×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Турция вдига АЕЦ и ТЕЦ срещу Резово, не бива да мълчим!


Турция вдига АЕЦ и ТЕЦ срещу Резово, не бива да мълчим!
Петко Арнаудов, бивш кмет на община Царево
Тема в развитие
виж още
скрий
30 Октомври 2012, Вторник, 16:29 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, снимка Добромир ДОСКАЧАРОВ

Напрежението сред населението ще расте, медиите да не пропускат общественото обсъждане в Бегендик утре

- Г-н Арнаудов, Вие бяхте първият общественик, който застана с името си, обявявайки тревогата, обхванала жителите в Резово и Ахтопол заради слухове, че Турция строи отсреща ТЕЦ. Защо хората потърсиха Вас за подкрепа. Настоящият кмет Георги Лапчев не реагира ли?

- За мене това е израз на доверие като бивш кмет. Защото винаги съм поставял  важни въпроси на широко обществено обсъждане и съм се борил. Всъщност темата не е нова за мен. Още когато миналата година се чу, че в Инеада ще се строи АЕЦ, аз и бургаският кмет Димитър Николов официално запитахме турските власти доколко е вярно. От Генералното турско консулство в Бургас отговориха буквално, че Инеада бил един от вариантите, но че все още нямали решение. Не казаха нищо конкретно, окончателно, категорично. Сега аз виждам, че в морето край Бегендик се извършва сериозно инфраструктурно строителство и се тревожа.

- Наш екип, по сигнал на резовци, пръв засне обстановката на отсрещния бряг преди две седмици. Виждат се два големи крана. Досега резовци и хората от Бегендик не са ли се срещали, те нали имат комшулук, какво си говорят?

- Контакт между Резово и Бегендик е невъзможен. Само граничните власти могат да контактуват. Затова е тревогата на наша територия – заради мистерията, мълчанието. По моя информация ще се строи АЕЦ и ТЕЦ. Турция отдавна има нужда от трета АЕЦ, а ТЕЦ-ът като проект е актуален, защото са открити големи залежи на каменни въглища в този район, които могат да се добиват по открития способ, както у нас в ТЕЦ „Марица Изток“. Зоната не е земетръсна, подходяща за подобно мащабно строителство. Казвам отговорно, че в 13,00 часа на 31 октомври в село Бегендик ще има обществено обсъждане именно на тези два проекта и ние не бива да стоим безучастно.

- Турция строи върху собствена територия, тя не е член на ЕС, че да се съобразява с нашето недоволство?

- Турция трябва да се съобрази с Конвенцията за оценка върху околната среда и трансграничния контекст, по която е страна. Техният енергиен министър Тенер Йелдъз го признава. 

- Нека внесем още яснота къде ще се строят централите – в Бегендик или в Инеада?

- За мен, в Бегендик, което е на 2 км от Резово по права линия, се строи пристанище за големи товари. Инеада е на 15 км на юг. Там има плажове, плитко е. В Бегендик има възможност за приставане на големи кораби, защото е дълбоко, затова там ще е пристанището, което ще обслужва АЕЦ-а и ТЕЦ-а.

- Готов ли сте да оглавите масов протест на Черноморските общини, така както през 2010 г., когато погнахте фирмата, която искаше да дупчи морето за нефт и газ?

- Аз даже заведох дело срещу решението на МС, независимо че управляваше БСП. И бях прав, тая фирма бе с уставен капитал 5 000 лв., създадена 5 месеца преди да кандидатства. Беше далавера. И се доказа.

- Каква е сега рецептата?

- Хората нямат информация, затова се тревожат. Има много начини за реакция: медиите да помогнат чрез обръщения към кметовете на Царево, Созопол, Приморско и Бургас. Дори и с натиск да настояват за отговор какво става. Екозащитните организации като „Зелени Балкани“, фондация „Биоразнообразие“ и прочее необяснимо за мен също мълчат! Да реагира ръководството на природен парк „Странджа“ - паркът е в списъка на Юнеско. Трябва да се предизвика широко обществено обсъждане.

- Проблемът не трябва ли да се решава на междудържавно ниво?

- Отговор първо трябваше да има от министъра на екологията. Нона Караджова втора седмица мълчи. Това е смущаващо. Аз не мога да мълча, защото живея в район, където хората се препитават основно от туризъм и риболов. Затова призовавам чрез вас и останалите медии да поставите въпроса на областния управител Константин Гребенаров.

- Той обеща да отговори, бил запитал консулството.

- Искайте официалния отговор. За един много по-незначим проект, какъвто бе петролопровода, се вдигна олелия до небето, проведоха се референдуми по общини. Сега сякаш компетентните органи в България не желаят да осветят проблема.

- Наскоро премиерът Бойко Борисов бе във вашата община. Освен че ряза лента на пътна отсечка с неясна дължина между Ахтопол и Резово, с неясна цена и забулена в тайнственост обществена поръчка, разбрахме, че се е разходил  в Царево, какво му е показал настоящият кмет?

- Казаха ми, че посетили заедно Историческия музей, който като строителство бе завършен в края на моя мандат, щях да го открия след изборите. Борисов бил възхитен и казал, че не е виждал по-хубав музей в България. А преди да го преустроим в музей, това бе сграда, предвидена за кино.


В категории: Царево


46
Коментара по темата
46.
lqqnxfe
12.11.2012 15:54:19
0
0
eK1vPO , [url=http://jmjjjxujvixb.com/]jmjjjxujvixb[/url], [link=http://rnjhwgaxesgv.com/]rnjhwgaxesgv[/link], http://fkeheeiqfhqu.com/
45.
ncbhvinb
12.11.2012 04:26:25
0
0
1OmGQU <a href="http://pdzhkxncxwzr.com/">pdzhkxncxwzr</a>
44.
pbjqalnlxp
11.11.2012 02:10:32
0
0
OYnaCq , [url=http://cgblqgzmhfvq.com/]cgblqgzmhfvq[/url], [link=http://guvgtjuljnya.com/]guvgtjuljnya[/link], http://zibpjkvynurf.com/
43.
zomullu
10.11.2012 14:17:44
0
0
ttHSkd <a href="http://itfdzznjjlza.com/">itfdzznjjlza</a>
42.
Sidomarinz
09.11.2012 17:22:46
0
0
That's 2 celevr by half and 2x2 clever 4 me. Thanks!
41.
МО-БСП
05.11.2012 07:45:42
1
3
БРАВО НА ТОЗИ БУДЕН ГРАЖДАНИН.
Как този жител който не е родом от Ахтопол със цялата си същност се е застъпил и загрижил за този район а всички избрани управляващи ги няма.
Само екскмета АРНАУДОВ и неговия "страховит" адвокат МОСИНОВ се опитват да направят и организират някакво адекватно противодействие.
Къде са всички тези който натрупаха много АКТИВИ и се облагодетелстваха през годините - Г.ПЕЙЧЕВ,.М.ВАСИЛЕВА,.М.ЧЕЛЪКОВ,.Т.ТОМОВ,.Я.ТИХОЛОВ,.С.ЖЕКОВ........и хиляди други сега седят нека АРНАУДОВ и "страшилището" МОСИНОВ да се борят ние с ЛАПЧЕВ,.КАРИДКОВ,.КОСТАДИНОВ,.СКУЛИЕВ гледат големия кораб минава седят и незнаят какво става и какво следва.
Не е време да седим и мълчим и да чакаме РУСНАЦИТЕ ДА НИ СПАСЯТ при положение че управляващите обслужват ИНТЕРЕСИТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ.
Послепис: Вчера на крака им дойде АХМЕТ ДОГАТ в Бургас , проводника на ТУРСКИТЕ интереси в България ,къде бяхте управляващите в Царево само камерите търсят ама те неги Виждат.
40.
запознат
02.11.2012 17:51:43
0
3
Ковачев ,П.Арнаудов от една година не е кмет на община Царево. Отправи си въпроса към Г.Лапчев
39.
Петко Ковачев
02.11.2012 16:35:37
1
0
http://www.zelenite.bg/4611
38.
Петко Ковачев
02.11.2012 16:34:18
0
0
Петко Арнаудов нещо се е объркал. Екоорганизациите - вкл. изброените от него - НЕ МЪЛЧАТ. Точно от тях получих сигналите, контактите и отидохме в Бейендик на протеста с колеги и с медии. А П. Арнаудов го нямаше там, където бяха над 20 кмета от Турция, всички ПРОТИВ тези проекти. Хората - и от местните власти, и обикновени граждани - ни молеха да съдействаме, да накараме българските власти - и от общините, и от областта, и правителството да реагират срещу тази катастрофа, която ще е и за тях, и за българската страна.
37.
Za aukciona
01.11.2012 23:05:38
0
5
Ka4vam na 609 lv. - shalyt i bluzata, zaedno, kupuvam gi i gi darqvam na muzeq.
36.
ahtopolo
01.11.2012 17:32:56
0
8
арнаудов ти беше първия които се впусна да ни защитаваш селото
35.
matematik
01.11.2012 16:20:13
0
3
Do №31
Има едно просто правило 1+0=1,а 0+0...=0
34.
matematik
01.11.2012 16:20:09
0
1
Do №31
Има едно просто правило 1+0=1,а 0+0...=0
33.
MO-БСП
01.11.2012 12:19:46
0
9
Обръщение към всички които ползват този информационен сайт.Понеже той много често е обект на напатки от блогарите които пишат , МО-БСП благодари че първи отразиха информацията и запознаха обществото. Приканвам цялата общественост да излезе на мирен протест като последваме примера на колегите от туристическия сектор на република/ТУРЦИЯ/.Нека забравим политическите си принадлежности и пристрастия като отговорни граждани на ЕВРОПЕЙСКАТА общност и да дадем своя приност към обществото като защитим нащия роден край за бедещите покуления.

Послепис: Всички които говорят че не ги интересува само се заблуждават и примиряват безчуствеността си към нашата държава.Нека поне за нашата държава бедем единни и покажем че веднъж бедем разумни хора.
32.
Karidkoov hi
01.11.2012 08:02:17
0
4
"Тука е раят на земята. Попадаме в един от четирите защитени природни резервата в Турция. Ако се реализират намеренията за строителство на ТЕЦ и АЕЦ всичко ще загине."
Така кметът на китното черноморско градче Инеада (само на 12 км от българската граница) Тахир Ъшък не крие възмущението си, а жителите му са в шок от последните новини.
Според кмета последиците ще бъдат катастрофални. Вчера в града се състоя митинг шествие. "Очакваме подкрепа не само от местните, а и от хора от България и вътрешността на страната на общественото обсъждане на проекта. На 2 ноември пък ще връчим протестна петиция на правителството в Анкара", добавя Ъшък.
От 3000 души през летния сезон населението скача десетократно заради наплива на туристи. 87 на сто от територията на общината са гористи, което е уникално за югоизточната ни съседка.
Това е и мястото с най-големия масив лонгозна растителност в света въобще. Популацията от водни лилии, редки птици и животни е впечатляваща, оттук минава и пътят на прелетните пернати.

Как си представяте хотел и централа едно до друго, пита хотелиерът Емре Салъшма.
"24 часа" вече съобщи за съседските планове. Според министъра на енергетиката Танер Йълдъз мястото е фаворит, с уговорката, че решението не е окончателно. Мотивът бил, че в района рискът от земетресение бил нищожен, а близостта на морето щяла да благоприятства както обезпечаването на реакторите с вода, така и с по-удобния морски транспорт за турбините.
"Ние самите не знаем твърде много. Аз съм от опозиционна партия и никой нищо не ми е съобщил официално. Разбрахме за намеренията едва преди 2 седмици. Засега имаме информация само за ТЕЦ, но след това сигурно ще построят и ядрена централа", допълва градоначалникът.
В репортаж по турската телевизия "Шоу" го подкрепи и депутатът от избирателния район Къркларели Тургут Билек, цитиран от наши електронни медии: "Недопустимо е съществуването на две централи в защитена територия. Природата е заплашена от невиждана екокатастрофа", настоява народният представител.
"Доколкото съм информиран, Турция отдавна възнамерява да строи електроцентрала на брега на Черно море. Засега обаче пред нас не са повдигали официално въпрос за такива намерения. Предполагам, още е рано", каза за "24 часа" министърът на енергетиката Делян Добрев. Наши специалисти обаче са склонни да допускат, че оповестяването на такъв проект би могло да бъде само тест за опипване на почвата както у комшиите, така и у нас.
"Хората не го искат, ние не го искаме. Ще бъда на митинга, надявам се всички ние да успеем. Ако не, целият бизнес тук ще се срине. Туристите ще спрат да идват - не само при нас, а и у вас - вие също имате прекрасни курорти наблизо. Тези дни идва професор от Истанбул и също предупреди, че ще има опасност и за морето. Не знам какво ще правя, ако такова нещо се случи, вероятно ще трябва да се преселя на друго място", гадае нашият изселник от 1991 година в Инеада Неджо Чинар.
Неговото препитание е продажба на сувенири, дрехи и плажни принадлежности по време на туристическия сезон. Туризмът и риболовът тук са основният източник на доходи и затова няма гражданин, който да не е против АЕЦ тук.
"Отначало се говореше само за ново пристанище. А сега - ядрена централа. Лошо, много лошо. Стягаме организация, но не вярвам, че ще успеем да променим нещо", скептичен е друг местен - Ердем Генер.
"Вредата ще е обща - и за нас, и за вас. Очаквам да ни подкрепите. Как си представяте хотел и електроцентрала едно до друго?", пита съсобственикът в местния комплекс "Инеада СПА ризорт" Емре Салъшма. "Вече писахме и ще депозираме в Европейската комисия оплакване от името на туристическия бранш", допълва хотелиерът.
"Язък за Инеада" гласи заглавието на материала по темата на кореспондента в Одрин Мурат Саваш на най-тиражния турски вестник "Сабах". "Тамошните вече са си създали и група в социалните мрежи, която набира популярност с всеки изминал ден", каза колегата по телефона.
"Разпратих писмо и до всички български общини с молба за подкрепа", уточни още кметът Ъшък. Вече 2000 жители са подписали протестната декларация до турския кабинет.
"Рискът за България е още по-голям, отколкото за нас: Резово е по-близо до бъдещата площадка от Инеада", уверяват местните.
Министър Делян Добрев уточни, че методът за уведомяване при подобни намерения бил чрез външното министерство, но и във ведомството на Николай Младенов още нямали хабер от Анкара.
31.
petkooou
01.11.2012 07:05:05
9
1
Петко, БИВШ кмете слънце, тъпо ли ти е, че в община Царево вече се прави нещо за хората? Тъпо ли ти е, че ще имаме обновен парк Странджа, че града ще изгражда ново рибарско пристанище, че ще се правят улици, детски площадки и алеи за разходка? По твое време над 10 години ти какво направи? Едно ГОЛЯМО нищо. Само се чудеше от къде какво да откраднеш. Сега когато се прави нещо за града излизаш по смешни платени новинарски сайтчета и говориш глупости. Единствените хора, които идват при теб са твоите последни последователи и тези, на които плащаш, за да ти четкат имиджа. Поизчакай още 3-4 години до изборите и после пак ще те заболи, защото няма да си ти този, който ще управлява града. Защото до тогава в гр. Царево и в цялата община ще е обновено и изградено много - толкова много, колкото ти не можа да изградиш за над 10 години. После кой е кадърния управник. Докато ти и Ягодката ти седите и пишете в смешни сайтове, хората работят и то работят здраво, което и ще се види повсеместно. Така че дерзай чичо Петко, имаш още 3 годинки да дерзаеш, пък после ще ти се стъжни пак...
30.
Аааа,
31.10.2012 18:44:09
0
2
Ма не е кметско? Разииш...
29.
до 28
31.10.2012 16:51:30
0
4
днес си купих от царево такова за 2.00лева
28.
бебо
31.10.2012 16:31:47
0
2
разбира се за лилавото!!
505 лв.
27.
Aytoski huligan
31.10.2012 15:57:27
0
5
Турците са решили да строят АЕЦ.Личното ми мнение е че те нямат нужда точно от този АЕЦ защото в момента вече строят 2 АЕЦ-а нямат нужда от 3-ти.За всички е ясно че тази централа ще унищожи Българският черноморски туризъм.Турция няма никакъв туризъм точно около р.Резово те нямат нашият проблем.За да се откажат от вече започнатият строеж на въпросният АЕЦ Турците ще се сетят ,че някои в България искаха много милиярди компенсация за така наречените тракийски бежанци,за така нареченият Арменски геноцит,и за още други неща не се притеснявайте Турчилята си знаят работата много добре.Българското правителството трябва да вземе решение ще има ли морски туризъм или няма да има.Защото протести не протести Турция нито е задължена да на пита нита е задължена да се съобразява с нашето мнение.
26.
Евгени Минчев
31.10.2012 13:24:43
0
4
500 за двете !!! И целувка по бузката
25.
ГЕРБ
31.10.2012 12:37:57
6
0
тук нямаме мнение неподготвени сме.
24.
За шалчето на Мона Лиза
31.10.2012 12:25:35
0
6
До водещия аукциона - уточнете за кое шалче говорите от многото. Има и розова блуза,която не е за изтърване - възможно най-гейската, аз му харесвам лилавото и азо за него е наддаването - слагам първоначална цена 200 лева!!!
23.
MO-БСП
31.10.2012 07:47:34
1
9
За всички докато се борите за дребни комисионни и раздаване на парцели на килограм истинските политици действат и правят политика.
Сега забравени политици били в тази партия немогли да се реализират да се издигнат , искат да са лидери и водени от това чуство и огромно его все Арнаудов им е виновин.
Виждат се какви политици са как оправляват града.
Интриги , сплетни , мизерий-къде са сега КОСТАДИНОВ,КОНЯРОВА,Л.НИКОЛОВ,ТУРКЕДЖИЕВ,Б.КОЛЕВ,ЛАПЧЕВ,СКУЛИЕВ-само където има баница комисионни и до там.
Големите и важни проблеми мълчание,малчание и пак малчание само Арнаудов и Е.Мосинов са тези "глупци" които защитават тези НАЦИОНАЛНИ ПРОБЛЕМИ.
Питам обществото виждате ли ги сега тези "политици" къде са сега когато има ВАЖНИ ПРОБЛЕМИ крият се и бягат,вие сами преценете кой става или не.
22.
choveka
31.10.2012 05:39:56
13
4
Човека им подавал ръка!!!? Смях! С безброй статии и коментари, бесовете изкараха Арнаудов човека, който подавал ръка.
Абе хора, що не мислите...
Станишев без бой даде властта на ГЕРБ по време на криза, защото не му се носеше отговорност. А вероятно и защото Моника има доста обща пи-ар и реклама с играчите на Бойко.
Арнаудов без да се напъне се остави семейния му кръг да изгуби властта, защото и той знаеше, че има сумати неразплатени пари, които дори факира Славова, няма как да скрие, защото фирмите идват и си ги искат.А когато парите са над 1 000 000 за фирми и над 2 000 000 за банка, това не е никак малко.
Сега и той си спомни, че можел да управлява по-добре.Хората сами го търсили, да се противопоставя срещу АЕЦ-а в Турция.
Арнаудов, опомни се, спомни си как Станишев сам сдаде влстта в ръцете на други, спомни си как сигурно те е подхлъзнал по време и на кметските избори. Ти може да си умен човек, свързваш две и две, внимавай АЕЦ-а и ТЕЦ-а да не те оставят завинаги вън от властта. Която ти сам остави в ръцете на други, неопитни уж, за да може сега да си седиш у вас и да раздаваш оценки. И да казваш, че можеш да управляваш по добре, и с кой ще управляваш по добре, кой ще е екипът ти ? Като хората са едни и същи?
Нямаш отговор знам! Първо искаш властта, после отговорите.
21.
ахтопол
30.10.2012 21:25:33
2
10
да се сабуждаме хора човека ни подава ръка сега от наз зависи
20.
фис
30.10.2012 21:23:51
2
11
Арнаудов направи нещо хората сме с теб видяхме че деистваш време е за реванш аз съм рибар а ние те предадохме сега искаме пристанище и знаем че ти можеш да го направиш.
19.
харпун
30.10.2012 20:43:18
2
8
абе турците си мислят за своята икономика,и ги болят пишките ,че щели сме да протестираме,и да се пукнем от рев все тая,а нашите още веднъж ще вдигат тока,мълчете и трайте и този път ,свикнали СМЕ
18.
скучен
30.10.2012 20:34:27
1
14
да всичките мушмороци са скрити щото не знаят на бойко мнението че може да згафят страх майка да не изхвърчат като калинка от Варна. жалки подобия на хора без собствено мнение подлоги на Борисов. За едната власт са готови с дявола партия да направят като Каридков между впрочем ха ха ха като падне бойко от
коя партия ще е е момчето не знам. смешници със смешни напъни без ефект.
17.
ургари
30.10.2012 20:19:37
0
14
До преди година имахме кмет.Сега не знаем кой кой е.
16.
Не обичам горски
30.10.2012 20:09:25
2
9
mnogo be, за някаво зелено шалче.. ма давам 155?
15.
бебо
30.10.2012 19:37:29
1
5
150 лв за аукциона
14.
muhlovci
30.10.2012 19:32:01
1
9
Началото на края започна.....Не ни го пращайте никъде.Той е тук и ще бъде тук.Zа разлика от вас той е пич...
13.
Светът не започва от теб
30.10.2012 19:10:24
0
15
Не настройвайте "младите" срещу Арнаудов. Видяхме "Лапчевци" колко могат!
12.
gorskia
30.10.2012 18:59:14
14
2
Петкоо много си властен бее,примирисе и ходи си работи в СОТ София-Царево е на младите негледаш ли вече колко млади се завращат откакто те опъдиха.Спри се вече !!!!!
11.
ahtopol
30.10.2012 18:50:54
1
14
А къде е Каридков нали строи къщи? няма ли да ни каже какво става???
10.
Котарак
30.10.2012 18:41:22
1
18
Капитан може да бъде само Арнаудов, останалите са МИШОЦИ.
9.
2.
30.10.2012 18:39:34
0
5
115 lw.
8.
do keptan
30.10.2012 18:39:19
0
16
Има ли капитан общината или 15 мишока?
7.
бебо
30.10.2012 18:33:08
0
16
предлагам аукцион за шалчето на Кмета Лапчев
Плащам начална цена 100 лв!
Парите ще са дарение за музея в царево
6.
Туроператор
30.10.2012 18:30:50
1
16
Протести до дупка - шибани фесове. Добре че е Арнаудов, че лапането на Лапчевци може и Чернобил да ни докара. Туризъм щели сме да развиваме. На опосканите от Румен Желев гори с мумията Лапчев? Да, бе, ДА.
5.
Милен
30.10.2012 17:56:31
0
8
До 2 отговора на мамалигата беше химкомбината в Гюргево- срещу Русе. Беше ад.
4.
Милен
30.10.2012 17:54:07
1
5
Ако турчулята ще правят АЕЦ и ТЕЦ, логично ще е и ние да направим АЕЦ и ТЕЦ ...край с туризма...ще правим енергиен център и пак ще има бизнес....ние сме печени и ще оцелеем!!!
3.
do )2
30.10.2012 17:51:26
1
14
Kakvo znaci neuspql kmet - tozi koito e bil kmet nqkolko mandata...ili tozi koito si kupi mandata i sega mulchi...
2.
кептан
30.10.2012 17:35:31
12
3
Ми то и българската АЕЦ Козлодуй е издигната точно срещу Румъния и кво сега, румънците да протестират и някой неуспял кмет да се упражнява по темата...
1.
Ахтопол
30.10.2012 17:08:45
2
15
Браво! Това се казва кмет.Само дето точно тоя Ахтопол го предаде. Сега да викаме хапчето Лапчо да ни спасява.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще поскъпнат ли горивата преди празниците Ще поскъпнат ли горивата преди празниците В краткосрочен план са възможни леки колебания в стойностите на колонките, може би ще са 2-3 стотинки нагоре или 2-3 стотинки надолу Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Дали ще приеме сериозно обвързване с гаджето си Боряна Братоева, която иска дете  Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Щетите са изцяло материални, няма пострадали  Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен 
Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори