×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

АКАГА в Рубаят Ди Маре – е, няма такова лято на Бургаския бряг


АКАГА в Рубаят Ди Маре – е, няма такова лято на Бургаския бряг
Всяка сряда, четвъртък, петък и събота - до началото на септември в истинския ресторант Рубаят Ди Маре ще се вихри най-якият купон на Бургаския бряг
26 Юни 2012, Вторник, 21:17 ч.
Автор: Добромир ДОСКАЧАРОВ, снимка и видео: автора

Вижте, за да разберете какво ви чака до септември в забравения най-голям тоталитарен ресторант

АКАГА - най-яката българска банда заби вРубаят Ди Маре на Бургаския бряг от няколко дни и преобърна представите от последното десетилетие за купон с хубава кухня и питиета на добри цени. От петък, когато АКАГА огласиха Морската градина за първа вечер до днес мълвата за случващото се в Рубаят Ди Маре е обхванала цял Бургас.
Е, няма друго такова лято на друго място по света! Купонът е страхотен, преживяването незабравимо! Ама не е нужно да ви описваме какво видяхме,  колко изпихме и колко платихме,вижте какво заснехме! Елате и вие, за да се уверите.

АКАГА са в Рубаят Ди Маре всяка сряда, четвъртък, петък и събота. И така до първите есенни листа! А вече няма българин, който да не е влизал и да не е водил гост в ресторант от веригата на Омар-Хаямовия „Рубаят“. Последната и най-голяма перла в короната на „Рубаят“ - „Рубаят Ди Маре“  отвори врати до хотел „Парк“ в Морската градина на Бургас в края на май и вече е абсолютен хит за това лято.

Не се лутайте, ако не знаете къде е Рубаят Ди Маре – питайте вашите родители, те помнят мястото, а то е свързано със спомени за цял живот. Някогашният забравен огромен тоталитарен ресторант на ЦУРК-а сега е просто неузнаваем. И въпреки това е запазил нещо от духа на онова отминало време, което не можете да уловите в нито едно друго заведение в родната България. Вижте повече за отзивите в интернет и Фейсбук-страницата на Rubaiyat и резервирайте навреме места, ако не искате да слушате АКАГА гладни и жадни от двора на хотел „Парк“ в Морската градина.

Само в сряда, 27 юни, от 20 ч. АКАГА ще гостува на култовия ресторант "Рубаят" на бул. Богориди в Бургас. Заповядайте да дегустирате заедно с тях най-хубавите български вина от избите шато Росеново, „Винекс Преслав”, винарска изба „Хан Крум”, шато Медово и винарска изба „Тера Антика”.




В категории: Бургас


17
Коментара по темата
17.
alina
06.07.2012 11:40:41
2
1
straxoten restorant, zlobarite da ne pishat glupostite, ,,rubajat,, love forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16.
Велимира Томова
02.07.2012 18:59:55
0
1
Бях на Джулая в Рубаят ди маре в Бургас,беше як купон,идваме пак през юли с приятелите ми от Хасково,но няма ли да направят Рубаят и при нас?Можете ли да кажете нещо по този въпрос?
15.
Алоу конкуренцията
27.06.2012 21:57:56
0
5
Ай стига сте писали глупости, Рубаят направо ви отнесе всичките дето сте много отворени и ревете за по 200-300 процента печалба, пичовете работят евтино и хората затова ходят, къде ще ви пеят и свирят Акага без пари а вие ще си кльпате на масата и ще си пиете., ама сте едни селяни.
14.
Eyewithness
27.06.2012 21:24:43
0
7
Стотици пъти съм казал селяни от ямболско и сливенско да не пишат в бургаски сайтове. Такива като ikan - блестящ пример. Центърът за Усъвършенстване на Ръководни Кадри по Международен туризъм /ЦУРК/ съжителстваше заедно с Иститута по Международен Туризъм /ИМТ/ под един покрив. Настоящото ПСИХО, е бившата Партийна школа. Така, че заблудените провинциалисти да си оправят географията или да отиват да си поливат доматите. А Рубаят Ди Маре си е страхотно местенце. Но наистина е ДОБРЕ, циганският оркестър, който понякога забавлява отбрани, да седи по-далеч от този ресторант. Иначе гарантирано ще загуби клиенти. Така както и ние с приятели не влязохме онази вечер, поради маанетата. Управителят, почтен човек с мустачки, културно ни обясни, че "Шефът си е пийнал леко и пак докара циганетата..." Тръгнахме си. Бихме отишли пак, ако Акага забият. Но циганският оркестър прецаква хубавата работа.
13.
Мария
27.06.2012 19:50:27
1
3
На мен ми харесва концепцията за приятна обстановка, класни вина и хубава музика..а на участия на Акага съм била и е голям купон! Готино ми е в “Рубаят“ - това си е мое мнение. Не ми харесва само, че има толкова много онлайн хейтари, криещи се зад измислени имена!
12.
yordanov
27.06.2012 19:40:48
0
2
restoranta e super , minalata subota bqhme na rojden den i si izkarahme vulshebno.V edin moment se prevryshta v diskoteka
11.
бисер
27.06.2012 16:52:27
0
3
Бях в този Рубаят същата вечер, когато снимаха видеото.По-късно стана страшен купон - дансинга бе пълен с хора.
Препоръчвам горещо виното "Трилогия" като задължително за дегустация.
Хубаво лято на всички, дори на тези които плюят безда знаят за какво става въпрос.
10.
kukuruku
27.06.2012 16:47:04
0
3
аз се кефя на джаз музиката и предпочитам да отида да слушам тези пичове, от колкото да ходя в Кметската къща например да ми дънят маанета разни цигани
9.
до всички хейтърки
27.06.2012 16:46:22
0
3
ако обичате, недоклатените репортерки от смешни "новинарски" сайтчета да спрете да сипете жлъч от завист, че Рубаят си пускат информацията в най-готиния сайт на Бургас =P
8.
bob
27.06.2012 16:29:47
2
2
"Перла в короната " има полиестерни покривки ,и показва лукс ,о не благодаря....
7.
АБВ
27.06.2012 12:37:41
2
2
Ходих скоро в Рубаят (до входа на морската градина - ул. Богориди) Кухнята им беше много зле, храната не е вкусна - дано в този нов ресторант е по-добре /и да не сажелявам отново за избора/
6.
asd
27.06.2012 11:44:42
2
5
Вече няколко вечери минавах от там и бях останал с убеждението, че това е някакъв долнопробен ресторант, в който в момента се провеждат цигански сватби
Човек като чете статията ще си помисли, че това е изискан ресторант с жива музика. Предполага се коментара ще бъде изтрит но все пак да напиша.
5.
Клъстър
27.06.2012 10:04:26
0
4
Наистина Бургас се превръща в един страхотен, бурен, страстен и весел град, чалгата отманава (дай Боже!) и успех на подобни мероприятия, които да разнообразяват атмосферата.
4.
ikan
27.06.2012 10:04:12
3
0
ЦУРК - Център за Управренски и Ръководни Кадри - сегашната психиатрия ; ИМТ - Институт за Международен Туризъм , това е бившия ресторант на ИМТ . Моля не бъркайте щата .
3.
лазур
27.06.2012 09:45:03
3
1
Защо ми изтрихте коментара ? Какво мислите, че никой няма да се обади съвсем скоро в обществен ред и да се оплаче от силната "музика" - цигански оркестър и поздравите за "малкия тигър" с перкуси и пияни викове? Акага може и да ходят веднъж седмично,но останалите дни горките ние , които живеем наоколо.Цигании до малките часове на нощта ! Съвсем скоро ще им видят сметката .
2.
hah
27.06.2012 09:08:03
3
3
Абе бесове.бг, колко ви платиха за тази статиийка от Рубаят ди Маре. Колко пъти в статията се споменава Рубаят ди Маре. Ако ще пишете новини и анализи е едно, но да пишете реклами все едно са статии е друго. Рубаят ди Маре, Рубаят ди Маре, Рубаят ди Маре, Рубаят ди Маре, така добре ли се повтаря?
1.
жас
27.06.2012 08:58:44
0
3
АКАГА - най-добрата българска формация за последните 20 години. Да са живи и здрави пичовете.
Ресторанта изглежда хубав, ходили сме на Рубаята на Богориди и всичко беше страхотно. А така с бенд ще е още по-добре :-)))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори