×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Клане на музикален фест, главорезите от Хамас убиха над 260 души


Клане на музикален фест, главорезите от Хамас убиха над 260 души
Много от посетителите са застреляни, докато се опитват да се скрият под автомобилите си
Тема в развитие
Палестинците държат над 150 заложници, Румяна Бъчварова очаква драматично развитие Деца и болни старици отвлечени, посланикът на Израел у нас нарече терористите зверове Ужас край израелски АЕЦ! Палестинците атакуват военна база, осигуряваща сигурността на централата? Цените на петрола скочиха след нападението "Хамас" Втора група българи се връщат от Израел Клане на музикален фест, главорезите от Хамас убиха над 260 души Трима от ръководството на НС и Габриел посрещат евакуираните от Израел Премиерът свиква заседание на Националния контратерористичен център Израел удари Ливан „Хамас“ не би атакувала толкова дръзко без челния пример на Русия Българите на летището в Тел Авив вече са спокойни – чакат правителствения „Еърбъс“ Правителственият „Еърбъс“ с министър на борда излетя за Израел за евакуация 56 българи са блокирани в епицентъра на военния конфликт в Израел, посолството ги заряза, дори не им занесе вода Въоръжени терористи стрелят по улиците, има заложници и отвлечени, каза българка от Израел Във война сме, каза Нетаняху след атаката от Хамас Израелският премиер: Ще победим Хамас Палестина изстреля от ивицата Газа десетки ракети към Израел
виж още
скрий
09 Октомври 2023, Понеделник, 06:54 ч.
Автор: Флагман.Бг

 Най-малко 700 са убитите при мащабната атака срещу Израел 

Израелската аварийно-спасителна служба "Зака" съобщи, че медицинсите ѝ екипи са прибрали около 260 тела от мястото на провеждане на музикален фестивал, на който са присъствали хиляди хора и който е бил нападнат от бойци на Хамас, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Общият брой се очаква да нарасне с оглед на това, че в района работят и други медицински екипи.

На видеа, разпространени в социалните мрежи и от израелски медии, се вижда как десетки посетители на фестивала бягат през поле, докато наоколо отекват изстрели. Много от тях са се скрили в близките овощни градини или са били застреляни, докато са бягали.

 

Средствата за масово осведомяване цитираха и очевидци, които говориха за клането, посочва ДПА.

По-рано беше съобщено, че бойци на Хамас са атакували участници във фестивал близо до границата с Газа и са отвлекли неуточнен брой хора оттам, които са били отведени в Газа.

Не е ясно дали жертвите на музикалния фестивал са включени в известния към момента общ брой на убитите при мащабната атака срещу Израел, които според местни медии, които се позовават на източници от сферата на здравеопазването, са най-малко 700. Над 2000 души са ранени.

 

При ответните израелски удари по Газа са загинали 413 палестинци, а почти 2300 са ранени, съобщи министерството на здравеопазването там.

Жена с двойно ирландско и израелско гражданство е в неизвестност след изненадващото нападение на Хамас в събота.

Ирландските власти съобщиха, че са загубили връзка с 22-годишната Ким Дамти, чието местонахождение е неизвестно след безпрецедентната атака срещу Израел.

 

Според изданието "Айриш таймс", което първо съобщи новината, майката на младата жена е ирландка.

Ирландският премиер Лио Варадкар потвърди, че е запознат със случая.

 
 


В категории: Животът


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
53
Коментара по темата
53.
Цитрон56
12.10.2023 07:13:19
0
0
51, Газа няма и 1 метър териториални води .
отде намирате свободно време да ги измисляте тия глуости....
52.
Sepultura
11.10.2023 19:12:40
0
0
Ей тая песен от 93-та си казва всичко. И текста и видеото актуални и до ден днешен...

youtube.com/watch?v=Q_WHGV5bejk
51.
"Газ от Газа"
11.10.2023 14:22:20
2
1
Някой задава ли си въпроса за икономическите причини, които се крият в цялата тази война между Израел и палестинците, започната от доста отдавна?
Едно просто обяснение може да намерите тук:
"ВОЙНА И ПРИРОДЕН ГАЗ: ИЗРАЕЛСКАТА ИНВАЗИЯ И ОФШОРНИ ГАЗОВИ ПОЛЕТА В ГАЗА"
https://cutt.ly/VwmYCIGW
За да разберете каква е една от целите на израелската атака срещу Газа, трябва да отидете дълбоко, точно 600 метра под морското равнище, на 30 км от брега. Тук, в палестински териториални води, има голямо находище на природен газ, Gaza Marine, оценено на 30 милиарда кубически метра на стойност милиарди долари. Други находища на газ и нефт, според карта, изготвена от US Geological Survey (правителствена агенция на САЩ), се намират на сушата в Газа и на Западния бряг.
През 1999 г. със споразумение, подписано от Ясер Арафат, палестинските власти повериха експлоатацията на Gaza Marine на консорциум, образуван от British Gas Group и Consolidated Contractors (частна палестинска компания), съответно с 60% и 30% от акциите в в който Инвестиционният фонд на Органа има 10% дял. Пробити са два кладенеца, Gaza Marine-1 и Gaza Marine-2.
Те обаче така и не влизат в експлоатация, тъй като са блокирани от Израел, който твърди, че разполага с целия газ на най-ниските цени. Чрез бившия министър-председател Тони Блеър, пратеник на "Квартета за Близкия изток", се подготвя споразумение с Израел, което лишава палестинците от три четвърти от бъдещите приходи от газ, плащайки техния дял в международна сметка, контролирана от Вашингтон и Лондон.
Но скоро след като спечели изборите през 2006 г., Хамас отхвърли споразумението, наричайки го кражба, и призова за предоговарянето му. През 2007 г. настоящият израелски министър на отбраната Моше Яалон предупреди, че "газът не може да бъде добиван без военна операция, която премахва контрола на Хамас в Газа". През 2008 г. Израел започна операция "Лято олово" срещу Газа.
....
Няма спор за суверенитета или кой притежава газа. Според международното право е ясно, че принадлежи на палестинския народ. Дори Израел не оспорва това. Както Набил Шаат, който беше министър на планирането и международното сътрудничество на ПА през 1999 г., когато беше сключена сделката с BG Group, каза пред палестинското радио: „Съгласно споразумението Газа-Йерихон израелците признаха правото ни на зона на икономически суверенитет, която се простира на 20 мили (32 км) дълбоко в морето, както и неговите потенциални ресурси, като нефт и газ. Когато споразумението беше подпечатано през 1999 г. беше предсказано, че един от основните купувачи на газ от Газа ще бъде Израел – обикновено се смята, че това е израелско изискване за разрешение за продължаване на експлоатацията на полетата – и „този газ от Газа скоро ще захранва израелските електроцентрали като както и палестинската индустрия."
50.
уточнение
11.10.2023 10:42:24
3
1
Все повече и повече съобщения излизат, че "Хамас" не е взел на прицел купонджиите на музикалния фестивал, а че е избухнал бой между войниците на израелската армия и "Хамас". Така празнуващата тълпа се озова в кръстосания огън.
49.
Цитрон56
10.10.2023 15:39:05
0
1
47 , никой не знае колко от тях са попаднали в ръцете на Вагнер и подарени на Хамас!
48.
гръцки СМИ
10.10.2023 12:35:26
4
1
"Израел: Смразяващи са кадрите на окървавените и бити деца в Газа (снимка)
Родители се разплакват, докато носят телата на мъртвите си деца"
https://cutt.ly/4wmlndbG
Властите в Газа съобщиха, че израелските въздушни удари са ударили бежански лагер, болница и джамии, където са убили 687 души и са ранени 2900 други.
Снимки, които са твърде болезнени за публикуване, показват разплакани родители, докато носят телата на мъртвите си деца.
47.
коментар на израелски офицер
10.10.2023 11:26:15
0
4
"Пенсиониран израелски офицер:
Ако ми бяха казали по-рано, че британските ПТРК ще изгорят израелски танкове на израелска територия, нямаше да повярвам Появяват се нови доказателства, че израелските танкове Меркава са били поразявани от преносими противотанкови системи на НАТО. Пресата в Близкия изток съобщава, че най-малко две бронирани машини на израелските сили за отбрана са били ударени от британските ПТРК NLAW.
Към средата на март миналата година в Украйна са доставени най-малко 4 хиляди NLAW. Очевидно никой не знае колко от тях са препродадени в Близкия изток.
Пенсиониран израелски офицер Шабтай Р. (пенсиониран през 2014 г.)"
https://t.me/barantchik/12734
46.
до номер 6
10.10.2023 11:25:39
0
2
Картата по-долу показва постоянно намаляващата палестинска земя (Бенджамин Фулфорд):
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/10/2023-10-09-19.50.19.jpg
45.
Цитрон56
09.10.2023 21:06:24
5
9
диваците от Хамас бчха много смели докато стреляха и колеха нищо неподозиряи случайни хора, то не беше дандания по интернета та чудо.... сега се изпокриха като плъхове в тунелите под жилищните кварта
44.
*********
09.10.2023 18:14:19
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
43.
*********
09.10.2023 17:48:39
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
42.
Капитана
09.10.2023 17:21:44
7
6
До номер 6: Никакви факти, написал си куп глупости, едиствените ти факри са, че името на едната държава е Израел, другата Палестина!След като било ничия земя откъде накъде ООН ще я дава на когото и да било?ООН да няма нотариалния акт за планетата и да решава на кого какво да дава?Ничия земя било, само дето палестинците живели там последните 3хил години, малко си пропуснал!И палестинците живеят в Газа под пълна икономическа и всякаква блокада, дотолкова че изралеците атакуваха наскоро един турски кораб, който караше цимент за Газа, иначе всичко е точно!А тези приказки накрая за Русия и Путин са най-големия абсурд от целия ти пасквил!
41.
123
09.10.2023 16:45:19
5
7
Първи ден - стрелба.
Втори ден - музикален фестивал точно на Ивицата Газа ...
Фалшивите кадри от войната в Украйна вече ме карат да се съмнявам във всичко
40.
бай Оня
09.10.2023 16:41:28
3
8
Сега чие знаме да слагаме на фейсбук профилите си, не разбрахме? За една позната питам.
39.
war
09.10.2023 15:01:02
5
12
абе нямаше ли "война" в Украйна или вече свърши или не е интересна?
38.
ТошКу Доктора
09.10.2023 14:40:46
3
0
до 20 до ю спийк инглиш, даже Меси има по добър Английски от твоя
37.
Идат
09.10.2023 14:36:26
2
8
И сега да очакваме ли още бежанци. Ама що все през нас и към европата бягат ? Що не тръгнат малко и към тея дето уж са им приятели и ги въоръжават, хем и по- близко са им.
36.
*********
09.10.2023 14:19:55
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
35.
1
09.10.2023 13:56:16
6
3
РФ передала боевикам ХАМАС захваченное во время боевых действий в Украине трофейное оружие
Таким образом, оккупанты планируют дискредитировать Украину на Ближнем Востоке "Следующим, по плану россиян, шагом должны стать фейковые обвинения украинских военных в продаже западного оружия для террористов на регулярной основе
34.
До 30 ненавойната
09.10.2023 13:47:11
5
5
От една редакция някъде по морето ше те прокълнем ако пречиш на митрофановския ни бизнес.
Захаровата не Маша стакан Захарова.
ВВпутлер не е педофилунктън прост милиционер и патриарх Гундяев не е велопедал. Педофилмародер армия не бяга а се изтегля стратегически от любов към кадиркозоебите и вагнерпандизкиризчиите.
Ако козоебите бяха поставени в Париж, великатапеееерастинска армия щеше да е в Париж на втория ден.
Оооооо Вова оооо Вожде велик многоходов геостратег!
Слава уРоспия!
33.
Очаквано интелигенцията съчувства на Израел
09.10.2023 13:45:11
6
14
А невежите дебили,които не разбират и нямат капацитет да разберат световните процеси , мучат радостно на терористичната ислямска организация Хамас.
32.
*********
09.10.2023 12:20:17
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
31.
До 9
09.10.2023 12:19:00
5
3
Невежа си ти....
30.
НЕнавойната
09.10.2023 12:16:43
21
17
Ivan Paskalev се чувства раздразнен.

Помните ли онова недоразумение, Захарова, което ден преди руската инвазия, говореше в ефир, че само луд би допуснал, че русия ще нападне Украйна ?!
Два дни преди терористичната атака на Хамас, с посредничеството на Египет(сега, официален Египет е в небрано лозе), Израел се съгласи да увеличи доставките на елекричество, на водоподаване, на медицински материали и още куп, важни за населението на западния бряг, стоки и материали, както и да увеличи с 12000 разрешителните, за работа в Израел.
Месеци преговори, молби, гаранции и клетви !!!
В името на обикновените араби, на обикновения човек !
Ама неееее...всичко е било мимикрия ! Долна и подла измама, за да се приспи вниманието и да се подготви касапницата !
За да избият, отвлекат и се изгаврят, с колкото може, повече израелски граждани (има жертви и пострадали и араби-израелски граждани, както и чужденци), в броените часове, в които са знаели, че могат да безчинстват !
Сметката обаче дойде !
И им дойде и на крака, и на колела, и на вериги !
В домовете им !
По въздух, суша и вода !
Да се готвят аятоласите ! (ония, които бият жени с грим, червило, прически, тесни панталони и къси поли)
...и джуджака в Мордор..
Защото е платено от Техеран, а логистирано от маЦква !
Сбърка, необразован, дребен, вреден, КаГеБе-йски ватнико !
Защото от всички закони на човешкото битие, един остава непроменен : не се еб@вай с израилтяните !
Питай Хитлер, като го видиш скоро !
Обичам Израел !
Слава Украина !
29.
Директор на ТПК
09.10.2023 11:30:00
9
32
Хамас избягват сражения с армията на Израел но срещу цивилни стреляме а ? Доста посрани мюсюлмански тактики който показват маймунската същност на нападателите. Нищо не може да оправдае убийство на цивилен невъоръжен и всеки ще отговоря пред неговия Бог за тези тежки грехове
28.
Ефрейтор
09.10.2023 11:25:21
6
16
В казармата нямаше хомо защото не ги вземаха и мъжки секс също. Всеки който е ходил в казарма ще го потвърди. Всякакви други простотии да ама това което е написано не
27.
До 25
09.10.2023 11:23:23
9
31
Не вземам ничия страна, но съм длъжен да добавя че казармата научи целия поколения млади българи на ред, дисциплина, мъжка чест и да устоиш на трудности. Не на последно място военна подготовка. И да нашето време мина и вече не сме най силни, но при един военен конфликт първи вие малките ще се разбягате.
26.
X
09.10.2023 10:44:51
21
19
Кирчо Кокорчо Ленчето да ходят да помагат на братятя си еврей .
25.
Истината
09.10.2023 10:25:05
29
12
И да добавя! А тези русофили които сте ходили в казармата без да коментираме, какво точно сте правили и дали ор.лно или ан.лно,и колко шутове и унижения сте взели в тази казарма, защо като вземете бичовете или шамарите от някой пешкеш неходил в казарма и тичате да ревете в полицията и по медиите?
24.
XX
09.10.2023 10:21:54
6
10
Ей стига си лъгал, аз съм истинския ХХ и подкрепям ..... да всъщност подкрепям Израел, но спри да пишеш от мое име. Това че мненията ни съвпадат е случайно и ако те хвана в реалността ...ще ти купя баничка и айрян с мой пари и ще ти оставя рестото
23.
ХХ
09.10.2023 10:19:48
15
11
Някой ми е откраднал името по долу. Израел да мощна християнска държава и аз винаги ще я поддържам
22.
2121
09.10.2023 10:18:30
6
1
Ich meine was die machen die mit die alte,Kinder und Frauen sind unmenschlich.
21.
Истината
09.10.2023 10:17:29
9
24
Тук от пишещите малки пикльовци излиза че русофилите са и ислямисти. Хем искат демокрация ама искат да я наложат с меч. Не са ходили в казармата и още като спре тока и в тъмното търсят да хванат ръката на майка си. Иначе сме за Русия и хамас, те били прочели истината в някъв друг достоверен сайт ;))) От чекии пред компа са изветрели
20.
2121
09.10.2023 10:14:03
11
3
What will one do when one have to give up a piece of their garden.After 75 years they even push you out of your own home and you are make homeless.People will revolt and this is the terrible outcoming.What happen to the civiliant especially women,olds and children is Inhuman.War is terrible on every sides.
19.
Sss
09.10.2023 10:11:58
20
27
Израел е една изкуствена страна изградена върху палестинска земя.
ЛОРЕР и Пасито да ходят да се бият
18.
XX
09.10.2023 10:11:37
16
10
Ако знаех, че Соломон Паси нямаще да бъде роден, бих осъждал спасението на евреите от България.
17.
ХХ
09.10.2023 10:10:12
20
8
До 10

Подготвено е от САЩ и Израел.
16.
XX
09.10.2023 10:09:01
22
17
Сякаш израелската държава е по-различна от Хамас.
Единствената държава открито заплашила ЕС с ядрено оръжие, ако не я слуша е Израел.
Факт.
15.
Странна работа!
09.10.2023 09:45:46
5
25
Израел има толкова мощна военна машина и вездесъщи тайни служби, как не са разбрали за това масирано нападение и как не засипаха с военни палестинските позиции, за да пресекат овреме клането! То е ясно, че сега палестинците ще бъдат попилени и изтребвани до крак, но кой ще върне живота на стотиците невинни жертви!r
14.
До 7
09.10.2023 09:26:42
14
17
Как сравтяваш Хамас и комунизма в България, ти си егати болния мозък.
13.
Къде
09.10.2023 08:58:36
4
5
Къде е бил този фестивал?
12.
puertoriko
09.10.2023 08:39:25
8
29
нали евреите имаха най добрата армия в света, най доброто разузнаване а в шабата допуснаха някви по шорти и джапанки и по 1 АК47 да им влязат 30 км на територията , кой е виновен , цахал е виновен , кой друг, да не бяха спали в шабат пияни като кирки от празници а да бяха следили периметъра на границата, после рев, еми кой им е виновен, нали уж за това се плащат данъците, армията да пази народа
11.
*********
09.10.2023 08:34:49
17
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
10.
до 7
09.10.2023 08:33:32
22
39
Същата плоча, като за украйната и наркомана Зеленски.
Същите едностранни опорки ги слушаме от всичките ни телевизии.
Да убиваш невинни цивилни, когато са араби не се брои.

Във всички големи, европейски градове имаше големи шествия на съпричастност с палестинците.
Правителствата свалят украйнските знамена и закача израелското, докато гражданите им шестват с флагове на палестина.
И това също не се показва по тв.
9.
Tangra
09.10.2023 08:30:04
30
44
Палестинците се борят за свободата си ...Както и ние сме се били срещу Османците
8.
:)
09.10.2023 08:27:03
11
14
qk koncert e bilo :) trqbva i na6ite 4algari i mangali da im spretnem edin takuv koncert i da gi reducirame na burzo
7.
6matarok
09.10.2023 08:19:06
16
11
eheee ti golqm paskvil izkara, abe 6to ne sa si vzeli nqkakvo mqsto navatre v pustinqta a sa si vzeli zemq na palestincite do moreto , zeleninka i taka natatak, aiiidee bqgai ot tuka s oporkite, ot kakto go ima izrael se e razrasnal o6te pone tolkova , v na4aloto sa imali savsem malko zemq, osven tova s pomo6ta na amerika, angliq i franciq tormozqt vsi4ki blizki darjavi, atakuvali sa egipet, VSI4KI sasedi okolo izrael gi mrazqt, da ne misli6 4e prosto taka, izrael redovno bombardirat Gaza bez pri4ina, ei taka za sporta, koito see vetrove jane buri
6.
Малко факти
09.10.2023 08:05:44
37
47
Терористичната организация "Хамас" нападна Израел!
Това е най-смъртоносният ден за страната от войната на "Йом Кипур" преди 50 години.
Ицхак Перес беше казал преди доста време:
"Ако нищетата и нямането са белег за святост, то Израел била най-святата страна"
От целият Близък Изток това е мястото, където съвсем няма нищо: нито петрол, нито газ, нито каквито и да е било полезни изкопаеми. Дори водните ресурси и зеленината са ограничени.
Обаче едно трябва да се знае и запомни,а именно:
Никаква арабска земя не е отнета!
Това е ничия територия,на която след разпада на Османската империя живеят евреи и араби.
.През 1948 с решение на ООН евреите получават, като "Обетована земя", един гол камънак, опечен от слънцето и населен с неприветливо местно население.
За 75 години евреите го превръщат в градина и в момента имат всичко и се радват на висок стандарт.
Арабите с израелски паспорти имат условия на живот, възможности за кариера и изява, каквито няма никъде в района.
Мисля, че две от партиите в народното им събрание на Израел, са арабски, едната е с доста места.
Това,което е постигнатото в други страни с труд,то в Израел е станало станало с много труд,защото да направиш от пустинята
градина никак не е шега работа.
Ще каже някой, че е било така, защото Израел много пари са били получавали.
Оставете тези приказки....Други държави и народи също са получавали много повече и са постигнали много по-малко.
Това, което евреите са постигнали си заслужава отвсякъде уважение.
А на палестинците им бе дадена ивицата Газа и помощи отвън. И ток от Израел, водата и тя от там.
Както им беше дадена пълна свобода да си правят държава, каквато там я харесват.
И какво направиха?
Направиха Газа концлагер но пазачите на са Израел, а "Хамас"! Ако си палестинец, ти там си затворник на "Хамас".
Тази терористична организация получава парите от чужбина, тя управляват болници, училища, детски градини, бизнес, доставки .....всичко.
Те печелят "изборите" със 99,99%.!
Нещо да ни напомня това ?
България не беше ли концлагер по времето на соца?
Кой управляваше? На кой служеше тогавашната власт?
Със сигурност не на България,а на СССР/Русия!.
В Газа няма израелци и Израел не контролира границата на Газа с Египет.
Да, има стена между Газа и Израел но има разположени много пропускателни пунктове, през които хиляди палестинци ходят на работа в Израел.
Обаче искаш или не, ще правиш каквото "Хамас" ти разреши, защото семейството ти е заложник в Газа.
Иначе мине-не мине време все трябва да слушаме за "неволите" на палестинците!
Имаха десетилетия на разположение да си направят държава,
но палестинците си останаха само едни обитатели на ивицата. Нагледно показаха що за "държава" могат да сътворят, макар,че им се даде тази 75 годишна възможност.
Е, май не са дорасли още за държава.
Иначе,това изненадващо нападение не е нормално понеже в редиците на "Хамас" има много агенти на Мосад...
Но този път се случи нещо различно...
Старта на ракетния обстрел към Израел със сигурност е даден от други канали...без знанието на Мосад...
Напълно логичната теза е,че Путин да иска да премести фокуса на американската администрация от войната в Украйна.....
За жалост обикновените маргинализирани туземци-палестинци ще отнесат ответния ракетен удар,вместо иранските айотоласи, саудитските принцове и руските агенти
Така или иначе Газа ще бъде дезинфекцирана по възможния най-радикален начин. След като Израел изсипе бомбите и израелските танкове се разходят насам-натам, терористичната организация "Хамас" ще бъде доста редуцирана.
.Както се казва тези терористи от "Хамаз" самия Аллах ще ги съди, а израелската армия ще им уреди срещата с него тези дни....
5.
Мълчанието на медииге
09.10.2023 08:05:06
26
58
Представете си, че руснаците бяха разрушили двата най-високи жилищни блока в Киев, заедно с децата и хората които са в тях !
И с аргумента, че Залужни или Зеленски има апартамент там.

Това направиха в отговор евреите с Газа.
И нито една българска медия не се възмути и за секунда от това !
Никой не говори за военно престъпление на Израел. Нова Буча нещо. ООН мълчи.

Да избираш между обезумелите от ярост араби и евреи не е лесно.
Избирам мира !
4.
*********
09.10.2023 08:00:20
24
26
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
Фейк
09.10.2023 07:59:26
36
43
Клане и масови разстрели има от израелската армия не от Хамас. Лъжете пак мисирки
2.
До 1
09.10.2023 07:53:50
28
20
Алооо сайтчетооо! До там ли стигнахме? Заради митрофанската ви рубладжийска зависимост и статии под които сами пишете 50% от коментарите(и доста падна интереса към измишльотините ви) да пишете обидни провокации за самите себе си.
Парите не са всичко, те ако бяха вс щеше да са като вас.
1.
bhyr jr
09.10.2023 07:34:00
22
17
това ми прилича на ответен удар за натовските мераци на карабах, иранците никак ги искат по тези места, а иран и хизбула са дружки също както израел и украйна... работата се размирисва ще излязат още играчи на светло
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори