×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зрители в потрес от реакция на Ники Кънчев към 18-годишния Димо


01 Март 2024, Петък, 10:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Кънчев не спира да се излага. Браво на момчето, казват фенове на предаването

Снощи продължи играта от вчера на 18-годишния ученик Димо Стоянов в „Стани богат“. Момчето от Айтос показа отлични знания снощи и без да ползва нито един жокер стигна до въпрос за 5000 лева. Тогава той трябваше да си помогне с „50:50“ и „Обади се на приятел“, за да отговори правилно, след което сирената в студиото иззвъня.

Снощи той стартира с въпрос за 10 0000 лева и един жокер „в джоба“.

В началото тийнейджърът разказа, че освен да чете и стои на компютъра, обича да спортува – играе баскетбол, практикува лека атлетика и ходи на фитнес.

„Цяла България те гледа. Ти си бъдещето на България, ще останеш ли тук?“, го попита Ники Кънчев.

„Разбира се! Ще остана в България, никога не съм мислил за емиграция“, отговори усмихнатият младеж, който спечели уважението на всички зрители вчера със страхотната си игра.

Последва питането за петцифрената сума: „Коя историческа личност е създала над 550 картини и е автор на съчинението „Рисуването като развлечение“?“ – Джордж Вашингтон, Ото фон Бисмарк, Уинстън Чърчил или Шарл дьо Гол

.Тук Стоянов каза по няколко неща за всеки, демонстрирайки добри познания за тези личности. „Не мисля, че е Уинстън Чърчил, тъй като не виждам как ще побере рисуване, защото денят му е бил – става, пие уиски, пуши няколко цигари, отива, заседава. Затова не виждам как ще може и да рисува. Шарл дьо Гол знам, че се е занимавал доста силно с политиката. През втората световна дори трябва да организира френската задгранична република и съпротива. За Джордж Вашингтон не съм сигурен дали е рисувал. Бил е добър стратег. Също и за Ото фон Бисмарк, който е бил добър стратег, канцлер на Прусия. Всички са били силни лидери. Ото фон Бисмарк е фелдмаршал на Прусия, Чърчил е министър-председател, който е ръководил военните действия. Шарл Дьо Гол – генерал, който после става президент, а Джордж Вашингтон е първият президент на Щатите“, каза той.

След като не успя да реши извика и приятеля си от публиката Никола, който е 19-годишен студент.

Кънчев се обърна към двамата, казвайки им, че се радва, че такива умни момчета ще се занимават с България през следващите години.Жокерът призна, че не знае верният отговор, но също като Димо мисли, че не е Чърчил. Той насочи участника към Дьо Гол по логика, че доста французи са известни с артистичните си наклонности.

„Доста голяма част от европейското изкуство си идва от Франция. И киното е измислено там. Затова по пътя на логиката ако решим, че французин е отговорен за изкуство, може и да не сгрешим“, каза Никола, а Димо му се довери, като още веднъж каза, че с това пиене и пушене няма как Чърчил да се е занимавал с рисуване.

Стоянов реши да маркира Шарл дьо Гол, но верен отговор се оказа Уинстън Чърчил, като за участника останаха 2000 лева, които бе заключил като втора сигурна сума. Странно защо обаче Ники Кънчев се държа доста назидателно след посочения отговор преди да им каже, че са сгрешили.

„Един допълнителен жокер. Ето, все едно сега го задавам въпроса: „…и автор на съчинението…“. Той е писал“, каза Кънчев, след което се изправи заплашително на крака срещу тях, повиши леко тон и със страшен поглед ги пита: „Кой? Кой е писал? Кой има Нобелова награда за литература? Уинстън Чърчил – верен отговор“.

След като седна водещият добави: „Дори в последния филм с Гари Олдман той нонстоп се караше на секретарката си, защото тя правеше правописни грешки. той иска неговото слово да е ярко, запомнящо се. След провала при Галиполи през 1915 г. той е уволнен. Имал много време да седне, да рисува, да пише и след това е казал, че в най-тежкия период от живота му рисуването много му е помогнало“.

Реакцията на Ники Кънчев срещу спечелилия много симпатии ученик предизвика отрицателни мнения на част от последователите на страницата на „Стани богат“ във фейсбук. Ето и някои от тях, публикувани под поста за Димо Стоянов:

„Кънчев това са млади момчета, не е нужно да ставаш от стола заради егото ти, когато са сгрешили“.

„И как се надигна на стола, все едно е ядосан даскал и ще ги бие“.

„Кънчев не спира да се излага. Браво на момчето“.

„Вече едва изтрайвам Ники Кънчев! След въпроса за Чърчил скочи от стола и започна да крещи срещу момчетата. Въпреки че искам да гледам предаването, сигурно ще спра заради него! Върнете Билалов!“

„Реагира така защото искаше да го види напред и го хвана яд за този млад човек че не посочи верният отговор“.

„Това му изправяне също беше поредният гаф!“

„Беше грозно“.

„Имам желание да гледам предаването,но не и Ники Кънчев…..не става за водещ вече…“

„Жалко, но тоя защо крещи така назидателно?“

„Жалко…Билалов беше перфектен. Ако не го сменят тоя,изобщо няма да го гледам…“

„Какво му става на Кънчев?“

Както и вчера, сега също имаше много положителни мнения за учиеника:

„Перфектен в разясненията дори с кратки автобиографии и това че не отговори правилно не е проблем, представи се отлично!“

„Браво на това момче! С умиление го гледах, защото може да ми е внук. Снощи му писах, дадох му съвети да не обръща внимание на тези във форума, които го критикуват. Сега вече зная защо ми отговори по следния начин: „Благодаря ви, за което! Идеята ми реално да се запиша в шоуто не бяха парите, а да покажа, че все още има свестни деца в държавата ни.“


В категории: Животът


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 1
8
Коментара по темата
8.
Сашо
04.03.2024 11:14:34
1
1
Кънчев води предаването много превъзбуден, като че ли е взел наркотици. Освен това се опитва да бъде остроумен, но не му се получава. Дразни ме много и обмислям да спра да гледам предаването. Билалов беше класи над него!
7.
Спатията
01.03.2024 18:16:34
3
5
Фен съм на предаването.За мен беше удоволствие да го гледам когато водещ беше М.Билалов.Карикатурният образ,мишока,с катинарчето,който беше предишен водещ и поради временна ( надявам се) грешка водещ и сега,ме отвращава.Нарцисизъм,некомпетентност,груби и плоски шеги-това е пародията Ники Кънчев.Може би става за водещ на някое селскостопанско предаване,на пресцентъра на червената кочина ЦСКА или предаване за глухонеми,но в никакъв случай това плашило не трябва да остане в "Стани богат" .Иначе скоро рейтинга ще бъде 0%.
6.
Ели
01.03.2024 16:28:54
1
2
Заради този водещ, Ники Кънчев спрях да гледам Стани богат. Би Ти Ви с заложили на лош избор на водещ. И не само той.
5.
мунчо
01.03.2024 11:35:06
2
20
Ники Кънчев започна добре, но след няколко предавания отново го ухапа бясното куче! Няма лек за куку-его!
4.
123
01.03.2024 11:21:42
3
27
Спрях да гледам това предаване, от когато върнаха Кънчев. Той е много просто парче, но все пак е от мижав градец на име Червен бряг. Не само в Стани богат, но и в другия формат, който водеше си позволява непрекъснато да обижда участниците и да им се кара като дръта даскалица за грешни отговори. Той червенобрешкия все едно ги знае тия неща. Диктуват му отговорите в слушалките. Абе защо Билалов или Орлин Горанов се държат нормално с участниците им, все едно какви грешки правят. Ама Кънчев може и да е излязъл от селото, но то некога няма да излизе от него.
3.
292
01.03.2024 11:15:30
3
26
Този прехвален задник дотолкова се взе на сериозно, че откакто се е върнал само се хвали сам, обяснява как е най-великия и пуска лафове "от високо". Да се беше погледнал каква карикатура беше в първото предаване, когато между панталона и елечето му висеше ризата.
2.
до 1
01.03.2024 11:00:44
3
24
когато започна в началото блестеше с невежеството си,но вече е смешен и жалък!
1.
дебили бургас
01.03.2024 10:54:02
4
35
Фен бях на стани богат..... но никога няма да го погледна вече с този тюмбел Ники Кънчев!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори