×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Това са 7-те чудеса на комунизма


23 Февруари 2024, Петък, 21:37 ч.
Автор: Флагман.бг

Най-голямото чудо на социализма беше, че всички крадяха от държавата, а тя се развиваше все по-добре и всички бяха спокойни и щастливи

Ето ги седемте чудеса на социализма, когато българите живееха сити и щастливи, работеха колкото да регистрират присъствие, а държавата се развиваше много добре.

1. Всички имаха работни места.

Тогава за всеки имаше работа. Излизаш от университета висшист и веднага ти се намира работа по специалността. За целта си имаше и разпределение на кадрите из провинцията. Все пак по онова време бяхме първи в Европа по висшисти, като 30% от населението бяха такива. Такова нещо като безработица или интервюта за работа нямаше. За всеки имаше работно място и мотото беше „Трудът краси човека“.

2. Въпреки че всички имаха работни места, никой не работеше.

Най-хубавата черта на социализма беше липсата на експлоатация. Всеки имаше работа, която най-много му отнемаше осем часа на ден. От никого не се изискваше да полага кой знае какви усилия, а камо ли извънреден труд, че дори и в почивни дни, за да закърпи семейния бюджет. Просто отиваш и работиш, колкото да не е без хич, а производителността беше като тази в повечето западноевропейски страни.

3. Въпреки че никой не работеше, планът се изпълняваше 100%.

Това е едно от големите чудеса на социализма. Всеки се скатаваше и уж не работеше кой знае колко, но направеният план се изпълняваше 100%. Имаше голяма организация и качествен контрол, въпреки че никой не си даваше много зор. Е, героите на социалистическия труд, които преизпълняваха плана, си бяха изключения.

4. Въпреки че планът се изпълняваше 100%, в магазините нямаше нищо.

В магазините имаше от всеки вид колбас или млечен продукт само по една марка, но пък те бяха качествени. Сиренето беше сирене, саламът беше салам от месо и млякото беше мляко. Стандартът на качеството на храните ни беше по-висок от този на Западна Европа. Нямахме изобилие от марки на пазара, но малкото, които имахме, бяха стойностни.

5. Въпреки че в магазините нямаше нищо, всички имаха всичко.

Българите по онова време бяха сити. Във всеки дом хладилниците бяха пълни с качествени продукти, а всеки панелен апартамент беше обзаведен, макар и еднотипно – всички кухни, бани, хол със секции и китеници бяха извадени като по калъп. В тези времена гладен българин нямаше, храната и облеклото бяха еднотипни и без разнообразие, но бяха качествени, евтини и в голямо изобилие. С по-дефицитните стоки се снабдявахме с връзки.

6. Въпреки че всички имаха всичко, всички крадяха от държавата.

Българите тогава имаха почти всичко, но и крадяха от държавата, каквото можеха да скатаят. Това се случваше по текезесета, предприятия, в сферата на търговията и пр.
7. Въпреки че всички крадяха, имаше за всички.

Най-голямото чудо на социализма беше, че всички крадяха от държавата, а тя се развиваше все по-добре и всички бяха спокойни и щастливи.
 
П. Тасков за вестник Ретро.


В категории: Ретро Флагман


Автор
24
Коментара
Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 3
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
24
Коментара по темата
24.
Лъжии
24.02.2024 18:20:12
4
3
През комунизма хората се изяждаха един друг по улиците и когато командистите се усетиха, почнаха да хвърлят на прасетата! Да може прасетата да ядат и да са сити, а гордият български ариец не просто да бъде изяден, но да не го изяде сънародника му, хората-гладни, прасетата-сити, слушайте нпо и предателите какво е било наистина през тези мракобесни времена, не слушайте разни тъпаци, които са били живи тогава, те са хомофоби и миришат!
23.
Пффф
24.02.2024 13:03:38
5
4
По- малоумни твърдения не бях чел скоро, то ако беше добре по време на комунизма, всички държави щяха да са комунистически, а не само клоаката на цивилизацията ни, червени свинчуги гнусни
22.
До всички
24.02.2024 11:59:53
7
5
преждекоментиращи.В България НИКОГА не е имало социализъм,камо ли комунизъм(по теорията на Маркс)!Социализъм има в Швеция още от 70-те на миналия век.В България имаше еднопартиен тоталитаризъм внедрен от Ленин-криворазбран социслизъм=фашизъм!!!
21.
Сериознооо?
24.02.2024 11:49:13
7
6
"...а производителността беше като тази в повечето западноевропейски страни"-вярвате ли си????Нито тогава, нито сега производителността е като в упоменатите страни-основно доказателство-БВП на глава от населението!!!
20.
Писна ми
24.02.2024 10:55:30
3
12
Флагман, писна ми от статиите ви. Единствено се търси сензация.
Питайте бабите и дядовците ми дали и колко са работили.
Вие, ако сте били от тези където скатават и крадат, моите роднини не са били такива.
Това вече преля чашата и спирам да ви генерирам посещения на сайта. И много други вече се отказаха да ви четат статиите.
19.
АБПФК
24.02.2024 10:18:55
2
13
Капитала отиде в децата на комунистите и станаха капиталисти.
Куфарчетата на Луканов се раздадоха на правилните хора , едрия бизнес е техният. Пребоядисани като демократи , списъка е много голям за тези хора, сами ще се разпознаят.
18.
Комунисти комсомолци
24.02.2024 09:57:25
10
10
Най-хубавото на комунизма е ,че си отиде завинаги.Чакам да видя и последния комунист да умре в България.Само некъдърници и мързеливци им е мъчно за комунистите.Нямаше нищо хубаво по онова време -нищо.Най-великото чувство е свободата,която беше мираж.Сега ако работиш имаш всичко -храна, хубави дрехи ,кола,почивки.
17.
....
24.02.2024 09:23:53
7
7
Monsanto Company (Монса̀нто) е многоотраслова транснационална компания, световен лидер в биотехнологията на растенията. Основната ѝ продукция със селскостопанско предназначение са генетично модифицирани семена на царевица, соя, памук, инсектициди от типа ДДТ, а също най-разпространеният в света хербицид „Раундъп“.
Monsanto Company
Тип
Публична компания
Търгувана като
NYSE: MON
Основаване
1901
Закриване
7 юни 2018 г.
Седалище
Сент Луис, Мисури, САЩ
Ключови личности
Хю Грант (главен управител)
Карл Касале (финансов директор)
Роб Фрейли (директор по технологиите)
Служители
25 500 (2015)
Продукти
Биотехнология
Селско стопанство
Продукция
Семена (вкл. такива с генно-инженерни признаци)
хербициди
Рекомбинантен хормон на растежа за животновъдството
Торове
Годишни приходи
US$15 млрд. (2015)
Оперативна печалба
US$3,52 млрд. (2015)
Чиста печалба
US$2,3 млрд. (2015)
Основана от Джон Куини (на английски: John Francis Queeny) през 1901 г. като чисто химическа компания, „Monsanto“ с течение на времето еволюира в концерн, специализирал се във високите технологии в областта на селското стопанство. Ключов момент в трансформацията става 1996 г., когато „Monsanto“ пуска на пазара първите генномодифицирани селскостопански култури: трансгенна соя с новия признак „Раундъп Реди“ (Roundup Ready, RR) и памука „Болгард“ (Bollgard), устойчив на насекоми. Компанията активно се занимава с лобиране в правителството на САЩ, харчейки ежегодно милиони долари. Така например, в края на 1980-те – началото на 1990-те тя лобира в Министерство на земеделието на САЩ за приеманите като храна генномодифицирани продукти да се прилагат същите регулационни правила, каквито се прилагат за новите сортове, получени чрез класическа селекция. Успехът на тези и последвалите ги аналогични продукти на селскостопанския пазар на САЩ стимулира компанията да се преориентира от традиционната химия и фармакохимия към производството на нови сортове семена.
Roundup е търговската марка на хербицида, наречен глифозат, който е изобретен от „Monsanto“ и пуснат на пазара в началото на 1970-те години.
През март 2005 г. „Monsanto“ купува компанията Seminis, най-големия производител на семена, специализирала се в производството на семена за зеленчуци и плодове. През 2007 – 2008 г. Seminis поглъща 50 компании производители на семена по целия свят, след което е подложена на силна критика от страна на обществото. Обществото и средствата за масова информация предявяват към компанията обвинения в биопиратство и създаване на заплаха за биоразнообразието на планетата.
Компанията също се занимава с производството на широк спектър от продукция с военно предназначение – от високоякостни композитни материали, гориво-смазочни материали за военната техника, ракетно гориво, химическо оръжие и бойни отровни вещества до химически елементи на ядрената бойна част на ядрените запаси.
„Monsanto“ е основана от Джон Френсис Куини през 1901 г., ветеран от фармацевтичната индустрия, с 30-годишен стаж. Като стартов капитал той използва собствени средства и започва да произвежда захарин. За име на компанията взема моминската фамилия на жена си (Monsanto).
Започвайки с успешни продажби на захарин за „Coca-Cola“, Куини бързо усвоява производството и на други нужни ѝ ингредиенти, като кофеин и ванилин, и не след дълго става неин основен доставчик. Следва разширение на производството в областта на фармацията (аспирин и салицилова киселина) и производство на синтетичен каучук.
Опасни пестициди
През 1928 г. управлението на компанията се поема от сина на основателя, Едгар Мосанто Куини.
През 1940-те години „Monsanto“ става лидиращ производител на пластмаси (включително полистирол) и синтетични влакна. Оттогава тя винаги се е намирала в първата десетка на водещите химически компании на САЩ.
Сред другите продукти на компанията е и подсладителят аспартам (под търговското название „NutraSweet“), хормонът соматотропин (BST) за домашни говеда, а също полихлорирани бифенили (Polychlorinated biphenyl, PCB) и печално известният „Агент Ориндж“ (съдържащ хербицида 2,4,5-T с примес на диоксини).
През 1960-те години „Monsanto“ е основен производител на „Агент Ориндж“, използван за операцията „Ranch Hand“ за обезлистяване на растителност по време на Виетнамската война. Впоследствие на компанията ѝ се налага да изплати компенсации на ветераните от Виетнамската война през 1984 г. По съобщения на Виетнамското общество на пострадалите от диоксин, от всичките три милиона виетнамци, подложени на отравяне с диоксини, към 2008 г. около един милион души на възраст до 18 години са станали наследствени инвалиди. На виетнамците е отказано да се изплатят компенсации. Заводът на компанията е бил разположен в град Анистън, а в края на 1960-те той е най-големият завод на САЩ за производство на полихлорирани бифенили. В течение на 40 години заводът съзнателно е изхвърлял токсичните отпадъци в реката, течаща през града, което води до масови случаи на смърт в града. През 2002 г. съдът задължава Monsanto да изплати 700 милиона долара компенсации на семействата на починалите и за лечение на боледуващи жители, като под иска са поставили подписа си 20 000 жители на града..
През 1954 г. съвместно с немския химически гигант „Bayer“ „Monsanto“ внедрява производството на полиуретан в САЩ.
През 1960 г. пуска в действие първият завод за производство на синтетична оцетна киселина чрез каталитична карбонилация на метанол. Процесът днес е широко известен под наименованието „Monsanto acetic acid process“ и е главният търговски начин за получаване на оцетна киселина (над 50% от световното производство).
През 1982 г. група изследователи на „Monsanto“ (Robb Fraley, Robert Horsch, Ernest Jaworski, Stephen Rogers) за пръв път в историята осъществяват генетична трансформация на растения, за което те през 1998 г. получават Националния медал на САЩ за принос в технологиите.
През 1987 г. „Monsanto“ провежда първите полеви изпитания на генетично модифицирани растения.
През 1994 г. компанията получава разрешение да произведе първия биотехнологичен продукт на територията на САЩ за използване в млечното животновъдство – трансгенният хормон на растежа за домашни говеда rBGH, пуснат на пазара под марката Posilac. По-късно много компании се отказват от прилагането на този хормон. Той е забранен на пазарите на Канада, Австралия, Нова Зеландия, Япония, Израел и на всички страни от Европейския съюз.
През 1996 г. за пръв път в света „Monsanto“ пуска на пазара семена на генетично модифицирани култури соя и памук – най-важните селскостопански култури.
През периода от 1996 по 2002 г., с помощта на серия поглъщания на по-малки биотехнологични („Agracetus“, „Calgene“) и компании за семена („Asgrow“, „Dekalb“), а също отделението за химически бизнес на „Solutia“, „Monsanto“ се превръща от гигант на химическата индустрия в пионер на зараждащата се индустриална селскостопанска биотехнология.
През 2003 г. компанията обявява, че дъщерната ѝ компания „Solutia“ банкрутира.
През 2004 г. компанията създава холдинга „American Seeds“ за ръководство на бизнеса, свързан със семената на царевица и соя.
През юни 2007 г. „Monsanto“ поглъща „Delta and Pine Land“, водеща американска компания, специализирала се в на производството на семена за памук. Така се стига до първите обвинения на конкурентите на Monsanto в създаването на монопол в сферата на семепроизводството.
През 2008 г. „Monsanto“ придобива нидерландската компания за семена „De Ruiter Seeds“, като за периода 2007 – 2008 г. са изкупени още 50 компании за производство на семена по целия свят. През същата година Monsanto“ продава бизнеса си за производство на хормона Posilac.
Продадена на Bayer
През септември 2016 г. Monsanto се съгласява да бъде придобита от Bayer за US$66 млрд.
В опит да получи разрешение от регулаторните органи за сделката, Bayer обявява продажба на значителни части от сегашния си селскостопански бизнес, включително семена и хербициди, на BASF.
На 21 март 2018 г. сделката е одобрена от Европейския съюз,както и от САЩ на 29 май 2018 г. Продажбата е приключена на 7 юни 2018 г. Bayer обявява намерението си да прекрати ползването на името Monsanto, като комбинираното дружество ще работи само под марката на Bayer.
16.
До 15
24.02.2024 09:02:31
7
12
Нещо си много неподготвен по определени теми, а сега американските препарати за растителна защита, нямат вредно въздействие върху растенията и почвите . Аре ходи да рупаш ГМО то на краварите.
15.
До 10
24.02.2024 08:38:07
10
16
Пълни глупости пишеш! За кола се записваш в Мототехника и чакаш МИНИМУМ 5 години да ти “излезе номерчето”, за Волга, Застава, полски Фиат чакаш поне 7 години. През соца яко пръскаха с канцерогенни химикали, най-известният от които е ДДТ и е ползван до 80-те години на 20 век.
Или пишеш на изуст, без да знаеш, или имаш рубли в джоба. Няма друго обяснение.
14.
До 2
24.02.2024 08:27:29
4
11
Билетчето за рейса беше 6 ст. Нафтата беше 80 ст., бензинът 1 лв. Не знам от къде ги вадиш тези “спомени”!
13.
Единственото
24.02.2024 08:24:54
8
20
Хубаво нещо беше, че хората имаха съвест и уважаваха по-възрастните.
12.
Хах
24.02.2024 08:24:39
4
12
Обикновено не са доволни баш комунистите от комунизма, ама то ви пише на лицата какви долни гадове сте, обаче тогава нямаше цигани по улиците, бабите ни спяха спокойно, децата играеха навън, а сега кое от тази прекрасна демокрация може да видиш цигани на всеки метър, децата са затворниците на демокрацията е да хапваме 10 различни марки салам, а салам, 10 вида химикали важното марки да има...народа е търпелив това ще кажа, че си разиграват коня прасета, тикви и амуджи
11.
До 1
24.02.2024 08:22:22
7
13
Сегашните милионери са децата и внуците на комунистическите крадци.
Едно време всички живеехме в мизерия, сега повечето си уредиха живота
10.
Хо хо хо
24.02.2024 08:19:43
12
16
За привържениците на високите стандарти на западните стоки , дори и автомобили. През соца автомобилите на запад са били качествени, но сега са боклуци. Вземи си автомобил втора употреба от великия запад и давай пари на майстори измамници за ремонти.
През соца всяко семейство можеше да си закупи нов автомобил, макар и руски, тока беше на ниски цени, парното на ниски цени, нямаше алчни посредници дето да мамят хората, получаваш услугата от Топлофикация, водата на ниски цени. Правилно е написал автора, може в магазина да нямаше голямо разнообразие от продукти, но бяха качествени, а сега са пълни с консерванти и Е- та. Почвите през соца не бяха замърсени с пестициди, защото имаше контрол. Купувам си сега един продукт и се разваля на втория ден защото е пълен с химикали. Аре не се правете на големи капиталисти и милионери, ами спазвайте стандарти на качеството, не бърза печалба.
9.
Дефиниция на комунизма
24.02.2024 08:18:48
11
9
Ние се правихме,че работим,те се правиха,че ни плащат
8.
А осмото чудо е?
24.02.2024 08:11:16
10
16
Че комунизма превръща хората в идиоти!
Капитан Морган е казал,цялата истина за този "комунизъм",който беше такава вълшебна приказка,че приключи без външно въздействие и фактори.
7.
Марина
24.02.2024 07:46:53
6
25
И как така нищо не се е произвиждало, а пък се крадяло? Какво се крадяло?
И как така До ден днешен има какво да се продава и то на безценица?
Спрете с долнопробните лъжи за социализма!
6.
Капитан Морган
24.02.2024 02:52:57
22
33
Статията е пошла лъжа и нищо в нея не е вярно, освен, че се крадеше масово и поголовно. Една от най-опашатите лъжи е, че стандарта бил по-висок от Западна Европа. Никога, ама никога и нито една стока произведена в мизерния социализъм не е наподобявала дори бегло качеството на стоките отвъд желязната завеса. Може би измислените марципани или десертчета "Република" бяха със същото качество като швейцарските или белгийските шоколади? Или изсипаните и смехотворни дънки "Рила" и "Панака" бяха с качеството на "Райфъл" или "Левис"? Или перланите "Перла" бяха със същото качество като германските "АЕГ" или шведските "Електролукс", а? Или цигарите арда и "БТ" бяха като "Марлборо" и "Ротманс", а? Или "Мерцедес", "Волво" и "Крайслер" са равни на "Лада", "Москвич" и "ЗАЗ" или "Трабант", а? Или пък социалистическата мода беше равна на френската и италианската, а? И кой лъжете, че по магазините имало ? Ми нищо нямаше, особено в края на социализма. Той фалира и това самите тартори на комунистическия режим признаха. Какво каза другарят Тодор Живков: "Социализмът е едно недоносче". Ами докладът на Петър Малденов. Ебати и скапаната социалистическа икономика на заемите, кражбите и мизерията! Заплата 65 лева за млад лекар в болницата; 1989 г., средна заплата 150-180 лева, разни ченгета, военни и други комунистически пазванти, получаваха и малко повече. Един долар беше 5 лева - реален курс. Хората бачкаха за има-няма 50 долара на месец. Ебати и стандарта - по-зле и от Африка. Тия се сравняват с Швейцария и Холандия. Всички бяха едни бедни, мърляви шпинки, дето се редяха от ранно утро по опашки з амляко с купони /някои даже умираха на опашките/; месо имаше по големи празници и партийни конгреси. Жените се чукаха за един чорапогащник с разни негри и араби, а "Кореком" /дето сега всяко квартално магазинче превъзхожда стократно/ беше недостижим лукс за 99 % от социалистическото природонаселение на селташката народна република. Единствено по-гладни бедни и смачкани бяха албанците руснаците и румънците. Сега руските цигани са се устремили обратно към светлите времена на соца,, да им е честито - искаха обратно в СССР, все пак. Еми, вече нямат яйца и са зад желязната завеса. Та, това е реалността за мизерния, скапан социализъм. Качество на храната през соц.-а хохохо. Това е залъгалка за олигофрени. В социализма нищо нямаше качество, та храната да има, че те отровиха почвата с пестициди. Кой салам "Кучешката радост" ли ставаше за ядене въобще!? Сол, сланина, консерванти /да и в соц.а ползваха масово Е-та/ или прочутия "Камчия"? или кренвиршите?
5.
хм
24.02.2024 01:40:57
13
35
То се подразбира че целта е да лъжем младите, че без труд и с кражба било построено всичко това което те все още виждат, защото е налично, но дали тази лъжа ще има успех?
Младите да са прости, колко да са прости, нали виждат построени стотици хиляди панелки, и улици между тях, те без труд ли са строени? Дали младите са толкова прости да си мислят че язовирите сами са поникнали, дали са толкова прости да си мислят че вода и ток до 4 милиона български жилища сами са се прокарали или това са го направили сами онези изключения "героите на социалистическия труд" Кой ли е шил дрехите за 9 милионен народ, сигурно са внасяли пак от китай, както правят днешните работливци, кой ли е правил обувки, може би са внасяли турски маратонки?
Все пак се надявам младите да не са чак толкова прости иначе ще идем много на зле.
4.
!!!!!
24.02.2024 00:27:57
19
36
Простотии за серсеми и баламурници!
Тези глупости ги разказват разни дъртаци, а младите серсеми им вярват!
Ако младите можеха да опитат само за една година от прелестите на комунизма, щяха да се избесят или да си прережат вените!
3.
Жълтопаветен Еврогейпарадчик
23.02.2024 23:49:18
26
43
по хубаво си беше и се живееше спокоен живот. Сега само Джендъри , педерастия и курвалък. КРажби убийства и какви ли още не престъпления. Сера Ви на демокрацията
2.
Ami
23.02.2024 23:21:27
23
23
Ами така беше да.Русия пращаше нефт с танкери подарък.Нафтата бе 4 стотинки бензина май 6.Ако искаше някой имаше работа и за 300 500 и 1000 лева.Иначе даваха към 140
1.
Бич
23.02.2024 22:42:38
16
38
Едно време се крадеше на дребно, кокошкарски, а онея горе крадяха милиони.
Сега онея горе крадат милиарди, а ние долу - каквото можем, пак на дребно.
Едно време всички бяхме добре, сега всички сме зле.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори