×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

САЩ отказа да изпрати войници в Русия, но Москва се готвела за война с НАТО


САЩ отказа да изпрати войници в Русия, но Москва се готвела за война с НАТО
Държавите от НАТО отказват да изпратят свои войски в Украйна, но думите на Макрон за разполагане на бойци от алианса там може да се окаже, че не са празни приказки
28 Февруари 2024, Сряда, 07:26 ч.
Автор: Флагман.Бг

Министър на отбраната на Германия прогнозира, че армиите ще се сблъскат на бойното поле след пет години, но в таен документ се посочва 2025-та

Руският президент Владимир Путин започна подготовка за военна агресия срещу Северноатлантическия алианс. Това съобщава украинската информационна агенция УНiАН, като се позова на информация от американския Институт за изучаване на войната - ISW.

Междувременно Белият дом, цитиран от "Франс прес", "Ройтерс" и Нова телевизия, обяви, че  САЩ няма да изпратят войници да се сражават в Украйна.

"Президентът Байдън беше ясен, че Съединените щати няма да изпратят войски да се бият в Украйна", каза говорителката на Съвета за национална сигурност към американското президентство Адриен Уотсън. Тя добави, че Байдън смята, че "пътят на победата" минава през изпращането от САЩ на военна помощ за Украйна, а тя в момента е блокирана от Конгреса.

Уотсън направи това изявление на фона на среща на американския президент с лидерите на Конгреса за обсъждане на финансови въпроси, включително помощта за Украйна, отбелязва Ройтерс.

Вчера френският президент Еманюел Макрон каза, че разполагането на западни войски в страната, нападната от съседна Русия, "не бива да се изключва" в бъдеще. Изявлението на Макрон предизвика редица коментари, като западни държави на практика отхвърлиха идеята му.

В ЕС няма решение за изпращане на войски в Украйна, заяви говорител на Европейската комисия. Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че Алиансът няма планове за разполагане на военни в бившата съветска република.

УНiАН пък цитира американски анализатори, които споменават два указа на руския лидер от 26 февруари, с които официално се възстановяват Московския и Ленинградския военни окръзи. Така Русия разформирова и Западния военен окръг (ЗВО), който руското министерство на отбраната сформира през 2010 г. чрез свързването на тези два окръга – МВО и ЛВО.

От ISW припомнят, че Западният военен окръг досега е покривал руската граница с Украйна, Беларус и балтийските страни. Неговите стратегически задачи включват наблюдение на операциите на руските въоръжени сили в Украйна след избухването на войната, както и подготовка за възможна конфронтация с НАТО.

ISW обяснява, че сега ЛВО ще се движи по североизточната граница на НАТО, а МВО по североизточната част на Украйна и Полша. Това ще позволи на Москва едновременно да „заеме позиция“ срещу НАТО и да опрости командването и контрола на военните операции в Украйна.

Както посочват експерти, Путин спомена необходимостта от формиране на ЛВО, след като Финландия се присъедини към Алианса през 2023 г. По този начин политикът сигнализира за намерението на Кремъл да използва ЛВО за противопоставяне на НАТО.

„Възстановяването на МВО и ЛВО съответства на паралелните цели за консолидиране на контрола над руските операции в Украйна в краткосрочен и средносрочен план и подготовка за потенциална бъдеща широкомащабна конвенционална война срещу НАТО в дългосрочен план“, коментират анализаторите от Института за изследване на войната.

Редица европейски политици и военни вече казаха, че е необходима подготовка за възможна война с Русия. Германският министър на отбраната Борис Писториус дори прогнозира, че боевете между НАТО и Русия може да станат факт след пет-осем години.

Наскоро Bild обаче получи достъп до таен документ на Бундесвера, според който хибридна война между Запада и Руската федерация може да започне тази година. Тя обаче щяла да завърши с разполагането на стотици хиляди войници на НАТО и с неизбежното избухване на война през лятото на 2025 г.
 


В категории: Войната в Украйна


64
Коментара
64
Коментара по темата
64.
Българина
02.03.2024 00:57:02
0
1
Какво да ви кажа, съфорумници колеги...
За всеки случай ще си сипа една малка.
63.
руски СМИ
01.03.2024 21:53:54
0
1
✔️"Публикувана стенограма от предполагаема германска дискусия за атаката на Кримския мост
Текстът на руски беше публикуван от главния редактор на RT Маргарита Симонян, часове след като съобщи, че е получила записа"
https://cutt.ly/GwMxFzyi
✔️"Изтече предполагаемо аудио на германски офицери, обсъждащи атаката на Кримския мост
Файлът е предоставен от руски служители по сигурността на главния редактор на RT Маргарита Симонян"
https://cutt.ly/bwMxGj1t
62.
Заглавието е неточно
01.03.2024 18:49:36
0
1
Заглавието е неточно, защото германски, английски и американски войски са отдавна в Украйна.
Това беше официално признато от Шолц и вбеси Макрон.
Това са заглавия от гръцки СМИ:
✔️ Руснаците прихванаха разговори на немски офицери, планиращи бомбардировката на Керченския мост!
"Британците и американците също участват в планирането"
https://cutt.ly/dwMl8tVW
Руските СМИ навярно ще публикуват записите като доказателство, те имат разрешение да направят това.
Други заглавия:
✔️"Руските самоходни стратегически балистични ракети Топол-М са преместени на стартови площадки (видео). Снимки от преместването им"
https://cutt.ly/xwMpIDYn
✔️"Русия изстреля междуконтинентална ракета RS-24 Yars: Директно послание към НАТО да не се намесва с войски в Украйна. Вижте видеото от изстрелването"
https://cutt.ly/AwMzycYO
61.
Българин
29.02.2024 08:34:02
6
4
Съюзниците на фашиска Украйна ще споделят съдбата и Русия ще мачка тази фашиска измет Полша и балтийските даржави по-добре да не съществуват
60.
Алооооо
29.02.2024 00:54:48
0
2
С П Р Е Т Е. Д А. П И Ш Е Т Е. Т Ъ П О Т И Я. С Л Е Д. Т Ъ П О Т И Я....
Ще ви вземе някой ваш читател насериозно и ще му създадете стрес и паника....Ама то вас какво ви пука?!!
Значи еб@чът на бабички се изказва неподготвен,всички други КАТЕГОРИЧНО не искат и да чуят за такова налудничаво "начинание".
Дори му се скараха малко, защото такава тема въобще е нямало никога в дневната им програма.... Но ...Украинската "информационна " служба и тя отделно ръси само "истини" - и на Вас толкова Ви трябва за да си съчините ТОП НОВИНА.!!!!!!!!!
Пишете по добре нещо или за Динко или някой хороскоп,някой секс съвет или подобно.....то бива прост народ ,ама вие нямате спирка
59.
Бургазлията
28.02.2024 20:39:05
5
5
До: 58
Сащ мащ...ма нато не е само сащ ве русоробче...ми те даже само Великобритания имат в пъти повече самолетоносачи и подводници от русия.
Ми що не кажеш Канада,Франция , германия, италия
Сащ та сащ
Сащ са водещата сила , но НАТО са много и все икономически гиганти , а русия е една и сама в 19 век със самолетоносач Кузнецов на въглища.
Ще ва изтрият от лицето на земята , лошото е че другаря Путлер ще стреля с ядрени ракети само и само да си спаси задника
58.
До 57
28.02.2024 16:37:11
11
10
Точно така, остани си прост и помагай на тези около теб да станат такива. Така или иначе ще се мре. Русия е изолирана от педерастките държави, съдържащи не повече от 20% от световното население, а тези филми за американското военно надмощие са отпреди 10-15 години, ако не и повече. Една суперскъпа ракета от въпросните самолетоносачи или кораб от групата на самолетоносача струва милиони, а се сваля с дрон за десетки хиляди, самият кораб (от 11 имат 4 самолетоносача в бойна готовност) представлява опасност за държави като нашата, като Либия, Сомалия... Русия има безброй предимущества над нато по отношение на техника, енергетика, международни отношения, човешки ресурс и мотивация. Както казват "те просто ще умрат, а ние ще отидем в рая". Въпросът е дали, независимо изхода, ние искаме ли да се ангажираме, борим и жертваме в името на американския хомофашизъм, а отговорът- и да не искаме, сме достатъчно безгръбначни и прости за да мълчим и траем, докато още по-безгръбначни и по-прости от нас самите ни вкарват в ситуация да нямаме възможност да кажем "не".
Остави WW3, ти и подобията ти сигурно вярвате, че Украйна печели и че руснаците не прекаляват, защото толкова си могат или сакън да не пробудят хартиения тигър "нато-отан"... Sad
57.
Бургазлията
28.02.2024 15:55:13
11
10
Еми това казвам за какво НАТО да праща войски там , като с ракети от подводници и крайцери ще се разправят с орките пуснати от путин в окопите на Украйна!
Пък ако тръгне тая армада от самолети,изтребители небето над русия ще почернее .
Безпомощна е допотопна Русия срещу НАТО и самите те го заявиха
Видяха в Сирия как се воюва с високотехнологични съвременни армии и не искат да се повтори.
Разполагат със стара съветска техника и много пушечно месо , срещу почти невъоръжените украинци за това имат превес .
Но така или инак след края на войната , русия пак ще остане изолирана и под санкции , а света ще продължи развитието си .
56.
До 54 "Бургазлията"
28.02.2024 15:52:00
2
8
Ти май не си на пико, но си гларус, а не човек. И такива като теб трябва да има, независимо дали разбираш, че сте малцинство. Не дразниш с обидите, а с невежеството си и зле прикритата арогантност. Трябва да ви има не за друго, а за да може да няма усилие за нормализация на каквито и да било отношения, което в крайна сметка би довело до нов глобален конфликт от невиждан мащаб и интензитет. След този конфликт, образно казано "новият Вавилон" ще падне, както кулата, която Урод се опитва да построи висока до небето, за да хване Господ за...тогата и да му каже "ей, аз съм равен с теб".
Поживьом- увидим, а?
55.
До 52
28.02.2024 15:47:36
3
7
Ти наистина четеш и мислиш твърде избирателно !
Даваш примера как 100 орки били избити само с една ракета в Сирия преди 4 години, а не помниш , че на оня полигон по-миналата седмица в Украйна една ракета "Циркон"изби около 1500 укри наведнъж !
54.
До 52
28.02.2024 15:43:05
7
14
А ти кога и къде си ходил в Русия ве, девствен пръдльо?!!
Преди броени дни говорителят на МВФ обяви, че са изненадани от огромните темпове, с които се движи руската икономика!
Четете по цял ден бълвочите на разни дървени философи като Иво Инджев и сами се надъхвате!
Като е страна от 19 век, защо половината свят е насран като геренска бога пред тях и бълва глупост след глупост? Или май другаде е заровено кучето, а??
Мислете малко с тия кухи манерки и гледате виждайте!!
53.
до 52 Бургазлията
28.02.2024 15:42:20
5
12
Много странно защо тогава 50 високотехнологични държави не се намесват в конфликта и се събират да заседават за 50-ти път какъв пакет санкции да наложат на първобитната държава? Чак ходят да молят Китай да се намеси и да се опита да предложи план за мирни преговори?
52.
Бургазлията
28.02.2024 15:24:29
14
6
Е то и мнозинството в русия не са руснаци , пък да не говорим и християни , но това няма отношение към аналоговите руски орки на терен .
Брикс мрикс , даже бразилия индия и китай нямат намерение да воюват с НАТО и най големите си търговски партньори.
По леко с нервите .
Русия голяма държава с развитие 19 - 20 век и тотално изоставане от съвремието ...то даже Иран са по технологична нация от орките .
51.
до 43 Бургазлията
28.02.2024 15:17:17
5
10
Пич, аналогова Русия е в БРИКС заедно с Китай , Индия , Бразилия, Иран и т.н. На теб може да ти изглеждат първобитни държави, но това дефатко са 85 % от населението на Земята. Само 1/10 от тях да тръгнат с по една тояга в ръка, ще наврат дроновете отзад на твоите очилати високо технологични пендели, чийто съпруги не са чукани от години и си мечтаят някой бразилец или арабин да ги разпори. Има и още нещо, никоя от тези страни като Китай и другите няма да допусне Русия да бъде завладяна, защото така и Китай ще бъде обграден отвсякъде и ще го сполети същата съдба.
И като добавка към всичко това, не забравяй че 45% от населението на САЩ са цветнокожи и след 2-3 десетилетия англосаксонските миндили ще са малцинство, Франция върви по същия път. Заради любимите ти високотехнологични простотии, белите пендели си гледат само телефоните, обичат чатове и не могат да оправят жените, не правят и деца и при тях прираста е много малък. Населението на планета се е увеличило драстично и при белите е много малък процент. Големия прираст е от Китай, Индия, Пакистан, Иран, Бразилия, Мексико и някои африкански страни.
50.
до 45
28.02.2024 15:10:04
2
9
За фена на Байдън - едно видео от Бенджамин Фулфорд, изгледай го до края:
"Сега италианската телевизия открито се подиграва на Джо Байдън:"
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/02/Italian-TV-openly-mocks-Joe-Biden.mp4
49.
до 46
28.02.2024 15:04:27
3
10
Имаш предвид САЩ, нали?
"Представителят на китайското министерство на външните работи, имайки предвид САЩ, каза, че „в тяхната 240-годишна история те не са воювали само 16 години и са започнали около 80% от въоръжените конфликти по света от Втората световна война нататък"!"
https://cutt.ly/YwND16xP
48.
ХХ
28.02.2024 14:17:01
5
11
ХХристинке, теб първа ще те изпратят на фронта, защото си укрофилка. Само се пази да не те набарат кадировците с големите керестета. Факт.
47.
До 45
28.02.2024 14:02:02
5
9
Ти си отвъд спасение. В крайна сметка америка и съдружници успяха ли да подчинят Сирия или Русия я спаси? И като цяло ок ли беше интервенцията на сащ в региона? Вадиш от 9 кладенеца вода, имаше едни кретени преди години (може още да ги има) които с подобни олигофренски доводи като твоите """доказаха""", че 1+1=3, а 2+2=5.
Засрами се пред децата поне, пикоманиак
46.
Цялото съществуване на русия
28.02.2024 13:54:47
13
8
Е обвързано с мисълта за войната.
Нещастна нация .
45.
Бургазлията
28.02.2024 13:47:02
7
9
До :44
Щот сега е достатъчна една ракета пратена от дрон да утрепе една дивизия , рота или полк руски орки , а зад дрона стои един 20 г. дрисльо играещ предимно игри на компа .
Няма за какво на терен да има стотици хиляди пехотинци пушечно месо , като от крайцер намиращ се във Великобритания може да бъде сринат град като Санкт Петербург .
Нали помните сирийската касапница?
Над 100 руски орки на терен унищожени само от един удар с ракета , американците бяха потресени колко са изостанали руснаците
44.
До 43
28.02.2024 13:22:58
9
9
кУсур се пише , бургаски , когато човек има дефицит на грамотност е съвсем излишно да се прави на анализатор за неща , които въобще не разбира !
При една ядрена война може да се окаже, че "аналоговите армии" са най -устойчивите, отдавна е доказано от съответните специалисти ! А, и къде се намира "противоракетния щит" , който пази нас, България, казваш ?
А и като знаеш историята, защо пък "войната на руските орки" да не прилича на войната им с армията (модерната , съвременна) на Наполеон!?
Или пък на Хитлер ?!Тогава им помогнали САЩ, сега може да им помогне Китай !
Мислене иска, не само възторжено цвилене !
43.
Бургазлията
28.02.2024 13:01:39
13
9
Aз не знам въобще как си представят нашите русороби аналогова Русия да се изправи във военен конфликт с 30 и косур високотехнологични държави?
Няма нужда въобще от сухопътна операция , само подводници,самолетоносачи и бомбардировачи от сутрин до вечер да стрелят по орките и всичко ще приключи .
Путин плащи света с атомни бомби , ама не е сигурно тази пропаднала държава дали има работещи такива .
Всичко е пред разпад в тази страна , та е възможно и ракетите да са само макети .
Да не се стига до там , че дори и да изстреля някоя ракета , противозащитния щит на Европа е доста стабилен .
Войната на руските орки със света ще прилича малко на ацтеките с Конкистадорите на Кортес .
42.
ЩИРЛИЦ
28.02.2024 12:58:53
2
10
Говори се че Флагманските журналя са с коефициент на интелигентност колкото на един бордюр
41.
Баси журналистите, сър!
28.02.2024 12:57:58
2
22
"САЩ отказа да изпрати войници в Русия"

Я някой да ми подскаже къде и кога САЩ са казвали, че ще изпращат войски в Русия? Баси внушенията в тази статия! Още малко и трета световна война ще разпалите?

Трябва ли да коментираме и втората част на заглавието ви: "но Москва се готвела за война с НАТО"?
Вие сте за съд и отнемане на лиценза! СЕМ какво чака още, не знам
40.
Хиииии хи хиии
28.02.2024 12:53:16
3
8
Това заглавие от Кремъл ли ви го спуснаха
39.
Бургазлията
28.02.2024 12:43:20
8
5
Е нали според русоробите там са Американски батальони , а- у..
Ма да пращаме от всяка европейска държава по 20 000 войника с танкове,самолетоносачи,ракети,изтребители и набърже ще сгънем руските орки .
38.
Исландеро
28.02.2024 12:24:54
3
10
Еее вече и в Исландия ли няма да мога да мигрирам да се правя на международен бизнесмен, когато всъщност съм просто монтажист... Опасно място стана света ей. Поне Русия ако наистина благоволи най-сетне да върне колкото може повече от педерастките държави в каменната ера, толкова по-добре за тези които ще останат живи след войната.
Задача за домашно: назовете приятелска/подчинена на Сащ държава (която хем не се казва Египет или Саудитска Арабия, хем), където еднополовите бракове не се пропагандират неспирно като символ на прогреса.
Хомосекс не подлежи на обжалване и това коя държава го възхвалява и втълпява като ценност на жителите си, тази държава е инструмент на сатаната, a.k.a. Сащ. Храна за размисъл някой ден като се чудите кой път да хванете за да не умрете вие и децата ви от глад, защото това е войната, няма "мирише ми", "студено ми е", "гладен съм"...
Z
37.
;)
28.02.2024 11:57:10
7
10
нормално е да се стреснат евроидиотите никой не иска да се срещне със съветските ядрени ракети които са наблъскани в несвяст с уран и плутоний
36.
Имам един въпрос
28.02.2024 11:53:33
10
10
Байдън и другите англосаксонски рептили дали не напълниха гащичките? Хахахаха
Мууухахахахахахахахахахаха
Финансовата помощ била блокирана, оръжията били блокирани, войници нямало да се пращат. Страх майкаа страааах. Хахахахаха
35.
До 36
28.02.2024 11:22:11
1
1
Страхотен довод!
Изчерпи ли се вече, толкова ли ти беше умствения багаж?
34.
До 33
28.02.2024 11:18:20
4
0
И като се събуди...Краката ти отвити!!
Зомбиран нещастник..
33.
До 34
28.02.2024 11:17:45
2
3
По-тъпичките коментиращи е по-добре да мълчите!
Вие освен на принципа на "опорките" по друг начин не можете да мислите и дори и не допускате , че може да има такъв!
32.
Хахахаххаха
28.02.2024 11:12:25
7
9
Пак русофилски опорки да не ви спря рублите митрофа нова ,като матросов на медийната амбразура сте блиц,Америка се предаде на Русия във Вашингтон се.веят знамена на русия и портрети на путин
31.
До 32
28.02.2024 11:11:47
12
11
Никой не се радва на една бъдеща война , бе, кретен !
Въздържах се да ти правя квалификации, но ти си го просиш!
Избийте си от главичките възторжените понятия за всесилния американец, за върховите технологии, за всевиждащите камери ...!
Една война е жестока работа и ако всички не гледаме сериозно на тази опасност, тя като нищо ще ни сполети!
И какво ви става, неграмотни ли сте , оня ден китаеца беше в Москва , вие само комикси ли четете?
И да, цяла Африка и Азия , че и Южна Америка ще се бият , но не в защита на "дрън-дрън", а ще се бият СРЕЩУ влиянието на САЩ , ако изобщо схващаш проблема
Толкова разсъждавате "на къси пасове" че няма накъде! !
Елементарета!
30.
До 29
28.02.2024 10:51:25
9
12
Типично школувани русофилски расъждения . Абсолютни утопии. А иначе копейките се радват на написаното че почти Цяла Азия и Африка ще се бие в защита на кагебиста престъпник Вова Путин за да оцелее той и русия и да пребъде света . Няма по болен мозък от българския русороб Не случайно копейкин бе единствения политик в Европа посетил държавата агресор Нито индиец китаец бразилец че дори сърбин не го е правил .
29.
До 28
28.02.2024 10:29:01
6
5
Браво, желязна логика, НАТО отбранява само територията на членовете си ?
Чудесно, прекрасно!
Само че НАТО означава "Северно Атлантически Договор Организация".
И кои от държавите като Турция, България, Румъния или Италия са държави1чч, разположени в Северния Атлантик?
Явно основните , фундаменталните принципи на въпросния Договор са отишли по дяволите отдавна !
Защо тогава да остава принципа, че защитавал само собствените си членове ?
28.
MT
28.02.2024 10:28:20
5
12
Хаха знанията ви се изчерпват до там какво са ви разказали няколко подплашени украински кокошки, паразитиращи на наша издръжка.
27.
До 27
28.02.2024 10:15:57
6
5
Я вземи прати тези твои диванни умозаключение на генералите от Пентагона, че те сигурно още не са се сетили, че тези държави няма да се месят в конфликта между НАТО и Путин !
Колкото до това за кого войната ще бъде опустошителна. политиците имат друго виждане на тези неща , за понятията "пустош" и "пренаселеност"! Можеш да почерпиш малко знания като попрочетеш нещо за Втората световна война!И защо Италия и Япония са влезли в конфликт срещу целият останал свят?!
Защото по твоята логика войни би трябвало въобще да няма!
26.
оффф...
28.02.2024 10:13:45
1
7
Разделението на МВО и на ЛВО за Русия има логически смисъл от административна гледна точка, но има ли реална причина?

Какво има да "защитават" от НАТО???

НАТО отбранява само територията на членовете си.
25.
До 23
28.02.2024 10:00:32
10
14
А защо да влизат индия бразилия китай във световна война,?? По каква причина да се бият за путин и как да обяснят това на гражданите си След като никой не ги е нападнал? Какъв интерес имат да се месят в конфликт между Нато и путин.??Да рискуват да влизат в опустошителна война със сащ англия франция канада ... Срещу целия Западен свят?
Слушай вземи пий една бира и излез на морската да те лъхне морския вятър .
24.
До "До 24"
28.02.2024 09:46:12
7
0
Да губи хиляди свои граждани , казваш ?!
А защо да не ги загуби, ако има стотици милиони на разположение ?!
23.
До 24
28.02.2024 09:41:56
7
9
Това , което си написал е пълно непознаване на историята ...
При световна война последното, което се гледа е икономическия интерес...
Там вече се намесват с пълна сила геополитическите интереси, а загубата на гражданите е последната грижа на политиците !
Четете повечко, хора, не си делете мозъците на две - на русофили и русофоби, на демократи и комунисти, на черно и бяло...
Впрочем, ако нямате тази възможност на мислене, то не сте виновни , толкова ви е силата и така ви обработват!
22.
До 23
28.02.2024 09:34:54
14
14
Нито една от тези държави които си написал Нито е длъжна още по малко пък има някакъв икономически интерес Да влиза във война срещу 30 държави Да губи хиляди свои граждани и разрушава страната си заради путин . Това което си надраскал са сънища на болен русофил
21.
До 18
28.02.2024 09:20:27
15
14
Твърде едностранчив поглед в анализа ти!
Ако НАТО и Русия влязат във война , това на практика ще е Трета световна !
И трябваше да се сетиш , че от изток дебнат и някои други държави, като Китай , Индия и др., които никак не долюбват НАТО, а от южната страна на САЩ са Венецуела, Бразилия , които също не са първи приятели на НАТО !
Иначе, обаче , си се сетил да включиш "5-10 държавици, съюзници на САЩ" !
Добре че не си някой главнокомандващ, ще те опердашат още в първата битка!
20.
Щом
28.02.2024 09:09:35
7
5
германец заговори за война, значи война ще има !
Опитът от последният век на два пъти го показа !
19.
Манипулация
28.02.2024 09:08:57
4
15
Яка антинатовска пропаганда. Въобще не става въпрос за изпращане на войници в Русия!!!!
Заглавието е умишлено подвеждащо!!!!!
18.
ХХ
28.02.2024 08:59:46
13
3
До 16

Редовна немска армия слага мини до Купянск.
17.
Майтап
28.02.2024 08:48:36
8
22
Верно ли е ве ??.. москва се готвила за война срещу 30 държави Между които са няколко от най мощните икономически и военно в света.
Толкова луд даже и путин не е ! Това ще има два възможни варианта Русия ще бъде опустошена само от въздух и море .Сухопътни сили няма да са нужни. Защото ще се окаже във война на няколко фронта Срещу враг въоръжен с най модерните и ефикасни оръжия които военната индустрия предлага в момента . При това с почти неизчерпаем икономически ресурс да ги произвежда .Или пък русия ще бъде принудена да използва ядрено оръжие за да не капитулира Което ще означава края на този свят.
16.
Истината
28.02.2024 08:47:09
12
12
Тук разни русофил се заслепяват от силата на Русия срещу Украйна, но ако трябва да сме честни никой няма шанс сам срещу НАТО. Само ядреното оръжие би спасило Русия в подобен конфликт да не говорим, че само в бойни самолети предимството е 50 към 1 за НАТО, а и кой може да води война на толкова много фронтове. От изток дебнат Южна Корея , Япония, Сингапур и още 5-10 държави съюзници на САЩ. Дори Песков потвърди, че ще са безсилни и ще ползват ядрена сила
15.
comp101
28.02.2024 08:46:14
2
15
Били отказали . Абе вие малко срама имайте бе. Кой е поискал от САЩ да праща войски в Укрйна и кога е станало това, че само Флагманите знаят. Днес Зеленски е в Албания. Довечера може да допълните че и Еди Рама е оказал да изпраща албанската армия в Украйна.
14.
konia
28.02.2024 08:43:12
7
13
Натовски бойци си има от самото начало. Системите за Пво ги контролират бойци от Нато, военните ай ти специалисти, които управляват дроновете и нанасят удари също са от Нато, сателитното наблюдение, информация, логистика и тактическо предвижване също се контролира и управлява от Нато. Дори на фронтовата линия има натовски бойци.
13.
Мяяяяуууууу
28.02.2024 08:41:11
2
23
Най добре е Флагман да се занимавате с с чакалите в морската градина -там ви е силата
Не преписвайте политически статии не е вашето амплоа
12.
Марк Туейн
28.02.2024 08:23:13
11
6
Украинский воин! Не нужно умирать за тех, кто продал тебя и Родину! Выходи на частоту "149.200", позывной "Волга". Спаси себя, товарищей, семью и Родину!
Український воїн! Не потрібно вмирати за тих, хто продав тебе і Батьківщину! Виходь на частоту "149.200", позивний "Волга". Врятуй себе, товаришів, сім'ю і Батьківщину!
11.
Дрън дрън ярина
28.02.2024 08:21:16
15
6
Шегувам се бе какви преписвачи сме!
Пишем си копейкините статии и повечето коменти,че много ни юркате и вече няма гледани и коментари. Помоля и митрофанката само тука и никъде другаде.
Малко ли статии ви написахме за мобилизация в България и за унищожени натовски генерали лелки в кухнята и бази скрити в пицария. Га га га.
Помоля още зачиства обкръжените Киев и Харков,очаквайте да публикуваме карта и подробности.
10.
Дааааа
28.02.2024 08:14:07
20
35
НАТО е умряло куче, джендърска бюрократична организация с книжни офисни плъхове и плямпала.
9.
Възмутен
28.02.2024 08:10:54
5
19
Френски минет
8.
!!!!!!!!!!!!
28.02.2024 08:08:48
18
30
Джендърите от НАТО нямат нито състав, нито въоръжение за да мерят сили с Русия. Не напразно Тръмп иска да излиза от еврогейско НАТО. Плаши НАТОвците ако не си плащат рекета, че ще ги остави и няма да им защитава сифилистичните задници
7.
ХХ
28.02.2024 08:04:20
27
16
Не спряхте с антируската пропаганда.
Вчера отново свалени 2 руски изтребители СУ,само вие не писахте,за да не разберем че укрите са фашаги и свалят руските освободителни щайги.
Всички медии предадоха новината от Москва,че Русия спира износа на нефт от 1 март.Нарочно не писахте за да не разберем че укрите са фашаги,които за последния месец удариха с дронове най-големите НПЗ и терминали,и се оказа,че за един месец укрите наложиха най-ефективните санкции срещу руския нефт.
Писахте за гражданската война и разпада на САЩ и край,повече нищо,защото сте антируска медия и не искате мутрофановската истина и рублите.
6.
ХХ
28.02.2024 07:50:22
41
32
В статията е ясно написано какви са плановете на НАТО и германия в частност.
За България ще е отлично 2 та милиона гласували на 2 Април за ЕС и НАТО да бъдат пратени на фронта да защитават ценностите им.
5.
Че защо
28.02.2024 07:48:27
30
41
Да паращат войски?Две години слушам по цял ден как Украйна побеждава.
4.
ХХ
28.02.2024 07:47:41
42
29
Когато 1991ва протестирах пред посолството на СССР за свобода на Прибалтийските, не знаех що за стока са. Сега бих протестирал за изпращането им зад Сибир. Друго не заслужават.
3.
бургаски
28.02.2024 07:45:29
58
37
Проблемът е, че Путин вече е като Хитлер, ще иска още и още. Накрая ще стигне и до Вашингтон и Ню Йорк, ако не бъде спрян сега :) Никой не ги пита искат или не. Трябваше да се разберат отдавна.
2.
ХХ
28.02.2024 07:45:23
50
38
Русия ТРЯБВА да е готова за война с натовските агресори.
А ако сметне, че за да се избегнат жертви е нужно да удари превантивно - трябва да го стори, а не да чака 10 години като с Украйна.
ПП. Доктрината на НАТО-вския агресор никога не е изключвала превантивен ядрен удар, за разлика от тази на СССР. Факт.
1.
Умно решение
28.02.2024 07:43:45
28
41
На НАТО иначе ще стане Апокалипсис
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори