×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте кой ще се радва на голям късмет в Годината на Тъмния лос


Вижте кой ще се радва на голям късмет в Годината на Тъмния лос
Според хороскопа на древните славяни 2024-та е Годината на Тъмния лос
25 Декември 2023, Понеделник, 08:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

Древнославянският хороскоп предсказва, че 2024-та ще е време на промяна и нови възможности

Не само китайците са изучавали как звездите влияят на живота на хората. Славяните също са имали свой собствен хороскоп и според него през 2024-а посрещаме Годината на Тъмния лос, която носи със себе си вълнуващи перспективи.

Древнославянският хороскоп предсказва, че това ще е време на промяна и нови възможности, пише БЛИЦ. Лосът покровителства откритията, кариерното израстване, стабилността в политическия и личния живот на обществото.

Това е времето за изпълнение на най-амбициозните планове. Най-важното е да не се страхувате от нищо и да бъдете настоятелни. 

Ето кои хора ще се радват на покровителството на величествения Лос:

Лос (години на раждане: 1928, 1944, 1960, 1976, 1992, 2008)
Родените под този знак ще имат прекрасна година. Стопанинът на новата година ще помогне преди всичко на тези, които не спират да развиват самочувствието, издръжливостта и решителността си.

Трябва обаче да бъдете по-благосклонни и към околните. Дори и да имате големи цели, вашите близки заслужават внимание, така че не ги принасяйте в жертва на стремежите си.

Тези, които следват пътя на самоусъвършенстването, ще бъдат възнаградени, както заслужават.

Необходимо е да бъдете възможно най-внимателни във финансовите въпроси и да избягвате рисковите инвестиции. 

В личния живот очаквайте хармония, ако умеете да се доверявате на партньора си, и не се опитвате да го контролирате.

Стършел (години на раждане: 1929, 1945, 1961, 1977, 1993, 2009)
Въпреки че в реалния живот Лосът и Стършелът не са особено близки, 2024 г. ще бъде много благоприятна за Стършелите. Годината подготвя нови кариерни възможности за активните и придирчиви представители на знака. Те ще могат да постигнат повишение благодарение на нестандартното си мислене и активност.

По-добре е да се въздържате от приключения. Придобивайте нови умения и знания, но в същото време избягвайте прекаленото напрежение и не забравяйте да си почивате. 

Семейството ще се превърне в надеждна опора и през 2024 г. трябва да положите всички усилия това да не се променя. Обърнете повече внимание на партньора и родителите си. Необвързаните ще могат да срещнат своята сродна душа.

Вълк (години на раждане: 1930, 1946, 1962, 1978, 1994, 2010)
Вълкът и Лосът също не са приятели, но имат нещо общо: решителност и самоувереност. За Вълка годината да бъде трудна, но много интересна и обещаваща. Най-важното е да издържите всички тестове и чак тогава ще получите награда.

Гответе се за неочаквани и трудни промени, главно по отношение на кариерата. Ще трябва постоянно да използвате креативността си, за да решавате различните проблеми.

Не забравяйте обаче и да си почивате. Пътуванията и общуването с близките ще ви донесат удоволствие и ще ви вдъхновят за нови подвизи, а приятелите винаги ще ви се притекат на помощ. Трябва да се доверявате повече на сърцето си, когато взимате решения, и в същото време да мислите трезво. 

Катерица (години на раждане: 1931, 1947, 1963, 1979, 1995, 2011)
Енергичната Катерица обича да се заема с няколко неща едновременно и рядко ги довежда докрай. Годината на Тъмния лос е чудесно време да се научите да се фокусирате върху едно нещо.

Тези, които успеят да се справят с тази задача, ще получат приятен бонус под формата на кариерно израстване и интересни, а понякога дори романтични срещи.

Неудържимата енергия на Катериците ще им бъде много полезна през новата година. Те ще могат да участват в разработването на различни проекти, като проявяват решителност и не се разсейват с дреболии.

Не забравяйте да поддържате баланс между почивката и работата. Дори да искате напълно да се посветите на голяма и важна цел, не трябва да забравяте за близките и за релакса. 

Щука (години на раждане: 1932, 1948, 1964, 1980, 1996, 2012)
Според древнославянския календар 2024 г. ще бъде благоприятна за финансови маневри. Особен късмет ще имат Щуките, които имат аналитичен ум. Те имат реална възможност да увеличат капитала си, при условие, че инвестициите са разумни и без необмислени рискове.

Като цяло годината се очертава като доста благоприятна. Способността ви да се доверявате на интуицията си и да преценявате нещата правилно ще ви помогне не само във финансовата област, но и в професионалното израстване.

Въпреки че по пътя ще се сблъсквате с неприятности и трудни ситуации, накрая всичко ще завърши успешно.

2024 г. предвещава много изненади - както приятни, така и по-малко приятни. Семейството и близките приятели ще ви окажат значителна подкрепа, така че е важно да поддържате топли отношения с тях.

Освен това тази година ще бъде отлично време за творчески начинания .Ако отдавна имате желание да създадете произведение на изкуството или книга, това е най-подходящият момент да реализирате тези си планове.

Жаба (години на раждане: 1933, 1949, 1965, 1981, 1997, 2013)
Предстои ви бурна и променлива година. Въпреки че не всички промени ще бъдат приятни, добрата новина е, че всяка криза разкрива нови възможности и тези, които проявят благоразумие, ще се радват на щастие. 

На работното място представителите на знака ще се сблъскат с неочаквани и необичайни ситуации. Способността ви да се адаптирате бързо към промените ще бъде високо оценена както от ръководството, така и от колегите.

До края на годината очаквайте кариерно израстване, увеличение на заплатата и други приятни промени.  

В личния ви живот също ще има промени. Годината може да донесе както среща с любовта на живота ви, така и разпадане на стабилна връзка. Въпреки това годината обещава да бъде благоприятна и всичко ще свърши добре.

Тези, които преживеят раздяла, вероятно ще намерят нова любов преди края на 2024 г.

Глиган (години на раждане: 1934, 1950, 1966, 1982, 1998, 2014)
Подобно на Лосовете, Глиганите преодоляват целите си челно, преодолявайки всички препятствия. Тъй като стопанинът на годината се отнася благосклонно към решителните личности, според славянския календар през 2024 г. Глиганът ще се радва на невиждан късмет. 

Очакват го незабравими приключения, вълнуващи срещи и пътешествия, както и изкачване по кариерната стълбица.

За представителите на знака 2024 г. ще е успешна, вълнуваща и наситена със събития. Важно е във вихъра на събитията да не забравяте за близките и старите си приятели. Да им отделите време, дори когато кариерата ви напредва бързо, ще бъде от ключово значение за умножаването на вашите постижения.

Солидната подкрепа от близките ще помогне на вашия успех да процъфтява.

На новите си познати трябва да се доверявате с повишено внимание - по-добре е внимателно да прецените намеренията им, преди да се сближите.

И още един съвет - отделете повече внимание на хобитата си. Това не само ще ви помогне да се отпуснете и да починете, но може и да се превърне в допълнителен източник на доходи.

Бухал (години на раждане: 1935, 1951, 1967, 1983, 1999, 2015)
През последните години представителите на знака трябваше да отделят доста време на работата - не толкова за кариерно израстване, колкото на поддържане на текущата си позиция. Годината на Тъмния лос обаче им обещава дългоочаквана почивка и възможност да се насладят на заслужения релакс. 

2024-та според старославянския календар обещава на Бухала спокойни моменти, въпреки че годината далеч няма да е скучна. Ще се отворят нови възможности, а Съдбата щедро ще раздава своите подаръци, макар и само на тези, които могат да разгадаят нейните знаци.

Годината ще е благоприятно време за духовно израстване. Важно е обаче от време на време да се връщате в материалния свят, защото ви очакват много интересни и вълнуващи неща, например нови взаимоотношения, които ще допринесат за личностното ви развитие.

Змия (години на раждане: 1936, 1952, 1968, 1984, 2000, 2016)
Родените под този знак ще могат да се радват на дългоочаквана стабилност и мир през 2024 г. За разлика от представителите на други знаци, които са заети с глобални постижения, Змиите ще обърнат внимание на домашните и ежедневните грижи.

Предстои ви една спокойна година, без сериозни кризи и изпитания, както в сферата на бизнеса, така и в личния живот.

Добре е обаче да обърнете внимание на финансите си. Разумно е да поработите над тях предварително, като избягвате дългове и парични проблеми. Не е време за финансови измами, но спестяването и разумното инвестиране винаги ще бъдат полезни. 

Грижата за собственото ви здраве би била чудесна идея за инвестиция. Препоръчително е да се съсредоточите върху превенцията на болестите. Ходенето на лекар, изследванията, спортът и ограничаването на консумацията на бърза храна ще ви се отплатят в бъдеще.

Освен това не забравяйте за простите удоволствия от живота - дойде време да се наслаждавате на моментите и да живеете за свое удоволствие.

Лисица (години на раждане 1921, 1937, 1953, 1969, 1985, 2001, 2017)
За родените под знака на Лисицата според старославянския календар 2024 г. обещава да е трудна. Но истинската Лисица не пада духом пред трудностите и ловко се измъква от най-трудните ситуации.

Тази година ще се сблъскате с трудности в различни области на живота, включително конфликти с близките, трудности на работното място и финансови предизвикателства.

Ако обаче поемете отговорност и не избягвате проблемите, ще имате възможност да спечелите благоволението на покровителя на годината. Ето защо е дошло време да приемете предизвикателството, да се захванете за работа и да разрешите възникналите трудности.

Колкото по-бързо изпълнявате задачите си, толкова по-успешна ще бъде останалата част от годината, откривайки шансове за спечелване на добри пари.

Когато решавате ежедневните проблеми, не забравяйте за здравето си. През тази година е важна активната и наситена почивка.

Годината на Тъмния лос може да ви донесе нови запознанства, които ще станат основа за прекрасни приятелства, а може би дори и за по-дълбоки взаимоотношения.

Таралеж (години на раждане 1922, 1938, 1954, 1970, 1986, 2002, 2018)
Сред всички животни, споменати в славянския календар, Таралежът е най-внимателен. Готов е винаги да се защитава, оголвайки острите си шипове. Понякога толкова се увлича от това, че околните дори не подозират милосърдието и добротата, скрити дълбоко под бодливата му кожа.

През 2024 г. е добре по-рядко да прибягвате до отбранителна защита, особено след като за това няма никакви причини. Годината обещава да бъде спокойна и приятна. Време е да се насладите на релакс!

За необвързаните Таралежи Годината на Тъмния лос може да донесе съдбовни срещи, а на тези, които вече имат партньор до себе си - укрепване на връзката.

Препоръчително е да прекарвате повече време с любимите си хора и да създавате уютна среда.

Времето е изключително подходящо за закупуване на дом, извършване на ремонти, укрепване на връзките с приятели и семейство, сключване на брак и нови членове на семейството. Всички начинания в тези области обещават да бъдат успешни. 

Може да разчитате на стабилен кариерен растеж и материално благополучие. 2024 г. не е най-подходящото време за дългосрочно планиране, затова се фокусирайте предимно върху краткосрочни проекти, които ще ви донесат заслужен успех.

Орел (години на раждане 1923, 1939, 1955, 1971, 1987, 2003, 2019)
Представителите на този знак се отличават с амбиция и смелост - качества, които са подкрепяни от покровителя на годината. Затова и през новата година им е гарантирана заслужена награда.

Според славянския хороскоп за 2024 г. Орлите ще имат значителни успехи, но постигането им ще изисква старание. Не трябва да се притесняват да реализират и най-амбициозните си проекти, защото късметът определено ще бъде на тяхна страна.

Пред тях се откриват нови върхове, макар и не веднага.

В Годината на Тъмния лос е важно внимателно да преценявате обкръжението си - има ли ревност и токсични личности, които подкопават увереността ви? Може би е време да се отървете от тези, които не споделят вашите убеждения и ви пречат да продължите напред.

По пътя към големите постижения е по-добре да имате истински приятели, отколкото случайни спътници. Съюзниците трябва да се избират внимателно, за да избегнете сериозно разочарование и дори предателство от онези, които смятате за свои приятели.

Не бързайте да се отваряте към хора, които не познавате достатъчно добре.

Паяк (години на раждане 1924, 1940, 1956, 1972, 1988, 2004, 2020)
Тотемното животно на 2024 г., според славянския календар, е представено от Тъмния лос, който предпочита смелите и решителните. За родените в годината на Паяка обаче Лосът прави изключение. 

През 2024 г. те трябва да са внимателни и предпазливи. Пътят към целта трябва да е постепенен, но устойчив. Внимателното обмисляне на всяка стъпка ще им позволи да сбъднат най-съкровените си мечти.

Славянският хороскоп обещава 2024 г. да е успешна за Паяците. Тяхната креативност ще бъде оценена в работата, а отношенията ще процъфтяват в атмосфера на хармония.

За да не пропуснат късмета си, е важно да се въздържат от импулсивни действия и необмислени изявления. Пътешествия, особено до непознати места, опознаването на нови страни и култури не само ще разшири кръгозора им, но и ще им донесе вдъхновение за нови постижения.

Тази година е чудесна възможност да създадат нови приятелства и да намерят любовта.

Петел (години на раждане 1925, 1941, 1957, 1973, 1989, 2005, 2021)
В Годината на Тъмния лос на представителите на този знак се дава възможност да изпитат вкуса на славата, а най-хубавото е, че това дори не изисква много усилия.

Пригответе се за увеличаване на броя на феновете си, повишено внимание от страна на началниците и, разбира се, слухове и клюки зад гърба си. За съжаление, последното често е неизменна част от славата.

Към слуховете се отнасяйте философски и се съсредоточите върху целите си.

Предстоят ви нови запознанства, които могат да се окажат полезни не само в делови план, но и в личния живот. Има вероятност тези две области активно да се преплетат: може би ще срещнете сродната си душа на работното място, а приятелите ще ви помогнат в кариерното израстване.

Символът на 2024 г. според славянския календар е особено издръжлив за разлика от Петела, който не притежава това качество. Той ще трябва да обърне внимание на физическата си форма, за да си осигури достатъчно енергия за изпълнение на всички планове.

Добрата новина е, че тази година отказването от лошите навици и смяната им със здравословни ще бъде по-лесно от всякога.

Бик (години на раждане 1926, 1942, 1958, 1974, 1990, 2006, 2022)
Годината на Тъмния лос обещава стабилен просперитет на Бика. Усилията, положени през предишни периоди, най-накрая ще бъдат възнаградени, а инвестициите ще се оправдаят напълно.

След успешното завършване на много проекти ще имате възможност да се насладите на заслужена почивка за известно време, но около есента си струва да помислите за бъдещо развитие.

Може да се наложи да преразгледате предишните си планове - някои стари задачи може да са загубили актуалността си, докато необещаващи преди това проекти могат внезапно да излязат на преден план. Това се отнася както за финансови и кариерни аспекти, така и за личния живот.

Има шанс да погледнете старите си познати с нови очи и може би дори да се влюбите в някой, който преди това не е привличал вниманието ви.

Според славянския календар 2024 г. е идеална за обучение. Придобитите умения ще се окажат полезни почти веднага, правейки инвестициите в образование повече от оправдани. Разбира се, ученето ще отнеме време, но резултатите си заслужават, защото пред вас ще се отворят нови хоризонти.

Кон (години на раждане 1927, 1943, 1959, 1975, 1991, 2007, 2023)
Покровителят на животните през 2023 г. според славянския календар отстъпва място на Тъмния лос, но това не означава, че Конете ще останат без късмет през новата година. Те запазват пълната си енергия, за да укрепят позициите, завоювани през тази година, и да постигнат нови успехи.

За Конете, според славянския календар, 2024 г. ще бъде време за преосмисляне на приоритетите и определяне на посоките за развитие. Отделете време, за да обмислите кои области от живота ви се нуждаят от подобрение.

Ако сте пренебрегнали кариерата си, докато сте се фокусирали върху семейството, сега е най-подходящия момент да възстановите пропуснатото. И обратното - ако винаги сте били "женени за работата си", сега е момента да възвърнете хармонията и да се погрижите за личния си живот.

Конете трябва да бъдат подготвени за промени в живота. Някои може да сменят мястото на работа или дори професията си, други може да изживеят вълнуващи романтични връзки, а трети - да се преместят на ново място.

Не се страхувайте от промените - тази година те ще бъдат само към по-добро.

Съдено ви е да постигнете успех и късмет през следващата година. Не се страхувайте да си поставяте амбициозни цели и вярвайте в себе си. Бъдете упорити и решителни и ще успеете да преодолеете всички препятствия по пътя към мечтите си


В категории: Хороскоп


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Тоя хороскоп
25.12.2023 16:03:15
0
0
пък кой го измисли... Някой пишман патриот сигурно.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва
Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д.
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори