×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво притежава жената, за която мъжете са готови на всичко


Какво притежава жената, за която мъжете са готови на всичко
Източник: Една.бг
Ключови думи: връзки, мъж, жена
28 Септември 2023, Четвъртък, 21:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Да сте жената, за която мъжете копнеят, има съвсем малко общо с външността ви и много общо с това какъв вътрешен образ сте изградили за самата себе си

Може би сте чували, че мъжете са визуални същества и сигурно си мислите, че търсят жена, която изглежда съвършено. Но не това са истинските качества, които мъжете искат да притежава партньорката им. Да, те държат тя да има поддържана външност. Това ги кара да се чувстват успели, а успехът и външните знаци са важни за мъжете по начин, който жените няма да могат никога да разберат напълно.

И все пак - само това едва ли би накарало мъжете да дадат всичко от себе си за една жена. Вземете момиче с перфектна външност и добавете към това солидна доза емоционална нестабилност плюс склонност към зависимост във връзките – ето че получаване личност, от която мъжете биха избягали панически.

Да сте жената, за която мъжете копнеят, има съвсем малко общо с външността ви и много общо с това какъв вътрешен образ сте изградили за самата себе си. Ако притежавате стабилна и здравословна емоционалност, ще откриете, че мъжете (или мъжът) във вашия живот биха ви дали всичко.

Ето някои от качествата, които характеризират тази здрава женска емоционалност – това са и качествата, които мъжете търсят най-много у една жена:

Мъжете искат жена, която ги цени - Силният пол е изгладнял за това да бъде оценяван по достойнство. Само че никой мъж няма да ви признае това направо. Затова по тази тема просто ще трябва да се доверите на думите ми.Във връзките жените имат базисната нужда да бъдат обичани и разбирани. Базисната нужда на мъжете във връзката е друга -  те най-много искат да бъдат оценявани високо и да им се възхищават. 

Затова и моят съвет към жените, които искат да имат хубава връзка, е следният: вместо да се фокусирате върху това какво мъжът ви не прави добре или не ви дава достатъчно, опитайте се да усилите хубавото си чувство за нещата, които му се получават в отношенията ви (все трябва да има такива). Ако вие истински и от сърце оценявате малките неща, които прави, мъжът до вас ще започне да влага енергия и в по-голямото, което искате от него.

Ако ви е трудно да погледнете с положително оценяване към него, опитайте се да си водите дневник на благодарността и всеки ден записвайте 3-4 неща (може и наистина дребни), които сте харесали днес. Знам, че звучи малко сладникаво, но работи със сигурност и ви създава навик да търсите позитивното. Нали искате да имате хубава връзка? Като пробвате това упражнение, с времето истинското, непресторено оценяване ще ви се удава лесно. А когато това се случи, вашият мъж инстинктивно ще започне да ви предоставя все повече поводи за положителна оценка.

Мъжете искат жена, която да разбира важността на уважението - Няма нужда да обяснявам, че една качествена жена уважава себе си, но тук по-скоро става дума за уважението, която тя храни към мъжа до нея. Освен че имат нужда да бъдат положително оценявани, мъжете имат огромна потребност да се чувстват уважавани. Това важи за всички ни, разбира се, но при мъжете е една, даже две идеи по-засилено. Какво разбирам под уважение? То се случва, когато жената разбира човека до себе си и му дава пространство да се изразява, така както му е присъщо, без да го притиска да слага нея на първо място, а себе си – на второ. Уважението означава да му дадете това, от което той се нуждае, дори то да е противоположно на онова, което искате, защото знаете, че така ще е най-добре за него.

Например, когато мъжете са стресирани или се чувстват разстроени, те обикновено искат да се оттеглят в своята "пещера" (както го описва Джон Грей в "Мъжете са от Марс, жените – от Венера")... тоест дистанцират се по някакъв начин. Така те се опитват да измислят решение на проблема. За разлика от жените, мъжете не се чувстват по-добре, когато говорят за чувствата си по отношение на трудни ситуации. Повечето мъже се сдобиват с по-голяма яснота, след като си "подредят" нещата вътрешно, така че след това да могат да се върнат във връзката презаредени. Да кажем, че партньорът ви има трудности и се нуждае от пространство да се справи с тях. Вие, от друга страна, може да искате той да се отвори към вас и да споделя какво го мъчи, защото това ще ви накара да го почувствате по-близко и да се усетите свързана с него. Да го уважавате обаче, означава да поставите това, което е най-добро за него, над това, което вие искате. В този случай, уважението ви казва, че трябва да му дадете пространство да се оправи сам с проблемите си, въпреки че предпочитате той да говори с вас за тях, именно защото това ще е по-полезно за него.

Мъжете искат жена, която ги окуражава да задоволяват потребностите ѝ, без да бъде сълзливо нуждаеща се - Може би някои от предишните ви връзки да са ви накарали да мислите друго, но всъщност мъжете обичат да дават и това им идва естествено отвътре. Да, правилно го прочетохте. Мъжете желаят да осигурят на жената много неща и искат да я направят щастлива. Това, което те не желаят, обаче е вие да се правите на шеф и да им казвате как да постъпват. Ако жената казва на мъжа какво да прави, тя в края на краищата го "кастрира", като му отнема тъкмо онова, което захранва неговата тежест и стойност – способността му да осигурява защита и стабилност. В такива ситуации вместо той да иска да направи повече за вас, мъжът се чувства победен и смазан и ще се оттегли. Нямам предвид просто да го оставяте винаги да прави каквото си знае и никога да не се обаждате. Има обаче, правилен начин, по който можете да вдъхновите един мъж да посрещне базисните ви нужди (тук имам предвид общите за всички хора потребности, като желанието за емоционална близост, подкрепа, общуване... не визирам това да ви пише съобщения на всеки час). Подходът ви трябва да го кара да се чувства силен, а не да му дава усещането, че се е провалил.

Ако оценявате мъжа до вас и го обичате такъв, какъвто е (заедно с човешките му недостатъци – кой ли пък си ги няма), вие го карате да се чувства силен - А когато се чувствате постоянно разочарована и му натяквате, като все изтъквате какво не прави правилно и добре (казвате например неща като: "Няма значение, просто ще си го направя сама", "Ами тогава ще си говоря с хора, на които им пука за мен, а не с теб"), вие му отнемате мъжествеността.

Когато жената има стабилна и здрава емоционалност, тя може да накара мъжа си да се чувства силен без особени усилия от нейна страна – така ѝ идва естествено отвътре. Тя изважда наяве най-доброто от него, защото подхожда, мотивирана от любов, а не от желание за контрол. Тя няма нужда той да ѝ повдига самочувствието или да лекува трудното ѝ минало. Тя е с него, защото иска и затова може да го остави просто да бъде себе си.

Мъжът ще желае да дава само на жена, която е способна да бъде щастлива, когато получава, и може да оцени това, което той има да предложи. Няма да дава на такава, която поставя ненужни изисквания, само и само да се почувства по-добре спрямо себе си ("измъкнах едикакво си от него, значи съм голяма работа!") и да се усети по-сигурна във връзката. Тези неща никога не могат да бъдат постигнати с външни жестове и мъжете знаят това интуитивно.

Ако жената продължава да разчита на него за чувството си на сигурност, тя винаги ще бъде неудовлетворена, дори той да е най-добрият съпруг или приятел на света. Запомнете - няма нищо по-отблъскващо за мъжете от нещастна жена.

Мъжете искат жена, която знае къде да тегли чертат - Един мъж не може истински да обича една жена или да се грижи за нея, освен ако не я уважава – друго положение няма. А един мъж не може истински да уважава една жена, която би изтърпяла всичко. На теория мъжете биха искали жена, която е сладка и послушна и която би им простила всичко. В действителност обаче в подобна връзка няма нищо интересно или привлекателно и те или ще се отегчат, или само ще е възползват от вас.

Много жени се страхуват да бъдат твърди в решенията и преценките си за връзката, защото не искат мъжът да ги възприема като изискващи или силно нуждаещи се (в което има голяма ирония, защото само емоционално зависимите и болезнено нуждаещи се хора правят компромиси с това, което искат.) Да се огъвате заради мъжа и да му позволявате да се измъква, след като се е отнесъл зле с вас, защото не искате да ви възприемат като мърморана, е сигурна гаранция, че ще последва още лошо поведение и в края на краищата това ще нанесе огромна травма на чувството ви за себеуважение.

Така че, изяснете си какво искате и с какво не бихте направили компромис. И не се страхувайте да си тръгнете, ако той не ви дава това, което заслужавате. Само когато не ви страх да му кажете "сбогом", ако се наложи, само тогава той ще направи всичко, за да ви накара да останете.


В категории: Животът


3
Коментара
Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
3
Коментара по темата
3.
Гумения джо
29.09.2023 09:06:01
0
6
Ако мъжът не получава уважение вкъщи, той го намира при приятели, в работата или при любовницата си. Много жени не полагат усилия да разберат мъжката същност. Истински щастливите жени са смирени, тихи и уважаващи мъжа си. Шумна, невротична и опитваща се да налага контрол жена в днешното съвремие ще намери фалшиво щастие с няколко котки, но не и с мъж.
2.
Ужас
29.09.2023 08:23:25
5
2
До тук разбрах, че това е "майка му", а не жената до него. То за това напоследък виждаме "майка" и мъж, като майката е грозна физически, но пък е "майка с пари" егати мъжете станаха, по зле от тези с гъз на лицето дето пък били жени
1.
преди всичко
29.09.2023 05:12:12
1
6
жената ,трябва да е
дашна......мусаката и аз мога да си я сготвя....!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори