×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Метеж в Русия? Танкове по улиците на Ростов на Дон и в Москва


Метеж в Русия? Танкове по улиците на Ростов на Дон и в Москва
Бойците на ЧВК "Вагнер" са влезли в руски град Ростов на Дон. По улиците на Москва дори има танкове и военни камиони
Тема в развитие
Извънредно! Путин избяга от Москва, тръгна далеч на север След изявлението на Владимир Путин: Пригожин обяви, че няма да се подчини Чеченският лидер Кадиров помага на Путин срещу пуча Самолетът на Лукашенко излетя от Беларус за курортен град в Турция Метежниците свалиха и руски самолет? Евгений Пригожин нарече Путин и военните му измет Румен Радев за метежа в Русия, Пригожин нямал шанс Кои са наемниците от ЧВК „Вагнер“? Превратаджиите превзеха и Воронеж, целят се в Москва? Владимир Путин с реч срещу ЧВК „Вагнер“, предателите стреляли в гръб (НА ЖИВО) Заплаха за атентат в Москва, Путин се готви за обръщение към руснаците Екипажът на взривения от ЧВК „Вагнер“ Ми-8 е жив, има ранен Киев се възползва от провокацията на Евгений Пригожин и се готви за настъпление към Бахмут Частната армия „Вагнер“ свали руски хеликоптер Пригожин се обяви за спасител, армията му контролирала военните обекти в Ростов на Дон Руски генерал призова бойците на "Вагнер" да се подчинят на волята на президента Метеж в Русия? Танкове по улиците на Ростов на Дон и в Москва
виж още
скрий
24 Юни 2023, Събота, 07:03 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимки: Телеграм/Новости Москвы и 161.ru

Лидерът на частната наемническа група "Вагнер" намекна, че планира да отстрани военното ръководство 

Лидерът на руската наемническа групировка "Вагнер" Евгений Пригожин, която започна въоръжен бунт срещу руския генерален щаб, заяви, че неговите сили са свалили руски военен хеликоптер, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Социалните мрежи бълват кадри от Москва и Ростов на Дон, на които се виждат танкове. 

"Току-що хеликоптер откри огън по гражданска колона и беше свален от частите на "Вагнер", заяви Евгений Пригожин в свое аудио съобщение, без да уточнява мястото на инцидента.  

 

Преди това Пригожин заяви в друго аудио съобщение, че началникът на генералния щаб на Русия Валерий Герасимов е дал заповед да се бомбардират подразделенията на "Вагнер", въпреки че те са пътували сред цивилни превозни средства, съобщава БТА.

 

АФП уточнява, че не е успяла да потвърди достоверността на тази информация.  

Междувременно губернаторът на Ростовска област Василий Голубев призова жителите да запазят спокойствие и да не напускат излишно домовете си, предаде ТАСС.

 

"Настоящата ситуация изисква максимална концентрация на всички сили за поддържане на реда. Правоохранителните органи правят всичко необходимо, за да осигурят безопасността на жителите на региона. Моля всички да запазят спокойствие и да не напускат излишно домовете си", написа той в своя публикация в "Телеграм".

Собственикът на ЧВК „Вагнер“ твърди, че това не било военен преврат, но Националният антитерористичен комитет на Русия вече образува дело за призив към въоръжен метеж след изявленията на Евгений Пригожин.

Онлайн изданието на Ростов на Дон 161.ru съобщи, че административните сгради в града са обсадени от хора в камуфлажни униформи. 

Вечерта в центъра на града се появиха бронирани машини, а по улиците патрулират въоръжени полицаи. 

Междувременно БТА съобщи, че администрацията на южната руска Воронежка област е призовала жителите да избягват магистрала М-4, свързваща Москва с южните региони на страната, тъй като по нея се придвижва военен конвой, след като лидерът на частната наемническа група "Вагнер" намекна, че планира да отстрани военното ръководство на Русия, предаде Ройтерс.

Администрацията съобщи в канала си в "Телеграм", че ситуацията е под контрол и че са предприети мерки за осигуряване на обществената безопасност.

Пригожин заяви, че хората му ще унищожат всеки, който се изправи на пътя им. Той твърди, че войниците на "Вагнер" са били посрещнати от граничари в Ростовска област и че младите наборни войници на контролно-пропускателните пунктове са стояли настрана и не са оказали съпротива, като добави, че неговите сили "не се бият срещу деца".
 


В категории: Животът


Кой просълзи шеф Ангелов
Кой просълзи шеф Ангелов 28/04/2024, Неделя 16:23 0
50
Коментара по темата
50.
въпросът е за клана на Шойгу и Герасимов
25.06.2023 22:26:46
0
1
Има надежда дали на клана Шойгу ще отнемат контрола над Министерството на отбраната.
Обсъждат се две версии за това, което всъщност се крие зад кампанията на ЧВК "Вагнер" към Москва.
https://t.me/vchkogpu/39493
Източник No 1: "Пригожин е изключително лоялен към Путин. Един от бенефициентите на ЧВК "Вагнер" е Дюмин, бившият личен бодигард на Путин. Путин първо ПУБЛИЧНО обещава да накаже строго Пригожин, а след това прощава. Всички тези компоненти предполагат, че реалността може изобщо да не е същата, каквато я видяхме. Изпълнение. И Путин сега има възможност да се отърве от генералите, включително Шойгу, когото при други обстоятелства не можа да отстрани поради лични приятелства, собствени задължения и задължения към приятели.
Източник No 2: "Упорито се казва, че преди шествието Пригожин не можа да се срещне с Путин в продължение на два месеца, въпреки многократните опити. Обкръжението на Путин, което подкрепя Шойгу, блокира всички тези опити. И през цялото това време наистина се подготвяха мерки за унищожаване на част от Вагнер и самия Пригожин. Пригожин нямаше друг избор. Той изрази надежда, че след началото на шествието Путин ще застане на негова страна. Но Шойгу, набързо напускайки Ростов, успя бързо да стигне до Путин, който, както знаете, е изключително податлив на информация, получена от "ушите". И едва след разговора на Путин с потенциален наследник и много близък до него Демин, ситуацията се обърна срещу Шойгу и Герасимов.
49.
fake become true
24.06.2023 19:07:47
1
1
Пригожин: Вагнер може да превземе Москва за 3 дни


ТЕЛЕГРАМ - Основателят на ЧВК “Вагнер” Евгений Пригожин заяви, че неговите наемници могат да превземат Москва за три дни, ако се наложи. Той каза това в интервю за военния кореспондент Семьон Пегов, публикувано в Телеграм-канала WarGonzo.

"Кремъл се държи като истинският враг на Русия. Докато ядат хайвер и цъкат на златни айфони, тук пращам едни голи и боси затворници на гибел. Може би трябва да пратя момчетата на Червения площад?" - гневно попита доскоро известният като "Готвача на Путин" пълководец.

"Дали ще се поправят? Ще видим. Ние сме готови за всичко. Ако трябва, можем да превземем Москва за три дни. Зависи какво реши щастливият дядо и дали ще продължи да бъде кретен”, продължи с острия тон пригожин.
Според него служителите на "Вагнер" са отказали спокойна и приветлива работа срещу зле въоръжени африканци, за да участват в боевете в Украйна, което ги е преобразило в трупове.

Пригожин пожела да изведе групировката си от горещата точка Бахмут, но Руската федерация не осигури гориво и в момента живите наемници няма как да си тръгнат освен пеш.
48.
haha
24.06.2023 19:06:43
2
2
Русия поиска спешно приемане в НАТО


БЕРЛИН - Руският президент лицето Владимир Вова Путин кацна преди минути в Берлин на спешни преговори с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

Срещата е поискана от руска страна с цел обсъждане на условията за спешно приемане на Руската федерация във военния съюз и осигуряването на военна подкрепа и защита на Москва.

"Впечатлени сме от това, което направи НАТО за Украйна и искаме от същото. Искаме да превърнем Воронеж в Бахмут и да спрем Частната военна компания Вагнер там, за да не стигне до Москва" - обявил в прав текст Путин.
Държавният глава на Русия също така ще увери Столтенберг, че Специализираната военна операция в Украйна върви по план, но е готов от великодушие да върне териториите на Украйна, стига да получи 3-4 установки M142 HIMARS и двайсетина Javelin комплекта за чушкане на бронирана техника.

"По нареждане на държавния глава преминаваме към демонстрация на евроатлантически ценности и свиквам спешен гейпарад в Грозни" - съобщи междувременно Рамзан Кадиров, докато Дмитрий Медведев обяви, че ще пие йегермайстери с редбул и ще гледа тоя филма с момченцата.
47.
Svako
24.06.2023 15:50:05
0
4
Конят Серьога Лавров: Молим Украйна да обяви временно примирие за разрешаване на вътрешния конфликт !!
46.
Pff
24.06.2023 14:12:42
1
4
Колко красиво ще гледаме как расия гори е пламъци
45.
1
24.06.2023 10:01:33
7
5
28 КАПУТ В АМЕРИКА ИМА АМЕРИКАНСКИ ЗНАМЕНА В ОФИСИ И ДЪРЖАВНИ УЧРЕЖДЕНИЯ А ВИЕ ПУТЛЕРОДЕБИЛИТЕ ЦЕЛУВАТЕ ТОКЧЕТАТА НА ОНОВА ДЖУДЖЕ И СТЕ МУ ПРОВЕСИЛИ ПОРТРЕТИТЕ НАВСЯКЪДЕ ДА БИЕТЕ ЧЕКИИ
44.
Шибамякорусороби
24.06.2023 09:55:31
3
7
Ко стана вееееее? Педалрусоробииик?
Майките ви пъшкат под кадировци.
43.
Победа будет Za нами
24.06.2023 09:51:35
3
2
Osechkin: Russia's entire 22nd Special Forces Brigade has switched to Prigozhin's side as well as some FSB border guards.
42.
Победа будет Za нами
24.06.2023 09:48:42
2
2
Военнье обекть в Воронеже взять под контроль ЧВК "Вагнер". Армия переходит на сторону народа.
41.
мда
24.06.2023 09:23:34
4
16
Руснята се разпада. Походи са мир ще има ли днес, родни глупаци със съветска суроварка между ушите?
40.
Руските подлоги
24.06.2023 09:04:47
3
13
Газ пикаят с вроденоро си нагаждачество и природна простотия пак заложиха на куция кон с вагиналната фамилия.
Опят двойка тая картина нали я занаете. Или познавате само копейчици. И знаете перфектен руски : асансьор не работает нещо закеркенечился,въй сефте в болгарии ?ит.н.
39.
За 25
24.06.2023 08:49:55
2
5
Това е руски трол
38.
До Путлер
24.06.2023 08:48:31
2
16
Който сее ветрове,жъни бури !
- Стара българска поговорка.
37.
33
24.06.2023 08:36:34
6
7
33 верно си идиот червения професор ви каза 80% дебили има време да бъде умни
36.
идиот русофоб
24.06.2023 08:27:20
13
14
Русофилистици, какво ще правите сега? Бягайте при зеленият чорап Радев и се махайте от България, тук ще бъде американски протекторат и русофилистици не ни трябват. Махайте се, "ПОСОЛСТВОТО" не ви иска вас 80% от българите, които сте русофилистици. Искаме верни и послушни хора!

Да живее Украiна!
Да живее САЩ!
Да живее НАТО!
35.
до 25
24.06.2023 08:27:19
4
5
Ти само дишаш бе тъпако , не живееш.
Ама ти не си виновен , виновна е акушерката , щото вместо да ти отреже главата , ти е отрязала пъпа.
34.
Хахаха
24.06.2023 08:24:10
3
20
Тези Азиятски бушмени ще стигнат до гражданска война . Вместо да използват суровините които имат, за просперитета на държавата си. Както правят Норвегия или Шейхствата с петрола си .Те се милитаризират и самоунищожава .Прост народ!!
33.
Дебил русофил
24.06.2023 08:23:44
3
15
Сега кой ще ни даде париииииии.
32.
Поздрав за Копейкин и четата му
24.06.2023 08:22:18
1
13
Пършевица пършевицаааа пършевица пършевицаааа новия химн на мандраджиитв
31.
идиот русофоб
24.06.2023 08:22:10
14
7
Ох, така се възбудих от тази новина, ще целувам портрета на онзи младеж Байдън, който с мъдрата си и свежа мисъл унищожи империята на орките и свали диктатора Путлер!

Да живее Украiна!
Да живее САЩ!
Да живее НАТО!
30.
До 20
24.06.2023 08:19:13
1
15
Радев и Карбовски лепят вечер позиви до президентството киро брейка и цанов плюс тия двамата и волен са аналог на петимата от РЕМС.
Румен Петков извърши атентат препика пиян 1 дърво на 100 метра от американското посолство.
29.
До 25
24.06.2023 08:19:05
5
11
Бате, аз съм гений-русофил, ама не знам за кой отбор да викам - отбор "Пригожинче" или отбор "Шойгуйче"
28.
идиот русофоб
24.06.2023 08:14:30
24
4
Може в България правителството да се определя от "ПОСОЛСТВОТО'', но това няма значение за мен.
Не ми пука за България, важното е Русия да е зле!!! Затова живея, затова дишам.

Да живее Украiна!
Да живее САЩ!
Да живее НАТО!
27.
По Р. Толкин
24.06.2023 08:13:51
1
17
Обикновените орки се бият срещу Урук Хай на пирожкин
26.
лол
24.06.2023 08:12:45
1
6
най-якото е как поклонниците на московистан в момента сте изпаднали в нервна криза. представям си като почнат да се стрелят по червения площад. Ще идете ли пред московистанското посолство да протестирате за мир?
25.
Чуди се
24.06.2023 08:11:02
6
15
Той и киев за 3 деня щеше да падне а кво стана с железопътната линия на чонгарския мост няма снаряди вече насира на гащи.
Залужни возкресе Буданов возкресееее.
24.
Путин - великан!
24.06.2023 08:09:42
8
25
От "Киев за три дни" до "Загубихме Ростов, но ще отбраняваме Москва". Да, изисква се особен "талант", за да доведеш държава - член на Г-7 и Съвета за сигурност на ООН до гражданска война. Като бонуси - съсед, който те мрази с основание, загуба на всички значими пазари, блокиране на валутни резерви, чудесна натовска граница на 150км от Санкт Петербург и обзавеждане с потресаващи съюзници като Иран, Еритрея и Никарагуа.
23.
Чудя се
24.06.2023 08:05:07
28
11
Aло, русофоби, как върви контранастъплението? Настъпват ли украинците? Ама към Киев май.
Порадвайте са още малко на тези партенки, че скоро войната свършва и тогава ще ви видя какви ще ги дрънкате.
22.
копейкин
24.06.2023 08:04:32
7
24
Копейкин още снощи след залез слънце е хванал за Балкана заедно с четата му Чавдар. Тази сутрин са бастисали и първата мандра.
21.
Говорит Москва
24.06.2023 08:04:04
1
20
Кокошенков съобщава, че МОРФ са унищожили 50,000 вагнеровци, 500 вагнеровски танка и са пленили четирима Пригожиновци.
20.
Джурналистa
24.06.2023 08:02:16
7
23
Крайно време беше орките да започнат да се самоизяждат.Taka става с всяка лъжа и злото винаги губи!Нека по-младите,които четат тук да го запомнят това!
19.
идиот русофоб
24.06.2023 08:01:29
13
17
Умирам от кеф, Нищо, че очаквах Зеленски да влезе в Москва, а то какво се оказа. Тази новина дано да е истина. Няма да спя тази нощ от вълнение. Руските медии друго казват, но аз вярвам на честните западни медии.
Да живее Украiна!
Да живее САЩ!
Да живее НАТО!
18.
Ами
24.06.2023 08:00:22
3
18
Пригожин с “Вагнер” се скрили с жив щит от цивилни руснаци, но на пияните пилоти не им дреме по какво стрелят.
Кучето започна да си гони опашката...
17.
Do 14
24.06.2023 07:59:36
6
23
Не го мисли Копейкин, всичките му спестявания са в долари и евро в банки на запад. Притеснявам се за заления чорап, че не може да поведе армията да помогне на путинка... във Виена е.
дпс,герб и бсп с патериците итн и копейките, ще плачат сега. Но децата и внуците са в Америка и Европа.
16.
Да
24.06.2023 07:58:14
6
23
Костя Копейкин, какво ще прави сега, отидоха му копейките, ми гербавите, ми дпс., ми биесиепе.... Ужас, отиде им спонсора.
15.
Български русофил-патриот
24.06.2023 07:55:32
0
1
Кокошенков - ГЩ на Россия съобщава, че до момента са унищожили 50,000 вагнеровци, 600 вагнеровски танка и са пленили 4 бр. Евгени Пригожиновци.
14.
ТАСС
24.06.2023 07:55:13
9
23
Това е битка с времето кой ще стигне първи до Москва. Пригожин или Зеленски? Който влезе първи в Кремъл ще бъде коронясан като следващия руски цар.
13.
Чичо Ленин
24.06.2023 07:54:54
3
16
обръщам се в ковчега
12.
Математик
24.06.2023 07:51:56
0
5
Нашите русофили в момента правят демократични про американски профили и сменят кожата по най бързия начин. Стар комунистически номер като стане напечено е да минеш към врага :)) Хора като ХХ и другите червени гамени вече са ХХ Байдън, ХХ кадилак и ХХ$
11.
Бай Цоло
24.06.2023 07:48:47
9
36
Ей това руснака държи да е тъп до последно :)) Русофилите в България треперят това да е цирк и да не е истина защото ще лъсне колко плоски глави са
10.
.
24.06.2023 07:48:17
15
3
Ми те промяната много почнаха с тия ротации. Майстори са им. Питайте Миро,Киро и Лена
9.
Истината
24.06.2023 07:46:09
4
25
Какво се очакваше да стане със страна, която разполага с 4 армии - 2 частни и 2 държавни. Рано или късно винаги по между им възниква конфликт, а знаем че чеченските бойци също са частна военна армия, Вагнер също, в Азия също има частна армия където бяха съветски републики
8.
Хахаха
24.06.2023 07:45:38
34
9
Верно сте малоумни русофобите за да вярвате на такива статии. Или просто сте толкова отчаени че ви се ще да вярвате
7.
DB7
24.06.2023 07:44:21
0
19
ДА ОСНОВАВА РУСИЯ 3 000 000 000 000 ТРИЛИОНА ДОЛАРА ИЗТЕКОХА ОТ 1991 КЪДЕ СА В ДЖОБОВЕ ОЛИГАРСИ АРАБИ НАПРАВИХА РАЙ ПУСТИНЯ ПЕТРОДОЛАРИ АЙ НАЗДРАВЕ
6.
До 3
24.06.2023 07:43:51
30
14
Единственото зло е САЩ
5.
Промяната
24.06.2023 07:41:35
22
18
Управител на БНБ да стане Виолета Лорер.
Управител на Сметната палата - Даниел Лорер.
Виолета и Даниел Лорер да се ротират като управители на НЗОК.
Всичко това може и в обратен ред.
Заради гнусните чифути като Зеленски и алчното копеле Лорер има войни .
4.
Ватенка
24.06.2023 07:35:39
11
32
Страхотен цирк! Отивам за пуканки и бира. Сега онова нещо дето се води президент и малоумните копейки за кой са?
3.
Хахахаха
24.06.2023 07:24:45
11
41
Най-накрая злото ще се самоунищожи.
2.
така така
24.06.2023 07:22:22
20
8
Храна за запада
1.
Въй
24.06.2023 07:14:39
10
49
Паяците в буркана почнаха да се самоизяждат. Крайно време е, все пак минаха 500 дена от тридневната специална операция.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата В Пловдив, Варна и Бургас вече почти не се срещат цени под 1000 евро/кв. м с изключение на някои по-крайни и непредпочитани квартали, а най-престижните им райони гонят и дори надминават 2000 евро/кв. м Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Колеги на Бойко издават, че всичко вече се е променило и той има нова любов в живота си, но още не я е показал на широката общественост  Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Звездата от сериала „Откраднат живот”, която се изявява успешно и като художничка ще учи анимация в престижна академия, за която от написаното от нея става ясно, че не е в България Кой просълзи шеф Ангелов Кой просълзи шеф Ангелов Говори участник от звездния отбор в шести сезон на горещото кулинарно риалити Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Михова поясни, че със Слави Трифонов имат две раздели Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Неверните обстоятелства са били нужни, за да се изчисти от всякакъв вид конфликт на интерес ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа Формацията няма да участва на предстоящия вот Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Заснемането на клипа "Хабиби" на Азис струвало само 1400 лева „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори Водач в нея отново е заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на „Възраждане“ Цончо Ганев Тази кола се размаза при тежка катастрофа Тази кола се размаза при тежка катастрофа Инцидентът е на околовръстното в София 
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори