×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандал в ОДЗ "Изгрев" в Бургас, има ли бити деца?


Скандал в ОДЗ "Изгрев" в Бургас, има ли бити деца?
Мария Стоянова (горе вляво) и група от 14 родители, сред които е Галина Иванова (долу вляво), вече са сезирали отговорните институции. Директорът и обвинената медсестра им отговориха
07 Юни 2023, Сряда, 17:30 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Ще бъдат предприети всички мерки, за да бъдат спокойни родителите и да продължат да си водят тук децата с отворени сърца, каза директорът на забавачката Жанета Иванова

Млада медицинска сестра разтресе ОДЗ „Изгрев“ в Бургас с твърденията, че нейна колега малтретира малки деца. Мария Стоянова и група от 14 родители, които вече са убедени в нейната правота, са сезирали отговорните институции. Стоянова описва пред майките сцени на жестокост от страна на друг служител в забавачката. Така медицинската сестра Димка Илиева е обвинена, че удря 2-годишни деца, които не могат да говорят – „с кокалчета по главата, с пантофите, които сваля от краката им, скубе косите им“. Тормозът, по думите на Стоянова, бил спрямо няколко конкретни деца, които все още не можели да говорят.

„Моята дъщеря от два месеца посещава детската градина. След сигнал от Мария Стоянова се събрахме и всички констатирахме поведенческа промяна в децата. В нашето семейство тон не се повишава, камо ли да се посяга, а малкото ми дете или стои като припарирано, или удря мен, удря всички и крещи. Вече сме го отписали от градината и от днес ходи на друго място“, каза пред Флагман.бг една от майките, които са подали жалбата.

Сигналът до Флагман.бг пристигна чрез Галина Иванова – родител на дете от другата яслена групичка в детската градина, която е била слята за известно време и децата са били поверени на грижите на Димка Илиева. Майката описа ситуацията и ни помоли да извършим проверка и да оповестим фактите.

Стана ясно, че родителите са подали писмена жалба до заместник-кмета с ресор образование Йорданка Ананиева. „Тъй като случаят е от днес, има заповед от заместник-кмета по образование и ще бъде извършена проверка. До този момент не са получавани сигнали за тази детска градина“, съобщиха за Флагман.бг от пресцентъра на Община Бургас.

Репортер на Флагман.бг разговаря с директора на ОДЗ „Изгрев“ Жанета Иванова, която от 13 години ръководи забавачката. Тя бе категорична, че досега не е имало оплакване от родители и деца спрямо Димка Илиева.

„В яслените групи на детската градина работят квалифицирани медицински сестри, които имат много голям опит и знаят как да работят както с деца, така и с родители. До момента нямаме информация за лошо отношение към деца. До момента родители не са се оплакали. Във вторник Мария Стоянова искаше да разговаря с мен и въпреки че бях в отпуск, дойдох да ѝ обърна внимание и я поканих на среща. Освен нападки срещу колегите в групата друго от нея не чух, след което тя реши да подаде заявлението си за напускане.

Системно би трябвало да означава дълъг период от време, а Мария Стоянова е наш служител от 2 месеца, никога преди това не е работила в системата. Ако получа такава информация, най-малкото аз самата бих сезирала Агенцията за закрила на детето. Ще направя всичко, което е необходимо по Кодекса на труда и ще изисквам отговори от колегите, които са присъствали на скандала между нея и медицинската сестра.  Ще бъдат предприети мерките, за да бъдат спокойни родителите и да продължат да си водят тук децата с отворени сърца“, каза Жанета Иванова.

Димка Илиева също застана пред нашата камера и не скри обидата си. „Колегата Стоянова не спираше да се дразни с другата леля, докато не ѝ развали настроението. Понеже не взех отношение, тя взе мен на прицел и започна да ме атакува, че съм биела децата и съм ги скубела. Имам 47 години стаж, работила съм при трима работодатели и с препоръки съм дошла при г-жа Иванова. Нито едно от твърденията не е вярно и аз ще си търся правата срещу това момиче, което дойде и аз съм го обучавала. Въпреки всичко тя не успя да овладее нещата, които трябва да върши“, каза Димка Илиева и добави, че също ще търси правата си. 




74
Коментара по темата
74.
До 73
13.06.2023 08:36:09
0
0
Нагла и подла си , като всички в системата! Възползвате се, че децата са малки! Коронният ви номер е, че "Да не забравяме, че децата на тези години живеят в измисленият свят на фантазиите! "
73.
До 72 боклука
12.06.2023 23:57:18
1
0
Ми айде после в ареста/затвора добра булка ще стане. То е много лесно да се правиш на мъж и да биеш жени особено такива пред пенсия. Ама като влезе малко на топло ще е най примерния нали? Жалки комплексари дето действат без да мислят.

Че утре детето ти ако каже нещо невярно за някой пак ли така ще действа? Прмерно ако каже баба ме удари? Ама тогава проблеми няма а може и да не му се повярва нали? А ако каже с Гошко си играхме на фей с вължебни пръчици и си ги пъхахме пак ли учителката ще ти е виновна? Или ако каже тоя чичко от телевизора ме бие той е торбалан ще ходиш ли да го търсиш из Софията да го биеш? Колко трябва да си прост че да взимаш всичките неща казани от 2-4 годишно дете за истина?
72.
Боклуци
11.06.2023 14:25:10
1
2
Ще стане като със случая в Брезичка-едно голямо нищо няма да се случи . Докато някой не напука тъпата кратуна на някоя лекичка/учителка
71.
Никой
10.06.2023 23:25:19
1
1
Не обвинявайте никого преди истината да се знае, така като гледам сестрата изобщо не изглежда толкова зла както я описват
70.
родител
10.06.2023 17:14:55
2
3
Ами и тя директорката гледа като подплашена. Ами усмихни се малко, с деца работиш. Като ги сложат тези дърти лелички на тези ръководни постове, утърване няма, имат ги като даденост.
69.
До 52
10.06.2023 09:20:37
1
2
Жертвите са малките под 2 години, които не могат да споделят или да се оплачат.
Когато дете реве неудържимо, въпросната г-жа го е успоявала с шамари, удари по главата, скубане...
Много ми е тъжно...
68.
Сеирджия
10.06.2023 08:50:19
1
2
Господ бави, но не забравя! На всеки от вас си му стои! Не може все между капките да минавате, да си затваряте очите за протежетата ! Носете си кръста!
67.
Система Образование
09.06.2023 18:00:22
0
5
"Толерантност в условията на зверилник, е равносилно на самоубийство".
Николай Хайтов
66.
62
09.06.2023 17:14:29
1
1
недей лъга ве тъпир. Едно време никога не са били 40 деца в група понеже имаше нормативи който се спазваха. И сега по норматив максимума е 25 ама карай. А от някой който пише "бърши" акъл искам. Аре ходи лъжи другаде - там на село откъдето си.
65.
Р.Р.
09.06.2023 12:53:17
4
6
Тук са много заплетени нещата кой кого крие или държи в мълчание от страх. Обикновено искрените хора са неудобни. Затова мед.сестра Стоянова е била неудобна и сега им е, защото е имала смелостта да разкрие нещата ,които се случват. Единствените потърпевши са децата и сестра Стоянова. Сигурен съм ,че ще се опитат да потулят нещата и директорката и биячката да се върнат към старите си любими занимания да се бият деца и това да се толерира. Излезе и по другите медии -ясно се разбра, че се опита директорката да излъже , че никой не се е оплакал...разбра се че си драпа за мястото.
Останалия персонал също са съучастници , как не ги е срам??? Престъпници!!!
64.
Г.Р
09.06.2023 00:02:59
0
11
Божидаре, става въпрос за 2 годишни деца ,не за ученици. Незнам по кое време сте живели и ми се надъхвате ,че трябвало да се бият 2 годишни бебета. Аз като малък съм изял доста бой ,но никога от учител или някой от така наречените лелички в градините. Винаги се докладва на родителя какво,що прави детето,как да се справят с проблема и т.н. Не се правете на големи биячи ,защото съм сигурен,че дори нямате деца. никой нормален родител няма да напише подобна простотия
63.
*********
08.06.2023 21:39:03
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
62.
калпазян
08.06.2023 19:56:53
7
17
Едно време бяхме по 40 деца в група и лелите идваха да ни обличат, който не можеше. Сега са наполовина, заплатите им по два бона и пак ги мързи да работят. На 2 години дете, искат само да се облича, да се бърши, да говори, ако може само да се гледа, докато те си гледат кефа.
61.
Д. Ч
08.06.2023 19:09:57
15
11
Мед.сестрата е уникален човек, които напусна работата си при личен.лекар за да бъде с малките дечица. Тя обича дечицата и за това почна там. От любов към професията.
Тя е достоен човек с обострено чувство за справедливост и на 100% и вярвам!
Тя няма причина да напуска. Явно е била потресена от случващото се.
ДАВАМЕ И 100% ПОДКРЕПА ! И сме много хората зад нея.
60.
Българин
08.06.2023 18:59:51
2
7
Има един инвалид с количка на главната дето проси, виждал съм го да върви в комлука и да си бута количката. Преди 2 години в Билата
На главната го имаше разлепен , че краде, и то вървейки. Кога някоя институция в тая скапана държава ще направи нещо за защитата на тея закони и правила.
59.
Родител
08.06.2023 18:32:11
8
5
Ако не мойто дете се случи това нещо тази мед сестра ще и задавам мисиите от убийствен пъзел филма
58.
До 111
08.06.2023 16:38:54
1
7
гледай себе си :) Нещо много се озлобихме явно истината боли. Теб живота ти липсва като гледам не само първите седем. :) Нямам нужда от поученията на някаква неуспяла в живота леля. Както казах заведи си детето/внучето на току що завършил лекар вместо някой на преклонна възраст.

Що не кажеш и на всички по възрастни баби и дядовци на деца до 3 години че са на преклонна възраст и не са адекватни да си играят с внуците си? Може да са баба и дядо само ако са под 60 години. ако са над тая възраст - мани ги тия неадекватните не си поверявайте децата на такива баби и дядовци.
57.
Много разбирачи
08.06.2023 16:12:55
1
7
Има тук сред коментаторите. Някои от тях дори не правят разлика между 2 годишно дете и ученик! Вероятно и деца нямат!
56.
111
08.06.2023 16:12:21
2
1
До 55, 54
Много се обърквате в желанието си да защитавате нещо, което не само не разбирате, нямате елементарни познания и е четете. Обърни внимание на изказа си, селянина неграмотен си ти, и това е най малкото, липсват не само първите 7 години, но и много след тях. Жалко за младостта. ,
55.
До 111
08.06.2023 15:09:55
3
4
ако беше запозната и как се чете с разбиране щеше да вникнеш в това което съм написал а не да пишеш глупости. Другия път си заведи внучето при туко що завършил педиатър вместо при някой дето е над 60 години и ясно не става за тая работа.
54.
До селянина! 44!
08.06.2023 15:01:24
1
3
Абе ти верно си селянин, ама не стига това, а на всичкото отгоре си и прост, точно толкова, колкото и кухите стени у вас! Как реши коя сестра е мързелива или не? Какво общо има къде работи, за да определиш човек като такъв? Има си изискване в ДГ да има мед лице, ако няма ти ли ще идеш да оказваш помощ ако се налага?!
53.
мнение по въпроса
08.06.2023 13:35:49
2
11
Коментарът на номер 44 е много точен и правилно си е написано всичко, както си е.
Медицинските сестри просто нищо не правят, ако благоволят да сменят някой памперс на детенце - добре. Ако ли не опъват помощник възпитателките, а те от работа не могат да си вдигнат главите и какво викат и се карат децата. Проблема е там, че с тези децата трябва да се работи професионално. Необходим е ресурсен учител. Друг е въпроса, че има родители които си водят децата болни на ясла и детска градина. Такива родители също са егоисти и лоши хора.
52.
Има нещо гнило тук...
08.06.2023 12:47:51
4
20
Моето дете е от тази яслена група и от децата, които могат да говорят.
Попитах я дали учителката удря някое от децата - отрече.
Странно е как поне едно от умеещите да говорят деца не е споделило на родителите си, че нещо се случва
51.
111
08.06.2023 12:39:14
1
6
До 45 Много добре съм запозната с проблематиката, защото имам 25 години стаж в работа с деца. Стила на изказването ти ясно показва ниво на възпитание, култура и знания. Децата не са камиони, недопустимо е да се сравнява грижата и работата с тях с тази на тираджии и други.
50.
Има Видьов ден....
08.06.2023 12:14:24
3
2
Помощник възпитателката ЕЛЕНА - дама с дългогодишен стаж в ДГ "Изгрев" става въпрос за яслата: пляска, крещи, навиква тези невинни дечица. Да има ВИДЬО ДЕН. Не може така само един да е виновен и другите трябва да им се потърси сметка за делата които вършат. В крайна сметка техните заплати са от нашите данъци.
49.
истината
08.06.2023 12:02:47
2
4
Не трябва само на един човек, да се търси отговорност - помощник възпитателките в детската ясла на въпросната ДГ "Изгрев", също по шляпват децата, поради простата причина че били наакани и напикани.
48.
*********
08.06.2023 10:05:26
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
47.
До 44
08.06.2023 10:03:43
7
23
във всички градини е така - тунинговани мами нехаещи за децата си търсещи кой да обвинят че не са възпитани или не слушат и някъде са паднали и са се наранили. Тия дето най врещят обикновено са най мързеливите майки които изобщо не им се занимава с децата и само дремят по социалките и се чудят как да привлекат внимание. Те тва е положението
46.
До 45
08.06.2023 10:01:37
4
11
викаш ако си на 20 и никога не си била майка и си получила само теоретично образование у уни-то си много адекватна? Ти изобщо наясно ли си кви тъпотии ръсиш? Може би тирдажията на 22 е по опитен от тоя на 67? Или може би сега излюпилия се капитан на кораб на да кажем 30 е по опитен от някой над 60?
Аман от дебили и олигофрени в тоя сайт
45.
111
08.06.2023 09:31:30
7
8
Ако имаш 47 години гр.стаж, значи си поне на 67 - преклонна възраст. Няма как да си адекватен в грижата и възпитанието на деца до 3 години - да играеш и пееш с тях. Затова масово в детските ясли с децата никой не работи професионално. Директорката е наясно с това и да не се прави, че не е знаела. Друг е въпроса защо в яслите със здрави деца работят мед.седтри, а не педагози.
44.
Селянин
08.06.2023 08:23:46
10
30
Във всички градини е така. Сърдити дебели комплексирани застарели лелки си избиват комплексите и ядовете на децата. Директорките са политически назначени и ги интересуват само делегираните бюджети и схемите. Там за сестри отиват най-мързеливите на които не им се работи в болници. Сестрата в една градина работа почти няма. Дреме на телефона или на лафче с колежките. Те това е положението.
43.
Истината
08.06.2023 08:16:39
1
20
Насилието поражда насилие. Не бийте децата, това е грешка във възпитателни методи от миналото. Децата са невинни душички, вие ги осквернявате и разболявате психически с побоя.
42.
Мнение
08.06.2023 08:09:52
12
5
Аз вярвам на Мария Стоянова.
41.
Макак Такабе
08.06.2023 07:54:34
5
14
ГРОБ-ДПС нали направиха реформа в образованието. Каква беше реформата - ами много просто! Напомпиха изкуствено заплатите и нацвъкаха техни калинки в инспекторатите и куцо, кьораво и сакато се юрна да става учител. Резултатите ги виждаме всички, за съжаление! Партията си има над половин милион твърдо ядро, а качеството в училища и детски градини е леш!
40.
Родител
08.06.2023 07:18:14
7
13
Най-простата медия Флагман с най-простата и комплексирана бургаска аудитория от коментиращи !
Само малоумници ,ама на Ганьо ако се случи да бият детето му първи ще скочи.
Прост народ ,слаба държава .
39.
Някой
07.06.2023 23:43:34
8
22
До 38, 27 ... това не е детска градина или училище. Това е ясла! Някои от децата там не могат още до говорят. Ако някой посегне на детето ми понеже "се е лигавило" на такава възраст - не да ме пишат във Флагман ... ще ме дават по CNN.

Слушал съм разказ от бивш служител за въпросното място ... да посягали са на деца пред него и са му давали съвети и той да го прави. Имали били и стаичка за наказани деца. Без камери, на загасени лампи.
38.
Дйдйд
07.06.2023 23:09:58
19
20
Лигави деца с още по-лигави родители. Ред и дисциплина трябва да има . Едно време другарките в детската градина шамарите ги нямаха за нищо раздаваха ги щедро на всеки.
37.
Случайно минавам
07.06.2023 23:08:27
3
22
Тази Марийка от дете е все проблемна ! Познавам нрава и ! Явно и в работата си е такава . Беше мед. сестра в трета поликлиника и от там са я изритали !!! Оле , мале е !
36.
*********
07.06.2023 22:11:35
0
20
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
35.
*********
07.06.2023 22:05:11
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
34.
ТБС
07.06.2023 21:39:58
9
10
Явно предпочиташ някой джендър с пенис да им разяснява половите роли в живота и да им казва, че педофилите ги обичат. Тъпак
33.
Соня Жекова
07.06.2023 21:34:04
13
12
Г-жа Илиева е страхотен педагог!
Никога сме нямали проблеми с нея ,убедена съм че всички обвинения към не ядат измислени!
32.
Родител
07.06.2023 21:31:31
3
13
Що за хора,изроди
31.
Боят възпитава
07.06.2023 21:16:00
16
27
Боят възпитава, много ги глезите днешните деца, виждаме какъв е резултатът в младото поколение - лигави , неуважителни, мързеливи и глупави!
30.
*********
07.06.2023 21:08:30
2
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
29.
Бай Кольо
07.06.2023 20:50:12
22
17
За какъв х*й си там дърта болест. 40 и кусур години имала и на работа още. Отивай да си лежиш във вас и дай път на младите, които заради такива като Вас не могат да се реализират. Деца ще биеш, събирай си багажа вземай си пенсията и си заминавай.
28.
Запознат
07.06.2023 20:43:40
6
22
Това е клевета срещу мед. сестра Димка Илиева! Имало е вътрешен конфликт между персонала!
Гарван гарвану око не вади!
27.
Божидар
07.06.2023 20:43:03
9
22
Като бях дете майка в началото на всяка учебна година казваше на учителите, да ме пердашат, ако не слушам, затова можеби слушах и. Никога не са ме удряли. Не съм виждал да се удрят деца които слушат.
26.
До 22
07.06.2023 20:38:23
2
16
В риПкта сигурно никога няма да е махнат.
Сао неграмотници батка остаааха в Бургас, ко ши прайм кметчо???
25.
*********
07.06.2023 20:33:45
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
24.
*********
07.06.2023 20:30:02
0
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
23.
Мъртви души
07.06.2023 20:25:51
0
11
Деградация навсякъде...
22.
Н.
07.06.2023 20:20:50
1
11
Сестрата в "Златна Рипка" кога ще бъде махната?
21.
*********
07.06.2023 20:04:47
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
20.
сс
07.06.2023 19:57:45
2
33
Общината я интересува само усвояването на пари, по жалби реакцията е нула.
19.
*********
07.06.2023 19:52:44
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
Капитан Морган
07.06.2023 19:44:10
4
32
До 15, Йоан Костадинов не е кмет от 2007 г., тоест от 16 години. В Бургас има поколения, които не помнят друг кмет освен настоящия Димитър Николов. Йоан Костадинов нито ще стане отново кмет, нито сега има някакви отговорности в администрацията на града. Проблемите при Йоан бяха налице, но се вижда, че и до ден-днешен основни неща като хигиената и угледността на града не могат да се решат. Ако за 16 години една администрация, една власт /местна в случая/ не може да се оправи с елементарни неща, значи тя просто за НИЩО НЕ СТАВА. Мръстията беше факт при Йоан, и е факт и сега, в този момент, при Николов. Обърни внимание, маняк, че става въпрос за СЕГА, това е ключовото. Бъде адекватен.
17.
Мдааа
07.06.2023 19:41:27
5
24
Директорките ги крият. Все нищо не знаят, всичко било наред. Насилието е системно в градините, проблема не е от сега. Моето дете сега е 4 клас. и ние имахме същия проблем. Оплакване писахме, но глас в пустиня. Накрая го преместихме в друга градина.
16.
Една и съща песен!
07.06.2023 19:14:09
21
39
Докато държите баби пенсионерки ще е така, разберете го! Дойде ли денят за пенсия, на часа да освобождават работното място! Младите се дразнят, а старите ги изкарват некадърни, за да лапат до пенсия, че и след пенсия!! Пенсионерките по тези места са изключително нагли и най-важното- БЕЗ МОРАЛ! Те трябва моментално да освобождават работните места, че нищо добро не ни чака в тези институции!
15.
До 14
07.06.2023 19:10:59
19
21
сериозно ли ве маняк? Викаш по времето на Йоанката зелените площи бяха яко подържани? Косени листата почистване кошовете чисти празни - въобще нищо общо със сега?
14.
Капитан Морган
07.06.2023 19:06:40
7
46
До 12, бургазлия, Забележката ви е напълно основателна, НО: общината не може да се справи с едно почистване и косене на трева, а какво остава за нещо по-сложно. Самият факт, че градът е толкова замърсен, толкова неокосени и неподдържани зелени площи, показва само, че общинската администрация е много, ама много зле. Тези хора не разбират какво е това управление, какви функции имат и как да ги упражняват. С тази мръсотия, която е навсякъде, с тези занемерани градинки и зелени площи се застрашава живота и здравето на гражданите, буквално. Пълно е кърлежи, а и вече е топло и могат да плъзнат зарази. Вижте която и да е детска площадка, кошовете преливат от отпадъци, не се изхвърлят и всичко прилича на сметище. КМЕТЕ!
13.
*********
07.06.2023 18:40:57
2
26
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
бургазлия
07.06.2023 18:19:19
9
52
Живеем в най-скапаният град! Ако до два дена не оправят Сливница и Мария Луиза, призовавам кмета да си подаде оставката. Цялото Възраждане е като Кербала, навън без противогаз не се получава. Тези хора от общината са силно неадекватни, абсолютни аматьори! А вие от Флагман, да се превърнете най-накрая в журналисти, а не да се наричате така един друг и да си вярвате
11.
стар приятел
07.06.2023 18:16:44
16
32
Медсестрата по написаното в статията има 47 години стаж, явно е ще излиза в пенсия и работодателя ще е длъжен да и изплати 6 заплати, директорката взема на работа някаква интригантка с цел да оклевети и евентуално да натиснат Медсестрата да напусне по свое желание или да се опитат дисциплинарно да я уволнят, това е честа практика срещу някой който излиза в пенсия , госпожо борете се, а хората които могат да помогнат бих пеизовал , застанете зад Медсестрата за да я поддържите иначе тази практика ще навлезе навсякъде и някой ден вие ще сте пред пенсиониране и ще ви се случи същото, това е много хитра тактика която я прилагат на много места вземат работник който се занимава точно с това да прави интриги точно с хората които се пенсионират
10.
Ибн Ебн
07.06.2023 18:07:26
3
8
Ах,тяхната майка, хабиби
9.
Бомбай
07.06.2023 18:05:36
21
26
Само ще кажа че това не е от сега по градини и училища моят син от една леля получи асма и нервен пристъп защото първият ден се изпуснал в памперса и тя му дръпнала ухото после го измила с маркуч и го държала вън на терасата за наказание...сина ми беше тогава на две години... Затова че на мен не ми пука тази и наврях главата в мивката...За детето си ще убия
8.
*********
07.06.2023 18:04:09
2
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
Asd
07.06.2023 18:03:30
13
40
А тази димка какво прави там ,тя е пенсионер и няма работа там вече . А до директорката стига е правила сборни групи,като няма персонал да назначи нови :)
6.
Ей Попов
07.06.2023 17:58:22
6
10
Ако тази същата ти изпие отровата и ти спаси живота, друга песен ще запееш. Тогъз няма да тъ интирисуа дълий от странджа дали от деарбекир.
5.
Anonimous
07.06.2023 17:57:54
2
26
На снимката виждам един човек, който употребява наркотици.
4.
*********
07.06.2023 17:54:26
5
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
az12
07.06.2023 17:47:06
16
40
Във всички градини бият деца и това не е от днес.
2.
*********
07.06.2023 17:45:50
0
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
*********
07.06.2023 17:32:58
2
32
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори