×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще разгадаят ли мистерията със смъртта на Ангел Христов? Румен Петков намеси и Путин


Ще разгадаят ли мистерията със смъртта на Ангел Христов? Румен Петков намеси и Путин
Румен Петков заговори за мистериозен самолет, посрещнат от Кирил Петков и попита дали някой ще излезе и да каже, че братя Галеви не са си дошли с него
05 Юни 2023, Понеделник, 09:00 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

 Румен Петков разкри, че председател на комитета по изпращането на братя Галеви бил самият Бойко Борисов

Продължава разследването за това дали Ангел Христов е влязъл жив в България. Днес предстои да се извърши аутопсия, която трябва да установи причината за смъртта му, съобщава Нова телевизия. 

До момента е ясно, че той не е влязъл в страната със свой документ за самоличност и че ако е ползвал някакъв документ, той не е бил истински.

В ефира на бТВ пък бившият вътрешен министър Румен Петков втрещи водещият Златимир Йочев като на шега замеси и руският президент Владимир Путин в мистерията, свързана със смъртта на единият от т.нар. братя Галеви.

„Може да разкрием нещата веднага. Путин го е застрелял извън страната. След това го е вкарал у нас и го е убил втори път. С фалшиви новини е внушил, че няма насилие“, заяви Петков. 

Иронията ви е неуместна, прекъсна го водещият. 

Повече от уместна е, добави бившият министър. 

„Не срещата с братя Галеви, която е правена на базата на доклад на служител на НСО за оперативно внедряване, бе причина да си подам оставката. Съветвали сме се с колегите, преценили сме да отида заедно със служителя. Със специални разузнавателни средства трябваше да бъде записано всичко, което се говори там“, добави той.

Човекът, който провали СРС, го уволних, подчерта Петков. 

Остава мистерия какво сте си казали на тази среща, изтъкна пък Златимир Йочев. 

„Няма да съм много полезен, ако трябва да ви кажа това, но служителят е написал доклад и документацията трябва да е в ДАНС“, отговори бившият министър. 

„Покойният бивш шеф на Агенция „Митници“ Ваньо Танов говореше, че срещата е била за преразпределение на наркопазара“, припомня водещият. 

„Аз го уволних, защото той лично провали специалните разузнавателни средства. Не исках да го споменавам, защото не е между живите“, заяви Петков. 

„Братя Галеви работеха много активно срещу борбата с наркотрафика и с наши партньорски стратегически служби. Услужливо изпускаме това как двамата са излезли от България. Някои медии упорито лъжат, че са излязли преди да влезе в сила присъдата. Мисля, че е съвършено ясно, че през 2012 г. председателят на комитета по изпращане на тези двама души в чужбина е тогавашният министър-председател Бойко Борисов“, добави той.

„Това е една от причините днес да сме на протест пред президентството в подкрепа на държавността. В навечерието сме на годишнина, откакто ни посети един самолет. Той е със статут на хвърчило и е мой набор. Кой дойде с него? Като кацна питах дали не е някой от постоянно разширяващата се диаспора в Дубай, дали не е Брендо, който търсим ние, Италия, Румъния, но Зеленски му даде украински паспорт и го направи недосегаем за ЕС“, подчерта бившият министър. 

„Тук председател на комитета по посрещането е Кирил Петков. Някой ще каже ли какво дойде с този самолет? Днес председателят на комитета по изпращане и по посрещане правят коалиция“, коментира той.

„Днес някой ще излезе ли да каже, че братя Галеви не са си дошли със самолета“, заяви Румен Петков. 

"Какво става с цялата диаспора в Дубай? Не разбираме ли, че говорейки за Шенген и еврозоната, се държим като някакви жалки измамници, като се лъжем едни други?", попита той.

След като бе попитан кои са другите министри, които са се срещали с братя Галеви, бившият вътрешен министър каза, че приличието не му давало да говори на тази тема и сподели, че неговата душа не е сладкарска витрина. Ще ги (б.а. вероятно тайните) отнеса със себе си, добави той.


В категории: Крими


Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 0
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 1
17
Коментара по темата
17.
До 5
05.06.2023 17:48:23
0
1
Нямаш идея колко си тъп,нали?
16.
До 1
05.06.2023 17:46:54
1
1
Е точно Кирил посрещна самолета ;) Незнам кой е бил вътре,и едва ри някой “простосмъртен” знае,но е факт,че К.Петков и жена му А.Василева знаят :)
15.
Атанас
05.06.2023 12:40:39
1
9
Един е Първанов и Пикаещия във фонтани е негов пророк.
14.
5,5
05.06.2023 12:15:06
0
12
Не ходеше ли Румен Петков при Галеви кто министър н вътрешните работи със съдействието на Мая Манолова
13.
До 10
05.06.2023 12:14:36
4
4
Или си спала в час и нищо не си разбрала или си пушила трева в тоалетните .
12.
До 10
05.06.2023 12:11:27
2
5
И според тебе , сега коя мафиотска шайка ни управлява ? Пак ли БСП ?
Сигурно Б.Б. е чиста вода ненапита ?
11.
Електра
05.06.2023 12:05:59
3
12
Кои са братя Галеви ли..? В училище учехме, че братя Галеви са изявени и типични кому- мафиоти, занимаващи се с изнудване, рекет, отвличания и нарко-разпространение, демек хайдути. Те имат и сестра Галева, която вечер им е свирила, докато заспят. Също така съм учила, че братята са били под крилото на МВР, и често са се срещали и координирали с лицето Румен Петков в качеството му на министър, който от БСП.дирастката мафиотска шайка, преминава в бандата на АБВ, и сега е неин главатар...
10.
До долните
05.06.2023 10:58:14
6
6
Що само ГЕРБ-аджии и ПП-та се дразнят на казаното?
Чудно.
Дори и иронията не хващат в цялото интервю.
Днес няма ли някой нормално мислещ да се включи в коментарите?
9.
Глъвътъ
05.06.2023 10:54:31
4
8
Пикае у фонтаня и вижда бъдещето и миналото във формите които прави билирубина оцветителя на урината във водата.
Той е новия пророк на партията.
8.
Защо
05.06.2023 10:48:51
3
9
Му давате на тоя пикаещия във фонтаните медийна изява??? Даже проблема не е толкова в медиите които дават циркова арена, а в този който се излага и даже не си дава сметка колко е жалък! Първанов даже е по умен! Е, трябва и да се посмеем малко!
7.
Хахахаха
05.06.2023 10:44:07
5
13
Тоя пак е бил пиян.
6.
АБПФК
05.06.2023 10:25:06
4
8
Комундел гъз дава, власт не остава , каква теория на конспирацията ни представя другаря Р. П.!
Той не знае ли , че тези хора са били агенти под прикритие на американските служби, кой да ти каже?
5.
Главътъ
05.06.2023 10:06:06
6
15
Заради когото МВР придоби анекдота МВР- Маджо Вика Румен.
Шшшшшууу комунделееее. Какъвто и да е Геле, бил и барета и после БОПаджия, бил е част от държавния апарат и даже, после да е бил осъден, никога не е рсзследван за престъпления срещу деца. Да сравняваш покойния Геле с путлер-педофилкрадеца на деца с обвинение от международния съд е мерзко и гнусно. Но за чишкащ във фонтани и замесен в аферата Акрам(източването на 19 банки), като тебе, всичко е нормално.
Главъъъъ. Дори и по затворите, където не е най-достойната част от обществото, насилниците на деца са най-презрени. Великия путлеров император.
4.
4erveniq cirk
05.06.2023 09:55:53
0
1
Ubil go putin Kat sa bil pribral pak ubil

ZNa4i e jiv
3.
Светата Троица
05.06.2023 09:51:55
1
20
Трактора , Р.Петков и Галеви
2.
x
05.06.2023 09:21:16
0
6
Че и нагъл.....Радвай се,че си в България. В Една нормална държава в момента нямаше да си в това студио
1.
Пикаещият във фонтани
05.06.2023 09:17:17
18
35
Най-обвързания министър на МВР с организираната престъпност от началото на прехода като изключим шофьора на Мето. Отврат. Бойко ги изпратил, Кирил ги посрещнал, колко си жалък, точно колкото и кремълската пропаганда.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия Наистина ли се помисли за Кралица Наистина ли се помисли за Кралица Илияна Раева втрещи с външния си вид Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Глобиха го 3 хил.лева Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Тогавашният ѝ мъж не искал толкова амбициозна половинка, а жена, която да бъде всеотдайна домакиня ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента Емил Дечев е представител на реформаторски настроения Съюз на съдиите в България Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Няма правен механизъм, който да задължава да се поеме поста на премиер, обясни бившият министър на правосъдието Пенчо Пенев  50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница 50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница Надеждата ни крепи все още, че е жива, каза Мария Георгиева Президентът изненада партиите, дава третия мандат на ИТН Президентът изненада партиите, дава третия мандат на ИТН Няма да преговаряме, каза Деница Сачева и добави, че Радев трябва да реши дали изборите да са „две в едно“
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори