×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Плажът до Солниците стана платен, гонят с полиция нахални туристи


Плажът до Солниците стана платен, гонят с полиция нахални туристи
Наемателят Атанас Желев извика полиция, за да покаже къде са се самонастанили туристите на плажа
18 Юли 2023, Вторник, 13:05 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

Плажуващите се самонастаняват с чадъри и хавлии в платената зона, според наемателя мястото им било в безплатната - 300 метра по-надолу 

Наемателят на плажа до Солниците в Бургас вече е влязъл във владение и поставил 100-ина чадъра и 200 шезлонга, започващи от най-южната част на ивицата – непосредствено до паркинга, видя Флагман.бг.

Още през април съобщихме, че Министерството на туризма проведе търг. Процедурата за 5-годишния наем бе спечелена от бургаската фирма „Тидо 13“ ЕООД на Атанас Желев. (ВИЖТЕ ТУК)

Фирмата пое плажа, известен с административното наименование „Сарафово юг“, след което започнаха проблемите. 

За бургазлии и гостите на града това бе едно от последните свободни от чадъри и шезлонги места и сякаш те все още не са готови да плащат за сянка, което провокира ежедневни конфликти.

Така изглежда ивицата съвсем доскоро 
А това е снимка от днес

Всъщност никога досега този плаж не е бил платен, а хората, които го посещават или ходят преди това на калните бани, където дават по 5 лева за вход, или са дивокъмпингуващи. И в двата случая не са готови да плащат.

„Възмутена съм от наглостта на тези, които са разрешили подобно безобразие. Морето до Солниците, е забранено, ако не си заплатил по 4 лева за чадър и шезлонг“, недоволстваше вчера бургазлийка. Разбира се, тя хиперболизира, защото морето не е забранено, а само плажуването в т.нар. „платена зона“.

Стопанинът, може би напук, е набутал чадъри и шезлонги буквално до тетраподите и оставил места за плажуващите под багерите, които в момента изграждат лодкостоянка в тази акватория, а свободната зона е избутана 300 метра северно – в посока кв. „Сарафово“. Мнозина ги мързи да вървят надолу, но и не искат да си платят за сянка.

Полицаи бяха извикани, защото тези плажуващи си сложиха чадърите и хавлиите в платената зона. Според наемателя - нямали право

„Бях оставил свободна зона до паркинга, но нарочно сложих чадъри и шезлонги, защото ме побъркаха от сигнали – всеки ден се жалваха в Министерството на туризма. А при мен всичко е изрядно. Участвал съм на търг и съм го спечелил. Разделил съм зоната на 6 хил.кв.метра – платена и 6 хил.кв. метра – свободна. Изградил съм за своя сметка стълби до плажа, за да не се катерят хората като кози, чистя го и поддържам“, каза пред Флагман.бг собственикът на фирмата Атанас Желев, който при нашето посещение днес отново бе извикал полиция.

Причината бе отказ на трима плажуващи да се преместят в безплатната зона. Те вече бяха хвърлии пред шезлонгите и опънали собствени чадъри. 

„Това се случва всеки ден. Има правила, които трябва да се спазват. Аз съм изряден, инвестирал съм в поддръжката на този плаж и хората трябва да разберат, че има безплатна, но и платена зона“, допълни той.

Желев показа и табелите, които е поставил с ясно разчертаване на периметъра на плажа.

Той спечели търга с максимална цена от по 30 лева за чадър и шезлонг, но засега я заковал на 4 лева.

Плажуващите обаче не са съгласни да плащат. Това показват и кадрите ни с дрон. В платената зона имаше най-много 20-ина човека, докато в другата – над 150.

Вижте тук:

При всички положения конфликтите на този плаж ще продължат. Бизнесът досега не виждаше потенциал в тази ивица, защото е твърде далеч от Бургас, а и трудно може да се промени профилът на плажуващите там и да бъдат накарани да си плащат за сянка и консумират на плажните заведения.

През 2018 година бургаският предприемач Петко Стамболиев го нае, но дори не постави и едно заведение, защото изчисли, че плажът няма потенциал да се развие. 

Бургазлии не са свикнали да плащат за сянка на плажа до Солниците. Фирмата, която пое ивицата се надява това скоро да се промени
Бизнесът дълго време бягаше от този плаж, но от тази година има наемател, който реално влезе във владение

 


В категории: Бургас


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
53
Коментара по темата
53.
Вероника
27.08.2023 15:18:29
0
0
Този е тотален мизерник и никога няма да му потръгне. Няма бизнес нюх, подход и нищо водещо до печалба в поведението му. За него няма клиенти има роби. Гони клиентите си с арогантно поведение. Разбирам защо хората бягат навън. И аз след днешния ден бих.
52.
До 51
21.07.2023 09:57:18
1
1
И къде расте сега детето ти в центъра на Париж ли , където е пълно с мазни мароканци и алжирци или в Лондон пълен с индийци и пакистанци или в Ню Йорк пълен с негра къде бе графе
51.
бургас=селяния до шия
20.07.2023 17:06:31
1
11
от 2007-ма се опитвах да напусна този отвратителен град пълен с мазните селтаци! Градът беше готин, когато имаше бургазлии. Когато за едно "зако, кадя, айго и т.н." те спукваха от бъзик. Когато беше срамно да си от Меден Рудник и те бъзикаха, че си селянин. Сега е пълно с мангали и турчиля от Айтоския балкан, които най-нагло воят на гнусния си език с пълно гърло по центъра! Пълно е с брутални селтаци от Елховско, Ямболско, СливЯн, цяла Странджа и т.н. Турско да стане няма да се върна в тази гнусна кочина наречена град!!! Радвам се, че успях да напусна тази кочина и детето ми няма да расте там!
50.
до 47
19.07.2023 15:06:50
10
5
и какво общо има Общината и кметът със собственост изключителна държавна - плажът, и солниците - частен имот. Прост народ - слаба държава и кметът му бил виновен
49.
закривай
19.07.2023 13:50:21
2
8
Че то единственото по-интересно нещо на Бургас като умре, заради назначените разбеснели се мутри, съвсем ще ни остане без туристи градчето.
48.
Европеец
19.07.2023 11:04:40
13
9
Ганьо разбира само от 2 неща:

1. Тояга
2. Бъркане в джоба

И двете да се прилагат рязко от колегите от МВР, благодаря.
47.
Мдаа
19.07.2023 09:00:23
3
32
Високи местни данъци, всякакви цветове платени зони, лечебната луга и кал без грам поддръжка и те по 5 лева, транспортът до там с общинско превозно средство атракционно скъпо... На бургазлии не им е позволено да ползват местните ресурси, а биват третирани като туристи дошли за ваканцията. Срам и позор за местната управа, която освен алчност, не проявява никаква загриженост за нуждите на населението.
46.
Да
19.07.2023 02:40:02
5
31
От ГЕРБ нищо добро не чакайте!!!Къде какво може да се превземе и да се правят пари гербаджиите са там.Да не мислите,че този случайно е взел плажа там?
45.
Цар Соломон
18.07.2023 23:59:17
1
14
Виждам,че на наемателя на плажа мисленето му се отдава трудно и доколкото все го има то е тип митничарско - като вица за давещия се митничар.....Затова ще предложа Соломоновско решение на проблема - местата на платената и неплатената зона да се менкат през ден.Тоест мястото което е било платено в понеделник във вторник става безплатно и обратно.Така няма да има - ама тя безплатната територия е на кофти място.
44.
Бизнесмена
18.07.2023 23:07:42
25
3
абе дудуци тъпи духайте супата. Вече няколко хора казаха че плажовете (и не само плажовете заведенията също) са пълни. Всичко ни е заето и след сезона ще купя ново ферари и ще чукам яки курви а вие ще си борите стотинките и ще ревете че заплатата ви е 800лв. Аре духайте - никой нямало да идва. Вие изобщо наясно ли сте че софетета заплатите им почват от 2к нагоре и като дойдат си плащат. Да не говоря за автобусите с чужденци - седна ли да обясняват как щели да саботират плажа понеже 50 вмирисани цървула дето нямат 10 лв в джоба нямало да ходят. Ми не ходете ве други ходят. А аз ще се чудя септември ламбо ли да взимам ферари ли...
43.
Батко
18.07.2023 23:06:00
2
32
Лугата вече е 5лв!
Платеният паркин 2лв./час!
Безплатният паркинг вече е с 50% капацитет заради ненужното строителство на т.н. Яхтено пристанище!
Безплатният плаж е изтикан към Сарафово ......!
Докога ще ни ограбват ?!!
42.
Илиянс
18.07.2023 23:04:50
24
9
Ганьо не ще да плаща, 100% тея дето нещат да плащат са от Възраждане, най-долната прослойка на обществото ни!
41.
Fuck off
18.07.2023 21:41:19
0
45
От личен опит преди 2 дена!
Отивам до морето /до тетраподите/ и седя с чанта в ръка, приближава ме едино келешче и ми казва, че не мога да разпъвам хавлия, а аз дори не носих хавлия с мен. Каза ми, че мога да се изкъпя за малко !!! Съжалявам, че си оставих тел. в колата иначе такъв лайв щях да му направя във fb. Тези хора съвсем са се самозабравили още малко ще ми засича колко време се къпя в морето или, че не мога да си лежа на плажа без хавлия! Затова българите се редим на опашки на ГКПП за Гърция, а тези измислени бизнесмени да духат супата!
40.
До мишо мишока 36
18.07.2023 20:50:22
0
30
Абе ееей “бургъзлията” казах ти да ходиш да крепиш топките на пишман арендаторът а ти пак ми редиш изречения тука.
Ясно е че го облизваш отдолу догоре ама така ще му стоят лайняните чадърчета.Ама той хаир няма дс види ако си мисли че е по хитър от плажуващите. От чадъри и легла ли ще печели бе неговата мамица да еба.Да отива да сее на село като е много работен . Морето е на всички и такива пееерази дето искат дс печелят от почиващите работещи хора ще го издухат целия хуй под вода и след това ще опърдят кочана .И ти защитника ще го лапаш.
Цяла Франция барабар с Ривиерата е с безплатни плажове само нашите курви искат да печелят от почиващите работещи хора.Със заведенията не е проблем но да се ебаваш със плажната ивица и да тормозиш хората само як хуй и кол по гърба да му дойде ъкъла на този тарикат
39.
Маринка
18.07.2023 19:13:33
2
14
На този плаж Петя/мустака от Маринка/ ми направи страхотна бибитка.
38.
292
18.07.2023 19:11:11
1
24
Когато сложиха оня брояч на входа на алеята след капаните, прогнозирах, че като видят колко народ ходи там, за да не се тъпче по миризливите кръчми и мърляво поддържания плаж, до 7-8 години през бариерата ще може да се преминава минимум срещу 10 лева. Ами започнах да познавам.
37.
Bushon bg
18.07.2023 18:31:29
4
34
Поредния паляк,бизнесмен завзе мястото за къмпинг и свободно плажуване,а тази лодкостоянка която промени ландшафта на мястото е никому ненужна, пристанище Сарафово е много близо,но важното е да се усвояват средства...хората не са толкова прости колкото ги мислите
36.
Мишо Мишев
18.07.2023 18:29:44
3
20
Грам не ма е*е за тоя умрял плаж.
Там е тиняк и всеки бургазлия го знае просто си смешен като пишеш неща в интернет които никога няма да направиш и подтикваш другите скъсани цървули където им завладяха тиняшката постичка с това заешко сърце което имаш мишок.
Предател си ти който подкукуросваш хората а даже няма да отидеш да си покажеш заешките стафидки и да си удържиш на думата мишле.
35.
Робинзон
18.07.2023 18:13:53
2
26
Ми не искам чадър-обичам слънцето,ми не искам шезлонг-обичам пясъка,ми и басейн не обичам! Искам СВОБОДА на уж свободният държавен остров-Морската ивица "Курватура-2000"
34.
Бург
18.07.2023 18:08:24
26
8
Като не иска да плащат да си седят на село на гьолаc8b7
33.
Оруел
18.07.2023 17:24:40
4
34
Уж има забрана за строителство лятото освен за спешни укрепителни дейности и обекти от национално значение ?? Кое от двете е тая лодкостоянка където леят бетон върху туристите ?
32.
Човек
18.07.2023 17:14:51
1
24
Изчистете скапания ПЛАЖ ве И не само него. Баси неандерталците нищо не правят ... ДО КОГА ЩЕ НИ ПОДИГРАВАТ ... БЪЛГАРСКА РАБОТА ...
31.
*********
18.07.2023 17:14:14
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
30.
Нафарф
18.07.2023 17:14:01
4
30
Този плаж е Клоака
29.
Ужас
18.07.2023 16:34:59
3
31
Това ли е най - хубавият плаж . Прилича на нива .
28.
Дечо пора
18.07.2023 16:26:45
5
53
Въздуха! Въздуха, дето го дишаме, ще поискате да ви плащаме ваш"та мама ненаядена!!
Тия солници хиляди години са били обществено благо!! А сега тия мутри - сякаш са им бащиния?! А днес е рожденния ден на Апостола Левски!НАРОДЕ????
27.
:)
18.07.2023 16:14:01
6
26
проблема е че бургазилиии са балъци и си плащат, защото нямаше свободен чадър, всичко платено беше заето, даже и да искаш да си платиш за чадър няма как да стане защото всичко беше заето
26.
До мишо мишокът 24
18.07.2023 16:04:56
6
31
Абе мишка скапана
Явно пишеш тука от името на пишман арендаторът
Вместо да го защитаваш и да му крепиш мъдете отивай да му обираш таксата за чадърите .Ама май и затова не ставаш а защитника.За съжаление винаги се намират предатели като теб ,крепящи мъдете на пишман арендатори.
25.
Dimitar
18.07.2023 15:56:03
1
6
Doroslava spi li s jivka
24.
Мишо Мишев
18.07.2023 15:50:30
28
11
До 23 Ганьо що не отидеш до Слънчев Бряг на мостчето да мутрееш така като тук интернет мишок
23.
Просто ганьо
18.07.2023 15:46:56
15
49
Абе хора не се давайте на педееерази като този “наемател” .Кой е този че ще наема .Питал ли е мен или останалите хора които знаят че морето е на всички.Как така ще наема природата и ще ме кара да плащам.Бил чистел и бил правил стълби.Питал ли ме е .Давайте да го изринем тоя педерасин мръсен.Какво е заел ивицата.Само бой и ебан за такива да не може да си седне на ибания гъз .Мамицата му непоръбена ще еба.Бил арендатор .Що не арендова чукарите на село даеба мръсният му боклук.
22.
розАв гларус
18.07.2023 15:40:04
39
35
Прав е човека платената зона си е платена зона . За тези , които искат да си опъват чадърче и постилат хавлийка си има определени за това места . Много обичате да давате примери с белите държави , ама те са уредени защото гражданите им ги праввят такива , като спазват законите и правилата. На плажа на Бункера в Морската е същото , пред платената зона започвата да се опъват едни хавлии , едни чадъри , човек не може да стигне до водата.На плажовете в Бургас има много места за свободно плажуване само , че странджанското говедо и наглите руски тьотки ако не се изтъпанят най-отпред няма кой да ги види.
21.
Ст колев
18.07.2023 15:25:42
2
29
Лично идвам от ъндърграунда да му своя сърмите на този
20.
Халил
18.07.2023 15:20:27
4
50
Затова Бургас се обърна в гетото на България.
19.
Ххх
18.07.2023 15:06:12
3
59
Хора,носете си чадъри! Не ходете при тези!
18.
Плаж
18.07.2023 15:01:11
3
55
Въпросът е какъв е този бетоновоз леещ бетон в морето?

И също какво е това съоръжение на Ченгенето което се опъва и кой го разрешава в натура 2000.
17.
Срам
18.07.2023 14:49:19
1
83
Всичко дадохте на мутрите и сложили и те тъпаците по един чадър и хайде бизнес. Затрихте и туризма, глупаци. До две години ще са пусти плажовете, мутри долни
16.
.
18.07.2023 14:40:51
5
62
На по малко от 500 метра посока солници до велоалеята има канал с миризлива течност изхвърляна във водата
15.
Tufince
18.07.2023 14:34:08
3
85
Срам и позор за министерство на туризма!?! Във Франция 500 км морска ивица е напълно безплатна навсякъде.
14.
Пурко
18.07.2023 14:29:47
85
21
Плащайте си мишки. Безплатно може да си опънете хавлиите на нивата на село.
13.
Кова6
18.07.2023 14:24:57
7
30
Събота и неделя бях там към 11 часа всички чадъри бяха заети
12.
Кака Мара
18.07.2023 14:21:17
7
86
Този наемател ще духа супата,ама още не го е разбрал.Печели приза будала на годината.
11.
Кики рики
18.07.2023 14:20:47
3
78
Дали им бизнес в ръцете , а те си мислят , че е тяхна собственост.... Дай Власт на глупака и му гледай сеира....
10.
Солниците не
18.07.2023 14:08:10
2
85
Питайте го как не дава по стълбичките му да слизат майки с деца и ги гони да слизат по баира.
9.
братвурст
18.07.2023 14:06:42
2
87
Взехте нещо принадлежащо на всички и искате пари за да го ползваме.. мерси
8.
Кики рики
18.07.2023 13:50:48
4
86
Едно място имаше да е свободно и него продадоха, на себе си ... Дори и място за влакче трябвало да има. Ако спреш до фургона на кафето, където трябвало да върти влакчето. .. при нарушение ще ли да вдигат с паяк колите .... Само незнам какво ще им бъде правното основание без , настилка т.е. асвалт, без улица, без маркировка, без съответните пътни знаци...
7.
Ха ха
18.07.2023 13:47:46
1
126
Сарафово...с калната ивица,
Пълна анархия е държавата да раздава концесии от София, без да се взема предвид месната Общинска власт.
В Гърция месните общини определят какво ще се прави с морската ивица, както беше преди 89 г.
Сега шопите раздават концесии от разстояние....Маргини и всякаква друга сволач....
6.
Тревор
18.07.2023 13:32:54
5
103
Наско, миндил спри да се излагаш. Пре*бал си се и точка!
5.
Да
18.07.2023 13:32:28
1
132
Всичко е окупирано от маутраци бизнесмени и само смучат.
Кмета т.н.бургаски солници могат да станат хит ако местната власт се намеси а не администрацията да се оправдава и да не се натовари с работа.Лугата вече е
5лв.вход,2 лв паркинг на час,баня 4лв.и ....още и още а какви им са разходите.
Плажа бил платен ,ами на хубавите снимки се вижда колко е мръсно и затрупани с водорасли.
Никакви подобрения хигиена или санитарни изисквания няма.
Само рекет .
4.
Геле
18.07.2023 13:31:45
4
134
Кой луд ще даде 8лв да се пече до вмирисаните водорасли и да го хапят разни насекоми?! А и какви са тези багери и помпи на плажа в разгара на сезона?
3.
плажуващ
18.07.2023 13:30:41
1
116
В Сарафово е същото, по брега е пълно с водорасли изхвърлени от морето, иначе чадърите са наредени. Някой май гледа само да лапка пари
2.
Бургас
18.07.2023 13:26:53
6
78
Да плащаш за сянка.
1.
46124
18.07.2023 13:15:27
16
160
Само с надеждите ще си остане фирмата някой да и плати за чадър. Цялата ивица който и да е концесионер си остава мръсна и мизерна. Идете на бункера снимайте какво има по ивицата няма да изброявам. Плажовете не са ли държавна територия? Едно време късаха билетчета за да влезеш но всичко беше почистено. Минаваше едно тракторче със сито и пресяваше пясъка всяка вечер. Сега какво е ....уредили се на концесия вече те ще печелят. Почистване никакво... такава мизерия е няма по мръсен плаж от бургаския!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори