×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

4-годишната Александрина бие кукли и учи децата как да лапат биберон


4-годишната Александрина бие кукли и учи децата как да лапат биберон
Директорката на детска градина „Слънце“ Ели Драголова: Викайте час по-скоро независим психолог, губим детето – агресивно е, престана да се храни и не спи!
Тема в развитие
виж още
скрий
01 Април 2012, Неделя, 14:01 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимки авторката и архив

Обяснява на момиченцата, че така трябвало да правят татковците им, докато компетентните органи в Бургас бавят разследването на случая с полицай Панайотов

Разкритията на Бесове.бг за случващото се в бившото семейство на бургаския  полицай от сектора за борба с икономическите престъпления – Иван Панайотов, взриви общественото мнение и го раздели на две: за и против обвиненията на екссъпругата Силва Цонева в педофилия и разврат, упражнявани върху законната им дъщеричка Александрина, осиновена като 5-месечно бебе по време на брака им.
Днес ще продължим нашето независимо разследване със становището на Ели Драголова - директорката на детска градина „Слънце“, която посещава 4-годишното момиченце. Стремежът ни е да подтикнем компетентните органи да си свършат час по-скоро работата и да преценят извратен ли е полицаят, трябва ли да бъде отстранен от служба и арестуван или всички нападки на бившата му съпруга Силва са плод на нейното отмъщение след разтрогването на брака им през юни миналата година. Правим го с цел да се обърне внимание на детето, чието състояние се влошава с всеки изминал ден, докато прокурори, следователи и социални работници се мотаят, имитирайки работа и вероятно отказвайки да заемат позиция срещу влиятелните родители. Цонева е известна адвокатка по наказателни дела, а полицаят разследва тежки икономически престъпления. Нашето проучване сочи, че и двамата имат  връзки на различни нива в съдебната система и в МВР, поради което всяко нарушение на статуквото в полза на едната или другата страна, би предизвикало трус с изкарването наяве на смърдящи мафиотски връзки, наложени в годините между представителите на местния елит.

Ето какво сподели директорката Ели Драголова, при която бе наш екип миналия вторник:


Когато родителите доведоха Александрина за първи път, аз видях едно красиво, добре облечено, умно и жизнено дете, то преливаше от енергия. Настанихме я в групата на госпожите Желева и Стоянова. До лятото на м.г. момиченцето се развиваше много добре. Тогава, последователно, един след друг, при мен дойдоха бащата Иван Панайотов и майката Силва Цонева. Разбрах, че имат развод и между тях е започнал спор за детето – кой и кога да го взема (по това време детето е на 3 годинки и 4 месеца, б.а.). Оттогава Александрина започна да се променя, някаква тревожност се появи –  несвойствена за дете на нейната възраст агресия – съм всички деца в групата, независимо от пола. Напада ги и удря. Наблюдаваме я и не допускаме да се стига до нараняване.

Ако няма възможност да прояви агресия спрямо дете, тя бие куклите!

А такова поведение е сериозен сигнал за педагога. Когато следобед ги сложим да спят, не заспива, мята се в леглото, започна да се усамотява и да смуче пръст, което вече е знак за регрес в развитието.

 В средата на октомври майката представи съдебна заповед от Районен съд Бургас, съгласно която на бащата Иван Панайотов се забранява да я приближава на по-малко от 200 м, т.е. - нямаме право да я даваме на него, ако дойде да я вземе. Тази заповед още е в сила, тъй като тече дело срещу Панайотов в съда по закона за защита от домашно насилие.
Около Нова година Александрина стана превъзбудена и нервна, но това не се дължеше на приближаващите празници с очакването на подаръци, както е нормалното при децата на нейната възраст. Около Коледа при мен дойде сестрата на полицай Панайотов – Елена.

Елена много плака, каза, че е приготвила подарък и иска да вземе племенницата си, за да й го подари.

Беше трогателна картина, много ме моли и плака, но аз не позволих на лелята да я види. И добре, че съм постъпила така, защото малко по-късно се случи нещо недопустимо: момиченцата от групата си играели с куклите, сред тях била медицинската сестра Павлина Георгиева. Тя на два пъти чула с ушите си какво казва на връстничките на висок тон Александрина: „Аз на моя татко му лапам чурката, той казва, че всички деца правят така, това е голям биберон и трябва да се лапа, после плюя“. Веднага бях информирана от Георгиева, притеснихме се, че  тези реплики момиченцата ще ги запомнят и ще питат родителите си дали е редно да се прави така. Датата беше 7 март т.г. Алармирах по телефона бургаския отдел за закрила на детето. Написах писмо и го входирах. Началничката Елена Инджова изпрати в градината социалния работник Иванка Стоянова още на другия ден – 8 март. Пред Стоянова  медицинската сестра предаде всичко, което е чула, дума по дума“, казва директор Ели Драголова.
(Между другото,  Елена Инджова и Иванка Стоянова от бургаския отдел „Закрила на детето“ знаят за проблемите в бившото семейство  от поне три месеца по-рано, тъй като те са първите сезирани от майката Силва Цонева. Тя ги моли да вземат отношение и да проведат разговор в момиченцето. Разполагаме с копия на официалните й молби. Действително Стоянова изслушва детето насаме, но съставя такъв протокол, от който не става ясно дали изобщо има проблем. Силва Цонева разбира, че няма да получи подкрепа от социалните работници в Бургас, тъй като, по думите й, полицаят е заплашил служителките на отдела, че ще ги дискредитира с информация, която  му е известна във връзка с работата му като полицай. Затова майката и детето заминават за Стара Загора и там, на 18 януари т.г.,  са изслушани от тричленна комисия на Старозагорския отдел „Закрила на детето“ - протоколът ще публикуваме в една от следващите части на драмата, б.а. )
Ето какво казва още Ели Драголова: На 9 март бе свикана комисия с членове – аз, прокурор Ангел Ангелов от Окръжната прокуратура, представители на РИ на МОН и на дирекцията „Социално подпомагане“ - отдел „Закрила на детето“. Повикан бе полицай Иван Панайтов. Честно казано, той се държа и отговаря по начин, от който

не можахме да си направим категоричен извод, че е блудствал с детето.

Но Панайотов е полицай и би могъл да симулира невиновност предвид професията му, ние не сме детектор на лъжата. От друга страна, възможно е, просто да е натопен от бившата си съпруга след развода. Не мога нищо категорично да кажа. Разпитаха и мен за поведението на Александрина в детската градина. Казах им, че не бива да се губи време, защото майката на момченце от същата група, вече бе ходила при една от госпожите да пита за едни биберони. Родителите вече знаят затова, което децата им дискутират в детската градина и са обезпокоени!  Нещо повече – в началото на март трябваше да рисуват картички за 8 март. Възпитателката попитала Александрина дали майка й ще хареса подаръка и между другото, тъй като я наблюдаваме, вметнала въпроса: „Кой друг ще й даде подарък, само ти ли?“ Отговорът бил апатичен, без злоба, отнесен, но звучал и объркано. Момиченцето казало: „Нямам баща, не искам да имам повече баща, на мама подарък ще  дадем аз и баба Вида“.

Работя дълго време с деца, никога досега не съм имала толкова сложен случай, в който не долавям кой е виновният. Това, в което съм сигурна, обаче, е че трябва незабавно с Александрина да разговаря психолог – независим и много добър професионалист. Който да не е от Бургас. Нямаме време – губим детето!“.

Очаквайте утре продължение от разказа на майката Силва Цонева след развода с полицая, както и неговата версия. Подчертаваме, че 42-годишният Иван Панайотов – служител  на ОДП-Бургас, смята, че е жертва на недоскопосания закон за защита от домашно насилие, според който всеки съпруг може да бъде натопен, омерзен и осъден. Междувременно неговата майка Русанка и сестра му Елена се обадиха в редакцията, те също искат да говорят и защитят своята позиция на роднини, които са се грижили всеотдайно за Александрина.

В категории: Лична драма


43
Коментара по темата
43.
една майка
09.11.2012 20:06:00
0
1
Абе Касабова като се пишеш голям журналист я вземи да отидеш до градината на Ели Драголова и да поразпиташ ей така съвсем непринудено -как е детенцето ,как се държи ,какво говори ,кой и кога го води ,да поразпиташ дори и родителите за които си написала и всичко да го напишеш или най- добре да пуснеш на видео - ама не ти стиска - защото знаеш че си платена и няма да са доволни тези които ти платиха - а пък само колко е просто ,,,,,повече от жалка си ....!!!
42.
до Силва Цонева
26.10.2012 21:11:15
0
0
Силва ти си за убиване - смаза ми детето ...как ще се оправи и колко време ще мине за да се вразумиш поне малко ,че всичко е против детето и губи само и единствено то ,престани и се разкай за всички лошотии които причиняваш -нищо хубаво не си направила на никой в тоз живот - погледни се малко отстрани!!!
41.
един луд българин
21.10.2012 12:20:30
0
1
Александрина е много умно дете, но е много агресивно при общуването си другите деца. А адвокат Силва Цонева не престава да се напива с бяло вино и да пише глупави смс-си. Опита се да използва духовниците от манастира "Свети Георги" в Поморие за своите пъклени цели, но си замина меко казани сконфузена. Гледах я в предаването на Милен Цветков и моето мнение, че той не ѝ повярва, защото е добър психолог. Срещнах се с Иван Панайотов и съм сигурен, че той е несправедливо наклеветен. Стесиран е, но ще му мине. Истината ще възтържествува! Жалко за детето!
40.
ПАС
30.09.2012 12:13:14
0
3
СИНДРОМ НА РОДИТЕЛСКОТО ОТЧУЖДЕНИЕ (PAS)
от Урсула О.-Коджо и д-р Петер Кьопел
Прочетете линка към по горното и тогава тръгнете да коментирате .Най-често синдромът възниква след целенасочено проведена кампания за очерняне на родителя-мишена, който трябва да бъдe отстранен от контакти с детето. Целта на родителя-отчуждител е да спечели родителските права в съда. Отчуждаването от единия родител е прогресивно задълбочаващ се процес, който води до пълно намразване на мишената в тежката форма на синдрома.- PAS означава безкомпромисното обръщане на детето към единия – добрия, обичания - родител и също толкова безкомпромисното отвръщане от другия - лошия, мразения - родител в контекста на конфликтите за родителските права и правото на лични отношения на родителите с децата.-Засегнатите от PAS родители са “нормални” бащи и майки, които обичат децата си и са обичани от тях. Отблъскването засяга този родител, с който детето не живее в една къща, който няма родителските права или ги упражнява наедно с другия родител и има или е имал право на лични отношения.-Родители, които програмират децата си срещу другия родител, действат първично от паническия страх, че ще загубят и децата си. За да се отърват от него, те създават с децата си тясна коалиция, до която никой друг няма достъп: “Ние срещу останалия свят”.-Настройването на детето срещу единия родител е толкова по-лесно и бързо, колкото по-малко е то.-Раздялата на родителите е свързана с пораждащ страх и дълбоко разочароващ опит. Несигурност, неразбиране, безпомощност предизвикват у детето чувства на тъга, самота, ярост и гняв. Развитието на PAS може да допринесе за отреагирването на насъбралите се чувства към другия родител. Тази канализирана форма не само се разрешава но се и предизвиква от отглеждащия родител. Но това съвсем не означава, че експонираните емоции на детето са лично негови. Истината е, че емоциите заразяват децата, които живеят в климат на отрицание и гняв срещу единия родител. Те попиват това настроение много бързо и в следствие изразяват предадени чувства, без да знаят защо са заредени така.-PAS последиците върху разстроеното детско пoвeдeниe се изразяват в агресивност, импулсивност, eмoции на омраза и гняв към околните и себе си.
39.
NOVA TV
20.09.2012 13:40:49
0
0
Напълно подкрепям коментара на "BTV"
ясно е наистина ,че от средата на октомври бащата не си е виждал дори детето - Бургас не е много голям град и разбрах, че другия месец ще стане 1 год и все така ще си остане - не може дори да го види - защото тази лудата Силва няма спирка пред нищо само тя да е добре - не и пука за детето това е ясно щом се крие и не е финализирала нещата досега - а само и единствено тя е най – заинтересована, ама ще излезе че тя е за прибиране и не може да докаже нищо и така незнайно докога.Иване господ да ти е на помощ-не се отказвай !
38.
btv
09.09.2012 13:03:26
0
1
Абе хора я се спре малко с тази скалъпена история - "В средата на октомври 2011 майката представи съдебна ограничителна заповед – бащата да не доближава детето "- ,"Около Нова година 2011 Александрина стана превъзбудена и нервна"- това са 2 месеца от ограничителната заповед ,"Около Коледа при мен дойде сестрата на полицай Панайотов – Елена" , "но аз не позволих на лелята да я види " ,” И добре, че съм постъпила така, защото малко по-късно се случи нещо недопустимо:- само забележете от Коледа до март това са 3 месеца ,а пишат глупости ,подразбира се че и никой от семейството на бащата не е виждал детето щом е искала лелята само да я види и да й даде подаръци – и хоп чак на 7март 2012 вече директорката сигнализира за това „недопустимото” - ами как така става агресивно детето след 6 месеца след като има такава издадена заповед и бащата не си е виждал детето от средата на октомври до 08.03.2012 - обяснете ми че нещо не схващам май. Всеки който чете внимателно, а не през редовете разбира че нещо не й е чиста работата на майката и тя е докарала детето до това състояние – не виждам от написаното кой друг може да е – щом не е бащата заради заповедта остава само майката и никой друг – ясно е като бял ден .
Поредната долна и мръсна скалъпена история от една злобна и незаинтересована за детето майка ,която незнам какво ще спечели от цялата смърдяща скалъпена от нея гнусна история. Жалко за детето .
37.
burg
29.05.2012 15:16:37
0
1
Всичко това е заради една луда и болна жена и нейната майка на които изобщо не им пука за детето - тривиална история ,страда само детето най -много и хората които го обичат истински и не могат да направят нищо в случая ......
36.
burg
29.05.2012 15:16:35
0
1
Всичко това е заради една луда и болна жена и нейната майка на които изобщо не им пука за детето - тривиална история ,страда само детето най -много и хората които го обичат истински и не могат да направят нищо в случая ......
35.
555
25.05.2012 12:00:02
0
1
ДЪРЖАВАТА И ИНСТИТУЦИИТЕ НИКЪДЕ ГИ НЯМА - МАЙКАТА РАЗСИПА И ПСИХЯСА ДЕТЕТО И НИКОЙ НИЩО НЕ МОЖА ДА Й НАПРАВИ - ЖАЛКО Е .....
34.
555
25.05.2012 12:00:01
0
1
ДЪРЖАВАТА И ИНСТИТУЦИИТЕ НИКЪДЕ ГИ НЯМА - МАЙКАТА РАЗСИПА И ПСИХЯСА ДЕТЕТО И НИКОЙ НИЩО НЕ МОЖА ДА Й НАПРАВИ - ЖАЛКО Е .....
33.
555
25.05.2012 11:59:59
0
0
ДЪРЖАВАТА И ИНСТИТУЦИИТЕ НИКЪДЕ ГИ НЯМА - МАЙКАТА РАЗСИПА И ПСИХЯСА ДЕТЕТО И НИКОЙ НИЩО НЕ МОЖА ДА Й НАПРАВИ - ЖАЛКО Е .....
32.
srh
11.04.2012 20:32:09
0
1
vsi4ki sa ybivane smazaxa mi deteto tova e moiat grax i nakazanie
31.
srh
11.04.2012 20:32:09
0
0
vsi4ki sa ybivane smazaxa mi deteto tova e moiat grax i nakazanie
30.
запозната
04.04.2012 22:59:58
0
2
напълно подкрепям коментари от номер 15 до номер 24. пияна жена, болен мозък, жалко за детето и бащата!
29.
Бургазлия
02.04.2012 18:33:56
0
6
Всеки които познава и двамата родители знае, че всичко това няма нищо общо с истината и всичко е една долна манипулация от страна на Силва!!!
28.
ivgtod
02.04.2012 16:11:32
1
1
do tina .ti ma ky4ko anonimna navri si biberona v ystata ta dano stane6 po obektivna.ky4ka .
27.
ivgtod
02.04.2012 16:11:32
1
1
do tina .ti ma ky4ko anonimna navri si biberona v ystata ta dano stane6 po obektivna.ky4ka .
26.
ivgtod
02.04.2012 16:11:28
1
1
do tina .ti ma ky4ko anonimna navri si biberona v ystata ta dano stane6 po obektivna.ky4ka .
25.
ivgtod
02.04.2012 16:11:27
1
1
do tina .ti ma ky4ko anonimna navri si biberona v ystata ta dano stane6 po obektivna.ky4ka .
24.
адаша
02.04.2012 15:07:45
0
4
Компетентните органи спят.Незабавно отделете детето от алкохолно и медикаментозно зависимата жена.
23.
фантом
02.04.2012 11:43:43
0
3
до колкото знам никой не вярва на тази история, но жалко че Цонева намесва детето
22.
митко
02.04.2012 10:20:35
0
8
Не е необходимо да си психолог за да разбереш че всичко това е скалъпено от майката,още повече доколкото разбирам е и юрист.Жалко за съпруга,трудно ще доказва истината!
21.
3131
02.04.2012 07:52:07
1
11
към социалните-вземете спешни мерки и отделете временно детето от тези хора,имате тези права,историята тепърва ще се къдри,това са две институции,МВР и съд които ще спорят и ще защитават своите си хора,а детето ще откачи
20.
123
02.04.2012 07:28:29
1
26
Прави впечатление, че детето е добре по време на развода, Става агресивно веднага след него, а започва да говори за биберони едва няколко месеца след като е излязла ограничителната заповед на съда. Всяко дете на 4 години би забравило какво се е случвало с татко му през това време. Само на мен ли ми се струва или на всички им е ясно, че детето е докарано до това състояние именно от майката. Познавам я и знам, че е луда.
19.
Петя
02.04.2012 06:58:22
0
11
Хора,помогнете на детето!Оставете тази майка -тя явно е за психо.Те с бащата да се оправят,ами детето , детето ...
18.
OBEKTIVEN
02.04.2012 05:14:43
2
11
E,KASABOVA,PREMINA VSEKAKVI GRANIZI S TAIA TVOIA PROSTOTIA. OT DNES IMASH EDIN CHITATEL NA TVOIA SAIT PO MALKO.
17.
лекар
01.04.2012 19:53:49
0
16
Нещастно дете.Родило се така и от люлката го е залюляла мъката. Паднала му се "майка", а по добре би било без нея. Тази жена е за лекар. Не познавам бащата, но знам, че преди да постъпиш в МВР минаваш през психотест, а за адвокат такъв не се иска.
16.
1616
01.04.2012 19:22:58
1
14
престанете с тази лудата да ни занимавате. кой не я познава само той не знае какъв болен мозък е. с майка си са вечно на хапчета и алкохол.това е една свиня която има комплекси и се чуди как да ги избива. помогнете на детето да излезе от тази пияска и луда среда докато не е станало късно.
15.
Една Майка
01.04.2012 18:55:41
1
21
незнам защо но ми се струва доста зле скалъпена тази историйка.
1)Интересно ми е как едно 4-годишно дете е в състояние да навърже толкова сложно изречение като това което е чула сестрата в детската градина?
2)много по-лесно е да се види какво ще направи детето на куклите ако му подскажат коя кукла кой е стига това да не се изопачи като всичко останало.
3)как се е случило това като е имало ограничителна заповед?
4)и накрая-как едно дете на 4 години би успяло да говори за такова нещо ако се е случило?
не съм психолог но ако това е истина детето би се свило и не би контактувало с никого от срам,независимо какво му се обяснява.или просто щеше да страни от другите-а не да е агресивно,обикновенно агресия се проявява едва когато детето е прекалило с енергийни напитки или я вижда същата агресия от страна на мама!
14.
Началника на Владиката
01.04.2012 18:42:42
1
11
Началника му се казва Милен Димитров. По-долу е линка за връзка.

За съжаление е мега корумпиран и не му ли покажеш 10000евро няма да се мръдне.

www.rdvr-burgas.org/
13.
доктор Дре
01.04.2012 18:29:52
10
5
абе тоя още ли го държат на работа в полицията, как "човек" с такова поведение и с болна психика ще пази хората от изроди и престъпници, като той самият е изрод и престъпник и морално деградирал.Няма ли си началник този изверг да му разпише увото, какво още го дондуркат тоя :((((
12.
гепард
01.04.2012 18:19:40
0
10
Наистина доста мръсна история,жалко за детето.Ще излязат доста съмнителни връзки в бургаското правосъдие.А закона за домашно насилие често се използва за разчистване на сметки от слаби и отмъстителни съпрузи!
11.
Николова
01.04.2012 18:07:25
2
8
Не зная кой какво преекспонира в историята, но защо тя не ви харесва? Защото тайно си мислите за вашето мръсно бельо? Защото ,според вас, за тези неща не се говори, те си остават в семейството ли? Факт са обаче публикациите на СЗО - всеко трето дете става жертва на домашно насилие, а всяко пето на сексуално от страна на роднините си. И да си завираме главата в пясъка, няма да променим цифрите в световен мащаб. Няма да променим и Фройд. За мъжките фантазии с дъщерите. Тук едва ли ще се разбере истината, но аз съм ЗА ДА СЕ ГОВОРИ ПО ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ПРЕДПАЗИМ ОЩЕ НЕДОКОСНАТИТЕ СИ ДЕЦА.
10.
МАЙКА
01.04.2012 17:42:46
5
8
Г -ЖО ТИНА, С КАКВО ПРАВО НАПАДАТЕ ДИРЕКТОРКАТА Г-ЖА ДРАГОЛОВА ТА ТЯ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН СПЕЦИАЛИСТ, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБЪР И ВСЕОТДАЕН ДИРЕКТОР. НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТРЕЧЕ И ФАКТА, ЧЕ ИМЕННО ПРИ НЕЙНОТО УПРАВЛЕНИЕ ДЕТСКАТА ГРАДИНА ПРИДОБИ ЕВРОПЕЙСКА ВИЗИЯ. Г-ЖО ДРАГОЛОВА БЛАГОДАРЯ ЗА ГРИЖИТЕ КОИТО ПОЛАГАТЕ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА.
9.
Mitko
01.04.2012 17:39:11
2
3
полицаите се гаврят както си искат стига да изпълняват поръчките на шефа си-директора на ОДМВР-БУргас

но така е. Корумпиран началник, корумпирани служители
8.
някой си
01.04.2012 17:30:09
0
7
abe ot besove,kakvo ni zanimavate s tiq gluposti,ne gledate li 4e deteto e podu4eno kakvo da kazva sre6tu ba6tata.pak i kato gledam maikata ,ne e mnogo nared,qvno D-r.Saqn q e iztarval.da vzemat da q osvidetelstvat taq svinq -maika,6toto stava sme6tna.
7.
Добавете
01.04.2012 17:28:38
4
6
крийте си децата, че тея полицаи могат да посегнат и на вас
6.
Тина
01.04.2012 17:26:17
3
6
Уволнение на директорката Драголова.При нея Слънце върви само надолу и се компрометира.
5.
дан
01.04.2012 17:22:14
1
14
не знам дали я познавате, но с такава майка могат да се очакват доста по-ненормални неща от случилото се
4.
dvkmklwevw
01.04.2012 15:24:18
0
3
dd e napalno prav ne e krasivo da se barka cqla balgariq
3.
dvkmklwevw
01.04.2012 15:24:15
0
2
dd e napalno prav ne e krasivo da se barka cqla balgariq
2.
dd
01.04.2012 15:06:20
0
7
Бесове, престанете да развивате тази грозна семейна история. Има си институции, които трябва да си свършат работата. Все пак не сте някои жълт вестник, а уважава от бургазлии медия.
1.
бръм
01.04.2012 14:40:56
3
4
Ужас, истински ужас, няма какво друго да кажа, а социалните да се хващат на работа.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование
Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори