×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кои са 12-те най-добри нови криптовалути, в които да инвестирате сега?


Кои са 12-те най-добри нови криптовалути, в които да инвестирате сега?
Chancer иска да се отличи като първия в света децентрализиран пазар за прогнози, като дава възможност на потребителите и премахва необходимостта от посредници
08 Септември 2023, Петък, 13:42 ч.
Автор: Флагман.Бг

Ето кои са новите проекти за криптовалути в началото на 2023 г. 

Хитрите крипто инвеститори, които искат да направят значителни печалби през 2023 г., често намират погледите си привлечени към нови проекти за криптовалута, защото те предоставят най-добрите възможности за намиране на вълнуващи нови монети на много ниски цени. Въпреки че е свързан известен риск, тъй като проектите може да не успеят, съотношението риск/възнаграждение обикновено се подрежда в полза на инвеститора.

Ето 12-те най-добри нови криптовалути, в които да инвестирате в момента:

  1. Chancer (CHANCER)

  2. Shiba Memu (SHIBA MEMU)

  3. AltSignals (ASI)

  4. Metacade (MCADE)

  5. ApeCoin (APE)

  6. Livepeer (LPT)

  7. Balancer (BAL)

  8. Frax Finance (FRAX)

  9. Proxy Swap (PROXY)

  10. Grove Coin (GRV)

  11. Aussie Digitals (AUD)

  12. Mintera (MNTE)

1. Chancer (CHANCER)

Какво е Chancer?

Chancer е криптовалута, която току-що се появи на сцената и има за цел да революционизира индустрията на залаганията и хазарта. Основана от братята предприемачи Адам и Пол Келби, платформата е помощник за залагане, а не букмейкър, поради което няма къща за залагания, срещу която да загубите. Всички залози са peer-to-peer (P2P), което дава властта на потребителите на Chancer. Залозите могат да бъдат големи или малки - от малък залог между приятели до мащабни залози на годишни събития като Superbowl или дори Оскарите, тъй като залагането не е ограничено само до спорта. Това отличава Chancer от другите платформи за залагане, тъй като те обикновено предоставят само спортните залагания.

Chancer иска да се отличи като първия в света децентрализиран пазар за прогнози, като дава възможност на потребителите и премахва необходимостта от посредници. Използвайки силата на блокчейн технологията, Chancer ще осигури прозрачност, сигурност и ефективност на транзакциите, определяйки нов стандарт за хазартната индустрия.

Всички залози се правят и изплащат в собствения токен CHANCER на Chancer, което придава естествена полезност на криптовалутата. Притежателите на CHANCER могат също да се възползват от намалени такси при извършване и участие в пазари за залагания.

Защо да инвестирате в CHANCER

В един наситен крипто пазар може да е трудно да се разбере в каква криптовалута да се инвестира. Въпреки това, имайки предвид естествената полезност на CHANCER, това може да се окаже  явен победител тази година. Като се има предвид, че размерът на хазартната индустрия и индустрията за залагания струва повече от 60 милиарда долара, CHANCER може да нарасне експоненциално, особено като се има предвид, че потребителите няма да имат шансове срещу себе си. Тази революционна криптовалута се стреми да промени традиционното залагане и следователно ще има широк отзвук, улеснявайки залозите на каквото и да е, не само на спорт.

CHANCER е в предварителна продажба, предлага се само за $0,01 и би било разумно инвеститорите  да го купуват, преди да достигне главозамайващите стойности, до които експертите смятат, че ще успее. Тъй като индустрията за залагания вече е една от най-мащабните на планетата и расте с огромни темпове всяка година, Chancer е възможно най-близо до сигурен залог.

>>> Можете да намерите повече информация, включително как да закупите Chancer тук <<<

2. Shiba Memu (SHIBA MEMU)

Какво е Shiba Memu?

Shiba Memu е чисто нова мем монета, вдъхновена от сладкото японско куче Shiba Inu. Shiba Memu използва силата на блокчейн и AI технология, за да се превърне в маркетингов център, като се стреми да върши работата на над 100 маркетингови агенции в реално време, като поема обикновено времеемки задачи, така че търговците да могат да съсредоточат усилията си другаде. Тя се учи от успешни маркетингови стратегии, пише свой собствен PR и се рекламира в подходящи форуми и социални мрежи.

Shiba Memu ще може да генерира съдържание въз основа на данните, които нейният AI (изкуствен интелект) непрекъснато анализира, публикувайки това на няколко онлайн платформи. След това ще наблюдава и анализира успеха на маркетинговите си усилия и ще ги коригира съответно, като непрекъснато учи и подобрява съдържанието, за да оптимизира резултатите. Освен това Shiba Memu ще персонализира цялото съдържание чрез машинно обучение, за да гарантира, че всички аудитории са ангажирани, увеличавайки процентите на продажби.

Защо трябва да обмислите да инвестирате в SHIBA MEMU

Повечето мем монети нямат никаква стойност и просто разчитат да станат вирусни поради това колко са забавни; това обаче неизбежно отшумява, причинявайки срив на цената, което означава, че инвеститорите могат бързо да загубят пари. Това е мястото, където Shiba Memu се откроява от тълпата. Токенът SHIBA MEMU задвижва цялата платформа и има вродена стойност и обещаващ случай на употреба, което може да накара търговците да се състезават да купуват монетата, за да помогнат за разрастването на бизнеса си. Освен това притежателите на токени SHIBA MEMU могат да залагат своите токени, да печелят пасивен доход и да печелят още токени чрез предоставяне. Това прави Shiba Memu обещаваща перспектива за феновете на мемовете и крипто ентусиастите, които искат да добавят към своето портфолио по забавен и оригинален метод.

>>> Можете да намерите повече информация, включително как да закупите Shiba Memu тук <<<

3. AltSignals (ASI)

Какво представлява AltSignals?

AltSignals е добре установена и много успешна онлайн общност за сигнали за търговия с изключително положителни отзиви за Trustpilot. Тя предостави отлични сигнали на своята над 50 000 общност от стартирането си през 2017 г. Платформата пусна своя инструмент AltAlgo™ Indicator и API за автоматизирана търговия, които помогнаха на много крипто търговци да увеличат 10 пъти портфолиото си за 19 от 32 месеца.

За да усъвършенстват допълнително качеството на своята търговска продукция, AltSignals пускат нов стек за търговия, наречен ActualizeAI, с пускането на собствения ASI токен, който е предназначен да стимулира новото развитие. ActualizeAI съчетава машинно обучение и обработка на естествен език (NLP), за да анализира едновременно няколко ценови индикатора, преди да бъде подаден чрез прогнозно моделиране, което използва исторически данни, за да приложи тенденции към данните. Тъй като целият процес се управлява от AI, той непрекъснато се учи и автоматично актуализира своите алгоритми, за да увеличи точността.

ASI токенът ще предостави достъп до сигнали, задвижвани от ActualizeAI, и достъп до AI Members Club. Членството в клуба отключва още повече предимства, включително достъп до турнири за търговия, където участниците могат да печелят крипто награди.

AltSignals помага на търговци с всякакви способности да навигират по стръмната крива на обучение на крипто търговията последователно и надеждно, като гарантира, че няма да бъдат хванати от този непостоянен клас активи. Доказаната рентабилност, осигурена от инструментите за търговия на AltSignals, помага на експертните търговци да увеличат максимално потенциалната си възвръщаемост благодарение на сигналите за потвърждение на ActualizeAI, които анализират много повече данни, отколкото човешкият мозък може.

Защо трябва да обмислите инвестиране в ASI?

AltSignals води отпред с разработването на базирани на блокчейн AI решения. Крипто интелигентността, задвижвана от изкуствен интелект, изглежда ще подобри още повече вече отличните нива на успеваемост на своите индикатори AltAlgo™, като ги издигне до изцяло ново ниво.

Това прави токена ASI завладяващ нов крипто актив, в който търговците да се включат, като отличната полезност и развитие потенциално осигуряват отлични потенциални награди за ранния инвеститор.

ASI стартира своята предварителна продажба само на $0,012 на токен, но наличността на тази нова криптовалута на първоначалната цена е ограничена. Всъщност цената ще се повиши до $0,02274 на седмия и последен етап. За всеки, който търси отлични нови версии на криптовалута, които да купи днес, AltSignals изглежда като фантастична опция.

>>> Можете да намерите повече информация, включително как да закупите AltSignals  тук <<<

4. Metacade (MCADE)

Какво представлява Metacade?

Metacade изгражда най-голямата в света Web3 игрална аркада, предлагаща на геймърите различни игри за печелене (play-to-earn) на едно място. Широко се смята за едно от най-вълнуващите нови разработки на GameFi през 2023 г., предоставяйки всеобхватно и интересно игрово изживяване и също така възнаграждава геймърите за напредък в играта.

Освен това Metacade има за цел да се превърне в основния център за общността на разработчиците на Web3 игри, за да печелят, както и да издигнат кариерата си на следващото ниво. Създателите на социално съдържание могат да печелят крипто награди, като допринасят за платформата чрез ревюта на игри, алфа споделяне и др. В същото време схемата Work2Earn, която се очаква да стартира през 2024 г., ще се съсредоточи върху предоставянето на някои от най-вълнуващите възможности за работа в Web3, налични в интернет на своята общност.

Иновативната програма Metagrants на Metacade ще бъде фундаментална за разработването на най-добрите нови P2E заглавия. Разработчиците могат да подават заявления за нови игри до общността на MCADE, която гласува за предложенията, които най-много ги харесват. Метагрантите се присъждат на разработчиците, получили най-много гласове, за да подкрепят създаването на нови игри само за Metacade.

Други предимства, отворени за общността на Metacade, включват печелене, докато игрите преминават бета тестване чрез предоставяне на обратна връзка на разработчиците, докато печелят крипто награди за тяхното време, усилия и коментари.

Защо трябва да обмислите да инвестирате в MCADE?

След впечатляващата предварителна продажба е лесно да се разбере защо инвестирането в MCADE може да бъде добър избор. Финансирането за новия крипто токен беше набавено изключително бързо, тъй като токенът има толкова голяма стойност в рамките на платформата на Metacade. 

Тъй като игрите се пренасят в Web3, Metacade изглежда като оправдана инвестиция, особено като се има предвид обширната и обещаваща план-програма за бъдещето. Освен това P2E игрите ще стимулират запалените геймъри, които обикновено играят игри безплатно; MCADE им позволява да получават доходи от хобито си - нещо, което всеки би искал да може да прави! Цената на токена само ще се увеличава, така че както за съобразителните инвеститори, така и за геймърите би било разумно да инвестират по-скоро рано, отколкото късно.

>>> Можете да намерите повече информация, включително как да закупите Metacade тук <<<

5. ApeCoin (APE)

Какво представлява ApeCoin?

ApeCoin е естественият ERC-20 токен за прочутата общност на Bored Ape Yacht Club (BAYC), една от най-процъфтяващите общности за мем монети в света, която експлодира в популярност след стартирането си през 2022 г. Yuga Labs наскоро събра $320 милиона във виртуален реален продажба на земя за имоти, която позволи на притежателите на APE монети да закупят парцели земя в пространството на метавселената Otherside.

Въпреки че ApeCoin не е непременно чисто нова криптовалута, движението й в метавселената изглежда ще изведе ApeCoin на следващото ниво, като същевременно значително развие и подобри предлагането си за общността. Otherside е метавселена игра, която може да прерасне в популярна мултиплейър онлайн ролева игра (MMORPG) и виртуален свят, добавяйки допълнителна полезност към APE токена чрез вграждането му в екосистемата BAYC.

APE стартира през март 2022 г. с достигнат впечатляващ обем на търговия от 1 милиард монети и се превърна в бърза история на успеха в началото на мечия пазар през 2022 г., тъй като пазарната капитализация се увеличи бързо, правейки APE много по-вълнуващ от предишните пуснати мем монети.

Защо трябва да помислите за инвестиране в APE

ApeCoin бързо завладя въображението на крипто феновете на NFT, предоставяйки много търсеното членство в BAYC и неговия по-малък брат, Mutant Ape Yacht Club (MAYC). Ексклузивността, осигурена от двата клуба, е извървяла дълъг път към предоставянето на допълнителна стойност на поддържаните от APE NFT в сравнение с други, налични на крипто пазара.

Натискането на платформата в метавселената изглежда ще увеличи желанието на феновете на крипто да се включат, с повече възможности за продажба на стоки и напредък с разработването на децентрализирано приложение Web3. С вече постигната изключително впечатляваща пазарна капитализация, това преминаване в пространството на метавселената осигурява на монетата място за по-нататъшен растеж, което я прави една от най-добрите нови крипто монети на пазара в момента.

6. Livepeer (LPT)

Какво представлява Livepeer?

Стартиран през 2017 г., Livepeer стана първият напълно децентрализиран мрежов протокол за стрийминг на видео на живо, който използва силата на блокчейн технологията, за да прехвърли властта от централизирани стрийминг платформи, като YouTube или Twitch, в ръцете на създателите на съдържание.

Тъй като стриймингът и излъчването на живо се разпространяват, а гладът за 24/7 потребление на съдържание продължава да нараства, Livepeer има за цел да позволи на продуцентите да се възползват от децентрализацията, предлагана от блокчейн технологията, за да осигурят по-ефективен и рационализиран начин за създателите да изпращат работата си директно на платформа.

Livepeer предлага няколко възможности за потребителите да участват в платформата, като предлага потребление на съдържание на принципа на плащане и позволява на създателите да монетизират своето съдържание. В допълнение, всички създатели на техническата услуга биха могли да очакват такива видеоклипове с автоматично мащабиране, нецензурирана журналистика на живо и dApps с възможност за видео. Всичко това допринася Livepeer да разруши света на видео стрийминг на живо и да се утвърди като пазарен лидер в сектора.

Защо трябва да обмислите инвестиране в LPT

Местният LPT токен се превръща във все по-търсен актив като крипто търговци, а феновете на стрийминг на живо започват да се приспособяват към предимствата, предлагани от децентрализирането на видео стрийминг и поставянето на властта в ръцете на създателите, вместо да бъдат подчинени на огромни мултинационални технологични гиганти.

LPT е монета ERC-20, която изглежда има богат потенциал за растеж през следващите години, тъй като разпространителите на видео стрийминг признават трансформиращата сила на блокчейн технологията. Тъй като Livepeer се позиционира като пионер в индустрията, има значителна свобода в обема на търговията и цената на монетите, в момента $5,83, за значително покачване, вероятно след по-малко от осем седмици.

7. Balancer (BAL)

Какво представлява Balancer?

Balancer е разработен на блокчейн Ethereum и стартира през март 2020 г. като автоматизиран маркет мейкър (AMM). След набирането на $3 милиона по време на събитието за предварителна продажба, Balancer разработи протокол, който функционира като самобалансиращо се портфолио, доставчик на ликвидност и ценови сензор. Потребителите печелят печалби чрез наскоро пуснатия BAL токен, като помагат да допринесат за персонализирани пулове ликвидност.

Има три вида пулове, управлявани от Balancer: Частните пулове предлагат на собственика пълно управление над пула, което го прави единственият участник в обмена на ликвидност и им позволява да задават изцяло параметрите на пула.

Споделените пулове са достъпни за потребители, които искат да станат доставчици на ликвидност заедно с други потребители и да получат своите награди в Balancer Pool Tokens (BPT). Междувременно Smart pools са подобни на частни инструменти, но се контролират от интелигентен договор. BPT се използват и като механизъм за възнаграждение за интелигентни пулове, позволяващи на всеки да допринесе с ликвидност в пула.

Защо трябва да помислите за инвестиране в BAL

BAL е естественият токен на Balancer и каналът, чрез който потребителите могат да добавят към пулове ликвидност, за да печелят пасивен доход, който се присъжда на потребителите всяка седмица. Токенът BAL също така позволява на платформата да увеличи своята децентрализация и предлага на своите притежатели права на глас за управление на нейната стратегическа и бъдеща посока.

Текущата цена от $6,36 изглежда като убедителна стойност за платформа, която, макар и да не е първият DeFi протокол, който използва AMM, донесе освежаващ и нов подход за поддържане на ликвидност. Този нов подход изглежда ще изгради репутацията на Balancer като DeFi решение, което го прави един от най-добрите нови крипто проекти за закупуване през 2023 г.

8. Frax Finance (FRAX)

Какво представлява Frax Finance?

Frax е DeFi протокол с отворен код, изцяло във веригата и без разрешения, който създаде първата система за стабилни монети с дробни алгоритми. Frax е определила крайната си цел да осигури високо мащабируема, напълно децентрализирана, алгоритмична валута на мястото на цифрови активи с фиксирано предлагане като биткойн.

Няколко концепции са включени във Frax, включително фракционно-алгоритмичния стейбълкойн, където част от неговото предлагане е обезпечено с обезпечение, както при всеки друг стейбълкойн, с другата част от алгоритъма за предлагане. Съотношението на двете зависи от ценообразуването на пазара на стейбълкойна на FRAX. Когато FRAX надвиши $1, коефициентът на обезпечение намалява, докато обезпечението се увеличава, ако се търгува под $1.

В допълнение, платформата е общност, управлявана без централизиран контролен център и използва изцяло оракули във веригата, Uniswap и Chainlink.

Защо трябва да обмислите да инвестирате във FRAX?

Протоколът FRAX е управлявана от общността монета с уникален дизайн. Повече от 60% от доставката се издава в продължение на няколко години на доставчици на ликвидност и земеделски производители с напълно децентрализиран протокол и управление във веригата.

Самото естество на FRAX го прави привлекателна опция за инвеститори, търсещи стабилност чрез използване на единствения в света стейбълкойн с дробен алгоритм, който трябва да закупи FRAX.

9. Размяна на Proxy (PROXY)

Какво представлява Proxy Swap?

Proxy Swap е платформа, която позволява на търговците да разменят цифрови активи с втори токен, без да е необходим централизиран обмен. Той все още предлага на потребителите висока степен на поверителност, тъй като позволява транзакции, без да изисква от тях да разкриват адреса си в MetaMask.

Критичната характеристика на Proxy Swap е, че платформата позволява размяна на всеки токен, посочен в Uniswap, което означава, че всяка монета, налична в UniSwap, може да се търгува с помощта на Proxy Swap, което я прави една от най-гъвкавите и удобни платформи за размяна на монети. Всички потребители ще имат нужда от портфейл MetaMask за достъп до Proxy Swap и да бъдат свързани с Ethereum за достъп до тяхното съоръжение за интелигентни договори, за да позволят бързи, сигурни и надеждни суапове на токени.

В допълнение към осигуряването на анонимност за отделни търговци, фирмите могат да се възползват от скритите токени на Proxy Swap, които им позволяват да извършват сигурни и анонимни транзакции в блокчейна на Ethereum, като по този начин защитават чувствителната финансова информация.

Защо трябва да обмислите да инвестирате в PROXY

Поверителността, предоставена на притежателите на PROXY токени, заедно с възможностите за децентрализирана търговия, прави Proxy Swap привлекателна инвестиционна възможност за потребители, които искат да извършват директни трансфери без намесата на централен управляващ орган, но запазват анонимност.

Действителната стойност на PROXY токена ще бъде отключена с пускането на нови функции, включително мобилно приложение, бета платформа за залагане и прехвърляне на Ethereum към други портфейли, без да оставя следа. В допълнение, притежаването на PROXY токени отключва правата на глас при вземането на управленски решения за членовете на общността. Това прави текущата цена от $0,003408 завладяваща възможност за търговците, търсещи един от най-добрите нови крипто обяви, в които да инвестират.

10. Grove Coin (GRV)

Какво представлява Grove Coin?

Grove Coin е ребрандирането на Grove Token, децентрализиран и сигурен крипто актив, предназначен да помогне за осигуряването на бъдещето на планетата. Заявената мисия на Grove Coin е да създаде богатство за всички притежатели на GRV монети, като използва възможностите, предлагани от сигурна, напълно децентрализирана цифрова валута с екологична съвест.

Със загрижеността относно въздействието на крипто копаене върху околната среда, което се превръща в проблем от реалния свят, Grove Coin се стреми да стане номер едно Глобална система за екологични плащания (GGPS), като се фокусира върху еко-блокчейн решения, които са свободни от копаене. Резултатът е екологична монета, която функционира подобно на биткойн (BTC) като цифрова валута, силно наблягайки на подкрепата за екологични крипто проекти, подобно на въглеродните кредити.

В усилията си да разшири помощната програма, вградена в GRV токена, Grove Coin пусна своя собствена Grove Chain. Този блокчейн с активиран Binance Smart Chain значително увеличи възможностите, отворени за притежателите на GRV монети.

Защо трябва да обмислите инвестиране в GRV

Токенът GRV е революционен нов крипто листинг, който има за цел да имитира функционалността на биткойн, като предоставя на инвеститори, разработчици и търговци, които имат загриженост относно екологичната жизнеспособност на крипто технологиите, екологичен изход.

Средствата, набрани от GRV, също се инвестират в проекти за възобновяема енергия, ферми със слънчева енергия и хидропонно земеделие, което означава, че по-широкото общество също печели от инвестициите в GRV. Текущата цена от $0,7084 и ниският обем на търговия изглежда имат огромно пространство за растеж, тъй като фокусът върху екологичната устойчивост в блокчейн сектора продължава да расте.

11. Aussie Digitals (AUD)

Какво представлява Aussie Digitals?

Aussie Digitals е нова, променяща играта екосистема за електронна търговия, която предоставя на потребителите инструментите за изграждане, установяване и поддържане на процъфтяващ онлайн магазин за електронна търговия. Два ключови процеса са в основата на платформата в основата на методологията на Aussie Digital.

Първо, да се даде възможност на потребителите да изградят екосистема за електронна търговия, която включва мощен създател на онлайн магазини, пълен с достъп до мощни инструменти за дигитален маркетинг и B2B платформа за търговия, която отключва силата на социалните медии по новаторски начини заедно с други децентрализирани услуги, захранвани от блокчейн досега неизползвани в сектора на електронната търговия.

Второ, родната монета AUD е цифрова монета ERC-20, която предлага на клиентите и бизнеса нови възможности, когато се използва заедно с екосистемата Aussie Digitals, която в момента не е достъпна чрез централизирани или традиционни доставчици на онлайн електронна търговия.

Защо трябва да обмислите инвестиране в AUD

Родната монета AUD на Aussie Digitals е горивото, с което платформата Tradezy на компанията и списъците за обмен на криптовалута Tradedo ще работят, позволявайки на бизнесите за електронна търговия лесно да приемат няколко различни крипто монети като валидни валути за своите стоки и услуги.

Първоначалното предлагане за размяна (IEO) на AUD е валидно до 13 март на $0,01. Има общо предлагане на токени от 50 милиона монети, от които 60% са налични за масова продажба. С потенциала си да революционизира и да разруши традиционния пазар на електронна търговия, AUD изглежда като завладяващ нов крипто актив, който инвеститорите на дребно да проучат.

12. Mintera (MNTE)

Какво представлява Mintera?

Mintera е нов крипто проект, който има за цел да внесе положителна за климата финансова екосистема в света на базирани на блокчейн DeFi решения. Платформата има за цел да създаде устойчив център на крипто инвестиционни услуги и продукти за нова аудитория и група инвеститори, съобразени с климата. Лепилото, което обединява всичко, е полезният токен на Mintera, MNTE.

Основополагащият принцип зад Mintera е да създава цифрови инвестиционни услуги, които насърчават устойчивостта с нетно положително въздействие върху околната среда, предоставяйки на инвеститорите достъп до безопасни, разумни глобални възможности.

Монетата MNTE е монета ERC-20, която поддържа блокчейна Ethereum, върху който Mintera ще работи, а притежателите на токени могат да отключат няколко предимства. Те включват изключителен достъп до екологичните инвестиционни продукти на Mintera и допълнителни предимства като част от общността на MNTE. В допълнение, притежателите на монети MNTE ще финансират директно положителни действия за климата и ще участват в гласувания за управление, които ще диктуват бъдещата посока на платформата.

Защо трябва да обмислите инвестиране в MNTE?

Предварителната продажба на MNTE стартира на 1 февруари със своя бета кръг за предварителна продажба. Първият пълен кръг стартира на 1 март, а вторият кръг ще стартира на 1 април. Текущата цена на MNTE е $0,14 в първия пълен кръг, стойност, която ще нараства през цялата фаза на предварителна продажба.

Половината от общата доставка от 65 милиона токена е достъпна в предварителната продажба, приключваща на 1 юни 2023 г., като първият инвестиционен продукт на Mintera стартира 14 дни по-късно. Ниската цена на MNTE по време на предварителната продажба и новият начин за предоставяне на DeFi инвестиционни продукти с екологичен наклон го прави отличен нов крипто актив, който инвеститорите да обмислят.

Как да намеря най-новите криптовалути, които ще експлодират?

Инвеститорите, които се интересуват от намирането на най-новите криптовалути, готови да полетят, могат да намерят информация на няколко места.

Coinmarketcap е отличен източник на актуална информация относно най-вълнуващите и обещаващи нови крипто активи в предпродажба и публична продажба. Coin Gecko е друг уважаван и ценен източник за актуализиране на нови списъци с монети.

Други начини за поддържане на информация включват намиране на подходящи групи за търговия на Discord сървъри и Telegram, извършване на добро старо търсене в Google за „възможности за предварителна продажба на крипто“ и гледане на социални медийни платформи като Twitter и TikTok.

Какви са предимствата и недостатъците на инвестирането в нови криптовалути?

Както при всеки инвестиционен процес, има плюсове и минуси за инвестиране в списъци с монети. Предимствата включват чувството за другарство, придобито от чувството за част от нарастваща общност и чувството за собственост в нещо, което започва да процъфтява. В допълнение, разбира се, има значителен потенциал за повишаване на стойността, тъй като монетата печели популярност и възможността да купувате токени с отстъпка в сравнение с други крипто активи.

От друга страна, крипто пазарите са известни с волатилност, като новите криптовалути реагират с по-голяма волатилност на пазарните условия, отколкото по-утвърдените валути. Освен това няма гаранция, че нов крипто проект ще започне незабавно. Изисква се търпение, за да се гарантира, че максималните печалби могат да бъдат реализирани, заедно с разбирането, че успехите за една нощ в крипто света са по-скоро изключение, отколкото правило.

Свързани често задавани въпроси за крипто

Добра инвестиция ли са новите крипто монети ?

Най-добрите нови крипто монети могат да бъдат добра инвестиция, когато са закупени в ранните етапи на тяхното съществуване, или по време на предварителни продажби на крипто, или преди да излязат, след като бъдат включени в списъка.

Може да отнеме време, докато новите криптовалути и проекти се установят, така че инвеститорите трябва да бъдат търпеливи, ако не изпитат възвръщаемост за една нощ. Важно е обаче да се отбележи, че няма гаранция, че най-новите крипто монети ще успеят, както при всички инвестиционни възможности.

Как се правят криптовалутите?

Нови токени се секат чрез блокчейн копаене. Този процес включва компютърна мощност, която се използва за решаване на сложни математически проблеми, които водят до генериране на цифрови монети.

Коя крипто ще избухне през 2023 г.?

Маркирането на конкретна криптовалута, която да излезе в орбита, никога не е точна наука. Въпреки това е възможно да се правят препоръки въз основа на няколко показателя, като пътни карти на проекта, подкрепа на проекта и потенциал.

Като се имат предвид тези фактори, Chancer изглежда като отлична перспектива за осезаем растеж през 2023 г., като Shiba Memu не изостава много.

Какво е крипто листинг?

Крипто листване е, когато централизирана или децентрализирана борса предлага търговски двойки за определена монета. Това обикновено се случва след събитие за предпродажба, известно като първоначално предлагане на монети (ICO), използвано за генериране на паричен поток за най-добрите нови крипто проекти.


В категории: Бизнес


България Всички новини
Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради
В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори