×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни


Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни
Най-трудни за тези формации са първите няколко процента до влизането в НС
10 Юни 2024, Понеделник, 20:00 ч.
Автор: Тодор Беленски

Да не бъде уловен изобщо вотът за партия "Величие", която по всяка вероятност ще влезе в Народното събрание, сериозно излиза от рамките на статистическата грешка

Анализът на отминалите избори не може да започне без споменаване на кокошата слепота на социолозите. Да не бъде уловен изобщо вотът за партия "Величие", която ще влезе в Народното събрание, сериозно излиза от рамките на статистическата грешка. Грешните прогнози на социолозите касаят и други формации. Невидим за повечето агенции беше и резултатът на ПП "МЕЧ", ръководена от Радостин Василев. За сметка на "Величие" и "МЕЧ", социолозите надцениха резултатите на "Солидарна България" на Ваня Григорова  и "Синя България".

Победата на "ГЕРБ-СДС" беше очаквана от всички, както и огромната загуба на доверие от "ПП-ДБ". Този път "Възраждане" не направи голям скок, но затвърди позициите си. Затвърдени бяха и позициите на "Има такъв народ", които дори изглежда ще отбележат прогрес. БСП пък успя да съхрани подкрепата си, въпреки наличието на "Солидарна България" и "Левицата"

По отношение на "Величие" нещата са изключително интересни. Официозните медии обвиняват формацията на Ивелин Михайлов и Николай Марков, че е проруска. Същевременно през цялата кампания двамата повтарят в срещите си го градовете, че не поставят под съмнение членството на България в ЕС и НАТО и проблемът на страната е родната "мафия". Другите обвинения на близките до властта медии са, че "Исторически парк" е пирамидална структура, а Ивелин Михайлов е създал паравоенно формирование. Той отрича и двете обвинения.

Атаки към "Величие" има и от опозиционните структури, които пък приписват връзки на полковник Марков с "дългата ръка на американското посолство". Те прилагат като доказателство факта, че Марков преподава в частния Нов Български университет. Марков приема с присмех на няколко пъти тези обвинения. Не е за пренебрегване обаче негов призив отпреди години в интервю американското посолство да се намеси във вътрешната ни политика, защото иначе има риск от промяна на посоката към руска страна.

Прагматичният подход на Марков, както и този на Радостин Василев от ПП "МЕЧ", дават заявка за по-дългосрочно политическо бъдеще. И двете формации са новоизградени и тепърва формират свои структури. Пречка за голяма част от малките формации често се явяват опасенията, че нямат шансове за влизане в НС, което отказва част от избирателите да ги подкрепят, за да не изгубят гласа си.

Затова най-трудни за тези формации са първите няколко процента до влизането, какъвто беше и случаят с "Възраждане". Някои подобни структури така и не надградиха до успешен щурм на 4-те процента, както се случи с "Български възход". Други пък бяха "изядени" от коалициите с ГЕРБ, каквито бяха случаите на АБВ, ВМРО, Атака и т.н.

Дали някой от тези сценарии очаква и новите "рицари на светлината" предстои да разберем. Техният възход обаче показа две интересни тенденции. На първо място засилващата се роля на алтернативните журналистически канали, като най-ярък пример е този на Карбовски, който се оказа бастион за политиците с алтернативно говорене. Както и ефективността на обикалянето на страната и срещи с местните общности, в комбинация с развиването на собствени канали за информация.

Социалните мрежи също играят немалка роля. Като се започне от изграждането на обшностни балони, премине се през възможностите за огромен масив от безплатна реклама от Фейсбук до Тик ток и се стигне до компроматните войни и фабриките за тролове. Най-устойчив обаче си остава моделът на клиентелизъм и зависимости, който работи безотказно на политическото равнище на страната ни.


В категории: Политика


Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
43
Коментара по темата
43.
Жоре
11.06.2024 19:20:28
2
3
Те не могат да кажат колко нули има като се изписва 100000 без да ги преброят 1 по 1. Наистина е много забавно как бръкнаха здраво на мишлетата противни. Само напред и нагоре! Адмирации за полковник Марков!
42.
Гошко
11.06.2024 13:48:38
5
9
Бъркат ли ви Величие по джендърскиге дупенца, а??! Така и трябва! Вият ли неграмотните олигофренчета на умряло, значи всичко е точно.
Последователите на Симон Милков, дето търси любов с малки момченца, ще ми обясняват за измами и пирамиди!!
Над 100000 души са гласували за ПОЛКОВНИК Марков и Ивелин, вие даже не можете да броите дотолкова!!
41.
40
11.06.2024 13:31:43
2
3
Както и да се е стекъл животът Ви, посещавате Флагман. Това говори достатъчно, Ваше височайше преосвещенство.
И ние сме ходили на световни атракции, последно беше концерт на U2, но пя само единия.
40.
до 38
11.06.2024 13:04:35
6
2
Я какъв многознайко/многознайница се намерил/а! Прочети по-долу и виж колко струва стандартен билет. Запознай се и с мненията в Google.

https://ipark.bg/bg-BG/Ticket/PriceList

За разлика от теб, аз съм ходила по световни атракции. Животът ми наистина се стече така, че не съм имала неудоволствието да посещавам родните заслужаващи си, но мръсни, занемарени и депресиращи истински атракции от много години, както и новите бутафорни измислици за хора с коефициент на интелигентност равен на стайна температура. Та такива ми ти работи, неграмотна душицо с мания за Величие и превъзходство.
39.
Не са бели - червени са
11.06.2024 12:11:49
5
0
И не са рицари,а шарлатани
38.
36
11.06.2024 11:23:49
2
9
Не съм ходила в Исторически парк, ама било като в Равадиново. Там също не съм ходила, но сигурно е като в другите замъци. Я виж във ФранцЯ имаши някакви замъци, ама ги наричат там Шато. Не знам какво е Шато, но съм го пила. По-лесно ми е да пилея енергията си в интернет, вместо да си размърдам потния пърдялник до едно от двете места. Не за друго, за да имам лично мнение. Ама не. За по-лесно, ще си взема ощи идно кучи.
PS Цената и на ИП и на Замъкът е 30лв. за възрастни за цял ден. Една кино прожекция Ви е 15лв. Разпознахте ли себе си, душици дребни?
37.
varbata111
11.06.2024 10:44:12
0
7
Чета коментарите, гледам телевизия и стигам до един извод: българските гласоподаватели са прости! Това не го казвам аз, казват го самите гласоподаватели! Тези на ПП-ДБ, казват, че гласоподавателите на Възраждане са плиткоумници, и обратно, тези на ГЕРБ също били заблудени, тези на БСП били наивници, тези на ДПС не били българи и т.н. В крайна сметка живеем в демокрация и всеки може да си избира партията и хората, за които да гласува и това не го прави тъп, а го прави човек с мнение! Така че всеки да си гласува, за който иска, а другите следва да уважат мнението му, както и той тяхното и когато повечето хора са от едната страна, те ще диктуват правилата! Така работи демокрацията, хубава-лоша, по-добро не е измислено! Така че стига помия, има си органи за това! В нормалните държави всеки, които си позволи да сипе помия, която не може да докаже се наказва с глоба в размер на милиони, тука е национален спорт! Не е хубаво така!
36.
"Исторически" Парк
11.06.2024 10:13:03
10
3
Любопитно ми стана какво представлява и погледнах. Както и очаквах, оказа се не само безвкусна, кичозна и безполезна историческа бутафория, но и строителна площадка, все още в развитие! Това обаче не е пречело таксата за нейното посещение да бъде 50 (петдесет!!!) лв. още преди 4 години. Такава е и сега. Щедрост!;-) Но дори и в новите ревюта хората казват, че имало две сгради, парк и езеро, но разбира се капанчетата за заблудени туристи са налице. Няма да се впускам в подробности относно несъществуващата "историческа" стойност... Нямало никакво обяснение какво всъщност представляват пародиите на история, дори и на български, за да платиш още за екскурзовод. Важното е, че празноглавци могат да се снимат седнали на трон! ;-)

Всъщност заведение няма. Има някаква баничарница, в която се продават различни видове баници на цени от 3,70 до 5 лв. за 100 грама. На сайта се продават какви ли не глупости, като тениските им са 60 лв. Предлага се и настаняване в разни уникални и не толкова уникални сгради наоколо. Не са сметнали за нужно да покажат как изглеждат вътре или какви са цените им.

Един посетител го оприличи на двореца в Равадиново. Не съм ходила там, но останах със същото впечатление когато го разглеждах и четох мненията. Мнозина говореха и по темата пирамида/секта/измами. Тъй като много от ходилите там са местни хора, те явно са по-запознати с великия бизнес на новото Величие. Разбира се, има и един тон чудесни ревюта от роднини, познати, политически поддръжници (напоследък) и т.н.
35.
До 33
11.06.2024 08:14:06
1
1
Кво, кво каза ???
Поработи върху речника и изказа, щот не можем те разбра.
Но се съмнявам, че и това ще помогне. Да си прост е дарба божия.
34.
*********
11.06.2024 07:12:08
3
10
Абе, някой би ли казал имената на някой от жертвите на лихваир Ивелин покрай сектата Исторически парк? Няма да злорадствам, искам да изразя съчувствие и да спомена поне 1 в молитвите си. Много лошо се получава като живеем в мутренска държава и хората ги е страх дори да кажат че са измамени.
1 бе, 1 няма ли поне смелостта?! Ако продължавате да си мълчите цялата държава ще стане като Ветрино и няма да има кой да ви донесе пико и ганджа. Ало?! Наясно ли сте. Вие изобщо някога изкарвали ли сте ден без субстанции. Призовавам ви да спрете да мълчите, защото ще останете без дозата накрая и... не знам какво ви чака.
33.
До 26
11.06.2024 07:04:31
0
0
Безплатен семпъл от олигофренията, която проповядваш: говориш за полюции, а сервираш фразата "в светлинните на прожекторите". В светлинните?! Щом почна педалските си фантазии да ги ползваш като аргумент, ясно какъв микроб си. Лошо няма, без такива хора нямаше да е цветущ светът. Успех в безполезността, макар вече да си я постигнал!
32.
.....
11.06.2024 02:01:19
4
4
Хората са светнаха кво става, че и тия дето гласуваха за тия лопатари.

Фикрет, кво искаше да кажеш със ...жената, дебелия, измекяра ?
31.
To
11.06.2024 01:04:54
7
9
То явно е схема.Вкарват ги примерно и ще подкрепят герб с гласувания Схемата е проста за 2 клас.Абе хирата казал някой вече не ни вярват.Ще имаме по малък процент Айде виж ги тез двамата с тя оартия говори с тях ако ги вйараме да ни подкреоят.Нее тръдно хирата да се сетят Супер проста схема.Всичко е нагласено
30.
Фекрет Стораро
11.06.2024 00:32:18
15
7
гледам хората ги хвалят тия двамата нерези, погледните разследванията срещу тях. Историческата измама, парка от 5 години работи на загуба. Измекяр михайлов е завлякъл хора с над 200 милиона и никой не го бара. И Бог да я прости жената на оня Дебелия дето му викаха, дет броеше парите на ВИС жена му беше партия с Измекяра Михайлов
29.
До 12 ...Oпсс
11.06.2024 00:23:15
0
0
Пропуснах щот съм тъп.

Започни да правиш като вятъра, в тия горещи, влажни нощи.
28.
Morgen'
11.06.2024 00:16:23
0
9
...малкият камък обръща колата....ако не се окаже че са поредните измамници...
27.
Честито
11.06.2024 00:16:21
4
5
Имаме политически хермафродит - той може както да е проруски, така и пронатовски. Бизнеспроект, който улавя енергията на свободните електрони и я използва за да се пласира някъде където да го забележат и да му предложат нещо.
26.
До 12 от 1
11.06.2024 00:14:35
4
3
Сега забелязах словесните ти полюции, придружени с умствено безсилие.
Направо, интелектуалната ти импотентност води до психиатрични отклонения. Няма да ти казвам какви, все пак не съм лекар, но няма да го направя защото ще се чувствам отговорен за влошаващото ти състояние.
Лекувай се.
Искрено ти пожелавам да се оправиш, макар че се съмнявам.

Опаа, замалко да забравя.
Сега, като станахте евро атлантици, да не вземете да си спретнете една хомо дружинка. В което няма лошо, естествено. Само не забравяйте да излезете в светлинните на прожекторите, да ви бисираме 10-тина пъти , най малко.
25.
Aз съм
11.06.2024 00:11:13
4
6
Поредните лешояди.Прост народ,слаба държава.
24.
О
10.06.2024 23:26:31
6
4
О колко сме просто ,ако не сте разбрали тактиката на Възраждане и тия маняци са да лъжат при анкетиране като не казват за кой ще гласуват и така правят изненадите .
23.
Ужас
10.06.2024 22:27:46
9
12
Всички тъпаци в анкетите писали ,че са вишисти, иска им се познавам поне 10 човека гласували за подполковника и всички са плитко умници голямата част от тях за последните три години си смениха партият 6-пъти и почва голямото плюене после и за тия ще е така споко поредното разсейване на балъците .
22.
P.S.
10.06.2024 22:23:20
7
13
Изхвърлените от НСО бивши сталинистки фанатици и амбициозни кариеристи съвсем логично се натискат за събранието с едно твърде ясно чувство — на голямо разочарование от собстената си некадърност, на дълбоко огорчение за това, че греховете им бяха стоварени върху техните плещи, и на пълен цинизъм по отношение на вярност към обществото понеже са агентура на КГБ, служебен дълг и вяра в държавата. Тяхната естествена реакция беше да лъжат и мамят хората и да се представят за Величие и падение на куртизанките.
21.
По скоро
10.06.2024 22:16:33
1
11
Дебели рицари
20.
6matarok
10.06.2024 22:10:00
8
4
elementarno e da razberete ot kade rastat krakata na tazi partiq, cqlata im kampaniq be6e v youtube, algoritama ohotno podava6e tqhnite videa, youtube e amerikanski i ako tazi partiq ne e za amerikanskiq kurs to algoritama na youtube 6te6e da pravi taka 4e videata da imat po 200 gledaniq , na vazrajdane videata v youtube imat mnogo po malko gledaniq vapreki 4e imat pove4e simpatizanti v internet , tolkova e dostato4no da razberete na kogo sa tezi hubavci, te sa politi4eski injenering i otkradnaha 3-4% ot vazrajdane, koito bqha vajni za da moje vazrajdane da stane N1 ili 2 politi4eska sila
19.
Еднопосочен билет за Сибир
10.06.2024 21:56:25
7
13
Граматически неправилни конструкции, неспособност да изразяват дадени мисли, неправилна употреба на думите и техните значения. Това ли е електората на Величие? Един управлявал 100 човека и бил без образование. Я виж ти ,Маркович с граматическите грешки се качва на самолета за Сибирския федерален окръг на Русия.
18.
Хахаха
10.06.2024 21:54:42
0
22
Ее флагмал не ви ли е срам да правите подобни цитати "родната мафия" до вчера същата тази мафия ви плащаха за реклама и за това да не споменавате точно тази партия Величие .
17.
16
10.06.2024 21:44:08
18
13
Ти гледал ли си нещо от под- полковника рашист, това са си пратени агенти против ЕС и НАТО !!СЛЕПИ ЛИ СТЕ, ТЪПИ ЛИ СТЕ?!
16.
Въпрос?
10.06.2024 21:37:33
13
19
Някой от вас забеляза ли, че за местните избори фелдфебел Марков се беше залепил за Бачийски и обикаляше студията да обяснява, как трябва да се гласува за мандатоносителя на ПП-ДБ!
Какъв русофил, какви 5 лева, след като е в люпилнята на агенти на Америка за България - НБУ?
15.
Страхил
10.06.2024 21:35:43
18
15
Това са руски агенти за влияние, платени с кървави копейки, свирещи на патриотичната струна.Нищо ново.Няма ДАНС, няма контраразузнаване.Прост народ слаба, пробита държава!!
14.
До 9
10.06.2024 21:29:38
5
14
И станаха политически еднодневки...
Почнаха да разбират, че шега с народа не бива. При негласували 2 милиона и някаква малка част за гербавите, мислиш ли, че при наличие на някакъв катализатор , тези 2.5 милиона българи няма да променят политическите тъпоглави, които Ще управляват.
Много тъпо разсъждаваш, забравяш 1989, 1997 , майката с онова детенце, таксиджиите, журналистката от Русе, нищо не е забравено и се пише на сметката на самозабравилите се политици, а и Господ не ги забравя. Жал ми е за царя, защото баща му спаси България, но и той почна да получава шамари от съдбата.. да не дава никому Господ. Йончева със Станишката и те рано или късно ще ги целуни съдбата. Който се е подиграл с тоя кротък народ, хубаво не е видял.
13.
Платени
10.06.2024 21:17:35
3
36
Днес сутринта ги гледах по Нова тв и ги видях за първи път!Водещите ги разсипаха от глупави и провокативни въпроси!АКО БЕШЕ ДЕЛЯНЧО ДАЛИ ЩЕШЕ ДА Е ТАКА?ПЛАТЕНИ ЖУРНАЛЯ ДО ЕДИН В БГ.
12.
До 4
10.06.2024 21:07:41
14
19
Тъп е леко казано, защото вижда в черно и бяло картинката. Промитите мозъци, които мислят според емоциите си, а не според фактите са такива увредени. Напълниха им главите с това колко прекрасна и велика е Украина и изведнъж някакви орди се спускат да грабят, изнасилват и убиват. Та който каже че не трябва да се включим във войната на страната против Русия автоматично се дамгосва като "путинист". Малоумници. Орбан ли не беше путинист, Си Дзинпин ли не беше, Кисинджър, Костадинов и т.н. и т.н.
А Ивелин само каза директно, че трябва да се проритезират действия, с които България да дръпне напред, вместо да се набутваме с още и още кредити, за да помогнем на която и да е страна от война, с която нямаме нищо общо и в която не сме никакъв решаващ фактор. Но такива добичета като 1 винаги ще има, не бива да мислим за насилие спрямо тях, колкото и да е изкушаващо, най-малкото защото те сами ще се затрият.
11.
До 4
10.06.2024 21:05:43
21
11
Цяла България се смее на тея паляци.
...." Бащите и дядовците на опълченците са въшкари ....Левски е един измислен герой.... Русия е нашата единствена алтернатива ....и още ...многоооо.

Само едно .... Бегаиййй.
И не се занимавай с работи които надвишават умственият ти капацитет и още по малкия потенциал.
Suz , bakalam gutveren.
10.
Rtf
10.06.2024 21:03:57
5
6
Създаване на партия с лидер роден в Бургас и да не е с комунделска потекло консервативен да пробие на национално ниво.
Така, че и да си подхвърляте реплики кой какво казал тъпунгер селяндур от друг град не ме вълнува.
Не подкрепям никого от друг град, да го изпращам в София с моя глас и на познатите ми. Аре у леву всички....
9.
До 6
10.06.2024 21:03:21
4
27
Викаш друго беше, когато Сергей и Доган бяха в явна и официална тройна коалиция .
Други беше когато Орешарски прочете името на Дилян Пеевски като шеф на ДАНС...ДПС шеф на ДАНС.
Друго беше когато агент Гоце Георги Първанов връчи орден Стара планина на ДПС.
ДПС е бетонирано в държавата още когато бате ти Бойко е пазил Тодор Живков.

Ама това Бай Ганьо сте си късо паметни и определено далеч от минимално умни.
8.
Хахахах
10.06.2024 21:00:09
15
13
Поредния кон на КОЗЯК! Иииии малоумната измет кълве!
Току що по анал едно показаха графика, че за "Лайничие" са гласували хората на Възраждане и видите ли, те били много образовани, а до преди ден се твърдеше, че избирателите на копейкин са ниско образовани- ХАХАХАХАХХАХАХ
Кажете бе, мисирки козякски, що си въртите разпраните дирници, като ветропоказатели!
7.
Ем Ти
10.06.2024 20:52:33
12
20
Величие казаха, че до 2030г трябва да сме в ес и нато защото имаме договори, чиито неустойки сме неспособни да платим. След това може да се преразгледа членството и евентуално да се преориентираме на изток. Турците ще влязат в брикс и ще се превърнем в буферна зона. Затова неутрален статут е най-правилното. Евентуална война ще доведе до две паралелни национални катастрофи.
6.
Дааа
10.06.2024 20:46:35
7
21
Ние непрекъснато се оправдаваме с турското робство, когато не можем да направим нещо, а сме готови да се дадем на табличка на султаните, да си поверим съдбините на някои по-отговорни от нас хора, заяви Татяна Дончева.

Народа е ясно защо не гласува и не трябва да го виним. По интересни са "войниците" на еднокнижника гербаджии. Нека така да го напишем, имат на плещите си най-голямата отговорност за бъдещето на Булгария, че ако има поне малко българско в тях, ще гласуват против правителство с дпс. До сега играха за кражбички, за спасението на вожда си, но ако гласуват да управляват с турската партия, вече стават национални предатели. Същото важи за копейки, чалгари и т.н.
Веч няма връщане назад.
5.
Бургазлията
10.06.2024 20:34:54
14
28
Което значи , че фирма ГЕРБ ДПС са купили много гласове за меч и величие , а след изборите ще очакват подкрепа!
А социалистическите агенции провеждат едни фиктивни питания с едни и същи хора на които плащат!
4.
до 1
10.06.2024 20:26:39
20
23
или си тъп или платен... хората казаха, че са за България от първия ден
3.
От Исторически парк до 1
10.06.2024 20:26:12
13
26
При наличие на "Величие", останалите са безличие!
2.
Хахахаха
10.06.2024 20:15:53
5
47
Как да уловят вота горките социолози, като всички до един са го налапали до макарите на гуци и буци.
1.
.....
10.06.2024 20:09:20
26
38
До вчера русофили, от днес евро атлантици.
Браво, Голямо Браво.
ВЕЛИЧИЕ, ДА СЕ ЧЕТЕ ДВУЛИЧИЕ.

Това е меко казано, Вулгарно.
Да се изплюеш в лицето на електората си.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори