×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цигани помляха журналиста Христо Луков пред петима полицаи


Цигани помляха журналиста Христо Луков пред петима полицаи
Така изглежда колегата Христо Луков в Спешно Отделение на бургаската болница на 3 януари вечерта, след като бе наказан от озверял ромски отряд на автобусна спирка
05 Януари 2012, Четвъртък, 14:54 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, снимки: в. "Под лупа" и Добромир ДОСКАЧАРОВ

Ограден от озверял наказателен отряд и напълно безпомощен, колегата бе смачкан от бой  за назидание на десетки граждани на автобусна спирка

Бургаският журналист от в.“Под лупа“  Христо Луков бе жестоко пребит на автобусна спирка в центъра на града от цигански наказателен отряд пред очите на петима полицаи, които по думите му, са наблюдавали кървавото меле, а са можели да го предотвратят. Единият от служителите на МВР – цивилен, също е пострадал от удар на мутрите, които са го пернали по главата и са счупили очилата му, но за вендетата, на която свидетели стават десетки граждани, няма и следа в официалния бюлетин на МВР.

Показателният пример за вилнеещите цигани из Бургас е от вечерта на 3 януари.

53-годишният Христо Луков шофирал стария си личен лек автомобил ситроен zx, производство 1991 г. Било около 18 часа. Движел се по бул.“Сан Стефано“ в посока Новата поща, за да завие на светофара по бул.“Ст.Стамболов“ към ТОХ-а. Светофарът светнал зелено за чакащите да завият надясно коли и Луков предприел маневрата, бил пръв в колоната. Зад него имало микробус форд транзит, в който се возели работници и всички видели какво се случва оттук-нататък. На светещ от около две-три секунди червен за пешеходците светофар, все още по зебрата вървели двама души – млад мъж с черен анцуг и жена на около 39-40-годишна възраст. Мъжът вървял по-бързо, но жената изобщо не си давала сметка, че пресича кръстовището на червено при отдавна светнал червен сигнал.

На тази спирка, след десния завой към Новата поща в Бургас, се разиграва кървавото меле
„Бях отпуснал леко съединителя и колата примърда напред преди жената да се е качила на тротоара, тя беше точно пред мен, изобщо не съм я докосвал, нито е залитала,  придвижи се спокойно и едва тогава аз предприех завоя надясно“, обяснява Луков. Веднага след тази пешеходна пътека обаче следва перпендикулярна пътека за пешеходци между БСУ и Новата поща и по това време по нея са вървели хора, тъй като за тях светофарът е зелен. Журналистът спрял, за да им даде предимство, зад него спира и колоната. Тогава колата му почнала да се тресе от нанасяни по задната дясна врата и капака  жестоки удари с ритници и юмруци. Обърнал се и видял младия мъж с анцуга, който започнал и да го псува, да крещи и да го заплашва. Веднага след това нападателят се затичал към спирката на Новата поща и там препречил пътя на ситроена с викове:

Майка ми ли искаш да смачкаш ти бе, сега ти е.ах на тебе майката!

„Не можех да не спра, усетих, че нещата загрубяват, въпреки че хората от спирката и от другите коли също са свидетели. Ясно виждах как настояващият да се саморазправя с мене е циганин, нахъсен, държеше се като господар, затова включих аварийните и слязох със сгъната в ръцете телескопична палка, която винаги нося в колата си“, казва Луков. Той е бивш военен, има две висши образования – от военния университет във Велико Търново и от военната академия „Г.С.Раковски“-София. Мутрата тръгнала към него с юмруци, той разтворил палката, но в това време между тях застанала майката и вместо да усмири сина, почнала още по-каруцарски да псува шофьора и да налита на бой. Луков я ударил с палката по лявата ръка, с която тя замахнала. Ударът е бил един – в областта на лакътя, но без да е нанесъл повреда, видимо после от съдебно-медицинската експертиза, защото ромката, по данни от Съдебна медицина, е отишла да се освидетелства. "Казаха ми, че има синина, но не и счупвания по ръката", уточнява Луков.  Жената почнала да надава кански писъци и да вика: „Полиция! Убиха ме!“ Точно в този момент на спирката, на около 20 метра по-надолу спрял син бус с надпис „ПОЛИЦИЯ“. Луков дори я призовал да се обърне към полицаите. Той също хукнал към тях да търси съдействие. Бусът превозвал служители на МВР, от него слезли две жени, а вътре останали шофьорът и един цивилен.

Ударите са с твърди, тъпи и ръбести предмети, пише в съдебномедицинското
удостоверение на д-р Косьо Янков, така изглежда колегата днес

 
Журналистът Христо Луков изглеждаше така преди този инцидент


Журналистът застанал откъм страната на шофьора и помолил да му помогнат, но вместо да слезе от колата, водачът поискал през прозореца личната му карта и почнал да записва номера й, да обяснява, че ще се наложи да я задържи. „Бях поразен, в същото време колата ми бе включена, циганинът всичко можеше да направи,по нея, молех да дойде с мене за подкрепа, поне да я отместя, да не преча, но не получих съдействие,  настоях полицаят да се представи и това, което разчетох от картата му, бе, че е с фамилия Арсенев, носеше очила“, обясни  Луков. Оказва се, че в това време

циганката е повикала по мобилния си телефон помощ – но не от тел.112, а циганска орда.

Със заплашителни викове трима яки роми водели още няколко след себе си, задавайки се откъм градинката на църквата „Св.Ив.Рилски“. Те не виждали, че зад гърба им идват и униформени ченгета от Второ РУ, повикани вероятно от случайните свидетели. В това време шофьорът на полицейския бус вече бил отвън, дори виждал как циганинът с анцуга държи половин базалтова плочка и се е подготвил за предстоящия бой. Минавайки покрай него, първият бияч от наказателния отряд, обут в ярко червен анцуг, замахнал и  ударил полицая отзад по главата. Очилата му паднали на асфалта и се счупили. Тогава вкупом връхлетели на Луков с метални боксове и ритници. Изтръгнали палката му, удряли го с нея, направили му подсечка на левия крак и на земята го превърнали в пихтия. Боят траял няколко минути и бил наблюдаван безучастно от пристигналите трима униформени. Едва когато се уморили да го налагат и кръвта по главата му рукнала отвсякъде, биячите се изтеглили.

Якият шут по задната дясна врата на ситроена ясно си личи
„Не помня колко време беше минало, защото бях почти в безсъзнание, когато чух как един от тримата униформени ме пита: видя ли сега какво направи, можеш ли да станеш? След което ми помогна да седна на бордюра. В същото време циганите стояха около нас и ликуваха от победата, палката ми все още беше в ръцете им. Това беше невиждано дръзка хулиганска групова проява на обществено място, дори не им сложиха белезници. Мен ме закараха до МБАЛ, където почнаха рентгени, операции, прегледи от съдебен лекар“, разказва Луков. Над окото има шест шева, а носът му е счупен, на челото има дълбок срез от остър метален предмет, левият крак от подсечката е наранен и едва се придвижва.
„Независимо, че бях в такова състояние, аз

настоях да отида във Второ РПУ и да дам писмени показания,

 защото смятах, че колкото по-скоро го направя, толкова по-скоро ще получат възмездие екзекуторите ми. Писах докъм 1 часа след полунощ, разпитаха ме обстойно. Извикаха дежурна група, за да снима моята кола отпред и отзад, за да се видят повредите от ритниците на циганина, както и предницата, за да е ясно, че не съм докосвал циганката, докато тя пресичаше като холивудска звезда по червен килим. Едва тогава ми върнаха личната карта и ме изпратиха да си ходя. Днес е 5 януари, случаят отсъстваше от сводката на МВР на 4 януари, няма го и днес, а в същото време вътре са отразени десетки други несъществени деяния. Страхувам се, че справедливост може и да не възтържествува, затова искам да оповестите за трагедията с мен, колкото и унизително да е това, защото ако трябваше да прилагам уменията си по бойни изкуства, вендетата щеше да е още по-кървава, аз се надявах, че полицаите ще ме защитят“, заяви Луков пред Бесове.бг. Той няма данни дали циганите изобщо са задържани.
Бесове.бг очаква позицията на МВР по този случай.


В категории: Крими


Флагман.БГ 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат 16/05/2024, Четвъртък 22:00 0
Флагман.БГ Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица 16/05/2024, Четвъртък 20:40 2
Флагман.БГ Никога не пръскайте парфюм върху косата си Никога не пръскайте парфюм върху косата си 16/05/2024, Четвъртък 20:21 0
81
Коментара по темата
81.
*********
05.11.2022 11:05:34
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
80.
*********
05.11.2022 04:20:00
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
79.
*********
07.05.2021 18:22:01
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
78.
*********
07.05.2021 17:57:18
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
77.
*********
07.05.2021 13:52:32
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
76.
*********
13.02.2021 13:30:23
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
75.
*********
13.02.2021 13:14:29
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
74.
*********
13.02.2021 11:33:17
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
73.
*********
11.02.2021 22:43:54
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
72.
Берлин
20.01.2013 09:48:26
2
1
Според мене даже малко са го драли.
71.
26.03.2012 06:57:17
2
5
Циганите трябва да бъдат изклани, заедно с полицаите които ги пазят, Бойко Борисов, Цветан Цветанов и главния пролурор - лайняр! Призовавам всеки който има възможност да причиниява максимално тежкки вреди на изброената измет!!! Всеки истински българин мрази циганите, а тези, които са толерантни и милосърдни към тях, не са от нашите, а са също мръсни маймуни - цигани! ЦИГАНИТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ, БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО, КОЕТО НОСЯТ Е ЛАЙНА!!!
ПРИЗОВАВАМ КЪМ ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА СРЕЩУ МРЪСНИТЕ ЦИГАНИ !!!
70.
OBEKTIVEN
31.01.2012 17:01:42
0
2
KATE, NE VZEMAI STRANA KAT NE ZNAE6 KAK SA NE6TATA. I STIGA S TAZ ZIGANSKA STRUNA, PISNA MI VE4E...
69.
Ял му попарата
29.01.2012 12:03:29
1
2
Виж ти ! Стана тя каквато стана . Биха най-голямата мутра за шоу на мутри.
68.
ctmizdslkky
15.01.2012 19:58:28
0
2
BRrXrV , [url=http://azuzmypctpam.com/]azuzmypctpam[/url], [link=http://ezuqtgzicjtw.com/]ezuqtgzicjtw[/link], http://aqwmzdprmcjf.com/
67.
turcina
15.01.2012 00:48:45
2
6
podkrepyam bulgarite.ciganite na sapun mackay vreme e
66.
toswjlekut
14.01.2012 11:59:19
0
0
Uq6snW <a href="http://mkgomiyrevdp.com/">mkgomiyrevdp</a>
65.
616155454
13.01.2012 16:52:40
0
0
TAZI ISTORIQ MI PRILI4A KATO TAZI NA BAIRAKTAR4ETO V PREDAVANETO NA KASABOV, I ONQ VSE GO BIQT AMA TOZI PAT MAI 6TE GO OKAU6AT I V IHTIMAN I V POMORIE
64.
gvgsecebr
12.01.2012 11:47:33
0
0
6m2dNk , [url=http://ancuoyznxseu.com/]ancuoyznxseu[/url], [link=http://yctnwsvqavzo.com/]yctnwsvqavzo[/link], http://xceurfqcdhsf.com/
63.
Spike
11.01.2012 09:17:28
1
0
It\'s always a pesluare to hear from someone with expertise.
62.
МВР-СХЕМАТА
09.01.2012 16:25:08
10
13
Скьпи сьграждани, 25 години бях в системата...схемата е следната; полицаите имат интерес да стане побоя, после ромите имат ''голям проблем'' - ПАРИЧЕН- пускат ги от ареста и стават ''жертви'' , а потьрпевшия ''подбудител и прочие''... взема си адвокат и на тях /ромите/ им се подсказва кой е техния адвокат който ще ги отарве от затвора...хаха машинката за пари работи с пьлна сила за ... МВР ... и на двете страни им се вглабява, че има голям проблем и е много сложна ситуацията. трябва някой хилядарка за да оправят някой ''проблем'' по веригата.. делото става ''много сложно'' и за 2-те страни и саответно който надделее с финанси и интереси ''печели'', но какво..? Дьрво ! От мангалите пари потьрпевшия няма да вземе, щото те са за тези които ги пазят- МВР а и те са там на абонамент крадьт, бият и прочие и затова са златни кокошки- снасят си редовно и проблема остава за вас ! все нещо липсва , свидетели, улики и каквото се сетите ,защото тези подробности са в правомощията на МВР- ЗА КОИТО ВИЕ ПЛАЩАТЕ ДАНЬЦИ НАД 1 МИЛИАРД ЗА ЗАПЛАТИТЕ ИМ ГОДИШНО !!! А и е малко рисковано да вземат от журналист пари, но ромите винаги могат да тикнат в затвора ко си отворят устата, но кой си коли кокошките? особено които снасят златните яйца, а те са в цяла Б-я под чадьра на МВР. СЬБУДЕТЕ СЕ !!! ТЕ НЕ СА С ВАС !!!
61.
бургазлия
09.01.2012 15:37:56
4
10
Този плужек малко са го били, а най-долното му деание е това че за да излезе жертва описва "нападателите" и жената със сина и като цигани, въпреки че всички на спирката видяхме че не са такива.
"ако трябваше да прилагам уменията си по бойни изкуства" - хахаха баси смешника си Луков.
60.
gad
09.01.2012 00:13:59
3
15
Луков свиня дебела,кой лъжеш че са те били цигани .Цялата спирка те видя как гониш жената с палката а си тръгнал да ми разправяш ,че си я призовал да се оплаква на полицаите.Ей свиня всички видяха как я блъсна и я качи на предния капак,кого лъжеш бе глупак?Май обърка хората на които да чупиш стойки свиньо.
59.
Чочо
08.01.2012 20:08:51
2
8
Христо Луков е журналист точно толкова, колкото и Катя Касабова (бургаската Албена Вулева)
58.
Ще прибия номер 41
07.01.2012 22:03:41
3
9
Ей това е до поста номер 41 по-долу....Майка ви циганска бе келеш нещастен никога вие наебаните смотани мангали няма да управлявате държавата бе, за вас тряя бавна и мъчителна смърт би ей, чуваш ли би педераст дърт потен гаден наебан миризлев мангал, да си го навреш в гъза и да ти излезе през мозака бе вие мангали наебани !!!
57.
do mvr korumpe
07.01.2012 15:00:04
1
3
mi da nqma mvr,6te vzima6 po 10 leva pove4e kato ne pla6ta6 zaplati na mvr ot danaci,6te ti go slagat kadeto te sre6tnat,ama 6te si s 10 leva v djoba.zad kompa vsichki sa silni a na ulicata 6te si schupqt prastite da nabirat 112 i da vikat poiciq.pred kompiutrite revete kato otmanliiski chakali.pi6at kato tigri a vsa6tnost sa ovce.
56.
do mvr korumpe
07.01.2012 15:00:04
1
3
mi da nqma mvr,6te vzima6 po 10 leva pove4e kato ne pla6ta6 zaplati na mvr ot danaci,6te ti go slagat kadeto te sre6tnat,ama 6te si s 10 leva v djoba.zad kompa vsichki sa silni a na ulicata 6te si schupqt prastite da nabirat 112 i da vikat poiciq.pred kompiutrite revete kato otmanliiski chakali.pi6at kato tigri a vsa6tnost sa ovce.
55.
strani4en sydiq
07.01.2012 14:57:56
11
8
В тази история има точно толкова истина, колкото и в останалите драсканици на Касабова! Бесове, за нищо не ставате!
54.
МВР-КОРУМПЕ
07.01.2012 11:39:25
2
6
тоя дето драска на латиница е МВР-КОРУМПЕ и то си личи по стила на писание...кажи че делнахте 600 кинта и ги пуснахте биячите пак другото е ясно то доло хората са го написали --МВР-СХЕМАТА-- кжа жи е то от ваш колега . останалото е лирика другари милиционери... дори и той да има вина вие там на театар ли бяхте ???
53.
500_xxl
07.01.2012 09:51:57
3
5
abe toya debelak e super lajec,,kak moje da laje sumati hora ,zashto ne popitate horata ot spirkata kakvo e pravil ,toya maimun,kak moje ,,maikata i sina da go sadyat za lajesvidetelstvo,i za huliganstvo,kak moje pravi se na biach,tragva parvi da se bie,,AMI YA SE POSTAVETE VIE ,AKO NYAKOI POSEGNE NA VASH,BLIZAK KAKVO PRAVIM,,,tova mu e malko ,a i toi e padnal na trotaora,,,lajec,takav,molya za nakazanie nad,toya debel,izmamnik star oshte ot minalite godini,dai da ne otvaryame temata,,,,,,,,,,
52.
ЧЕНГЕСТАН-КУКИНДЕЛ-МУТРАНГЕЛ
06.01.2012 21:25:33
5
9
ченгетата се разписаха тука да льжат за да заблудят народеца и да наклепат бития. незнам кой виновен ама куките изгледали боя от 10 метра ... ко бяха били някой от вас друга песен щяхте да пеете... и другите драскачи тук са повечето ченгестан-кукиндел-мутрангел = бат боко системата ...
51.
АХИЛ
06.01.2012 19:31:35
9
13
еййййййййййй ЛУКОВ как не те е срам бе псевдо мутро -журналист да ревеш след като ти първи си посегнал на жена 40 кг и то със метална палка защото си се уплашил от 13 г и син и и сия ударил женицата която гарантирам не е циганка..........и въпросните биячи не са също цигани а правилните хора на които ти 120 кг свинйо е трябвало да попаднеш .....................ако на моята жена беше посегнал боклек мазен щеше да пътуваш във багажника към солниците ..............и щеше да те направя жена боклук..........а най смешното и позорното за теб СВИНЙО е че след като си згрешил сем. с което да се ебаваш и подиграваш ревеш защото си си получил заслуженото........
50.
besove lajat
06.01.2012 18:28:37
3
4
horata koito lukov e bil ne sa cigani a normalno semeistvo
49.
до 47-48 кукиндел
06.01.2012 17:22:04
1
4
ЕДНО ВРЕМЕ ИМАШЕ НАРОДНА МИЛИЦИЯ , А СЕГА МАФИЯТА СИ ИМА ПОЛИЦИЯ КАТ ТЕБ ПРОДАЖНА ДУШИЦО ДРЕБНА . НЕЩО НЕ ТИ ОТЬРВА ИСТИНАТА ЩОТО СИ ОТ ТЯХ ...ПО 200 КИНТА НА МАНГАЛ Е ТАРИФАТА НАЛИ ? И ГИ ПУСНАХТЕ ...ТЕ САМИ СЕ ПОХВАЛИХА ЗНАЕШ НА КОЙ ...
48.
DO MVR-SHEMATA
06.01.2012 16:01:02
4
3
MNOGO SI PROST,DA VZEME6 DA NE PI6E6 PLAZMODII,KUMONISTI4ESKI MILICIONER REVE6 KATO JENA POBLIKUVA6 TAPIQ SI KOMENTAR NA VSI4KI STATII 25 GODINI SI SI BARKAL V NOSA I SI VZEMAL ZAPLATA ,TOVA NE ZNA4I 4E VSI4KI SA KATO TEB AKO IZOB6TO SI KUKA.A KOLKOTO DO TOQ LUKOV OT DRUGI STATII STAVA QSNO 4E E NAMERIL KAKVOTO TARSI
47.
DO MVR-SHEMATA
06.01.2012 16:01:02
3
2
MNOGO SI PROST,DA VZEME6 DA NE PI6E6 PLAZMODII,KUMONISTI4ESKI MILICIONER REVE6 KATO JENA POBLIKUVA6 TAPIQ SI KOMENTAR NA VSI4KI STATII 25 GODINI SI SI BARKAL V NOSA I SI VZEMAL ZAPLATA ,TOVA NE ZNA4I 4E VSI4KI SA KATO TEB AKO IZOB6TO SI KUKA.A KOLKOTO DO TOQ LUKOV OT DRUGI STATII STAVA QSNO 4E E NAMERIL KAKVOTO TARSI
46.
вазмутен гражданин
06.01.2012 15:51:59
4
8
В тази статия единственото вярно нещо е датата и имената на този набеден журналист, който преди години се изявяваше на мутра на чужд гръб.Този опулен гамен нестига, че щеше да бласне жената ами с цялата си ''смелост'' извади метална палка срещу тази толкова ''опасна'' 40 килограмова жена и се опита да я пребие посред бял ден. Добре че си намери майстора тази овехтяла ''мутра''
45.
МВР-СХЕМАТА
06.01.2012 13:55:45
3
8
Скьпи сьграждани, 25 години бях в системата...схемата е следната; полицаите имат интерес да стане побоя, после ромите имат ''голям проблем'' - ПАРИЧЕН- пускат ги от ареста и стават ''жертви'' , а потьрпевшия ''подбудител и прочие''... взема си адвокат и на тях /ромите/ им се подсказва кой е техния адвокат който ще ги отарве от затвора...хаха машинката за пари работи с пьлна сила за ... МВР ... и на двете страни им се вглабява, че има голям проблем и е много сложна ситуацията. трябва някой хилядарка за да оправят някой ''проблем'' по веригата.. делото става ''много сложно'' и за 2-те страни и саответно който надделее с финанси и интереси ''печели'', но какво..? Дьрво ! От мангалите пари потьрпевшия няма да вземе, щото те са за тези които ги пазят- МВР а и те са там на абонамент крадьт, бият и прочие и затова са златни кокошки- снасят си редовно и проблема остава за вас ! все нещо липсва , свидетели, улики и каквото се сетите ,защото тези подробности са в правомощията на МВР- ЗА КОИТО ВИЕ ПЛАЩАТЕ ДАНЬЦИ НАД 1 МИЛИАРД ЗА ЗАПЛАТИТЕ ИМ ГОДИШНО !!! А и е малко рисковано да вземат от журналист пари, но ромите винаги могат да тикнат в затвора ко си отворят устата, но кой си коли кокошките? особено които снасят златните яйца, а те са в цяла Б-я под чадьра на МВР. СЬБУДЕТЕ СЕ !!! ТЕ НЕ СА С ВАС !!!
44.
Коментар
06.01.2012 11:34:10
8
6
Когато някой тръгне да ти обяснява неща с метална палка за бой, да не се учудва когато другите захванат същите "изразни средства".
43.
Коментар
06.01.2012 11:32:09
7
11
Той слиза от колата ...Защо мислите Вие?

За да успокои положението ... с телескопична палка за бой.

Която демонстративно разгъва към приближаващ се човек.

Първо такива шофиори съм виждал ...

Второ когато някой ти извади палка за бой ... и пишат че бил "бивш военен" какво очаква.

После първи ударил с метална палка жена защото му викала ... ама той само "леко" я ударил.

До синио -> през зимните дрехи. А един мармот...

А полицаите, защо не са тикнали всичките в ареста, ами са позволили да стават саморазправи е легитимен въпрос.

А този бабаит що не е влязал в колата, и от там да викне 112 не се знае.
42.
Българка
06.01.2012 10:10:23
3
12
Веднъж видях две циганки, които чистеха тротоара на една улица в столицата как предизвикваха един шофьор да стане скандал: Той паркираше между другите коли на тротоара назаден много бавно и мнимателно. Имаше достатъчно свободно място за маневрата, едната циганка обаче нарочно и ухилена застана точно в средата на широкото място и се смееше подигравателно гледайки в шофьора, горда от себе си, че му пречи. Той нищо не и каза, беше търпелив. Другата циганка също се превиваше от смях на глас и през сях извика: "Айде маааа, маай се от там, мааа". Беше противна гледка, човекът нищо не им каза до последно, нито свиркаше с клаксона, нито даде повече газ да опре в нея. Вече доста и четох за подобни случаи как предизвикват някого и после налитат на бой с обвинения правейки се на жертви. Аман!
41.
мангал
06.01.2012 09:57:20
25
4
Аз плащам на шефовете на ченгетата бе, нещастници - никога нема да ме пипнат с пръст, нито мене нито родата! Циганите сме истинските господари на вашата смачкана държава и след 30 г. ще ви доунищожим и децата и внуците!
40.
Махно
06.01.2012 09:37:28
6
6
Българи време е да се осъзнаем.Корумпирани и нагли ченгета дебнат по пътещата за рекет.Цветанов е новия бос на мииционерската мафия на мутрата Бойко.Цели отряди защитаваха чиганите когато народа се вдигна в защита на Катуница.И ето резултата бият ни и ни ебът в собствените ни домове.А мижитурката Цецо и неговите мишки-ченгета си трупат пачки.Ще ги търпим ли още.Къде са скинарите къде е българският дух.
39.
anton
06.01.2012 09:31:53
3
3
da vi kaja 4e ne bqha mangali
38.
anton
06.01.2012 09:31:52
2
1
da vi kaja 4e ne bqha mangali
37.
GAMENA GAMENSKI
06.01.2012 08:38:02
3
7
EI MANGALI VZIMAM TANKA I VI PO4VAM DA VI GAZQ NARED MAIKA VI DA EBA AZ ISKAH DA SGAZQ MAIKA WE NESHTASNIK ELA I MEN PREBII TAKA ZVERSI MAIKA TI DA EBA DANO GORISH V ADA,A ZA MEN TOVA NE E NIKVA POLICIQ MOJE LI 3-MA 4OVEKA STE TAM SHTO NE VIKNAHTE PODKREPLENIE ILI ZASHTO PROSTO NE STRELQHTE V KRAKATA IM WE MAIKA VI DA EBA I NA VAS TIQ PISTOLETI ZA KVO SA VI DADENI-EI NEMOGA VE4E POBURKANITE NI POLITICI NI NAPRAVIHA TAKIVA,4E VE4E NQMA I KOI DA TI POMOGNE POLICIQTA TE BIEE SHTOTO ISKASH SPRAVEDLIVOST KATO V PLOVDIV V PODLEZE PROTESTIRASHTITE BQHA JESTOKO PREBITI ZARADI NISHTO AM NIKUDE NE SE KAZA!!!PROSTO DANO SE RODI EDIN NOV HITLER SAMO TOGAVA SHTE SE OPRAVIM,AKO NE NAKRAQ SHTE OTIDA I SHTE SE SAMOUBIQ AM SUS SUPER MN EKSPLOZIVI 1 MAHALA MANGALSKA DA IZ4ISTQ PAK SHTE PO4IVA DUSHATA MI SPOKOINO!!!
36.
Хари
06.01.2012 08:07:05
6
5
Корумпираните и бездействуващи Полицаи са го доказали това вече повече от 15г.Бях пребит и подадъх жалба до МВР като посочих 3свидетели.Вече 10г.нямам отговор на жалбата ? Случея и със журналиста е същия.Ще се тръгне с Дело"Неизвестен извършител "и след бакшиша към МВР ще се прекрати поради изтичане на срока !
35.
jurnalista mutra
06.01.2012 07:19:44
2
5
toq taka narechen jurnalist predi nqkolko godini se izjivqvashe kato mutra.beshe partiq na georgi kirqza na parkinga na carkvata kiril i metodi,togava se mutreeshe na chujd grab,ama sega si e nameril maistora.bivshi mutri jurnalisti v besove,v drug burgaski sait za novini prochetohme istinata,zablojdavate horata dano potarpev6ite da si potarsqt pravata.gospojo kasabova izgoni jurnalista mutra i se izveni,ako imate malko ostanala savest.
34.
OCHEVIDKA
06.01.2012 07:04:08
3
8
tova koeto kazva jurnalista e palna laja az bqh tam i vidqh kakvo se sluchi.parvo ne bqha cigani.toq gamen izkochi ot kolata i gi chakashe do spirkata kato stignaha do nego razpana palkata i udari jenata tq tragna kam busa na policiqta a toi poiska o6te vednaj da q udari jenata be6e okolo 50 kilogramaa a toq okolo 120 momcheto stoe6e bezuchasno beshe mnogo izpla6eno
33.
СИСИ
06.01.2012 04:50:08
2
9
Г-ДА УПРАВНИЦИ!
СТИГА ВЕЧЕ С ТОЗИ ЦИГАНСКИ ТЕРОР!
ВРЕМЕТО НА САМОРАЗПРАВА Е МНОГО БЛИЗКО!
ИСКАТЕ ГРАЖДАНСКА,ЕТНИЧЕСКА ВОЙНА ЛИ?
ВСЯКО ТЪРПЕНИЕ И ТОЛЕРАНТНОСТ СИ ИМА
КРАЙ!!! ВРЕМЕ Е ТЕЗИ ХЛЕБАРКИ ДА СИ ЗНАЯТ МЯСТОТО!
32.
poznavam go
06.01.2012 02:50:14
4
5
Mnogo se izvinyavam, no tozi e voenen, a ne jurnalist i zatova se razhojda s palka......Katia Kasabova ot kade si gi izmislia tezi istorii. Toi e sliazal ot kolata, za da se bie, a vzeli,che go nabili. Znael boini izkustva.....Drajki chareshovi....Izviniavam se za latinizata, povredena mi e klaviaturata. Dori i da beshe jurnalist, ne sa go stupali v tova mu kachestvo, che da pishete pomliaha jurnalist. Jurnalistite nalitashti na boi sashto si go otnasiat, kakvo si mislite vie, che ste neprikosnoveni i mojete da si pravite kakvoto vi skimne i pishete kakvoto vi doide na um ili za kakvoto vi platiat....OOOOO prostashka istoria oblechena v "jurnalisticheska odejda". A tozi e jurnalist tochno tolkova, kolkoto i Kasabova ili pedito Doskacharov fotograf....
31.
Wesko marinow
06.01.2012 01:41:22
1
2
RODNATA POLICIQ NI PAZI !!!
E towa shte ostawim na decata ni.smyrt za ciganite
30.
Дедо Йоцо
06.01.2012 01:39:02
1
7
Преди години един танкист от Сливен, беше укротил циганската махала! Години наред циганите при вида на Български войник се попикаваха и минаваха на отсрещния тротоар или заобикаляха отдалеч. Днес политическите циганьори, които си купуват чрез МВР и с ограбените наши пари власт си правят кефа и ни гледат сейра, колко сме неорганизирани, разединени и уплашени. Това е положението братя! Аз ви го казвам,пък ако искате вярвайте.
29.
някой от никъде
05.01.2012 22:37:13
2
6
Това е то нашата "полиция"-само на думи.
Не са виновни мангалите,че са пребили човека.Не е и виновен човека ,че е ударил жената.
Виновни са нашите "скъпи" ченгета,които носят униформа само за да си вземат заплатата.Ако си вършеха работата когато и където трябва ,нямаше да се стига до подобни своеволия в цветната ни полицейско-депутатска държавица.
28.
.3
05.01.2012 22:32:02
2
6
kasabova nemali daq podredqt taka tq zaslyjava ,za6toto e pod agidata na komonizma....
27.
МВР-СХЕМАТА
05.01.2012 21:07:47
3
15
Скьпи сьграждани, 25 години бях в системата...схемата е следната; полицаите имат интерес да стане побоя, после ромите имат ''голям проблем'' - ПАРИЧЕН- пускат ги от ареста и стават ''жертви'' , а потьрпевшия ''подбудител и прочие''... взема си адвокат и на тях /ромите/ им се подсказва кой е техния адвокат който ще ги отарве от затвора...хаха машинката за пари работи с пьлна сила за ... МВР ... и на двете страни им се вглабява, че има голям проблем и е много сложна ситуацията. трябва някой хилядарка за да оправят някой ''проблем'' по веригата.. делото става ''много сложно'' и за 2-те страни и саответно който надделее с финанси и интереси ''печели'', но какво..? Дьрво ! От мангалите пари потьрпевшия няма да вземе, щото те са за тези които ги пазят- МВР а и те са там на абонамент крадьт, бият и прочие и затова са златни кокошки- снасят си редовно и проблема остава за вас ! все нещо липсва , свидетели, улики и каквото се сетите ,защото тези подробности са в правомощията на МВР- ЗА КОИТО ВИЕ ПЛАЩАТЕ ДАНЬЦИ НАД 1 МИЛИАРД ЗА ЗАПЛАТИТЕ ИМ ГОДИШНО !!! А и е малко рисковано да вземат от журналист пари, но ромите винаги могат да тикнат в затвора ко си отворят устата, но кой си коли кокошките? особено които снасят златните яйца, а те са в цяла Б-я под чадьра на МВР. СЬБУДЕТЕ СЕ !!! ТЕ НЕ СА С ВАС !!!
26.
пак 25
05.01.2012 20:26:22
1
6
или не не :) може като в оня епизод от улицата :) циганката да застане на пешеходната пътека и да попита дали да не доведе децата... и цялото си семейство :)))))
25.
много ми е смях като чета тук...
05.01.2012 20:25:03
0
7
... но веднъж да попадна и на обективно мнение! калъч, точно това си помислих и аз. без значение кой циганин кой не циганин :)
24.
позицията на МВР = сам падна
05.01.2012 19:35:11
1
16
Родното ОДМВР си пази циганите/гласоподавателите.

Ако някой иска нещо да отива с пакет пари при началника на ОДМВР-БУргас-Милен Димитров-Подлогата.
Подлогата е известен сред всички с извършването на поръчки срещу хора, били те и невинни.

Давате му плика с пари и ще ви свърши каквото пойскате и срещу когото искате
23.
калъча
05.01.2012 19:26:12
16
15
Ако се абстрахираме от детайлите за етноса на участниците случката, най –малко че тука изобщо няма намесени никакви цигани,за мен остават доста въпроси, които не са в полза на потърпевшия. Какво означава, че пешеходката вървяла цеееели 2-3 секунди по пешеходната пътека, след като се сменил светофарът от зелено на червено?! Да литне ли, какво ли,защото видите ли насреща “журналист” с кола? ! И аз съм пешеходец, както и вие и ни е ясно колко са "толерантни" голяма част от шофьорите към пешеходците. Ако някой се съмнява - да прочете статистиката! Какво означава, че Луков е потеглил, но не е ударил жената?! Щом има човек пред него, защо потегля?! Какво означава, че слизайки от колата си, скрил в ръката си сгъваема телескопична палка, лееекичко ударил жената, ама след освидетелстването нищо и нямало.Ай сектир ,значи срещу устата жена ,телескопична палка. Ами да беше я пребил бе и да се фукаш ,какъв голям биткажия си ,пред себеподобните си .Агресия, липса на толерантност, липса на уважение към правилата - резултатът е видим!
22.
Петков
05.01.2012 19:10:58
5
17
Браво Бойко спаведливецо мой!!!Аз и моето семейство сме гласували за недоразумението ГЕРБ.Ако на мен ми се случи такова нещо на 100% ще бъда в затвора или в гробищата.Наскоро гледах един филм Сивата Зона за крематориума в Аушвиц където еврейте са били изгаряни.Бях ОМЕРЗЕН от жестокоста НО на фона на случващото се в България бих унищожил това племе тази сган мангалска
21.
Rasist
05.01.2012 19:09:01
2
0
До "Toni": мангали ли те биха или някой бургаски "мафиот"?
20.
Toni
05.01.2012 19:04:50
0
4
tova e bulgariq ! predi 10 dena bqh prebit s mozu4no sutresenie 6ita vejda ustna s4upen nos s4upeni 4 zuba 5 dena bqh v bolnica i kakvo policiqta ... vidqma i dori nema pita kakvo e stanalo i t.n sled 3 dena doide da iska da dam pokazaniq i imam leko telesna povreda i si4ko tova 6temi struva 3 hilqdi leva da se opraq i da go sudq a defakto policiqta 6te si zatvori o4ite otnovo
19.
николчо
05.01.2012 18:46:14
1
8
Родната полиция ни пази!:-((
18.
Аз
05.01.2012 18:41:26
8
9
Към "Усмивка". Твърдите, че сте журналист ?! Обаче въпреки, че изтъквате образованието си, не може да пишете на български език! Ако наистина сте журналист - срам и позор за медията, която ви плаща :)
17.
Пълен пас
05.01.2012 18:38:51
2
16
А колко ми е смешно, когато всеки път чета мнения на патриоти и родолюбци, написани на латиница и/или с толкова много правописни и пунктуационни грешки, че ми иде да си хвърля свидетелството за завършен трети клас...Не знам дали някой е предал Левски, но виждам мнозина, предали Паисий и Вазов... :-)))))))))))
16.
Ysmivka
05.01.2012 18:18:26
6
12
Mnogo qko zna4i. v Besove izliza tozi material. V Poligraf izliza, 4e tozi koito e bil s palka e globen dori po naredbata na obshtina Burgas. A tuk se mul4i za tazi podrobnost. Sega i az sum Jurnalist, toest kolega na g-n Lukov, no se sramuvam 4e sum. Vse pak men sa me u4ili kato osnovno pravilo v jurnalistikata da ne se vzema strana i da ne se postavqt kvalifikazii po polov rasov i drug priznak. A eto 4e kolegata koito e zavyrshil voenno u4ilishte i se nari4a Jurnalist--- ne vzema pisalkata a vzema palkata. Da ov4arq trqbva da ima gega za da se pazi ot vulcite, ama ne iskam da sravnqvam Kolegata Lukov, Jurnalista Lukov s Boji 4ovek. Apropo za koq Mediq raboti g-n Lukov
15.
007
05.01.2012 18:10:34
10
4
te bqlgarite sa na izchezvane mn stanaha romite i tyrcite ,po dobre te da opravqlavat ot kolkoto vie ,balgariq e osvobodena s krqv a vie e dadohte bez krqv vie ste neverni i prodajnici sram za balgariq vie predadohte vasil levski a romite sa ot han krym tesa bili pqrvi tyk taiche gospodin gqyr nepi6i dane zaspi6....
14.
Rasist
05.01.2012 17:58:17
5
8
До "Пълен пас": милициятта прикрива истината, за да няма Катуница 2. Преди няколко месеца мангали наръгаха един човек в слепоочието с нож. Тук я имаше статията, но не мога да я намеря. Тогава пак мангалитте останаха безнаказани, даже никой не потърсил виновника. Докато Бойко § комапния ги пазят ще е така. Докато се съобразяваме с Европейския сюъз и си даваме гъзовете на Европа няма да има оправия. Докато българите не се вдигнем и не пометем мангали и милиционери - няма да да живеем спокойно!!!
13.
Пълен пас
05.01.2012 17:54:30
4
15
А каква е гаранцията, че нещата са извъртяни?Може авторката просто неистово да мрази ченгетата и затова да пише така...Аз лично не вярвам, че в центъра на Бургас пред полицаи ще стане такъв панаир и те само ще гледат...малко ли шамари раздават и те...А за циганите ги раздавали и с бонуси!!! :-))))))))))))))))))))
12.
Rasist
05.01.2012 17:41:37
6
6
До "Пълен пас": не е вярно това! Нарочно са го извъртяли така, за да оправдаят шибанитте милиционерри. Пък и мангалитте винаги за за бой и винаги са виновни. СМЪРТ ЗА МАНГУСТИТЕ!!!
11.
Пълен пас
05.01.2012 17:35:35
4
5
А на кое да вярвам? http://poligraff.net/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%8F/%D0%A8%D0%BE%D1%84%D1%8C%D0%BE%D1%80-%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D1%81%D0%B0-%D1%81-%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%B0%D1%89%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B8/7804
10.
Rasist
05.01.2012 17:33:01
3
6
До "разгневен": не да се бият, а трепане искат!!!
9.
:@
05.01.2012 17:28:44
5
6
xax kakva policiq samo .. to daje nemoje ii policiq da se nare4e.Dneshnite "unifomeni"ili sa nqkoi debelaci deto nemogat da vurvqt ili sa uligofreni deto neznaqt kfo sa i kude sa :@ kak moji da stoish i da gledash bezu4astno , ta nali te imat urajiq s koito im e razresheno to suda da budat izpolzvani v takiva situacii :@ NEKADURNICI !! Na4i ciganite she si praqt kfoto iskat nie da stoim ii da im se usmihvame samo ... !? Mi te utre sh fanat nqkoq jena na putq sh q iznasilqt iii sig ve4e shte trqq da im gi durjim ******** ?? ... * Dokato turpim tfa Bulgariq NQMA DA SE OPRAVI .. !!!
8.
разгневен
05.01.2012 17:11:28
5
12
Нема дете, нема майка. Това са подчовеци. Трябва да са бият.
7.
калъча
05.01.2012 16:49:05
12
13
Това е най-хубавата снимка,която съм виждал на "журналист",особено от тия журналя,дето ходят с метални палки и се правят на мъже ,пред 14г.дете и майка му.
6.
мрън-мрън
05.01.2012 16:48:19
6
12
Всеки шофьор ли ходи с палка в колата или само бившите военни?
И не ми минавайте с номера за циганите, защото повечето агресивни шофьори са българи.
И какво щеше да му стане на тоя, ако беше изчакал жената да мине. Била бавна, ами ако по пешеходната пътека се движеше възрастен човек с бастун?
5.
4
05.01.2012 16:48:08
5
15
тва е да живееш в такава пумиярска държава и чакаш такива смешници да те защитят
4.
Българин
05.01.2012 16:40:38
7
25
Съветвам пострадалият журналист да призове свидетели (както разбрам, имало е достатъчно такива) и ДА СЪДИ ТАКА НАРЕЧЕНАТА ПОЛИЦИЯ !!! Защо въобще плащаме заплати на тия свини ?!? Да ги съди, до дупка да ги гони !!!!
3.
123
05.01.2012 16:03:29
5
20
"Родната полиция ни пази..."
2.
Rasist
05.01.2012 15:53:54
7
19
Докато помиярите от правителството закрилят мангалитте ще е така, че и по-лошо ще става. А милиционеритте, които не взимат българска страна при подобни случаи трябва да ги уволняват дисциплинарно и да ги съдят. СМЪРТ НА МАНГАЛИТТЕ!!!
1.
power to the people
05.01.2012 15:36:24
7
21
гадна циганска сган! запалете го тоя комлук най-накрая да изгорят мръсните изроди.
куките изобщо не ме учудват с поведението си - помияри с фуражки.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" Санкциите за търговците нарушители започват от 3000 лева 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат Вижте в следващите редове кои качества силният пол намира за атрактивни 4 черти на поведение издават ниско самочувствие 4 черти на поведение издават ниско самочувствие Ето кои са те  Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Ето кои са късметлиите според астролозите Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Университетите са провокирани преди най-светлия празник да подготвят протестни действия  Рецепта за пълнен патладжан с кайма Рецепта за пълнен патладжан с кайма Ако обичате вкусните и засищащи ястия, то този патладжан е точно за вас. Гарантираме, че никой на масата няма да остане гладен Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица Подозренията се появиха след участие на чаровната брюнетка Пробвали ли сте монашеска баница с ябълков пълнеж, нещо уникално е! Пробвали ли сте монашеска баница с ябълков пълнеж, нещо уникално е! Ако някой ми беше казал, че кекс с ябълки ще е такава вкусотия, нямаше да му повярвам никога Нойзи не се яви на делото за конфискация на автомобила му, съдът го глоби Нойзи не се яви на делото за конфискация на автомобила му, съдът го глоби Насрочено е следващо заседание на 6 юни, тогава ще стане ясно дали БМВ-то на Нойзи ще бъде конфискувано МВР: Отстранени са проблемите при част от процедурите за издаване и замяна на шофьорски книжки МВР: Отстранени са проблемите при част от процедурите за издаване и замяна на шофьорски книжки Системите работят в нормален режим
Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори