×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Умни глави! Европейците от ГЕРБ-Айтос ще вдигат каруци с паяк


Умни глави! Европейците от ГЕРБ-Айтос ще вдигат каруци с паяк
Тази каруца препускаше по главната пътна артерия на града – с торба за фекалии, дядото не беше чувал за наказателен паркинг
20 Септември 2012, Четвъртък, 14:02 ч.
Автор: Бесове.бг Снимки Ивелина ДОНЧЕВА

Задължават ги да си носят и торби за фекалиите на животните

ГЕРБ и мнозинството, сформирано около тях, в т.ч. и съветниците на ДПС, показаха изключително завидно високо ниво на европейски нрави на днешната редовна сесия. Единодушно се взе решение, по докладна записка на ГЕРБ, да се въведе наказателен паркинг, на който да се репатрират всички превозни средства, движещи се от жива сила. На първо време забранени зони за движение и паркиране на такива средства са улиците около централната градска част, но на малко по-късен етап из целия град те ще се разчистят. За пример бе даден областният град Бургас.

Според измененията на Наредбата за движение на транспортни превозни средства, зтези които са с жива тяга – разбирай каруци, теглени от коне и магарета, а не колички на две, три и четири колела, дърпани и бутани от цигани – пълни с крадени железа и други вещи, отсега нататък трябва да се регистрират в кметството при кмета Васил Едрев. Там до този момент имало само 105 записани, но според запознати, имало поне още 300 каруци, които сновяли ежедневно в общинския център от близките села и осмърдявали района, пречели на нормалното предвижване, но преди всичко били средства за пренасяне на крадени товари. За тях задължително става и наличието на торба за събиране на екскрементите на животното.


Докато в залата забраняваха коли с над 3,5 тона товар, този огромен камион разтоварваше под носа на съветниците стока на за сладкарница „Краси“


Екип на Бесове.бг засече днес една каруца, движеща се по главната пътна артерия на града в посока Бургас. Бабата и дядото носеха плява за животните си и изобщо не знаеха какво значи наказателен паркинг и репатрация.

Наша анкета установи още, че основните потребители на този транспорт говорят предимно цигански и турски и изобщо не можеха да проумеят как така някой ще им вземе каруцата с коня и ще ги закара нанякъде, докато те се разкарват из главната улица или си пият кафето.

Съветниците днес забраниха още и на камиони с товароподемност над 3,5 тона да снабдяват и обслужват магазините в града в точно определен часови диапазон.

Проблемът е, че с новите нарушения не се знае как ще се санкционират нарушителите. Имало и такива с каруци, които били с актове за по 5-10 хиляди лева, но просто не си ги плащали.


В категории: Айтос


Михаил ДИМИТРОВ Църквата в „Меден рудник“ с нова придобивка Църквата в „Меден рудник“ с нова придобивка 16/06/2024, Неделя 10:30 0
Стойте далеч от тези хора!
Стойте далеч от тези хора! 15/06/2024, Събота 21:20 0
11
Коментара по темата
11.
дан
04.10.2012 09:21:04
0
1
РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ТРЯБВА ДА НЯМА ДВИЖЕНИЕ НА КАРУЦИ ИЗ ГРАДА...НЕЗНАМ КОЙ ПРОСТАК Е ПИСАЛ ТОВА ПИСАНИЕ, НО ЩЕ ВИ КАЖА, ЧЕ Е ДИВ СЕЛЯНИН И АКО ИСКА ДА МУ МИРИШЕ НА КОНСКИ ЛАЙНА ДА СИ ЗАКАРА КОН С КАРУЦА У ДОМА
10.
eeeeeeee
24.09.2012 17:00:42
0
1
Golqma prostotiq Решението за наказателен паркинг e otmeneno za6to,da mogat da kradat ciganite li [BRAVO].A nie bodalite dasi pla6tame danacite.
9.
anty AI
24.09.2012 07:26:34
0
0
BSP styga e Ai, Ai-kalo za6oto do sega za investicii samo se govore6e - no6o nqma na praktika
8.
AЙ,АЙ
23.09.2012 20:09:33
0
0
Мнооого правилно решение ,но какво ще реши????????????????
Това ли е проблема на града ?????
Преди година се говореше за инвестиции,работни меса,за младите хора .........
Моля следващото ВАЖНО решение .АЙ,АЙ,АЙТОС
7.
AЙ,АЙ
23.09.2012 20:09:33
0
1
Мнооого правилно решение ,но какво ще реши????????????????
Това ли е проблема на града ?????
Преди година се говореше за инвестиции,работни меса,за младите хора .........
Моля следващото ВАЖНО решение .АЙ,АЙ,АЙТОС
6.
йовчо
22.09.2012 07:54:49
1
2
ние от герб ако трябва ще прокопаем метро на нашите братя роми ама... нека наблищат още малко изборите
5.
друг айтозлия
20.09.2012 19:57:46
0
2
Бесове са си Бесове те и в Бургас се надуваха преди местните избори че едва ли не ще се явят на балотаж но ГОЛЕМИЯ от ГЕРБ ги смаза още на първи тур.Сега просто се чудят как да оцелеят и пишат глупости.Дори ще ли да повеждат бургазлии на национален поход на Независимоста.Чувате ли се смешници.
4.
айтозлия
20.09.2012 19:42:04
1
3
Ами то не е за първи път на Бесове да влизат в началото на сесията после ходят някъде да пият кафе връщат се и пишат глупости.Просто това им е практиката.
3.
бяс беснеев
20.09.2012 16:23:56
0
5
Ако госпожата беше присъствала през цялото време в залата нямаше да пише лъжи. Решението за наказателен паркинг бе отменено. Разискваха се много по-важни теми , но явно те не представляват интерес за бесовете. Другият път поне останете до края, а не пишете свободни съчинения!
2.
айтозлия
20.09.2012 15:04:27
5
1
Една каруца се движела по главната пътна артерия??!...
1.
критичен
20.09.2012 14:36:43
2
3
простотията няма граници
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кметът на Бургас и президентът поздравиха мюсюлманите за Курбан Байрам Кметът на Бургас и президентът поздравиха мюсюлманите за Курбан Байрам Бъдете здрави, прощавайте си и се уважавайте, пожела им Димитър Николов Църквата в „Меден рудник“ с нова придобивка Църквата в „Меден рудник“ с нова придобивка Прот. Емилиан Михайлов благодари на дарителите Царят стана на 87 години и призова да не го засипват с цветя и подаръци Царят стана на 87 години и призова да не го засипват с цветя и подаръци Използвайте средствата за благотворителност, каза Симеон II Добра новина за бургаския плаж! Водата е чиста от Ешерихия коли и енетерококи Добра новина за бургаския плаж! Водата е чиста от Ешерихия коли и енетерококи Хората може да се къпят спокойно, каза д-р Мариана Кофинова от РЗИ – Бургас Голям празник за мюсюлманите! Искат прошка, раздават подаръци и колят животни Голям празник за мюсюлманите! Искат прошка, раздават подаръци и колят животни Нека Курбан Байрам да донесе мир и разбирателство на всички, пожела им Делян Пеевски Жега и днес, но синоптик предупреждава за буря Жега и днес, но синоптик предупреждава за буря Вижте къде ще вали и гърми! Бизнесмен загуби Ягуара си, седна да го кара надрусан с кокаин Бизнесмен загуби Ягуара си, седна да го кара надрусан с кокаин Общо с най-малко три коли е „забогатял“ автопаркът на бургаската полиция през последните няколко дни, предстои да бъдат пуснати на търг Автокъщи са на ръба на фалита след тежките градушки в последните дни, разпродават колите на безценица Автокъщи са на ръба на фалита след тежките градушки в последните дни, разпродават колите на безценица Най-тежка изглежда е ситуацията във великотърновското село Шереметя Д-р Ненков: Според политиците здравеопазването е добро, с едно обаждане те получават качествено обслужване Д-р Ненков: Според политиците здравеопазването е добро, с едно обаждане те получават качествено обслужване Негласуващите не наказват политическия език, а всички нас с това, че не заявяват своята позиция, смята той Тайната любов на Георги Парцалев, която го оставя опустошен Тайната любов на Георги Парцалев, която го оставя опустошен Георги Парцалев бил стеснителен, дискретен и сдържан човек, доста различен от образите си на екрана
Кървав ад в Германия! Втори убит на Евро 2024 Кървав ад в Германия! Втори убит на Евро 2024 Издирват стрелец в германската столица Бой по улиците на Париж след протест срещу крайната десница във Франция Бой по улиците на Париж след протест срещу крайната десница във Франция 21 000 полицаи мобилизирани, за да спрат размириците Замразяването на конфликта в Украйна е рецепта за нова война, обяви Фон дер Лайен Замразяването на конфликта в Украйна е рецепта за нова война, обяви Фон дер Лайен Трябва да подкрепим всеобхватен, справедлив и устойчив мир, каза председателката на Европейската комисия  Зеленски ще отправи предложения за мир на Русия. Зоват Русия да върне на Украйна Запорожката АЕЦ Зеленски ще отправи предложения за мир на Русия. Зоват Русия да върне на Украйна Запорожката АЕЦ  Омиротворителите в Швейцария настояват и за достъп до пристанищата на Азовско море, но в Москва няма кой да ги чуе Съпрузи се натъкнаха на нещо много зловещо под старото си джакузи ВИДЕО Съпрузи се натъкнаха на нещо много зловещо под старото си джакузи ВИДЕО По-късно двойката, която купила имота през 2020 г., узнала, че няколко от съседите й също имат подобни тунели под домовете си 60-годишният Брад Пит иска още деца 60-годишният Брад Пит иска още деца Въпреки нарастващия разрив с децата му от Анджелина Джоли „Г-7“ размаха пръст на Изток „Г-7“ размаха пръст на Изток „Великолепната седморка“ поиска с декларация примирие за Олимпиадата в Париж Голяма трагедия разтърси футбола! Внезапно почина 26-годишен талант Голяма трагедия разтърси футбола! Внезапно почина 26-годишен талант Отиде си вратарят на черногорския национален отбор „Ел Ниньо” приключи, ред е на „Ла Ниня” „Ел Ниньо” приключи, ред е на „Ла Ниня” През изминалата година бяха регистрирани рекордни температури Тази световноизвестна звезда е на ръба, животът й се превърна в ад Тази световноизвестна звезда е на ръба, животът й се превърна в ад Джей Ло се хваща за всяка възможност, която би й позволила да поправи отношенията си с любимия
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори