×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо готвачът на Путин стана кулинар на Лукашенко


Защо готвачът на Путин стана кулинар на Лукашенко
Драмата, наречена метеж в Русия, е с щастлив край. Метежниците, действали по план, както признава Евгений Пригожин, са помилвани, а Лукашенко стана спасител, но не само на Путин
Тема в развитие
Извънредно! Путин избяга от Москва, тръгна далеч на север След изявлението на Владимир Путин: Пригожин обяви, че няма да се подчини Чеченският лидер Кадиров помага на Путин срещу пуча Самолетът на Лукашенко излетя от Беларус за курортен град в Турция Метежниците свалиха и руски самолет? Евгений Пригожин нарече Путин и военните му измет Румен Радев за метежа в Русия, Пригожин нямал шанс Кои са наемниците от ЧВК „Вагнер“? Превратаджиите превзеха и Воронеж, целят се в Москва? Владимир Путин с реч срещу ЧВК „Вагнер“, предателите стреляли в гръб (НА ЖИВО) Заплаха за атентат в Москва, Путин се готви за обръщение към руснаците Екипажът на взривения от ЧВК „Вагнер“ Ми-8 е жив, има ранен Киев се възползва от провокацията на Евгений Пригожин и се готви за настъпление към Бахмут Частната армия „Вагнер“ свали руски хеликоптер Пригожин се обяви за спасител, армията му контролирала военните обекти в Ростов на Дон Руски генерал призова бойците на "Вагнер" да се подчинят на волята на президента Метеж в Русия? Танкове по улиците на Ростов на Дон и в Москва
виж още
скрий
25 Юни 2023, Неделя, 20:57 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

(М)истерията с метежа в Русия и начинът, по който беларуският диктатор успя да го потуши, издават кукловода 

Метежната драма в Русия има почти толкова ненадейна развръзка, колкото и завръзка. Точно 17 минути, след като олигархът Евгений Пригожин публикува в своя Телеграм канал, че бойците от неговата частна армия „Вагнер“ са свалили три Ми-8мтпр и по един Ми-8, Ка-52, Ми-35 и Ил-18(22) ВЗПУ, пусна в социалната мрежа аудиофайл, в който говорейки за марша на справедливостта, отбелязва, че за един ден не са пролели и капка кръв на своите бойци, но сега е настъпил този момент, в който може да се пролее.

"Затова, разбирайки цялата отговорност за това, че ще бъде пролята руска кръв, обръщаме своите колони и се връщаме обратно в полевите лагери, съгласно плана", добави той за изненада на всички, които следяха с интерес дали пъплещите към Москва военни машини ще бъдат унищожени.

Нищо такова не се случи, защото вероятно не бе предвидено в сценария. Както казва самият Пригожин, бойците му се върнали в лагера ... съгласно плана, който пък превърна президента на Беларус Александър Лукашенко в герой. Остават обаче няколко въпроса:

-Как един чуждестранен диктатор, който в Русия е господин никой, успява да „помири“ своя събрат Владимир Путин с неговия готвач, пардон ръководител на ЧВК „Вагнер“? 

-Защо Пригожин първо казва, че бойците му сваляли руските хеликоптери и самолети, защото стреляли по хората му, споменава дори и за загинали членове на екипажите, а 17 минути по-късно обръща палачинката като изкусен кулинар и обявява, че не била пролята и капка кръв? 

-Ако 7-те свалени летящи машини са стреляли по колоните на метежниците, както твърди главатарят им, как не е пролята и капка от тяхната кръв? 

-В замяна на какво „музикантите“ от ЧВК „Вагнер“, се връщат обратно в лагера?

Тези въпроси навеждат на мисълта, че метежът е в полза на Путин. „Походът“ на „музикантите“ към Москва вероятно е добре обмислена маневра, която му помага да отклони общественото внимание от проблем, който трябва да скрие или да се освободи от тези, които го теглят към дъното на пропастта.

Ясно е, че няма как нито Лукашенко да откаже Пригожин да се срещне с Шойгу в Москва и да го пита лично защо не му е давал достатъчно снаряди, за да смели повече бойци на врага в „месомелачката Бахмут“, нито момчетата му - някои от които имат доживотни присъди за убийства, които се наслаждават като истински вампири, докато трепят дори  своите армейски събратя, биха се отказали от удоволствието да проливат руска кръв. 

Хората, следящи събитията от фронта, помнят как готвачът-метежник псуваше като хамалин Шойгу, защото затворниците от ЧВК „Вагнер“ умирали като мухи в Бахмут, тъй като потъналата в корупция военна администрация не им увеличавала дажбата от боеприпаси. Как, докато бяха на фронта, нямаха муниции, но за „марша на справедливостта“ намериха дори зенитни ракети? Възможно е и да са ограбили някой склад, но за това никой не спомена. Движещите се в колона бойни машини обаче са лесна мишена. Защо тогава Пригожин първо казва, че бойците му са сваляли руски хеликоптери и самолети, защото обстрелвали хората му, а накрая признава, че не е пролята и капка кръв? Вероятно защото са свалени само във фантазиите му и в главата на сценариста. 

Възможно е и метежът на „музикантите“ да е авантюра (както казва Путин) на заслепения от гняв олигарх, но дори и при тази хипотеза ясно се вижда, че е замесен кукловод. Това намеква и самият олигарх, като изтъква, че бойците му се върнали в лагера, съгласно плана. Ако приемем, че той е бил съставен от Лукашенко, то как 17 минути, след като лидерът на метежниците се хвали в Телеграм канала си със свалените хеликоптери и самолети, успява да запише аудио послание, в което вече е покорен изпълнител?

Драмата, в която Пригожин бе главен герой, завършва с амнистия на престъпници. Срещу самият него са свалени обвиненията, но е изпратен в изгнание при събрата на Путин – Александър Лукашенко. Защо, за да му стане готвач ли? Едва ли. Вероятно, за да си организира „екскурзия“ до Киев или за още един „марш на справедливостта“ в чужда земя. Разстоянието от границата на Беларус до столицата на Украйна е по-малко от 100 км, а от горите край Днепър може да се промъкне като диверсант и да се опита да направи това, което руската армия не успя в първата част от т.нар. специална военна операция. Това обаче няма да е толкова лесно, както авантюрата с похода към Москва, защото украинците умеят да стрелят. В това се убедиха и генералите, които бяха принудени да изтеглят колоните, стигнали до предградията на Киев.

По-вероятно е обаче кукловодите да са дали на Пригожин друга роля – да умре безславно в изгнание, но пък благодарение на драмата, наречена метеж, потъналата в далавери власт вероятно ще помилва дори осъдените на доживотен затвор убийци. Народът щеше да се възмути много, ако вождът Путин беше подписал декрет за амнистия на затворниците. Сега би могъл да го направи, но с аргумента, че и той не иска да пролива руска кръв, а амнистираните ще върнат в Украйна, за да мрат в окопите, изпълнявайки нова мисия.
 




От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
32
Коментара по темата
32.
30 до 29
26.06.2023 17:12:56
1
0
Шегувам се бе, провокирам не съм тъпоумен кът мама и тати русофилистуците. Кой ще се изтегли избяга чак в Беларус, ако укрите са видяли че Киев пада. Да не съм захванат и пръкнат през резервния изход. Който е на зор преговаря а войските на евентуално силния остават там където са не се връщат там от където са нахлули.
Шегувам се не съм аналрусороб лишен от елементарна логика и знания. Какво примирие като примирие не е имало. Путлровската претрепана свора се изтегли след тежки загуби и насочи вс усилия към админ границите на Луганска и Донецка области.
Русороб-говедо-овца-амеба.
31.
бръм
26.06.2023 16:35:44
1
1
Някой е проспал някои факти..
С оръжие се снабдиха е Ростов на Дон.А украинците не са толкова прости,че да го "оставят" да се "промъкне" спокойно от Беларус.
При всички положения и Пригожин,и Путих си прецакаха имиджа,я някой от тях,или двамата даже и живота.
30.
До 29
26.06.2023 15:13:07
0
1
Нищо не са ви обяснявали на вен,тъпанар! Това беше едно от условията за премирие,чети като не можеш да помниш!
29.
27 до 24
26.06.2023 13:03:15
1
2
Значи от Киев ти обясних че се оттеглиха заради Ердоган, така. От Черниговска се оттеглиха заради Си Дзинпин, от Харковщина не бягаха а се оттеглиха заради Силвио Берлускони, но си забравиха много техника заради на тати, дащната жена. От Лиман се изтеглиха само 24 ч след като Путин го присъедини към Русия заради на мама простото чадо и там забравиха техника и 300 пленени войници
От Змийни се изтеглиха заради баба ми к8мънъзката от ТКЗСто. От Херсон се изтеглиха заради другата ми баба пак хомънъзка от консервната фабрика. Берлин не го превзеха защото Радко кауна се разбра с Путин и спаси Берлин който е на 5км от Бахмут. Русофилистика е проз от талибана.
28.
До 21
26.06.2023 11:55:13
1
3
Този път си наистина прав.
В Русия се молиш най-малкото зло да е на власт.
Бензиностанция с ядрени ракети.
27.
До 24
26.06.2023 11:20:12
6
1
Преди година се отеглиха от Киев,по искане на Ердоган.Ердоган искаше Русия да изтегли частите си от Киев и да седне на масата за преговори в Турция!Преговори които Украйна провали! Също факт,лесен за намиране в Google,от източници различни от руските ;)
26.
22 до 19
26.06.2023 09:48:10
1
2
Извинявам се само този свален самолет, модификацията и оборудването отговаря на самолет команд център и в такъв самолет по-малко от 6 члена екипаж, няма заради функциите които изпълнява.
https://youtu.be/jJSpzBeUD64
Имам проблем с руския език и си фантазирам на гьотете. Обаче сестра ми има интим ориятел от Дагестан и понякога ми превежда.
25.
Геле
26.06.2023 09:30:38
1
3
Явно новата опорка е, че целия цирк с вагнеровците е бил, за да нападнат Киев от Беларус. Те преди година със 100 хилядна армия не успяха, сега с 10 танка и 4000 вагнеровци се надяват да успеят. Никакви 25 хиляди не са тръгнали към Москва. Имаше около 400 машини техника, сложи ги средно по 10 човека в машина, преко сили няма и 4000.
24.
Абориген Балкански
26.06.2023 08:37:29
1
2
Сценария е за наивници , нещата не са такива каквито изглеждат на първо четене / кулинара е продукт на специалните служби за определени мисии / Тик- так
23.
до 19
26.06.2023 08:31:00
3
1
Има видео на 1 свален самолет и официално 2 ма загинали! Другото са американски тъпотии!
22.
До 18
26.06.2023 08:28:37
1
2
дума ли каза или юя ми облиза. Айде лапай и се потапяй прецакан крепостен
21.
Евроатлантици в поза партер
26.06.2023 08:24:36
6
3
Виждам, че евро-атлантиците още не са изтрезняли от звучния шамар, който им лепна Владимир Владимирович преди два дена. Цяла събота бяха в делериум, че Путин ще бъде свален, а тя каква стана... Къде бяха либералите в събота, защо не използваха момента да свалят Путин? От тук на татък на целия свят е ясно, че има два варианта на изборите през март догодина в Русия: или Путин остава на чело на държавата и всички са щастливи или идва по-брутален ястреб и всички се молят пак да дойде Путин.
20.
До пълен шах и..
26.06.2023 07:52:33
0
1
На е ясно,че при вашия сценарий е НАТО,а не украинската армия;)Там няма нужда от снаряди.
19.
19
26.06.2023 07:48:21
1
5
Има видеа телеграм туитър свалени самолет 20 пилоти 3 хеликоптера
18.
До 16
26.06.2023 07:25:16
6
2
Не е нужно да показваш,колко прост и елементарен добитък си!Има достатъчно информация вече ( от украинска страна) за театъра който направиха Пригожин и Путин!
17.
До 15
26.06.2023 07:23:24
2
4
Как мислиш,три дневната операция,нямаше
ли да е три дневна ако не се бяха намесели НАТО и САЩ?
16.
Най интересното
26.06.2023 07:11:47
5
5
Че русоробите се чудят кво става и пишат свободни съчинения по преразказ спуснат от мацва. На мен ми се яви насън Путин и ми каза кавгата с Пригожин е заради откраднат вибратор анал плъг за 2 персони подарък на Батюшката от Етдоган.. На камерите се видяло как герасимов и шойгу го изнасят след вечерната чаламба в Рубльовка
15.
При Годжи
26.06.2023 07:03:36
4
8
Ами те само театри и ченгеджийски постановки знаят да правят. Знаят и да се оправдават пред туземния актив така. 500 дневното удължаване на тридневната спец-операцията също ми обясняват някви, че било много дълбок театър за заблуда на врага. Невероятна драматургия, невероятен театър.
14.
До 9 и 10
26.06.2023 00:31:40
2
4
Ми не го пише той,пишат го украинските медии,четете,нали са ви братя!
13.
Xxx
26.06.2023 00:25:21
6
14
Те Вагнер и кадировци се събраха в Беларус и са на 100км от Киев.Вие още метеж сънувате!Никакъв метеж,чист театър а тъпаци като нашите журналя и анализатори се вързаха :)
12.
до 3
26.06.2023 00:23:55
1
3
Една дузина? хаха Всъщност няма информация нито за самолета нито за хеликоптерите :) Най вероятно и те са в Беларус :)
11.
Xxxx
26.06.2023 00:16:49
6
7
Колко сте прости! Вагнер и на Кадиров бойците са се събрали в Беларус.В момента са на 100км. от Киев.Вие още метеж сънувате хахах Всичко беше театър :)
10.
Svako
25.06.2023 23:47:13
2
12
Абе 9,не му разваляй кефа на комсомолец а, няма проблем да пише че Пригоржин е на 100 км от Париж ,от Пампорово,от Павликени,от където искат. Мир да има,и ракия.
Като изтрезнее и разбере,че Вагнер имат нов шеф, ше се напие, мъжки, отново.
Тва са експертите с Раша в сърцето !
9.
Пълен шах и мат
25.06.2023 23:15:56
4
14
За силно разредения ми мозък на потомствен идът москалски.
Пригожин щеше да е на 100 км от Киев, ако беше стигнал на 100км от Киев. Разстиянието от Белоруската граница до Киев е 160км. Та ей сега тати ме изши по празната куха лейка и ме пита чул ли съм Пригожин да е пробил по Киевско наоравление да е нападнал през белоруската граница по което направление нахлу руската армия на 24.02 2022 г.
Казах на тати че един с който лежим в психото ми даде инфо от първа ръка.
Та толкова и за останалите ми халюцинации написани в предния коментар. Диагнозата не прощава!
До сутринта Пригожин ще е на 20км от Киев, ама тати дали няма да затряска по-силно?
8.
Пълен шах и мат
25.06.2023 22:50:27
13
15
Докато нашите набедени геополитици от вчера не са спряли да бълват само невероятни глупости по мейнстрийм телевизиите, откачалника Пригожин отива на 100 км от Киев. Полша започна вече да повишава бойната готовност на армията си. От тук нататък каквато и простотия да направи Пригожин, включително и да тръгне към Вършава, Путин ще каже: той не е в час, опита се в Русия метеж да направи, оправяйте се с него както можете. Т.нар. "цивилизован свят" и по-специално Европа е в пълен шах и мат. А някой си е помислил да нападне Русия, а е хапнал ядрената гъба.
7.
Цирка продължава
25.06.2023 22:27:54
4
10
Пригожин със жалба-заявление срещу Шойгу и Герасимов във следствения комитет на Русия за това че са подложили десетки хиляди граждани на геноцид и че са предали чужди руски територии. Останало пак са вълшебни новини от приказна Расия хаха
Шофьори с 20 год стаж с 20 000 рубли заплата, масово напускат. Пенсионер с онкологично заболяване осъден на 7,5 години колония заради дискредитация на руската армия, която Пригожин-2 пъти герой на Расия, дискредитира всеки ден.
Пълен бардак!
6.
123
25.06.2023 21:59:11
5
20
Да поясня за написаното от мен по-долу! Като говоря за представителите на бълг етнос имам впредвид такива като мен русофулистик амеби, воюващи с НАТО и виждащи в педофилскияМентеимператор-велик стратег, дори и когато е видно точно обратното. Но простия и лесната жена, сами избират да са такива и да ги "лъжат", защито сами са си "свалили гащите"!
5.
До 1-ви
25.06.2023 21:55:44
12
29
А ми е интересно Петър Волгин дали е чел за специалната военна операция 'Карабатак",защото вече Путкин влезе във военно-историческитата история с нея.... за ташак на поколенията?
4.
Не е добра идея
25.06.2023 21:31:06
6
2
Това където,палите скара ли сигурно не знам но се вдига такъв пушек че ни задушавате тук няколко къщи.Това е За ъка вени Панагюрище.
3.
Svako
25.06.2023 21:30:23
10
25
Ма точно щастлив край по руски стана. Е.. една дузина пилоти,от свалените въздухоплавателни средства изгоряха живи, ма понякога се случват такива щастливи недоразумения. Тва е една прекрасна страна !!!
2.
Lukashanko
25.06.2023 21:23:10
12
3
6toto tam ima mnogo luk za belene
Zatui sa go krastili Lukashenko
1.
123
25.06.2023 21:00:19
85
32
Събитията в Русия, свързани с вчерашния "преврат", за пореден път показаха тоталната липса на аналитични умения у представителите на българския евроатлантически умнокрасивитет. И това важи за всички негови представители - от политиците им, през анализаторите им, та чак до "журналистите" им. Това последното го пиша в кавички, защото телевизионните и всякакви други мисирки, поддакващи на откровените глупости, ръсени в ефира от правоверния планктон, няма как да бъдат наречени журналисти.
Разбира се, ние едва ли някога ще разберем всички подробности около станалото вчера в Русия. На мен всичко това удивително ми прилича на прословутата операция "Тръст". Това е многоходова комбинация, извършена от съветските тайни служби през 20-те години на миналия век. Основната ѝ цел е не просто да изкара наяве всички скрити противници на съветската власт, но и да държи под контрол и да манипулира антисъветските центрове в чужбина. За целта чекистите създават фиктивната антисъветска организация "Монархическо обединение на Централна Русия". В същото време пускат слухове в обществото, а и сред емигрантските среди за нейното могъщество. Успяват да примамят в Съветска Русия дори някои от лидерите на тези среди и им представят спектакъл, който трябва да ги убеди колко популярна е въпросната опозиционна структура. Разбира се, всички "влиятелни вътреши опозиционери" са агенти на съветските служби.
Какъв е резултатът от операция "Тръст", след нейното прекратяване? Първо, изкарани са на светло автентичните опозиционери в самия СССР и, второ, силно дискредитирано е цялото емигрантско антисъветско движение, понеже се е хванало на въдицата на ОГПУ.
Какви са приликите с днешните събития? Действията на Пригожин и хората му приличаха много повече на постановка, отколкото на автентичен бунт. Някакви хора си се движат по магистралата към Москва, ясно заявявайки, че ще я превземат, и никой не им пречи. После същите хора изведнъж решават, че Москва вече не им е интересна и финализират цялата работа. Постановка, откъдето и да я погледнеш.
Разбира се, не можем да кажем дали всичко е измислено от самото начало, за да се развие точно по този начин или някакви подробности са били добавяни впоследствие. Но е сигурно, че събитията дават чудесна възможност за допълнително идентифициране на членове на "либералната" и опозиционна на Кремъл прослойка в руския елит. И, естествено, интересно е да видим дали и съдбата на тези хора ще последва съдбата на хората, осветени при операцията "Тръст". А най-важното е какво ще стане с Шойгу и неговия антураж. Ако всички те бъдат принудени да напуснат постовете си, това ще бъде най-доброто доказателство, че никакъв "автентичен" бунт не е имало, а сме наблюдавали добре режисирана постановка. Петър Волгин
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори