×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шок: Огромно дърво премаза 26-годишен мъж в центъра на Бургас


Шок: Огромно дърво премаза 26-годишен мъж в центъра на Бургас
26-годишният Пейо Янчев е пресичал улицата на пешеходна пътека, когато тежкото дърво се е стоварило върху него, шокирани минувачи са го закарали с такси до болницата
Тема в развитие
виж още
скрий
17 Септември 2012, Понеделник, 12:07 ч.
Автор: Бесове.бг, снимки Янчо ИВАНОВ

Пейо Янчев пресичал пешеходна пътека на ул. "Гурко"

Огромно дърво премаза 26-годишен мъж в центъра на Бургас днес сутринта, когато валя дъжд и имаше силен вятър. Трагедията стана на улица „Гурко” около 10,30 ч, където Пейо Янчев е пресичал пешеходната пътека.

Там по същото време преминаваха и много деца и ученици, тъй като току-що бяха приключили тържествените церемонии в учебните заведения по повод първия учебен ден.


Пешеходната пътека, която е пресичал Пейо, в средата на улица Гурко, където е пълно с хора

Очевидец разказа как огромното дърво се стоварило като отсечено върху младежа. Шокирани минувачи се обадили на 112, но не дочакали да пристигне линейка за тежко ранения Пейо, а извикали такси.

Мъжът е откаран в МБАЛ Бургас в безсъзнание и с тежка черепно мозъчна травма. Въпреки опитите на екипа да възстанови дишането му и да помогне, Пейо Янчев починал.

В категории: Бургас


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
8
Коментара по темата
8.
някой, на който му пука
25.09.2012 12:17:37
1
0
Е, браво, сега и политиката ви виновна за всички проблеми. Не вярвам, че политиците, от която и да е партия ходят със спринцовките в джоба и наркотиците, или пък с бутилките алкохол. Всеки е отговорен за себе си и може да повлияе на околните покрай него, но да се обвинява някой друг си е типична черта на българите. Герб може да са виновни за много неща, но не и за това, кой е изпил повече алкохол и се е решил да се самоубие качвайки се в кола и убива други наред. Не подканя младите да се гърмят или да се бият. Ние, като родители сме длъжни да наставляваме децата си и да ги учим на кое е правилно и кое не, това, че те са изтървани не е проблем на политиката, а си е семеен проблем.
Корупция е имало и винаги ще има, нали на всеки ми е удобно да плати някой лев отгоре, че да мине я по-бързо я да се уреди по-лесно. А за безработните млади, помага и факта, че са и мързеливи и искат да не правят нищо и да им плащат по 1000 лв. Така, че дайте да си оправим семействата и да видим какво ще стане с политиката.
Не забравяйте, че следващите ще са по-лови, защото всичко върви на зле.
7.
СМЪРТ и тяГАРАНТИРАНА от ГЕРБ
17.09.2012 20:03:47
6
2
ВСИЧКО КОЕТО НИ СЕ СЛУЧВА ДО СЕГА И ПРЕДСТОИ ДА СЕ СЛУЧИ ЗАНАПРЕД .... НИ Е ГАРАНТИРАНО от Б.Б. и УПРАВЛЕНИЕТО ОБЩИНСКО на ГЕРБ.
БУРГАС, НАЙ-ДОБРИЯТ ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ !!! БОМБА СМЕ и СЛЕД ВЗРИВА в САРАФОВО, С НАЙ-МНОГО НАМУШКАНИ С НОЖОВЕ И ЗАТРИТИ МЛАДИ ХОРА, С НАЙ-МНОГО БЛЪСНАТИ И УБИТИ ДЕЦА НА ПЕШЕХОДНИ ПЪТЕКИ, С НАЙ ДРОГИРАНИТЕ МЛАДИ ХОРА, С НАЙ МНОГО БЕЗРАБОТНИ МЛАДИ ХОРА и ТАКИВА В ЗРЯЛА ВЪЗРАСТ, С НАЙ-МНОГО ПОЧИНАЛИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ГОДИНИ, С НАЙ КОРУМПИРАНА ФИНАНСОВА ЧАСТ АДМИНИСТРАЦИЯ , С НАЙ..... КОЕ ЛИ НИ ПРЕДСТОЙ ДО КРАЯ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ ?
6.
специалист по овошки
17.09.2012 19:45:11
2
4
Към Светла Танева: Светле, вземи си погледни приписките там, пуснал съм ти два пъти една и съща докладна за едно особено опасно дърво на ул. "Гладстон". Моля те, не чакай да се случи поредният инцидент, за да задействаш нещата, виждаш как всякакви мекерета чакат да стане нещо такова, за да плюят срещу общината! Никой от нас не желае нито плювните,нито инцидентите!
5.
СЪД за ГЕРБЕРАСИТЕ УПРАВНИЦИ
17.09.2012 19:30:53
7
3
ПРЕЖДЕКОМЕНТИРАЩИЯТ !!!
ТИ ИЛИ СИ ЛУД ИЛИ СИ ПЕРМАНЕНТНО ИЗКРЕЙЗИЛ !???

ТОВА ДЪРВО СИ Е В РАМКИТЕ НА БИВШАТА ТРЕТА ПОЛИКЛИНИКА И БЕ ЗАД ПРЕМАХНАТАТА СТАРА ОГРАДА НА БОЛНИЦАТА. СПОРА МЕЖДУ ЕКОЛОЗИТЕ И ОБЩИНСКИТЕ СЛУЖИТЕЛИ, СЕ ВОДЕШЕ ЗА ДЪРВЕТАТА НА ОТСРЕШНИЯТ ТРОТОАР .
ТО БИВА ДА СИ ТЪП ГЕРБЕРАС, АМА ТИ НАПРАВО КЪНТИШ БЕ НЕРЕС. А КАТО ОТВАРЯШ ДУМА ЗА ОСТАВКИ И СЪД, АМИ ДА ТЕ СА НАЛОЖИТЕЛНИ И НЕЗАБАВНИ, КАТО ПОЧНЕМ от СВЕТЛАНА ТАНЕВА (КАДЪР на БУРГАСЦВЕТ-ТАНЕВ) и ДИРЕКТОР на ДИРЕКЦИЯ"ЕКОЛОГИЯ" НА ПЪРВО ЧЕТЕНЕ, А СЛЕД НЕЯ И ШЕФОВЕТЕ В КОНКУРСНАТА КОМИСИЯ ИЗБРАЛА ЕДНА ВАРНЕНСКА ФИРМА, ДА ПОДДЪРЖА ЗЕЛЕНАТА СИСТЕМА В СЦГЧ.

ПЪРВО ОСТАВКИТЕ, ПОСЛЕ И НА СЪДР ТАКА Е В ЕВРОПЙСКИЯТ СЪЮЗ . НИЕ ДАЛИ СМЕ ТАМ, ГЕРБЕРАСИНО ??
4.
Do komentar 2
17.09.2012 13:21:03
2
25
Az lichno rabotih na obekta kogato se raz4istvashe starata bolnica i iskam da kaja 4e komentar1 si e v pravoto.

Mnogo pove4e durveta triabvashe da se izsekat ot tam.

Prosto si licheshe 4e ne sa bezopasni- nakloneni izgnili i tnt.

Pristigaha niakakvi diatki da snimat durvetata i vikaha che bilo po-dobre da sme rejeli tiah ot kolkoto durvetata.

Ne sum partiino pristrasten i ne smiatam che burgas triabva da niama edno durvo v centura na grada, no tezi durveta triabva da budat premahnati i trqbva da se zasadiat novi koito otgovariat na usloviata za gradsko zalesiavane.

Prosto nqkoi opozicionni partii trqbva da sprat da nasajdat niakakvi mnenia v glavite na svoite podrujnici na vsqka cena za blagoto na partiqta i da pomisliat za grada i horata v nego. Tazi smurt triabva da teji na tiahnata suvest.
3.
Гост
17.09.2012 13:10:16
1
16
Имам чувството ,че Бургас е омагьосан ..Сами беди ,нещастия ,убийства ........Ужас .......Жалко за младежа .Толкова нелепо .......:(
2.
уеа
17.09.2012 12:51:58
20
12
Скапаното герберче не пропусна да се прояви като Матросов......
А иначе нелепа смърт, жалко за човека.
Съдба.....
1.
gb
17.09.2012 12:24:44
9
55
Айде сега всички псевдо еколози, които скочиха срещу Димитър Николов и сеченето на старите и изгнили пънове по Републиканска и Гурко да дадат становище по темата.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори