×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Инвестираме 6 млрд. евро за пътища, за да осигурим инфраструктура за разгръщане на съюзни войски?


Инвестираме 6 млрд. евро за пътища, за да осигурим инфраструктура за разгръщане на съюзни войски?
България е жертва на кремълската пропаганда, каза министър Тодор Тагарев. Атакуват ме заради медия, която е утвърден рупор на Путин у нас, жалва се той
15 Януари 2024, Понеделник, 09:35 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

САЩ ни предлагат да станем регионален център за поддръжка на бойни машини „Страйкър“, разкри министър Тагарев

Десетки или стотици пъти е дискутирано разполагането на многонационална бойна група на нашата територия. В САЩ говорихме за това как да осигурим по най-добрия начин необходимата инфраструктура като страна домакин и как щатите могат да помогнат ние да се възползваме от наличните международни фондове за съфинансиране за изграждането ѝ. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ министърът на отбраната Тодор Тагарев. 

В първото си интервю след завръщането от посещението си в САЩ, той каза, че имаме дори готовност да инвестираме около 6 млрд. евро в развитие на пътна и железопътна инфраструктура, но това не е бюджет за отбрана.

След като водещата Мария Цънцарова обаче цитира думите му от интервю в друга медия, че не е планирано идването на допълнителни войници и изтъкна, че според Корнелия Нинова се наложило дори неговите хора да го опровергават, министърът заяви, че медия, която е утвърден рупор на кремълската пропаганда, излязла с бомбастично заглавие, което не се покривало с текста, т.е. с това, което той бил казал. 
 
„Всичко тръгна от интервюто, което дадох за БНР. Там няма нищо такова. Някой политици, съдейки по заглавието, започнаха да ме критикуват. Това си е техен проблем“, коментира той.

На въпроса дали е мишена на руската пропаганда в страната ни, той отговори с многозначително „ами“ и добави, че „България“ е нейна жертва. „Аз съм един от хората, които са може би любимите й цели на тази пропаганда. Въпросът е не какво се прави спрямо мен, а спрямо обществените нагласи и разбирания за потребностите на България, какви са нашите интереси и как да ги постигнем“, заяви Тагарев. 

„САЩ ни предлагат да станем регионален център за поддръжка на бойни машини „Страйкър“. Това е част от договора, който сключихме. Определен е вече един от заводите „Терем“ във Велико Търново като база, където ще се изгражда този капацитет. Тя е подходяща, но трябва да се инвестира, за да стане съвсем ... според изискванията, за да може САЩ да ни представи технологична линия, инструменти, тренинг на хора и т.н.“, разкри той.

„Посетих завода, в който се произвеждат самолетите за Българската армия. Седем от нашите осем летателни машини вече са в различен етап на асемблиране. Първият е в най-напреднала фаза. През пролетта трябва да започне интегрирането на различните системи в него. През есента ще започнат тестовете и следващата пролет първите два F-16 трябва да са в България“, заяви министърът. 

„Дискутирахме за общите ни интереси и за това какви действия може да предприемем за постигането им. Една част от това е помощта за Украйна“, добави той. 

„Има решение на Народното събрание от 8 декември 2023 г., което възлага на изпълнителната власт да работи за указването на такава помощ. Има няколко точки, свързани с подготовка на украински военнослужещи на наша територия, други – за предоставяне на техника, трети – за водене не преговори за разполагане на наша територия на временно на сили за противовъздушна отбрана и брегова охрана“, заяви Тагарев. 

„Украйна има огромни нужди. Зеленски е в Давос. Нашият президент също е там. Отново ще се обърне към световната демократична общност за подкрепа, тъй като Русия е няколко пъти по-голяма държава. Тя е агресорът. Украйна е под постоянни удари с частично унищожена индустрия и без помощта на демократичния свят много трудно би се справила“, коментира той.

България е един от сериозните източници на въоръжение за Украйна, призна министърът.  

"Създаването на бойни групи е част от концепцията на НАТО за възпиране и отбрана срещу потенциален агресор. Когато има потребност ще бъдат подсилени с допълнителни войски. В зависимост от равнището на заплаха те са на различно равнище на окомплектоване. Тези, които са в балтийските страни, са на по-високо равнище. При нас няма такава необходимост в момента, но трябва да сме готови и да осигурим условия, за да нарасне по-бързо", добави той.
 

„Стана въпрос (б.а. при посещението му в САЩ) и към подписано споразумение за стартиране на противоминната група в Черно море и как тя е отворена към принос на съюзници“, обясни военният министър.

„Има планове всички бойни групи, които са от страните от източния фланг на НАТО, да нараснат до бригадни бойни групи – тоест до около 5000 групи. Това ще се случи тогава, когато е необходимо, към момента нямаме ясен график. Трябва да сме готови да осигурим условия тогава, когато ще се случи“, посочи военният министър.

„Инфраструктура означава пътища и железопътни линии с капацитет да осигурят бърза развръщане на съюзни войски на нашата територия. Това означава и тръбопроводи и продуктопроводи за горива, складове. Това означава инфраструктура за настаняване на тези наши съюзници. Работим по всички тези въпроси, те не са само в компетенциите на Министерството на отбраната“, обясни Тодор Тагарев.

Карикатура: Христо Комарницки

„Само на няколкостотин километри от нас върви изключително интензивна война. Ние трябва да сме много внимателни за всяко действие в областта на отбраната и да правим всичко възможно за повишаване на сигурността и на способностите на нашие въоръжени сили. Моят 40-годишен професионален опит е свързан с тези въпроси. Много добре разбирам, че повишаването на разходите за отбрана е необходимо условие, но не и достатъчно за реализиране на една ефективна политика. Мога да работя в тази посока и в бъдеще“, каза той, след като водещите му показаха последната карикатура на Христо Комарницки. 

След това министърът добави, че ако партиите решат да го „ротират“ е готов да се върне към академичната си работа. 




65
Коментара по темата
65.
Ле леее
18.01.2024 00:00:09
0
0
С шест милиарда за пътища...Ами ние ще надминем Дубай!Значи и тук ще имаме писта за Формула 1!Супер!Браво!Ще караме формула 1,ф16 ,а на Бай Дън Кадилака ще го показват на Софийския автосалон!Евала!Винаги съм знаел,че България е най-важната страна на този свят!Поклон пред Киро,Бойко,Мойко ,и Ойко!
64.
Ф 16
17.01.2024 23:46:33
0
1
Е долу -горе като на баба им хвърчилото . СУ -57 ще го свали от 2000 км с ракета ,а ф16 даже няма да разбере нло ли го е фраснали,или Зевс е пуснал гръмотевица ...чичо Сам освен това няма даде притече на помощ с ф35 или с ф22 раптор ,защото се страхува да не му ги свалят ,пък те са малко по-скъпички и ги пазят като колекционерски експонати ,хи хи.Та ще е много тъжно за макдонълдсите лошата руска мечка да им свали супер самолетите.Ф 16 как да е,може да го прежалят.Даже въобще е съмнително дали чичо Сам специално изработва чисто нови за нас ф16 ,най-вероятно имат на склад нещо като "усмивки от старите ленти",което нашите великолепни политици са поръчали точно като в скъп гурме ресторант,в който плащаш луди пари,а накрая ти поднасят някаква помия...
63.
XX
17.01.2024 17:11:44
1
0
Абе душо, точно тук ли взе да недоволстваш?
Да беше в статия дет имам 5 коментара с "неграмотни про'с'таци", бих те разбрал, ама тука...
ПП. Всичките ми коментари тука са факти, а това, че изборите не променяли нищо си е робската психика да не се повтарям на кого (виж горе). Защото свободните хора вярват в себе си и в това което искат и правят да го постигнат.
62.
Предложение
17.01.2024 12:29:19
0
3
Нека като пристигнат първите велики самолети ф16 на тях първите пилоти,които да пратим срещу руския агресор да са Бойко,Делян,Киро,Тагарев,Кристалина Георгиева.Това са все хубави хора,които със сигурност ще се докажат и като летящи асове.Може би само Делян ще разпръсне малко фекалии,но това ще е от сценичната треска.Та,предлагам да ги изпратим тях и да ни демонстрират способностите на тези изключителни самолетчета.
61.
Инвеститайте
17.01.2024 12:16:40
1
5
Като се върне Тръмп през ноември и като встъпи в длъжност през януари 2025,и като натири едно хубаво ЕС и НАТО ,ще инвестирате от трите най-дългото в междубузието отзад.Ще заробите народа до гроб да плаща за дивотиите,които творите ежедневно ,щото сте високо заплатен слугинаж.Вие даже не сте агентура,а гнусен продажен слугинаж!Срам ме е вече ,че се наричам българин,след като има българи като Тагарев,Бойко,Киро,Делян,и цялата останала пасмина ...
60.
Честито!
16.01.2024 19:15:22
0
2
Българите от много хитруване, накрая ще надхитрим себе си... прочетете Откровението на Йоан поне
59.
Петрович
16.01.2024 12:53:02
2
3
Ами той съвсем скоро може архангелите да го приберат, но демократичните принципи си остават в действие- ще наговори и подпише неща, които ако ще след 2 часа да препие най-сетне и да се гътне, остават в сила... с последици от тук до безкрайността
58.
Петров
16.01.2024 11:34:37
3
6
Този, много на сериозно се взима. Ще строи, ще пренаписва история. Няма ли кой да го прибере, да му лекува болния мозък
57.
Българин
15.01.2024 15:25:11
4
14
Цялата власт произтича от народа смърт за помяра Тагарев и евро атлантици бандеровци фашиска измет
56.
56
15.01.2024 14:22:36
8
6
55 гоше Министър Тагарев ви еве здраво мърши а имаш чувство щот козоеби клатят ватенки орки на фронта
55.
Гошко
15.01.2024 13:31:34
7
4
Защо имам чувството, че Боцмана днес им бръкна дълбоко в дупенцата на всички неграмотни олигофренчета тук!
54.
Знаеш ли, ХХ,
15.01.2024 13:22:31
3
6
имаше време когато ти симпатизирах и в повечето случаи все още съм съгласна с много от твоите мнения, но вече прогресивно ме дразниш, защото няма по-голям глупак от този който си мисли, че "избори" променят нещо! Освен това, разнообрази си малко репертоара, лексиката и начина на писане, защото и те стават адски досадни!
53.
555
15.01.2024 13:09:51
10
8
Има 1 мн хубав израз - учебниците по история ги пишат победителите. Айде сега помислете защо сме захранени с такава сляпа любов към рашъните. Мн исторически факти са скрити или преиначени в полза на Русия.
52.
ТБС
15.01.2024 12:40:51
9
7
Некролога твърде много се напъва, както и всички неофашисти - либерали. Обичам консуматорите, те винаги първи се съобразяват с всичката тъпотия на господарите си. Дишайте разпоредени, ще е мъчително.
51.
До 24 развръщане-то
15.01.2024 12:27:56
3
1
ауу великата калкулираща пача дето знае всички тайни на света и оклулните истини не била чувала думата "развръщане". Нали много си наясно с нещата ма куха главо?

Айде напускай планетата затвор и повече не ни занимавай с мизерното си съществуване. Поредното плашило - ти нали искаше да напускаш планетата ма? Кво се тресеш в страх кво щяло да стане? В най лошия сценарии ще напуснеш планетата затвор понеже дори и за това не ставаш да свършиш а трябва някой да ти помогне :)
50.
До специалиста причина - следствие 44
15.01.2024 12:22:50
11
6
Германия нямала пари в касата та затова се налага да вземе от фермерите си и да ги да ги даде на Украйна така ли? Ще ти помогна да вденеш, дори и така да е Украйна нямаше да има нужда от помощ ако не беше нападната от твоята любима Русия! Причина - следствие изясниха ли ти се тези понятия?
49.
до 48
15.01.2024 12:09:38
1
3
Не мисля, че вече има къде да се избяга, но евентуално най-добрата възможност са може би планините някъде в Южна Америка, но само за по-сръчни, способни и устойчиви хора... Но пък там режимите могат да се сменят с космическа скорост и е непредвидимо какво може да стане в която и да е държава.
48.
до 43
15.01.2024 11:58:59
3
6
Тъй както върви изтока, разбит от 10 годишни войни, все пак остава традиционно място на разума и разбирателството.
Ако започне война тук, ще бъде и по безопасно място. Така, че народа ще бяга обратно.
47.
XX
15.01.2024 11:57:45
9
9
Аз даже мосля, че евтино плащаме страйкърите. Но както и да е. Важното е да ги дарим за Украйна!
Все пак на 2 Април 85% гласуваха да помагаме на Украйна!
46.
.I.
15.01.2024 11:57:27
13
10
Путлер обяви, че войната му върви по план...А може да обяви и , че ладите са по-добри от мерцедесите...Даже, според неколцина идиоти, може и да е вярно...Идиоти, като ''боцмана....А останалите хора можем само да се чудим, как в възможно да има чак такива идиоти.....
45.
до 42
15.01.2024 11:53:09
8
5
Ти пък къде си тръгнал да търсиш мисъл и логика... Независимо че е сравнително грамотен, Дернев в много отношения е по-зле и от русофобските пинчерчета издаващи нечленоразделни звуци цял ден. Не бих се изненадала ако последните са всъщност само един-двама и може дори да не са случайни потребители.
44.
XX
15.01.2024 11:50:23
8
7
До 37

"Хората протестират заради планове на правителството да им зачертне някои субсидии и данъчни облекчения" - щот няма пари в касата, заради Украйна. Нищо общо няма, ама само за про'с'таците дето и първата връзка на причина - следствие не могат да вденат.
43.
А ТИ ЩО ЩЕШ ТУКА
15.01.2024 11:36:15
12
13
Хващай пътя...чемодан...вокзал....и ти си знаеш.....у Рашата текат реки от масло и мед,гладен нема да останеш..а ..боцмане....
Ама си натискаш парцалите у ,,гнилия Запад,,...нали...гиди дърти мушмурок....
42.
292
15.01.2024 11:32:17
0
8
Дернев, като ще ходиш с влак от Бургас до Варна, що ти трябва да минаваш през Ново село, та оттам за Лозарево, като и сега има ж.п. линия през Карнобат. Хем двойна, хем електрифицирана, хем изръсиха няколко десетки милиона да я рехабилитират. Сигурно щото е по-бързо. Вместо 5, влакът ще пътува от Бургас до Варна 6 часа.
41.
Боцмана
15.01.2024 11:26:27
11
19
Дебилчета, само да знаете, Путин обяви, че вече да изпреварили немската икономика и много скоро ще изпреварят и тази на Япония.
И не ми трябва да мога да си вързвам връзките на майка ми пенсията е достатъчна да си направим домашна ракия и зимнина, а не като швабите да умираме от мизерия и да бягат милиони немци към Русия.
Само да ви кажа, че руските немците 5 милиона си изгориха немските паспорти и отдавна са в Русия
Путин им даде по къща с басейн и тенискорт и по 10 милиона рубли на човек.
40.
За забрана
15.01.2024 11:23:31
17
29
На ангибългарската секта въZраждане !
39.
292
15.01.2024 11:23:04
4
17
Навремето имаше магазини "Млад техник". В Бургас беше на "Ботева", веднага след кръстовището с "Фердинандова". Всъщност с "9-ти септември", щото като върнаха старото име на улицата, върнаха и собствеността на магазина и новите му сайбии го ликвидираха. Та там продаваха най-различни модели самолети, в мащаб спрямо истинските, на съставните им части, включително лепила. Любителите си ги купуваха комплеста и след това асемблираха самолета. Та Тагарев, това е асемблиране. Онова, което ни дрънкаш е чиста проба будалкане.
38.
до 37
15.01.2024 11:18:57
11
11
Колега, кво си тръгнал да му се обясняваш на тоя МУХАЛ дето се пише, че уж е бил "боцман"?
Oния не може връзките на обувките да си върже понеже ръките са му у гъзо, ама инъче боцмаан бил, ахахахахахах. Дейба и помиярчето роСИФИЛИСтично дейба!
37.
До 29
15.01.2024 11:12:12
7
16
Колега, протестите в Германия нямат нищо общо с твоята обичана Русия. Хората протестират заради планове на правителството да им зачертне някои субсидии и данъчни облекчения, това е. Разбира се и там има хора които искат да яхнат протеста и да спечелят политически девиденти.
36.
XX
15.01.2024 11:08:41
25
5
Браво на Тагарев!
Евроатлантическа българия ТРЯБВА да строи за танковете на янките.
Лошо няма.
85% от матряла гласува на 2 Април ЗА това.
Факт.
35.
XX
15.01.2024 10:57:25
19
7
До 21

"Продажните политици са надупени на посолството и каквото им заповядат от там изпълняват без да противоречат. " - е и? На 2 Април 85% гласуваха да е така. Факт.
34.
.I.
15.01.2024 10:56:25
3
8
Ами, браво..Ха дано, ама като ги знаем нашите колко са чевръсти....Най-вероятно Румъния ще ни изпревари
33.
Дернев
15.01.2024 10:53:09
9
6
Инфраструктурата е нещо полезно, което може да ползваме и за армията на СЕЩ. ЖП връзка на Лозарево с Ново село, ще даде възможност за евтин транспорт на селищата около Сунжурларе помежду си и бърза сигурна връзка до Бс и Вн. Нещо което трябва да стане.
32.
Липса на обективност
15.01.2024 10:52:58
4
7
Много България трябва да погледнат обективно нещата, но може би липсват знания по история, икономика и култура. Да не забравяме след 1944 г. как се променя образователната система, както и доста Исторически фактологии. На моменти България ми приличат малко на Македонците, макар че съм Българин. и едно уточнение за икономиката, Соц. Заводи и предприятия вече са на Изток, защото Азиатците работят за 10 долара на ден 2-3 пъти повече или казано по-производителни от Европейците. Икономиката днес е различна и не се произвежда за една страна. Истината е, че ние сами сме си виновни за това, което сме и можем да го видим всеки ден по-улиците.
31.
XX
15.01.2024 10:52:34
12
6
Браво!
България ТРЯБВА да инвестира 6 милиарда от бюджета си за пътища и сгради.
На 2 Април 85% гласуваха ЗА това!
30.
Боцмана
15.01.2024 10:52:01
9
26
Пак ви казвам,по-далече от Ямбол,не съм ходил,но тука от много време съм виждал с очите си(когато не съм натряскан) всичко в Германия,САЩ,Великобритания,Франция,Белгия,Холандия. Глад и мизерия,кални пътища, дървени тоалетни,пенсии по 8-9 000 рубли,защото еврото и долара приключиха.
Аз съм Боцмана,ХХ,АХМАТ СИЛА,Хвърляй Владимире атома,Нинова е икона,Радев достоен президент,Кадиров съм идвам и други симптоми.
Отворете си очите с Алфа ТВ и БСтв!
29.
Боцмана
15.01.2024 10:38:40
55
35
Ти ли ще говориш за медии и пропаганда, мръсна продажна гнидо?!!
Ти, който заедно със другите олигофрени около теб вече месец се правите, че нищо не се случва в Германия?
А тя е блокирана от НАЙ-ГОЛЯМАТА ФЕРМЕРСКА СТАЧКА ДОСЕГА!!!
Ври и кипи, а вие заедно с надупените на запад национални медии се правите, че нищо не е станало!!!
Затова искаш контрол над социалните мрежи, ПРОДАЖНА ГНИДО, защото там изобилства информация за това как тези хора, които са гръбнака на немската икономика ясно заявяват, че изнемогват заради санкциите та техните продажни политици срещу руските евтини ресурси. НЕ СЕ БОЙТЕ ОТ РУСИЯ, А ОТ БРЮКСЕЛ И САЩ!!
Това пише на много от тракторите блокирали цяла Германия и го видях лично с очите си!!!
А ти продажна гнидо и контролираните от вас медии, мълчите като мушнати гайди!! Защото сте те само продажни, но и страхливи!!
Защото можете да влияете на шепа непълнолетни дебили, като тези под мен, но и това ще е до време!!!
28.
до 19 от Мечтател
15.01.2024 10:36:19
25
7
Оригиналност нулева !
Липсата на въображение и чувство за хумор е признак на нисък интелект.
Като добавим и прикрити или явни влечения към собственият пол и това разкрива, пълният и завършен образ на българският Евро-Атлантик в битността му на емигрант, гастарбайтер из Запада !
Цункам те !
27.
до 20
15.01.2024 10:35:36
3
5
Да ти кажа, струва ми се доста опасно за техните мръсни кожи да въоръжат народа на наша територия, освен ако предварително не се изнесат или изпокрият в бункери... По-вероятно е да пратят пушечното месо някъде и чак там да го въоръжат.
26.
******
15.01.2024 10:33:14
13
27
Значи няма да оправим пътищата, за да не са дроп, да не си чупим колите и да се развиваме като нация, а за да може да минават съюзни войски по тях? Или за да може да се направи път до Украйна, по който да минават оръжията, които шатите уж им дарявяват? Хубаво ги запомнете тия за следващите избори!
25.
*********
15.01.2024 10:31:31
19
19
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
24.
развръщане
15.01.2024 10:30:35
4
15
Е, шефовете им най-после са оценили подобавъчно степента на национално предателство на цялата (без)родна политическа сган и даже са ги поканили в змийската дупка Давос! Проклети да сте, всичките, до един!

Що се отнася до думата "развръщане", и аз отначало я помислих за грешка, защото никога не я бях чувала, но това е било или защото не съм отваряла "демократични" речници, или защото никой досега не беше имал наглостта да ни въвлича дори във войни. Оказва се, че думата съществува, точно във военен контекст и означава следното - разполагам на голяма територия, развръщам войска.
23.
*********
15.01.2024 10:29:33
2
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
22.
*********
15.01.2024 10:28:06
21
24
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
21.
777
15.01.2024 10:26:00
6
26
Да връщат казармата за младежи от 18 до 35 г. да има кой да ни пази от лошите руснаци и Путин и да свършва тази агония. Продажните политици са надупени на посолството и каквото им заповядат от там изпълняват без да противоречат. Харчат парите на българските данъкоплатци за надрусаното джудже Зеленски.
20.
паткан
15.01.2024 10:23:59
41
35
Т.е на този цървул господарите му са наредили да се готви за война с Русия.
И тъй като той лично няма да отиде на война - ще прати вас.
Време е да се събудите!
19.
до Мечтателя
15.01.2024 10:15:37
28
31
А пък, ако се направи кръстоска между варненския РОМ Костя Копейкин и буля Мутрафановица, ще се получи мъничко РОМОроСИФИЛИСтиче което може да кръстят, както се казва вождът им тавариш рзПУТКин!
18.
До 12 боклука
15.01.2024 10:11:41
26
21
ГАД МРЪСНА И ПРОДАЖНА
ПЛОД НА ПИЯНСКА ЧЕКИЯ,СЪБИРАНА С ЛЪЖИЦА ОТ ПОДА
ИЗЧАДИЕ ГНУСНО...МАРШ ПРИ МАЙКА СИ В ПУБЛИЧНИЯ ДОМ...
БОКЛУК
17.
4p
15.01.2024 10:07:59
29
23
Браво! Владолф Путлер започна кървава война и ще си плати затова подобаващо!
16.
Мечтател
15.01.2024 10:07:50
42
43
Ако кръстосаме двама, ярки Евро-Атлантици, като Тагарев с Делян Пеевски и плода им биде износен от Елена Поптодорова ще се роди заветният Евро-Атлантически Джендър!

Но като гледам търбуха на Борисов това може и вече да е реалност.
15.
15
15.01.2024 10:06:24
26
9
откакто махнахме газпром робство газта е 3пъти по-евтина от 150 на 50лв
14.
1
15.01.2024 10:04:37
16
8
БЪЛГАРИЯ АМЕРИКА БЛАГОДЕНСТВА
13.
10
15.01.2024 09:55:28
17
10
1 дебил путлерофил марш дупка мухосранск Сибир родоотстъпници
12.
до 1 ПОМИЯРА
15.01.2024 09:54:11
29
36
СЛАВА и на майка ти долната РАЗПОРЕТИНА, ИЗРОД роСИФИЛИСтичен!
11.
НАТО
15.01.2024 09:53:36
54
49
Браво Тагарев! Отново много силен ход. Едва ли сме имали по-добър министър от него. Русопейките отново квичат.
10.
Владимир Владимирович
15.01.2024 09:53:18
33
33
България е пълноправен член на НАТО от 2007г. американските войски са съюзници и са тук да служат на вас а не ние на тях.

Русофила живее в алтернативна реалност.
9.
1
15.01.2024 09:53:13
31
20
БРАВО СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ
8.
Saidinenito prai silata
15.01.2024 09:52:55
21
4
Да осигурят бърза развръщане на съюзни войски на нашата територия

Ко туй ма
7.
да
15.01.2024 09:52:53
21
29
мястото на българия е до русия, китай и северна корея
6.
Действа със замах
15.01.2024 09:51:49
45
17
Пълни ми душата министър Тагарев
5.
Хан Крум
15.01.2024 09:49:15
32
50
Да се обеси за национално предателство!
4.
Пийни си, какво като те "нападат"
15.01.2024 09:46:12
22
36
Помни какво си казал в Сащ пред КЪДРИНКА КЪДРИНОВА и нека ракът те изяде по бързата процедура, преди да си изсрал такива лайна, че България да се чуди как да се съвземе от такива "министри" като теб!
3.
*********
15.01.2024 09:46:00
29
37
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
Всеобщото мнение
15.01.2024 09:42:46
77
161
Браво г-н Тагарев!
Ние българския народ Ви подкрепяме напълно!
1.
Az
15.01.2024 09:42:17
118
62
ИЗРОД ПРОДАЖЕН
ИЗЧАДИЕ НА АДА
КОПЕЛЕ МРЪСНО...В АДА ДА ГОРИШ
ТИ ДА НЕ СИ ПЛОД НА АНАЛЕН СЕКС,БЕ
МАМИЦАТА ТИ ГНУСНА ???
СЛАВА РОССИИ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще поскъпнат ли горивата преди празниците Ще поскъпнат ли горивата преди празниците В краткосрочен план са възможни леки колебания в стойностите на колонките, може би ще са 2-3 стотинки нагоре или 2-3 стотинки надолу Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Дали ще приеме сериозно обвързване с гаджето си Боряна Братоева, която иска дете  Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Щетите са изцяло материални, няма пострадали  Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен 
Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори