×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Снежанка с една презрамка разсейва местния парламент в Бургас


Снежанка с една презрамка разсейва местния парламент в Бургас
Полата бе червен балон от шушлек, чорапогащите също червени – за още по-голяма радост на БСП ще показваше голото ляво рамо
18 Декември 2012, Вторник, 15:37 ч.
Автор: Бесове.бг Снимка Иван ТРИФОНОВ

Оказа се, че атрактивната брюнетка е служителка на Общинския съвет

Обичайните крамоли между управляващото мнозинство на ГЕРБ и агресивната опозиция на Националния фронт за спасение на България, днес бяха изместени от весела гледка по време на редовната общинска сесия. За радост на мъжката част от залата, която е почти 80 процента от състава на местния парламент, между редиците сновеше Снежанка с една силиконова презрамка и голо рамо. Никой не повдигна въпроса откъде се взе чернокосото момиче с кукуригу, червен чорапогащник, червена къса пола тип балон, черни ботуши над коленете и най-важното – бяла блузка с дълбоко деколте от рошава материя и голо ляво рамо – за радост на БСП. Отвреме навреме деколтето се смъкваше толкова надолу, че показваше лошо подбрания черен цвят на сутиена, който прозираше през плетената материя, но това изобщо не бе забележимо за общинските съветници, които или забравяха да вдигнат ръка в знак на съгласие или забравяха да я свалят, та „квесторката“ я броеше за отрицателен вот.

Нашето проучване установи, че Снежанка-та е наскоро назначена сътрудничка в канцеларията на Общинския съвет. Никой не можеше да я назове по име, но се радваше, когато червеният балон от шушлекова материя „прелиташе“ покрай редиците и откриваше полюляващите бедра. 


В категории: Бургас


Флагман.БГ Той ли ще е "Ергенът" №4 Той ли ще е "Ергенът" №4 25/05/2024, Събота 16:40 2
11
Коментара по темата
11.
до бабата на дедото
19.12.2012 07:14:15
0
1
Бабо, смятам ,че в общината сме ги избирали да работят за града, а не по красота.Но те горките са толкова некомпетентни,че се мъчат да го докарат от визия.Но и това не им се получава.Със своята визия те предизвикват не злоба а присмех в бургазлии, които повярвайте ми разбират и ценят красотата.
10.
до бабата на дедото
19.12.2012 07:14:04
1
2
Бабо, смятам ,че в общината сме ги избирали да работят за града, а не по красота.Но те горките са толкова некомпетентни,че се мъчат да го докарат от визия.Но и това не им се получава.Със своята визия те предизвикват не злоба а присмех в бургазлии, които повярвайте ми разбират и ценят красотата.
9.
:)
19.12.2012 07:10:53
2
3
Малко е гадно да мачкате младите кадри още в първите им дни. Ще се научи момичето, нямаше нужда да пишете подобна статия, че да се скъса да реве предколедно. Стилът се учи. Касабова е доказателство. Така че по-кротко, никой няма полза от това мачкане.
8.
Дядо Коледа
19.12.2012 07:08:06
1
1
Много хубаво е момичето! Единствената красива гледка в общинския съвет!
7.
Пастор
18.12.2012 21:41:44
0
2
На мен ми заприлича на Деница Гаджева. И се такова........ да ме прости Господ.
6.
На дедо ви бабата
18.12.2012 21:32:43
5
2
Да...Критиките върху визията на красиви жени предизвикват по-скоро жал и безпомощност у тези, които ги коментират...Боже, колко злоба има на този свят!
5.
Хитър Петър
18.12.2012 18:34:40
5
3
Бре кви яки гаджета в тоя общински съвет!
4.
бургазлия
18.12.2012 18:13:05
0
6
Какво виждам?Гъбева от ГЕРБ вече си има конкуренция.Ужас, как ще го понесе?
3.
Ръба
18.12.2012 17:56:55
6
7
Хахахаха! Изключително глупаво скалъпена статия на някоя застаряваща леля "журналистка" (вероятно баба Касабова), плод на завистливото й безсилие от грозното остаряване на въпросната коментаторка. Между другото момичето изглежда доста добре!
2.
Дядо Мраз
18.12.2012 16:19:01
4
6
оставете момичето да работи ,бе серсеми. голям дерт ,или сте болни ,или недоволни
1.
лекия
18.12.2012 15:54:52
0
11
новата специалистка по духови инструменти която ще повдига духа на общ. съв.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
"Хамас" складирали оръжия в България за нападение на израелското посолство в Берлин "Хамас" складирали оръжия в България за нападение на израелското посолство в Берлин Немски издания публикуваха информацията, като се позовават на службите за сигурност Възход на десните партии преди евровота, но са възможни обрати Възход на десните партии преди евровота, но са възможни обрати Хипотетични обединения и задкулисни ходове съпътсват борбата за ЕП   Скъпо било в Париж - не сте яли на летище Варна, жена плати 35 лв. за сандвич Скъпо било в Париж - не сте яли на летище Варна, жена плати 35 лв. за сандвич Пътничката останала шокирана от сметката Ф-Студио със Стефан Magic – пътя от хазарта, ръба на смъртта и отчаянието до фокусите и вярата Ф-Студио със Стефан Magic – пътя от хазарта, ръба на смъртта и отчаянието до фокусите и вярата Може ли карта да „изчезне“ пред очите ви и да се появи на друго място? Дигитална изложба, книга с разкази и анимационна работилница съпътстват „Златната липа“ 2024 Дигитална изложба, книга с разкази и анимационна работилница съпътстват „Златната липа“ 2024 Ето какво още да очаквате на филмовия фестивал Три жени и един мъж са откарани в болница след пожара във Варна Три жени и един мъж са откарани в болница след пожара във Варна На място са били изпратени пет пожарни автомобила, механична стълба и автовишка Той ли ще е "Ергенът" №4 Той ли ще е "Ергенът" №4 Актьорът, който коментираше с типичното си чувство за хумор миналия сезон на "Ергенът", отново се шегува с романтичното риалити Кандидатите за депутати на БСП в Айтос: Активността на хората в момента е най-важният фактор за успех Кандидатите за депутати на БСП в Айтос: Активността на хората в момента е най-важният фактор за успех Тодор Байчев призова симпатизантите на БСП към активност в изборния ден и подкрепа с бюлетина номер 24 Защо албанска песен скара жестоко тези двама чалгари Защо албанска песен скара жестоко тези двама чалгари И двамата изпълнители купили правата над една и съща чужда песен Борисов: Кирил Петков пред мен си призна , че ме арестува незаконно Борисов: Кирил Петков пред мен си призна , че ме арестува незаконно На изборите на 9 юни трябва да има отчетлива разлика между ГЕРБ - СДС и ПП-ДБ, смята той
Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Едно на всеки четири деца развива зависимост към телефона Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Плюли си на петите заедно с оръжието на ченгето Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Най-известен е с филма си от 2004 г. Super Size Me Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Певицата заложи и на нова фризура за важното събитие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Средно на ден в страната се изяждат 3 милиона броя След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага се на химиотерапия Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори