×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Питайте организаторите на протеста защо всичко се случи по този начин, призова Гонзо


Питайте организаторите на протеста защо всичко се случи по този начин, призова Гонзо
Не можем да се зарадваме на мача, на футболистите, на треньорите и да ги поздравим за добрата и мъжка игра, каза техническият директор на БФС Георги Иванов
17 Ноември 2023, Петък, 07:00 ч.
Автор: Флагман.БГ, снимка: БФС/БНТ

Не случайно СДВР и УЕФА дадоха препоръка да се играе извън София, каза техническият директор на БФС 

Техническият директор на БФС Георги Иванов изрази съжаление, че фокусът от мача България – Унгария (2:2) от Европейските квалификации е останал на заден план заради ексцесиите из София, съобщава БТА.

Малко над 3000 човека се събраха на протест пред Националния стадион "Васил Левски", който отначало трябваше да бъде мирен. И до час преди началото на срещата всичко беше така, но след това започна ескалацията. В крайна сметка и фенове, и полицаи пострадаха, а автомобили и контейнери за смет бяха запалени из града.

Десетки ранени и арестувани след протеста срещу БФС

"Ние съжаляваме за всичко, което се случи. Даже не можем да се зарадваме на мача, на футболистите, на треньорите и да ги поздравим за добрата и мъжка игра. Това, което се случи, беше нещо което няма нищо общо с футбола. И в крайна сметка трябва да разберем, че не случайно СДВР и УЕФА дадоха препоръка да се играе извън София. Защото въпреки всички призиви за мирен протест….хората бяха прави да се играе извън София", заяви Гонзо.

НА ЖИВО: Фенове хвърлят бомби и ракети, опожариха полицейски бус край стадион "Васил Левски"

На въпрос дали е наясно срещу какво е бил протестът, той отговори: "Вижте, аз нямам идея как и защо тези фенове го направиха. Ръководството на БФС, без да съм адвокат, го избират президентите на клубовете, а не феновете. За да бъдат толкова агресивни феновете, трябва да има някаква причина. Организаторите на самия протест днес и самите фенове трябва да кажат защо така агресивен беше днес. Защото ние нямаме никакъв проблем фенове да присъстват на мача. Но не и фенове, които са толкова агресивни. Смятате ли, че ако тези хора бяха вътре на стадиона, мачът щеше да премине по нормален начин“.

Български автогол в размирна София класира Унгария за Евро 2024

Логичното следващо питане беше колко още националният отбор може да се крие и дали предстоят още мачове при закрити врати. "Националният отбор не се крие. Ние имаме препоръка от СДВР и от УЕФА. Аз не мога да говоря от името на цялото ръководство на БФС. Аз работя от две години и то само за футбол като технически директор", поясни той.

"Дали ще има оставки? Аз съм просто служител на БФС. Но защо хората над мене не подават оставки? Затова ви казвам – президентите на клубовете избират управата. И затова не разбирам защо феновете са толкова агресивни. Всичко това, което се случи днес, няма нищо общо с футбола. А ние в последната седмица се занимаваме само с неща, които са извън самата игра, която я няма. Питайте организаторите и подстрекателите на протеста защо това нещо се случи по този начин? И няма смисъл аз повече да ви обяснявам", завърши Иванов.


В категории: Спорт


Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
9
Коментара по темата
9.
Гонзо питам теб
17.11.2023 12:18:38
1
3
Има ли смърт без причина ?
Защо тези хора са на улицата ли , причината сте вие с това че нищо не правите !
Футбола ни е пълен провал и стига с тези успехи от 94 , като футболисти сте добри но до тук не ставате за ръководители !
Един Стоичков го разбра , а вие ?
8.
1
17.11.2023 10:53:09
0
1
А вие се научете да пишете правилно.Правописна грешка още в заглавието.Имате претенции,че сте журналисти.
7.
Гонзовица
17.11.2023 10:16:01
0
3
Кои са организаторите на протеста? Не са ли БФС с безхаберието си?
6.
Мдааммм
17.11.2023 10:15:09
0
3
А пък ний питаме вас,кому беше нужно да не се допусне публика на мача?Уплашихте се от транспаранти от типа "Фалшива коса,фалшив футбол" ли?Е па видяхме ги....транспарантите!
5.
Е на тва е
17.11.2023 10:09:57
0
7
Наглостта на ръководството на БФС няма край! Нека се опитат да направят митинг в тяхна подкрепа да видим колко хора ще ги подкрепят. И мога да ви кажа кои ще дойдат. Само роднини и назначени от тях на високи заплати не правещи нищо.
4.
Еееее, Гонзо,
17.11.2023 09:40:45
0
8
Това ухо , на което лежиш, че ръководството било избирано от президентите на клубовете , значи са вечни, не издържа !
Да не забравяме, че някои непослушни президенти бяха "помолени" да напуснат БФС, защото не бяха съгласни с политиката на триумвирата , ръководещ БФС!
3.
ФОЛКЛОР..
17.11.2023 09:35:57
0
0
СОФИЯ ЗАПАД СА ФЕНОВЕ НА
.......
2.
5
17.11.2023 08:45:17
0
13
ти си боклук махайсе с перуката !!!!
1.
*********
17.11.2023 07:21:53
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори