×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Радев и Зеленски в сблъсък лице в лице за военната помощ за Украйна


Радев и Зеленски в сблъсък лице в лице за военната помощ за Украйна
"Ако не ви помагат с оръжие хора, които имат общи ценности, какво ще правите тогава", попита украинският президент българския си колега
Тема в развитие
виж още
скрий
06 Юли 2023, Четвъртък, 16:48 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Путин няма да се успокои, докато не ни избие, с него не можете да се договорите, обясни президентът на нападнатата страна

Украинският президент Володимир Зеленски се срещна и с българския си колега Румен Радев. Държавният ни глава прие на „Дондуков“ 2 Зеленски, който е на еднодневно посещение у нас, обаче, по покана на премиера Николай Денков. От част от срещата между двамата президенти и техните делегации бе излъчено видео. До нея бе допуснат само оператор на БНТ. 

Радев директно призна, че е против предоставянето на муниции и въоръжение за Украйна. Това щяло да доведе до проблем с отбранителните способности на България. 

Зеленски отвърна, че страната ни с каквото и въоръжение да разполага, няма да може да се отбранява от Русия, която е 160-милионна държава. 

Радев бе недоволен, че се говори приоритетно за победа вместо за мир. Зеленски обаче обясни, че с Путин преговорите се оказват невъзможни и руският президент нямало да се спре, докато не унищожи Украйна. 

Румен Радев изрази солидарността си със страданията на народа на Украйна и жертвите на войната, като припомни, че още от първия ден на нейното избухване е заклеймил агресията и войната като средство за разрешаване на проблемите. „В първите най-тежки месеци България подаде ръка на хиляди граждани на Украйна, търсещи спасение от конфликта“, посочи българският президент и добави, че много от украинските граждани, дошли у нас, все още са под закрилата на българската държава, която продължава да оказва и хуманитарна помощ.

Подписаната от Зеленски и министър-председателя Николай Денков декларация за всеобхватна подкрепа от страна на България към Украйна била важна стъпка за развитието на отношенията между двете страни. Румен Радев обаче подчерта, че ще бъде открит със своя колега, както в проведената между тях среща в Брюксел по-рано тази година. „Не приемам предоставянето на въоръжение и боеприпаси, особено от резервите на Българската армия“, заяви Радев.

„Като президент и върховен главнокомандващ имам ясни отговорности отбранителните способности на Въоръжените сили на България да не отслабват, защото средата за сигурност е достатъчно тревожна и в нашия регион“, заяви българският държавен глава. Той посочи, че конфликтът между Русия и Украйна разширява своя териториален обхват и придобива нови измерения, а бойните действия стават все по-ожесточени и загиват все повече хора, сред които и българи от голямата българска общност в Украйна. Българският президент открои и рисковете за мира и сигурността в Европа, включително от радиоактивно замърсяване, които растат всеки изминал ден не само за Украйна, но и за цяла Европа.

Президентът Румен Радев посочи още, че конфликтът в Украйна се превръща във война на изтощение, в глобален икономически сблъсък, който засяга икономиките не само на Украйна, а и на всички европейски страни и изостря социалното напрежение. Държавният глава изрази надежда за скорошно постигане на мир, което за България е от особена важност в светлината на дълбоките исторически и културни връзки между българския и украинския народ.

„В момента чуваме думата „победа“, но бихме искали да чуваме повече думата „мир“ и водещите усилия да бъдат за постигане на мир“, заяви още президентът в началото на срещата и добави, че според него все още не са използвани всички средства на дипломацията за разрешаване на конфликта.

Володимир Зеленски изрази благодарност, че България е подслонила много бежанци от Украйна. Той обаче не одобри думата "конфликт", използвана от Румен Радев. 

"Това е не конфликт, а е война", подчерта Зеленски и обясни, че ако това е просто конфликт, то от Украйна е нямало да избягат милиони хора. 

"Това не е война за изтощение на света, а за избиването на украинци; не е за избиване на граждани на други държави. И слава Богу! На всички желая мир", добави президентът на нападнатата държава. 

В Украйна обаче имало хора от повече от сто националности. 

"Аз се гордея, че съм президент на такава държава. Всички тези хора са равноправни в Украйна. Всички са граждани на Украйна с голямо уважение към техния етнос и култури", добави Володимир Зеленски. 

По повод изразеното от страна на Радев мнение за неподкрепа на предоставянето на въоръжение, Зеленски постави въпроса дали това е за да не бъде отслабена българската армия, или за да не бъде подсилена украинската. 

"Това са различни неща. И искам да ви кажа, че всичко, каквото имате, ще бъде недостатъчно да воювате с Руската федерация, ако тя дойде тук - не защото армията ви е слаба. Вие имате мощна армия. Мощната армия е преди всичко хора, но това би било недостатъчно да воювате против 160-милионна държава. Затова е хубаво да се дава на хората да могат да се защитават, за да не дойде войната при вас, при поляците, при румънците, недай Боже. Войната няма разстояние, това искам да ви кажа. Вие като върховен главнокомандващ ще ме разберете. Недай Боже някоя трагедия и Вие да бъдете на мое място. И ако не ви помагат с оръжие хора, които имат общи ценности, какво ще правите тогава? Ще кажете "Путин, взимай български територии"? Не, Вие като истински президент аз съм сигурен, че няма да допуснете компромис с държавата си, с независимостта, със суверенитета си. Ние с Вас сме гаранти на Конституцията и за защитата на нашите хора, териториалната цялост и суверенитета на нашите държави и да предадем държавата си на бъдещите поколения. Това е, за което се борим. Ваше право е, г-н президент, да не подкрепяте помощта за Украйна, но ми се ще да ме разберете. Вие подчертахте, че това не е първата ни среща. И в Европа сме се срещали. Ние един ден ще бъдем член на Европейския съюз и аз съм убеден, че Украйна и Европа трябва да имат общи ценности; Украйна и НАТО трябва да имат общи ценности", каза Володимир Зеленски. 

Според него в случая не е редно да се балансира, защото "Русия иска да разруши НАТО, Европа и Европейския съюз". 

"Разбирате ли", попита Зеленски. 

"За деескалацията: благодаря Ви, че поддържате формулата за мир", посочи украинският премиер. Според него и България можела да участва в постигането му. 

"Въпросът е само, че това не е конфликт, г-н президент. Въпросът не е само в това, че Путин води война срещу нас. Въпросът е, че той не просто води война. Той няма да се успокои, докато не ни избие. Вие не можете да се договорите с него", обясни Володимир Зеленски. 

През 2014 - 2015 г. Путин уж подписал документи за мир. Целта му обаче била Русия да увеличи мощта си, за да може да унищожи Украйна. 

"Разбирате ли? Той иска да ни унищожи", посочи Зеленски. Друго обяснение нямало. "А ние искаме просто да живеем. Ето такава е задачата. Бих могъл да продължа. Много ми се иска ме разберете", добави президентът на Украйна. 

На доводите на Румен Радев, че не се полагат достатъчно дипломатически усилия за постигането на мир, Володимир Зеленски отговори, като посочи случващото се около Запорожката атомна централа. 

Руснаците не искали да изтеглят войниците си от района въпреки всички международни усилия. 

Ето как протече диалогът между двамата:

 


В категории: Политика


58
Коментара
Флагман.БГ Какво се случи с този камион Какво се случи с този камион 10/05/2024, Петък 09:41 1
58
Коментара по темата
58.
Да Ви каже Батко Ви!
07.07.2023 11:17:56
1
2
Русия и Украйна да го д**ат!
Като искат да се трепят взаимно нека да продължават! Майната им на всички!
57.
Някой
07.07.2023 09:32:06
1
5
Радев е посочен за кандидат на комунистите от кгб генерал решетников.Същия този кагеебец изгонен от ББ За шпионаж. Този русофил първият път бе избран поради грешка на герб с кандидата.Втория път руснаците му помогнаха Като чрез купени медии изпраха мозъците на десни избиратели Като ги настроиха срещу герб и ББ. В същия капан влязоха и ПП ДБ И им беше нужна най вероятно помощ от вън За да разберат че бяха изиграни. Радев само с гласовете на русофилите Никога нямаше да вземе втория мандат .Колко струват те ще разбере като направи партия.Този път избиратели за него няма от къде другаде да дойдат Освен от бсп пенсионери и лумпени от възраждане и Чалгаря От там ще цепи гласове.
56.
Радев е позор !
07.07.2023 08:08:42
8
12
Огромен Зеленски видяхме днес на срещата в президентството. И унизително неадекватен Радев, до степен да се наложи Зеленски в прав текст да му обясни, че в Украйна има война, а не конфликт. Съсипваща е разликата между президентите на Украйна и България, застанали един срещу друг. От едната страна видяхме олицетворение на държавническа доблест и смелост. Видяхме човек, който е наясно с това, че Русия иска да разруши Европа и НАТО, след като приключи с Украйна. А от другата страна видяхме… срамно увъртане и неспособността на Радев да застане срещу Кремъл или да подкрепи хората, които се защитават от кремълската агресия.

А Зеленски ясно каза, че всичко, което имаме като армия и оръжия, би било недостатъчно, ако руската армия дойде у нас. И именно затова трябва да въоръжим хората в Украйна, за да могат да защитят не само родината си, а целия европейски ред, така че войната да не дойде при нас. Радев нямаше отговор на въпроса какво би правил, ако беше в положението на Украйна и хора, с които има общи ценности, не му помагат с оръжие.

Историческо е посещението на президента Зеленски в България днес. То ни постави на картата сред държавите, готови да защитават съвременния цивилизационен ред. Въпреки излагацията на президента.
55.
*********
07.07.2023 04:08:33
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
54.
*********
07.07.2023 01:14:14
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
53.
Сашко
07.07.2023 00:37:00
5
11
Радев леко стеснено и неуверено измъкнка
Ми ще го продължим ако може да лапане руския ... Както сме били последните 70 години....
Историята за поред път се повтаря- най големите мъжкари се оказват най големите педе...и
Радев, нещастен предателю , как се се поглеждаш в огледалото сутрин?
52.
До 47 прибързания
06.07.2023 23:27:01
9
9
вашите тъпотии край нямат. И колко трябва да си тъп че да вярваш. Тия "истини" от руските сайтове ги черпите нали? Или от изворите на баба Вангелия Гущерова?

Кво стана ве нали кемтрейлс всички ще умрат?
Кво стана ве нали 5г гълъби масово умирали и падали по улиците? Като гледам толкова са се навъдили че няма накъде.
Кво стана с набодените? Нали всички трябваше вече да са умрели?
Кво стана с падащите самолети? Нали понеже били задължавали пилотите да се ваксинират и щели да получават инфаркти и масово да падат самолети?
Кво стана с краденето на днк и чиповете у ваксините?
Кво стана с краденето на деца и каране у Норвегия?
Въобще нещо от глупостите ви да се е сбъднало? Айде скрийте се че сте жалки. Дори вече не сте и смешни. Прости и ограничени хора вярващи на фейсбук и руските тайни "истини"
51.
Днес
06.07.2023 23:02:13
12
13
Зеленски изч.ка дивия селянин. Той не бил съгласен. Кри се, като мишка, че бил зает. Стига се слага на руснаците, палячо! Нали е ясно, че даваме оръжие на украинците. Посмешище в Европа, изолиран в България, тръгнал с гол тумбак, да вади чифт пищови. Защо си позориш народа, бе , говедар? Цяла Европа гърми...да те е срам! Конфликт било...
50.
До 25 Тони
06.07.2023 22:10:27
10
15
Копейките хич не сте добре с математиката. Фатмака изтича в канализацията на историята и ще се помни само с предателство. Копейките също отиват на бунището с тежката си неадекватност и липса на повече от една мозъчна гънка. Прогресът е в ръцете на хора като Зелунски, който дава съдържание на думата патриотизъм. За жалост тук из нашия вилает патриотът бръснат батка с няколко татуировки, обут в анцуг и фалшиви маратонки, придружен от силиконова гърла, които ходят с народни носии по разните му там фестивали - на сливата, ракията, на сланината ... а сега и на горкия Рожен, където забучиха най-патриотичният пилон под егидата на руското мекере Радев зеления чорап. Тъжно е, но дни като днешния ми дават надежда , че има светлина в тунела и Мордор ще потъне вдън земя завинаги. Това е и нашето спасение и дано да е по-скоро !
49.
Абдал Ал Сабах Иб Се Рахат
06.07.2023 21:55:04
11
10
Лошо....................... президенстващият некадърник не можа да си скрие лицето , трябваше да си го покаже.Политическата кариера на Путин е на завършек.Много скоро Путин ще е отсвирен вече като влиятелен политик. Тогава президенстващият лентяй какво ли ще прави?
48.
*********
06.07.2023 21:39:30
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
47.
Някои доста прибързано
06.07.2023 21:19:23
6
10
са почнали да хвалят Радев... Това е донякъде разбираемо. Българинът до такава степен и толкова дълго е постоянно измъчван и предаван от държавата-мащеха, че и едно пръстче да му подадат, си мисли, че е дошъл нов месия и се втурва да го благославя, гласува за него и т.н., а такъв НЯМА, НЯМА И ДА ИМА! Да, циркът тип контролирана "опозиция" за пред публиката изглеждаше добре, но знаете ли какво се е говорило зад затворените врати и какво всъщност ще стане...?! Не! Крайно време е да разберете, че ВСИЧКИ тези особи тероризиращи целия свят, до една, са от ЕДИН ОТБОР и дискутираната ситуация е ФАРС, абсолютно същият фарс какъвто беше Ковидиадата и такива ще бъдат и следващата пландемийка, климатичен затвор и т.н.!
46.
Друид
06.07.2023 21:03:44
11
24
Зеленски май не разбира, че ако продължава да повтаря " А ние искаме просто да живеем" няма да останат украинци, които "просто да живеят". Вас вика ако ви нападнат руснаците какво ще правите? Сякаш че руснаците си нямат друга работа и всеки ден ей така за кеф нападат други държави. Иначе яко му беше на зеления наркоман като избиваше 8 години украинци с руско самосъзнание в Донбас. Яко му е сега като е обявил война на половината от населението си - закриване на православни църки, забрана на руски език, на руска култура и т.н. Нали много ербап беше, нали англо-саксите са му големи приятелчета, нали католик ще става този комик? Да не дава господ вика. Мда, ти се прави на мн голям, пък после викай "да не дава Господ"!
45.
Капитана До 40
06.07.2023 20:27:00
6
5
Женичке нежна, ако те набарам на живо ще ми въртиш минети поне 1 час, преди да ти забия една кирка в черепа и да те хвърля да умиришеш някой канавка!
44.
Абдал Ал Сабах Иб Се Рахат
06.07.2023 20:17:14
11
9
Лошо....................... зеленият чорап не можа да си скрие лицето , трябваше да си го покаже.Политическата кариера на Путин е на завършек.Много скоро Путин ще е отсвирен вече като влиятелен политик. Тогава зеленият чорап какво ли ще прави?
43.
Българина
06.07.2023 20:04:08
7
21
Нема лошо ПОНЕ един Мъж да защити оръжието на БА. Всеки друг е готов да го хариже :)
42.
Майора до 41
06.07.2023 19:49:54
11
14
Аз що питаш? Освен свирки на руските сволачи друго правил ли си полиран мозък.
41.
Капитана До 40
06.07.2023 19:38:56
15
23
Ти ли ще ходиш на война ве, джендър?Ти знаеш ли от коя страна се държи пушката?Ти освен кУрове друго държал ли си в ръка?На война щял да ходи джендъра, видиш ли, хаха!
40.
Малииии
06.07.2023 19:29:01
22
20
Крадев меко казано беше уплашен. Абсолютен предател. И ако с този човек се наложи да ходим на война..
39.
Старите хора са казали навремето
06.07.2023 19:01:11
24
25
"Под военна фуражка, акъл не вирее".
Толкова за фатмака предател!
Ако един ден ни нападне чужда държава било то и руспията, метежник от Дондуков 2 ще свали зелените килоти и ще оголи бузките на 100 %
Защо ли?
Хм..
Ами човека искал МИР бе!
Кух, кух та чак дрънка чорапа. Аман от президенти подвластни на Кремъл!
38.
Z
06.07.2023 18:49:54
20
34
Радев в случая е най адекватен. Мирните преговори трябва да са приоритет, а не дрънкане на оръжия и болен патриотизъм. Какво се случи на Грузия след като Русия е нападна и грузинците на третия ден капитулираха. Запазиха се човешки животи г-н Зеленски. Това трябваше да направят и украинците и сега нямаше да броят паметници, а оне болен мозък Путкин неговото си стои. Кармата която ще натрупа ще бъде много много тежка.
37.
До мир искал
06.07.2023 18:44:03
2
3
Кои са повечето загинали по време на Освобождението ни, че не те разбрах?!!!
36.
Срам за русофилките
06.07.2023 18:29:33
25
21
Радев е прав, ама Зеленски е най-прав! Трябва мир, но руските нацисти не искат да отстъпват. Нека се оттеглят от Украйна, нали искат диалог. Нека руснаците да предоставят доказателства за нацизъм в Украйна. Ама нямат ватенките искат война. Затова само тояга за тях.
35.
Чичо Румен мамбата
06.07.2023 18:18:30
7
10
Три кочана царевица, 2 връзки лук, кило домати , 2 ляба и 1 буца сирине - 32.60 !! Ко щеш
34.
Лили
06.07.2023 18:17:24
26
47
Браво на Президента Радев! Изрази мнението на всички българи: " Оръжие не искаме да ви даваме. И седнете на масата за преговори най-после!".
В очите му го каза.
33.
До 34
06.07.2023 18:15:16
1
2
Ей тъпунгер, стига си писал глупости, а пиши по темата!!!
32.
Асан
06.07.2023 18:13:56
20
20
От извори близки на Митрофанова разбираме че влизанто на Зеленски в президентството щяло да се води нахлуване в руска територия????????????????
Зеления чорапогащник нещо май се притесни докато рецитираше опорките
31.
@@@
06.07.2023 18:08:59
14
47
Много добре му отговори Радев,Зеленски само оръжие иска,колко да му даваме?Това ,което каза президента само истинските българи могат да го проумеят.Нима Орбан като не се съгласява със всичко е срам за света,но унгарците си защитават президента ,не са като нас дупедавци.
30.
човек
06.07.2023 18:07:00
34
57
Гледах по Канал 1 изявлението на Радев и мога само да го поздравя за достойната позиция и думите му към Зеленски. Много ярък е контраста между него и хората на ГЕРБ и ПП-ДБ.
Достоен президент имаме и за първи път не се срамувам от наш политик!
29.
Моментален ИМПИЙЧМЪНТ!!!
06.07.2023 18:04:06
49
34
Радко фъшкията за пореден път се изложи като кифладжия, пфф!
Мисля, че е време в парламента да се замислят за импийчмънта на това продажно мекере!
Такъв срам, такава излагация в историята на България не сме имали. Дори един бай Тошо на времето беше по ерудиран и умен от шапкаря наречен пРезидент!
28.
Цеко халката
06.07.2023 18:03:42
2
15
Тез хора нацяло откачиха. Сиренето на Краснодар го дават по 15.40 килото. Ебах тея ненаядни чорбаджии
27.
местен
06.07.2023 18:02:59
19
56
Браво, Румене! Единственият от нашите политици, който не се надупи на Зеленски днес!
26.
срам за Киро и Бойко
06.07.2023 18:00:06
21
50
Поздравления за Румен Радев! Да каниш и да се кланяш на убийците на българи не е нормално! Някакви съвест имат ли тези хора от ГЕРБ и ПП-ДБ?
Вижте, вижте истината за "добрите" украинци, вижте как са избивали българи без каквато и да е била причина, а сега търсят съчувствие:
https://youtu.be/Ke4xJo9Pukw
25.
тони
06.07.2023 17:48:52
21
62
Достоен президент имаме! Днес го доказа! Аз, и около 90% от хората в България,се гордеем с него. Гласоподавателите на ГЕРБ и ПП-ДБ не ме интересуват!
24.
БРАВО
06.07.2023 17:44:13
21
57
ГОСПОДИН. ПРИЗИДЕНТ ! Голяма част от българите са горди с вас .
23.
Радкееее
06.07.2023 17:39:20
34
17
Радкеее Радкееее малка сикиш пиратке! Кръшна и игрива силно повратлива.
Айде Радке да върнеш парсата от онези милиарди. Не си някоя някоя таксиджийка, та да знаеш, че оръжието каца в Полша. Нинчова го обяви официално "Не помагаме на Украйна, даваме го на Полша".
Айде Радке сикиш пиратке! Ресто на процента. Радке Радке сикиш битли пиратке.
22.
Махатма Ганди
06.07.2023 17:39:01
4
43
е казал много хубаво,но войнолюбците няма как да разберат мисълта му:
НЯМА ПЪТ КЪМ МИРА,МИРЪТ Е ПЪТЯТ!
Кратко,ясно и вярно.
21.
*********
06.07.2023 17:38:41
7
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
20.
Депортация
06.07.2023 17:35:30
39
21
Депортация на всички руснаци от българска територия и европейски съюз . Незабавна и на всички русофили да заминават да си пазарят Путлер . Нямат място тук в Европа щом не изповядват европейските ценности . Лесно е сега Фигаро сте далеч от войната само допреди 30г седяхте като насрани и гък не казвахте сега големи общественици със заешки сърца .
19.
Шшшш
06.07.2023 17:33:40
21
46
Евала Румба!
18.
Мир искал
06.07.2023 17:32:32
56
29
Срам,срам за цял народ заради този боклук Радко . Радев ,Левски и Ботев се обръщат в гроба заради такива като теб . Когато са събирали оръжия за освобождаването ни от турско робство ,не са ли ни давали другите ,дори за нашата свобода са загинали повече украйнците от колкото руснаци . Мир искал ,опорната на Нинова дето синът е в Щатите и Копейкин спуснати от Кремъл . Не мразя руснаците, ама няма как да понеса убийсвата на 300 км от нас на невинни деца .
17.
За съжаление
06.07.2023 17:32:02
1
29
Нещата не вървят на добре ! Жалко ,че има хора готови да убиват себеподобни . Човекът е твърде далеч от постигането на това ,което му е дадено от бога. Животите и парите ,които се погубиха в тази война върнаха Европа със стотици години назад .
16.
Б.Б
06.07.2023 17:30:25
18
41
Един който неси е дал да му пръснат халката. Браво г-н.ПРЕЗИДЕНТ
15.
me
06.07.2023 17:28:45
23
53
Браво на Радев. КазА му го на тоя! Ебати и държавата и правителството и парламента - подаряват за без пари реактори, оставят армият без снаряди, кой знае още какво ще датат! И оня хахавел иска база на НАТО в Бургас. И т.н и т.н. Ако имаше тъпомер и майкопродавцомер, тия избиха всички скали с 200.
14.
До 14
06.07.2023 17:23:19
14
15
Аз го чакам с нетърпение и аз съм част от тоя народ . Така че стягай се . Няма да си дадем родината без бой както направихте преди години .
13.
До 15
06.07.2023 17:21:13
14
13
Тъпак ,дебил.
12.
До Радев
06.07.2023 17:20:27
29
30
Ами Радко кажи на шефа си да има мир. Нали си дипломат номер едно в Европа а обърках се теб те канят само в ЮАР и банановите републики .
11.
Браво, г-н Радев!
06.07.2023 17:20:12
26
66
Не позволихте да въвлекат и Р България в конфликта. Много хора не осъзнават какво цели това посещение на Зеленски у нас.
10.
зрител
06.07.2023 17:13:09
35
74
Браво на президента Радев ,милеещ за обикновения български народ.Така трябва !Като слушам по телевизиите какво прехласване че чакат президента на украйна ,направо стават смешни и жалки.Но нещо ,което нямат право да говорят а го правят е ,че целият българси народ тръпне от очакване да дой зеленски -лично с ушите си го чух по тв-не ви е срам ,никой не ви дава право да говорите от името на българсия народ ,нито вие журналистите ,нито които и да сте дали ви трибуна по тв
9.
Браво Зеленски
06.07.2023 17:12:56
62
41
Браво Зеленски ,добр го нахрани тоя руски подлизурко . За жалост ако Путин ни нападне тоя зелен чорап ще ни продаде веднага за някоя рубла и добър пост .
8.
Hmm
06.07.2023 17:11:42
3
34
По-голямата част от коментиращите по темата Русия Украйна са шизофреници
7.
*********
06.07.2023 17:09:38
20
20
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Д
06.07.2023 17:07:23
46
34
Нашият Рундьо бил "главнокомандващ" на частната армия на ПУТ.лер , наречена Авиатор. Това подобие на човек нарича себе си главнокомандващ.
5.
До 5
06.07.2023 17:07:11
6
9
Брат дай дупето за една вечер
Ще хвърчи ако по стените обещавам ти.
4.
Мега президент
06.07.2023 17:06:39
67
40
Радев определено успя да се направи на глупак пред целият свят!
"Въоръжените сили на България да не отслабват, защото средата за сигурност е достатъчно тревожна и в нашия регион“
От кой ще се защитаваме г-н Президент ? От Турция, Румъния или Гърция , които освен ,че може да ни смачкат за ден са в НАТО?!
Покажи на цяла Европа и целият свят , че сме мухльовци! Браво!
3.
*********
06.07.2023 17:04:55
32
27
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
Срам и позор!
06.07.2023 16:58:02
76
65
Няма такова жалко същество като нашия зелен чорап. Много проста мурзилка. Срам!
1.
Импийчмънт!
06.07.2023 16:54:57
76
64
Жалък ама жалък радев! Не харесвам наркомана, обаче му го наби! Чак от злоба и безсилие изгони журналистите!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ с 80 депутати след изборите? Може Бойко Борисов да направи правителство и без ПП-ДБ ГЕРБ с 80 депутати след изборите? Може Бойко Борисов да направи правителство и без ПП-ДБ  Социологът Добромир Живков очаква хората на Слави Трифонов да се спънат в 4-процентната бариера Моторист изби рибата, кара с тенджера на главата Моторист изби рибата, кара с тенджера на главата Приспособлението обаче е подготвено за новата си функция – каишки го придържали за главата на мъжа Ковид мутира и се завърна като FLiRT, вижте симптомите Ковид мутира и се завърна като FLiRT, вижте симптомите Публикувано тази седмица предварително проучване на изследователи от Харвардския университет показва, че ефективността на ваксините срещу тези щамове намалява МВР свиква национално съвещание за предстоящите избори МВР свиква национално съвещание за предстоящите избори Ще присъстват политическото и професионалното ръководство на министерството Луксозната яхта на контрабандиста Паскал изчезна от Созопол Луксозната яхта на контрабандиста Паскал изчезна от Созопол Предполага се, че Паскал е разпоредил на капитана да тръгне за Гърция, където първоначално се укри Какво се случи с този камион Какво се случи с този камион Пътният инцидент е станал на пътя край село Куцина Извънредно! Затвориха АМ "Тракия" в посока Бургас Извънредно! Затвориха АМ "Тракия" в посока Бургас Катастрофирал е ТИР Днес ни очакват брутални дъждове Днес ни очакват брутални дъждове Жълт код е обявен в областите Добрич, Варна, Бургас, Ямбол, Хасково и Кърджали Не нарушавайте тези забрани днес или защо петък се счита за лош ден Не нарушавайте тези забрани днес или защо петък се счита за лош ден В народните вярвания обаче петъчният ден е натоварен с друга енергия Евакуираха изплашени старци след приливна вълна, къщите им са наводнени Евакуираха изплашени старци след приливна вълна, къщите им са наводнени Реката в село Делейна е излязла от коритото си, а в Плевен 400 болни и възрастни хора остават без храна, защото социалният патронаж е наводнен
Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Над 5000 души протестираха по улиците на Малмьо, за да се обявят против участието на  Еден Голан Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Климатолозите предупреждават за топлинни вълни, горски пожари, наводнения и бури с много голям интензитет и честота Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори