×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Хубавият хляб започва да мухлясва на третия ден, твърди експерт
  • Разбиха печатница за фалшиви банкноти в Шумен, създавани с хартия за дюнери
  • Ремонтират „Дунав мост” от румънска страна
  • Байдън обяви план за разширяване на достъпа до безплатни продукти за контрацепция
  • Директорът на НАСА е на посещение у нас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник


Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник
Народните избраници от „Величие“ с малки изключения са с добри визитки – образовани, с успешен бизнес зад гърба си
14 Юни 2024, Петък, 20:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Общото между тях е, че са инвеститори в „Историческия парк“, прави впечатление и че любимият на Американското посолство НБУ също е дал кадри за формацията

Сензацията от последните парламентарни избори – ПП „Величие“ спечели 13 мандата в 50-ото Народно събрание.

На широката общественост са известни само няколко от тях – т.нар. полковник Николай Марков, естрадната звезда Етиен Леви и бившият организационен секретар на ИТН Виктория Василева.

Любопитна подробност е, че идеологът на „Величие“ – бизнесменът Ивелин Михайлов, основател на Историческия парк в с. Неофит Рилски, например, не е депутат. Той изобщо не е бил в листите, независимо че изнесе цялата кампания на гърба си – и финансово, и организационно.

Непознатото "Величие" - кои са лицата на партията извън Марков и Михайлов

13-те депутати от „Величие“, с малки изключения, са с добри визитки – образовани, с успешен бизнес зад гърба си. Общото между тях е, че са инвеститори в „Исторически парк“ в с. Неофит Рилски.

Има и друга тенденция – че част от бъдещите народни избраници на формацията, са обвързани по някакъв начин с Нов български университет (НБУ), който е любим български ВУЗ на всеки един от американските посланици в България през последните 15-ина години.

Ето и кои ще са депутатите от „Величие“ в 50-ото НС:

Радостин Колев е общински съветник от коалиция ЗНС в Поморие. По информация на Флагман.бг той има малък строителен бизнес, завършил е средно специално, женен с две деца. Бургаският депутат е единственият без сериозен беграунд зад гърба си.

Доц. д-р Юлиана Матеева, която е народен избраник от Варна, например е преподавател по право във ВСУ „Черноризец Храбър“. Тя е бивш съветник на някогашния служебен министър-председател проф. Георги Близнашки (назначен от президента Росен Плевнелиев).

Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни

Депутатът от Велико Търново Павлин Петров е дългогодишен банкер, а понастоящем директор в компания за промишлено строителство, базирана в Павликени.

Росина Калинова влиза в 50-ото НС от Кюстендил. От биографията й става ясно, че е завършила юридическия факултет на русенския университет „Ангел Кънчев“, а след това и философската школа към Атинския университет с интензивно изучаване на новогръцки.

Ирена Негинова ще е депутатът на новата формация от Ловеч. От визитката й става ясно, че е завършила „Аграрна икономика“ в Стопанската академия „Димитър Ценов“ в Свищов. От 10-ина години е в бизнеса с производство на здравословни храни и напитки.

Ирина Негинова ще е депутат от Ловеч

Арх. Христо Борисов ще представлява Плевен. Той е завършил УАСГ, работил е дълги години в едно от най-големите проектантски бюра в България и участвал в изграждането на Медицинския университет в Плевен.

Николай Марков, експерт по национална сигурност, бивш шеф на Националната служба охрана, уволнен по времето на президента Георги Първанов, след като обяви, че гардовете са събирали информация за охраняваните от тях лица по заповед на тогавашния държавен глава. В последните години е преподавател и в Нов български университет, заради което получи критики, че е свързан с Американското посолство.

Дарин Георгиев е пловдивският депутат на „Величие“. Той е колоритна фигура, а според сайта Трафикнюз той е бивш наемен войник, а преди това се е кандидатирал за депутат от БНО. В последните години бил нещо като лидер на „частната гвардия от руски тип“ на президента на футболния „Ботев“ (Пловдив) Антон Зингаревич.

На снимката горе са Ивелин Михайлов и Дарин Георгиев, професионален войник, който според пловдивски сайтове, се е опитал да създаде "частна армия" в агитката на "Ботев", която да брани президента Зингаревич (долу вляво)

Депутатът на „Величие“ от Смолян също е интересна фигура. Става въпрос за Кристиан Карабельов, собственик на Ebikes.bg – компания за електрически велосипеди, бивш управител на СПА хотели. Интересен факт е, че той взе мандата на Тодор Батков-син, който бе кандидат от ГЕРБ-СДС.

Георги Куков става народен избраник от 23 МИР София. Той е на 61 години, фармацевт, бил е управител на аптека, а впоследствие създал собствена фирма за търговия с лекарства. Семеен, баща на четири деца. Справка на Флагман.бг в Търговския регистър показа, че основната му фирма „Прохелт“ ЕООД е с годишен оборот от 2,5 млн.лева и 10 наети служители.

Една от легендите в българската естрада Етиен Леви също ще положи клетва в Народното събрани следващата седмица. На по-младите зрители е познат от формата „Като две капки вода“, а по-възрастните го помнят като солист на група „Трик“, участник в многобройни забавни програми като „Супершоу Невада“, „Такси“, „Как ще ги стигнем…с Тодор Колев“ и други. Магистър е от Националната музикална академия, същата научна степен му е присъдена от Министерството на образованието и културата на Израел, а през 2023 година получава званието „Почетен професор“ от Нов български университет.

Естрадната звезда, познат на по-младото поколение от участието си в "Като две капки вода", ще стане депутат от "Величие"

Красимира Катничарова е друг от депутатите на „Величие“. От различни публикации разбираме, че тя е сред най-сериозните противници на ветропарковете, застъпник е на тезата, че „ветрогенераторите, които се намират близо до хората, вредят“. Председател е на екосдружение „Човек – природа – живот“.

Николай Марков е избран от две листи, ако влезе от София, ще отвори място за Ивайло Симеонов, но по-вероятно е да избере Пловдив-град, за да осигури достъп до 50-ото Народно събрание на Виктория Василева, бивш активист на СДС и отговорен секретар на ИТН. Още в изборната нощ политически анализатори обявиха, че „където отиде тази жена, носи 50 хил. гласа със себе си“.

Бургаският депутат от „Величие“ - строител от Поморие, който бягал от публичността, но знаел как да подобри живота ни

Списък на депутатите от "Величие" в 50-ото НС:

Радостин Колев Колев – Бургас

Юлиана Младенова Матеева – Варна

Павлин Стефанов Петров – Велико Търново

Росица Симеонова Калинова – Кюстендил

Ирена Николаева Негинова – Ловеч

Христо Симеонов Борисов – Плевен

Николай Марков – Пловдив-град

Дарин Димитров Георгиев – Пловдив-област

Кристиян Малинов Карабельов – Смолян

Георги Панчев Куков – 23 МИР София

Етиен Херцел Леви – 24 МИР София

Николай Георгиев Марков – 25 МИР София

Красимира Петкова Нинова-Катинчарова – Стара Загора

Резерви:

Ивайло Симеонов – Пловдив-град

Виктория Василева – 25 МИР

Виктория Василева е бивш отговорен секретар на ИТН. Според запознати - човекът, който е изградил структурите на партията на Слави в цялата страна
Николай Марков е любител на конспирациите, понякога разказва чудати истории, които не са за вярване. Той също така е хонорован преподавател от НБУ, а университетът се явява добра банка с кадри за "Величие"

 




Флагман.БГ България е с най-ниския държавен дълг в ЕС България е с най-ниския държавен дълг в ЕС 22/10/2024, Вторник 21:00 3
20
Коментара по темата
20.
Биляна
14.06.2024 16:01:00
8
11
Не че нещо ама защо когато пиша в подкрепа на ПП Величие коментарът не се публикува .Защо не искате да дадете шанс, на хората които са се доказали и знаят какво правят , за 35 години ни оправиха достатъчно,ако можеха щяха да го направят.На нас ни трябват хора които милеят за България, стига вече душмани,да видим какво ще направят и тогава да коментираме.
19.
Биляна
14.06.2024 15:52:46
10
11
Е и сега завиждате ли, всеки от тези хора се е доказал в живота,вие като не сте това е ваш проблем.Защо трябва да следваме като овце хората, които за 35 години само ни крадяха и нищо добро не видяхме от тях,нека дадем шанс на родолюбците и тези които милеят за България,ако и те ни предадат милост няма.Какво губим бе хора, ако тези можеха да направят нещо за страната досега щяха да са го направили, явно не стават.И между другото много хора искат да се върнат в България,но не и са бели роби, хайде стига сте плюли, да се хванем и да изградим България на ново и да я върнем на хората.
18.
Поморийския
14.06.2024 11:23:46
11
17
Този Радостин Колев е зет на о.з.ген. от Русия. Движи се с джип с руски рег.номера и парата идва директно от Русия. Тази партийна е новата "Атака" със "златния пръст"....
17.
оффф...
14.06.2024 09:29:54
18
27
Всички са инвеститори в Историческия парк, което значи, че всички са си ПЛАТИЛИ да са депутати
16.
13
14.06.2024 07:38:26
3
8
Поздравления! Запознал си се с админа на страницата. Открил си топлата вода, гле'й да я патентоваш по-скоро!
15.
Бухаххахахах
14.06.2024 07:08:13
6
11
Првмвнил се илия огледал се пак в тия
14.
Мяяяяуууууу
14.06.2024 05:31:11
29
27
Поредните руски кавали
13.
Копейкин
14.06.2024 00:12:44
15
24
Гражданското движение БОЕЦ сезира НАП „за шпионска дейност в полза на Русия“, извършена от Николай Георгиев Марков роден в Нова Загора от ПП „Величие“.
В сигнала на БОЕЦ се казва:
“(…) На 16.06.2023 г. в публична страница в социалната мрежа “МЕТА” (Фейсбук) с име “Николай Марков” е публикувана публикация със следния текст:
“Според тях, аз не правя нищо! А според мен, те.
Всеки ден получавам по разузнавателни канали десетки клипове за износ на всякакви оръжия за Украйна. Не ги пускам в мрежата по много причини. Изпращам ги по засекретен канал директно в Москва, за сведение и разпореждане. Моята работа си я върша както виждате, нищо не ме спира. Но си мисля друго! Защо структурите на Възраждане мълчат като риби по темата? Те не виждат ли какво се случва в техните общини или нямат видео камери? Защо не показват тези неща от парламентарната трибуна? А по други начини? Някаква съпротива да виждате?
Приказки много, но дела никакви! Патриотична нула.“
Страницата е легитимирана със снимка на Николай Георгиев Марков, по публична информация е негова и се администрира и списва лично от Николай Марков.
Според БОЕЦ, в текста на публикацията се съдържат данни, че лицето Николай Георгиев Марков събира и получава от неизвестни лица и източници разузнавателна информация, свързана с военната помощ, която България изпраща за Украйна, или поне така твърди той. Същият заявява, че това му е работата и че изпраща тази информация по засекретен канал директно в Москва, явно на руските разузнавателни служби. Същият твърди, че целта му е да предостави тази информация за сведение и разпореждане в Москва. От думите му разбираме, че той получава разпореждания от Москва във връзка с тази разузнавателна дейност, свързана с военната помощ за Украйна.
Руската федерация обяви България за вражеска държава и води повече от две години война срещу Украйна. България подкрепя официално Украйна и с решение на българския парламент предоставя военна помощ на Украйна. Информацията за конкретната предоставена военна помощ е класифицирана. Считаме, че в твърденията на Николай Марков се съдържат признания, че той извършва шпионаж в полза на Русия срещу интересите на България, като така застрашава националната сигурност на страната и предоставя класифицирана информация на вражеска държава…
П.П. яростен русофил, агент на чужда вражеска държава , канен като участник в интервюта за много руски .медии.
12.
Жълтопаветен Еврогейпарадчик
13.06.2024 23:15:39
21
20
поредното ГМО на посолството..... Марков е явен от около година
11.
Даа
13.06.2024 22:53:07
7
42
Инвеститори в "Историческия парк" отишли на тим билдинг в Народното събрание.Тепърва ще разберем ,кой е инвестирал в тях.
10.
T
13.06.2024 22:22:14
10
26
Дано да не се продадат !
9.
А ония
13.06.2024 21:27:43
12
40
Плондери , Мирчев, Ананиев или пък Дървото, по-ли стават!?
8.
очаквам
13.06.2024 21:24:41
17
14
скоро и яслите и детските градини да се обявят срещу него аджеба полковник или подполковник ли е?
7.
под прикритие
13.06.2024 21:12:47
7
18
Точно такива са, те не го крият. Всичките до един са отвратени от кой.
6.
мх
13.06.2024 20:57:41
27
48
Голям страх голямо нещо от тази партия. Толкова ли ви развалят схемите?
5.
Ами
13.06.2024 20:31:22
35
34
То тива са поредните мошенници.Я да кажат откъде им са парите и колко хора са завлекли.Тива е сгема на Бойко пак.Няма кой да повярва на такива хора Егати корупцията
4.
под прикритие
13.06.2024 20:25:11
26
47
Подполоковник човек на службите НСО(УБО)
Етиен Леви агент VIДС доносник на службите
Виктория бивша секретарка на ДПС депутата Христо Бисеров(държала Бисеров под ухо()() и око оiо и докладвала на служби)
После Виктория член на ИТН(подслушвала ДългияЧалгар) покле става човек на Радостин от М.Е.Ч(човек на ДАНС) за да мигрира в поредния ДСпроект Д(В)уличие
Ивелин Михайлов човек на ВКР В.Търново с пари на руски евреи с Израелски паспорти строи жилища и кооперациза палестински и сириски мигранти във варненски села маскирани като инвестетари с "пагриотични цели"
3.
Наивници
13.06.2024 20:19:57
33
38
Американското ГМО, Величие, просто излъга глосоподавателите си !
Още в ноща на изборите, запя съвсем друга плочо.
Ама службите, ама НАТО ама ЕС няма никокъв проблем.
2.
prez ivelin mihailov VELICHIE
13.06.2024 20:12:13
15
17
ima nai elitnite IT specialisti v darzavata.Mnogo skoro puskat iskustvenia intelekt v deistvie i poveche niama da ima nikakva vazmoznost da se krade.
1.
Мхм...
13.06.2024 20:10:40
13
29
Тва с цайсите става.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пишман дилър от "Меден рудник" се изпусна от страх пред ченгетата, изхвърли торба с марихуана Пишман дилър от "Меден рудник" се изпусна от страх пред ченгетата, изхвърли торба с марихуана Покрай него „изгоряха” и още двама, с които били заедно в най-големия бургаски комплекс Айтос празнува Димитровден с грандиозен концерт Айтос празнува Димитровден с грандиозен концерт Общината е подготвила богата програма, която започна още на 16 октомври и ще продължи до края на месеца Пожарна служба в Сунгурларе и ремонт на Ришкия проход - приоритети на кандидат-депутата Чани Стойчев Пожарна служба в Сунгурларе и ремонт на Ришкия проход - приоритети на кандидат-депутата Чани Стойчев Чани Стойчев  е добре познато име в политическите среди, той е бивш кмет на село Прилеп, където управлява успешно два мандата, а в момента е общински съветник Опитният представител на бизнеса Тошко Желев: Инж. Петър Кънев е лидерът, който ще ни изведе от хаоса в политиката Опитният представител на бизнеса Тошко Желев: Инж. Петър Кънев е лидерът, който ще ни изведе от хаоса в политиката Той е категоричен, че Петър Кънев е на правилното място и позиция и с времето се е доказал като професионалист в бизнеса си и като политик има безспорни качества Визия и вдъхновение: Първият випуск от програмата „Здравен асистент“ на УМБАЛ „Дева Мария“ се дипломира успешно Визия и вдъхновение: Първият випуск от програмата „Здравен асистент“ на УМБАЛ „Дева Мария“ се дипломира успешно Програмата ще продължи и следващата година с обучението на 50 нови специалисти Откриха супермодерна и съвременна детска градина в сунгурларското село Грозден Откриха супермодерна и съвременна детска градина в сунгурларското село Грозден Сградата разполага със спални помещения, учебна дейност, детски кът, площадки и санитарни помещения за нуждите на 72 деца Ужасяваща смърт застигна Петър Ужасяваща смърт застигна Петър Паднал върху бетонна площадка Андрей Рунчев ще наблегне над икономическото развитие на Бургас в бъдещото Народно събрание Андрей Рунчев ще наблегне над икономическото развитие на Бургас в бъдещото Народно събрание В новите индустриални зони, залегнали в управленската програма на ГЕРБ-СДС, залагаме на високотехнологични зелени производства с висока добавена стойност, каза кандидатът за народен представител под №105 в листата на Коалицията Проф. Иво Христов с вълнуваща лекция този четвъртък в Бургас Проф. Иво Христов с вълнуваща лекция този четвъртък в Бургас Събитието пред бургаската публика е с вход свободен Апартаментите в София поскъпнаха със 142% Апартаментите в София поскъпнаха със 142% Русе е на второ място в класацията
Затвориха попуярна пицария в Германия, сервирала пица с кокаин Затвориха попуярна пицария в Германия, сервирала пица с кокаин Заведението предлагало "Пица №40" в менюто, която е съдържала наркотика Дирят изчезнал българин в Гърция Дирят изчезнал българин в Гърция Снимката му днес е публикувана от централните издания, телевизиите също се включиха в акцията по издирване Инфарктна нощ в Молдова! С по-малко от процент надделяват евроатлантиците Инфарктна нощ в Молдова! С по-малко от процент надделяват евроатлантиците Президентът Мая Санду твърди, че Русия влага пари и други средства да накара хората да гласуват с "не" Съкровище на „Хизбула” в бункер под болница Съкровище на „Хизбула” в бункер под болница Израел обвини групировката, че укрива стотици милиони долари там, а от ръководството на лечебното заведение отричат тези твърдения Изобретиха летяща пазарска количка Изобретиха летяща пазарска количка Апаратът може да се движи по терени, недостъпни за конвенционалната количка Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Той е част от групата през периода 1978-1981 г. Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи "Чуй ме с жест" – картини, които говорят в сърцето на Бургас Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Певецът крещял и искал да бъде разпознат Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Юлия Навалная ще се кандидатира за държавен глава  Внучката на медиен магнат стана истинска дама Внучката на медиен магнат стана истинска дама Шарлот Фройд заряза мъжа си наркоман и размъкнатите дрехи
Бойко Борисов Бойко Борисов Въпросът е да победим така, че да направим правителство Виц на деня Виц на деня - Аз спя с мъжа ми три пъти седмично.
- А аз 1 път.
- Но ти нямаш мъж!
- Мислех, че за твоя говорим...
Виц на деня Виц на деня Пешо кара колата. Жена му все мърмори:
- По-бавно!
Тъщата опонира:
- По-бързо!
Накрая Пешо губи търпение:
- Край! Стига! Кой кара колата?! Ти или майката ти?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако внуците ви се скарат не за апартамента, а за казана за ракия, не си живял напразно!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори