Приготвено пилето по този начин, ще нахрани всички роднини
Насладете му се
Необходими продукти:
3 броя – Пилешки гърди
1 бр – Лук
400мл – Сметана
½ чаена лъжица – Индийско орехче
5 скилидки – Чесън
Черен пипер – на вкус, смлян
1 връзка – Магданоз
½ бр – Лимон
За пържене – олио и масло
Приготвяне:
За начало измийте месото и го подсушете добре с кухненска хартия. След като направите това, загрейте тигана. Прибавете малко количество олио и масло. Сложете там пилешките гърди и чесън – 2 скилидки. Месото го запържете добре от всички страни, докато не придобие златистокафяв цвят.
Продължете след това със запържването в същия тиган на лука до залатистокафяво. Прибавете чесъна и още малко количество масло. Вземете и изтискайте половин лимон в тигана. Всичките продукти трябва да се задушат за период от една минута.
Прибавете сметаната и продължете да готвите още, като разбъркавате постоянно. След период от 10 минути на среден огън прибавете наситения магданоз и месото.
Ястието е необходимо да се задуши за период от 5 минути. Насладете му се, да Ви е сладко!
ЦСКА с ново бразилско крило - Лео Перейра идва с амбиции и скорост
Традицията "Коледуване" оживя на площада в Царево
Британските власти натискат Абрамович: Преведи парите или ще те съдим
Гъста мъгла, лед и ограничения за тирове по магистралите - внимателно на пътя!
18 декември: Имен ден празнуват Модест и Севастиян - време за духовна сила и равносметка
Община Поморие награди най-добрите си спортисти за 2025 година
Мъгливо начало и слънчев край: стабилно време в четвъртък с до 13 градуса
Истината за връзката между Киара и Краси след финала на "Ергенът: Любов в рая"
Грипът удари Европа по-рано от обичайното с нов щам
Дженифър Анистън разкри тайната си срещу остаряването
Форбс отличи младия рефер и финансист Геро Писков в престижната класация "30 под 30"
Скандал в Барселона: Играч издал тайна информация на журналисти
