×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Яне Янев: Кунева и Костов започнаха война срещу България


Яне Янев: Кунева и Костов започнаха война срещу България
Koстов и Кунева запалиха компроматната война, защото загубиха влиянието си в съдебната власт, каза Яне Янев.
05 Ноември 2012, Понеделник, 09:19 ч.
Автор: Бесове.Бг

ДПС не е партия, а корпорация, каза депутатът

Венета Марковска е чиста, но медиите на Иво Прокопиев и определени хора от кръга на Иван Костов и Меглена Кунева пускат компромати, за да се злепостави България и да се предизвика нов критичен доклад срещу страната ни, каза депутатът Яне Янев. Според него, те запалили компроматната война срещу родината ни, защото загубили влиянието си в съдебната власт.
«Сега зад завесите Кунева и Костов се опитват да режисират процесите, да раздухват, необосновани тези в Брюксел. Това е недостойна игра срещу България», каза още лидерът на РЗС в ефира на Нова ТВ. Той подчерта, че кариерата на Марковска като съдия е безупречна. Нито веднъж тя не е наказвана. По нито едно дело няма дори намек за корупция, добавя Янев.
Според справка в имотния регистър, обаче, съдийката заедно с адвокат Еленски, който представляваше Доган в делото за хидровъзела «Цанков камък», са съсобственици на два големи имота, а той се явява при него в съда.

«Това е елементарна ченгиджийска схема. Подхвърля се анонимка, а определини среди се опитват после да я официализират», обяснява депутатът. Той обвини вицепрезидена Маргарита Попова, че се изявява като задкулисен кадровик в съдебната система.
Вместо да отговори на въпросите за корупция по високите етажи на властта, Янев нападна и Мая Манолова. «Тя стана един несполучлив адвокат на енергийната мафия и сега се чуди как да защити незащитимото, но аз съм сигурен, че в момента, в който се разсекрети информацията на Народното събрание за всички корпурационни схеми за източване на десетки милиони евро, ще бъде трудно да дава определения. Надявам се в сряда решението да бъде взето», уточнява лидерът на РЗС. Според него ДПС вече не е партия, а корпорация. Той настоява Ахмед Доган да се извини за изказването си, че трябва да се направи нов прочит на българската история.

«Ахмед Доган от философ се е преформатирал в историк. Това е едно от най-неадекватните му изказвания за целия преход. С него той се опитва да създаде още по-голямо напрежение, но затвърждава позицията, че неговата партия има антиконституционни намерения. То цели сепариране на райони и капсулиране на общности. Изключително е опасно на фона на процесите, които текат на Балканите и в съседна Македония», добавя Янев.

В категории: Опозиция , Политика


Любовен хороскоп за 6 – 12 май
Любовен хороскоп за 6 – 12 май 06/05/2024, Понеделник 21:36 0
8
Коментара по темата
8.
furavi
15.11.2012 05:43:37
0
0
8jjGC6 , [url=http://tiolszpctxvz.com/]tiolszpctxvz[/url], [link=http://hneibrqajfgd.com/]hneibrqajfgd[/link], http://yjnaixzifzqe.com/
7.
rkivdk
14.11.2012 18:42:27
0
0
Hs4ed0 <a href="http://tvomzfpbycjz.com/">tvomzfpbycjz</a>
6.
rwuzzbn
14.11.2012 04:49:16
0
0
IE4Xbc , [url=http://bcqdjjdberhf.com/]bcqdjjdberhf[/url], [link=http://lpxkjqwdxybo.com/]lpxkjqwdxybo[/link], http://luuebqsnctee.com/
5.
Ahlam
12.11.2012 07:09:03
0
0
The exeprtsie shines through. Thanks for taking the time to answer.
4.
trapera
07.11.2012 15:13:16
1
1
Възможно най-престижният човек, съществувал някога от тази страна на Астероидния пояс в Слънчевата система - Яне Янев, се самообяви за “Човек на милениума”.
“Аз съм извезан от добродетели като дързост, красота, снажност, обаятелност, правда и смиреност. Съвсем логично е да спрем да очакваме да се появи някой по-достоен през следващите 988 години и да признаем, че аз съм Човек на настоящия милениум” - обяви разпалено Яне Янев.
Както е известно, Яне Янев уволни Бойко Борисов наскоро и после го назначи пак, само за да покаже на премиера кой ги решава нещата и кой честно и законно е спечелил десетки неподкупни гласове на изборите.
Същевременно вчера Янев се коалира със стожера на родната икономика Веселин Марешки, благодарение на чието бизнес-себеотрицание 16 милиона български пенсионери все още са живи, радвайки се на асортимент от достъпни лекарства.
По този начин в България всичко продължи да бъде наред и положението да е около 3-4 пъти повече от добро.
3.
ян бибиян
05.11.2012 16:45:04
0
3
да не дава господ всички депутати за следващото народно събрание да са като ЯНИ ФЛАШКАТА.ГОСПОД И АЛЛАХ ДА СА НА ПОМОЩ.
2.
Chernomorski
05.11.2012 16:33:47
1
5
От всичките оценки на Яне в това интервю най-лъжливото и услужливо към властта е защитата на "чистата" Венета Марковска.
Това лъскане по имиджа на управляващите надмина и след изборното му измятане в полза на спечелилите тогава ГЕРБ! Това е пореден пример за обединение на политиците, но не в полза на общите, а на личните им интереси. Яне, Румен Петков, Фидосова, Цветанов единогласно защитават не принципа, а принципала на интересчиите - политическата корупция. А както всички знаем това е най-сивата "икономика" в България- търговията с влияние! И за това тя има говорители от всички цветове.
1.
критичен
05.11.2012 10:49:48
0
6
къде сега е яни от кой сега е яни фурнаджииска лопата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Поклонението ще състои на 8 май, сряда от 11 до 13 часа в катедралния храм „Св. Богородица“,  гр. Пазарджик. Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Управниците от региона се обединяват за нова кауза - разширяването на граничния пункт Малко Търново-Дерекьой Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% През първото тримесечие на годината в област Бургас е започнало строителството на 1470 апартаменти и еднофамилни къщи ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас „Тази цел е изпълнима, защото сме показали, че умеем да защитаваме правата на избирателите си“, каза водачът Севим Али Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май, посочва Петков БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област „Ще се движим в скоростната лента и ще изпреварваме“, даде заявка областният лидер Тодор Байчев Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Блондинката побърза да уточни, че не говори за децата си, защото все още не е станала майка и не е раждала Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му
Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва Цял живот сме чистили фурната грешно Цял живот сме чистили фурната грешно Оказва се, че много от нас от незнание, сме чистили грешно и неефективно фурната в кухнята си Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Ябланович е част от партията на министъра на общностите и завръщането в правителството на Косово Ненад Рашич – гражданската инициатива „Свобода, справедливост и оцеляване“ (GI SPO) Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори