×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаски диджей си пусна Марая Кери, съседът разби вратата и го заплаши: Мишко, ще се разправя с теб!


Бургаски диджей си пусна Марая Кери, съседът разби вратата и го заплаши: Мишко, ще се разправя с теб!
Георги настоява да му бъде възстановено повреденото имущество, както и всички направени разноски по делото
27 Юни 2023, Вторник, 18:00 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Друг път не съм имал проблеми със съседи, твърди Георги, който е шахматист, диджей и командос

Бургазлията Георги Петров, който описва себе си като шахматист, диджей и командос, е бил нападнат от сина на съседката в собствения му дом, докато слуша музика. 21-годишният Калоян Стоев разбил вратата на апартамента му и го заплашил. Инцидентът е от 12 април 2022 г., но решението на съда е отпреди няколко дни.

„Пуснах си диско, Марая Кери, блусове, малко по-високо, да, но той разби вратата на жилището ми и крешеше „Мишко, мишко, аз ще се разправям с теб, когато намеря за добре.“ Калоян дори не живее в този блок, а някъде в ж. к. „Лазур“, дошъл при майка си, която е наемател на таванското помещение. Не ги познавам тези хора, майка му го е извикала инцидентно. Друг път не съм имал проблеми със съседи“, твърди Георги.

Той настоява да му бъде възстановена вратата, както и всички направени разноски по делото.

ЧУЙТЕ РАЗКАЗА НА ГЕОРГИ ПРЕД ФЛАГМАН.БГ:

Около 19-19.30 часа на 12 април 2022 г. нападнатият Георги Петров  се прибрал от работа в дома си, пуснал си музика и анализирал партия шах. Около 20,40 часа неочаквано в стаята нахлул с крясък непознат мъж (Калин Стоянов), приближил се и започнал да го обижда. Побеснелият от шума крещял: “Ти нормален ли си, мишко такава" и “Мишко, спирай музиката, аз ще се разправям с теб". От това Георги Петров  много се изплашил, намалил музиката, но непознатият продължавал да крещи, блъснал със замах дъската за гладене, която паднала и тръгнал да излиза. След това се обърнал и със заповеден тон му казал: “Ела да си оправиш вратата".

След сигнал на тел. 112 се отзовали от полицията и установили извършителя. От страна на ищеца е била подадена жалба в полицията и образувана преписка. В исковата молба се твърди още, че в резултат на преживяното ищецът изпитал страх, обида и притеснение, както пряко от поведението на ответника, така и от счупената врата и възможността някой отново да нахлуе в апартамента същата вечер. През следващите седмици продължил да изпитва стрес и трудно изпълнявал служебните си задължения, бил възмутен от случилото се и от казаните обидни думи, притеснявал се да не срещне отново този човек. Във връзка с образуваната преписка установил, че именно ответникът е извършителят и претендира заплащане на обезщетение за претърпените неимуществени вреди. Направено е искане за допускане до разпит на двама свидетели, както и за изискване и прилагане на образуваната полицейска преписка.

В предоставения срок за отговор нападателят е подал писмен отговор, с който претенцията се оспорва по основание и размер. Излагат се аргументи за упражняван системен тормоз от страна на ищеца по отношение на ответника и всички живущи в сградата, посредством неспазването на нормите за шум и системно слушане на много висока музика. Именно такъв според ответника е бил и поводът за инцидента на 12 април 2022г., поради което се твърди, че е налице съпричиняване. Посочва, че около 30 минути е правил опити и е чукал на вратата на ищеца, за да отвори и намали музиката, но до това така и не се стигнало. Оспорват се причинените вреди и техния размер. Твърди се, че ищецът не е изпитвал изложените силни емоции и стрес, а напротив - на 19 юни 2022г. е подал още една жалба в полицията срещу ответника за влизане взлом в жилището му и отнети 700лв. Не са представени писмени доказателства. Направено е искане за допускане до разпит на двама свидетели, както и за изискване и прилагане на образуваната втора полицейска преписка. 

Ето и част от показанията, дадени от свидетели: Майката на нападнатия заявила, че  след инцидента синът й се е обадил и бил много притеснен. Разказал й, че са му разбили вратата на апартамента и са навлезли вътре. На следващия ден той си взел отпуск, защото бил под силен стрес. Няколко дни след инцидента синът й идвал при нея, защото се страхувал, а негови приятели няколко месеца са оставали да нощуват при него и да му дават кураж. Уточнява, че синът й притежава лично оръжие.

Свидетелят М.П. посочва, че с нападнатия са приятели от 7-8 години. Георги е бил под силен стрес, страхувал се, че може да се повтори случилото се. Свидетелят от своя страна го успокоил, казал му да не пуска силна музика, защото от там идва този проблем и че по закон не трябва да пуска музика късно. В същия месец Георги го помолил да остане при него един- два пъти, защото се притеснявал, че отново някой може да влезе в къщата му. Според свидетеля Георги  получава нещо като “психоатака" в резултат на този инцидент и все си мисли, че някой нещо ще му направи, ако слуша музика. Уточнява, че е имало и други случаи, в които заедно са пускали музика късно вечерта, но след 9.30 часа свидетелят го помолил да намалят.

От показанията на свидетеля С. (майка на нападателя) става ясно, че около 21 часа на горепосочената дата за пореден път е имало много силен шум от музика, който идвал от апартамента, в който живее Георги. Уточнява, че тя живее на горния етаж, а синът й през половината от седмицата е при нея. Шумът обичайно е от много силно пусната музика. Тя слязла до долу и позвънила на вратата, но никой не й отворил и се прибрала вкъщи. Малко след това синът й импулсивно скочил и излязъл видимо ядосан. Тя чула някакви звуци от гласове. Пресрещнала го на стълбите и той й споделил, че е ритнал вратата и е влязъл в апартамента и се разкрещял на Георги Петров.  да намали музиката. От случилото си синът й се разстроил и излязъл. Свидетелят посочва, че е имало много други случаи на високо пусната музика от съседния апартамент, включително много късно през нощта музиката да се увеличава за 2-3 минути и да се спира. Няколко пъти са били подавани сигнали за силния шум. В продължение на година и половина посочва, че шумът е системен. Когато са се разминавали и го е питала за шума нападнатият е казал, че е бивш ди джей.

Свидетелят В. посочва, че познава страните и са съседи в блока, като тя е на третия етаж, а Георги на четвъртия. Уточнява, че не живее постоянно на адреса, но често е там. Лятото синът й остава там, а понякога дъщеря й или внуците й. Заявява, че Георги непрекъснато тероризира съседите с много висока музика, което се случва по всяко време на денонощието. Много пъти се е опитвала да разговаря с него по въпроса, но той й отговарял, че може да прави каквото си иска. В един разговор й заявил, че притежава законен пистолет и ще застреля всеки, който посмее да прекрачи прага му. Шумът от апартамента се чувал понякога всеки ден, а понякога след десет дни, може рано сутрин или късно вечер, както и на обяд.

Калоян Стоев е осъден да заплати на Георги Петров сумата от 700 лв., представляваща обезщетение за претърпени неимуществени вреди, изразяващи се в стрес, страх, безпокойство, безсъние, притеснение, затруднено изпълнение на служебните му задължения, вследствие от нарушаване целостта на жилището му чрез разбиване на входната врата през тъмната част на деня и навлизане в дома му, както и законната лихва, считано от датата на увреждането - 12.04.2022г. до окончателното изплащане и направените по делото разноски в размер на 203 лв. (двеста и три лева), съобразно уважената част от исковете. Съдът отхвърля претенцията за горницата до пълния заявен размер от 1500 лв., както и предявеният иск за заплащане на сумата от 500 лв., като частичен иск от общо 2000 лв. - обезщетение за неимуществени вреди претърпени в резултат от отправени обидни думи и закани със саморазправа. Нападателят ще трябва да плати и  455 лв.  разноски по делото.




Флагман.БГ Лоша поличба ви дебне, ако сторите това Лоша поличба ви дебне, ако сторите това 30/04/2024, Вторник 19:40 0
Къде се женят най-много
Къде се женят най-много 30/04/2024, Вторник 18:00 0
79
Коментара по темата
79.
До 4 Asas
09.07.2023 13:50:34
2
4
Ти бе,сине майчин ли си,лелин ли си, няма значение.
Много си велик на бе!
Не знаеш, че в този блок,по- точно в този вход живеят десетина души.Аз съм живял там и познавам хората.То повечето вече не се на този свят.В половината от апартаментите не живее никой.
Личи си, че подлогите на к АЛИ н Баба се мъчат да защитят потенциален престъпник в бъдеще.
Впрочем какво да се очаква от Бандата на кАЛИн Баба и 40 рокери!!!
.
78.
ОДМВР
03.07.2023 14:48:26
2
8
Да,чува се защото плочата е по тънка тъй като:
-От горе като етаж 5 са тавански помещения.
Обикновено когато се строи блок тръбите на водата минават зад стената вградени,а не през апартамента на момчето.
Това означава, че са:
- НЕЗАКОННИ.
Жорка, отрежи я да си ходят във Проектантска Организация и после във Кадастъра за одобрение.
77.
Бургас
30.06.2023 21:28:16
2
8
Някой друг няма да пропусне.Ти направи много повече оставяйки го жив.Живее втори живот и не само:
- Усъкатиго, където живота му приключи.
Дядо Ви и ти където сте направили да имат вода горе над вас сте УНИКАЛНИ.
В днешно време никой не би дал съгласието си!
Поздрави огромни от СДВР.
76.
*********
30.06.2023 18:53:48
2
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
75.
До 66 и 68
30.06.2023 15:59:58
0
7
Ех, пълно с Теляци е тук!
Възмутен до невъзмутен и обратно, ама все Теляци!Възраждат една позабравена професия, чудно само къде я практикуват.Може би възмутен на невъзмутен и обратно... Няма лошо.
Да живеят ТЕЛЯЦИТЕ!
74.
до 69. Кандидат Рокер:
30.06.2023 13:02:35
11
6
Хехехех... голям си мишок - явно познаваш Калин, ама не си пишеш името. Направил си разследване, казваш? И ти ли си от службите? Поговори си на "професиоАнален език" с командоса-диджей, моля те!
Али-Баба!
73.
Чичко
30.06.2023 13:02:02
4
9
Аз пък чух, че разбивачът на врати като идвал при майка си,се карали и крещяли толкова силно,че се чували даже обидните думи, които си разменяли.Плочата била тънка и всеки шум отгоре, дори стъпките се чували ясно.Та затова другият увеличавал музиката, защото не искал да слуша грозните крясъци отгоре...
72.
Elvis
30.06.2023 11:32:10
6
2
Като слушаш Марая Кери е така.
71.
Аз
30.06.2023 04:42:52
6
8
И къде си командос??? В Сдружението на Йорданка и сие. Айде стига , виждал тоя командоси.
70.
Мнение
29.06.2023 19:15:43
8
7
Съмнява ме да е бил командос и да има оръжие. По скоро пазач с газов пищов. Не е хубаво да се разбиват чужди врати. Обаче не е добре и човек да е слабохарактерен. Не знам на химия ли е или има нещо с психиката но да се вземе в ръце. Такова поведение не е мъжко.
69.
Кандидат Рокер
29.06.2023 17:54:34
6
13
Те на това му се казва Рокерска солидарност! Скоро ще стана и за рокер, че като порасне сина ми и прави зулуми, да има кой да го подкрепя и защитава!
Ми че тоз диджей много известен,бе! Следят го къде ходи, какво прави, повишиха му реномето!
Позаинтересувах се от случая.Той живее в наследствен апартамент от дете и никога никакви проблеми не е имал.
Майката на другия е закупила наскоро таванска стая, намираща се над част от апартамента.И тя подкокоросва сина си да се саморазправя.
Ми че то си има закони! Има си служби за това -Как така ще разбиваш врата на чужд апартамент и ще нахълтваш да се саморазправяш!
Жалко за това младо момче!То така се започва.Първо разбиваш врата, после разбиваш глава...и т.н.
Но щом Алибаба, пардон,Калин и 40 рокери са зад гърба ти -страшно няма!
Ха, така!
68.
Невъзмутен телеяк до 66
29.06.2023 09:36:58
8
10
Ами така е,като се правиш на три в едно ( командос,диджей,шахматист) ,а на практика излиза, че си нищо,всеки Сульо може да ти влезе в къщата и да ти вика мишка.Командос бил,ищеца сигурно в някой филм.p.s. истинските командоси нямат сертификати и прочее бумащини те притежават espirit combat.
67.
Трендафилка френска
28.06.2023 22:59:47
5
2
Някой млад момък да се намира тук да ме обладае страстно?
66.
Възмутен теляк
28.06.2023 21:11:30
7
18
За първи път чувам за командос под силен стрес, чиято врата на жилището е разбита и влиза външен човек, за да спре музиката.
65.
Командо командо
28.06.2023 19:36:16
7
6
Оффф какви наредби какви шумови норми? Какво очаквате от община която ежедневно нарушава нормите за шум? Нормите за шум в паркова среда кмета знае ли ги? И защо ги нарушава ежедневно като е пуснал някакви с духалки да ги нарушават и пречат на почивката на разхождащите се?
64.
Пенко
28.06.2023 16:40:36
6
15
Само луди в тоз бургас ...
63.
Сър Шерлок
28.06.2023 14:50:34
7
14
Тоз е пълна откачалка има една ламаринена барака за сервиз на електроника.Редовно пие бира пред един магазин "Гочев" до Френската гимназия.
62.
Йонко Евреина
28.06.2023 14:44:24
10
4
Диджеите са с увреден слух и им трябват силни звуци!
61.
Меден Рудник 416
28.06.2023 12:08:35
7
15
Хахахахаха... ГоУем бастун! Нинджа, а е под страхова невроза от момче... хахаха... е6емти и шахматиста, и диджея и командоса... Хахахаха... бегай към психиатрията, там ще ти излекуват страховата невроза. ;)
60.
Муаааа
28.06.2023 11:09:32
7
19
Пуснал си бил Марая Кери. И си анАлизирал една партия бридж. Ако кажете, че има плакат на Марая Кери на стената, съвсем ше ма фърлите в съмнения.
59.
trol
28.06.2023 09:18:23
10
20
Не само ще му разбия вратата, ами и кухата гейска глава. Аман от малоумници. Да се научи да живее в обществото.
58.
trol
28.06.2023 09:05:35
9
21
Много хубаво е направило момчето. Трябвало е и да го набие. Само който не си е имал работа с тия гейове диджеи, само той не знае какви л@йна са. Не е в дискотеката, че да пуска силно музика. Да се научи да живее сред хора, а не да реве по медиите, като ощипана мома. Което повече му отива, де.
57.
МашаКондратенко
28.06.2023 08:48:24
11
30
Едва ли е влязал направо с вратата! Кой знае колко е чукал или звънял… не мога да повярвам, че има хора които защитават dj, шахматист или балетист ако ще да е! Ако човек няма покой в дома си, тогава къде?! Браво на нахлулия съсед!
56.
Възмутен
28.06.2023 08:22:55
9
27
Този работеше в една барачка пред ДГ"Слънце". Правеше се на майстор на ел.уреди. То му пишеше на челото, че не е в час, но беше любимец на ръководството там. Ползваха се от услугите му и му плащаха парички. Според мен този е контингент на Психодиспансера!Ако не е отишъл да го освидетелстват, то сега е неизбежно. "Командоса" е само за Карлуково. Там са все такива - "космически герои", "извънземни" и т.н.
55.
ХХ
28.06.2023 08:21:58
8
21
Предполагам, оня първо е звънял на вратата.
Също така предполагам, че случката не е единствена и възпастната съседка или преди това се е опитвала да му каже да не пуска силно музиката, или се е опитвала и я е страх...
Ако съм прав - пълно оправдание за сина на съседката, помогнал да се въведе ред. Освен това оставам с впечатление, че този шахматист-командос вече е загубил делото и не е ясно защо флагман го предъвква.явно
54.
до 52
28.06.2023 07:59:33
8
25
Безнаказаността ражда беззаконие......
Абсолютно си прав......
Тоя мърляч да се благодари,че не са му резнали тъпата кратуна.......
Нека всеки си слуша каквато си иска музика у тях,но поне да е в рамките на поносимото,а не да я надува до краен предел,както е в случая и да пречи на околните.....
53.
Пищака
28.06.2023 07:35:10
7
27
Ако това са ни командосите, жална ни майка!
52.
056
28.06.2023 07:15:12
8
35
Саморазправа има, когото властта не реагира на оплаквания от шум. Съседите са безпомощни при шум от музика, от лай на кучета. Мисля, че има общинска наредба, но е нескопосана, а полицията само предупреждава. И наглеците продължават да тормозят съседите си. Тогава следва и саморазправата.
51.
Някой
28.06.2023 06:42:43
8
47
Селянче музика в блокове не се пуска по високо. Никой не е длъжен да ти слуша музикалните предпочитания. Слушай на слушалки. Евала на съседа който е нахълтал у вас. То простотията само със саморазправа се оправя.
50.
Пръцко
28.06.2023 00:56:03
8
25
Момчето е командос в CS 1.6
49.
Commando
28.06.2023 00:44:25
3
16
ali baba и четиредесетте командоси са най големите маратонци! с кафяви униформи но не са от SS.
48.
оффф...
28.06.2023 00:13:19
3
16
Това беше новина преди една СЕДМИЦА, Радостина...
47.
Случайно преминаващ гражданин
28.06.2023 00:08:07
10
30
Абе хора този Георги е един алкохолик, който още от 9.00 часа сутрин е с бутилка бира пред магазин Гочев! Незнам какво работи, но постоянно е с бутилка от 1.5-2литра бира пред различни магазини. Чудела съм се от къде има пари за пиене при положение, че не работи!
.
46.
.....
27.06.2023 23:59:43
9
31
НА ТОЯ ЩЕ МУ ДЪРЖИ ВЛАГА ЦЯЛ ЖИВОТ.
ПИЧА ДЕТО МУ Е СКОЧИЛ, СЪСЕДИТЕ ТРЯБВА ДА МУ ЦЕЛУВАТ РЪКА.
45.
до 44
27.06.2023 23:28:06
7
29
Няма нищо лошо да се определяш като командос. Но ако се определяш като такъв, трябва да се държиш като такъв. А не да ревеш че те е докарал до стрес един келеш.
44.
До 23
27.06.2023 23:18:55
8
26
В днешно време всеки може да се определя както се чувства, явно... този е командос, другия е Емили, ти си Елвис, аз - Наполеон... и би трябвало всички да сме психически здрави, нали??? Обаче мен ме търсят от Психото, а Емили - НЕ! Аз съм дискриминиран!!!
43.
161
27.06.2023 23:01:37
6
18
Блек уотър този е от нашите !!!
42.
ALF
27.06.2023 22:58:18
6
25
Защо говори ,че го е страх бил стресиран психо атаки имал нали е командос !
41.
Кен лииииииии
27.06.2023 22:56:01
6
11
Олибулибудаутууу
40.
лиля
27.06.2023 22:44:44
8
12
ей ебач на деца недей рева
39.
до 37
27.06.2023 22:40:01
2
4
да дейл, да купър
38.
*********
27.06.2023 22:27:40
1
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
37.
ФЕС
27.06.2023 22:24:47
6
15
тоз не е командос а специален агент от ФБР преди се занимаваше с проекта "Синя Книга"
36.
до 34
27.06.2023 22:24:13
7
10
Лек проблема не е в него, а в системата. Това, че има хора които практикуват това което описваш не ги прави виновни, просто живота ги е принудил. Съжелявам, че тук не е пълно с къщи за по 800 хиляди долара и не всеки има джакузи в задния двор и плаж и кей от преде. Разбираш ли си теснотийката или ще трябва да повтарям? Да, нужно е да се съобразява когато живее покрай други хора, но проблема е на по-високо равнище.
35.
Морския
27.06.2023 22:04:59
7
28
Тоя от лайняните командоси ли е!? Че прилича на едни къде си крият оръжието в задния двор ...
34.
Sss
27.06.2023 21:53:59
13
32
Типичен бургазлия на средна възраст живеещ с мама и чакащ да пукне да прилапа апартаментчето слушащ 90s когато е бил на 20 как ги е лашкал хахах а сега ергенин с тонколонка в морската ПЕЙКА ПАРТИ С други утайки хахаахаха
33.
до 22
27.06.2023 21:51:55
6
19
То в България възпитанието винаги е било на "високо" ниво, но в резултат на "модерното" смесване на жилища и бизнеси съвсем не се живее! Дори да купиш/наемеш жилище което в момента е поносимо, не знаеш утре какъв кошмар ще се нанесе наоколо... Преди поне бяха само жилища, а и не бяха се превърнали още и в кучкарници.
32.
Хахаха командос хърбалет
27.06.2023 21:51:32
9
38
Тази плешива карикатура е пълен клошар и ненормалния. Има едно ламаринено павилион до входа на детската градина на ул. Оборище. Това тъпак седи там цял ден и се прави на майстор на битова техника ,или пие бира на улицата пред хранителния магазин . Жив педофил и гаден шматарок . Другия път като го видя ще го проверя къде е бил командос ....не същ го виждал в нашите редици.
31.
Курдо Коленков
27.06.2023 20:52:19
13
25
Прави сте като казвате , че тоз палячо уж командос си го е търсил. Но също така това е частна собственост. Тоз 21 годишния рамбовец ако така нахлуе в къщата ми ще излезе с краката напред. Тоест ще го изнесат той няма да може да излезе сам. Има си други начини, изчакай го да излезе пред блока или кооперацията там където живее и му надуй главата, кажи му за какво го биеш и ако не си вземе поука, пак и пак и пак докато се кротне. Но да нахлуваш в чужда собственост трепя го до две.
30.
Седми дан по икебана
27.06.2023 20:48:27
9
21
Върл табладжия,фен на Недялка Керанова,седми разряд шлосер и изкаран спец курс по актова фотография!.....другото го знаете от заглавието.
У нашия вход никой не мой ми скочи!!
29.
Аз
27.06.2023 20:41:59
9
40
Според мене по-добре да се определи като Анален командос ,бахти педала гнусен
28.
men
27.06.2023 19:49:52
15
30
zarad Марая Кери, i az shtqh da razbiq vratata
27.
....
27.06.2023 19:47:52
12
69
НЯМАТЕ право да слушате силна музика до 22 часа! Имате право да слушате музика така че да не пречите на другите! Домовете ни НЕ СА ДИСКОТЕКИ! Терасите ви не са барбекю! И не, нямате право да готвите на терасата! Също нямате право да си изтърсвате покривките през терасите! Виждате ли общото между изброените? Не? Според наредбата на общината НЯМАТЕ ПРАВО ДА ПРЕИТЕ НА ДРУГИТЕ! Тъй като живеем в държава на абсурдите дори и да се оплачете НИКОЙ няма да си мръдне пръста! Да не говорим, че съседите предпочитат да търпят и да мълчат! Има един изход в подобна ситуация: прокурор, ако не се окаже, че имбецила е с тлъсти връзки. И тогава се оакзвате сами и няма кой да ви помогне! Ей толкова е зле положението! Във входа, в който живеем има едно цяло семейство имбецили, които 15 години търпим. Когато пусне музика вибрират мебелите в стаята. Редовно пуска скара и гнусната им миризма влиза в целия апартамент. Помолихме ги поне да казват за да затваряме прозорците! Обадиха се точно един път. Няма да говоря за скандалите им и как си обясняват един на друг, че за нищо не стават. Дъщеря им си включи микрофона и пъшка докато някой я оправяше... Най-малкият им син крещи на по-големия "яж лайна". Нищо не помага срещу подобни! Когато искате да ви имат за интелигентни хора трябва да махнете селяндурщината от поведението си! А това означава и да се съобразявате с останалите! Продавам си апартамента, но търся наистина брутални изтърсаци, които да им вгорчат живота на тези животни!
26.
Очилата бръмбар
27.06.2023 19:45:29
13
60
Б.си наглия организъм,не стига че надува главите на хората ами и се жалва.Трябвало е да те ошамари повече...
25.
ALF
27.06.2023 19:44:24
8
50
Тоя не беше ли техник в СОТ161. Те там всички са командоси !!!!
24.
Линията
27.06.2023 19:41:23
8
28
Как ще напудря нослето .Мъката е голяма ,заврян зет съм ,без пукнат лев ,приятелката ми е грозна .Мъка ,мъка.
23.
Бургас
27.06.2023 19:38:53
7
54
Пич ,ако ти се определяш като Командос ,аз съм Елвис .Приятно ми е.
22.
Ivan
27.06.2023 19:38:33
7
56
Тези,които си мислят,че са сами в цялата кооперация,да отидат някъде на село и да правят каквото искат.Всеки трябва да се съобразява със съседите си,след като е решил да живее в града.
Аз имам такъв проблем с едни селяни над мен,които явно си мислят,че са сами в цялата кооперация,но те правят купони от 1-5 сутринта,музиката е на макс,не отварят,когато им се звъни.
Имаме и детска занималня също,от 09:00-19:00,в жилищна сграда,където всеки би трябвало да се чувства спокоен вкъщи,а търпя ревове,крясъци и блъскане с играчки по стената.
Това е,цял ден тормоз от занималнята и точно,когато вече сме заспали,се събуждаме от дискотеката над нас,а ставаме всеки ден в 06:00.
21.
galin meshkov
27.06.2023 19:32:25
8
30
i v moq blok 70 v bratqta ima edin takav kaval na 6 etaj, ama skoro vreme kato pusne muzikata i 6e mu ida na gosti
20.
Пази боже
27.06.2023 19:25:11
8
38
За 400 лв всички можем да станем командоси!Ако с 2седмичен псевдо курс се става командос,правете си сметката.
19.
Hahaahha
27.06.2023 19:25:06
8
51
Дойде и ми разби входната врата. Ти се радвай, че не ти е разбил ана**** халка
18.
КОС
27.06.2023 19:15:52
7
49
Мисля, че ако този човекоподобния има законен пистолет, то полицията и прокуратурата, трябва да си свършат работата докато не е гръмнал някого.
17.
не съм командос
27.06.2023 19:08:42
7
63
Само не разбрах, как така е командос, а е изпитал силен стрес от един 21 годишен пикльо. Нещо му издиша теорията
16.
внимание
27.06.2023 19:05:26
11
47
Този е педофил. От години работи по училищата, като охрана и занимава малките деца, момичетата.
Пазете си децата от него
15.
Доко
27.06.2023 18:59:38
8
28
Ще ти правя либи диби далдю. И сложи си другият костюм от бала
14.
Хахах
27.06.2023 18:56:54
11
45
Тарикат мъж не писка . Всички командоси станаха а реват в полицията като женки. Аман от кукумицини . Ща правя Марая Кери .
13.
Аве
27.06.2023 18:54:44
12
57
Аве пийте си хапчетата бе командоси , ела ми пускай силна музика постоянно и ще те направя жена ама истинска не като сега неориентирана .
12.
www
27.06.2023 18:53:27
9
62
Дами и Господа "журналисти" от Флагман. Толкова ли няма за какво да пишете, че давате трибуна на един очевидно душевно билен човек ?
11.
До7 Ами
27.06.2023 18:49:35
9
48
Личи си, че си далеч от материята. Там е проблема ,всеки си тълкува законите както му е удобно. Вземи прочети малко по-задълбочено наредби и закони , после няколко дена размисъл и може и да осъзнаеш какво е шум и норми за шума .
Определено силната музика е нарушение, без значение в коя част на денонощието е .
10.
До 7
27.06.2023 18:21:03
14
80
Пожелавам ти малко дете да имаш, нощни смени да работиш, и такъв съсед да да имаш, да си слуша законово силната музика
9.
Съсед
27.06.2023 18:20:04
18
88
Абе клоун, като си надул музиката да не са длъжни всички живущи да те траят.
На всеки му писва, но някои си мълчат от страх.
Този просто му писнало. Само дето не трябваше да чупи вратата, а кухата ти глава.
Тъпанар, че и на онеправдан ще се прави.
8.
Бургас
27.06.2023 18:19:14
10
61
Е най пропадналия град само шпиони и женчовци има
7.
Съгласно Наредбата на Община Бургас
27.06.2023 18:15:17
68
41
а и законово, до 22:00 ч. хората могат да слушат музика, но явно на този (Калоян Стоянов), който явно слуша само чалга, музиката на Марая Кери не му е допаднала!
6.
Тенева
27.06.2023 18:14:51
9
78
Командос-шахматист :-))) Той и един дето бяга с 200 и зарязва колегите си в бар Бикини е виден командос.
5.
Командо
27.06.2023 18:14:45
10
60
Уж командос, пък не му разбил главата
4.
Asas
27.06.2023 18:14:04
15
90
Тази мижитурка тормози целия блок със силна музика стари хора ,малки деца не му дреме , ама като му изръмжали и получил силен стрес. Ами да мишка е само че този път котката е проникнала в милата ми дупка. Е няма д надува музиката ,ще се съобразява с хората около него и няма да го стресират . Лесно е.
3.
Троянеца
27.06.2023 18:11:12
7
38
Гошо е много опасен. Едно време ми взимаше стинкитееее за закуска.
2.
Alo Komandos
27.06.2023 18:10:28
8
28
Saksii mu6kato ima shto ne mu farli 2 3
1.
343
27.06.2023 18:10:17
10
31
TRIABVASHE DA SE ANALIZIRAT VZAIMNO.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Интегрирането на малцинствата е спасението на туризма, този модел успя в САЩ Интегрирането на малцинствата е спасението на туризма, този модел успя в САЩ Търсим неквалифицирани кадри от Южна Азия, за да спасим сезона, а 5 месеца им оправяме документите Бургас изпраща рекорден брой абитуриенти през тази година Бургас изпраща рекорден брой абитуриенти през тази година Днес бяха обсъдени мерките за безопасност Обичам те, ти си мъжът на живота ми, каза Мария на Рачков Обичам те, ти си мъжът на живота ми, каза Мария на Рачков Тя се раздели с Нойзи и тъжи за бившия си По-сериозният проблем от измамниците в политиката са гласуващите за тях По-сериозният проблем от измамниците в политиката са гласуващите за тях Наративът е ясен – всеки, който си позволи да каже нещо срещу ПП, бива набеден за слуга на Бойко Борисов, Делян Пеевски, Владимир Путин... Мъж си поръча сешоар онлайн, получи два буркана с марихуана Мъж си поръча сешоар онлайн, получи два буркана с марихуана Иззети са бурканчета с размери 6 см Х 5,5 см съдържащи растителна маса - съцветия „Жанет“ отново с най-добри цени за Великден – яйцата са по 26 ст., агнешкото за 19.99 лв. за кг „Жанет“ отново с най-добри цени за Великден – яйцата са по 26 ст., агнешкото за 19.99 лв. за кг Веригата магазини работи с най-добрите български ферми за месни и млечни продукти Къде се женят най-много Къде се женят най-много Най-малко хора си казват "Горчиво" в Перник, показва доклад на националната статистика Нов фитнес излиза на бургаския пазар, преустройват част от подземния паркинг под пл."Св.св.Кирил и Методий" Нов фитнес излиза на бургаския пазар, преустройват част от подземния паркинг под пл."Св.св.Кирил и Методий" Крещящата неоходимост от тренировъчна зала в ЦГЧ в последните няколко години най-после ще бъде удовлетворена До 10 евро на квадрат в търговските паркове До 10 евро на квадрат в търговските паркове Средният размер на незаетите пространства в съществуващите търговски паркове е под 5% Пазителят на българския фолклор Илия Луков гостува на Гергьовден в Поморие Пазителят на българския фолклор Илия Луков гостува на Гергьовден в Поморие Преди концерта, в Манастир „Свети Георги” – Поморие ще бъде отслужена Света литургия
Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Заради него Глория дори е спряла да пее по участия и се наслаждава на 100% на любовта Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Произведението на Леонардо привлича милиони хора, но много от тях остават недоволни Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Данните бяха изнесени във връзка с отбелязването на Международния ден в памет на загиналите и пострадалите при трудови злополуки Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Съдът прие, че думите на бившия му съратник Радостин Василев, макар груби и крайни, са политическа критика Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак 75-годишният Чарлз преустанови публичните си изяви през февруари, след като през предходния месец му беше открит рак, докато се лекуваше от увеличена простата Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър „Трябва да бъдем готови за война. Да, конвенционална война е невъзможна сега, тъй като сме защитени от мироопазващите сили на КейФОР", каза Бесник Бислими  Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Цените на жилищата в швейцарския град са с над 50% по-високи от нивото преди десет години Насметоха “Бригада нов дом” Насметоха “Бригада нов дом” Най-актуалният епизод на предаването безспорно извърши подвиг Почина модна икона Почина модна икона Юми Кацура е легенда  Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Търсят ударно стругари
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори