×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще разгадаят ли мистерията със смъртта на Ангел Христов? Румен Петков намеси и Путин


Ще разгадаят ли мистерията със смъртта на Ангел Христов? Румен Петков намеси и Путин
Румен Петков заговори за мистериозен самолет, посрещнат от Кирил Петков и попита дали някой ще излезе и да каже, че братя Галеви не са си дошли с него
05 Юни 2023, Понеделник, 09:00 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

 Румен Петков разкри, че председател на комитета по изпращането на братя Галеви бил самият Бойко Борисов

Продължава разследването за това дали Ангел Христов е влязъл жив в България. Днес предстои да се извърши аутопсия, която трябва да установи причината за смъртта му, съобщава Нова телевизия. 

До момента е ясно, че той не е влязъл в страната със свой документ за самоличност и че ако е ползвал някакъв документ, той не е бил истински.

В ефира на бТВ пък бившият вътрешен министър Румен Петков втрещи водещият Златимир Йочев като на шега замеси и руският президент Владимир Путин в мистерията, свързана със смъртта на единият от т.нар. братя Галеви.

„Може да разкрием нещата веднага. Путин го е застрелял извън страната. След това го е вкарал у нас и го е убил втори път. С фалшиви новини е внушил, че няма насилие“, заяви Петков. 

Иронията ви е неуместна, прекъсна го водещият. 

Повече от уместна е, добави бившият министър. 

„Не срещата с братя Галеви, която е правена на базата на доклад на служител на НСО за оперативно внедряване, бе причина да си подам оставката. Съветвали сме се с колегите, преценили сме да отида заедно със служителя. Със специални разузнавателни средства трябваше да бъде записано всичко, което се говори там“, добави той.

Човекът, който провали СРС, го уволних, подчерта Петков. 

Остава мистерия какво сте си казали на тази среща, изтъкна пък Златимир Йочев. 

„Няма да съм много полезен, ако трябва да ви кажа това, но служителят е написал доклад и документацията трябва да е в ДАНС“, отговори бившият министър. 

„Покойният бивш шеф на Агенция „Митници“ Ваньо Танов говореше, че срещата е била за преразпределение на наркопазара“, припомня водещият. 

„Аз го уволних, защото той лично провали специалните разузнавателни средства. Не исках да го споменавам, защото не е между живите“, заяви Петков. 

„Братя Галеви работеха много активно срещу борбата с наркотрафика и с наши партньорски стратегически служби. Услужливо изпускаме това как двамата са излезли от България. Някои медии упорито лъжат, че са излязли преди да влезе в сила присъдата. Мисля, че е съвършено ясно, че през 2012 г. председателят на комитета по изпращане на тези двама души в чужбина е тогавашният министър-председател Бойко Борисов“, добави той.

„Това е една от причините днес да сме на протест пред президентството в подкрепа на държавността. В навечерието сме на годишнина, откакто ни посети един самолет. Той е със статут на хвърчило и е мой набор. Кой дойде с него? Като кацна питах дали не е някой от постоянно разширяващата се диаспора в Дубай, дали не е Брендо, който търсим ние, Италия, Румъния, но Зеленски му даде украински паспорт и го направи недосегаем за ЕС“, подчерта бившият министър. 

„Тук председател на комитета по посрещането е Кирил Петков. Някой ще каже ли какво дойде с този самолет? Днес председателят на комитета по изпращане и по посрещане правят коалиция“, коментира той.

„Днес някой ще излезе ли да каже, че братя Галеви не са си дошли със самолета“, заяви Румен Петков. 

"Какво става с цялата диаспора в Дубай? Не разбираме ли, че говорейки за Шенген и еврозоната, се държим като някакви жалки измамници, като се лъжем едни други?", попита той.

След като бе попитан кои са другите министри, които са се срещали с братя Галеви, бившият вътрешен министър каза, че приличието не му давало да говори на тази тема и сподели, че неговата душа не е сладкарска витрина. Ще ги (б.а. вероятно тайните) отнеса със себе си, добави той.


В категории: Крими


Вижте кой има имен ден
Вижте кой има имен ден 19/03/2024, Вторник 12:33 0
Фънки, иди на лекар
Фънки, иди на лекар 19/03/2024, Вторник 12:31 0
17
Коментара по темата
17.
До 5
05.06.2023 17:48:23
0
1
Нямаш идея колко си тъп,нали?
16.
До 1
05.06.2023 17:46:54
1
1
Е точно Кирил посрещна самолета ;) Незнам кой е бил вътре,и едва ри някой “простосмъртен” знае,но е факт,че К.Петков и жена му А.Василева знаят :)
15.
Атанас
05.06.2023 12:40:39
1
9
Един е Първанов и Пикаещия във фонтани е негов пророк.
14.
5,5
05.06.2023 12:15:06
0
12
Не ходеше ли Румен Петков при Галеви кто министър н вътрешните работи със съдействието на Мая Манолова
13.
До 10
05.06.2023 12:14:36
4
4
Или си спала в час и нищо не си разбрала или си пушила трева в тоалетните .
12.
До 10
05.06.2023 12:11:27
2
5
И според тебе , сега коя мафиотска шайка ни управлява ? Пак ли БСП ?
Сигурно Б.Б. е чиста вода ненапита ?
11.
Електра
05.06.2023 12:05:59
3
12
Кои са братя Галеви ли..? В училище учехме, че братя Галеви са изявени и типични кому- мафиоти, занимаващи се с изнудване, рекет, отвличания и нарко-разпространение, демек хайдути. Те имат и сестра Галева, която вечер им е свирила, докато заспят. Също така съм учила, че братята са били под крилото на МВР, и често са се срещали и координирали с лицето Румен Петков в качеството му на министър, който от БСП.дирастката мафиотска шайка, преминава в бандата на АБВ, и сега е неин главатар...
10.
До долните
05.06.2023 10:58:14
6
6
Що само ГЕРБ-аджии и ПП-та се дразнят на казаното?
Чудно.
Дори и иронията не хващат в цялото интервю.
Днес няма ли някой нормално мислещ да се включи в коментарите?
9.
Глъвътъ
05.06.2023 10:54:31
4
8
Пикае у фонтаня и вижда бъдещето и миналото във формите които прави билирубина оцветителя на урината във водата.
Той е новия пророк на партията.
8.
Защо
05.06.2023 10:48:51
3
9
Му давате на тоя пикаещия във фонтаните медийна изява??? Даже проблема не е толкова в медиите които дават циркова арена, а в този който се излага и даже не си дава сметка колко е жалък! Първанов даже е по умен! Е, трябва и да се посмеем малко!
7.
Хахахаха
05.06.2023 10:44:07
5
13
Тоя пак е бил пиян.
6.
АБПФК
05.06.2023 10:25:06
4
8
Комундел гъз дава, власт не остава , каква теория на конспирацията ни представя другаря Р. П.!
Той не знае ли , че тези хора са били агенти под прикритие на американските служби, кой да ти каже?
5.
Главътъ
05.06.2023 10:06:06
6
15
Заради когото МВР придоби анекдота МВР- Маджо Вика Румен.
Шшшшшууу комунделееее. Какъвто и да е Геле, бил и барета и после БОПаджия, бил е част от държавния апарат и даже, после да е бил осъден, никога не е рсзследван за престъпления срещу деца. Да сравняваш покойния Геле с путлер-педофилкрадеца на деца с обвинение от международния съд е мерзко и гнусно. Но за чишкащ във фонтани и замесен в аферата Акрам(източването на 19 банки), като тебе, всичко е нормално.
Главъъъъ. Дори и по затворите, където не е най-достойната част от обществото, насилниците на деца са най-презрени. Великия путлеров император.
4.
4erveniq cirk
05.06.2023 09:55:53
0
1
Ubil go putin Kat sa bil pribral pak ubil

ZNa4i e jiv
3.
Светата Троица
05.06.2023 09:51:55
1
20
Трактора , Р.Петков и Галеви
2.
x
05.06.2023 09:21:16
0
6
Че и нагъл.....Радвай се,че си в България. В Една нормална държава в момента нямаше да си в това студио
1.
Пикаещият във фонтани
05.06.2023 09:17:17
18
35
Най-обвързания министър на МВР с организираната престъпност от началото на прехода като изключим шофьора на Мето. Отврат. Бойко ги изпратил, Кирил ги посрещнал, колко си жалък, точно колкото и кремълската пропаганда.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна Само четирима успяват да се спогаждат и изнасят концерти из страната Фънки, иди на лекар Фънки, иди на лекар Юлиан Константинов изригна заради ниската оценка, която Фънки даде на Зомбори  И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен От партията на Борисов дават сигнали, че по-скоро ще се ходи на поредни предсрочни избори Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Според Златимир Йочев Гонзо си станал честно шеф на БФС НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения От приходната агенция напомнят: ползваме данъчно облекчение за деца с подаване на годишна данъчна декларация до 30 април Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала “Много сладък Геро, много го обичам. Геро, целувки!”, поздрави го тя от екрана Тази фолкаджийка се счита за много умна Тази фолкаджийка се счита за много умна Няма как да се откажа от певческата си кариера, обяви Мария  Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Кой ще отстъпи за Тагарев, е загадката 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане Полицаите ще патрулират на пешеходни пътеки до средата на април, изтъкна началникът на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас Пламен Николов Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Все още офциално годината на основаването на България е 861-ва, изцепи се Росица Йовчева 
Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Вижте какво означава и как се прилага Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори