×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Рекетират здрави бременни жени с раждане секцио


Рекетират здрави бременни жени с раждане секцио
Семир АБУМЕЛИХ е собственик и основател на МБАЛ „Дева Мария“ заедно с баща си д-р Хусеин Абумелих
13 Януари 2012, Петък, 20:16 ч.
Автор: Ивелина ДОНЧЕВА Снимки Добромир ДАСКАЧАРОВ

Мародерство е да режеш за пари вместо да помогнеш бебето да дойде по естествен начин!

Семир Абумелих е известен повече в обществено-политическите среди в региона, отколкото като частен предприемач – собственик на медицински център „Света София“ и новата МБАЛ „Дева Мария“ в бургаския кв.Ветрен. Преди месец той обяви, че напуска Общинския съвет, за да се отдаде изцяло на бизнеса си.  Семеен, с три деца... И с амбицията да превърне до края на 2012 г. Бургас в университетска база за обучение на висококвалифицирани кадри в областта на медицината.

- Г-н Абумелих, напуснахте Общинския съвет на Бургас, липсвате на обществения живот. Вярно ли е, че сега осъмвате в МБАЛ „Дева Мария“, за да я наложите като най-престижното здравно заведение в региона?

- На никого в Общинския съвет не липсвам, защото резултатът от местния вот доказа, че съм изпълнил дълга си, нямам политически каузи, които да браня, колегите се справят отлично. Най-много съм липсвал досега на моето семейство,  трябваше да му отделям повече време. Това е в личен аспект. А МБАЛ“Дева Мария“ неизбежно върви по пътя към университетска болница, при това в рамките до края на 2012 г.

- Бихте ли посочили поне 5 имена на известни български специалисти, които поставят диагнози и оперират тук, за  да видим нашите читатели дали ще кажат: да – аз или мой близък е бил пациент на този и този добър лекар?

- Проф. Владимиров – ортопедия, проф. Захариев – съдова хирургия, д-р Ацев – кардиология, проф. Ишпекова – неврология, д-р Хубчев – гинекология, проф. Горчев – гинекология. Те са реално в болницата и не само лекуват, но и обучават новото попълнение, всеки изгражда своята школа. За ендокринолога доц. Сечанов  бургазлии чакаха ред с месеци пред вратата му в София. Сега той идва при бургазлии. Това са светила на българската медицина. Те не са ангажирани само да оперират и или да напишат рецепти и да си тръгнат, а да показват на местните лекари как се прави качествено здравеопазване, с нови технологии, зная и опит, 50% от тяхната работата в МБАЛ „Дева Мария“ е преподаване в реална среда. Вървим към базово обучение на лекари и към университетска болница.

- Сякаш успявате да наложите като национална известност най-вече родилното отделение - перфектни условия за жените и бебета, добри цени за частна болница...

- Да ви коригирам -

тук не се ражда на добра цена, а се ражда безплатно.

- Откога?

- От около 6 месеца. Нормалното раждане струва 0 лева.

- В обстановка, отговаряща на тризвезден хотел и най-добрите гинеколози?

- Точно така! Здравната каса плаща 500 лева за едно раждане и аз съм се постарал да менижирам тези 500 лева така, че да предложа най-доброто като оптимална администрация и организация на труда, без излишни разходи. Когато една бременна жена реши да роди при нас, трябва да попълни едно заявление, за да я включим в графика. Това е.

- Все повече се препоръчва цезарово сечение пред нормално раждане с мотив, че щом е избран от пациентката екип – той определя как да дойде бебето на бял свят?Това мирише на мародерство, а младите жени предпочитат да дават луди пари за избор на екип, за да си гарантират, че няма да бъдат захвърлени без грижа.

- Това се прави, за да се получават легално рушвети. В МБАЛ „Дева Мария“  насърчаваме нормалното раждане.

Тук на лекарите плащам за естествено раждане повече, отколкото за секцио

за да пресека това порочно явление, което е характерно напоследък в българските болници. Жените трябва да раждат по естествен път! Ако лекарят прецени, че има реален риск за живота на жената или бебето, той ще оперира, но затова тук няма да получи повече пари. Зная, че масово се попълват документи за родилката с фалшиви данни, за да се оправдаят парите за секциото. Това е престъпно.

- Най-скъпото и отговорно звено в една болница е реанимационният й блок. Можете ли да посрещнете и спешни случаи?

- Реанимацията на МБАЛ „Дева Мария“ е на такова ниво, че аз поверих на нея живота на баща ми, който постъпи в критично състояние и 15 дни беше вътре. Сега е жив и здрав, макар и в напреднала възраст - назначава, уволнява.. на такова ниво е реанимацията ни.

Проф.Владимиров – светило в българската ортопедия, показа днес най-новото чудо на медицината в МБАЛ „Дева Мария“ - апарат за озонотерапия срещу редица заболявания

- Настина ли спасихте новородено с обърната аорта, както се разшумя из чиновническото съсловие на НЗОК, откъдето не знаеха как да реагират в тази извънредна ситуация?

- „Проблемът“ беше, че диагностицирахме това състояние няколко часа след раждането и още същия ден, с реаномобил, транспортирахме бебето в Трета градска болница в София, за да го предадем на тесни специалисти. Ако бяхме спазили Здравната наредба, трябваше да държим детенцето при нас 7 денонощия и едва тогава да го изпратим, за да си получим парите по клиничната пътека. И

нямаше да сме виновни, че бебето неминуемо щеше да почине

Това беше парадоксалното. А сега момиченцето е на 6 месеца, бургазлийче, Сияна се казва и е толкова жизнена, че качва килограми и расте по-бързо от връстниците си.

- Мислите, че в друга болница Сияна нямаше да оцелее?
 

- Само ако имат техниката, специалистите и шеф, който да  насърчава и стимулира да се постъпва по този начин. В държавната болница не знам какви са заплатите, но при мен се движат между 2000-5000 лева, срещу което искам много работа и концентрация.

- Бесове.бг се зае да разплете причините, заради които Бургас загуби може би най-добрия си гинеколог - д-р Георги Георгиев. Никой от лекарското съсловие не желае да говори, а пълзят слухове, че отишъл за рутинно изследване, пък го  оперирали набързо и после проявили немарливо отношение в реанимация.

- Вярно е, че

смъртта на д-р Георгиев не спира да вълнува Бургас.

Той беше изключителен специалист по акушерство и гинекология, който избра да оглави МБАЛ „Дева Мария“ и я ръководеше успешно. Но почина в друга болница. Не ме притискайте да коментирам. Той имаше семейство, ако съпругата му Румяна събере сили да поиска истината да излезе, аз бих съдействал. Д-р Георгиев не беше член на моето семейство, а мой служител. И аз ще изкажа своето уважение към високия му професионализъм и човещина чрез построяването на паметник в родния му град Карнобат. Редовно ходеше да вижда майка си, към пациентите от Карнобат изпитваше особена слабост, милееше за града си. Затова искам паметникът да не е в Бургас, а в Карнобат. Предстои ми среща с кмета Георги Димитров, за да уточним мястото. 


МБАЛ „Дева Мария“ в бургаския кв.Ветрен трябва да се превърне в университетска болница до края на 2012 г.

- Кой ще бъде новият директор?

- Засега временно длъжността изпълнява д-р Снежа Згурова, тя му беше заместник. Подготвяме конкурс. Събрах всички шефове на отделения и главната сестра, за да кажат какъв трябва да е началникът на тази болница. Оказа се, че не им трябва човек с икономически познания и размах на администратор, а искат истински лекар, който да съчетава качества на главен технолог.

- Професията грубо се комерсиализира. Впрочем защо не развивате пластичната хирургия. Тя е най-доходоносната?

- Никога няма да развивам в МБАЛ „Дева Мария“ пластична хирургия


Не мога да възприема, че тук ще се извършват уникални съдови операции и в съседната зала някой ще слага силиконови цици, ще пили нос или ще надува устни с химикали. Искаме да спасяваме тежки случаи, да даваме живот на новородени, да се занимаваме с това, за което е призвана лекарската професия. Предлагали са ми не веднъж да отворя такова отделение, при това офертите бяха от най-известните имена в пластичната хирургия. Тук инфраструктурата го позволява, има много желаещи да си правят всевъзможни визуални подобрения, но не ми е на сърце.

В категории: Здраве


31
Коментара по темата
31.
Mariq
23.03.2012 14:03:14
1
4
Az sashto ne sam dovolna ot otnoshenieto na sestri, administraciq i lekari v Deva Mariq. Kogato razbrah che sam bremenna otidoh tam na pregled poneje imah kravotechenie. Pregledame doktor Boqdjiev kaza mi da se pribera i da 4akam ploda da padne poneje bil uvreden. Za moe shtastie tova ne beshe taka i ploda si e nared sega chakam da rodq.
30.
пациентка
03.02.2012 13:54:31
4
5
Преди година влезнах на операция в "Дева Мария". Изписаха ме без никакви диагнози и препоръки. 6 м. по-късно ходих на преглед в нашата болница (тъй като не ми беше препоръчан контролен преглед), а лекаря който ме прегледа ми поиска резултата от хистологияга. Тогава разбрах,че е трябвало да ми го дадът от болницата. Никой не ми беше казал в болницата, че трябва да отида след седмица или еди-колко си време за епикризата. Обадих се в болницата, за да си я потърся.Беше ми дадена, но ме нагрубиха, че е минало време, а аз сега съм се сетила за епикризата"Добре, че я имаше в компютъра" -беше отговора?!? А като оставим това, санитарката вечерта беше супер безочлива и си поиска пари, за да ми донесе бутилка вода от барчето, обяснявайки ми, че ако се обадя на рум-сервиза няма да ми донесат тъй като, нощните смени били по сами. А гинеколога-няма думи, пълно разочарование! Доволна съм само от д-р Хубчев който ме опериа!
29.
RAZBIRAST
02.02.2012 08:23:46
1
3
Isledvanijata v DEVA MARIA se pravjat v Burgaskata MBAL Tova kakvo vi govori
28.
Заки
17.01.2012 18:08:45
1
10
Когато прекрачиш прага на "Дева Мария" за пръв път в главата ти нахлува мисълта: "Тов в България ли е?", но всичко спира дотам. Собственикът на болницата е много амбициран и добър човек, но човешкия фактор в тази болница липсва напълно. Говоря за повечето лекари, мед. сестри и администрация.
На влизане в болницата застанах на рецепцията. Очаквах някой да ме поздрави, но уви, всички бяха заети. Рекох си, че са много заети и реших аз да опитам да поздравя, при което получих отговор- "кажете". Чудно защото при второто ми посещение нямаше и това. Останах да чакам на стола след като на две натри ми обясниха, че лекарката я няма. След около 1 час закъснение дойде и ТЯ. Влятя в кабинета като побесняла и започна да си "върши" работата - за да навакса може би. БЯх с мой роднина. Влязохме и чесно да ви кажа съжалих, че сме отишли точно там. За първи път в живота ми, в рамките на няколко минути тази лекарка се държа изключително грубо, отказа да види всякакви документи и най-безцеремонно ми заяви, че съм нахален и не уважавам труда и. Та аз бях прав, по дяволите! След като исках да се оплача ме набута на старшата сестра и си замина сърдита и доволна, че е недосегама. Няма да скрия и името и, д-р АРСЕНИКОВА. Малко по-късно нещата се развиха в моя полза след непримиримостта ми , че съм прав. След приема на близкия човек, отношението към него се е променило коренно, ако въобще е съществувало някакво отношение там досега. Не са сервирали ядене и са натяквали за инцидента. Питам се само едно: Защо собственика на болницата толерира лекари и сестри -простаци, които вместо да работят за реномето на болницата само вредят и мечтаят за падението и. Никог повече няма да се върна в тази болница. Предполагам, че на Арсеникова и подобните и няма да и пука кой знае колко, но се надявам поне хората да започната да си търсят правата ; да не се оставят да бъдат нагрубявани и обиждани. Пожелавам успех на собственика, и в най-скоро време да се отърси от некачествения човешки ресурс веднъж и завинаги.
27.
Д
17.01.2012 17:39:43
0
0
До 8. Питащ:
Ето тук сам може да провериш:
http://www.devamaria.com/divisions/id/1/page/calculator
26.
Станимир Костантинов
17.01.2012 14:01:03
0
1
Прави ми впечатление, че коментарите под такива статии в националните сайтове са много по-смислени и интелигентни. Като цяло и колегията от журналисти в София анализира, критикува и дава становища далеч по-интелигентно. Същото е и във Фейсбук. Забележете как, когато се изказват журналисти от Софийски медии нивото е високо, те просто не хвърлят словото си на вятъра. Лошото е, че в Бургас пошлостта става все по-голяма и опасна. Колеги-журналисти, замислете се. Пиша всичко това, защото знам, че тук най-злостните критикари, които обиждат Катя Касабова са именно бездарни колеги, които нищо не са дали на професията, но су пукат по шевовете от злоба от простащина. Жалко е за цялата професия. А тук трябва да се изказват пациенти и лекари, такива коментари не виждам.
25.
Станимир Костантинов
17.01.2012 14:00:53
0
3
Прави ми впечатление, че коментарите под такива статии в националните сайтове са много по-смислени и интелигентни. Като цяло и колегията от журналисти в София анализира, критикува и дава становища далеч по-интелигентно. Същото е и във Фейсбук. Забележете как, когато се изказват журналисти от Софийски медии нивото е високо, те просто не хвърлят словото си на вятъра. Лошото е, че в Бургас пошлостта става все по-голяма и опасна. Колеги-журналисти, замислете се. Пиша всичко това, защото знам, че тук най-злостните критикари, които обиждат Катя Касабова са именно бездарни колеги, които нищо не са дали на професията, но су пукат по шевовете от злоба от простащина. Жалко е за цялата професия. А тук трябва да се изказват пациенти и лекари, такива коментари не виждам.
24.
Христина З.
17.01.2012 03:38:52
8
8
Касабова колко е за реклама?

публикувай си менюто

за реклама и за клепане на някой ( аможе и двете в последствие)
23.
Lili
16.01.2012 17:25:09
0
2
Ex v 21 vek da ima rasisti.Che ako ne e Semir spukana ni e rabota kade shte xodim da se lekuvame v okrajna li na stari aparati.
22.
до евреина
16.01.2012 14:59:47
0
1
Моля намери си друг сайт ,за да изливаш простотията си.Аман от критикари,които през живота си нищо полезно не са свършили.Но ако закъсаш и ти трябват добри специалисти,ще си първия в болницата на Семир с подвита опашка.
21.
evrein
16.01.2012 12:55:36
1
0
Tozi namazan arabin koga stana doktor i koga mu pochernia gaz.
20.
Жоро Мицов
16.01.2012 12:05:31
1
4
Великолепен човек и много добър мениджър, това е Самир, гордея се че е избрал да инвестира и развива бизнес в нашия град!
19.
Kosta
16.01.2012 10:22:11
2
7
ХАХАХАХАХА Безплатно ХАХАХХАХАХ
18.
бургазлия
16.01.2012 10:11:26
0
8
заслужава си да прочете човек реални коментари на хора които са се лекували или майки,които са родили.Или на майки,като тази ,която спасиха д-р Драгнева и д-р Г.Георгиев с отлепената плацента при 90% риск за бебето и 80% риск зас майката.Няма нужда от недобронамерени,злобни и завистливи коментари на ограничени и посредствени хора.
17.
!!!!!!!
15.01.2012 16:51:04
0
3
УМОЛЯВАМ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ :((( НАЛАГА СЕ СПЕШНА ЖИВОТОСПАСЯВАЩА ОПЕРАЦИЯ НА СЪРЦЕТО НА НОВОРОДЕНО БЕБЕНЦЕ НА 4 ДЕНА ВЕСЕЛИН АНДРЕЕВ СТЕФАНОВ ЗА ДА СЕ СЪСТОЙ ОПЕРАЦИЯТА СЕ ОКАЗА ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕРИ ДАРИТЕЛ НА
КРЪВНА ГРУПА НУЛЕВА ПОЛОЖИТЕЛНА ЗАЩОТО В БОЛНИЦАТА НЯМАТ НАЛИЧНА :((( БЕБЕТО ЛЕЖИ В СОФИЙСКАТА БОЛНИЦА ТРЕТА ГРАДСКА ОТДЕЛЕНИЕ ДЕТСКА КАРДИОЛОГИЯ тел.за връзка с близките на новороденото 0898515635 Моля ви копирайте и разпространете Операцията трябва да се състой на 16.01.2012г.
16.
Да, ГБ
15.01.2012 15:56:47
2
8
Ама когато жена ти е раждала в Дева Мария през 2010 година министерството не искаше да чуе за тая болница и Семир го бяха натиснали да им дава всевъзможни рушвети само и само да може да я открие, не и да работи със ЗДравната каса. Нали почмниш че ГЕР като взеха властта и той и на тях им се опъна.Човекът вече е уредил както трябва нещата. Сигурно и затова напусна На Бойко Борисов партията. Заел се е всичко да стегне. Ама да те питам - ГБ,когато съпругата ти раждаше - в другите болници колко ти искаха за да може да роди на хубаво място?Какво ти е виновна болница Дева Мария. Докторите и сестрите да умират от глад ли- Всичко се плаща приятелю.Нека тука да се изказват пациенти които са преминали през Дева Мария и да кажат на останалите дали си струва да се лекуват тука,зощато другите мизерници в другите болници вече ги знаем, за МБАЛ-а бургаския да не говорим.
15.
gb
15.01.2012 11:06:34
0
2
Като става въпрос за рекет, малко преди да приемат жена ми в Дева Мария за раждане ми набутаха в ръцете декларация, където приемам да заплатя по 25лв (груби спомени) на ден за престоя на бебето в болницата. Побеснях защото никой не ме информира оп-рано. Тотално едно нормално раждане ни струваше около 450лв. Става въпрос за края на 2010 - сега нещата разбирам са се попроменили.
14.
Ch
14.01.2012 21:29:37
0
3
Няма никакво значение какъв човек е Семир и т.н. Важното е, че болницата предоставя добри условия и човешко отношение. Лежала съм там и за Бургас мисля, че няма по-добра болница! Дано да има и конкуренция в бъдеще!
13.
neli
14.01.2012 18:48:02
1
5
Semir e Chovek s golqmo i toplo sarce= Ne go pluite predi da ste se dokosnali do nego!
12.
neli
14.01.2012 18:48:02
2
10
Semir e Chovek s golqmo i toplo sarce= Ne go pluite predi da ste se dokosnali do nego!
11.
До питащия
14.01.2012 17:18:01
0
4
Абе ти кога си раждал,че си толкоз компетентен. Тека нека да се изказват хора,които са влизали в една или друга болница. Какво ще кажете за кардиологията в Дева Мария? И тука имало съдова хирургия, ама като гледам какво става в бургаската Токуда,уж голяма работа, пък само некадърници
10.
lili
14.01.2012 16:41:53
1
6
Tezi koito sa samo chuvali a ne sa lejeli v bolniza Deva Maria da ne q pluiat kato neznaiat kak e tam.
Lejala sam v Rodilno v okrajna i imashe straxoten muxal i mnogo edri xlebarki a obsujvaneti oslovia sa pod vsiakakva kritika.
9.
отвратен!!!!!
14.01.2012 15:13:48
5
4
Типично популистко изказване на Семир! Толкова лъжи на квадратен сантиметър само той може да избълва и само "бесове" могат да публикуват!
8.
Питащ
14.01.2012 14:41:32
2
3
Чакайте сега,успокойте се малко.Раждането струва безплатно като в Сливен//ЕВА така ли.А що не го попитате дали се плаща за болнично легло /денонощие и какви пари.Доколкото съм чувал да родиш в Ветрен си иска доволна сума пари,а в Сливен е БЕЗПЛАТНО без да плащаш за легло и други глупости.
7.
до всички
14.01.2012 13:41:57
1
5
Стига сте се карали, тука няма значение какъв е собственика Семир. Важното е че болницата му е хубава и тука се държат с тебе като с човек,а като с последно качество животно. Бях в кардиологията им и съм доволен,апаратурата им също е хубава.Тука се изказват все такива,дето изобщо не са влизали,злобари.
6.
6789
14.01.2012 11:42:34
0
7
в отговор на 12345 този "арабин" е роден и израстнал в българия и майка му е българка , а самия той е по голям българин от повечето "чисти" българи.
5.
дора
14.01.2012 10:12:16
3
3
болницата може да е хубава ,ама ,,СПЕЦИАЛИСТИТЕ,, от бургаската болница къде работят там не биват ,там са за повече пари ,не за каузата ЛЕКАР .
4.
lili
14.01.2012 08:31:45
2
2
Az sam rodila 2 si dete 2010 godina v Deva Maria i goreshto preporachvam tazi bolniza vasxitena sam ot lekari akusherki ot vsichko obgrijvane na mene i bebeto prosto nqmam dumi.Super ste.
3.
Велина
13.01.2012 23:03:43
5
7
Родих в Дева МАРИЯ второто си дете почти веднага след като бяха отворили болницата. Ходила бях да видя как са родилните отделения в Сливен и Варна.Доволна съм от всичко,платих доста скъпо,но грижите бяха големи и си заслужиха парите.Сега чувам че става раждане и по НЗОК,препоръчвам горещо тази болница на всички жени!
2.
Истина
13.01.2012 21:36:43
5
6
Всичко е лъжа.Лично съм ходил за така рекламирания преглед 4D и фетална морфология.
Направихме два прегледа и при втория ни препоръчаха секцио, защото нямало друг начин.
На 21.12.2011г. в болница ЕВА в Сливен , съпругата ми роди нормално.
Дева Мария имат техника и база но човешкия фактор не е на ниво.
1.
12345
13.01.2012 21:13:04
3
12
Един арабин милее повече за народа ни отколкото нашите , родните патриоти. Нищо добро не ни чака
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори