×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тя е красива, много богата, а скоро ще е разведена


08 Май 2023, Понеделник, 16:21 ч.
Автор: Флагман

Гигапопулярната актриса Демет Йоздемир и любимият й Огужан Коч слагат край на официалните си отношения само 7 месеца след като си казаха заветното „Да“

Актрисата Демет Йоздемир, чиято баба е от тук, слага край на романса си с Коч. Турска филмова мегаздвезда, чиято баба е от България, стяга шумен развод в южната ни съседка.

Гигапопулярната актриса Демет Йоздемир и любимият й Огужан Коч слагат край на официалните си отношения само 7 месеца след като си казаха заветното „Да“.

Още пред март т.г. се появи информация, че актрисата се е разделила с мъжа си и се е изнесла от семейното жилище, но тогава бившата танцьорка отрече да има драма между двамата.

„Твърденията за изневяра и насилие не са верни. Няма злоба, няма омраза, няма гняв между нас. На съм изненадана от тези твърдения. Очаквах, че нещо подобно ще се случи. Нищо от тях не отразява истината. Нищо подобно не се е случило. С Огужан решихме да прекратим брака си с взаимно уважение“, за пръв път коментира пред турските медии Демет.

Бабата на актрисата е живеела в България, но преди години решава да емигрира в Турция, пише България днес. „В моята къща винаги е присъствала музика. От страна на майка ми съм с български произход и мелодии от тази страна се чуваха в нашия дом“, разкрива преди време актрисата.

В турските медии я описват като най-малкото дете в семейството на български емигранти. Брат й се казва Волкан, а сестра й – Дерия. Родителите й се развеждат, когато е на 8 години, и майка й Айшен заедно с децата си се премества в Истанбул.


В категории: Лайфстайл


11
Коментара
От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
11
Коментара по темата
11.
Мими до 5
11.05.2023 06:47:14
0
3
Обърка ни с макетата! Они са най най, ниЙ сме най отзад!
10.
До номер 5
10.05.2023 20:27:13
1
4
Не знам от кое помашко село и дали си излизал извън селото си някога, но прочети малко откъде идват съвременните турци и кои са корените им, преди да плещиш небивалици по форумите.Турчин със сини очи и руса коса според тебе нормално ли е да има?Да си чувал нещо за девширме какво означава?Разбрал си ти кои са турци и кои не са ,помачор!
9.
Най важното.
10.05.2023 20:01:46
2
4
Статията е ултра...мега...гига скъпарска.
8.
Giga
10.05.2023 20:00:51
2
3
Гига ...и веднага разбрах кой е автора. Леле накъде отиваме....то бива бива ама не си на лаф на кафето.
7.
До 1
10.05.2023 17:26:59
7
11
Нашите жени са най-надутите пачи в света, а мозъка гладък кат' писта.
6.
Боги Бош
10.05.2023 17:10:35
3
6
Всеки,роден в България е Българин!
Турците,са Българи с турски корени!
5.
До 1
10.05.2023 10:30:00
5
28
Чиста туркиня си е, това че е от турски произход и е родена в България не я прави автоматично българка коренячка. В западна Европа има много родени турци и араби и това от поне две поколения, но не ги прави западно европейци с арийски корени. Остават си чисти турци с турски имена. Да определено е много красива, НО е много красива ТУРКИНЯ, а не много красива БЪЛГАРКА. Но ние българите много обичаме да си преписваме как сме най красивата на света, на великите разбирачи от всичко, най умните, най големите ебачи, най великите войни, най големите пиячи на маса абе все най най най най сме не на целия свят, даже най великите сме на цялата галактика.
4.
Боровил
10.05.2023 08:56:37
6
7
Ще я взема я
3.
Машалла!
09.05.2023 20:29:14
4
22
На много вече им текът лигите и чакат.
Кой ли ще е баджанака?
2.
Наблюдател
09.05.2023 07:06:56
4
19
Поправка: Да се чете най.
1.
Наблюдател
09.05.2023 07:04:06
9
53
Ами тя определено е с български корен. И е красива защото има български ген. Българките са тай красивите жени в света.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори