×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Управителят на бардак "Интрига" бил в чужбина, не знаел за убийството на Танев


Управителят на бардак "Интрига" бил в чужбина, не знаел за убийството на Танев
27-годишният Александър Стоидинов каза пред съда, че узнал за убийството на Георги Танев по разказ на компаньонката Джизел
23 Март 2012, Петък, 13:01 ч.
Автор: Добромир ДОСКАЧАРОВ, снимки: автора

Компаньонката Джизел му описала случката като спречкване, при което Горан - охраната на Танев, забил шамар на Динко

Управителят на фаталния бар „Интрига“ Александър Стоидинов заяви днес в съда, че бил извън страната в нощта на бизнесмена Георги Танев, който бе фатално намушкан с нож от негов служител и издъхна от огромната кръвозагуба на 24 март м.г., на разсъмване. Свидетелят бе пътувал от София специално, за да се яви на съдебното заседание, след като бе призован от адвокат Цветелина Куманова. Тя е защитник на подсъдимия за убийството Динко Сменовски, който и днес влезе в съдебната зала с покрито лице.
Името на Александър Стоидинов бе споменавано от персонала на заведението по време на предходните съдебни заседания, но досега личността му бе енигма. 27-годишният мъж се изправи облечен в черно яке и по дънки, носеше масивна златна гривна на дясната ръка, а на врата му се набиваше уникална татуировка на скорпион.  В началото на разпита съдия Петя Петрова поиска да разбере какви са взаимоотношенията на  Стоидинов със Сменовски. Стоидинов е бил управител до септември 2011 г. на нощния клуб, но твърди, че с подсъдимия не са се виждали от много по-отдавна. По времето, когато Динко Сменовски все още е работил като охранител на строежа близо до бар „Интрига“, той често се отбивал в заведението и постепенно се опознали с управителя. Стоидинов каза, че са имали приятелски взаимоотношения и когато Динко напуска работа като охрана, го взема под крилото си. В началото като шофьор на Александър, постепенно Сменовски става част от персонала на заведението, вършейки различни дребни задачи като разнасяне на каси с бутилки и купуване на цигари за персонала. Запитан какво знае за случката в нощта на 23 срещу 24 март 2011 г. Александър Стоидинов заяви, че е по това време е бил извън страната и всичко, което знае, е от разкази на персонала. Компаньонката Джизел му описала случката като спречкване, при което Горан (охраната на Танев) забил шамар на Динко и от там тръгнал скандала. По нейните думи починалият шеф на строителната компания е държал нещо остро в ръката си. Стоидинов каза,
че други работещи в заведението не са потвърдили това. Защитата и обвинението отправиха почти идентични въпроси относно подробности около убийството, но свидетелят не можа да даде повече информация.

 Георги Танев ще има паметник от черен мрамор на едно от централните места в гробищния парк. Днес се навършва една година от убийството му
Следобед делото продължава с разпит на вещи лица от София, които ще дадат разяснения около тройната психиатрична експертиза на Динко Сменовски. На този етап подсъдимият отказва да говори за убийството под предлог, че има амнезия.

Днес наш екип беше на мястото в Бургаски гробищен парк, където е погребан Георги Танев. В момента на гроба му е изградена черна мраморна основа с размери около 2 на 3 метра. Ще има специален паметник. Заради разположението си на централната алея, той ще се вижда от всеки посетител на гробищния парк в Бургас, който застане до църквата при входа.


В категории: Темида


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
13
Коментара по темата
13.
mongononspo
03.04.2012 17:26:55
0
1
vijdala sam kak tanev izliza s na goran priqtelkata,zashtoto sme v edna kompaniq az sa6to sam izlizala s nego i toi iska da spi s men za pari no mu otkazah i togava se razbesnq neznam kakvo mu stana no za sekundi pobesnq i napravo nebeshe sebe si ,mn se izplashih toi e naistina lyd, no te imaha neshto po mejdy si i beshe istinsko i beshe poveche ot lubov,dano samo goran ne se e ysamnil 4e priqtelkata mu izneverqva s shefa mu che togava she stane naistina opasno,priqtelkata na goran sega raboti kato servitiorka v edno kafe boss v kmompleks lazyr
12.
ioio
29.03.2012 17:09:43
0
0
mom4eto ve4e e na dominikana,a vie ste v pomiina qma,edva li go boli fara 4e si tolkova tap,na teb ako ti sko4at kvo...jena li 6te si ostane6 kenef
11.
Rasist
26.03.2012 16:22:58
0
3
Dinko e nevinen. Tanev e basolyten pomiqr i si polu4i zaslujenoto.
10.
Мал
23.03.2012 20:03:42
1
8
много нахвърляни тези плочки горе на снимката бе, егати отношението към гроба на "любимия шеф",ако така строи тази "фирма" както е нахвърлила небрежно тротоарните плочки , малииииии голяма любов, голямо чудо начиии
9.
ларша
23.03.2012 18:56:42
10
2
динко лагай полата и идвай в затвора ние те чакаме
8.
Аз
23.03.2012 18:01:18
2
13
Ами сам може да си отговорите на въпроса,защо Динко си крие лицето,много е близо до ума...Не е честно да се прехвърли вината върху това обикновенно момче, повече от вероятно е охранителя на Танев да го е убил,надявам се и съдията да го разбере,Динко всички сме с теб!!!
7.
дан
23.03.2012 17:46:03
1
9
така се случва със случайно забогатели полуграмотни малоумници, държащи се на обществено място като недосегаеми
6.
скръц
23.03.2012 16:27:31
4
3
абе коментиращите по долу,
като е толкова велик и смел Динко защо си крие лицето на всяко заседание?
5.
Бойко
23.03.2012 16:14:26
2
10
Динко е невинен,действал е адекватно и се е защитавал.Иначе щяха да го заколят на място ония психари, правилно е постъпил Динко, какво друго е трябвало да направи - да си сложи главата на дръвника пред танев ли?Динко е истински мъжкар и смел човек.Успех, Динко!!!
4.
Случаен
23.03.2012 15:02:48
2
8
Достатъчно сте мъчили и разпитвали това момче! Стига вече! Момчето е невинно! Най-вероятно Георги Танев е убит от охранителя си. Сега искат и правят всичко възможно да прехвърлят вината върху това невинно момче, което няма подкрепа тук в Бургас.Драги съдии, покажете, че има истинско правосъдие поне в Бургас!Оставам да наблюдавам развитието по въпроса.Успех, Динко!
3.
скръц
23.03.2012 14:31:01
1
4
Ироде, на тоя сайт това му е чара - снимките на трупове и гробове =)
Чакай да пораснат още малко и направо ще ги викат да снимат убийствата.
2.
Ирод
23.03.2012 14:18:05
1
6
Лошият вкус става все по-дразнещ! Кому е нужно да гледа снимка на гроб? Това ли е ключовият момент в статията? Че и коментар!

Вярно е, че има ненормалници, които се възбуждат от такива неща ама вие сте информационен сайт а не порно-такъв! Или може бе натам се стремите?
1.
MUTRO-BAROK
23.03.2012 14:15:40
2
15
МНОГО ПРАВИЛНО Бессове, МУТРИТЕ нА КРИМИ-ПРЕХОДА, ТРЯБВА И ИМ СЕ ПАДА ..... ДА СЕ ВИЖДА от ВСЕКИ ПОСЕТИТЕЛ на гробищния парк в Бургас."
ТАКА ХЕМ ЩЕ СЕ ОСВЕДОМЯВАТ КОЛКО МУТРИ СА ОСТАНАЛИ ВСЕ ОЩЕ ЖИВИ, А И ЩЕ ГИ БОДЕ СЪЗНАНИЕТО ДА НЕ КРАДАТ МНОГО ОТ ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА ..... ЗАЩОТО САЛ ЕДИН МРАМОР И КАМЪК ЩЕ ОСТАНЕ НАД ТЯХ .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори