×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева


Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева
От около месец насам виждам детето си и съм спокоен за това как се отглежда от родителите на Пейо и от неговата сестра, каза Велико Минков
03 Май 2024, Петък, 08:33 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово

Нямал съм никакви съмнения през цялото време, че аз съм бащата на малкото дете на Габриела Пеева. Отдъхнах си, че най-после. Това каза Велико Минков в „Тази случай“ по бТВ, след като водещата Мария Цънцарова огласи в ефир щастливата за него новина, че ДНК анализ потвърждава, че именно той е бащата. Адвокатът му Пламен Борисов пък коментира, че няма как Габриела Пеева, която заедно с майка си е обвинена в убийството на съпруга си Пейо Пеев, да бъде оставена да види децата си, тъй като това крие риск за сигурността им.

Изследването доказва с категоричност, че именно бившият депутат е биологичния баща, заяви водещата.  

„Тази седмица пък съдът пусна под домашен арест Габриела, а в момента двете й деца се отглеждат от семейството на жертвата. Предстои съдебната битка за родителските права“, добави тя.  

„Вярвахме, че той е биологичния баща, но оставаше 1% съмнение. Щеше да е скандал, ако резултатът беше някакъв друг. Не ми се мисли какво щяхме да правим“, сподели адвокат Борисов.

„Неговата кауза (б.а. на Велико Минков) е права и сега въпросът е какво прави държавата и обществото. Защо този резултат излиза почти година, след като той е започнал всички необходими процедури, за да влезе в бащинските и функции и да е баща на тогава все още неродено дете, а чак сега стигаме до ДНК експертиза“, добави той.

„При други мои дела, при които няма убийство, липсва процедура, по която да бъде задължено едно лице да даде ДНК проба“, заяви юристът.  

„Ако не беше убийството на Пейо, можеше осъществяването на ДНС теста да се проточи с още много месеци. От около месец насам виждам детето си и съм спокоен за това как се отглежда от родителите на Пейо и от неговата сестра“, сподели пък Минков, а адвокатът му добави, че бившият депутат вижда своето дете заради добрите си отношения с близките на жертвата. 

„Ако не бяхме в добри отношения, не виждам как държавата щеше да ми помогне да го виждам. Детето расте прекрасно – пее си, но майка му твърдеше, че имал проблеми с ларинкса, бил недоразвит. Няма такива индикации. Детето е с по-добри ръст и тегло за възрастта и. Много добре е обгрижвано в спокойна среда“, заяви младият мъж. 

„Как Габриела да вижда децата си, като хората, на които са поверени, са родители на жертвата? Не ми е известно да има контакт с тях, а и не си го представям как ще стане“, коментира адвокатът му. 

„Когато трябваше да разчитаме на социалните служители, за да вижда Велико Минков детето си, а не на добротата на хората, които гледат детето му, това не се случи“, добави той.

„За мен е учудващо, че съдът, който е гледал мярката за неотклонение на Габриела Пеева, е постановил тя да е под домашен арест на базата на такива мотиви без да се интересува как това се отразява на сигурността на детето и дали изобщо това е възможно“, заяви Пламен Борисов. 

„Кой може да каже, че ако детето и майката се видят, то няма да е изложено на опасност? Обвинената в убийство жена използва децата си, за да си осигури по-добра мярка за неотклонение, но те са поверени родителите на жертвата“, добави той. 

Тази ДНС експертиза за нас нищо не променя, каза сестрата на Пейо Милена Йорданова

Сестрата на убития Пейо Пеев Милена Йорданова пък сподели, че няма контакти с Габриела от шест години. 

„Преди седем години тя се запозна с брат ми. Всички я приехме. Тя много бързо забременя, след което той й предложи брак. Тя прие, но каза, че ще се сключи след раждането, тъй като не се чувства добре. Преди появата на бял свят на детето обаче тя се укри. Той нямаше никаква връзка с нея. Отне му месеци да успее да припознае детето. Имаме документи за това как се е крила – писма до институциите и т.н.“, добави тя. 

„Тази ДНС експертиза за нас нищо не променя, защото брат ми никога не е твърдял, че детето е негово. Той каза, че за да вижда своето и за да са заедно братчетата, е готов да го гледа“, каза още младата дама.  

Пламен Борисов пък изтъкна, че клиентът му е помолил Габриела Пеева да признае иска. Трябва да действаме в интерес на детето, добави адвокатът. 

„Нека признае иска по делото в Бургас! Това означава да се съгласи аз да бъда вписан в акта за раждане и съдът служебно да разгледа родителските права, местоживеенето на детето“, каза пък Минков. 

„Това означава възможно най-бързо да приключи делото, да се установи произхода от биологичния баща и да може той да си изпълнява родителските функции“, обясни пък юристът. 

„Предстои дълъг процес, ако майката се съпротивлява. Тя може да оспорва тази експертиза, да иска тройна. Може на първа инстанция да „търкаляме“ още години наред, а след това има втора, трета. С каквато и мярка да е и дори да бъде лишена от свобода, тя си има своите родителски права. Възможно е да бави процеса, за да не може биологическия да стане юридически баща още години наред“, добави той. 


В категории: Темида


6
Коментара по темата
6.
Мая
03.05.2024 12:59:37
1
5
Какво тъпо правосъдие имаме ,кой го измисля това ,че родителските права трябва да са на майката и те дасе подиграват и манипулират бащите ,кой измисли това ,че след влизането ни в Шенген по въздух децата да пътуват без съгласието на другия родител
Бясна съм по тая тема
5.
Попова
03.05.2024 12:04:32
0
7
Мъже,мъже,замислете се какви жени харесвате ,избирате ги за майка на детето си,а в същото време хиляди нормални българки остават сами,без половинката си цял живот!
4.
Do 2
03.05.2024 12:02:13
0
12
Убийцата е била на гербаджийска хранилка в общината в Бургас.
3.
ТБС
03.05.2024 10:45:27
1
15
Ами детето да веднага да бъде дадено на бащата, няма нужда да чакате първия работен ден.
2.
дебили бургас
03.05.2024 09:04:04
8
16
Ама какви светли, примерни, прогресивни кадри има Продължаваме Промяната? Същите като своите фюрери Кирето Лена, Кокорана, Лорерите...
1.
И?
03.05.2024 08:58:44
1
27
Какво като е имало хлебарки и дървеници? Какво като е получила инсулт "уж". Там има болнично лечение. То така всеки може да го пуснат. Другите в ареста не ги ли хапят и лазят?
Как да не е участвала в убийството?
Човекът сам се е натискал да се души, така ли? После вече мъртъв си е казал:
"Ама какво правя тук? Я да преместя колата някъде другаде и да се самозапаля, че да не плаша хората, които минават."
Съдът е нещо, което е всичко друго, но не и съд.
Очаквам и бабушкерата вън скоро.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори