mladite hora bez da broim vsichko ostanalo.

Kato cialo dosta poveche ot kolkoto bshe napraveno za 12 godini ot BSP
11.
Vasko
03.05.2013 17:05:22
2
5
Имам следните въпросчета: ГЕРБ какво направи за младите, които не са партиино обвързани с тях ? И какво ще направи за МЛАДЕЖКАТА безработица ?
10.
Been there done that
03.05.2013 17:00:26
2
1
I kade sa vlistite? Ne gi vijdame. Nito sega nito na mestnite izbori gi vidiahme. Imashe niakakvi dulboki rezervi bez shans.
9.
БСП
03.05.2013 16:46:48
1
2
Нека да не се вторачваме в годините. Но в БСП има млади хора и там им се дава поле за изява. В интернет може да намерите материали на тази тема.
До номер 7.
8.
Никола
03.05.2013 16:40:22
2
2
И други политически партии разработиха регионална програма, и в редицата на други партии има млади хора. Тава не ми иглежда "ново".
7.
Been there done that
03.05.2013 16:31:29
5
2
Burkata e mlado, rabotlivo i umno momche. Na takiva kadri triabva da se razchita ne kato v BSP na purvite 10 mesta srednata vuzrast im e 55 g
6.
Been there done that
03.05.2013 16:29:36
2
2
Tova ne si go izmisliam ima go kato statia v drug burgaski informacionen sait !

Водачът на листата на БСП в Бургас - Димчо Михалевски, е бил причина 200 души в град Левски да останат без работа и хляб. Заради него е хлопнало врати едно от работещите предприятия в града - Консервната фабрика. Въпреки това, днес кандидатът на БСП популистки обещава работа, а на всички предизборни срещи разказва как само БСП "единствена се борела против мизерията и бедността".

Хората в град Левски обаче още си спомнят, как преди 15 години като управител на на фирма "Ковег" завлякъл Консервното предприятие в града с огромна сума пари. Предприятието било принудено да фалира, а хората останали без работа. Този факт Михалевски не споменава никъде, но във фейсбук свободно могат да се прочетат коментари какви ги е вършил този, който днес БСП предлага бургазлии да изберат за свой депутат.



"Г-н Михалевски! Върнете парите и, обещавам Ви, от Ваше име ще разкрия нови 200 работни места. Между впрочем, по нашият край на това му викат ГЬОНСУРАТЛЪК. Ама то пък и само като Ви види човек веднага разбира, че такава квалификация Ви прилича. Г-н Михалевски, върнете си дълга за да ликвидирате мизерията и бедността в град Левски", пишат във фейсбук възмутени жители на града.
5.
Daniel
03.05.2013 14:49:24
5
2
Едно итервю което да ми хареса. Тук всякави говорят и се изкарват магьосници. Момчето се говори открито без заучени политически фрази.
4.
Chico Gosho
03.05.2013 12:44:59
2
3
Абе младеж, като чета ти не си за ГЕРБ, ти си за партията на този другия млад съветник от Бургас дето мотото на кампанията му е СРЕЖИ ВЕРИГИТЕ. Доста по-добре ще стоиш там.
3.
Г.
03.05.2013 12:40:26
2
4
Имали амбиции да променят средата, ами тя таз среда е създадена от ГЕРБ, ти нали си от там?
Добре че вече има гербери, които са осъзнали, че средата създадена от тяхната партия вече трябва да се променя.
2.
Николай Иванов
03.05.2013 12:25:44
5
3
Един човек които да говори нормално и не наизуст. Приятно съм изненадан от това момче.
1.
ГЕРБ
03.05.2013 11:10:05
3
11
Ако ГЕРБ обещае да построи още 5-6 МОЛ-а в Бургас ще гласувам за тях. Само с МОЛ-ове ще просперираме, всички млади ще работят в МОЛ-овете, а накрая Бургас ще се прекръсти на Молгас. В края на мандата пред Молгаз ще се издигне паметин на Бойко Борисов в поза - селянин люпи семки. Магистрали ще свързват Молгас с Токио, Бомбай и Техеран. Вервайте ми.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие „Пратете екип, защото престъпността расте, появяват се и все повече нарушители на ЗДвП, зоват местните жители Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Фолкдивата неузнаваема, сравниха я с нейна колежка Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жертвата, която е на 64 години, е получила медицинска помощ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори