×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Набеденият за педофил полицай: Жертва съм на калпавия закон


Набеденият за педофил полицай: Жертва съм на калпавия закон
Полицай Иван Панайотов отказа да го снимаме на работното му място, кадърът е от сватбата му с адвокат Силва Цонева през август 2006 г.
Тема в развитие
виж още
скрий
03 Април 2012, Вторник, 12:35 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимки семеен архив

Никога не съм посягал на дъщеря си, обичах Силва и не съм искал нейните наследствени имоти

140 хиляди български мъже са жертва на калпавия закон за защита от домашно насилие, един от тях съм аз. Очаквам да бъда осъден затова, че съм правил секс с дъщеря си, срещу мен се води дело в Районния съд в Бургас по жалба на бившата ми съпруга Силва Цонева. Това казва полицай Иван Панайотов от сектор "Икономическа полиция" към ОДП-Бургас – смирено и сякаш в очакване именно на такъв развой. Панайотов бе обвинен от адвокат Цонева, бракът с която е прекратен през юни м.г., че е педофил – че докато течало бракоразводното дело той спял в семейното жилище в едно легло с тригодишната им дъщеричка,

разсъбличал я гола, целувал я с език в уста и я карал да му лапа члена,

наричайки го голям биберон. Обвиненията на майката се базират на разкази на детето. Блудството с него е продължавало от март м.г. до средата на октомври м.г., когато Цонева успяла да издейства от Районния съд забранителна заповед срещу екссъпруга си да доближава детето. На 27 февруари срещу 42-годишния полицай е образувано е досъдебно производство в Окръжна прокуратура, но по него няма особено движение, освен че са разпитани майката, бабата по майчина линия д-р Вида Атанасова и свещеник Петър Тахчиев от манастира „Св.Георги“ край Поморие. Монахът и игуменът на манастира Йеротей са поели грижа за духовна подкрепа момиченцето и майката. Те всяка неделя са в божията обител, където 4-годишното сега дете намирало спокойствие.

 
Рожденият ден на 4-годишната Александрина, който е празнуван наскоро с мама и баба по майчина линия
От 17 октомври м.г., досега полицай Иван Панайотов не е виждал дъщеричката си. Сестра му Елена и майка му Русанка, към които детето, по думите му, било привързано, също нямат достъп до него.

Противно на очакванията ни, че в хода на нашето независимо разследване, полицаят ще откаже контакт с медии, Панайотов се отнесе с разбиране и прие да се видим на работното му място в ОДП-Бургас.

Той смята, че бившата му съпруга, която е адвокат по наказателни дела, всъщност си отмъщава за развода, въпреки, че именно тя е подала молбата. Разделили се по взаимно съгласие. Той нямал никакви претенции към имотитe, наследени от нейния баща.

„Аз обичах Силва и съм се женил по любов. Когато взехме Александрина, Силва се премести в апартамента на майка си на ул.“Ив.Богоров“20 и изобщо не се интересуваше от мен, майка й го гледаше, когато съм отивал да го взема, за да го дам на моята майка, то винаги беше със сополи и червено гърло.

Силва не се грижеше за момиченцето, почти през цялото време то беше с мен или с майка ми,

въпреки, че тя не е добре със здравето. Силва се връщаше посреднощ пияна и изобщо не знаеше какво означава да гледаш бебе! Аз съм стоял с дъщеря ни. През 2009 г. бившата ми жена се снабди с медицинско удостоверение, че съм я пребил – имаше някакви синини, но те не бяха от мен. Това дете на мен ми е скъпо и единственото вярно, което Силва казва, е, че нямам претенции по отглеждането му. Само да може то да расте спокойно, но тя и майка й дори не ми позволяват да го виждам. Аз също съм подал жалба срещу Цонева в Районната прокуратура и току-що разбирам, че нейната и моята жалба са обединени и детето трябва да бъде разпитано при следовател.

По отношение на наследствените й имоти – нямам никакви претенции! Аз имам достатъчно средства от заплатата ми като полицай. Не съм материалист. Майка й Вида Атанасова си измисли, че съм я заплашвал с убийство, за да ми прехвърля къщата им в Банево, използвал съм ладата на покойния й баща, не съм плащал разходите за ток и вода в семейното жилище в жк“Бр.Миладинови“, докато бяхме в развод и го ползвах, а в същото време не казва и дума през чии ръце минаха всичките ремонти на всичките й апартаменти. Кой тичаше и уреждаше строежа на луксозната кооперация, построена от фирма „Сан Сити“ в жк „Славейков“, където тя притежава 30 %? И нещо важно –

детето в момента се отглежда при баба му Вида Атанасова, която злоупотребява в алкохол,

същото се отнася и за Силва. Но аз се страхувам, че може да ми бъде повдигнато обвинение на база на техните измислици. Честно казано – не знам каква е целта, защо Цонева иска да ме съсипе в личен и професионален план“.

Публикуването на скандала в това интелигентно и богато бившо българско семейство доведе дотам, че компетентните органи в Бургас най-сетне решиха да задвижат. След като двете шефки на Социалната служба в Бургас – Елена Инджова и Диана Видева проспаха пет месеца откакто са сезирани с молба за намеса – на 13 декември 2011 г., сега настояват всеки ден момиченцето да ходи на психолог, посочен от тях. Припомняме, че майка му отдавна го води при такъв специалист, но сега трябва да се спази стриктно изискването на социалните работници.

Ще ви информираме как е приключило досъдебното производство срещу полицая, водено от прокурор Ангел Ангелов, след като трима негови колеги от Окръжната прокуратура се отведоха по неясни причини.

Междувременно, омерзени от раздухването на драмата в медиите, в нашата редакция се обадиха майката и сестрата на полицая, както и майката на адвокат Цонева – с молба да не публикуваме техните гледни точки, тъй като има опасност да се прекрачи с ваденето на кирливото междуфамилно бельо прага на разумното разследване дали има ли блудство или не.


В категории: Лична драма


Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
31
Коментара по темата
31.
чичо скруч
10.07.2017 12:44:29
0
0
то това е ясно ,само ,че детето е изпуснало всичкото време когато е било при майката ...пази боже от такива майки и родители дето много злоупотребяват. Това е лудост и не е нормално-лудите да се прибират от институциите и да ги лекуват до край.
30.
до дред и др.
10.07.2017 12:32:42
0
0
Някои хора си мислят , че всичко се купува с пари , а знаете ли , че на тази т.нар.адвокатка разиграва в продължение на няколко години всички отговорни институции в страната и отдавна са й отнети род.права и детето е при баща си ...
29.
Дред
21.09.2016 18:24:48
1
2
Е, ясно е, че лудостта няма край ;) Бруталната глупост - също. Силва и Ваньо (и двамата) са типичният , но и ИДЕАЛЕН ОБРАЗ на простият, нагъл и алчен българин, който "по стечение на обстоятелствата" се е домогнал до някакъв вид власт, публичност или чосто и просто е НАДСКОЧИЛ СЕБЕ СИ ;) .. В едно нормално, старо европейско общество, Иван щеше да е магазинер, склададжия или сервитьор, а въпросната адвокатка..хахах, тя щеше да събира фасове от улиците и да забавлява с лудостта си местните "пиянки",т.е. кръчмарските бараби. И, оо, дааа, и двамата нямаше да са любимци на децата :). Никой не обича това, което изглежда зле и плашещо, а отвътре е кухо.
28.
един
04.02.2015 22:00:54
0
1
Цонева чисто психо , което завлича
с пари
27.
о4евидец
19.10.2013 12:29:39
1
1
имах 4еста да се запозная сас вапрасната госпожа.вярваите ми мили хора та тя е за психиатар,сажалявам детето ,от сутрин до ве4ер то па4еше и ми викаше мама не ме оби4а,а тя нари4аше дететп к...о млакни, това кажете ми ако е маика.веднаж накарах детето да каже валшебната думи4ка МОЛЯТЕ МАМО,а то мо отговори 4е тая дума нее 4увало.за какво да говоримязак,язак, за това невинно саздание
26.
по неволя познаваща Вида Атанасова
05.06.2013 07:20:31
1
0
Вида Атанасова в ролята на невролог какъвто със сигурност не е, не и лекар, не е и човек на преглед при нея на който се озовах поради отпуск на моя лекар вместо да се занимава с моите проблеми един час в присъствието на баща ми ми разправяше за собствените си и на дъщеря си проблеми. След което ми заяви, че трябва да ходя на психологични сеанси при нея. когато споменах здравната каса побесня. Не знам дали не е подсъдно невролог да принуждава пациенти да ходят на частно при нея за психологични консултации. Тъй като отказах месец по късно ме подложи на тормоз в ролята и на член на ЛКК. Изключително неприятна жена, която според мен е способна на всичко. Не познавам Силва, но Вида Атанасова още тогава на моя преглед разправяше че дъщеря й има психични проблеми, каквито очевидно и т.н. "невроложка" има. Минаха 10 години но не съм забравила отвратителното същество Вида Атанасова, която и да ме бият не мога да нарека човек, доктор, или невролог. Най-вероятно тя е психясала дъщеря си, а сега унищожават и момиченцето и баща му. Ако някой съд е толкова извратен че да даде детето на тези откачалки, то и ще го обрече на духовна и психическа смърт.
25.
една майка
23.11.2012 13:53:03
0
1
Цонева сама си призна , че това дете не го обича и съжалява че го е взела от дома - прави го всичко това за да съсипе Иван - той не е виновен и сега понася последствията от всичките си добрини които е направил за Цоневи .Някой трябва да я спре !!!
24.
ti si vinoven
14.04.2012 16:48:05
5
2
kato si na rab spazva6 zakonite,kato trqbva na teb da gi prilagat bili kalpavi,sq kato si vinoven si hodi v pandela te tam mn obi4at pedofilite a i si 4enge -dvoina porciq iznenada za zagorelite mannia4eta,4estito
23.
dora
11.04.2012 20:28:09
2
5
ivane ti si pytka 4ove4e edin mag nikoga ne bi se ogenil za sxodna pytka
22.
dora
11.04.2012 20:28:09
2
3
ivane ti si pytka 4ove4e edin mag nikoga ne bi se ogenil za sxodna pytka
21.
Силвана ли????Малеее!!!
08.04.2012 18:39:37
1
4
Ще Ви загатна само един лек нюанс от професионалната етика на въпрасната "БЛИСТЯЩА" адвокатка по наказателни дела-Силва Цонева,пък Вие си правете изводите що за личност е.Въпросната личност има странния навик да лъже и манипулира своите клиенти изнасяйки пред тях несъществуващи факти и обстоятелства по дела,които даже не си е направила труда да прочете.Обикновена отива при своя клиент-обикновено дребен крадец или дилър и му заявява колко е загазил,че срещу него има много СРС-та,свидетели и изобщо е закован от всякъде.Естествено това е поднесено с предложението да й се заплати голяма сума многократно надвишаващо адвокатския й хонорар,за да може да оправи нещата,щото е много веща адвокатка и естествено е човека с многото връзки.Естествено парите се дават и за най-голяма изненада, когато съмият обвиняем един ден се запознае с материалите по делото му става доста тегаво,защото вижда,че нищо подобно няма по делото.Но парите вече са дадени и това е.
Не,че е единствената адвокатка ползваща подобни прийоми,но все пак Ви дава лек нюанс от професионалната й етика.
20.
divea
08.04.2012 14:43:40
0
3
S Ivan sme sau4enici.Toi e edin prekrasen 4ovek,s mnogo dostoinstva,tix i skromen,dobar i iskren.Poznavam i semeistvoto mu-mnogo dobri i sarde4ni xora,baba mu be6e moya u4itelka v detskata gradina,s prekrasni spomeni sam i ot neya.Izob6to ne dopuskam,4e e izvar6il tova.TOVA E SKALAPENA KLEVETA,PORODENA OT SEM.DRAZGI.Ivane,s teb sme,bori se za pravotata si i ne se predavai!
19.
yasen4o
08.04.2012 13:21:11
0
2
За Иван мога за кажа само добри думи. Виждал съм го много пъти с детето и си личи че то много го обича. Самият Иван е много грижовен баща, жалко че е жертва на подобна гнусотия.
18.
ботичко
07.04.2012 23:02:51
0
3
Познавам и двамата.Няма и доза истина в твърденията на Силва. И за каква адвокатка се представя след като няма клиенти, че и твърди че се занимава с нак. право. Да ама не.Чрез гнусотии в медиите не се става известна, моето момиче, а и алкохола е вреден. Замъглява съзнанието и ражда простотия.А Иван няма как да извърши подобно деяние. Винаги е бил честен и колегиален, абе точно момче е , за разлика от бившата си съпруга
17.
urchin
06.04.2012 16:08:10
0
2
Не познавам таткото, но имам известна представа за майката, която не е добра. Нека детето бъде спасено. Средата, в която расте е нездрава и вредна. С какъвто и край да завърши тази история, момиченцето ще остане травмирано за цял живот и то не толкова от това дали е имало въобще сексуално посегателство върху него, а от разнасяне по институции и медии
16.
5585
05.04.2012 17:42:06
0
7
Думите на детето са като заучени Тази адвокатка и майка й така са подготвили детето да лъже -че тя Силва е ПРОФЕСИОНАЛНА ЛЪЖКИНЯ то и от предаването се разбра .Да и се отнемат правата и да се спаси детето !!!
15.
5585
05.04.2012 17:42:01
0
3
Думите на детето са като заучени Тази адвокатка и майка й така са подготвили детето да лъже -че тя Силва е ПРОФЕСИОНАЛНА ЛЪЖКИНЯ то и от предаването се разбра .Да и се отнемат правата и да се спаси детето !!!
14.
POZNAVA6T I 2TE STRANI
05.04.2012 09:21:54
0
7
До каква низост е достигнала тая шаврантия Силвия - да използва детето си и да го унижи в живота за да постигне целите си срещу Иван!!!Абсолютна алкохоличка,способна да изпие 2-3 бутилки Бяло вино на обяд щом е на аванта!Жалко за закона! Иван е доблестен мъж и грижовен баща,отдал се на бившето си семейство и професиятар на когото пожелавам да издаржи психически пред долните лъжи на бившата му съпруга.
13.
възмутена
04.04.2012 22:27:04
0
2
а тези журналисти наистина са като хиени, какво ли не правят за сензации и пари, при това много пари
12.
възмутена
04.04.2012 22:27:04
0
4
а тези журналисти наистина са като хиени, какво ли не правят за сензации и пари, при това много пари
11.
познаваща и двете страни
04.04.2012 22:25:02
0
4
абсолютни глупости, незнам как е възможно да съществуват толкова долни хора. всеки който познава силва може да е оприличи като курва и пияница-извинявам се за израза.детето бе отгледано от иван, майка му и сестра му.а сега, благодарение на парите си, тази долна жена иска да разбие живота му, и най-лошото, че не само неговия, но този и на членовете от семейството му, а те наистина са сплотено семейство. съжалявам много, че иван се забърка с тази мастия, но човек не знае от къде и какво ще му дойде на главата.като няма закони, дано поне има свестни прокурори.и не мисля, че е редно едно дете на 4 години да бъде разпитвано за подобни глупости.
10.
Извод...
04.04.2012 09:16:05
0
6
Когато решите да се развеждате и не искате да се разделя по равно придобитото по време на брака, просто обвинете съпруга/та си, че е правил/а секс с детето ви!
9.
николай
04.04.2012 08:45:40
0
7
познавам иван и силвия цонева.МОГА ДА ТВЪРДЯ ЧЕ ВСИЧКО Е ПЛОД НА БОЛНАТА ФАНТАЗИЯ НА ТАЗИ ЖЕНА .ИВАН Е ЕДИН СТРАХОТЕН ЧОВЕК И ПОЛИЦАЙ И НИКОГА НЕ БИ НАПРАВИЛ НЕЩО ПОДОБНО .ЗА СИЛВИЯ ЦОНЕВА ПРОСТО КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ КОЙТО Я ПОЗНАВА ЗНАЕ НА КАКВО Е СПОСОБНА .
8.
11
04.04.2012 08:27:56
0
8
Платената Касабова - кажи си колко ти платиха - ти си също толкова гадна и подла колкото двете пияни Цоневи .Спасете детето поне защото си пролича на всички че на т.н.майка не и пука за него .
7.
555
03.04.2012 22:29:57
0
7
И аз гледах предаването,тази жена не говори истини,а измислици,жалко за детето.Има такива хора,дето като нарочат някой не спират да го преследват ,пък тя и адвокат!!!Без доктор си личи,че не наред.
6.
жител на Бургас
03.04.2012 21:58:12
0
7
Гледах Цонева в предаването Часът на Милен Цветков.Ако не я анонсират като адвокат,сериозно бих се замислила каква е професията на тази жена.Прекалено е ограничена и елементарна.Не бих пожелала на никого такъв адвокат за защита.Незнам защо,но ми се струва,че съпругът е невинен.
5.
Запознат
03.04.2012 21:10:09
0
7
Двата пияни и дрогирани с хапчета клонинги,майка и дъщеря Цоневи,намират голяма подплАтена от тях подкрепа от др.Касабова
4.
titi
03.04.2012 19:10:48
0
5
taz advokatka e mnogo gadna i bezskrupulna tvar...................
3.
някой си
03.04.2012 17:29:15
0
7
Tazi maika ,kato q gledam mai e iztarvana ot d-r saaqn mnogo rano.pone i vzemete deteto 4e 6te okipazi i nego.dolna piqnska mastio.
2.
2222
03.04.2012 15:19:22
1
15
До кога тази пияница Силва ще плюе по този човек. Тя никога не е гледала това дете като майка.Нито веднъж не го е водила на лекар, все бащата беше с него по поликлиники.Познавам лично семейството на бащата и детето.Питайки детедо какво прави майка то все отговоряше ,че спи.Как няма да спи като не може да отрезнее
1.
?!
03.04.2012 13:38:03
2
18
Нито семейството е интелигентно, както сте писали, нито двете шефки Е.Инджова и Д. Видева са такива, за да знаят какво да правят в такъв случай. Това са политически назначения на некадърни , но послушни хора, както и всичко друго в тази държава. Затова нищо не ни е както трябва.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Това е дебютът на Дарина Радева Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка Опелото ще се състои в събота в храма "Св.Седмочисленици" от 13.30 ч. Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Има и корекции в Синята зона, вижте какви Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори