×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зеленски: Благодаря, България!


Зеленски: Благодаря, България!
"Много е важно, че в тази морална криза в Европа България е противник на политиката на геноцид, която Русия води против нашата страна"
Тема в развитие
виж още
скрий
06 Юли 2023, Четвъртък, 14:59 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Русия трябва да се изтегли безусловно от украинската територия, каза българският премиер Денков пред госта в МС

Украинският президент Володимир Зеленски направи изявление в Министерския съвет заедно с българския премиер Николай Денков. Зеленски пристигна в 12 ч. на българска територия. 

"Много е важно, че в тази морална криза в Европа България е противник на политиката на геноцид, която Русия води против нашата страна, против нашата независимост, против нашата свобода и против нашите хора. Отношението към Русия в различните страни, за съжаление, не е еднозначно. Това е животът. То се обяснява с това, че на хората често пъти им е трудно да признават реалността на злото, особено когато не са се срещнали с него", каза Володимир Зеленски. 

Той добави: "Когато няколко хиляди километра разделят някои страни от руската артилерия, която безжалостно изпепелява градове и села в Украйна, или когато хората не могат да усетят какво означава безсънни нощи и дни без спокойствие заради непрестанните сирени от руския терор с ракети и дронове, тогава е по-лесно да отхвърлим мисълта за извършеното зло от Русия. И толкова по-лесно е разбирането, което получаваш от страни от хора, от лидери, които не отхвърлят истината, които избират моралния път на защитата на живота и свободата. Искам да ти благодаря, България, за подкрепата и защитата на живота на нашите хора! Благодаря Ви, г-н премиер-министър! Много Ви благодаря!"

Зеленски изрази благодарност и към вицепремиера и външен министър на България Мария Габриел, както и на цялото правителство и българския парламент за моралната сила на взетите решения, "за това, че честно признавате действителността и съществуващите заплахи". 

"На нашата украинска земя дойдоха руски окупатори. Те убиват, измъчват, депортират деца", добави още украинският президент.

Днес с българското правителство е договорено засилване на сътрудничеството в енергийния сектор, стана ясно от думите на Володимир Зеленски. 

"Обсъдихме отбраната и помощта, която България предоставя на нашата страна, детайлно; подробности от предаването на отбранителен пакет. Разчитаме на това сътрудничество, което вече ни помогна да защитим много хора. Много благодарим," добави украинският президент. 

Обсъдено е България да помага в рехабилитацията на пострадали украинци и да участва в следвоенното възстановяване на Украйна. Коментирани са и енергийни теми, стана ясно от думите на Зеленски. В тази връзка министрите на енергетиката на двете държави подписаха и меморандум за сътрудничество.

Бе подписана и декларация, с която България подкрепи евроатлантическата интеграция на Украйна. Междувременно и парламентът гласува декларация в подкрепа на бъдещото приемане на Украйна в НАТО след края на войната. 

Володимир Зеленски благодари и за убежището, което България е осигурила на бежанците от войната. 

"Украйна никога няма да забрави, че в такъв труден за нас момент на загуба на животи, в борбата за живот вие сте с нас. Високо оценявам това. Много ви благодаря! Слава на Украйна", заключи президентът Володимир Зеленски. 

Българският премиер Николай Денков изрази своята и на българското правителство подкрепа за Украйна в защитата от руската агресия. 

"Русия трябва да се изтегли безусловно от украинската територия в нейните международно признати граници, както и да понесе съответната отговорност, включително и за военни престъпления", отсече министър-председателят. 

Той напомни как е помагала страната ни на Украйна след старта на руската агресия до момента. 

Гледайте тук:

Очаквайте подробности


В категории: Политика


67
Коментара
67
Коментара по темата
67.
66
09.07.2023 15:16:36
0
0
След разпада на СССР , Москва лично призна държавата Украйна и още някои дтуги за отделни , самостоятелни държави.
Украйна (на украински: Україна) е държава в Източна Европа. Тя граничи с Черно море и Азовско море на югоизток, с Русия на изток, с Беларус на север, с Полша, Словакия и Унгария на запад, с Румъния и Молдова на юг. Площта ѝ е 603 628 km², 7% от които са водни площи. През 2014 година Украйна е нападната от съседна Русия, която след няколкогодишно примирие ескалира конфликта през февруари 2022 година, превръщайки го в най-тежкия въоръжен конфликт в Европа след Втората световна война.

Територията на днешна Украйна е важен център на източнославянската култура през Средновековието, преди да бъде поделена между различни държави. Краткият, но твърде бурен период на независимост (1917 – 1921) след Октомврийската революция, приключва с присъединяването на Украйна към СССР. Украйна отново става независима след разпадането на СССР през 1991 г.
66.
до 65
09.07.2023 10:13:28
0
0
Картите нямат нищо общо с тайните международни документи уреждащи действителното състояние на ВРЕМЕННО поделените баници.
65.
64
08.07.2023 22:50:14
1
0
Незнам за какви непризнати граници говориш , но я има на всички световни карти като ОТДЕЛНА страна с очертани граници.
64.
Украйна НЯМА "международно признатите граници
07.07.2023 13:06:30
3
3
Този "български премиер" знае ли за какво говори?
1) Украйна НЯМА "международно признатите граници" пред ООН, затова през април м.г. ООН определиха СВО на Русия в Украйна, като "вътрешен спор".
Украйна няма "международно признати граници" заради териториални спорове с всички свои съседи!
Единствените признати граници на Украйна бяха като част от СССР! Но понеже Договорът за взаимно признаване между Русия и Украйна е анулиран от президента Петро Порошенко и Владимир Зеленски през 2018 и 2019, затова Русия като правоприемник на СССР владее територията, наречена Украйна. Войната на НАТО срещу Русия няма правно основание!
2) Според договора за членство в НАТО, не може да бъде приета нова страна в НАТО, ако има териториални спорове със своите съседи. ТОЧКА.
Украйна беше "записана" в ООН през 1945 като част от СССР (без Крим), но никога не е представила своите граници в ООН:
https://rns.bg/генералният-секретар-на-оон-украйна-н/
"Генералният секретар на ООН заяви, че Украйна не е кандидатствала за регистрация на граници от 1991 г., така че държавата Украйна не съществува…"
63.
доживотен затвор според НК!
07.07.2023 12:58:35
1
4
Изпращане на българско оръжие в Украйна не е ли престъпление по Българския Наказателен Кодекс?
"Чл. 99. (1) Който лиши от живот представител на чужда държава с цел да предизвика война или международни усложнения срещу републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна."
Всички тези "народни избранници" май са заслужили доживотен затвор според НК!
62.
Дебили
07.07.2023 08:25:49
8
3
Овчият ви вой е неуместен. Зеленски е политик от световна величина и е Добре дошъл в България! Както и всеки нормален украинец,руснак или американец.
61.
До 52 и 59
07.07.2023 08:21:48
6
4
Това е изразяване на подкрепа към един изстрадал народ ,борещ се за своите свобода и независимост,притиснат в лапите на кремълския фашистки режим.
Ако не можете да го осмислите,вероятно имате проблем с ценностната си система.
И да,Слава на героите!
Слава на Украйна!
Да живее свободна България!
60.
В.Зеленски
07.07.2023 08:17:21
4
3
"Разбирате ли, путин просто иска да ни унищожи, а ние искаме просто да живеем. Много ми се иска да ме разберете..."
- В. Зеленский
59.
до 52
06.07.2023 23:30:30
0
2
Не се огорчавай толкова! Дори не може да се докаже дали тези коментари са писани от четящите... Е, има и няколко идиотчета, което са или малоумни, или им се плаща да дрискат количества. Може да е дори само едно и да драска цял ден и да създава впечатление за мнозинство. Не се поддавай на тези провокации!
58.
ТБС до 47
06.07.2023 23:04:22
0
2
Сериозно ли бе безгръбначна подлого, не приравнявай всички да злободневното си ежедневие, в което освен майка ти и бащата, баба ти също се включва да преживееш месеца. Само краен имбецил би се радвал на това, уроди да му харчат парите за други уроди. Всъщност не си паразит, пари в държавата не внасяш, по тази причина ще бъдеш и похарчен, безмилостно. Чеши си краставите топки и се помоли за 5 лева помощи, нещастник.
57.
До 53
06.07.2023 19:59:42
2
3
Ей анален

Един украински хуй в гъзъ много ще ти ходи
Не се прави на отворен ами се връщай на майка со в сливата че и липсваш
56.
До 43
06.07.2023 18:56:42
0
6
Верно,че преговарящите си отидоха,това го бях забравил! Интересното е,че два пъти имаше възможност за примирие,и двата пъти Борис Джонсън ходи на посищение в Украйна,и до примирие не се стигна :)
55.
До 50
06.07.2023 18:52:43
0
6
То не е трудно да потърсиш информация от 2015 та бе малоумнико! Ама на такива прости,малоумни същества като теб,много трудно може човек да им обясни! Не малко интервюта има с българи тогава,намери ги,гледай,тъпак!
54.
ХХ
06.07.2023 18:52:12
5
8
Дано по-скоро има мобилизация, за да могат 90те % гласували за ЕС и НАТО да изразят с действие своята подкрепа и заслужат "европейската МРЗ" която искат. ВСИЧКИ алантици гласували за атлантизъм, заедно с децата трябва да бъдат пратени на фронта!
53.
До 50 грешката на природата
06.07.2023 17:51:13
2
5
Така както гледам, ми то и баща ти е направил грешка, че вместо да се извъка на плочките се е извъкал в на майка ти п... ама за тва нищо не казваш!
Нали ве АМЕБО?
52.
Атанас
06.07.2023 17:18:56
10
18
Чета коментарите и съм потресен колко много хора са написали "слава на Украйна". Да отдаваш такава почит на друга държава е национално предателство щом толкова я обичате отивайте да се биете за нея предатели долни. Войната е най-лошото човешко действие, лошо е и за украинския народ и за руския. И докато вие тук спорите и се карате Русия или Украйна пропускате, че всичко това е режисирано от страна която ще фалира ако не прави войни САЩ, купили медиите на държави като нашата, а и на Германия след подписването на канцлерпакта много лесно манипулират и пропагандират. Не бъдете овце водени от колективното мислене.
51.
БЪЛГАРИЯ
06.07.2023 17:16:23
4
4
БРАВО
50.
До 26 кармата
06.07.2023 16:59:49
16
9
Абее умрял гъз (караш ме да те обиждам)
Много си чел руската пропаганда за избитите българи 2014г.
Жалко че толкова тъпи шилета като теб се оставят ДС им промиват мозъците (плоските).
Много тъп народ има у нас и затова руската пропаганда вирее тука.Демек видите ли в Украйна избиха много българи.Как да не ги мразиш украинците
49.
Бай....
06.07.2023 16:51:29
8
9
Хитлер направи грешка, че не изтреби всички евреи, а Сталин, че не изтреби всички германци !!!!
48.
ХХ
06.07.2023 16:51:22
7
8
Тиквата каза ли ви преди година, че европеидните про'с'таци само за мачкане ставате? Каза ви! какво ревете сега?!
47.
До 41 "данъкоКУРца"
06.07.2023 16:50:48
10
8
Кви данъци ве скъсан терлик?
Цял живот лежи и пърди като търтей, без един ден трудов стаж, ама иначе реве "С моииите дааанъци".
Авевй калъф, я марш към руспия като не ти харесва тука. Там "С твоите данъци" ще канят Ким Чен и Лукашенко, хахаййа измекяр!
46.
Здравете
06.07.2023 16:50:02
12
10
На чорапа пак му набиха канчето
Едно време червения поп Кирил му набиваше чутурата днеска Зеленски го затапи пред цяла България
Военната чутура пак си плямпа тъпотиите.
45.
ХХ
06.07.2023 16:49:28
10
7
Какво ревете бе про'с'таци неграмотни, нали преди само 3 месеца гласувахте за евроатлантизъм?!
Сега е редно да договорят пращането на поне 50000 млади атлантика на фронта. Дано по-скоро стане това!
44.
Хахахах
06.07.2023 16:49:05
3
9
Сбрали са се двама педераЗи, да си правят свирките от назут
Dвете ганави мастии мязат на изпразнен ХОЙ в главата, ама много се харесват на изродената измет гейпарадска... Нали веее уроди тромпетмайсторски!
43.
ХХ
06.07.2023 16:45:41
4
12
До 35

"Имаше опити за преговори,той ги отхвърли,даже написа указ с който се забранява всякакви опити за премирие!" - не само. Ликвидираха двама от преговарящите.
42.
ХХ
06.07.2023 16:44:06
16
10
Браво!
90% подкрепят ЕС, НАТО и господин Зеленски.
Изборите преди 3 месеца го доказват.
Факт.
41.
ТБС
06.07.2023 16:36:10
15
15
Да пукнете дано уроди мръсни, с моите данъци да водите този фашист и убиец. Скоро и вие няма да отделяте.
40.
До 39
06.07.2023 16:36:02
18
15
Ако някой преди това ти е убивал “децата” защото са останали да живеят в двора на къщата,която ти си му подарил? Тогава какво правиш? Ти май не знаеш тази война защо започна :)
39.
До 35
06.07.2023 16:32:12
13
9
Ако някой дойде у вас и ти завземе половината къща и след това ти каже давай да спираме с тази война ,което съм си взел със сила остава за мен другото е за теб.Незнам някой да се съгласи.
38.
Бургас
06.07.2023 16:31:17
8
9
Те Цомчо и Копейко се знае за какво го правят. Те къщи и апартаменти си купиха. Срамното е, че е пълно с полезни идиоти, които си мислят, че Вгъзраждане ще ги направи всички партийни секретари и комсомолци!
37.
R
06.07.2023 16:30:10
10
20
И българите няма да забравят изгарянето на живи българи в Донбас. Само предателите политици са забравили .
36.
До 34 мразещия руската сган
06.07.2023 16:24:01
9
13
За алеята на ангелите чувал ли си? Нямам повече въпроси ;)
35.
До 28
06.07.2023 16:22:08
7
15
Ми защото само украинския президент ни занимава с войната си! Имаше опити за преговори,той ги отхвърли,даже написа указ с който се забранява всякакви опити за премирие!Защото години на ред,там се извършваше геноцид над рускоговорящите,защото ако не беше започнала войната щеше да има решаване на руския проблем,точно както преди малко повече от 80 години,един болен мозък,намери решение на еврейския проблем.Отношенията ни със С.Македония за мен са същите като тези на Русия и Украйна,и на мен няма да ми омръзне да го повтарям!
34.
Мразещ русоробската СГАН!
06.07.2023 16:18:25
25
23
Режете вени от яд и злоба русоробски ПОМИЯРИ!
Украйна ще я бъде, ама вашият вожд лилиПУТКИН не!
Скоро, съвсем скоро ще обърнете плочата и деуга песен ща запеете МЪРШИИИ!
Аре в ЧОВКИТЕ .|.

Слава на България!
Слава на ЕС и НАТО!
Слава на Украйна и Зеленски!

Мощен и мазен КОР за Путлера убиеца на жени, деца и старци и два за всички роСИФИЛИСтици в БГ.
33.
ХХ
06.07.2023 16:16:58
13
12
Копейките са се възпалили като гноен цирей!
Последният път като актьор стана президент(Рейгън) Съветският съюз рухна, сега Съветският съюз пак се е запътил натам.
32.
555
06.07.2023 16:16:33
7
23
Този човек отново показа че ние не ставаме , защо забравиха нашите ' политици' 2014 в Одеса 2 май. Какво се случи с българите в Украйна!!!
31.
Лили
06.07.2023 16:11:55
8
12
ЛилиДебили:
Браво на пръцзидента Радев! От първия ден говори на простия електорат че не даваме оръжие пък Нинова го давала на Полша. Тя четворната коалиция рожбичка на пръцзидента, ама той ли да прави от простия мислещ индивид?
Много ясно че опростачения бг русфил е дефектен в чутурата.
Да бе да, ше тръгне пръцзидента да дава отчет на бавноразвиващи.
Те тези милиарди от САЩ и Великобритания за бг оръжието, ще ги изтърват бг политиците ни, щит опростачения бг русфил така му се искало!
Само простите са повече от китайците.
30.
До 6
06.07.2023 16:08:12
3
4
ТИ ДА НЕ СИ ПЛОД НА ПИЯНСКА ЧЕКИЯ,
ДЪБИРАНА С ЛЪЖИЦА ОТ ПОДА ????
БОКЛУК НЕЩАСТЕН
29.
Човек
06.07.2023 16:08:10
19
21
Гледах по Канал 1 изявлението на Радев и мога само да го поздравя за достойната позиция и думите му към Зеленски. Много ярък е контраста между него и хората на ГЕРБ и ПП-ДБ.
Достоен президент имаме и за първи път не се срамувам от наш политик!
28.
Киро
06.07.2023 16:07:36
12
15
Абе и в Македония ги палят нашите знамена ама защо само Украйна ви е в устите ,а да сетих се великата Русия така иска да мислите и успява пропагандата върви с пълна пара
27.
Az
06.07.2023 16:06:34
19
26
НА КОЙ БЛАГОДАРИШ БЕ.???
МАМИЦАТА ТИ НАРКОМАН ПРОДАЖЕН
ИЗРОД МРЪСЕН...БОКЛУК НАДРУСАН
СЛАВА РОССИИ
СЛАВА РОССИИ
СЛАВА РОССИИ
26.
До 25
06.07.2023 16:06:19
9
20
Ми карма,какво да ти кажа.Преди 8 години те избиваха нашия народ,сега руснаците избиват техния!
25.
*********
06.07.2023 16:03:14
9
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
24.
До 6 Русонещото си
06.07.2023 16:01:31
7
11
Ми отивай и я прославяй на фронта бе,гнидо проста!
23.
Хххх
06.07.2023 15:59:49
11
27
Зеленски: Благодаря България,че извършвахме геноцид над българите в Украйна,че ви палехме знамената,че ви забранихме езика,а вие ми лижете задника и правите каквото ви наредя! Благодаря ви! ;)
22.
Лили
06.07.2023 15:59:30
16
34
Браво на Президента Радев! Изрази мнението на всички българи: " Оръжие не искаме да ви даваме. И седнете на масата за преговори най-после!".
В очите му го каза.
21.
838456
06.07.2023 15:46:52
1
9
И в през време Налбантоф яде суровите миди в морето гледа неговия
Ресторан и си казва оха пълно е ше има кинти
в същия мамент пада Ракета и бум
Ресторан хотел Йок
20.
000
06.07.2023 15:43:59
17
44
Това което става че Украйна иска да вкара всички държави във война!!!
19.
ония
06.07.2023 15:42:28
23
6
Изгонете го тоя че един комшия думка мама кат тъпан на селския мегдан и не мога да го изгоня и тати само страда а пък е истински роцофил и е ходил в казармата. Ако не бяхме кахърести рогоносци роцофили веднага щеше да го изгоним.
То ний тъпанджията на мама кът не можем да изгоним, как да изгоним някой друг?
18.
ония
06.07.2023 15:36:07
20
39
Изгонете го този мръсен долен наркоман
17.
Възрожденец
06.07.2023 15:34:23
45
27
Слава на борците за свобода! Слава на Украйна!
16.
Срам, срам, срам
06.07.2023 15:27:26
22
45
Кошмар! Да каниш и да се кланяш на убийците на българи! Някакви съвест имат ли тези хора? Вижте, вижте истината за "добрите" украинци:
https://youtu.be/Ke4xJo9Pukw
15.
Аутокорект
06.07.2023 15:25:23
22
41
"Благодаря България, за смъртния метеш в Украйна през 2015 година над българите "
14.
Без думи
06.07.2023 15:25:00
19
34
Заслужаваме си съдбата на нашата родина. Много много тъжно. Безгласна буква.
13.
Марк Твен
06.07.2023 15:23:21
24
40
Ударихте дъното!
12.
888
06.07.2023 15:20:55
35
42
мръсно наркоманско лайно махай се от страната ни и не идвай повече че някой да не те запука тука да те върнат в ковчек
11.
Майко, майкооо
06.07.2023 15:20:15
29
43
Като ги гледам тия двамата на снимката горе се чудя, кой е по-голям олигофрен от двамата.
10.
СъдранОтзадРусофилист:
06.07.2023 15:19:49
15
27
Пфуууу, начи от първия ден трепят братушки с нащи снаряди и оръжие пък ний пак сми съдраниОтзад.
Педофилмародерската ментеармия и тя ни доди да нъ осводоби барабар с майките и жените ни, и напрау Господ нъ изостави. Права беше Мутрофанка чи сме фашаги, аз мама и децата, щот нали сми българи. Прави бяха братушките като нъ плашиха че дадем ли оръжие и нъ мятат. Ама дадъхме пък ни нъ нападнаха. Те да ни съ пияни клошове и да гий страх от нато?
Даааам! Със съдрана ватенка и галоши, няма как да нападнеш НАТО. Знаех си. Тати беше прав, чи сми по-проЗти от талибанчовцитв
9.
голф двойка
06.07.2023 15:16:55
41
35
путинофилите са болни сигурно сега... бъдещето не е в русия и това е факт от много време, който упорито обаче отказват да си признаят
8.
Пошли на хуй копейки
06.07.2023 15:15:02
52
44
От 1 до 3 -ти коментар сте рашистки свиркаджии.
Слава на ЕС и НАТО!
Слава на Украйна !
7.
Хихи
06.07.2023 15:10:03
55
40
рашките ще ядат Българските снаряди!
Кармата е кофти кучка, за всичко ще им се търси сметка!
Камък върху камък няма да остане от рашшшия!
Да живее България!
Да живее Украйна!
6.
Идиот русофоб
06.07.2023 15:09:29
66
36
Слава на Украйна и дано да изтрепят мръсните ватенки на Путлер!
Добре дошли да кажем на нашите украински приятели!!! Обичаме ви, приятели! We love you, friends!
Браво на министър Тагарев, браво на Бойко Борисов и Кирил Петков! Истински евроатлантици и космополитени!
Отдавна трябваше да имаме такъв министър като Тагарев, истински американски ястреб, който ще разгони фамилиите на всички русороби и фенове на Путлер!

Да живее Украiна!
Да живее САЩ!
Да живее НАТО!
5.
Кортеза Мензиз
06.07.2023 15:08:14
30
48
Първите трима се доста тъпи
4.
*********
06.07.2023 15:06:15
0
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
Петков
06.07.2023 15:04:02
69
64
В опита си да се подмажат на презокеанските си господари, нашите слуги ГЕРБ и ПП-ДБ, си направиха ритуално политически самоубийство с поканата към този психопат Зеленски.
Хората са отвратени, българският народ е търпелив, но това преля чашата!
2.
ВЪН!
06.07.2023 15:02:40
77
98
ВЪН УКРАИНСКА ОТРЕПКА!!!
1.
Мишо
06.07.2023 15:02:36
81
106
Позор, срам и отврат! Посрещаме с овации убиец, фашист и наркоман!
България е мъртва! Ние сме американо-англиска колония без суверенитет и бъдеще!
Много тъжно!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Кабинетът "Главчев" тихомълком е гласувал щедра компенсация на фирмата, спечелила десетки милиони от такса "дезинфекция" Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Един от най-разпространените начини за разпознаване на фалшиви банкноти е водният знак Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Петър Кънев е водач на кандидатите от Бургас за Народното събрание На Велики понеделник задължително трябва да... На Велики понеделник задължително трябва да... По време на Страстната седмица постите навлизат в своя най-строг период ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски  Подготвя се почвата за връщане на Борисовата държава - завладяна съдебна система и имитация на честни избори, предупреди ген. Атанасов Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Специализиран екип от 78-ми батальон за осигуряване – София, разузна, транспортира и унищожи силно корозирала фугасно-осколъчна авиобомба AN-М30А1 Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Над 70 деца посетиха пристанището и разгледаха терминалите, за да се запознаят с работата на своите родители Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори