×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Азис: Не обичам да спя в едно легло с мъж, какво остава с жена!


23 Април 2023, Неделя, 18:30 ч.

Кралят на фолка е и против съвместното съжителство. Смята, че разваля взаимоотношенията

Азис се е снимал в легло и с жени, и с мъже, при това неведнъж през годините. Кралят на фолка обаче не би прекарал и една нощ нито до едните, нито до другите. „Не обичам да спя с мъже на един креват, какво остава с жена”, възкликна гласовитият изпълнител преди дни в „Шоуто на Николаос Цитиридис”. Този отговор Азис използва и при въпроса дали е спал с жена, за да има деца.

Първоначално обаче певецът не мислеше да се измъква с хитрост, като се възползва от формулировката на въпроса. Искаше да е честен в традиционното предизвикателство на Николаос – отговори на пикантен въпрос или хапвай гадост. В случая Азис трябваше да решава дали да яде не гнусни храни, както е обикновено, а сладки изкушения. Причината е, че певецът от години е отказал захарта. „Ако кажа, че съм спал с жена, ще хукнат всички жени и ще ме побъркат: „Искам и аз!”. Ако кажа – не, ще кажат: „Този лъже”, разсъждаваше Азис, а преди това попита дали маструбацията се брои.

Така и не се разбра дали е правил секс с жена, за да има деца. Не каза и дали е станал баща за втори път. Тъкмо тази тема вълнува вече повече от година почитателите му, след като самият Азис даде повод с кадър, за който позира с бебе. Певецът има пораснала дъщеря Рая от приятелката си Галя, но дали наистина е станал баща и на син, чудят се феновете му. Вероятно повечето от тях вече са сигурни в отговора, след като Азис по невнимание заяви в шоуто: „Моите деца”, когато заговори за възпитанието, което се стреми да даде. Певецът изтъкна, че в семейството му няма теми табу. Говорят открито за всичко, защото се стреми да подготвя децата си от малки за живота. „Смятам, че съм най-добрият баща”, каза той.

В шоуто певецът се появи за ръка с колегата си Антонио, който не пожела да остане. Азис пък не изясни отношенията си с чернокосия младеж, с когото напоследък често споделят кадри в социалните мрежи, за които позират гушнати и даже в момент, в който се целуват. Антонио доста често придружава Азис и по участия. Двамата изглеждат неразделни в последно време, така че въпросът до колко са си близки все повече вълнува феновете. Азис не каза категорично. Затова пък сподели какъв е идеала му за мъж. Твърди, че не харесва красавци. Този, когото би го впечатлил, трябва да е леко грозноват, с обратна захапка, с дебел врат и с дебели пръсти на ръцете. „Мъжът трябва да има лапи, а не ръце. Да е като мече, да те брани”, изясни Азис.

Той може и да споделя постеля с някого, но не и за цяла нощ. Не обича да спи на едно легло с други, без значение дали е жена или мъж. Кралят на фолка е и против съвместното съжителство. Смята, че разваля взаимоотношенията. Ако с половинката му живеят заедно, тя би станала част от интериора, може да се превърна в безинтересна в един момент и повече не го вълнува.

Ползва парфюми за по 25-30 лева

Азис не ползва скъпи парфюми, а съвсем обикновени, дори евтини, достъпни и за феновете му в която и да е дрогерия. Тъкмо в такива пазарувал и Кралят на фолка. Само в тях можел да открие парфюми с ухание на „прах за пране и сапун, на чисто”, каквото иска да се носи от него.

„Защото аз изглеждам достатъчно токсично – с тази брада, вежди, този цвят на кожата”, смее се Азис. Според него ако използва по-тежък, макар и луксозен, парфюм ще допринесе към визията, от която иска да се разграничи. „Точно, защото очакванията са да мириша на дубаец, се опитвам да мириша на нещо чистичко, семпло за баланс в природата”, споделя певецът.


В категории: Лайфстайл


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
Дедо
24.04.2023 13:22:15
0
0
Абе Газис,толкоз време вече и не можем да разберем ти лява пчела ли си или не си. То за вашия етнос това май си е нещо нормално,нали сте ромляни!
5.
Азис
24.04.2023 05:29:12
0
2
Аз пърдя най тихо от всички Випове,дори по тихо от Лорд Минджев
4.
Nikfit
23.04.2023 22:13:17
0
4
Фалшив мангал позьор и комплексар...сещайте се какво пропагандира от години...Емилита и там подобни извращения,но е Удобен,
"Не народ,а мърша"!
3.
SS
23.04.2023 21:21:10
0
4
ДО КЪДЕ ДОКАРАХМЕ МОРАЛА НА ОБЩЕСТВОТО .
ГОСПОД ГЛЕДА ...
2.
Аз знам
23.04.2023 20:56:49
0
3
Азис го вкарва в Антонио! Дуета имам предвид, не кожения микрофон!
1.
Ей това е новина
23.04.2023 18:46:29
0
6
Сега сме спокойни.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори