×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шумен купон с маанета в средецко село завърши с кървави глави и счупена ръка


Шумен купон с маанета в средецко село завърши с кървави глави и счупена ръка
Възрастно семейство руснаци, които живеели в селото, опитали да си легнат спокойно вечерта, но съседите им въртели гьобеци и им пречели
03 Юли 2023, Понеделник, 17:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Какво можете да направите, ако съседите Ви прилагат шумов терор, очаквайте

Нова междусъседска свада заради силна музика завърши с окървавени глави и счупена ръка. Този път действието се развива в средецкото село Светлина. За конфликта, възникнал заради шумен купон на местни жители, примесен с много спиртни напитки и маанета, съобщава наш читател.

Възрастно семейство руснаци, които живеели от скоро в селото, опитали да си легнат спокойно вечерта, но съседите им въртели гьобеци и им пречели.

Ето и разказа на потърпевшия, който ни бе изпратен от жител на селото:

29 юни 2023 г., около 21 часа в село Светлина, община Средец. Учтиво и преди това писмено помолихме съседите да намалят музиката, тъй като си лягаме рано поради нашата възраст и не можем да заспим поради много силна музика, невъзможно е да се отворят прозорци поради тези високи децибели. Съседите не откликнаха на молбата ни. Още повече, че по-големият дойде на нашата порта, започна да крещи, да заплашва и да псува нецензурно. Опитахме се да го успокоим и да го отпратим от нашия двор. Започна да хвърля камъни по нас. Започнахме да се защитаваме. На помощ му се притекоха двама яки млади момчета, които също започнаха да хвърлят камъни. Продължихме да се защитаваме. В резултат на това разбиха главата ми. Биха ме с ръце и ме ритаха, а жена ми удариха в лицето и ѝ счупиха ръката, опитаха се да изтръгнат телефона от ръцете ѝ. Обадихме се на кмета на село Светлина, той ни препоръча да отидем в полицията. Обадихме се в полицията на телефони 05551/6234 и 05551/7003. Никой не вдигна телефона. Не можахме да стигнем до полицията, защото не се чувствахме добре. Решихме да споделим тази ситуация. Бъдете внимателни. Явно в Светлина не се съобразяват със съседите и се държат безнаказано. Чудя се защо, пише Александър Перевалов, който е руснак, но живее в селото със съпругата си Людмила.

Кметът на средецкото село Иван Айрянов също обаче не закъснява със своята реакция. Той разкрива и другата част на конфликта.

„Звъните ми след целия инцидент. Първо г-жа Перевалова е решила да изземе моите правомощия, като е отишла да се саморазправя в жилището на хората. Нахлула е през вратата, държала е телефон и е снимала, а впоследствие е замеряла хората с камъни. След което те са дошли отвън при вас и там сте продължили. Г-н Перевалов първи е нанесъл удар с тейзер фенер.

Винаги първо проверявам истинността на двете гледни точки, преди да съдя някого. Г-жо Перевалова, българското законодателство определя как и до колко часа може да се слуша музика.  Ако бяхте ми се обадили, преди да отидете вие да се саморазправяте, аз щях да проверя случая, ако беше силна музиката, щях да ги посетя и да им наредя да я намалят. Това са въпроси от частно-правен характер, ако имате претенции, обърнете се към адвокат“, отговаря кметът на село Светлина Иван Айрянов на сигнала от руското семейство.

Бургаски диджей си пусна Марая Кери, съседът разби вратата и го заплаши: Мишко, ще се разправя с теб!

По закон силната музика и купоните са разрешени до 23 часа през лятото и до 22 часа през зимата. Това е втори подобен случай, за който Флагман.бг съобщава в рамките на няколко дни.

Какво можете да направите, ако съседите Ви прилагат шумов терор, очаквайте подробности.

 




В категории: Средец


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
66
Коментара по темата
66.
цецо
06.07.2023 12:23:47
1
5
Абе Айрянов ти си вкарал в затвора престъпник .Хората за теб са мишки законите ги рецитираш като първолак.И това елате на избори ми звучи като заплаха за останалите кандидати бъди малко скромен но величието те е превзело.То всичко идва от прзнототи самочувсвие.
65.
ей
06.07.2023 06:17:57
0
3
Държи здраво електората си иначе загива това за другата си работа е само димка за пред хората .Като му знаем образованието с .метлата при Камалиев.Само плаши гаргите едно самовлюбване в себеси..и мания за величие.Достоен си за съжаление.Дано младата ти ромка те вкара в пътя.
64.
*********
05.07.2023 22:36:06
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
63.
ха-ха
05.07.2023 17:12:23
1
9
Как няма да защитава циганите ,той разчита на тях.Цял ден пред кметството стоят три ,които уж работят по програма.Плаща им се от държавата,но как ще направи забележка,като там е Сиска,негов доверен човек.
62.
burgas sport
05.07.2023 12:46:37
2
5
ей кметее, да не ти дойдат на гости спортяги натренирани от бургас, да ти помогнат с правосъдието аааа да не хапнете мавашитата цялото село?????
61.
Охх...
05.07.2023 12:41:00
0
0
Ох как се изтропах
60.
До 55
05.07.2023 11:53:02
1
4
Малко си в грешка.
1. Къщата на баба и дядо я продадохме отдавна. В Светлина ако нямаш човек, който да може да се държи на краката си в една къща, моментално си донор на ромската махала. Отношение нямам, освен че ме боли каква скръб е положението и как хората от Средец се правят на приятно разсеяни.
2. Ще те помоля да не ме свържваш с някакви нео-комунистически и неонациски политически формирования без да си наясно с кого говориш. Възраждане, Атака, НФСБ, БСП и прочие са партии пред които спокойно бих избрал дори и ДПС.
3. Относно кражбите имаше един и го вкара сам, а аз съм гонил трима различни и освен това са ни тарашили 6 пъти, като ни нямаше. Последният път си беше оставил кенчето от бира човека.
За две неща си прав. От 20 кг. циганин ме беше страх, щото като съдера от бой рано или късно си тръгвам и баба ми оставаше сама на село. Това е щото много си бяхте уредили нещата с всичкото сиганин. Другото, за което си прав е, че специално това не е твоя работа, а на МВР. В който случай е по-добре да не заемаш позиция. Именно там ти е основния проблем.
59.
Прагматик
04.07.2023 19:05:28
2
6
Господине Айрянов, като гледам снимките...превързана е главата на възрастния човек! И е окървавена! На циганите нищо им няма! Аз на очите си да вярвам или на твоите приказки! А и нещо не ми се вярва възрастен човек да пребие здрав и прав много по млад мъж! Още повече когато иде реч за представител на едно агресивно мургаво малцинство! Което в село Светлина може вече да е станало и мнозинство! Благодарение и на теб самия май!
58.
Иван Айрянов
04.07.2023 18:50:01
2
4
Флагман, очаквам разяснение какво реално можем да направим ние кметовете и км. наместници на селата за да наложим на някой да намали музика когато тя смущава живущите в близост и останалите жители на селото!
57.
До Иван Айрянов
04.07.2023 18:42:17
2
4
До колко е законосъобразно да се правят записи на телефони разговори? Без изрично уведомление на лицата.
56.
до Дидо!
04.07.2023 18:34:48
1
1
Какво да ти трият на теб бе приятелю?
Какво умно имаш ти да казваш че на някой да му пука и да си прави труда да те трие
55.
ИВАН АЙРЯНОВ
04.07.2023 18:09:32
7
4
До номер 50 с предизборните истории!
Да, знам че сте от село, и знам че търсите кандидат за кмет от ВЪЗРАЖДАНЕ, само че с бившите кметове ще ударите на камък!
Няма да приемат да са ваши кандидати!
Очаквам ви, кандидатирайте се, ако имате повече от 30%, ще напусна и ще ви отстъпя!
Относно кражбите, имаше един и го вкарах в затвора аз сам!
Всички вие които можете да съдействате не съдействахте защото сте страхливи мишки!
Един 20кг циганин ви плаши че умирате от страх!
А електорат нямам причина да пазя!
Този специално не мога да го понасям и предния ден щях да го бия!
Само че имам и двата разговора записани на телефона, как жена му ми се обажда че в тях е влезла рускинята и им се кара и ги снима, и как после след цялата случка ми звъни руснака!
Полиция беше повикана от циганина, а не от руснака!
Този руснак спука от бой циганина който е отишъл на улицата да се кара с него след като рускинята е била в тях и ги е замеряла с камъни!
Това е което аз знам, другото е работа на полицията да доказва!
Факт е че аз не съм бил информиран от тях за проблема!
54.
ИВАН АЙРЯНОВ!
04.07.2023 18:01:56
8
4
Дидо, тъмно е на майка ти в *******!
Ела и провери довечера преди да говориш!
Разговаряй и с жителите на селото да ти кажат колко лампи имаше когато аз започнах, и колко са сега!
Точно 7 метра е снимката навътре в двора на ромите!
Там е направена от рускинята!
И мога да ви кажа че едвам са го отървали този ром от руснака!
Дядото го беше пребил!
В последствие са му пукнали главата, но и на другия беше пукната главата!
Аз никой не защитавам, просто казвам какви са фактите!
Работа на полиция и съд е да доказва, не моя!
Вчера съм разговарял с руснака и му казах ако има нещо да ми звънят!
Но да не допуска жена си да ходи да прави панаири, защото и тя явно не отстъпва на циганина!
53.
Тихомир
04.07.2023 13:58:32
5
1
Трябва да се помирят с ромите. Трябва да намерят общ език с тях.
52.
*********
04.07.2023 13:55:53
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
51.
*********
04.07.2023 13:37:12
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
50.
Айранови истории
04.07.2023 12:18:30
2
18
Баба ми и дядо ми са от с. Светлина. За съжаление това село вече го населяват едни от най-агресивните и нагли м...роми . Постоянно има кражби със взлом, постоянно се надува музика до безобразие. Може да им видите пияните муцуни в центъра на селото как гледат нагло всеки новодошъл.
Кметът очевидно си пази електората. Така като гледам толкова добре се е запознал с всички гледни точки, че е решил да заеме позицията на тези с камъните. Чудно как хем руснаците са започнали със саморазправата хем няма пострадал циганин.
Те на кметските наместните в селото са им много силни правомощията и много си ги упражняват. За това ни обираха къщата 6 пъти.
49.
Дидо
04.07.2023 10:24:30
0
7
Абе, ФлегМаньть нещо много трият, по принцип,ама за тази статия са особенно чуствителни нещо...Що ли???????
48.
Дидо
04.07.2023 10:18:25
1
10
Тоя Айрянов вярва ли си изобщо?Жената отишла сама и им хвъляла камъни на ромбовите?В туй Светлина нещо е много тъмно, така като гледам из гуглету...
47.
Селянин
04.07.2023 09:38:16
0
8
Ава бате, те тия роми много на м@нг@ли приличат уа...
Що тай сиг@нски раОти праят сега...
46.
Иван Айрянов
04.07.2023 08:43:04
9
2
Номер 41, Vladi, защо не поработиш и ти, че да можеш да казваш и ти че много работиш?
Кога си чул от мен да казвам че работя много?
Това казват хората които ме познават, не аз!
Разбирам защо ме нападате, и разбирам че ви преча, но идват избори, явявате се на избори и ако ви изберат вие управлявате!
А за моите правомощия и задължения го изтъквам защото после госпожата ме упрекна че аз съм бил отговорен за реда в селото!
Само че тя не е сметнала че трябва да ме информира, а след цялата дандания реши просто да хвърли и едно обвинение срещу мен!
45.
Сиган от маалата
04.07.2023 08:37:05
0
5
И аз съм хора бе Бате
44.
Иван Айрянов
04.07.2023 08:33:29
5
6
Отговор до 11,17,27 и 36 номер!
Напълно наясно съм с наредбата на общината, само че държавата е разграден двор и никой на никого нищо не може да направи!
Аз съм единсъвения кмет в община Средец който някога е писал акт на някой!
Предния ден този същия аз щеше да го бия!
Нямам и причина да кътам никой, нито да защитавам!
Заплатата ми в момента е половината от минималната като кмет на селото!
Продължих да съм кмет само защото имам да довършвам още някои поети ангажименти към хората в селото, а и работя втора работа!
Този Господин по- принцип не слуша силна музика, но ако ми бяха съобщили щеше да отида на място и да проверя, да ги предупредя, а ако не ме бяха послушали вече да звъня на полиция!
В селото имаме проблем само с един който слуша висока музика, и това не е човека от снимката!
Другия няколко пъти е предупреждаван, и от мен и от полиция!
На мен ми казва че нищо не мога да му кажа, и че полицията му е казала до колко часа може да слуша музика!
Аз само му отговорих че мога да взема нещата в мойте ръце ако не се съобразява с жителите на селото!
Защото няма ние да се съобразяваме с него!
Но не е това начина!
Не може възрастно семейство да ходи да се саморазправя с някой за силна музика!
И двете снимки на роми са направени вътре в двора на хората!
Никъде не виждам ром в тяхния имот!
Виждам снимка направена в двора на ромите!
Не мога да се изопъча и да излъжа за да се харесам на хората!
И НОМЕР 17, анонимната ИСТИНА, в момента заплатата ми е 366лв!
Ако не вярваш заповядай да ти покажа разпечатка от превода в банката!
Така че не развивай анонимни глупави теории!
Можеби истината е че имаш желание ти да взимаш тази заплата, за това и най- лесно да нападаш анонимно с лъжлива информация!
Номер 27, НЕ КАЗВАМ ЧЕ Е СПРАВЕДЛИВОСТ, А ЧЕ НЕ ТОВА Е НАЧИНА!
За това съм назначен в това село, да упражнявам някакъв контрол!
Не може първо да ходят да се саморазправят, а после да кажат той кмета виновен!
ДЪРЖАВАТА Е РАЗГРАДЕН ДВОР!
ИМА НЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ ЗАКОНИ, И НИКАКВИ НАЧИНИ ЗА ПРИЛАГАНЕТО НА ТЕЗИ ЗАКОНИ!
Номер 36, г-н Грудовец от мъжки или женски пол!
Аз аз съм кмет на цялото село, не само на цигани, нито само на българи!
12 националности живеят в нашето село, и аз съм кмет на всички!
Аз съм длъжен да следя за спазване на реда, и го правя!
Получавал съм и заплахи от един от ромите че ще се саморазправя с мен след изборите!
Само той единствен в селото прекалява с музиката!
Полицията му разрешила до 23 часа!
Когато държавата я няма, един прост селски кмет е безсилен!
Но потърпевшите са длъжни да ми се обаждат, не да ходят да се саморазправят и то в дома на който и да е!
Освен ако не са подготвени да се бият!
Ето ви моя отговор с името ми!
За разлика от вас, аз не съм мишка и винаги излизам с името си!
43.
Брао
04.07.2023 07:53:10
7
5
Най- добрият руснак е битият руснак.
42.
Б Г готвача
04.07.2023 05:53:01
3
17
Xaйде сега братушките да си поръчат
от Русия 3-4 солдати от Вагнер и ще видим какъв ред за нула време ще стане във цялата грудовска губерния.Мир и спокойствие за вечни времена.
41.
vladi
04.07.2023 01:37:19
1
15
Боже, извзели му правомощията на кметския наместник,мисли си за Господ и понякога става смешен със самоизтъкването си/най-много работи,най-точно казва нещата и т.н/."Борец за справедливост"!
40.
*********
03.07.2023 23:39:21
1
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
39.
*********
03.07.2023 22:55:04
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
38.
....
03.07.2023 22:50:54
3
4
ВСИЧКИ СМЕ ДЕЦА НА БОГА , БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА РЕЛИГИЯ , УМСТВЕН КАПАЦИТЕТ И Т.Н. .... НО , ВСЕ ПАК ,
ИМАМЕ ГЕНЕТИЧНО ВРОДЕНИ РАСОВИ РАЗЛИЧИЯ .
... ВеРНО, ИЛИ СЕ ОБЪРКВАМ НЯКЪДЕ ?!?
37.
anonymous
03.07.2023 21:43:52
1
30
хаха...тея пак изкараха потърпевшите виновни както винаги
36.
Грудовец
03.07.2023 21:14:09
1
42
Не разбрах защо сте ми изтрили коментара? Ама нейсе. Ще го преглътна. Но си държа на мнението, че кметския наместник на Светлина къта ромите. И причините да прави това са ясни на всички! Но фактите си остават: силна тормозеща музика и пребити възрастни хора? Нещо да кажеш, господин Айрянов???
35.
Ах
03.07.2023 20:57:03
0
18
Кое не е по темата бе .................точки да не се обидите това че самозабравили се бизнесмени вдигат купони по цяла нощ и полицията хаби държавен бензин да им се молят да намалят не ви я срам да триете коментари но умните деца са наясно затова трийте трийте докарахте държавата до ......
34.
!!!
03.07.2023 20:56:54
0
6
До 33
живеят под наем
33.
Dj
03.07.2023 20:50:04
0
27
Нотариален акт,имат ли сигналите.Ако не,обратно в Сливен!d
32.
ха-ха
03.07.2023 20:46:29
0
25
Щом някой напише истината и веднага го трият.Но,нали знаете истината боли!
31.
*********
03.07.2023 20:41:33
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
30.
пешев
03.07.2023 19:22:37
47
9
малко са ги били.трепане му е майката
29.
Хан Курбан
03.07.2023 19:21:26
0
48
При средна телесна повреда се намесва И прокуратурата, гусин кУметье!
28.
*********
03.07.2023 19:09:49
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
27.
@@@
03.07.2023 19:02:49
1
49
Той светлинският наместник от всичко разбира.Тези роми не са от Светлина ,те са придошли.Не знам той ли ги доведе или предишния кмет ,но са страшно нагли.Кметският наместник ги защитава като казва ,че това е справедливост ,но жалко че е далеч от справедливостта.Да си отиват откъдето са дошли.Местните роми не са проблемни ,те са 3 семейства.
26.
Румънец
03.07.2023 18:48:40
4
24
Флегми я сега обяснете на мен и вашите читатели какъв стил е “Мане”?
25.
бб
03.07.2023 18:41:48
5
20
Флагман съгласно ЗШОС няма зима, няма лято 23.00 ч.
24.
Ватник
03.07.2023 18:38:55
52
22
Малко са ги били даже тия мурзилки. Не сте желани тук!
23.
*********
03.07.2023 18:33:21
0
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
22.
*********
03.07.2023 18:30:29
1
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!
03.07.2023 18:29:16
0
60
ДО ИДИОТИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!АЛО ИДИОТИЗИРАНАТА ТЪПА СГАН !!!!!!!!!ЗАКОНА КАЗВА ЧЕ МОЖЕШ ДА СЛУШАШ СИЛНА МУЗИКА ДО 11 ЧАСА НО ЗАБЕЛЕЖЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!САМО В ЗАКРИТИ ПОМЕЩЕНИЯ А НЕ И НА ОТКРИТО – ДВОР ИЛИ ДРУГИ ОТКРИТИ ПЛОЩИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20.
*********
03.07.2023 18:28:07
4
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
19.
Запознат
03.07.2023 18:24:02
1
15
Истината винаги е в съзнанието на всеки от нас независимо от рестрикцията
18.
Страничен
03.07.2023 18:22:39
8
48
Как ли щеше да се реагира, ако бяха Украинци.
17.
Истината
03.07.2023 18:22:01
1
81
Кмета си гледа електората. За 800 лева заплата ще хвърли всеки в огъня само и само да носи престижната титла селски кмет на циганско село в община средец
16.
идиот русофоб
03.07.2023 18:19:52
84
12
Марш обратно при Путлер, мръсни ватенки!
Ние, модерните евроатлантици, си обичаме ромите и няма да позволим и косъм да падне от главата им. Добре са ви пребили, даже ви е малко!

Да живее Украiна!
Да живее САЩ!
Да живее НАТО!
15.
*********
03.07.2023 18:12:14
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
Лилипутя
03.07.2023 18:12:13
38
25
Марш на фронта орки
13.
Хм...
03.07.2023 18:08:57
2
50
На ромееца що са му кървясали очите?
12.
Тука в така
03.07.2023 18:05:35
58
27
Рашистите ако не им харесва да се връщат в уРуспия. Орки!
11.
Все тая
03.07.2023 18:02:03
2
76
Кмете кмете, ей така се четат наредбите - силна музика, значи ако дойда пред вас и ви надуя 110 децибела дет метал до 23 часа ще е ОК, така ли? Това се казва терор и следва да се прекрати по всяко време, освен ако няма предварително уведомление и разрешение от общината
10.
Bbb
03.07.2023 18:01:55
22
49
За България единственият шанс за по-нормално бъдеще изобщо като държава,след тези 34 години на фалшива демокрация,пътят е един:Авторитарна президентска република със силно присъствие на полиция и приемане и прилагане на адекватни строги закони и конституция,които да гарантират единствено националният ни интерес и защита на всички граждани .
В противен случай рискуваме да се превърнем в Африканска държава:Една силно развита столица и още един,два големи града и всичко останало е едно гето.
9.
Пешо
03.07.2023 17:37:15
0
75
Навсякъде е така по селата. Не са само малцинствата , всички го правят - купони , дандании - защото по селата няма власт , няма полиция , дори и да се обадиш - никой не реагира, не могат и да ги намерят , селата нямат улични обозначения. Бог високо , цар - далеко - така казали мъдрите. БГ не са само жълтите павета. По селата е ад.... от безвластие - кражби , насилие, дандании, своеволия до небето , незаконно строителство - също . Държавата там я няма....
8.
ISheep
03.07.2023 17:34:48
0
81
На тоя вид Роми мисля, че им казваха МНГАЛИ...
7.
*********
03.07.2023 17:29:51
0
26
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
*********
03.07.2023 17:28:27
0
36
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
5.
*********
03.07.2023 17:23:30
2
38
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
4.
Лост
03.07.2023 17:20:21
0
54
За да е политкоректно:На алкохолно питие с 3 букви не вярвам за нищо.
3.
*********
03.07.2023 17:09:02
0
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
*********
03.07.2023 17:06:08
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
:) :) :)
03.07.2023 17:04:29
2
119
Кметът изобщо не е в час по отношение на българското законодателство
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори