×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

4-годишната дъщеричка на бургаски полицай: Лапам биберона на тати!


4-годишната дъщеричка на бургаски полицай: Лапам биберона на тати!
Майката - адвокат Силва Цонева, излиза от детската градина във вторник с Александрина, оглежда се да не я преследва бившият й съпруг, заради детето тя се старае да се усмихва
Тема в развитие
виж още
скрий
30 Март 2012, Петък, 09:14 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, Снимки авторката и архив

Няколко прокурори и съдии разследват драмата със служителя от Икономическа полиция в ОДП-Бургас Иван Панайотов, той казва, че е натопен от екссъпругата си

Не искам при Иван, не искам той да ми бъде татко! Иван ме кара да му лапам чурката и казва, че тя била голям биберон, така правели всички татковци. Като му го лапам после плюя – не искам повече, не искам! Гадости, гадости!“ Това са думи на момиченце, което сега е на 4 годинки. То крещи и се крие в майка си, удря играчката си в пода на кафене „Париж“ в центъра на Бургас, където сме седнали, защото аз искам да чуя с ушите си цялата история, преди да я разкажа. В заведението има още две пълни маси, клиентите онемяват. Момиченцето е слабичко, сякаш системно недохранвано, изнервено и агресивно. Големите му кафеви очи са присвити и изпълнени със злоба. Готово е да ме разкъса само, защото попитах дали иска да бъде с татко си. Опитвам се да го успокоя, че аз не съм враг. Това обаче не е достатъчно, момиченцето се нахвърля върху сервитьорката и почва да я рита, жената моли мъжете от съседната маса за помощ.

Гледката е абсурдна. Майката започва да плаче, не може да укроти детето.

Драмата се разиграва във вторник след обед, след като сме взели нашата малка героиня от образцовата детска градина „Слънце“ на ул.“Оборище“ в центъра на Бургас.

Детето се казва Александрина Иванова Панайотова - законна дъщеря на известната бургаска адвокатка по наказателни дела Силва Цонева и Иван Панайотов – с висше агрономическо образование, служител на „Икономическа полиция“ в ОДП-Бургас.

Цонева и Панайотов имат развод от юни м.г. Александрина е осиновено от тях дете. Вземат я от Майчин дом през декември 2008 г., когато е на пет месеца.

Възможно ли е спецполицай да бъде толкова голям изрод?

Четирима прокурори от Окръжна прокуратура - завеждащи звеното за разследване на служители от системата на МВР, друг прокурор в Районна прокуратура, директорът на ОДП-Бургас Милен Димитров, министърът на вътрешните Цветан Цветанов, Районният съд, следствието, два отдела „Закрила на детето“ - в Бургас и Стара Загора, РИ на МОН, социални работници, педагози и психолози работят от три месеца върху казуса – да бъде ли отстранен от поста и арестуван полицай Иван Панайотов, но до този момент срещу него обвинение не е повдигнато. Образувано е предварително производство, чийто срок за приключване изтича всеки момент. Ако на полицая не бъде повдигнато обвинение и не му бъде взета мярка за неотклонение, той отново ще има право да взема при себе си дъщеричката всяка първа и трета събота от месеца. Момиченцето не иска да го вижда – нито него, нито леля си по бащина линия Елена, нито баба си по бащина линия Русанка. От 17 октомври м.г., със съдебна заповед на районния съдия Чавдар Димитров, на полицай Иван Панайотов е забранено да приближава на по-малко от 200 метра жилището и местата за социални контакти и отдих на своята екссъпруга Силва Цонева, дъщеричката Александрина и баба й по майчина линия д-р Вида Атанасова. Забраната е в сила във връзка с взета незабавна защита на момиченцето, майка му и баба му по съдебно дело, образувано по закона за защита от домашно насилие.

 

Сватбата през 2006 г., на която кумува наказателният съдия Захарин Захариев със съпругата си Светла и тяхната дъщеричка

Впрочем за тази отвратителна история, която ще ви разкажем в няколко части в Бесове.бг, знаят всички магистрати, полицаи и социални работници в града, но никой не смее да заеме страна.

Неясно защо до този момент не е ангажиран независим психолог,

който да прегледа момиченцето и да разбере доколко има истина в думите му. Защото то казва и други неща: „Когато Иван ме взема при него, не ме оставя на баба Русанка, аз спя с него, той ме съблича голичка и ме гушка, целува ме в устата с език. Гадост!“

Хронологията на брачния съюз между адвокатката и полицая: 39-годишната юристка Силва Цонева е дъщеря на известната бургаска невроложка Вида Атанасова и е единствена наследница на имоти в Бургас за над два милиона лева. От покойния си баща тя има апартамент на ул. „Ив.Богоров“20, вх.Г, на бул.“Стефан Стамболов“№26, вх.А, където е адвокатската й кантора, друг апартамент в жк „Бр.Миладинови“ бл. 8, вх.Б – всичките в центъра на Бургас. Има къща в Банево, както и 1/3 от луксозна жилищна кооперация в жк „Славейков“.

„Аз бях богата, когато подписах брак с Панайотов през 2006 г., сега съм убедена, че той си бе направил сметката – даже си мисля, че иска да полудея, да ме убие, за да може чрез детето да ме наследи“, казва адвокат Цонева. Тя била всеотдайна в любовната им връзка, три пъти правила спонтанен аборт в третия месец – не по нейна вина. Накрая двамата решили да си осиновят момиченце, надявайки се, че брачният живот ще потръгне. „Пребиваше ме от бой още преди сватбата, но тогава бях сляпа, отдавах го на напрежението в службата му, обичах го, но явно той не се нуждаеше от мен като жена, а от имотите и контактите ми“, ридае Силва, която е на силни успокоителни.

Кумове им стават окръжният съдия Захарин Захариев и съпругата му Светла

– шефка на Кадастъра. Те също били виждали Иван в истинската му светлина и биха могли да кажат доста неща, по думите на Цонева. Захариеви били нейни приятели и заради нея се съгласили да кумуват.

От психическия тормоз майка й Вида Цонева прави за кратко време два инсулта.

42-годишният Иван Панайотов бил родом от Айтос. Заживява в Бургас през 1996 г., когато е назначен в Икономическа полиция. Цонева казва още, че апартамента на ул.Гладстон“ 32, ет.2, в който живеел той, сестра му Елена и майка им Русанка, бил наследен от възрастни хора, с които те имали подписан договор за гледане.

Веднага след брака Силва и Иван Панайотови се настаняват в богато обзаведения й апартамент в жк „Бр.Миладинови“.

На нейни разноски обикаляли Европа, тя му осигурявала охолен живот,

Иван карал кола, купена от баща й приживе, но все бил нервен и посягал да я удря. Правел скандали от най-дребното. На една екскурзия в Лондон буквално я зарязал още с пристигането им и се появил едва, когато дошло време да се връщат обратно. За един от големите побои, през 2009 г., адвокат Цонева се снабдила и със съдебно-медицинска експертиза, въпреки, че все още не мислела да се разделя с него. Вече имали малката дъщеричка.

През март 2010 г. Цонева подала молба за развод. Разделили се по взаимно съгласие с решение на съда от юни м.г. Дъщеричката останала при Силва, а полицаят получил правото да я взема всяка първа и трета събота от месеца. Той се задължил да й праща и по 80 лева издръжка всеки месец.

Истинският ад и проявите на педофилия у полицая обаче започнали след развода.

Очаквайте продължението: В следващите няколко публикации по темата ще пуснем разказа на д-р Вида Атанасова, която е сезирала няколко инстанции за психическия тормоз, който й нанесъл Панайотов, констатациите на директорката на детската градина – дългогодишния педагог Ели Драголова, както и на самия служител на „Икономическа полиция“ Иван Панайотов, с когото се срещнахме днес в ОДП-Бургас. Полицаят се държа достойно и отговори на всичките въпроси. Затова ние не можем да го наречем педофил или извратеняк. Дали е такъв трябва да кажат специалистите, които продължават да се мотаят и да създават усещане, че имитират дейност по закон. Само предупреждаваме компетентните органи и социалните институции, че момиченцето е в тежко психическо състояние – от доста време не спи, не се храни, проявява агресия срещу всички деца в градината, напикава се – има тотален регрес в развитието и всеки ден е ценен, за да не бъде погубено.

Ние няма да вземаме страна, ще продължим да следим развоя на събитията. Идната седмица предстои пред следовател да бъде разпитана малката Александрина.

Баща й също е подал жалба срещу майка й - в Районата прокуратура, при прокурор Андрей Червеняков. В момента жалбата на Цонева, по която е образувано предварителното производство срещу екссъпруга й, е поета от прокурор Ангел Ангелов от Окръжна прокуратура, разследването е стартирало на 27 февруари. Двете жалби от днес са съединени в едно разследване и то е при следователката Нина Стоянова. Наблюдава го прокурор Ангелов. Преди него делото е било разпределено на Димо Маджаров, но той си прави отвод. Отива при колежката Величка Костова, която също се отвежда, трети прокурор – Петя Кралева от същото 5-членно спецзвено за разследване на МВР-служители, също си дава отвод.

Твърде странно е защо прокурор след прокурор вдигат ръце

и не желаят да изведат докрай предварителното производство.

„Надеждата ми е в медиите, защото всички опитват да потулят този позор и не искат да се разчува“, казва Силва Цонева.

Ние сме готови да дадем становищата на майката и сестрата на полицай Панайотов, ако смятат, че той трябва да бъде защитен, защото е станал жертва на недоскопосания нов закон за защита от домашно насилие. Както вече се досещате – блудство с дете може да установи само много добър психолог, но и неговите заключения трудно биха могли да станат доказателства в съда.

„Няма да допусна психиката на детето ми да бъде увредена и утре то да се превърне в проститутка с така изградено съзнание“, казва адвокат Цонева. Тя обмисля варианта да бъде настанена с майка си и момиченцето в защитено жилище за хора, претърпели насилие, защото се страхува, че полицаят може да прибегне към физическото им унищожение. Поддържа непрекъснати контакти с духовенството на манастира „Св.Георги“ край Поморие, където води момиченцето на неделно училище, само там и при баба си Вида то се чувствало спокойно.


В категории: Лична драма


130
Коментара по темата
130.
Гадже на Александрина
19.04.2022 15:44:37
0
1
Според мен, някой трябва да подаде сигнал срещу това. Някой трябва да разобличи баща ѝ пред всички полицаи, за да може да го уволнят за домашно насилие.
129.
Познат на Александрина
03.01.2022 16:01:14
1
1
Аз мисля, че Алекс има нужда от почивка и от спокойствие. Според мен, нещата ще се наредят.
128.
Красимира Ромеова Кръстева
10.01.2017 11:14:41
1
2
МАНИПУЛАТИВНИТЕ КУРВИ СА НАРЕДИЛИ СИСТЕМЕН ТОРМОЗ!


http://www.nbpp.government.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%80/3973?view=nlab_register_lawyer
127.
Красимира Ромеова Кръстева
10.01.2017 11:13:53
0
0
https://bg.linkedin.com/in/nikolay-nikolov-65924829 СЪС ЗАМИРИСАЛИТЕ СМРАДОВЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА "ША МА ЕБАТ У ЧЕРВО"...
126.
Krasimira Romeova Krusteva
10.01.2017 11:12:07
0
0
>-------- Оригинално писмо --------
>От: Krasimira Krasteva [email protected]
>Относно: info
>До: [email protected]
>Изпратено на: 05.01.2017 16:59

Здравейте,

По-долу ще видите сестрата на замесена в предумишлено убийство. Би било хубаво да обърнете внимани. Аз съм нейна братовчедка, която карат да се самоубие на село при баба си Райна Иванова. Под вашата студентка са изброени други замесени в терора. От 4 години ме следят в реално време и побъркват с гласове. Свтлозара Здравкова Симеонова е злобна и ненормална като останалите замесени. Върнаха ме в България чрез този терор и смятат да стигнат докрай.

КЛАСИРАНЕ ЗА ОБЩЕЖИТИЯ ПО АЗБУЧЕН РЕД

uacg.bg/UserFiles/File/KSBVU/класиране%20по%20азб_ред_2016.pdf
15.07.2016 г. - КЛАСИРАНЕ ЗА ОБЩЕЖИТИЯ ПО АЗБУЧЕН РЕД ... 1322 Александър Симеонов Симеонов ...... 964 Златимира Здравкова Симеонова.

http://www.blitz.bg/article/45431 Това правят с мен.


https://www.linkedin.com/in/emiliya-pavlova-itil-f%C2%AE-12150217

https://www.linkedin.com/in/biliana-marinova-54877165

Мирослав Богданов (Miroslav Bogdanov) | LinkedIn

https://bg.linkedin.com/.../мирослав-богданов-miroslav-bogda... - Превод на страницата

Bulgaria - ‎Response Manager - ‎Hewlett Packard Enterprise

View Мирослав Богданов (Miroslav Bogdanov)'s professional profile on LinkedIn. ... service requests logged in by HP's external corporate customers (Centrica ...

https://bg.linkedin.com/in/vanya-kalnakova-b716823

https://www.linkedin.com/in/danailnachev

https://bg.linkedin.com/in/danina-ruseva-931a2239


Danina Ruseva | LinkedIn
bg.linkedin.com
View Danina Ruseva’s professional profile on LinkedIn. LinkedIn is the world's largest business network, helping professionals like Danina Ruseva discover inside connections to recommended job candidates, industry experts, and business partners.

Danail Nachev | LinkedIn
www.linkedin.com
View Danail Nachev’s professional profile on LinkedIn. LinkedIn is the world's largest business network, helping professionals like Danail Nachev discover inside ...
https://uk.linkedin.com/in/denitsa-dimitrova-48a20339

Denitsa Dimitrova | LinkedIn
uk.linkedin.com
View Denitsa Dimitrova’s professional profile on LinkedIn. LinkedIn is the world's largest business network, helping professionals like Denitsa Dimitrova discover inside connections to recommended job candidates, industry experts, and business partners.
Adecco Bulgaria - Как да управляваме конфликтите на... | Facebook

https://bg-bg.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10152536027847196&id...

Как да управляваме конфликтите на работното място? Прочетете повече в статията от Венцислав Касамски, мениджър "Стратегически проекти" в ...

http://advokatibg.eu/%D0%90%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B8/%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/18774-%D0%9C%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0%20%D0%95%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0%20%D0%99%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0



0888574006 – Cvetana Conkova

0886417268 – Raina Ivanova

095132565 – Police Boichinovtsi

0889201985 – Krasimir Kirilov

029828553 – Rachev

0888416321 – Magdalena crime police

0884267901 – BTK

0896650060 – GDBOP

0884914021 – Cvetkova Police





https://holosonics.com/

http://ultrasonic-audio.com/products/acouspade-directional-speaker/

http://mashable.com/2012/03/22/soundlazer-kickstarter-speaker/#26AShJwugkq3

http://hypersound.com/pro/products/

https://www.ted.com/talks/woody_norris_invents_amazing_things

https://www.youtube.com/watch?v=4eZVF1ouTT4

https://conservancy.umn.edu/handle/11299/96710

https://en.wikipedia.org/wiki/Sound_from_ultrasound

https://www.youtube.com/watch?v=vVxcvkIGTCI

https://www.youtube.com/watch?v=hmNzf9ztnAk

https://www.technologyreview.com/s/402725/the-sound-war/

https://www.google.bg/search?q=directional+sound&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjx86_1orzQAhVGlxQKHcp1AGYQ_AUICCgB&biw=1204&bih=560#imgrc=_ Отваряте темата до картинките и четете!

http://www.google.ch/patents/US20120245406

https://www.lradx.com/lrad_products/lrad-500rx/



С Уважение,
Красимира Кръстева
0899926389






Sent from Outlook
125.
потърпевша
02.05.2014 01:22:28
2
2
човек не може да повярва на такава история, докато не я преживее лично. Вече три години се борим с такъв проблем и безразличието на соц.служби. За сега сме постигнали огр.права спрямо детето, но не се знае до кога, това е жив тормоз за цялото семейство и особено за майката. За жалост проблема е много сериозен и в нашия случай става въпрос за баща работещ в силова институция.
124.
съсед
03.02.2014 14:18:46
0
1
Детето от миналата седмица е при баба си и към днешна дата все още е там с тези две откачалки - какво прави още при тях незнам това дете .
123.
Жертва на нечовека Вида Атанасова
04.06.2013 13:55:11
2
6
От момента в който видях, че баба по майчина линия е "невроложката" Вида Атанасова съм убедена, че цялата история е скалъпена. По неволя бях за един час нейн пациент, докато моя лекар беше в отпуска и това ми докара куп неприятности защото отказах да ходя на платени психосеанси при нея /още повече че уж е невролог, което е коренно различно от психолог/. Жалко, че виждам статията чак сега година по-късно и за съжаление мъжа сигурно е осъден. Тая т.н. лекарка е за психиатър, а от това което ме накара да изслушам тогава за проблемите на дъщеря й вероятно и тя. Така, че ако някой към днешна дата чете тази статия нека има едно наум. Жалко за полицая попаднал в обкръжението на сем. на Вида Атанасова. Не може да ми се обърне езика да я нарека д-р или невролог. Това дете с баба Вида Атанасова няма шанс да живее нормално. За т.н. му майка нямам впечатления, но самия факт че вместо да заведе детето на психолог /ако твърди че казаното от нея е истина/ тя го води при журналист за да повтаря втълпени му гадости за бащата показва що за човек и майка е. Обикновено родителите на осиновени деца не тръбят това наляво и надясно, за да ги зощитят от лоши хора.
122.
просто запознат
09.11.2012 20:56:47
3
3
Тази Силва е човек на лъжата – тя е човек на злото... Когато се сблъска със злото и най- мъдрия и уверен в себе си възрастен човек обикновено изпитва объркване.Не изпитвате ли и вие чувство когато тя ви оплита в лъжите си .Лъжите объркват .Злите хора са „хора на лъжата „,които заблуждават другите и трупат пласт след пласт самозаблуди.Друго чувсто което поражда лошия човек е отвращението .Отвращението е могъща емоция ,която ни кара незабавно да избягаме от онова което ни отблъсква,да избягаме и ние .И точно така е най- правилно да постъпи здравия човек- да избяга . Злото е отблъскващо ,защото е опасно.Ако човек остане прекалено дълго в негово присъствие ,то го отравя или по някакъв друг начин е разрушително за него.Силва е една пленница на греховете си .Тя не иска да живее със съзнанието на своята грешност.Нейното зло произтича именно от това ,че не може да изправи себе си на съд.Затова тя постоянно си търси изкупителни жертви .С други думи ,злите хора като нея нападат другите ,вместо да приемат собствените си недостатъци.Тя е деструктивна именно ,че се опитва да разруши злото. Но проблемът е,че го локализира погрешно.Вместо да унищожава бившия си мъж ,би трябвало да унищожи болестта в себе си. Силва е човек без чувство за вина ,тя не само извършва престъпления,но и ги прави с някакво безрасъдно увлечение.Тя не следва дори някакъв смислен модел- всичко е лъжи и Вие дори се оплитате в тях.Силва притежава остра чувствителност за социалните норми и за това какво ще си помислят другите за нея.Тя е изцяло отдадена на това да запази съвършения си образ,и постоянно полага усилия да поддържа привидната си нравствена чистота.Именно думите „образ“ ,“привидност“ са ключови за разбирането на морала на Силва – ако такъв изобщо има .Силва е лишена от всякаква мотивация да бъде добра,но усилено се стреми да изглежда добра.“Добротата „ й е само преструвка.Тя по същество е лъжа.Именно затова тя е човек на лъжата .Злото в нея може да разпознато по самата й маска. Но тъй като такива хора като нея са експерти по маскировката ,рядко е възможно да се определи в случая нейната злонамереност.Тя се напряга много повече от други хора да си изгради и поддържа образ на изключително порядъчен човек.Тя е готова да се изправи срещу сериозни трудности ,за да си извоюва такъв статут.От статии от Бесове разбрах ,че посещава манастира в Поморие – е не е ли църквата едно от местата ,където е най- вероятно да откриете злите хора.Има ли по-добър начин да скриеш злото в себе си от себе си и от другите ,отколкото под ролята на деeн християнин в нашата култура.Злите хора са склонни към набожност ,защото тя е добра маскировка.Мога да изпиша много повече но мисля ,че и това е достатъчно за да се замислите какъв човек защитава вашата кантора.Града в който живеем хората познават и Иван и Силва .За Иван само мога да кажа ,че е един изключително добър и порядъчен човек и всичко написано от Силва и нейния болен мозък е сътворила са една голяма лъжа..За мен самия факт ,че Силва използва малкото детенце за да очерни бившия си мъж по толкова долен и коварен начин ми говори за липса на родителски капацитет у нея.Тя използва именно детето, защото знае че така бащата най-много ще го заболи и ще страда .Е това е постигнато и несъмнено е така, защото както бащата така и цялото му семейство много обичат и са привързани към детето ,което са отгледали с много любов само те до преди развода.В тази мръсна игра която е започнала няма победители – има само губещи и това за съжаление е малкото детенце ,което расте без баща и без най- обичащите го хора.Убеден съм в тяхната любов към детето, защото за мен тези хора са доказали с действия и доказателства за годините преди развода колко много го обичат .Отговорността да докажеш това че обичаш това дете е много по – голямо отколкото само да го кажеш на думи.Има много материали за родителското отчуждение и това е един точно такъв случай.Един развод не бива да довежда до прекъсване на родителско- детската взаимовръзка.Оставането на детето при Силва и изобщо лишаването на бащата от родителски права е равносилно на присъда за детенцето да живее без грижи и обич и това ще е пагубно за него .Родител който се опитва да изключи другия от живота на детето си показва липса на родителски способности.Силва това е направила и още повече очерня Иван с помота на детето до степен в която детето развива пълно отчуждаване от родителя –мишена.Силва е психопатологичен случай който злоупотребява с алкохола и не е в състояние да контролира нормално живота си , камо ли да се грижи за детето.Това са само малка част от нещата които много ясно показват що за родители могат да бъдат Иван и Силва и какво може да се очаква за в бъдеще още от тях Самият факт ,че детето е емоционално и психически разстроено е предсказуемо само по себе си ,детето реагира по типично детски начин на „болестното „ зло на своята майка с която живее. Детето има нужда не точно от лечение , отколкото от закрила.И единствения източник на проблема при детето е не самото дете ,а родителя който упражнява в този момент родителските права.Тези права в случая са предоставени на майката .Именно тя би трябвало да бъде обявена за болна и да се подложи на лечение.Нека да възтържествува доброто,истината и любовта , а не злото ,лъжите и омразата .Доброто е любов, а злото е омраза.Всеки сам избира от коя страна да бъде и да живее.Но не е честно спрямо детето то да бъде повлечено покрай майка си от грешната страна на мрака,лъжите и омразата .Силва не е нито добра ,нито истински обичаща ,нито светлина за утрешния ден на детето си .
121.
до Силва
26.10.2012 21:20:50
0
2
Изчетох всички статии и не вярвам на нито eokd дума ,която е срещу Иван ,защото познавам Силва и тя е способна на такава гадост да изложи по този начин психиката на дететто си за цял живот и да очерни живота на бившия си .Тя това дете не го обича - не се правят така пиари за сметка на децата ни за да видим уж колко е лош бившия - проблема е в Силва - тя е виновна за всичко лошо което се случва на детето от 1 година насам .
120.
btv
04.10.2012 15:05:02
0
3
Не всички жени разсъждават така КАТО ТАЗИ СИЛВА. Ако една майка наистина обича децата си, тя няма да започне да ги манипулира срещу баща им, да ги настройва срещу него, защото по този начин ги наранява тях самите и обърква психиката им.За съжаление, не всички родители мислят с главите си..
119.
пас
30.09.2012 12:11:57
0
2
СИНДРОМ НА РОДИТЕЛСКОТО ОТЧУЖДЕНИЕ (PAS)
от Урсула О.-Коджо и д-р Петер Кьопел
Прочетете линка към по горното и тогава тръгнете да коментирате .Най-често синдромът възниква след целенасочено проведена кампания за очерняне на родителя-мишена, който трябва да бъдe отстранен от контакти с детето. Целта на родителя-отчуждител е да спечели родителските права в съда. Отчуждаването от единия родител е прогресивно задълбочаващ се процес, който води до пълно намразване на мишената в тежката форма на синдрома.- PAS означава безкомпромисното обръщане на детето към единия – добрия, обичания - родител и също толкова безкомпромисното отвръщане от другия - лошия, мразения - родител в контекста на конфликтите за родителските права и правото на лични отношения на родителите с децата.-Засегнатите от PAS родители са “нормални” бащи и майки, които обичат децата си и са обичани от тях. Отблъскването засяга този родител, с който детето не живее в една къща, който няма родителските права или ги упражнява наедно с другия родител и има или е имал право на лични отношения.-Родители, които програмират децата си срещу другия родител, действат първично от паническия страх, че ще загубят и децата си. За да се отърват от него, те създават с децата си тясна коалиция, до която никой друг няма достъп: “Ние срещу останалия свят”.-Настройването на детето срещу единия родител е толкова по-лесно и бързо, колкото по-малко е то.-Раздялата на родителите е свързана с пораждащ страх и дълбоко разочароващ опит. Несигурност, неразбиране, безпомощност предизвикват у детето чувства на тъга, самота, ярост и гняв. Развитието на PAS може да допринесе за отреагирването на насъбралите се чувства към другия родител. Тази канализирана форма не само се разрешава но се и предизвиква от отглеждащия родител. Но това съвсем не означава, че експонираните емоции на детето са лично негови. Истината е, че емоциите заразяват децата, които живеят в климат на отрицание и гняв срещу единия родител. Те попиват това настроение много бързо и в следствие изразяват предадени чувства, без да знаят защо са заредени така.-PAS последиците върху разстроеното детско пoвeдeниe се изразяват в агресивност, импулсивност, eмoции на омраза и гняв към околните и себе си.
118.
психолог
23.09.2012 15:55:34
0
2
За съжаление това е поредната озлобена разведена жена в България ,която знае че като е решила да не дава детето на баща му никой не може да я спре . Съдия-изпълнител, прокуратура, полиция повдигат рамене и бездействат.Такъв е и този случай – тази Силва има сериозни признаци на психическо разстройство дори и преди развода си,защото не мога да си опиша факта че любовта към детето е на заден план, а омразата към бившия е най-важното за тази майка. Същата влага неистови сили в настройването на детето си срещу баща му (90% това са майки а 10% бащи).Само тя и никой друг е подкукоросала детето да говори всички тези гнусни неща само и само да го заболи бащата още повече ,- което ме навежда на мисълта ,че когато омразата към бившия е най- важното при тези майки и любовта към детото е на заден план – тази майка е за сериозна грижа за подходящо специализирано здравно заведение. „Ако обичаш мама, ще мразиш татко” – това е обобщената реплика набивана в главите на децата от озверелия родител. Детето е „пушката”, с която се стреля по родителя, който не съжителства с детето под един покрив. В България закостенелия съд работи единствено в полза на майката, независимо дали тя има капацитета да бъде добър родител. Бащата е третиран като престъпник, който е вредно да доближава детето си. В полза на престъпното съдебно нехайство е и познатото на всички ни изречение „има адвокати, които познават закона и такива, които познават съдии”. Тази Силва има точно такива познати /тя самата е адвокат / .Разведената майка притежаваща дори минимална интелигентност би следвало да знае , че вреди сериозно на психиката на детето си , когато прокарва злобата си през него .- а тази адвокатка е определено такава и войната която е обявила на бившия си е срещу детето й . Жалкото в случая е че тя не го осъзнава и ако го осъзнае ще е твърде късно,защото социалните в Б-я са на светлинни години отдалечени от работата по проблемите с психическия тормоз над деца – а тук определено има такъв .
117.
lqyljr
14.06.2012 14:09:22
0
0
PPtBGC , [url=http://iyenzevkretm.com/]iyenzevkretm[/url], [link=http://lkwfrzvrwaye.com/]lkwfrzvrwaye[/link], http://rvyhtdtjcbcy.com/
116.
gtodczvqabh
14.06.2012 08:46:12
0
0
9aNQj4 <a href="http://mffgyfpaueez.com/">mffgyfpaueez</a>
115.
oswucpd
13.06.2012 12:17:46
0
0
zFhqmV , [url=http://njsmjdbohmml.com/]njsmjdbohmml[/url], [link=http://dqvsoevhdzpv.com/]dqvsoevhdzpv[/link], http://igjwzvabpkuk.com/
114.
Kerle
12.06.2012 00:02:58
1
0
Didn't know the forum rules allowed such blriilant posts.
113.
burg
25.05.2012 12:09:52
0
0
и слепите и глухите разбраха ,че майката е луда и за прибиране - а само съда не разбраха -те само прибраха тлъстите пачки без да им мигне окото за детето ,бащата и всички които истински обичат това дете - а то има нужда от тях най- много защото няма кой да му даде тази обич при лудите Цоневи ...повече от жалко е ....
112.
burg
25.05.2012 12:09:51
0
0
и слепите и глухите разбраха ,че майката е луда и за прибиране - а само съда не разбраха -те само прибраха тлъстите пачки без да им мигне окото за детето ,бащата и всички които истински обичат това дете - а то има нужда от тях най- много защото няма кой да му даде тази обич при лудите Цоневи ...повече от жалко е ....
111.
burg
25.05.2012 12:09:51
0
1
и слепите и глухите разбраха ,че майката е луда и за прибиране - а само съда не разбраха -те само прибраха тлъстите пачки без да им мигне окото за детето ,бащата и всички които истински обичат това дете - а то има нужда от тях най- много защото няма кой да му даде тази обич при лудите Цоневи ...повече от жалко е ....
110.
555
25.05.2012 12:01:43
0
2
ДЪРЖАВАТА И ИНСТИТУЦИИТЕ НИКЪДЕ ГИ НЯМА - МАЙКАТА РАЗСИПА И ПСИХЯСА ДЕТЕТО И НИКОЙ НИЩО НЕ МОЖА ДА Й НАПРАВИ - ЖАЛКО Е ....
109.
555
25.05.2012 12:01:42
0
1
ДЪРЖАВАТА И ИНСТИТУЦИИТЕ НИКЪДЕ ГИ НЯМА - МАЙКАТА РАЗСИПА И ПСИХЯСА ДЕТЕТО И НИКОЙ НИЩО НЕ МОЖА ДА Й НАПРАВИ - ЖАЛКО Е ....
108.
radka
13.04.2012 16:50:34
0
0
o ti si onazi psixarkata maikata kykyvica xaxa
107.
LA
13.04.2012 08:19:53
0
0
Radke - piratke , uspokoi malko topkata .
106.
radka
11.04.2012 20:24:12
0
0
ta eotka4alka i lyda s kypena diploma neka se proveri
105.
radka
11.04.2012 20:24:12
0
0
ta eotka4alka i lyda s kypena diploma neka se proveri
104.
radka
11.04.2012 20:24:12
0
0
ta eotka4alka i lyda s kypena diploma neka se proveri
103.
radka
11.04.2012 20:24:12
0
0
ta eotka4alka i lyda s kypena diploma neka se proveri
102.
radka
11.04.2012 20:24:09
1
0
ta eotka4alka i lyda s kypena diploma neka se proveri
101.
radka
11.04.2012 20:24:09
1
0
ta eotka4alka i lyda s kypena diploma neka se proveri
100.
radka
11.04.2012 20:24:08
1
0
ta eotka4alka i lyda s kypena diploma neka se proveri
99.
radka
11.04.2012 20:24:08
1
0
ta eotka4alka i lyda s kypena diploma neka se proveri
98.
radka
11.04.2012 20:24:07
0
0
ta eotka4alka i lyda s kypena diploma neka se proveri
97.
radka
11.04.2012 20:24:07
0
0
ta eotka4alka i lyda s kypena diploma neka se proveri
96.
radka
11.04.2012 20:24:07
0
1
ta eotka4alka i lyda s kypena diploma neka se proveri
95.
radka
11.04.2012 20:24:07
0
0
ta eotka4alka i lyda s kypena diploma neka se proveri
94.
radka
11.04.2012 20:24:07
0
0
ta eotka4alka i lyda s kypena diploma neka se proveri
93.
radka
11.04.2012 20:24:04
0
0
ta eotka4alka i lyda s kypena diploma neka se proveri
92.
radka
11.04.2012 20:24:03
0
0
ta eotka4alka i lyda s kypena diploma neka se proveri
91.
radka
11.04.2012 20:24:02
0
2
ta eotka4alka i lyda s kypena diploma neka se proveri
90.
алабала
11.04.2012 14:26:42
0
5
Сигурен съм, че това е измислица на Силва Цонева. До колкото я познавам никога не е била етичен човек и винаги си е служила с подмолни похвати. И като адвокат не я бива но въпреки това пробва па може и да и се отвори парашута. Все пак не предполагах, че може да стигне толкова низко.
89.
BG
08.04.2012 10:16:36
0
3
Преди 10-на години имаше един много интересен случай.Мъж бе обвинен в изнасилване.В съда разплаканата дама подробно описва начина по който я е изнасилвал.Каква била изненадата на съдията обаче,когато защитата представила неопровержими доказателства,че човека е с отрязан член още от дете и на практика е невъзможно да извърши подобно деяние,дори и да иска.После кучката я осъдиха на затвор.
Тук смятам на всички е ясно и без да ги познава човек,че кучката му върти парчета.Искрено съжалявам човека-здраво се е объркал.Дано успее да се измъкне от тази каша,ще следя развитието на случая с повишено внимание и се надявам правдата да възтържествува и тази да отиде,където преценят властите-дали ще е затвор или специализирано здравно заведение без значение и с ограничителна заповед до живот.
88.
LA
08.04.2012 01:09:50
0
0
Do pisalia pod N 73 . Viarno li e , che Coneva e dachteria na Slaveia ???
87.
elena
05.04.2012 18:40:51
1
0
da ta e psixar
86.
soli
05.04.2012 18:38:51
0
0
silva kyrvatiata
85.
soli
05.04.2012 18:38:49
0
0
silva kyrvatiata
84.
soli
05.04.2012 18:38:47
0
0
silva kyrvatiata
83.
soli
05.04.2012 18:38:46
1
1
silva kyrvatiata
82.
soli
05.04.2012 18:38:46
0
0
silva kyrvatiata
81.
soli
05.04.2012 18:38:46
0
0
silva kyrvatiata
80.
soli
05.04.2012 18:38:46
0
2
silva kyrvatiata
79.
bobi
05.04.2012 17:48:29
0
4
Смятам, че адвокатка прави постановка. Между другото в момента е хит изоставените майки да използват точно такава постановка и да уличат бащата в педофилия със собственото си дете.Доста прозрачно...Още повече, че един юрист много добре знае как да го направи!
78.
запозната
04.04.2012 23:14:09
1
2
и след всичките коментари под всички статии, тази долна "адвокатка" силва ако не престане да се занимава с тази забъркана от нея измислица, просто нямам думи. та то няма нормално мислещ човек, който да и повярва и да е подкрепи. да не говорим, че тя наистина не мисли за детето. изумена съм от подлостта и и гнусотията в която е забъркала детето.иване, господ да ти е на помощ
77.
запозната
04.04.2012 23:14:09
0
6
и след всичките коментари под всички статии, тази долна "адвокатка" силва ако не престане да се занимава с тази забъркана от нея измислица, просто нямам думи. та то няма нормално мислещ човек, който да и повярва и да е подкрепи. да не говорим, че тя наистина не мисли за детето. изумена съм от подлостта и и гнусотията в която е забъркала детето.иване, господ да ти е на помощ
76.
запозната
04.04.2012 23:08:34
1
6
боже господи какви лъжи... а видяхте ли е тази свиня силва цонева, що за изрод е тя, всеки може да си направи извода.абсолютно несвързани и неверни обвинения. по скоро тази свиня може да направи такова нещо на детето. жалко, че си играе с психиката му. социалните служби да се задействат и да и вземат детето, тя преди не го гледаше, а сега се закахърила за него...
75.
dimitrova
03.04.2012 15:31:52
0
8
abe kade e tazi organizaciq za za6tita na deteto ,tazi "maika"-CONEVA E VINAGI PIQNA I VZEMA ANTI DEPRESANTI S ALKOXOL-MOJE LI TOVA DA E MAIKA A I MAIKA I DOKTORKATA PIQT I DVETE ,ZA6TO ADVOKAT CONEVA NQMA EDNO SPECELENO DELO,ZA6TO NE SI GLEDA DETETO A,SAMO SVEKARVA I GO E GLEDALA......AKO 6TE I PRI ALBANSKIQ POP DA IDE TQ LAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
74.
dimitrova
03.04.2012 15:31:52
1
3
abe kade e tazi organizaciq za za6tita na deteto ,tazi "maika"-CONEVA E VINAGI PIQNA I VZEMA ANTI DEPRESANTI S ALKOXOL-MOJE LI TOVA DA E MAIKA A I MAIKA I DOKTORKATA PIQT I DVETE ,ZA6TO ADVOKAT CONEVA NQMA EDNO SPECELENO DELO,ZA6TO NE SI GLEDA DETETO A,SAMO SVEKARVA I GO E GLEDALA......AKO 6TE I PRI ALBANSKIQ POP DA IDE TQ LAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
73.
az
03.04.2012 15:21:28
1
3
vigte advokatkata tia e dete na nai golamata prostitytka slavea koato predi 10 godini nakoi e izgori sa6ata mytra kyrvinska a vida e osinovi
72.
az
03.04.2012 15:21:25
1
2
vigte advokatkata tia e dete na nai golamata prostitytka slavea koato predi 10 godini nakoi e izgori sa6ata mytra kyrvinska a vida e osinovi
71.
Тодор Желев
02.04.2012 18:24:54
0
12
Егати долната помия.На всички ни е ясно ,че в помийна яма като България ,фъшкии като Силва Прасонева плуват на повърхноста.
70.
klementina
02.04.2012 17:12:37
0
9
сега и при Милен Цветков отишла да се излага тази,т.наречена майка,дори и там адски отблъскваше с неадекватното си поведение
69.
от Бургас
02.04.2012 16:02:32
0
11
който познава дори бегло Силва Цонева е наясно че това е изцяло по неин сценарий. Тази жена е бедствие. Иван трябва да се бори със зъби и нокти за детето.
68.
от Бургас
02.04.2012 16:02:27
0
5
който познава дори бегло Силва Цонева е наясно че това е изцяло по неин сценарий. Тази жена е бедствие. Иван трябва да се бори със зъби и нокти за детето.
67.
фантом
02.04.2012 11:54:48
0
7
Всички, които познават и двамата не вярват на тази история.
66.
от Бургас
02.04.2012 11:29:06
0
12
Никоя нормална майка няма да позволи да се цитират данни за детето й, снимики и т.н.
65.
от Бургас
02.04.2012 11:29:03
0
8
Никоя нормална майка няма да позволи да се цитират данни за детето й, снимики и т.н.
64.
Приятел
02.04.2012 11:11:42
1
14
Г-жо Касабова намери си добър адвокат, защото всичко което е писано тук е една долна лъжа. Познавам Иван и цялото му семейство и всичко писано тук е една измислица на адвокат Силва Цонева. Адвокатката е познавам лично - един плазмодий и ако не са парите всички ще бягат от нея. Не е ли място на компетентните органи да се самосезират и да проверят адвокатските права на Силва Цонева.
63.
В подкрепа на Иван
02.04.2012 11:08:47
0
15
Тази жена- СВИНЯ е с болен мозък !!! Спасете детето !!! „Аз бях богата, когато подписах брак с Панайотов през 2006 г., сега съм убедена, че той си бе направил сметката – даже си мисля, че иска да полудея, да ме убие, за да може чрез детето да ме наследи“, казва адвокат Цонева . НЕ И ПУКА ЗА ДЕТЕТО , А ЗА ИМОТИТЕ !!! Иване, много хора заставаме зад теб , не се предавай !!! Г-жо Касабова СРАМОТА !!! КОЛКО ВИ ПЛАТИ ТАЯ КУЧКА !!!
62.
Позната
02.04.2012 08:17:39
0
13
И още едно подобно мнение. Познавайки Силва, мога да ви кажа едно -горкият човек...Искрено съжалявам бившия и съпруг. Тази жена е нагла, зла, долна и със сигурност му е спретнала този грозен цирк. Дано справедливостта тържествува!
61.
pitanka
01.04.2012 21:21:25
1
2
Sватбата през 2009 г., на която кумува наказателният съдия Захарин Захариев със съпругата си Светла !!!
60.
дан
01.04.2012 18:39:58
1
12
който познава майката знае, че е един от най-уникалните идиоти на света, курва на курвите, безкрайно нагла и безкрайно проста...не се учудвам, че детето се държи така, какво вижда от майка си
59.
отвратен
01.04.2012 13:20:58
0
20
Достатъчно е човек няколко минути да общува с "адвокат" Цонева за да разбера, че срещу него е един напълно неуравновесен и определено болен човек.Всяка минута която детето прекарва с нея и майка и му нанася непоправима вреда.Силно се надявам максимално бързо да я освидетелстват и детето да се върне при баща си, докато не е станало прекалено късно.За съжаление в България всичко се решава с пари.Тази статия е поредното доказателство.
58.
някой си
01.04.2012 11:34:30
1
16
Познавайки Силва се чудя какви ли още изродщини е подготвила за в бъдеще на Иван.Лично познавам и Иван и Силва.Винаги съм изпитвал едно неприятно усещане на погнуса само след 5 минутен разговор със Силва.Ужасна личност,но чак толкова долна твар не съм вярвал,че може да бъде.
57.
xah
01.04.2012 09:59:20
2
2
NEZNAM SAMO AKO NA VAS VI DAVAT GOLQMATA BIBERONA DALI NQMA I ZA VAS DA IZLEZE NQKOQ ISTORIQ
56.
bgman
31.03.2012 21:35:56
1
21
За пореден път се убеждавам, че в този сайт след като си платиш ще публикуват каквото си поръчаш.
55.
лудост
31.03.2012 21:00:03
1
21
подкрепям номер 50, аз също съм майка и смятам, че и поведението на тази адвокатка не е майчинско, което откровено говори, че бащата може и да не е такъв изверг, за какъвто го представя. Смятам, че социалните ведомства трябва да се намесят, детето да не е при тези родители, докато се разбере кой е всъщност истинския изрод от двамата родители. Жалко за детето - не му се случило да живее при нормални хора, а може и институциите в случая да са по-добрия му дом, за жалост
54.
водач на стадо
31.03.2012 17:11:28
6
3
агроном,пожарникар,физкултурник,учител по руски ВСЕ КАПАЦИТЕТИ ,КВО СЕ ЧУДИТЕ НАКЪДЕ ОТИДЕ ДЪРЖАВАТА ,кво не ви е ясно още
53.
неделно училище
31.03.2012 15:40:44
5
11
че Бургаските полицаи са корумпирани изверги начело с началника им Милен Димитров, това е ясно на всички, ама чак да са стигнали до там???
52.
Герчи
31.03.2012 15:21:28
3
11
Ужасно грозна и нелепа статия!
51.
от Айтос
31.03.2012 14:15:54
3
15
Познавам Иван Панайотов,това е най- нелепата и отвратителна история.
50.
майка
31.03.2012 14:12:26
4
19
Тази жена е луда и опасна за детето си. Коя майка би подложила детето си на подобно нещо ?!
И огласяването, че е осиновено е отвратително. Детето има право да знае, но цял Бургас и околните села-защо?
Детето да се отдели от родителите докато се изясни случая.
49.
OBEKTIVEN
31.03.2012 13:22:48
5
7
KATE IMASH OSHTE 24 CHASA ZA IZVINENIE S NAROCHNA STATIA.
48.
омерзен
31.03.2012 11:16:32
3
25
От тази история много мирише. Говорил съм с адвокатката - определено не може да й се вярва. Веднъж каже едно, после друго. И дори не може да се усети как сама се омотава в противоречиви лъжи. А и коя майка, чието дете /да допуснем/ е станало жертва на сексуален тормоз ще го изтипоса със снимка в новинарски сайтове, барабар с трите му имена, че и в коя детска градина ходи. Прекалено грозно и цинично, за да е истина. Не познавам полицая, но не й вярвам на тази жена!
47.
sonia
31.03.2012 10:22:54
2
18
Coneva ,kadeto i da si ti dolna ,mrasna ,svinia ,koqto ne moje da progresira bez dolni insinyacii,golqm rezil si .Ogledai se ,nameri parvo tvoite gre6ki,ne vsicko e pari ................!
46.
sonia
31.03.2012 10:22:54
0
2
Coneva ,kadeto i da si ti dolna ,mrasna ,svinia ,koqto ne moje da progresira bez dolni insinyacii,golqm rezil si .Ogledai se ,nameri parvo tvoite gre6ki,ne vsicko e pari ................!
45.
sonia
31.03.2012 10:22:51
0
3
Coneva ,kadeto i da si ti dolna ,mrasna ,svinia ,koqto ne moje da progresira bez dolni insinyacii,golqm rezil si .Ogledai se ,nameri parvo tvoite gre6ki,ne vsicko e pari ................!
44.
rwe
31.03.2012 09:21:56
0
7
mrasna svinq razvali mi otno6enieto s nein kolega samo za polovin 4as sled kato otidox pri neq
43.
dfogoyg
31.03.2012 09:19:17
0
5
slu4aino se zapoznax s advokatkata i za 5 min razbrax 6to za 4ovek e,na neq ne trqbva da i se vqrva za nito edna duma,tq e dolna intrigantka
42.
nai-dobria
31.03.2012 08:28:44
0
6
НЕЩО В ТАЯ ИСТОРИЯ НЕ Е НАРЕД, КОЙТО Е ПИСАЛ СТАТИЯТА Е МНОГО СУБЕКТИВЕН КЪМ ЕДНАТА СТРАНА , НЕ Е ПОТЪРСЕН ОТВЕТЕН ОТГОВОР ОТ ДРУГАТА СТРАНА, НЕЩО МНОГО СМЪРДИ ТАЯ ИСТОРИЯ, ДАЛИ Е ИСТИНА , ДАЛИ ПЪК ДУМИТЕ СА ИЗМИСЛЕНИ ОТ МАЙКАТА ДА ГИ КАЗВА МОМИЧЕТО, МНОГО СТРАННА ИСТОРИЯ СЛУШАМ И НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ СЕ СЛУЧВА В МОЯ ГРАД, ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕРИ ИСТИНАТА И ДА СЕ ПОМОГНЕ НА ТОВА ДЕТЕ
41.
nai-dobria
31.03.2012 08:28:40
0
7
НЕЩО В ТАЯ ИСТОРИЯ НЕ Е НАРЕД, КОЙТО Е ПИСАЛ СТАТИЯТА Е МНОГО СУБЕКТИВЕН КЪМ ЕДНАТА СТРАНА , НЕ Е ПОТЪРСЕН ОТВЕТЕН ОТГОВОР ОТ ДРУГАТА СТРАНА, НЕЩО МНОГО СМЪРДИ ТАЯ ИСТОРИЯ, ДАЛИ Е ИСТИНА , ДАЛИ ПЪК ДУМИТЕ СА ИЗМИСЛЕНИ ОТ МАЙКАТА ДА ГИ КАЗВА МОМИЧЕТО, МНОГО СТРАННА ИСТОРИЯ СЛУШАМ И НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ СЕ СЛУЧВА В МОЯ ГРАД, ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕРИ ИСТИНАТА И ДА СЕ ПОМОГНЕ НА ТОВА ДЕТЕ
40.
000
31.03.2012 08:25:37
1
15
тАЗИ ОЩЕ ДОКАТО УЧЕШЕ ЛАПАШЕ БИБЕРОНИТЕ НА СТАРИТЕ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ .МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ ТОВА И ПОСТОЯННО СА СЕ ХВАЛИЛИ НА МАСА ВСИЧКИ ОТ СЪДЕБНА ПАЛАТА.КАКВО СЕ ПРАВЯТ.
39.
ho
31.03.2012 08:25:36
0
19
единствената медия, която никога няма становище на засегнатата страна... махленска интригантка си касабова, нивото ти е повече от долно... жалка си, пък и смеш да се наричаш журналистка
38.
andreeva
30.03.2012 18:18:05
0
12
CONEVA ,KOLKO PLATI NA KASABOVA .DOLNA ,MRASNA DEBELA SVINQ.JALKO ZA DETETO.A NA MAIKA TI KAJI DA SI OPRAVI VAZPITANIETO NA DA6TERIQ SI PARVO ,I PO-MALKO DA PIETE .KAKAV PRIMER DAVATE NA DETETO.GOLQMATA DOKTORKA,KOQTO DOSKORO EVZIMALA SYMATI RY6VETI.
37.
andreeva
30.03.2012 18:18:01
0
7
CONEVA ,KOLKO PLATI NA KASABOVA .DOLNA ,MRASNA DEBELA SVINQ.JALKO ZA DETETO.A NA MAIKA TI KAJI DA SI OPRAVI VAZPITANIETO NA DA6TERIQ SI PARVO ,I PO-MALKO DA PIETE .KAKAV PRIMER DAVATE NA DETETO.GOLQMATA DOKTORKA,KOQTO DOSKORO EVZIMALA SYMATI RY6VETI.
36.
dimirova
30.03.2012 18:02:21
0
15
Ot dalgi godini poznavam Ivan Panauotov ,izrasnal e v trydolybivo i skromno semeistvo ,kakvoto Coneva nikoga ne e imala .Za neq moga da kaja ce nqma nikakvo vazpitanie ,pretendira samo s parite si.Deteto izcqlo e otgledano ot baba si i leliq si (maikata na i sestrata na Ivan)osven tova Coneva e alkoxolicka.GLEDA SAMO DA PIE I ZAEDNO S XAPCETA .TOVA NE E MAIKA.A 6TO SE OTNASIQ DO JYRNALISTKATA E KRAGLA NYLA 6TOM S TEZI MRASNI PARI VZETI OT CONEVA 6TE I E SLADKO I 6TE PI6E PO-DOBRE ,NO TO SE VIJDA CE DVETE SA NA EDIN KANTAR .MNOGO JALKO .
35.
калъча
30.03.2012 17:33:01
0
12
Образувано е предварително производство, чийто срок за приключване изтича всеки момент

Ей тука май се крие истина за цялата помия изливана върху един полицай.Явно на тази разплута "адвокатка"са и свършили връзкте в прокуратурата и съда и започва ,чрез набедени журналя да въздейства върхиу тяхната обективност.Касабова от известно време ми прави впечатление,че където има лумпен( набеден военен-"журналист",пияни гадове -Приморско.М.Рудник") ,който да се жалва от някой полицай ти си там.Кавkо нещо сайтето 48ти,не се чете без нещо по-така полицейско.Алооо "Бесове" пожълтявате
34.
до оги
30.03.2012 17:01:36
0
6
Има кой да му каже, че е осиновено а не да на,чава члез драсканици в сайтовете
33.
OBEKTIVEN
30.03.2012 16:55:01
1
14
KATE, KATE, PREKRACHI GRANIZA KOIATO NE BIVA DA SE PREKRACHVA. DOBRE E DA SE VLIZA V SAITA, NO S TAKIVA STATII POZNAI KOLKO CHITATELI SHTE TI OSTANAT. TO HUBAVO, PRIATELKI STE, NO TAKA NE BIVA.
AKO NE SE IZVINISH OFIZIALNO NA VSICHKI S NAROCHNA STATIA DO DVA DNI NA SASHTATA TEMA, NIKOGA NEMA DA VLEZA V TVOIA SAIT. TOVA E OBIDA KAM NAS,OBIKNOVENITE HORA. RAZBERI GO.
32.
Е.П.С.
30.03.2012 16:29:43
1
14
До "бесен"! Абсолютно си прав. Тази адвокатка е за освидетелствуване не е препоръчително детенцето да остава при нея като знам как се напива и изпада в истерия. Но когато излезне истината наяве, съдът е този който ще постанови спаведливото решение.
31.
Rasist
30.03.2012 16:29:09
0
10
Kasabova kurvata da lapa biberona na 4i4ko policai :D :D :D.
30.
stan
30.03.2012 16:24:42
1
14
Вярвам че тая грозотия е подучила детето да говори глупости за Иван.Тя е толкова нахална и зла че дори и да са я били явно и е било малко.Иван го познавам лично и от доста време въобще не мисля че е способен на такова нещо,просто е абсурд.Твърдо вярвам че екссъпругата си е измислила този сценарий
29.
бесен
30.03.2012 15:46:55
1
21
Познавам Иван още от ученическите години СТРАХОТНО МОМЧЕ семейството му също! Как не и е срам на тая дебела свиня да го обвинява това невинно момче! Идва ли са ни на гости такава грозна капризна и зла жена не сме виждали!Още тогава му товорихме на Ванката че не е за него но понеже е много добър я траеше!Какви глупости само е наговорила сигорно здраво си е платила!Госпожа Касабова да се стегне малко защото това говори лошо за нея и БЕСОВЕ!Веднага да напише друга статия която да се каже истината!!
28.
бесен
30.03.2012 15:46:49
1
10
Познавам Иван още от ученическите години СТРАХОТНО МОМЧЕ семейството му също! Как не и е срам на тая дебела свиня да го обвинява това невинно момче! Идва ли са ни на гости такава грозна капризна и зла жена не сме виждали!Още тогава му товорихме на Ванката че не е за него но понеже е много добър я траеше!Какви глупости само е наговорила сигорно здраво си е платила!Госпожа Касабова да се стегне малко защото това говори лошо за нея и БЕСОВЕ!Веднага да напише друга статия която да се каже истината!!
27.
kozta-
30.03.2012 15:38:52
1
19
Az ne moga edno da razbera,kak si pozvolyavate da snimate deteto ,i da razkazvate za negovata istoriq.
1- nikoy nyama pravo da komentira 4e deteto e osinoveno.
2- az poznavam semeystvoto na basta mu,Rusanka ,Elena ,Ivan i basta mu Georgi,ami ne smyatam 4e sa ne normalni xora 4e da ne razberat ,ako e imalo takiva izvrasteniya s deteto.
Taka dobre go gledaxa,4e 4estno kazano ot tuk razbrax 4e deteto e osinoveno,s taka obi4 go obgrajdaxa.
Az susto sum bil jurnalist i znam kolko e vajno nyakoy da 4eta materialite ,no vse pak ima myara,granica do koyato tryabva da se spre.Otvraten sum ot pisanoto ne samo kato poznat na Ivan Panayotov,no i kato 4itatel na Besove.
Ima politika na pisane,spazvayte ya molq Vi.
26.
оги
30.03.2012 15:09:14
7
3
до съдия-само българите крием тези неща,до кога с това мислене,детето трябва да знае за да го преодолее докато е малко,а не да порастне с омраза и злоба към другите деца и после към всички големи
25.
Б.С.Т.
30.03.2012 14:04:30
2
18
Хора, познавам това момче Иван, не сме близки, но ми е колега. Момчето е изключително добро и интелигентно. Не допускам тази история да е истина. Жена му отдавна прави опити да го саботира, ходи при началниците му да иска от тях да го уволнят, злепоставя го постоянно. Преди това беше измислила и други истории, но това е вече прекалено и преминава всякакви граници на разум и морал. Някой сериозно трябва да се заеме с тази жена. А детенцето според мен докато се решат тези проблеми трябва да го отделят и от двамата, за да не го залива постоянно тази помия.
24.
съдия
30.03.2012 14:03:45
2
13
Касабова, явно не си взела поука от осъждането си.Нищо, че си завършила право в БСУ, все пак можеше да си направиш труда и са си припомниш чл.145ал.2 от НК. Защо в статията си, която незнаям с какъв ум си написала и публикувала разкри тайнатанаосиновяването на това дете.
23.
запозната
30.03.2012 14:01:12
15
2
Не искам да съм на мястото на адвокат Цонева, тя и майка й Вида много добре се грижат за момиченцето, винаги е хубаво облечено
22.
запозната
30.03.2012 14:01:06
12
1
Не искам да съм на мястото на адвокат Цонева, тя и майка й Вида много добре се грижат за момиченцето, винаги е хубаво облечено
21.
ЖИЗЕЛ
30.03.2012 13:56:59
12
1
да ви кажа,че и детето не е на ред освен майката,осиновените деца са генно обременени
20.
Тончева
30.03.2012 13:51:51
3
9
Директорката на Слънце градината също е замесена и тя е пример как не трябва да се възпитават деца.Малоумна и комплексирана леля.
19.
Иванови
30.03.2012 13:20:41
2
7
Значи много хора знаят за това-съд,прокуратура.Питайте и Закрила на детето в Бургас,може истината да излезе наяве.Ама тази майка май не е наред...
18.
Вили
30.03.2012 13:18:20
0
21
Случайно се запознах с тази Силва!Не й вярвайте на нито една дума!Тъжно е за детенцето!
17.
ПАВЛОВА
30.03.2012 13:15:43
0
3
СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ИНТИТУЦИИ ДА ПОМОГНАТ НА ДЕТЕНЦЕТО.ЖАЛКО ЗА НЕГО!ВСИЧКИ ДА ГО ВИДЯТ НА ПОКАЗ И ДА ЗНАЯТ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА!УЖАС!ГОРКОТО ДЕТЕ...
16.
NEMO
30.03.2012 13:13:05
0
2
МАЙКА-mi kato si shmatka,6te shte te prebiva,az na takiva kato teb im vikam ''MAZOHISTI'' Ama pri vs jenite,tova e 4esto qvlenie!!!
15.
Станислава
30.03.2012 13:13:02
0
7
Тази адвокатка нормална жена ли е...?
14.
Станислава
30.03.2012 13:12:59
0
7
Тази адвокатка нормална жена ли е...?
13.
mm
30.03.2012 13:03:25
0
13
Жалко за бащата на това детенце.Тази свиня ако има сметки за разчистване как е могла да използва такъв гнусен сценарий.Не вярвам на нито една нейна дума.Бащата и родителите му отгледаха това детенце.Тя е луда по всичко си личи.
12.
МАЙКА
30.03.2012 13:00:29
7
6
Съчувствам на тази майка,защото и моят бивш съпруг беше такъв изрод - пребиваше ме от бой пред децата ми, сега съм добре,сама си ги гледам, сина ми вече е на 17 години.Оправяме се без него,даже по-добре. Но този полицай трябва да бъде разобличен,не знам защо компетентните органи се мотаят,трябва да кажат дали е виновен,горкото детенце, явно няма късмет.Кажете дали майката добре се грижи за него
11.
K.
30.03.2012 12:30:31
3
13
Аз не бих позволила детето ми да бъде изтипосано в медиите по такъв начин- снимка, трите имена, къде ходи на детска градина... Хайде, досега само адвокатската гилдия и полицаите са знаели за случая, сега вече всички майки на деца от групата знаят... А не може да си представите колко злобни хора има наоколо, които с подмятания и коментари могат допълнително да натоварят детската психика... Дано истината излезе наяве и дано с детето всичко да е наред...
10.
besove urodi
30.03.2012 12:24:39
1
2
beove urodi
palni ste.
9.
Ivanov
30.03.2012 11:54:39
0
18
Koйто познава Цонева сам ще си отговори на въпроса защо прокурорите си дават отводи. Жалко за детето и бащата.
8.
Съученичка
30.03.2012 11:42:17
0
25
Познавам Силва още от училище "Кирил и Методий". Тя е мега истеричка,просто й хлопа "дъската". Не вярвам на нито една нейна дума. Това не е находка,а поредната скалъпена история на "Бесове".
7.
А. До номер 2
30.03.2012 10:58:29
2
7
Не съм прост , "ве" ! Каззвам че пишат че събитието се е случило във вторник, и ако си погледнеш календарчето за месец март, 2012, ще видиш че 27 март се пада вторник. Както и датата на снимката 27 , но февруари, 2010.
Номер 2, не съм искал да провокирам негативизъм в теб . И ако искаш да знаеш , дори не съм помислил за снимка на момиченцето нещастно или малтретирано. Явно ти си човекът с болния мозък.
Бесове, браво ! Махнахте си фалшивата дата.
6.
dd
30.03.2012 10:48:55
4
27
Горкият човек! Тази адвокатка е луда! Добре, че се е развел. Да бяга далеч!
Била богата- бати богатата- с 2 панелки! Аз по-скоро бих призовал Касабова да се сезират съответните служби, че психично болна жена упражнява психически тормоз над 4 годишно дете!
5.
gad
30.03.2012 10:22:22
6
18
Циркаджийски адвокатски номера,жалко е че се въвлича едно невинно дете в целя случай
4.
gad
30.03.2012 10:22:18
2
13
Циркаджийски адвокатски номера,жалко е че се въвлича едно невинно дете в целя случай
3.
gad
30.03.2012 10:22:17
1
14
Циркаджийски адвокатски номера,жалко е че се въвлича едно невинно дете в целя случай
2.
до 1
30.03.2012 10:20:03
8
10
Много си прост ве, коя майка ще даде да му снимат измъчното дете, как ще му го причини... много ясно, че ще сложат снимка на която е усмихнато детето да се види, че някога е било щастливо... или искаш снимка на бащата докато се гаври с дъщеря си за по-голяма достоверност и професионализъм???
1.
А.
30.03.2012 10:11:48
5
10
Абе, Бесове, абе Касабова! Каква е тази снимка с този нелеп коментар отдолу? Какъв вторник , какви пет лева? На снимката датата е 27.02.2010 година. Вие сте мега големи празняри, за да не си направите труда поне една актуелна снимка да направите, или пък нямате нужните умения , за да махнете датата от снимката , за да не ставате за смях.
Четях ви много преди време , сега обаче с всеки изминал ден все повече ме разочаровате.... с новини, със снимков материал... станахте "чалга" сайт- само комерсиализъм, без капка професионализъм.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори