×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Приморско: Тук има не само море и плаж, вижте и Беглик Таш и Ропотамо


Приморско: Тук има не само море и плаж, вижте и Беглик Таш и Ропотамо
Река Ропотамо е една от атракциите на Приморско, освен плажа, морето, хотелите и блъсканицата в центъра
13 Февруари 2012, Понеделник, 14:50 ч.

Туристите няма да скучаят през лятото, ако времето не позволява да събират тен, предлагат им пет маршрута на ЕКСПО 2012

Приморско разширява имиджа си на морска община, която вече да е атрактивна за туристите през лятото не само с привлекателните си плажове, морето и блъсканицата в центъра. Ако времето не позволява на летовниците да събират тен, те имат възможност да разгледат туристически обекти и атракции, които общината ще представи на туристическото изложение Ваканция СПА&ЕКСПО 2012.
Рекламираните маршрути са пет, като на челно място е „По следите на изчезналата цивилизация”- представяне на тракийското светилище „Беглик Таш”, което има всички качества да се превърне в основна туристическа атракция по южното Черноморие. Набляга се и на разходка с лодка в сърцето на живописния резерват Ропотамо като се разчита лонгозните гори, пясъчните дюни и блатните цветя, редките животински видове и причудливите скали да впечатлят туристите.  

Експозиция на подводна археология пък е атракцията в центъра на Китен. Под името „Тайни от морското дъно” столетни артефакти, приютени в единствения по рода си музей, разказват истории за крушения и будят въображението.

По маршрута „Преоткриване на миналото” туристите ще могат да научат интересни факти от живота на Лев Толстой в музейната експозиция в с. Ясна поляна. В туристическата програма е включен и аквапарка в морския град.

ВАКАНЦИЯ СПА & ЕКСПО се провежда под патронажа на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, в сътрудничество на БАТА, БХРА, АБТТА, Софийски туристически район, Столична община.


В категории: Приморско


36
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
36
Коментара по темата
36.
До 35
27.02.2012 13:54:34
0
6
Имате си всичко ли?
Когато се строи къща , на първо място се прави тоалетна.
Във вашия прекрасен град , къде ви е пречиствателната станция или всичко отива в морето.
Та вие даже и сметище нямате , всичките ви буклуци са по улиците и в задните ви дворове.
Ако бъркам нещо , поправи ме.
Добре , че ония будали от Китен още не ви искат наем за сметището си и пречиствателната си станция.
35.
азПриморската
27.02.2012 11:39:38
3
1
овчар!!!Нещо завист ли осещам?или се бъркам?много сте злобни...но това неможе да промени факта че ПРИМОРСКО остава най-красивият морски град!който си има всичко!!!!! НАБИЙСИ ГО ТОВА В ОВЧАРСКАТА КАРТУНА!
34.
ПИЧ
25.02.2012 19:20:01
1
1
Ой, уфчерина, ти си бил гулям умник бие.Що смяташ, чи ши утворим вратити си зъ теби и твойти аркадаши уфчерити? Ни дей дъ бъдиш сигурин, щоту пак казвам: Ние не сме селяни, а граждани и можеме добре да смятаме, а не само да гледаме. Нашите туристи са добри, не ни трябват селянджерини. Стойте си по кошарите, където ви е мястото, тук на
морето идват ТУРИСТИ не...
33.
овчар
25.02.2012 15:33:37
1
3
Ша дойдииииииииииим!!!!!
Не можете без нас . Туй лято на нас ша разчитате.
Щото други няма да дойдат. Чужденците вече знаят , че единия плаж ви го няма , а на другия ще сме ний.
Пари нямаме , обаче имаме чесън , лук и марули. Вий таквиз деликатеси нямате.
Ша праим бартер. От вас плажа , морето и мацкити , а от нас ядинито.
Ако много ни хареса , наесен имате един коч от мене.
Ша го закараме на Бигликташа ви и ша направим едно културно чеверме.
Нъл искате културен туризъм. Ша ви го напраим.
32.
ПИЧ
25.02.2012 07:48:55
4
1
Ей, селянииииииии! Ние сме си гражданиииииии! И без вас можемеееее!Омръзнахте нииииии! Изчезвайтееееее!
31.
кривак
24.02.2012 18:38:37
1
5
Ехооооо
Не са стряскай
Ша викна да дойдат и братчедите от съседното село
Те са по учени, богати и културни от нас. Могат да карат и матор.
Нали искате чуждестранни туристи. Те наште съседи приличат малко на индийци.
Абе , хубави чужденци са.
Веж този клип. Това им е кметицата .
http://www.clipovete.com/watch/1/5672/
И тя иска на море да дойде при вас.
Ха стягайте са , че лятото идва.
30.
сопа
23.02.2012 20:30:25
1
3
Алооооо!
Много на сериозно са вземаш .
Плажа да не е твой.
Ша ма ядосаш и ша видиш като събера всички приятели от околните села , дето не са са къпали от миналото лято , ша дойдим на „твоя” плаж , ша стоим там на хляб , лук , чесън и вода цяло лято и ша видиш тогаз богатите чужденци как бегат на юг.
29.
тттт
23.02.2012 19:41:12
1
1
Кво ядете бе моркове? Яж си го на нивата, хич не ми трябваш тука на плажа.
28.
селски турист
23.02.2012 19:28:36
2
1
Пък ние сме от село и не духаме супата , щото имаме мляко и краставици и познай какво ядем.
27.
г
23.02.2012 13:04:53
0
1
Тъпак много смешно а пък тука пак ще духаме супата това лято.
26.
туристи
21.02.2012 16:05:39
1
1
ИДВАМЕЕЕЕЕЕЕ!
МНОГО СМЕЕЕЕЕ!
ЖАДНИ СМЕЕЕЕЕ!
25.
ПИЧ
20.02.2012 07:56:49
4
1
Не си наясно селянино, че Приморско е град и ние сме граждани. Селото тук е Китен и там са само селяни, като вас. Магарета имат в Китен и всякакви селяниии, а в Приморско имаме само граждани, дори и циганите ни са такива. Аз всяка година нагласям по- голямя кесия с пари, за това не бери грижа, но с тебе няма да деля, а ти ще си плащаш като добросъвестен селенянин, защото ПРИ ВАС НЯМА МОРЕ. ХА-ХА-ХА!
24.
бизнесмен
19.02.2012 01:49:09
0
1
Явно си един от малкото умни в селото , дето знаят какво е креативност. Браво.
Идеята ти да застанеш на разклона за с.о. Узунджата е страхотна. Рискуваш обаче сега другите да те изпреварят и да заемат местата на всички разклони от Бургас до Приморско.
Аз ще дойда с каруцата и кончето . Ще има ли къде да го вържа пред къщата ти? Слама и зоб няма да нося , разбрах че имате там достатъчно. Съседа и той иска да дойде с магаренцето . Нали има там на мегданя тревичка , където да го пасе.
От нас доматите , краставиците , сиренцето и ракийката , пък от тебе ако се откъсне малко граца да изпържиш , щото то май друго нямате .
Може и бизнес да завъртиме заедно . Ти ще ни уредиш да вкараме магарето и коня на плажа , ще ни снимаш с разни чужденци , а вечер ще ги разхождаме с каручките от „музей” на „музей”. Каквото изкараме , ще делим по равно . Така , че си нагласи по-голяма кисия за пари. Ама не казвай на никой , че ще дойдат и от други села и ще ни развалят бизнеса. Пък като се видим там ще те открехна на още далаверки.
Айде , аз отивам да впрягам коня.
23.
ПИЧ
18.02.2012 06:16:19
0
3
Право казваш селянино, нямам какво повече да кажа, пък и всички мълчат, не дават своя принос към решението на въпросите за селския туризъм. Много здраве на форума, отивам да си купя нов портфейл за лятото, че много пейзани ще чакаме това лято с табелата на завоя, но аз мисля да стоя по-напред още на разклона за Узунджата, по това ще ме познаеш, иначе няма по какво от всичките селяни в този край.
22.
даскала
18.02.2012 01:53:55
0
2
Не така ПИЧ.
Изпускаш нервите. Тъкмо набарахме къде са слабите места и ти взе че се разсърди . Не е културно. Я виж колко хубаво си хортуваме тука двамата, че то май други с мнения по въпросите няма. Тъпи ли са селските ти или въобще не ги интересува какво става в градчето ви. Знаеш ли колко неща има още за разравяне.
Пък ако искаш акъл , как да дойдат селяните на почивка при вас , че то май други няма да има , ще ти кажа . Ама всичко пари струва. Ти колко даваш за съвет.
Ако нямаш нещо креативно на ум , по-добре недей писа повече , че се излагаш.
21.
ПИЧ
17.02.2012 21:43:41
1
1
Виж какво умнико, стой си на село и си гледай градината и животните, изобщо не ни обяснявай кой какъв е и защо такъв е. Може би не всичко ни е наред, но горе-долу се справяме някак си във време на бездуховност и МЕРКАНТИЛНОСТ.Огроминят ни проблем е, че няма кой да излезе като публична личност и да обясни какво е положението, защо е такова и какво може и трябва да се направи, за да се пооправят нещата. Като си такъв философ, кажи какво да направиме ние тъпите тук, та да дойдат и селяните от България в Приморско и да се чудиме какво да ги правим. Представяш ли си - тълпи от селяни с лопати, мотики, крави, кози и трактори на плажовете в Приморско и Китен, а? Е, тогава и резерватът "Ропотамо" ще види майстора си. А пък за Китен, още може да се строи - има къде, всяко място с наличие на зеленина трябва да се бетонира и застрои и още след този сезон всички китенци ще се съберат пред кметството и ще питат: А защо стана така, че едвам ще изкараме тежката зима? А кмета ще им отговори: Щот тъй на! Обаче в Приморско можем да използваме туристите селяни, които ще дойдат това лято за акъл и работна ръка за бъдещото пребетониране и разширение на бетономирогледа на нас местните небедни граждани.Давй предложения, как да ви спечелиме за новата кауза!
20.
информиран
17.02.2012 14:06:09
0
5
Браво! Харесва ми хумористичната нотка в коментарите ти.
За жалост обаче , от сайтовете за Приморско, много неща научавам.
Толкова сте богати , че общинските ви съветници само с палта , кожуси и ръкавици работят. Защо ли им е студено ?
Погледни как работи общинския съвет в Созопол.
Разбрах още , че сте толкова образовани и кадърни , че половината ви общинска администрация е от Бургас . Май имате хора и от Китен . Поне за един съм чувал , че ви е зам. кмет по строителството , китенец. Кмета ви майче също не е местен човек.
Защо ли нямате собствени кадри?
Признавам ви , че поне в едно нещо сте по-напред от Китен . В БЕЗУМНОТО СТРОИТЕЛСТВО. Те вече нямат къде да се разширяват , а вие имате цял резерват Ропотамо, щото то друго място не остана.
Тоя вашия агент Димитър , вместо да се пече в Тайланд , да се връща и да почва пак да строи .Това лято като дойдат тълпите КУЛТУРНИ туристи от Европа , дето трезви не излизат от „ музеите” и „библиотеките” ви , къде ще ги настанявате. Пак на ЮГ ще трява да ги пращате.
19.
ПИЧ
17.02.2012 08:21:43
2
1
Какъв Китен бе унимк, онова място стана много тъпо с обезумялото му строителство. Там и малкото интересни туристи, които идваха вече ги няма, отидоха в Лозенец и никога не ще се завърнат. В Китен няма зеленина, цветя, улици, нищо вече няма, а има скапани туристи. Виж в Приморско не е така, всичко си ни е наред , особено след ръководната функция на Лиляна. Добре са работите в Приморско, разширяваме се към Беглик Таш и Узунджата и бройките на добрите туристи се увеличават, я холандци, я германци, я англичани. Идат, идат на рояци. Не щеме ние българи стипци, а западняги с безработни портфели - най-добри са.
Пък ти си стой на село и търси сайтовете за Приморско, да видиш какво е при нас. Успешно забиване на лопатата при наличната температура! Дерзай бъдещ туристе! Събирай средства, че трябва да се спи и хапва на морето.
18.
турист
16.02.2012 21:44:04
1
4
Прав си ПИЧ. Скъпичко ще ми излезе при вас .Ще отида в Китен , че там хората не са толкова надути и са по-земни. Там чувам , че е по-хубаво и купоните през лятото били по-яки от вашите. А вие щом сте толкова богати , чакайте си богатите чехи , германци и поляци . Виждал съм как 10 чехи , на една маса си поръчват по едно бира и порция картофки. Стоят на тях цяла вечер и правят сметка колкото двама българи за един час.Та в тоя смисъл на думата , дръжте си богатите чужденци. Ние бедните българи ще почиваме в Китен.
17.
ПИЧ
16.02.2012 14:05:09
1
3
Ако знеше колко ме интересуват твоите проценти, сигурно щеще да си купиш пет лопати номер 10. За тия от околните села аз нищо не мога да кажа, както и за 90 % от столичани но в София, ясно е откъде са. Обаче това е реалността в настоящето , ако икаш и ти ела тук, но не ти стиска да дадеш толкова пари, колкото ние искаме. А ние искаме и получаваме, като дойдеш ще видиш качеството на живот на местните - НИЕ СМЕ БОГАТИ, тук бедни няма и това е истината! Аза къра изобщо не ми гавари - щом ти халресва - стой си там, на мене тук ми е по-добре определено, та дори да си плащам сянката.Нямам намерение да заповядам там, обичам шопската салата, ракия ледена да мия се пееше в една модерна народна песен, пък ти обливай в пот на нивата, докато аз си правя кефа. Така стоят нещата, разбери го! Няма друго обяснение ние сме си добре, дори и в кочините, но ни е добре така!
16.
Заядливко До ПИЧ
16.02.2012 13:00:27
1
3
ООООООО извинявай !
Ти сигурно си от тия 20% приморчани кореняци , дето сте се родили на плажа като търговци. Сещам се , че имаше там навремето някакви дето продаваха семки и варен кукуруз . Как да те позная?
Нали знаеш , че другите 80% са от околните села. Карат "Мерцедеси" с багажници,
пълни със слама и кауни.
Пък на къра не е чак толкова зле. Заповядай.
Там поне сянка безплатна има , щото на плажовете ви и сянката е платена.
15.
ПИЧ
16.02.2012 10:48:54
3
1
Хубава критика, но аз предпочитам с табелата да стоя на пътя, а не да маам с мотиката на къра в зноя. И после след приятен и ползотворен търговски ден, да се поплацикам на плажа. Така минава един скромен ден на приморчанец, в удоволствия и забави, а твоят какъв е?
14.
До ПИЧ
15.02.2012 23:18:24
1
3
Прав си ПИЧ. И аз ще дойда на море в Приморско това лято. А ти си подготви една голяма табела за врата с надпис „СВОБОДНИ КВАРТИРИ” и като дойде лятото , застани редом с бабите на кръстовището за Перла , за да те позная и при теб да отседна. Нали така правехте още преди 20 години . Предполагам че не сте се променили от тогава до сега.
13.
ПИЧ
15.02.2012 20:34:24
0
3
Ти май не си тукашен, пък и дълбоко религиозен не би трябвало да злобееш така противно на каннона. Кой е казал, че не си харесваме морето, късмета, лятото, топлината, наличие на възможност за някоя и друга парица да изкараме през топлия сезон. Но проблема не е в това, а в невъзмосността да се поучим от по-белите държави, които са направили от крайбрежните си зони райски места за забаление и отмора, а не като нас един бетониран, но цветен кенеф.Въпроси много - отговори няма! А пък ти за нас не се кахъри, ние няма да останем гладни, риба все ще има, колкото да се нахраним, пък и някой също морски беше казал, че всичко което не е на морето е провинция, та ние значи сме СТОЛИЧАНИ ехееееее, къде ни търсиш нас! Хващай се пак за мотиката, че идва лято, хората ще ходят на море, а ти?
12.
до всички недоволни
15.02.2012 19:23:06
0
3
Хей , гларусите !
Радвайте се, че живеете на морето и поне 2-3 месеца през лятото , можете да изкарвате пари от туризъм . Това ви е спуснато от Бога и нямате никаква заслуга за него. Вместо да се поддържате и пазите това което имате , вие само мрънкате и все сте недоволни.
Ами ако живеете някъде навътре в страната , където няма море и плажове , примерно Старозагорско , Ямболски или Сливенско , ръцете ви мазоли ще хванат от мотики и лопати и пак гладни ще умрете , щото ви мързи да работите.
Някакъв морски беше казал , че то морето нямало никога да пресъхне и винаги щяло да ви храни . Да , ама не. Тя нали рибата вече изчезна ,пък природата ви взема малко -помалко плажовете. Така че се стягайте за работа . Вместо да запълвате малкото останала свободна земя с хотели и вили , почвайте да се учите как се сее царевица и боб , щото ще ви се наложи.
11.
до всички недоволни
15.02.2012 19:22:43
1
1
Хей , гларусите !
Радвайте се, че живеете на морето и поне 2-3 месеца през лятото , можете да изкарвате пари от туризъм . Това ви е спуснато от Бога и нямате никаква заслуга за него. Вместо да се поддържате и пазите това което имате , вие само мрънкате и все сте недоволни.
Ами ако живеете някъде навътре в страната , където няма море и плажове , примерно Старозагорско , Ямболски или Сливенско , ръцете ви мазоли ще хванат от мотики и лопати и пак гладни ще умрете , щото ви мързи да работите.
Някакъв морски беше казал , че то морето нямало никога да пресъхне и винаги щяло да ви храни . Да , ама не. Тя нали рибата вече изчезна ,пък природата ви взема малко -помалко плажовете. Така че се стягайте за работа . Вместо да запълвате малкото останала свободна земя с хотели и вили , почвайте да се учите как се сее царевица и боб , щото ще ви се наложи.
10.
ПИЧ
15.02.2012 18:47:56
1
2
Като нищо няма да направи, защо сме го избрали? Ако няма да върши работа, да отидем да го съборим и започваме анархия като в Гърция.Ами после какво ще ядем - злобата си ли? Щом сме ги избрали трябва да ги контролираме, та нали ние сме мнозонството, а не те - какво стана на 7 декември 1917 г. народа е голяма сила, особено когато е организиран като нашия, на маса обаче.Кервана си върви, кучетата го лаят. Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия. Няма оправия!
9.
до ПИЧ
15.02.2012 12:54:30
0
6
Кмета нищо няма да направи,защото си няма понятие от туризъм.А и съветниците му такива,от страх да не ги съкратят зашото са никуму ненужни, непрекъснато бълват някакви идеи,само закон още не са започнали да пишат.Ако си имаха и малка представа какво значи туризъм,първо щяха да оправят, улиците,зелените площи,хигиената,подстъпите към плажовете и куп още неща,ама те не разбират че туристите идват заради морето и плажовете,така че нямайте големи очаквания.
8.
ПИЧ
15.02.2012 10:05:42
0
4
Това е то нашенска работа. Човекът написал станията, а нашия тъпак гледа да окенза нещата. Такава ни е цялата работа - работа на тъпаци. Бетонирахме всичко, пък сега и културен туризъм. Вече не идват културни туристи тука, кмета да му мисли какво ще прави, че основсият ни поминък е туризъм.
7.
Плужек
14.02.2012 19:03:55
0
6
Много ми хареса статийката - аз вече съм щастлив и мога да си купя по-скъпа ракия за довечера, защото това лято ще изкарам повече пари от културни вече туристи.Ще заспя спокоен. Лека нощ!
6.
марта
14.02.2012 10:51:14
1
11
Това са глупости,хората идват на плаж,същите тези плажове които почти не останаха от заведения,ама тя природата си знае работата,вкара ги в морето.Не че няма да направят нови,а за другото някой в общината ще гушне някой лев.Старата история на нов глас,Кой ще си чупи колата до бегликташ?
5.
бизнесмен
14.02.2012 00:36:50
8
3
Верно бе. Да вземем пример от Китенци. Да направим една хубава дискотека на открито от Бегликташ и ще видите тогава каква пара ще дрънка в джобовете ни.
4.
BACHKITINETZ
13.02.2012 23:13:02
4
1
Гуляа рабута сти ма приморски гулям Бигликташак и тува там. Аку доити в Китен ши виити кво прайм ний с тиъ стърини напрау ги убръщъми в дискутеки.
3.
И ОЩЕ МАРШРУТ
13.02.2012 20:12:20
1
4
НА ДЯВОЛСКАТА РЕКА НА ГОЛА ТРОИКА НА ЗАСЕЧКА ИЛИ НА КАНАЛА ТАРАНКА НА БЯЛ ЧЕРВЕИ ИЛИ КИТЕНСКАТА- КЕФАЛ НА БЛАТЕН
2.
Ташак
13.02.2012 19:54:53
1
5
Що така бе анджък?
Барем сложете повече от една табела къде се намира Беглик Таш , белким намери някой пътя. И един джип 4х4
при лек дъжд.
Честита ни Синя и пембяна зона
1.
Атанасов
13.02.2012 19:27:19
1
10
Ашколсун на приморчанци, най-накрая ще убият рибата и светът ще ахне пред новооткритията, които ще види. Ще си оправим бюджетите сигурно още от края на март, когато ще дойдат тълпи от мераклии да видят чудото наречено "Беглик Таш", което ще се превърне в ОСНОВНА туристическа атракция по Черноморието.А пък в центъра на Китен, какви тайни от търговиятат на дребно и баничарничеството ще бъдат разкрити.Светлото културно бъдеще е очертано, само е небходимо да си отворим вратите и портмонетата ни ще бъдат пълни. Ура другари! Напред към светли бъдннини!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата  Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози За сметка на това Екатерина получи две рози - една от срещата си с Алек и втора от вечерта на елиминациите Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hells Kitchen. Ти изненада абсолютно всички, каза й шефа  Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза  
Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори