×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Новомихайловка падна, а Илон Мъск притеснен след одобрението на военната помощ за Украйна


Новомихайловка падна, а Илон Мъск притеснен след одобрението на военната помощ за Украйна
Бойците от 155-та бригада развяха руските знамена в Новомихайловка. Окупаторите завладяха и голяма част от ключовото за отбраната на Донбас селище Очеретино
22 Април 2024, Понеделник, 07:21 ч.
Автор: Флагман.Бг

 Руските окупатори напредват, може да превземат Очеретино, Бердичи и Часов Яр скоро

Морските пехотинци от 155-та бригада развяха руските знамена в Новомихайловка. Боевете вече се водят в западните покрайнини на селището, съобщава руският военен анализатор Борис Рожин в своя телеграм канал.

В същото време електронното издание „Другая Украина“ информира, че руската армия е постигнала значими успехи в боевете за Часов Яр и до 9 май може да завладее града, който е от ключово значение за завладяване на останалата част от Донбас.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски се оплака, че Русия се стреми да окупира Часов Яр до 9 май, като не забрави да поиска от Запада бързо да даде на Киев оръжие, пише „Другая Украина“.

Очаквам да получим оръжията навреме и да съумеем да отблъснем врага, а след това да провалим плановете на Русия, добави той.

Зеленски каза още, че Путин ще нахлуе и в балтийските държави, ако Украйна загуби войната, а след ще влезе в Полша и дори ще завладее част от Германия.

 

Междувременно стана известно, че руската армия е завладявал и част от Очеретино. Селището има ключово значение за отбраната на Донбас. 

Американският писател и бивш офицер от американското разузнаване Скот Ритер коментира в своя телеграм канал, че Илон Мъск е разтревожен от това, че няма стратегия за край на войната в Украйна.

„Това, което ме тревожи най-много, е, че няма стратегия за излизане, а само за една вечна война“, отбеляза милиардерът. 

Така коментира новият законопроект за помощ на Украйна. 

Военната помощ за Украйна на стойност близо 61 млрд. долара, която Камарата на представителите на САЩ одобри след продължили с месеци спорове, не е закъсняла прекалено много, но забавянето ѝ предизвика реални последици, заяви от своя страна генералният секретар на НАТО, цитиран от ДПА и БТА.

"Украинците от четири месеца са превъзхождани по оръжие", каза тази вечер Йенс Столтенберг в интервю за американската телевизия Ем Ес Ен Би Си. 

 

"Руснаците имаха много повече боеприпаси. А Украйна беше принудена да разпределя своите... Но не е прекалено късно. Украинците демонстрираха огромни умения в защитата на страната си", подчерта генералният секретар на алианса. 

След месеци на застой Камарата на представителите на САЩ одобри законопроекта за нов пакет от помощи с огромно двупартийно мнозинство, припомня ДПА. Предстои текстът да бъде гласуван в средата на седмицата в Сената, където не се очакват препятствия, и да бъде подписан от президента Джо Байдън. 

 

Столтенберг посочи, че не се планира присъствието на натовски сили Украйна. Съюзниците на Киев от алианса обаче имат право да му помагат и това не прави НАТО страна в конфликта.

"Разбира се няколко съюзници от НАТО имат мъже и жени в униформа, които дават съвети в посолствата", каза Столтенберг в отговор на въпрос относно публикация на изданието "Политико", в която се твърди, че САЩ обмислят изпращането на още военни съветници в Украйна. Те няма да участват в бойни операции, но ще консултират и подкрепят украинското правителство и украинските военни, пише в статията на "Политико".

 


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
49
Коментара по темата
49.
до 45: нищо ново под слънцето......
23.04.2024 12:35:48
2
3
Малко джендър еротика за феновете на Зеленски ("Слава Кокаину", висок 170 см) и неговия военен съветник Алексей Арестович, изпълняващ танци, облечен като жена:
✔️ Зеленски танцува на токчета:
https://youtu.be/Uv_WWzjrUrI
✔️ Зеленски на кокаин:
https://video.wordpress.com/embed/Ebut85y3
✔️ "Алексей Арестович и Девочка конфетка"
https://youtu.be/FuZW3Mh5bfc
✔️ Володимир Зеленски свири на пиано...
https://youtu.be/2-UiadUOrfk
✔️ Видео на Зеленски на еврейско празнуване с Hava Nagila (הבה נגילה):
https://twitter.com/AmySpiro/status/1498085663786344452
✔️ Този украински гей пее във възхвала на украинския нацист и масов убиец Степан Бандера:
https://thesanghakommune.files.wordpress.com/2022/05/vid_20220519_221322_843.mp4
✔️ Кончита Вурст записа песен, посветена на нейните "братя" от "Азов". Приличат си, нали?
https://youtu.be/fIxFqSPCB5Y
✔️ Това е новина от Американския гей-Сенат:
"ЕКСКЛУЗИВНО: Служител на Сената е хванат да снима гей секс запис в стаята за изслушване на Сената"
https://cutt.ly/bwSOBwyO
48.
български СМИ
23.04.2024 12:20:37
2
3
"Украинците са в ужас от US помощта: Това ще ни е последното лято
Военната помощ за Украйна от САЩ беше договорена на рождения ден на Хитлер - случайност, съвпадение? - пита известен продуцент"
https://blitz.bg/analizi-i-komentari/ukraintsite-sa-v-uzhas-ot-us-pomoshchta-tova-shche-ni-e-poslednoto-lyato_news1014002.html
Бившият украински музикален продуцент Юрий Бардаш, родом от Алчевск (ЛНР), автор на проекти като „Quest Pistols“ и „Mushrooms“, коментира перспективите на Украйна след новината, че Конгресът на САЩ е отпуснал 61 милиарда долара за продължаване на войната.
Това лято ще бъде последното за остатъците от цивилизована Украйна, когато хората все още знаеха какво е ток, хляб, топлина и взаимопомощ.
Следва - каменната ера.
Който смята, че това е преувеличение, напишете град Алепо в търсачката и разберете, че такива любими градове като Харков и Одеса ги чака точно същото. Основното нещо е да се радваме повече на следващия контейнер с пари от американските каубои.
Между другото, военната помощ за Украйна от САЩ беше договорена на рождения ден на Хитлер. Случайност, съвпадение? няма значение Важно е да се изучават хрониките на Алепо.
47.
до 43: може да се образоваш от Тъкър Карлсън
23.04.2024 12:19:08
1
4
Може малко да се образоваш за Русия от разказа на американеца Тъкър Карлсън, който се възползва от възможността да сравни руския живот и живота в Америка с едно пътуване до добре зареден супермаркет и чисто и подредено 70-годишно метро:
https://twitter.com/atensnut/status/1758151845971702217
Тъкър посети и московската метростанция Киевская, построена по времето на Йосиф Сталин през 50-те години на миналия век, където беше изненадан от липсата на мръсотия и деградация:
https://twitter.com/TuckerCarlson/status/1757901280830505037
Преди интервюто си с Президента Путин, Карлсон показа своя снимка в театралната ложа на Болшой театър, където същата вечер се изпълняваше балетът "Спартак". Може да погледнеш изпълнението на балета "Спартак" на youtube:
https://youtu.be/19JmziJa8Ws
След интервюто с руския президент Путин украинците "вписаха" Тъкър Карлсън в "смъртния списък":
https://cutt.ly/cwCcgqzO
Става въпрос за украинския сайт за убийства myrotvorets.center:
https://myrotvorets.center/criminal/karlson-taker/
46.
До 39
23.04.2024 12:15:02
3
2
Като казваш руската армия, се уточнявай, че Русия не участва с редовната си армия във военната операция. Участва с доброволчески отряди, съставени предимно от млади дегестанци и буряти, и затворниците от Вагнер. Като се има предвид, че Украйна е подкрепяна от целия свят и всички велики сили с пари, оръжия и натовски наемници, мога да кажа че доброволческите отряди се движат доста добре и са превзели 1/3 от Украйна.
45.
До 45
23.04.2024 03:22:07
4
5
Ама разбира се, че ще се образовам от американския Волгин, който отиде за немалко долари (едва ли са му платили за тая евтина пропаганда в рубли) да излъска задника на джуджето с токчетата. Безуспешно разбира се. На глупостите му могат да се впечатлят малоумници като теб от контингента на Копейкин.
P.S. Провери, ако имаш капацитет каква глоба за клевета (разбирай за измишльотини по нечий адрес) плати предишния му работодател Фокс Нюз. Ако не можеш да провериш, ще ти кажа - 787 млн. Почти милиард.
44.
44
22.04.2024 20:01:29
4
7
41 помияр нещастен ссср разпадна ли се 91 даа лапай кадировския
43.
До 42
22.04.2024 17:59:44
15
8
Какви американски лъжи?Американците изпращаха хранителни продукти на руснаците за да не измрат от глад след 1917. След това американски инженери създадоха стотици промишлени предприятия в СССР. Съветските автомобили и камиони бяха некачествено копие на американските. След 1990 пак и изпращаха храна да не измрат от глад. За какви американски лъжи става дума?
42.
до 39: да вярваме на американски лъжи?
22.04.2024 16:34:00
2
8
Може ли да вярваме на американски лъжи?
В седмичния си обзор от днес, 22-04-2024, Бенджамин Фулфорд дава следния пример за лъжите на НАСА със "снимка от МАРС", която се оказва от ... БЪЛГАРИЯ:
"Вземете НАСА като пример. НАСА на иврит означава "да измамиш". Доказателствата сега са поразителни, че НАСА е гигантска работа. НАСА е измама за 26 милиарда долара годишно, подкрепена от убийства и подкупи. Ето някои примери:
На първата снимка можете да видите астронавти на Луната без кислородни маски:
https://tinyurl.com/48jtfsfs
В следващата снимка можете да видите как НАСА направи снимка от пейзаж в България, направи я червена и я нарече Марс:
https://tinyurl.com/4c8rnyyv
41.
До 39
22.04.2024 16:10:23
3
12
Помияр нещастен в утрешния ден,когато всички евроатлантици и други подобни отпадъци ядете на булката х.я,първи ще започнете да възхваляват Русия.
Малко ви остава да лаете и после ще го духате
40.
До 34
22.04.2024 14:12:16
5
17
Ами то се иска и мозъче за да разбереш!
1.Когато на една воюваща страна и се налива оръжие отвън, то естествено собствената й военна промишленост каталясва и става "готованка"...
2.Първият въпрос отговаря напълно и на втория ! На света не му пука колко силна ще е Украйна, важното е Русия да е слаба!
3.Рашките не напредват на фронта , а Зеленски пищи , че вече издъхват , ако не захлебят някой и друг долар!
4.Икономиката на Рашия уж трябваше вече да е рухнала, а запада все повече подскача и се чуди какви санкции още да наложи , та да я събори съвсем .Загубите на фронта на "квалифициран персонал" при 150 милионна държава няма да се отразят кой знае колко , така мисля!Пък и нали там са само крадците на перални и гърнета...?
Я вземи прочети Алиса още веднъж, нещо си заседнал в онези години о възрастта , когато нормалните хора я четат!
39.
39
22.04.2024 13:55:41
14
4
Шлякани медийни задници с опорки как хибридната война срещу Русия ще стане фиаско за САЩ като Виетнам и Афганистан
Гласуването на Палатата на представителите на Конгреса на САЩ изкара от обувките ибрикчиите на Кремъл в медиите у нас, които истеризираха
При това вотът мина с огромно мнозинство, а най-кофтално за путинистите, е, че Пентагонът ще достави оръжието и боеприпасите за ВСУ от складовете си в Германия за седмица
Кофти, наистина много кофги, руската армия и без това нищо не постигна в зимната си кампания, след като превзе Авдеевка през есента
"Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова посочи, че е ясно, че Съединените щати искат Украйна "да се бие до последния Украинец", включително с атаки срещу руска суверенна територия и цивилни
Все по-дълбокото навлизане на Вашингтон в хибридната война срещу Русия ще се превърне в такова гръмко и унизително фиаско за САЩ като това във Виетнам и Афганистан", цитират Маша "Дълбокото гърло" трубадурите на Кремъл И?
Какъв Виетнам, какъв Афганистан, какви американци - украинците, дори етнически руснаци, показаха как се воюва и без оръжие и боеприпаси от САЩ срещу нашественици "от на практика един и същ народ" според циника Путин И още - колко милиони руснаци ще загинат до "последния Украинец"?
Повече от година след превземането на Бахмут руската армия не може да преодолее 10 километра до Часов Яр Апропо. Кой превзе Бахмут - "Вагнер" И Путин за благодарност подлярски прасна Евгений Пригожин, аре сега, да превземе Часов Яр - в шестък
Путин е наясно, че не може да постигне целите на мръснишката си СВО - "демилитаризиране" и "денацифициране" на Украйна, защото не може да превземе Киев и да свали власта, но понеже е комплексар продължава войната, разкешвайки милиарди долари за контрактниките
Шляканите медийни задници у нас обаче са се навели на Путин и газ пакият за милиардите от САЩ за ВСУ Ало, гъзове, украинците и без тези шибани милиарди на "янките" нямаше да се предадат, знаете го и това ви вбесява, мърши
Толкова материали написахме с респект към руските бойци - най-вече към 22-ра отделна гвардеска бригада на спецназа на ГРУ, която даде 85% (!) загинали, но превзе Мариупол, докато "кадировците" се криеха зад гърба на "милициите" на ДНР и ЛНР, въпреки че Путин нападна суверенна държава
Сега Маша "Дълбоко гърло" писка, мършата, че украинците изстрелвали ракети срещу суверенна руска територия. Егати наглостта - Путин нарежда ракетни удари по Одеса и Днипро, сякаш Украйна не е суверенна държава, а ВСУ да не отвръща Мърши!
Шляканата пропаганда на Кремъл е толкова цинична и лицемерна, че няма как да постигне ефект на Запад - затова и Тръмп обърна палачинката за милиардите за ВСУ
Аре сега, Путин да заформи фиаско за САЩ в Украйна като във Виетнам и Афганистан И как ще стане - Украинските Бойци воюват за страната си, не американски войници изпратени във Виетнам и Афганистан
Как ще стане - Путин щеше да превзема до 1 септември 2022 г. Одеса според шлякания задник Яков Кедми. И кво стана? Руската армия отстъпи от Херсон Сега не може да ликвидира плацдарма в Кринки на левия бряг на Днепър на няколко роти украински спецназ, иначе Путин щял да победи - в шестък
Харков е на 30-40 км от руската граница, дори не могат да го доближат руснаците Нали е уж проруски град, нали уж руската армия щяла била да бъде посрещната с цветя в Украйна И кво стана ВСУ унищожи цвета на руската армия - Първа гвардейска танкова армия, след като преди това ликвидира 200 елитни спецназовци на ГРУ на летището в Хостомел край Киев и 400 шлякани "кадировци"
Нищо няма да превземе Путин, напротив, ще загуби завладени територии като след настаплението на ВСУ в Храковска област, но не защото Американците отново са в Играта, разбира се, и затова, но най-вече защото, както казва полковник Иван Коновалов от ГРУ - "Ако воювахме срещу западняци, да сме ги помели досега, ние воюваме срещу руснаци като нас, а те умеят да воюват"
И защо се докара дотам Путин дори етнически руснаци от ВСУ, да не говорим за украинците, а още по-малко за "бандеровците", да се бият срещу руснаци от ВС на РФ. Защото му се прискало да прилапа Украйна, е, приседна му - 500 000 загинали и ранени от ВС на РФ
Сега украинските бойци, разбира се, ще са въодушевени от милиардите за оръжие и боеприпаси от САЩ - най-вече от ракетите ATACMS с 300 км далекобойност, с които ще унищожат Кримския мост, аре да видим какво Ресто ще върне Путин - ТЯО-МЯО - в шестък, нали освен САЩ и Китай ще му скочи
Така че - да го духат шляканите медийни задници, които публикуват без коментар пропагандните свирки на Маша "Дълбокото гърло"
38.
37
22.04.2024 13:18:25
3
5
Хахаа ТАСМария Захарова заяви, че Русия ще се обърне към ЮНЕСКО за влизане в спасителния кораб „Комуна“. Този круизен кораб е пуснат през 1913 г., посветен от император Николай II и е музейна ценност, която украинската страна непростимо унищожава

Самият император, Карл! Съкровище от музея ! С такива боклуци е време да намалим имперските амбиции. Императорът поне трябва да се срамува!
37.
ХХ
22.04.2024 13:15:56
3
12
ХХ-асане, пак почна да пускаш миризливи пацули и умириса целия сайт, много я разбираш политиката, защото вечер до Старата поща пиеш чисто мъжко мляко.
36.
Всегда будет Мир
22.04.2024 12:14:13
8
18
Ньойският договор не изтече ли? За една приятелска държава питам. Закачени сме към Германия на командно дишане - 1 евро = 1.95583 лева. Така е от 97-а насам ние сме във валутен борд. Турция ни изсмуква всички капитали. Местните търгаши търсят невидим враг - злата Расия.
35.
35
22.04.2024 11:54:59
7
18
Вие прочетохте ли какво изпраща САЩ , старо оръжие, една част в заеми и т.н. Вижте по-добре.
34.
Значи
22.04.2024 11:22:44
18
14
да конспектирам глупостите на кремъл.
1. Украйна получава военна помощ от САЩ, следователно отслабва военно!
2. Целият Свят праща помощи на Украйна, за да я отслабят.
3. рашките не могат да напреднат на фронта, значи ще победят!
4. Икономиката на рашия губи хора за фронта и квалифициран персонал, който бяга в чужбина, значи нараства.
Алиса в огледалния свят ряпа да яде!
33.
До 13
22.04.2024 11:21:25
18
7
Президентът на руската частна военна компания "Вагнер" Евгений Пригожин заяви, че нахлуването в Украйна е основано на лъжи от страна на Кремъл.

Той е направил това изказване във видеозапис, разпространен от пресслужбата му в Telegram.

Пригожин често атакува руското военно ръководство, но сега за първи път разбива основните аргументи на Русия за "специалната военна операция", с която започна войната в Украйна на 24 февруари миналата година, отбелязва Ройтерс.
Нищо извънредно не се случи на 24 февруари. Министерството на отбраната се опитва да измами обществото, а президентът ни разказва някаква история за луда агресия от страна на Украйна и как те са се опитвали да ни нападнат заедно с цялото НАТО. Войната им трябваше, за да може (Сергей) Шойгу (б. р. – министърът на отбраната на Русия) да стане маршал и да вземе втори медал на Герой на Русия. Войната не беше необходима за демилитаризация и денацификация на Украйна", каза Пригожин, цитиран от БТА.
32.
XX
22.04.2024 10:59:59
9
16
Отделно, заради германофилите България плаща репарации на Гърция до средата на 70те години. Затова нямаше и агнешко и долари, но ПАК се развиваше.
31.
XX
22.04.2024 10:57:30
8
11
До 30

"Слабо. Там ще се вее черният флаг на Шериата." - ако си мислиш, че ще взема да ги оплаквам - грешиш :). Каквото сам си направиш, никой не може да ти причини.

ПП. германия си е достатъчно терористична държава (доказуем факт), та да се усети разликата. Даже може да бъдат поставени на място и (допускам) Европа да стане по-спокойна.
30.
XX
22.04.2024 10:54:38
11
19
Шефът на републиканците в Сената получи от Киев 20 милиона долара и Сенатът одобри помощта при предното гласуване.
Документирано е.

Въпросът е колко е получил от Киев шефът на републиканците в Конгреса, за да гласуват и това предложение?

ПП. Украйна е изхарчила малко под 500 милиона долара за лобизъм да им дадат 3-те милиарда руски активи. Евроатлантически ценности. Факт.
29.
MT до ХХ
22.04.2024 10:52:22
5
20
Слабо. Там ще се вее черният флаг на Шериата. Ла иллаха иллаллах. Алхамдулиллах! На европейците им харесва, не съм чул да се оплакват.
28.
XX
22.04.2024 10:45:26
16
23
Аз лично не виждам нищо лошо в това над бундестага ПАК да се вее, този път Руският флаг.
27.
*********
22.04.2024 10:29:10
5
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
26.
Слава на Русия!
22.04.2024 10:14:08
14
28
Путин Молодец.Мачкай Фашистката Сган.
25.
27
22.04.2024 10:10:11
15
8
В следващия пакет военна помощ от САЩ Украйна може да получи тактически ракети ATACMS Това е заявил председателят на сенатската комисия по разузнаването Марк Уорнър в интервю за CBS-News
"Надявам се, че веднага щом това (одобреният законопроект за помощта за Украйна) стигне до президента (Джо Байдън) до вторник или сряда (23-24 април), ракети с голям обсег ATACMS ще бъдат доставени", е заявил той, като е подчертал, че тези ракети са директно предписано в законопроекта
Според сенатора, ако всичко върви добре с приемането на законопроекта в Сената, самата доставка на оръжията може да започне до края на следващата седмица. Уорнър е добавил, че Пентагонът трябва вече да е подготвил ракети ATACMS за прехвърляне в Украйна
24.
25
22.04.2024 09:47:08
25
14
7 млрд от 61 ще осигурят оръжие и боеприпаси за ВСУ в рамките на седмици Това е рекорден еднократен пакет - 7 милиарда Затова и Бойко Борисов заема ярка проСАЩ позиция
След доставката на оръжие и боеприпаси за 7 милиарда през април и началото на май ВС на РФ няма как да превземе Часов Яр нито за 9 май, нито за 9 юни, нито за 9 септември, тъй като укрепрайонът се намира на господстваща височина, а с оръжие и боеприпаси и резервите, които командването на ВСУ привлече за отбраната, става на практика непревземаем
Настъплението на ВС на РФ в района на Часов Яр и без това зацикли, а след доставката на оръжие и боеприпаси няма как руската армия да превземе града
Гласуването в Конгреса на милиардите за Украйна, както и неуспехите на ВС на РФ на фронта преди 9 май, Ден Победы, който няма да стане ден на превземането на Часов Яр
23.
ХааааХа
22.04.2024 09:27:56
14
35
На педалите като им напишат че Украйна, НАТО и ФАЩ губят геад след град, те от яд започват да бълнуват, колко велики са осраните западняци. Педерунгелска малоумна работа
22.
Грую
22.04.2024 09:27:48
6
20
По-добре да не ходи в Уклайна, роzияните ще му откраднал чип-а от главата, после какво ще пелтечи без чип? Как ще се жалва, жина ми ма напуzна, избеага с дитету.
21.
До 20 Странната работа
22.04.2024 09:22:46
12
33
Ама ти направо се пениш , та чак пелтечиш от омраза към Русията !
Освободи малко каиша, който те стяга около главата и отивай в Украйна да се биеш срещу това роzzийско зло!
Само внимавай Асвабадителите да не те опънат и теб...!
Пък може и това да чакаш, кой те знае!?
20.
До 20
22.04.2024 09:16:05
3
12
Да използваш ника на някого като го преповтаряш, все едно той си го е написал,за да "обориш" разсъжденията му, единствено показва, че нямаш собствени такива и че си кретен!
Няма значение какъв "фил" си, кретена си е кретен!
19.
*********
22.04.2024 09:04:14
15
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
18.
19
22.04.2024 09:02:50
5
5
Боеприпаси идва седмица
17.
До 15
22.04.2024 08:59:12
9
20
Това са глупости , поне да беше прочел, че това са предимно компаниите , които бяха свързани със западните фирми, които се бяха настанили в Русия да й смучат ресурсите!
Сега ги заменят със местни!
Много избирателно си взел само данните на фалиралите и обявените в несъстоятелност , но си "забравил" да вземеш данните за новоразкритите !
Има и други данни , които показват дали една икономика е в регрес или в прогрес, запознай се с материала!
16.
Странна работа
22.04.2024 08:50:05
7
37
Ако в България действително имаше такива отявлени привърженици на украинците , то би следвало бегълците от Украйна , дошли тук, да бъдат приютени, и нахранени от точно тези любвеобилни хора!А не да спят по хотелите и да им плаща държавата!
А може би те не са заобичали чак толкова украинците, а ги заслепява омразата към руснаците!
Или и тук се следва логиката на САЩ и ЕС -не ни пука толкова за украинците, а важното е да се отслаби Русия !
И уж тя е отслабнала, както възторжено цвили един по-надолу и по пет пъти превзема един баир, а пък се налага да помпим Украйна със 60 милиарда долара ...
Ами че то 60 милиарда е целият годишен воененен бюджет на Русия , значи сега Украйна би могла направо да купи военната промишленост на руснаците , вместо да ги стреля с ракети и дронове!
Нали сегашните войни били войни на пари и на технологии , значи Украйна сега трябва да е много по-силна и направо да стигне до Камчатка !
А не и тя да си връща по пет пъти едно и също село!
Странна война е тази !
15.
The
22.04.2024 08:42:54
18
48
Всеки,който има някакви елементарни познания знае какъв ще е края на това нещо . Без никакви пристрастия ,но… Русия разполага с толкова много оръжия и хора ,че каквото и да изпратят на Украйна няма да помогне . Да не говорим,че Русия не е и атакувала с наистина силните си оръжия до сега . Това , за което трябваше да настояват всички е преговори за мир . Това е най-полезното за Украйна . По-добре да останат без пет села и паланки отколкото да бъдат избити хиляди хора
14.
*********
22.04.2024 08:37:32
17
26
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
След 2 години
22.04.2024 08:32:19
47
68
Европа в рецесия.
САЩ разцепена на два, мразещи се лагера.
Украйна съсипана.
България е абсурдна.
Русия е с най-ниски нива на безработицата а икономиката и бумти.
12.
До 3
22.04.2024 08:30:32
27
56
А не бяхте ли притеснени, когато 2014 до 2022 год, ВСУ бомбеха Донецк и Луганск и убиваха цивилни хора , просто защото били "сепаратисти"!
11.
+/-
22.04.2024 08:29:19
2
12
Оправете пак +/- !!
10.
МТ
22.04.2024 08:25:09
36
35
Евробите и колабораЦИОНистите вече чуват тиктакането. Няма връщане назад. Този път няма да има Народен съд, ще има пряка Ликвидация. Ако ЕС си заслужаваще, UK нямаше да излязат от него. Brexit нямаше да се случи. Уви, блажени сте вярващите, за няколко цента повече. Страх ги тресе "бизнесите" на разните прекупвачи, търгаши и прочее - най-яростните защитници на евробската психика. Едно тему ще ви разкаже играта, пожелавам ви масови фалити и да откриете, къде зимуват раците, къде се**т гладните.
9.
Сз
22.04.2024 08:22:49
51
56
МАЧКАЙТЕ БРАТУШКИ
БОЙ ПО ГНУСНИТЕ ФАШИСТИ
СЛАВА РОССИИ
8.
До 7
22.04.2024 08:22:41
28
15
Мама ти проста
7.
*********
22.04.2024 08:22:11
19
24
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
6.
*********
22.04.2024 08:18:47
47
43
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
Горките украйнци
22.04.2024 08:17:39
40
56
До последният украйнец !

Зеленски прие закона за мобилизацията и Запада пуска принта за хартиите.
Лицемерният Запад, печата пари и дава за гробищата на украйната.

Не бе, не са лицемери Запада.
Израел ще е на Олимпиадата но Русия не.

А на Зеленски му изтече мандата и така и никой не повдига въпроса, като какъв държи той власта в украйната ?
4.
ДО 3
22.04.2024 08:14:40
47
45
Може ли да сте толкова ненормални ? Какви глупости пишите ? Всички знаем, кое и къде е злото на света и не се заблуждаваме.
3.
И ние сме притеснени
22.04.2024 07:59:04
71
73
След варварското нападение на кръвожадния кремълски режим, от първия ден на войната.
Благодарим на американското правителство, на австралийското,на японското,на Канадското правителство,на ЕС и на всички светли сили,които помагат да бъде спряно това Zло
2.
?
22.04.2024 07:58:33
62
73
И Звездата на смъртта да им дадат... украинците са обречени!
1.
Марк Твен
22.04.2024 07:51:50
55
33
Украинский воин! Не нужно умирать за тех, кто продал тебя и Родину! Выходи на частоту "149.200", позывной "Волга". Спаси себя, товарищей, семью и Родину!
Український воїн! Не потрібно вмирати за тих, хто продав тебе і Батьківщину! Виходь на частоту "149.200", позивний "Волга". Врятуй себе, товаришів, сім'ю і Батьківщину!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русков Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори