×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето


Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето
Летният сезон пълни джоба на изгладнели жрици на любовта, украинките почти превземат пазара
08 Юни 2024, Събота, 16:24 ч.
Автор: Флагман.бг

Туристите дават по 200 лв. на час за плътски ласки

Жени, предлагащи секс услуги срещу заплащане, масово се запътиха към Черноморието. Там вече агресивно примамват летовници по нощни клубове и кръчми. Съблазняват туристи и във фоайета на хотелите. Не е тайна, че предлагат услугите си открито и в интернет. В обявите си детайлно описват какво точно практикуват, възраст, килограми и дори пластичните си корекции, които илюстрират със снимки. Цените им видимо се различават от тези през изминалата година с около 50 лв. повече за час, коментираха за “Труд news” ползватели на услугите.

За Варна тарифата е от 30 до 200 лв. за 60 минути пълна програма, провери кореспондентът ни Даниела Фархи. Най-евтино се предлагат обикалящите нощем по улиците около Катедралата и жените над 40 г. Търговията там върви и в интернет, където има лавина от оферти със снимки, физически данни и детайлни описания на предлаганите услуги.

Най-високо вземат девойки, които владеят чужди езици, имат собствен терен и обещават пълна програма на клиентите, включително и еротични танци.

Обяви за платен секс има и от значителен брой украинки.

 За повече от час цените се договарят, като могат да надхвърлят 2000 лв. при нестандартни поръчки за цяла нощ.

Подобна е и тарифата за нощ забавление с проститутка в Банско за избралите горската прохлада туристи. Там за час взимат средно по 120 лв., провери кореспондентът ни за региона Светлана Василева. Тя стига до извода, че да си наемеш проститутка в курортен град или район у нас не е никакъв проблем.

Днешните жрици работят по европейски. Има си сайтове за компаньонки, поместени са реални снимки, има представени видове услуги и тарифа. Задължително в портфолиото на жриците се обявява какви езици владеят, колко килограма тежат, годините. Уточнена е и дестинацията и условията, ако наемеш столичанка, колко часа по-рано да я заявиш, за да дойде в Банско.

Според самооценката, жената може да иска и 300 или повече лева за 60 минути, като таксите определено са завишени в сравнение с миналия летен сезон. За уикенд компаньонка сумата стартира от 2000 лв., а всички допълнителни желания се доплащат на място, уточняват момичета в сайтовете. Клиентът поема и транспортните разходи. Повечето уточняват и какви услуги отказват да изпълняват. Освен секс игри, предлагат и релаксиращ еротичен масаж с ударна доза еротика и щастлив край.

Не са пропуснати и различните по предпочитания за интимност - има каталог и за хомосексуални и жигола. Евтините започват от 50 лева на час, но елитните взимат до 300-400 лв.

Въпреки тарифите, щом има предлагане, значи има търсене, щом могат да изкарат такива пари, да са живи и здрави, коментират шофьори на таксита по стоянките.

Според раздел “Разврат” от Наказателния кодекс 

Не проституцията е престъпление, а сводничеството
Доброволната проституция в България не е инкриминирана като престъпление, законът преследва само сводниците, в това число организаторите на публични домове или такива, които принуждават насила жени или мъже да проституират, уреждат им клиенти, извеждат ги зад граница или дават под наем квартири за секс услуги, обясниха юристи.

Тези престъпления и наказанията, предвидени за тях, са описани подробно в Раздел VIII “Разврат” на Наказателния кодекс. Там например са посочени като престъпления блудство или половият акт с непълнолетно лице, което се занимава с проституция. В такива случаи “клиентът” може да получи до 3 г. затвор по чл. 154а и от 1 до 5 г., ако от деянието са настъпили вредни последици за физическото, душевното или моралното развитие на пострадалия.

До септември 2022 г. в Наказателния кодекс същестуваше текст, според който с присъда до 2 г. затвор или пробация се наказваше “пълнолетно работоспособно лице, което продължително време не се занимава с общественополезен труд, като получава нетрудови доходи по непозволен или неморален начин”. По този текст прокуратурата можеше да търси наказателна отговорност от проститутките, но на практика това се случваше в много редки случаи, тъй като текстът се смяташе за остарял още по времето на “реалния социализъм”. Преди 2 г. Конституционният съд го отмени заедно с текста, който забраняваше просията.

Много опити, но все удар на камък. Идеята за легализация на проституцията нееднократно отхвърляна.

Да се легализира проституцията е предлагано нееднократно, като последно в Народното събрание, което в крайна сметка кове законите, подобен законопроект бе внесен през месец март 2015 година от “Български демократичен център” - бившата партия на бившия журналист и към този момент евродепутат Николай Бареков и свързвана с енергийния бос Христо Ковачки. В конкретика идеята бе предложена от страна на бившия народен представител от БДЦ Стефан Кенов.

Идеята на народните представители, предложили това, бе да се изкара на светло този бизнес, генериращ, по различни оценки, милиони левове оборот на годишна база.

Против законпроекта тогава обаче се обявиха редица неправителствени организации, като в крайна сметка идеята бе отхвърлена от мнозинството от народните представители.

Няколко години преди това - през 2007 година по време на Тройната коалиция, МВР и Националният борд по туризъм започнаха работа по създаването на проектозакон за легализиране на сексуалните услуги. Идеята на иницииаторите бе да се въведе контрол върху този вид бизнес, но пак законопроектът се сблъска със стена от съпротива в Народното събрание и в крайна сметка не видя бял свят.

Няколко години преди това, но със същия незавиден успех, легализацията бе лансирана и от лидера на Движението за права и свободи Ахмед Доган, но отново не бе приета от властимащите.

Инфлацията подгони и древната професия в Слънчев бряг - проститутките. Парите не им стигат. Тези, които решават да практикуват професията на терен, се озорват и прибягват до всякакви хитрости, защото трябва да си имат и квартира, а наемите са солени. Досега наемаха стаи в близките села до Слънчев бряг, но хазяите вече ги пресяват много зорко, тъй като квартирите им са търсени и от съвсем порядъчни туристи. Не ги искат, защото им е ясно с какво се занимават в курорта и дават предимство на семейства с деца.

Тегобите на жриците не свършват дотук. На всичко отгоре, профилът на туристите вече е доста по-различен. Все по-късно и по-рядко идват любимите им и мастити клиенти от Холандия.

А британците вече са по-стиснати, предпочитат да пестят от проститутки. Всеизвестно е, че те са любители на алкохолните турове и ако в края на такъв забършат компаньонка, то вече са свършили парите си и имат съвсем оскъдни средства за заплащане. Ако на сутринта тя отиде за още пари, англичанинът казва, че не помни и не є дава нищо.

Израелците пък по традиция пристигат първи в Слънчака, но ходят в казината, пренебрегвайки рязко платената любов. А чехите и поляците идват предимно със семействата си. Това съсипва бизнеса на леките жени и затова са решили да се маскират като камериерки. Така вдигат цената си, обясниха таксиджии от стоянките на комплекса.

Това е съвсем лесно за ромките, идващи в курорта да предлагат платена любов, тъй като новият персонал е от Бангладеш и Непал. Те се смесват с него и така вдигат тарифата си. Представят се за мадами, идващи от екзотичните дестинации. На външен вид ще го докарат, а що се касае за езика, и без друго говорят развален български и няма да им се налага да учат чужди езици, коментираха постоянно живущи в Слънчев бряг.

Това лято категорично пада митът “Русо гладно нема”. Ако преди се боядисваха руси заради северняците, холандци и датчани, то сега проститутките няма да се харчат за боя за коса.

Сега жриците на любовта са притеснени, че хотелиерите се жалват, че персоналът от трети страни се бави, но се успокояват с това, че туристите няма как да го знаят.

Този сезон в курорта Слънчев бряг час платена любов е между 100 и 200 лева. Сумата може да набъбне яко и да стане дори 1000 лева, ако клиентът ги поиска за дълго време или пожелае по-особен вид услуги.
 

Източник: Труд


В категории: Животът


Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
13
Коментара по темата
13.
Стига
08.06.2024 23:51:46
4
11
Стига бе. За какво Ви са проститутки? Има толкова разведени MiLF по-морето. Ако имате добро възпитание, добра култура и сте мил ще имате добра MiLF до себе си и ще топите чушлето редовно. Същото е и с по-младите момичета. Имате ли културата и обноските ще топите чушлето. Аз не знам защо и на чужденците са им нужди? Ако са добри и мили мъже винаги ще има кекс.
12.
Kokorchi
08.06.2024 22:36:58
0
3
Аз еба една клошарка по 15-20 лв и давам, верно не е като чалга звезда изпъната ача ми харесва космясалата и шунда.
11.
Самотен папур
08.06.2024 21:52:39
2
9
Да мрат от глад тъпите курви-ментета! Спрете да ходите по тъпите греди, само малоумните ченгета и общаци да им останат като приход, да изгладнеят и да вдигнат качеството на услугата, правопис на обявите, хигиена...
Стегнете се малко, колеги, срамота е!
10.
Ванката
08.06.2024 21:01:13
1
2
Ойт някой знае ли какво става в старият град? Днеска имаше много полиция до турското кафе
9.
Ванката
08.06.2024 20:58:56
1
3
Ойт някой знае ли какво става стария град? Имаше много полиция до турското кафе
8.
сикиш
08.06.2024 20:48:00
2
10
Мноо поскъпнаха коврите , вярно е , вдигнаха някой двойно
7.
KaКто ДоДи
08.06.2024 20:21:41
2
13
В слънчев бряг базикнах една труженичка колко ще ми вземе за една вечер. Каза ми 400 лв за цяла вечер а тя една изсипана с малки виснали сиси и голяма глава хахаха
6.
Мари боксьора от Стралджа
08.06.2024 19:53:44
0
8
Има стабилни клиенти ,митничари от Лесово
5.
За
08.06.2024 19:27:52
0
19
М@нг@л пари не давам
4.
Чистотата
08.06.2024 19:12:04
5
11
Чистачката в нашия блок си я взимам често, на 66 години обаче прави страхотни ****** Давам и по 20 лв всеки път.
3.
*********
08.06.2024 18:27:18
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
2.
Рочата
08.06.2024 17:50:13
0
47
А тарифата на флегманки каква е?
1.
д
08.06.2024 17:24:37
0
32
от къде ги мислите тея статий бе да ева...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори