×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как повечето хора пропуснаха същината на интервюто с Путин


Как повечето хора пропуснаха същината на интервюто с Путин
Медийните инструменти на западния свят се фокусираха умишлено към това как руският лидер лъжел по история, а не им направи впечатление, че той прехвърли „топката” на мира към тях
15 Февруари 2024, Четвъртък, 17:12 ч.
Автор: Том ЛУОНГО, Превод: Георги РУСЧЕВ

Чухте ли изобщо какво говори той и как казаното от него автоматично бе пречупено през призмата на Запада в поредната пропагандна кампания

Най-голямата медийна сензация за 2024 г. досега - интервюто на Такър Карлсън с Владимир Путин дойде и си отиде. Всички в контролираните Западни медии се изредиха да дават мнения, но умишлено или не всички пропуснаха най-важните заключения от срещата.

Заети да дават определения на Путин и Карлсън - как единият си стартирал предизборната кампания, а другият се препитавал с рубли, разни геополитически анализаторчета и бюджетни психоаналитици изказаха толкова простовати мнения за интервюто, че няма смисъл да се повтарят. Едно обаче направи сериозно впечатление и ще го споменем. Скот Адамс например завъртя изводите по следния начин: „Колко от вас мислеха, че Путин е с всичкия си в това интервю? Ако ви е изглеждало, че говори ясно, то това е защото го сравнявате с Байдън. Според мен Путин беше откачен. Урокът по история беше лош знак”.

Това е една от „по-добрите” лоши интерпретации. Путин беше всичко друго, но не и откачен. Всъщност той изглеждаше по-спокоен от всякога, вероятно дори, за да успокои и самия Карлсън, който не знаеше къде се намира в началото на интервюто. Но горното е посланието, което Адамс и останалите говорещи глави искаха да видят. Да съпоставят Путин с Байдън.

Друг метод, който същите използваха директно след интервюто, бе да зачекнат 30-минутния урок по история, който Путин изнесе. Разбирайки добре, че малко хора ще издържат да слушат толкова дълго как един човек води монолог, колкото и значителен да е той, те фокусираха анализа си върху „фалшивата история” на Русия и Украйна. Това открехва Прозореца на Овертон в тяхна полза и още на следващия ден мрежата беше залята от коментари за това какви „глупости бръщолевел” руския лидер.

След това поденаха и Карлсън. С цялата ирония на света лица като Хилари Клинтън бяха канени по разни телевизии да коментират журналиста. Клинтън, която за щастие на света не успя да стане президент на Щатите през 2016 г., обясни как Карлсън бил „полезен идиот”, как бил „куче на каишка” и бил считан за „шега” в руските медии. Гадният ѝ смях придружаваше всяко изказване, свързано с това, че той бил уволнен от FoxNews.

На практика всичко се свежда до следното: Интервюто беше рамкирано като „кучето на каишка, което обслужва лъжеца Путин”. Идеята беше да не се слуша същината на интервюто.

От една страна имаме хора, които умишлено пропускат смисъла, защото трябва да валидират мнението си. От друга имаме хора, които умишлено отвеждат любопитните от това да получат истинско и нефилтрирано просвещение за мотивацията на руския лидер. Защо?

Защото, както вече знаем, Западът се управлява от войнолюбци, които не се считат за способни да бъдат спрени от някакъв си славянин с претенции за адекватност и позиция на геополитическата карта.

Интервюто започва с действително дълъг и протяжен монолог. Неговата цел обаче е насочена към американците и към целия англоговорящ свят, който не знае нищо за собствената си история, а какво остава за тази на чужда и особено „вражеска” страна. Путин не говори по темата, за да ни оттегчи, а да ни информира и да даде контекст. Да покаже, че е човек, който гледа в перспектива, която може да защити. Представете си Байдън да говори 30 минути за американската история - ето малко по-адекватно сравнение от това на гореспоменатия Скот Адамс.

Путин искаше спокойно да обясни истинските причини за конфликта, като дори описа грешките от двете страни по време на монолога си. И може да се каже, че този подход беше успешен.

Колко американци научиха, че той е питал Бил Клинтън дали Русия може да стане членка на НАТО?

Или че Буш-младши едностранно анулира договора анти-балистичните ракети?

Или че Споразумението от Минск беше последната надежда за примирие и потушаване на напрежението между Донбас и Киев, и че именно Путин е искал да то да бъде подписано?

Поне още 5-6 подобни факта има, които удобно анализаторите пропуснаха. А предвид факта, че настоящият конфликт се насочва скоростно към война, която само малцина властимащи искат, думите на Путин действително заслужават поне малко внимание. 

Това не значи, че фактите, които руския лидер представи, са истината на истините. Но това е очаквано. Да се фокусираш върху това означава, че гледаш в грешната посока.

Какво значение има, че Путин наруши международните закони, като прекрачи пост-съветските граници? Нали НАТО наруши границите на Сърбия като бомбардира Белград 6 месеца през 1999 г. Значи ли това, че границите имат значение, само когато се нарушават от „правилната” страна?

Какво значение има, че Путин преекспонира „нацификацията” на Украйна, за да защити Донбас, че вкарва в затвора журналисти, че няма свобода на словото, или че Русия е далеч от демокрацията?

Няма никакво значение и дали вярвате, че той е направил преврат в Крим през 2014 г., че е отровил Сергей и Юлия Скрипал, че Алексей Навални е борец за свобода или че Путин е помогнал на Доналд Тръмп да спечели изборите през 2016 г.

Значение обаче има това как Путин гледа на конфликта сега. И трябва да го имаме предвид.

Друго, важно за събитията, е че хората, които подкрепят Путин в Русия, са още по-нетърпеливи и предпазливи от него. За да избегнем по-голямата война, която очевидно олигарсите искат, ние също трябва да поемем някаква отговорност за това, че изобщо се е стигнало до тук.

Защото конфликтът между Запада - в това число цяла Европа, Великобритания и САЩ - и Русия е с големи и дори екзистенциални последици. Това, което Путин каза в интервюто, е че сега топката е в нашите ръце - в западните. Или трябва да седнем и да проведем честна дискусия за бъдещето на мира, или ще сме във война. И ако Западът иска това, Путин ще го даде. Можем да се окопаем в чувстовото си за правота или можем да имаме мир. Но не и двете.

Лицата от типа Виктория Нюланд и Урсула фон дер Лайен представляват хората, които отказват да приемат, че Русия и/или Китай са не системи, а цивилизации. Дежурните „изми” като „комунизъм”, „авторитаризъм”, „социализъм” и т.н. не важат. Тук става въпрос за хора, за култура, за етнос.

Западните лидери и цялата пропаганда се опитва да ни убеди, че Русия и Китай нямат нито правото да съществуват, нито заслужават нашата емпатия. И по продължение - нито един от аргументите на Москва и нейните настоявания не са валидни.

А Путин знае история, чувства я и се ядосва. Западът повтаря - „твоята версия на историята е грешна. Нямаш право да си ядосан”. Ако някога сте спорил с някой важен за вас човек и ви е представил подобен аргумент, знаете колко е влудяващо. И ситуацията може да ескалира рязко. За подобряване на отношенията след това, особено ако това поведение продължава с години, е нужно едната страна да седне и да каже „Добре, слушам те, какво има?”. И да вложи смисъл в това. Но това сега не се случва. Вместо това още през февруари 2022 г. Западът забрани достъпа на населението си към руски телевизии. Разумен ход.

На това място се намираме в момента и това стана пределно ясно от интервюто с Путин - поне на тези, които искаха да слушат. „Русия = лошо, Украйна = добро” е аргумент, който трябва да бъде забравен, защото не е продуктивен. Москва вижда западните лидери като провалени, а света им - като разпадаща се империя, цивилизация, която няма бъдеще. И съответно не вижда смисъл да подема инициативата за преговори. Целият наратив е сведен до спор между две страни - първата не иска да има нищо общо с втората (Западът), а втората настоява, че каквото и да прави първата, ще оцелее (Русия).

И така. Путин дойде подготвен за интервюто. Изложи публично аргументите си пред Запада. И прехвърли топката за преговори там. А ако обичайният ви отговор в случая е: „Ами тогава просто да излезе от Украйна”, и вие сте част от проблема, защото дори не опитвате да вникнете в казаното.

Защото войната в нашите ръце. През Карлсън Путин опита да говори със западите хора, не с политиците, а с хората. И сякаш успя. Интервюто е гледано рекорден брой пъти за подобен формат - над 200 милиона пъти.

 




Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 0
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
41
Коментара по темата
41.
До 38
16.02.2024 23:12:58
0
2
И Дзеленски е джудже, но е артист и върти целия свят на пръста си. Знае кого и как да омае. Заради него светът е в глобална рецесия. Иска за една доставка брой снаряди, колкото целия свят не може да изработи за една година. Само дай, дай, дай. И нашите политици му се връзват.
40.
допълнение към интервюто
16.02.2024 18:50:12
0
4
В допълнение към интервюто на президента Путин, Тъкър Карлсън направи посещение на руски супермаркет с видео, за да направи сравнение на действителността в Русия със антируската западната пропаганда и санкции:
https://twitter.com/atensnut/status/1758151845971702217
Тъкър посети и московската метростанция Киевская, построена по времето на Йосиф Сталин през 50-те години на миналия век, където беше изненадан от липсата на мръсотия и деградация. Метростанцията прилича по-скоро на приличен музей:
https://twitter.com/TuckerCarlson/status/1757901280830505037
Тези видео естествено не са показвани по антируските медии.
39.
дистанцията и разликата
16.02.2024 15:00:46
0
1
Президентът Путин на среща с Шолц, Макрон и Тъкър Карлсон, погледнете дистанцията и разликата:
https://cutt.ly/mwVyI2BZ
38.
Някой
16.02.2024 10:41:56
10
6
Путкин е едно комплексирано шизофренично джудже. Изобщо не бих му гледал интервюто. Руски глупости не ми се слушат. Те мислят че светът се върти около тях и са най-значимите на земята. Ами не е така.
37.
Рангел
16.02.2024 08:20:37
11
7
Папарака дето е писал тея брътвежи за същината путинова, да си похарчи паричките от напиканата митрофанка за лекарства дано.
Интервюто не е интервю а театър и то болшой със сценарий, обезпаразитяване на боклука тъкър и карантинен период преди сценката с непринудени въпроси към джуджето с добре оттренирани жестикулации.
Елементарната тактика на обратното говорене която очевидно работи в тамбурите на сънародниците ми русофилци: запада ни нападна, украйна стреля по цивилни и т.н.
36.
Хиро
16.02.2024 06:29:59
14
8
Путин е убиец. Рано или късно ще го достигне това от което бяга а именно грозна позорна и заслужена смърт.
Историята го доказва, друг сценарий няма.
35.
До 27
16.02.2024 05:14:42
8
15
А нормално ли е укронацистите да нахлуват в Донбас? Само за една нощ при нахлуването си в Полша са убили 39,000 поляци. Ако Зелето беше седнал на масата за преговори още в началото нямаше да има такава ескалация. Стига сме ги хранили тук. Да отиват да се бият на фрнта, не да се обсъжда какви части да изпраща и България. Да ги събират от МОЛовете и обратно
34.
do 31
16.02.2024 01:55:00
4
4
Английската армия НЯМА проблеми със състава.Просто ИМАТ пунктове зя "пушечно месо"в Катманду схалица на НЕПАЛ
Като им трабвят войници наемат ГУРКИ най-изсръжливите ва тежки условия войни.ГУРКШТИ са потомци на шерпи от Хималаите белите им дробове са по широки с по голам обем а КюрЪВТА им е наситена с повече Fe желязо в хемоглобина понеже обитават често над 4000 м
За справка бг ТОП спортисти ходят на лагер във Белмекен под 2000 м и постигат добри спортни резултати.Прави сметка 1 отряд 6'÷12 ГУРКИ от спец части SAS въоражени със снайпери Acuracy Internationall,J complex Javelin ,turbo jet fly костюми и тежки картечници кви золуми правят на врага(ГУРКИте шерпи могат да носят 80-90 кг раници с багаж на 6-7000 метра кат слязат долу в ниското направо са кат пършгини
33.
до 29: нищо ново под слънцето
16.02.2024 01:32:19
4
8
Малко джендър еротика за феновете на Зеленски (Слава Кокаину) и неговия военен съветник Алексей Арестович, изпълняващ танци, облечен като жена.
"Алексей Арестович и Девочка конфетка"
https://youtu.be/FuZW3Mh5bfc
Володимир Зеленски свири на пиано...
https://youtu.be/2-UiadUOrfk
Видео на Зеленски на еврейско празнуване с Hava Nagila (הבה נגילה):
https://twitter.com/AmySpiro/status/1498085663786344452
Този украински гей пее във възхвала на украинския нацист и масов убиец Степан Бандера:
https://thesanghakommune.files.wordpress.com/2022/05/vid_20220519_221322_843.mp4
Кончита Вурст записа песен, посветена на нейните "братя" от "Азов". Приличат си, нали?
https://youtu.be/fIxFqSPCB5Y
Транссексуален украинец: Аз воювам 2 войни в Украйна... Страхове от руснаци & трансфобни украинци
https://ovp.tmz.com/video/cc/o/2022/03/02/cc3e1b6103a14b6a81f63c3bd2c9d678.mp4
Малко стара информация:
В Одеса, по време на оргия с надървен транссексуален секс-работник облечен като жена, е задържан съвсем гол заместникът на градския съвет Андрей Кисловски. Не е изненадващо, че "нетрадиционният" беше и шеф на местната нео-нацистка териториална отбрана! Това е "моралът", внесен от САЩ, Великобритания и страните от ЕС... Кисловски се е забавлявал в компанията на травестит:
https://cutt.ly/JwVLi3tZ
Подземният гей публичен дом се намира в хотел "Немо", който принадлежи на Козловски. Прикритие за перверзиите в хотела е делфинариумът, където отиват жителите на Одеса с деца. Семейство Кисловски притежава голям частен зоопарк в Одеса.
Кисловски е бивш член на Комунистическата партия на Украйна, основен бизнесмен от Одеса. През 2015 г. се присъединява към партията на кмета на Одеса Генадий Труханов "Доверие в делата". Майката на Кисловски е изградила за елитен жилищен и развлекателен комплекс част от морския квартал Longeron и парка Шевченко, официално защитен от държавата.
32.
До 22
16.02.2024 00:36:22
4
8
То имаше видео със Зеленски ,най вероятно от въпросното имение.Докато ги забавлява с танци де,след това Незнам какво е ставало,но е факт,че беше облечен с женски дрехи и гримиран :)
31.
До 9
16.02.2024 00:30:13
4
10
Започнах да ти чета коментара и…ми на първите два реда се отказах.Само да ти кажа,че английската армия има сериозен проблем с числеността си,точно заради гей двойките в нея :) Няма телевизия по която да няма “реклама” (така го представят) за набиране на кадри!Та не знам кодировки дали плющят руснаци,но англичаните се плющят много здраво!
30.
Абориген Балкански до №26
15.02.2024 22:22:25
1
12
Къде евреите не дърпат конците / МВФ ,ЕЦБ
или в Федералния резерв / пътят на парите
отваря големи възможности за реализация
на целите
29.
До 22 нищо ново под слънцето ...
15.02.2024 22:03:41
2
4
И още нещо да ти кажа.Смъртта на всеки педофил,мародер и изнасилвач на журналисти е празник за света.
https://youtu.be/hKL87Z84nQg?si=sNzqzJTQ-pViQ1E5
Един.приятел русофил се подлъга по един магарешки ром и майката на русофила остана без ходова част. Повече никога няма да вярвам на мургаво надарено.магаре,представящо се за кадировец!
28.
до 22 нищо ново под слънцето...
15.02.2024 21:52:47
6
10
✔️ Зеленски танцува на токчета:
https://youtu.be/Uv_WWzjrUrI
Зеленски на кокаин:
https://video.wordpress.com/embed/Ebut85y3
✔️ Това е новина от Американския гей-Сенат:
"ЕКСКЛУЗИВНО: Служител на Сената е хванат да снима гей секс запис в стаята за изслушване на Сената"
https://cutt.ly/bwSOBwyO
✔️ Това е новина за гей-кмета на София Васко Маслото:
"Кандидатът за кмет Васил Терзиев Мазния – копие на Просто Киро – шарлатанин на квадрат (18+)"
https://bnews.bg/kandidatat-za-kmet-vasil-terziev-mazniya-kopie-na-prosto-kiro-sharlatanin-na-kvadrat/
"Бивши служители на Телериг и Прогресс – в потрес от безбройните гей връзки на Маслото: ....."
✔️ "ПРОМЯНАТА Е ТУК: Разврат, разгул и богохулство"
https://pik.bg/промяната-е-тук-разврат-разгул-и-богохулство-news1206945.html
Джендър Колектива на Васко Маслото и Мис Бони вършат гнусотии. Лягат си с мъже като с жени.
Промяната продължава. В поквара, разврат, развращение, блудство, оргия и пълна морална деградация.
✔️ "Дядо Мраз е пеперассс. Розовото пони на Мис Бони и коледната украса на Васко Ушето от София прайд Christmas Edition"
https://pik.bg/дядо-мраз-е-пеперассс-розовото-пони-на-мис-бони-и-коледната-украса-на-васко-ушето-от-софия-news1205781.html
✔️ "ГЪРМИ ГЕЙ СКАНДАЛ В ЕКИПА НА ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ! Бъдещият главен архитект на София живее с мъж. Хвали се, че станал татко, но истината ще ви потресе!"
https://pik.bg/само-в-пик-гърми-гей-скандал-в-екипа-на-васил-терзиев-бъдещият-главен-архитект-на-софия-жи-news1207287.html
27.
Това не е нормално
15.02.2024 21:39:41
17
9
Да се говори за човек навлязъл като окупатор при родата си да трепе . Пълен шизофреник
26.
Самьiй вежливьiй из люде
15.02.2024 20:34:57
17
10
Путин мното го стята чепика че Укрите НЕ да чисти славяни ами имали ШВЕДСКИ скандинавски княз който ги отдалучил от матушка Россия
Ма НИЩО НЕ казва че рускиту царе и царица Екятерина Велика имат Германска саксонска кръв
НИЩО НИ казва и НЕ са възмущава че по майка е ЮДЕОхазар евреин ЩАЛОМович
както еврей (кавказки армено-грузински)са целия му ръководен управленски КРАДЛИВ апарат
Мишустин-по баща Арменски торски еврей МОШЕстан
Медведевь-(Мендель еврей)майка и баща евреи от Биробиджан €AO
ПЖРа Гундаев -еврейн па майса Векселберг
Наришкин-еврейн
генералШойту-еврейн по майка хазарка Бениамин
Генелала на Космчните Руски сили-Жихарев еврейн
Найбулина-еврейка
Назционалиста Жириновски-еврейна Балцман
ВСИЧКИТЕ му приближени олигярси Ротенберг,Дерипаскха,Абрамович,Векселберг,Ходарковски всичките ЕВРЕЙ
Ква РУСИЯ кви пет шекела
Рудия=Проект "Велика Хазария"
Лъжлив нагъл късокрак ботоксав отмъстителен убиец юдеохазар праВнек на ГРУЗИНСКИ горски ЕВРЕЙ рави ШЛОМО
25.
*********
15.02.2024 20:13:38
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
24.
*********
15.02.2024 20:09:20
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
23.
Бургазлия
15.02.2024 20:04:05
22
11
Все едно да слушам всекидневно Б.Борисов и да очаквам нещо смислено да чуя!
Pycначев пак с безмислен пасквил
22.
.....
15.02.2024 20:01:04
12
25
Имаше една статия която я изтриха от интернет. Сервитьор украинец беше споделил пикантна информация. Преди години като живеел в Украйна и бил сервитьор в реномирани ресторанти, го поканили в имение на олигарх да сервира за една вечер срещу солиден хонорар. В имението били поканени - музиканти, певци, шоумени. Там бил и Зеленски - тогава още е бил шоумен. Сервитьорът разправяше как Зеленски бил облечен с женски дрехи, с червило и си преправял гласа като на жена за да забавлява гостите. В по-късните часове, след като баровците се напили, предложили на сервитьора пари да ги "обслужи" по друг начин, той отказал. Те настоявали и даже станали агресивни, когато получили отказ. Момчето от страх ги баламосало, че ще се преоблече до стаята и панически избягал от имението като прескочил оградата отзад. Бягал през някакви храсти, ниви, гори докато стигне до селището.
Статията завършва така: Една колежка, с която сервирахме заедно ми каза, че Зеленски останал в имението 3 дни! :))))))))
21.
Цв
15.02.2024 19:47:22
15
15
Шегувам се бе, кви неутрални хора, какви 5 лева?
Да не съм чадо на менталноувредени създатели?
Поляците придизвикали Хитлер да ги нападне, понеже не били сговорчиви :)))))))))))) Жертвите на Чикатило го предизвиквали, защото не били сговорчиви хахаха. Вовича, педокрада откраднал десетки хиляди украински деца.
Братя русофили, защо Харков, който е на 95% етнически руски град, не посрещна роднините си с хляб и сол?
Това елитно подразделение-спецназ от любимата ни рус мародер армия, защо се е скрило в училище?
Нали уж укронациките се криеха в училища?
Тези наши освободители-агресори, как може да мислят, че на 27,02.2022г на третия ден от расийската агресия в училището ще има деца зад които да 0 крият?
https://youtu.be/6NAIk2RuHUg?si=8Z3IbpKJvzAv9hr9
Брята русофилистии, нали месеци наред ген Коношенкича викаше Потерь нет! Ний ли бяхме проЗти или създателите ни?
20.
До 18
15.02.2024 19:30:34
5
14
Правилно, ако руснаците, англичаните и американците не бяха воювали агресивно срещу Хитлер, сега щеше да има световен мир.
19.
Цв
15.02.2024 19:14:35
15
36
Мисля, че неутралните хора, разсъждаващи без емоции, много ясно са чули какво каза Путин-много интересни неща, исторически факти и меки предупреждения,без обиди и истерии, характерни за езика на другия лагер.
18.
до долния дебил
15.02.2024 19:09:34
9
23
Ами ако бяха позволили на Хитлер да говори пред света и да каже какво му тежи, може би мямаше да се стигне до 50 милиона жертви.
17.
Теодор
15.02.2024 19:00:19
42
25
От кога има значение какво казва един престъпен насилник изнудвач и изнасилвач. Самия факт че му позволиха да говори пред света в интервю е срам и позор. По тази логика би трябвало да изслушаме и хитлер в интервю. Сигурно има какво да ни каже за милионите избити под негов контрол. Боже прибери си вересиите.
16.
Сотир Пъндев-оригинала
15.02.2024 18:49:09
4
11
Ето за тези несретници като номер 14 говоря. Правете си изводите сами.
15.
6matarok
15.02.2024 18:45:59
4
14
Az razbrah slednoto ot tozi razgovor , elitite na zapada sa obezumqli ot vlast i pari do stepen da se pravqt na bogove tai kato pravqt opiti da promenqt 4ove6kiq genom kakto i da sazdadat machina koqto da misli sama, Putin prosto iska da spre tova bezumie i marazam na obezumeliq elit i da ostavi 4ove4estvoto da jivee i razviva po normalnite 4ove6ki zakoni bez da se izvra6tava vsi4ko v nqkakvi ludi raboti
14.
Сотир Пъндев
15.02.2024 18:44:42
14
8
Да се маскирам, аз, като тайландски джендър-бой заради евроджендърсите и пак да ми личи че съм битлирусофилистия!
Укрофашисти, да избият кадиривската колона в Буча, точно преди любимия ми манафСикиш спецназ да залови Зеленски и да дойде да освободи, мене, мама и децата ми.
https://youtu.be/8IbPWwRAF-w?si=8uGaZv10nCmTZwjK
Бог ще ви накаже украин фашаги!
Кадирки, обичаме ви, аз, мама и децата!
13.
Хахах
15.02.2024 18:35:48
15
9
Питката е изплискал легена , дано скоро го срещне всикоточкова ракета .
12.
Легион "Свобода на Русия "
15.02.2024 18:25:57
7
3
11.
Сотир Пъндев
15.02.2024 18:24:55
18
29
Забележете изказа на -фобите и -филите. Първите псуват, пишат гадории отнкоито да те заболи главата, да ти се повдигне. Вторите просто се опитват да мислят извън общоприетия в медиите наратив. Правете си изводите на кого искате да приличат децата ви - на Кирчо и Тагарев или ма проф. Иво Христов и Валентин Вацев.
10.
Хаха
15.02.2024 18:23:45
23
34
Чета заглавието и си викам. Тоя пасквили 100 % го е писал мега журналиста русначев.
Познах.
Все едно Волгин ама единия в БНР, а другия във флагман.
9.
Ти да видиш
15.02.2024 18:09:21
17
21
Относно коментара по-долу написан,евентуално от автора(евентуално русчо) на пасквила,който кудошите
Ами вижте сега,даже и да пиша статии и коменти под тях,нормално е да съм (възмутен от запада -московия,който живее в разврат) престорен моралист.
Разврат по принцип е когато армията ти се площи помежду си(кадировци лашкат русите) и цялото ти общество е пиянки,наркомайзъри и пиндели. Шефа на Думата-Володин,Патриарх Кирил,Дюжев,ген Матовников,ген Герасимов,милиардера Милер,шоубизнеса Киркоров,Пореченовий и т.н.
Ако не си болно от разврат и деградация общество,няма как армията ти да насилва деца,жени и бабички.
Но,това е ясно и на мангалите,които дишат кале,но са едно стъпало над русоробПростаците чакащи освободители кадировци. Но,да преминем по същество!
https://youtu.be/XnYg0SfgWpo?si=skbr7bjpdAzjVNfa
Така става когато империята ти и войската ти пъшка под кадировци,но нападаш на Украйна,и този героичен народ разбива всичките ти фейкове и митове. Та страховития МанафДумкач на руски солдати,-кадировец,останал сам на позицията след като другарите му са избити,моли за милост укро дрона,новото дали я получава хахаха.
Това да не е да онождаш великата оедофилпидирастийска сган армия.
Хахаха.Русороби,мишки,ибрицииииии
Ахмат Сила ли се.пишехте бе шармути?
8.
Казачок
15.02.2024 18:00:30
10
24
Матрьошки сте, три пъти претопляте тая манджа. Сега пишете 5 анонимни коментара от редакцията , че сте партиен официоз на ГЕРБ, ама кой ще ви повярва? Останаха ли глупаци?
7.
фактолог
15.02.2024 17:55:58
27
35
Браво! Перфектен анализ.
6.
Scrooge McDuck
15.02.2024 17:51:06
15
25
Обичайния драскач отново се появи. Никога не говори по смисъла на казаното,а точно както Том Луонго казва с патологичното Русия - лоша, Украйна - добра. Много си тъп Саше.
5.
Макактака
15.02.2024 17:38:33
47
36
Някой направили си труда да прочете тази изключителна сервилна статия с прекомерен размер? Май не, що ли?
4.
лъжливото овчарче
15.02.2024 17:28:59
39
63
Хората искат да чуят цялата истина а не краварска пропаганда.
3.
Солженицин
15.02.2024 17:27:58
65
56
Русев, ти си като братовчед на Волгин, влюбени до смърт в Путин. Егати руските опорки, ами като искате "руский мир" ходете във Воронеж или Брянск. Ти и такива облъчени като теб продължавайте да вярвате на този патологичен лъжец - денацификатора. Половината Русия живее в 1955 година, ти ни я хвалиш нонстоп. Айде моля ти се.
2.
Ти да видиш
15.02.2024 17:25:57
20
58
Брех, какао Ви стана? Странно, не съвпада съвсем с Вашата гледна точка, но адмирации на човека писал/преписал статията. Запада иска разврат, иска рестарт (по скоро ръководителите - правят си експерименти с живота на милиарди) и си мисля, че не е никак далеч от това
1.
кои са
15.02.2024 17:22:02
12
29
Том Луонго и Георги Русчев?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори