Млечна рибена чорба - опитайте и няма да спрете да я правите
Необходими продукти:
- бяла риба по избор - 300 г;
- лук - 1 глава;
- магданоз - 1 корен;
- зеленчуци за супа - целина, пащърнак, морков и т.н.;
- масло - 1 с.л.;
- доматен сос - 1 к.л.;
- прясно мляко - 1 ч.ч.;
- нарязан магданоз - 1 с.л.;
- брашно - 1 с.л.;
- оцет;
- сол.
Начин на приготвяне:
Нарязваме зеленчуците на парчета и ги слагаме заедно с рибата да се варят в подсолена вода. Варят се на тих огън до увирането на рибата.
Когато е готова, я изваждаме и я слагаме в супник, а бульона го прецеждаме. Размиваме маслото с доматената салца.
Прибавяме брашното и внимателно го размиваме с прясното мляко. Наливаме го при рибния бульон и варим 10 минути на тих огън.
Преди да свалим рибената супа от котлона поръсваме със ситно нарязан магданоз и прибавяме малко оцет.
Заливаме рибените парчета в супника и поднасяме гореща, пише edin.bg.
 
													 
													 
													 
													 
													 Принц Андрю губи титлите си и дома си заради аферата "Епстийн"
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Принц Андрю губи титлите си и дома си заради аферата "Епстийн"
													
													
																													 
															 
															 
															 
															 
															 
															 “Златен век” за директорката на Държавен куклен театър - Бургас
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														“Златен век” за директорката на Държавен куклен театър - Бургас
													
													
																													 
															 
															 
															 
															 
															 
															 
														 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
							 
							 
							 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										
Мастер шефе! Ако сложиш едновременно рибата и зеленчуците, докато се сварят зеленчуците рибата ще стане на каша!!!