×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В Царево ГЕРБ и момчето Лапчев да не бързат с политическите уволнения


В Царево ГЕРБ и момчето Лапчев да не бързат с политическите уволнения
И младите дойдоха на откриването на скромната предизборна кампания на Петко Арнаудов за пореден мандат в Царево
09 Октомври 2011, Неделя, 14:02 ч.
Автор: Ивелина ДОНЧЕВА, Снимки Пресцентър ИК на П.Арнаудов

Петко Арнаудов тръгна към поредния си мандат със скромна церемония в петък вечерта

Петко Арнаудов официално стартира кампанията си за местните избори в петък вечерта. Пред стотици симпатизанти в салона на читалището в Царево бяха представени кандидатите за общински съветници от листата на БСП и кандидатите за кметове за Лозенец и Ахтопол.

„Мои опоненти в тази предизборна надпревара са не личностите, а безумните им обещания към вас. Те искат моята смяна, но стъпват на нашите постижения, базират предизборните си обещания и кампании на всичко, свършено от нас. Те вече си раздават длъжности, даже си позволяват политически уволнения”, каза Арнаудов в обръщението си към гражданите, дошли да изразят подкрепата си за него. Арнаудов спести имената на младоците от ГЕРБ около горския шеф Георги Лапчев, които опитват да покажат мускули, но всъщност нямат и грам представа какво означава местна власт и как се прилагат закони в полза на хората.

 
Пенсионерите изпращат своя дългогодишен управник, тук бедни хора няма, защото кметът близо десетилетие се е погрижил за всеки да има достойни старини
На свои срещи Лапчев опитвал да разяснява как ще управлява в бъдеще общината, но с общи фрази, от които си личало колко е зле с елементарни познания по работата на Общинския съвет и общинската администрация. „Има пет изречения в речника си и върти само тях, ако го попиташ нещо конкретно – хабер няма от управление“, разказват хората в Царево.

За мнозина от тях БСП и Петко Арнаудов са печелившият избор, защото настоящият кмет е доказал в годините, че е мъдър и можещ управник. Той изправи на крака общината и успя да запази целостта й. Сега общинският център е град със съд, прокуратура, нотариуси, адвокати, лекари, собствено пристанище, център за професионално обучение, предприятие за чистота и развиващ се частен бизнес.


Петко Арнаудов и кандидатите за общински съветници и кметове на населени места

Арнаудов представи амбициозна програма, която обещава да изпълни, ако бъде избран за нов мандат. Сред големите му проекти са изграждането на рибно пристанище, нова административна сграда на общината, съда и прокуратурата и поетапно изграждане на летателна площадка в зоната между Царево и Изгрев с амбицията да бъде превърната в летище за малки самолети.

На тези избори Арнаудов се явява като независим кандидат-кмет, издигнат от Инициативен комитет от млади хора и подкрепен от БСП.

 „Ние подкрепяме успешния кмет Арнаудов. Той не само създаде условия за строителство, хотелиерство и ресторантьорство и един социален пакет от услуги, невиждан в други общини, но и обедини хората около себе си. Подкрепяме го, за да има приемственост. За да се срещнат младостта и опита”, сподели председателят на ИК Марин Киров.


В категории: Царево


Флагман.БГ Грешки има във всеки протокол, хаос в РИК-овете Грешки има във всеки протокол, хаос в РИК-овете 10/06/2024, Понеделник 07:17 2
Флагман.БГ Междинни резултати при 12 % обработени протоколи Междинни резултати при 12 % обработени протоколи 10/06/2024, Понеделник 01:22 4
Флагман.БГ Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха 10/06/2024, Понеделник 01:07 6
56
Коментара по темата
56.
vhzespnih
05.11.2011 20:42:10
0
0
QEJPkK , [url=http://ltikfwlwkdtl.com/]ltikfwlwkdtl[/url], [link=http://ertetwmyzmfg.com/]ertetwmyzmfg[/link], http://ekewastbfkqh.com/
55.
zkgmdqjb
29.10.2011 19:29:31
0
0
Twpbox , [url=http://kbmbktgbtjgu.com/]kbmbktgbtjgu[/url], [link=http://thpgzavxvtjc.com/]thpgzavxvtjc[/link], http://yrcnsamnziyt.com/
54.
Един от жертвите на престъпниците от арнаудовата ш
29.10.2011 14:33:08
0
6
Реалист го е казал много точно!Имам още да добавя, но ще го направя, когато се потърси съдебна отговорност от криминалните престъпници арнаудов, мосинов, алексиев и останалите опасни бандити от общинарската банда.Ще заведа и дела, когато се убедя, че полицията също е сменена и не поддържа този вид бандитизъм.
53.
mfubsatux
28.10.2011 15:59:57
0
0
YRmC2U <a href="http://naxdxirsbyes.com/">naxdxirsbyes</a>
52.
Melissa
27.10.2011 23:44:25
0
0
AFAIC that's the best anwesr so far!
51.
Козар
24.10.2011 18:12:28
1
7
Къде сте бре мишки ?
50.
РЕАЛИСТ
22.10.2011 22:11:37
1
6
В община Царево за никакъв Бюджет не може да става дума.
Че той – бюджета, ако въобще може да има такъв, се формираше от продажбата на общински имоти, които за съжаление вече останаха на пръстите на едната ми ръка.
Това е и мотива на господинът Арнаудов да се сепне и да иска сега земята на бившето поделение в Царево, та да може да го подари на някой свой от новата партийна върхушка в общината или да възмезди някой социално слаб, но сигурен избирател.
Арнаудов прозря сега и една истина, че всички по сериозни инвеститори се оттеглиха от общината най – вече вследствие на упражнения им общински рекет.
Хора разберете, кметската върхушка няма интерес от спечелване на европроекти и от усвояване на евро пари, защото от там НЕ МОЖЕ ДА СЕ КРАДЕ. При европроектите всичко е на светло и е на открито.
Нещо повече, това се прозря и от Арнаудовата телевизия Скат, по която дават за община Средец, където бюджета им е 27 млн. лева и се попълва на 95 % от еврофондовете. Кажете ми с какво повече ни превъзхожда Община Средец ?
Сигурен съм, че във всички показатели и природни дадености община Царево превъзхожда община Средец. Явно управлението на общината ни е ГНИЛО, както и БРАВО на управлението на Община Средец.
Лошото е, че Арнаудовия екип упражнява този рекет не само към чуждите инвеститори, а и към местните такива, но това не се усеща от обикновенния човек в общината. Нещо повече, в кражбите си, Арнаудовия екип толкова се унесе, че започнаха да ги хващат на местопрестъплението /напр. верния д-р Джапунов/, който го чака присъда на 71 год. или пък кмета бракониер на Бродилово. Това ли е добрия Арнаудов екип ? Или незаменимия Стоян Йовнов, който от всичко разбира и всичко може, и на който трябва да му изнесът бюрото от общината вън на кафето на Живо Коняров, защото той има изкарани в работния си ден повече часове вън на кафето отколкото в кабинета си.
Нека „архитекта” Гочев да има доблестта и да каже колко пари му взеха общината за първия му строеж и защо сега не строи, като е толкова доволен от управлението на Арнаудов и от благопроятната инвеститорска среда, която му е създал кмета ? Защо остави толкова хора вън на улицата, под наем и сами да се спасяват без какъвто и да е изглед да получат собствен покрив над главата си, след като той им събори къщите ? Да каже каква общинска службичка му е обещана покрай помоща, която сега указва по изборите на другаря Петко Арнаудов, защото истината ще блесне и тогава негативите ще са по-големи.

Ами какво да каже стриптизьора Балабанов. Той май разбира само от разсъбличания и креватни техники. Той ли ще говори за политика в бъдещия местен парламент. Като го видят хората как ще си го представят ? С дрехи или само по шапка облечен ?

Ами какво да кажа за онзи пастора, дето е известен повече като Петко левия завой или Петко меката китка. Той заедно със стриптизьора може да организират само някой ГЕЙ ПАРАД и как ще гледат на тях хората от общината. Прав е Станишко да Ви се сърди, да знаете.

Нека на тези въпроси да отговори и вярното куче на БСП-то Румен Царя и да каже какво направи и с какво допринесе Петко Арнаудов, за да му облагоприятства бизнеса, който днес е абсолютно баталясъл.

Арнаудов толкова се унесе в обещанията си, че започна да обещава автогари, пътища, летища и пр., само че май пропусна да каже, че те не стават без пари, защото общинската хазна е абсолютно ПРАЗНА. Пропусна в програмата си да обещае само, че е подсигурил слънцето да свети само в община Царево, или да ни прави ракетна площадка, за да сме БАЙКУНУР 2.
Ами защо, като се изправи на събранието в Царево четеше и сричаше пред аудиторията си като първолак ? Защо след прочитането на проповедта си в читалището, на което 90 % от присъствуващите бях докарани насила и под конвой /напр. общинските служители/, вкл. и тези от селата, той отговори с радост и откровение на толкова много въпроси, които публиката успя да му зададе ?

Ето на тези въпроси ЧИТАТЕЛЮ СКЪП, като получиш отговорите направи правилния свой избор и гласувай за правилния кандидат и за правилната общинска листа.

Ако все пак мислиш, че това е зависимия отвсякъде Петко Арнаудов и екипа му от червени стриптизьори и порно специалисти, то значи, че ти не виждаш по далеч от носа си и заслужаваш да играеш пасивната роля в собствения им порно филм.
49.
Козар
18.10.2011 14:32:32
2
3
Нямам нищо общо нито с ГЕРБ нито с Лапчев. Просто съм един изключително гневен гражданин на тази община! И ще предпочета да избера по-малкото зло!
48.
овенът
18.10.2011 13:58:00
1
4
ех, козарче и разпитайте малко бизнеса да ви каже, че сезонът въобще не беше лош, за тези които могат да работят
47.
овенът
18.10.2011 13:55:03
1
3
ех, козарче и по тв европа добре стои момчето, но научете го да диша правилно, че си губи мисълта
46.
овенът
18.10.2011 13:51:57
1
2
ех, козарче, снимките пред учебния център на кандидат-кмета и евродепутата са много хубави и управителката стои добре вътре, браво
45.
Aj
15.10.2011 14:41:22
2
4
Хайде да идва 23 и да се махат че да мирясат хората
44.
theOZ.org
15.10.2011 10:18:29
0
0
Иван ПП ОЗ - Царево

Остават има няма 7 дни, подпалете урните.
43.
Козар
15.10.2011 09:32:43
1
2
Поне са без адресна регистрация което означава че лесно може да се изметът ! а тези от мандрата са с постоянна регистрация ! а до колкото се разбра от последните събитя в държавата не същестува законова мярка за ИЗСЕЛВАНЕ !!! Това означава че ще си имаме ВЕЧНО РАЗРАСТВАЩО СЕ ГЕТО !
42.
Ганю
15.10.2011 00:22:22
2
5
Ами то, че по време на Бай Петко се напълни с паплач мандрата е така, но и сега Ангелчо доста ги навъжда, без адресна регистрация работа в дърводобива не им се дава :)
41.
Босилковец
14.10.2011 21:13:54
3
7
Чаках и се надявах , някой от ИК Арнаудов да коментира заглавието на авторката от Бесове " Момчето от Герб да не бърза с политическите уволнения.Бях вбесен от наименованието на статията и си помислих ,че авторката е една от платените журналистки отразяващи чудесата на света сътворени нашия вожд и учител- сегашния кмет.Но явно виждам симпатията към Лапчев , нарича го с нежните думи МОМЧЕ, КАКВО ДРУГО МОЖЕ ДА ЖЕЛАЕ ЕДНА ЖЕНА.И най важното тя отговаря на най деликатния въпрос на вечната дилема: какво следва след политичеси назначения?- и сама си отговаря ....Политически уволнения.Трябва да и благодарим и за публикацията на втората снимка в публикувания материал ((Пенсионери идпращат П Арнаудов. Много е права ,те за последно го виждат за кмет и още " тук бедни хора няма," да така е , но се касае за присъстващитеп в читалището на предизбората среща .Беднотията е извън тази зала. Защото там присътствахаха, освен пенсионерите дошли да си вземат последно довиждане с него , но и всички нагаждачи -събули гащите си , надупени и носейки по една кофа грес.Искрено благодаря на авторката на материала.
40.
Козар
13.10.2011 22:55:41
1
8
Той и Митето Николов не можеше да управлява ама виж сега на какво заприлича Бургас и то само за 4 години !
39.
Козар
13.10.2011 22:54:01
0
2
По-добре по-малкото зло ! ! ! :)
38.
jysdjs
13.10.2011 22:53:11
9
3
по добре той, от колкото лапчев.той не знае как се управлява.
37.
Козар
13.10.2011 22:38:21
1
5
И КАКВО КАЗА СТЕФАН ДАНАИЛОВ ? СРАМ МЕ Е ТОВА, СРАМ МЕ Е ОНОВА, НЕ ИСКАМ ТОВА, НЕ ИСКАМ ОНОВА, СРАМ ЛИ БЕ КУМУНИСТИЧЕСКО КОПЕЛЕ ТАКОВА АМИ ЧЕ ВИЕ НИ ДОКАРАХТЕ ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ С ПОСЛЕДНИТЕ СИ ДВА МАНАДАТА НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И ИЗМЕКЯРЧЕТА КАТО ЦАРЕВСКИЯ КМЕТ КЪДЕТО ИМ ПРАЩАШЕ ПАРИЧКИ ДА ХРАНИ ПАРТИНАТА КАСА !!! ИЗБЕРЕТЕ ГО ПЕТКО ТОЙ ЗАСЛУЖАВА ! ИМА ЕДНА МНОГО ХУБАВА ПРИКАЗКА.... НАРОДА СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ !
36.
Козар
13.10.2011 22:27:57
1
8
АКО БЕШЕ МАЛКО УМЕН ТОЗ ИЗМЕКЯР ! ЩЕШЕ ДА РАЗРАБОТИ ЕВРОПРОЕКТИ И ДА ИМА РАБОТА ЗА ХОРАТА ЗА 20 ГОДИНИ НА ПРЕД И АКО ИМАШЕ МАЛКО МОЗЪК В КУХАТА СИ ГЛАВА МОЖЕШЕ ЦАРЕВО ДА НАБРОЯВА НЕ 4000 А ПОНЕ 10000 И НЯМАШЕ ДА ИМА НУЖДА ДА ПОДПЛАТЯВА ВОТА СИ С ЦИГАНИТЕ А ЖИТЕЛИТЕ НА ЦАРЕВО ДОВОЛНИ ЧЕ ИМ Е ОСИГУРИЛ РАБОТА ЩЕШЕ ДА СИ ГО ПРЕИЗБЕРАТ ! АМА ТОЙ ГЪЗНАТА МУ ХАЛКА ОТВОРЕНА КАТО КЛАДЕНЕЦ... !!! ЗАВРЕТЕ СЕ НЯКЪДЕ И СИ МЪЛЧЕТЕ И СЕ МОЛЕТЕ ДА НЕ СТАНЕ КМЕТ ПАК ЗАЩОТО ГРАДА ЩЕ СЕ СТОПИ И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ СЛЕД 4 ГОДИНИ ЩЕ ИМА 1 КМЕТ АРАНАУДОВ 10 ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ ТЯХ 2 БЪЛГАРИ - ДЕЧО И ВАНЯ ОСТАНАЛИТЕ ЦИГАНИ И 3-МА ОПОЗИЦИЯ ! ! ! ДА ВИ Е ЧЕСТИТ НОВИЯ КМЕТ ХАЛАЛ ДА ВИ Е !
35.
Козар
13.10.2011 22:15:02
2
5
ЧЕТЕ ТЕ КОМЕНТАРИТЕ МИ ! ! ! МОЛЕТЕ СЕ ДА НЕ ГО ИЗБЕРАТ ОТНОВО ЧЕ ЖАЛНА ВИ МАЙКА ! ! ! ЩЕ ПИТАТЕ ДЕ СЕРЪТ ГЛАДНИТЕ И ЩЕ СИ КУПУВАТЕ ПО 40 СТИНКИ КАФЕ ОТ КАФЕ МАШИНИТЕ.
34.
Козар
13.10.2011 22:12:49
1
5
ГЛАВАТА ТИ ПРОСТА !!! ТОВА Е ФАКТ !!! ИЛИ НЕ СИ ЖИВЯЛ ТУКА БЛИЗКИТЕ 7-10 ГОДИНИ ИЛИ СИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КУХА СЕЛСКА ПРЪЧКА ! НИЩО НЕ МОЖЕТЕ ДА КАЖЕТЕ ЗАЩОТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБОРИ В ТОВА КОЕТО КАЗАХ ! ! !
33.
ojfdhqqu
13.10.2011 22:11:51
2
3
на 23 ще разберете козар,кой греши.
32.
CAREVO
13.10.2011 22:06:14
4
1
фактите говорят,ЗА АРНАУДОВ
31.
Козар
13.10.2011 19:37:29
1
3
:) Аз говоря с ФАКТИ !!! НЕКА НЯКОЙ ДА МЕ УБОРИ !!! МНОГО ИСКАМ ДА ИЗЛЕЗЕ НЯКОЙ И ДА МИ ДОКАЖЕ ЧЕ ГРЕША !!!

СМЕШНИ И ДОСАДНИ СТЕ ВИЕ КОИТО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ НЕЩАТА СА ПРОСТИ ! ДА ПРОСТИ СА КАТО ВАС И КМЕТА !
30.
okjvpiajvjaa
13.10.2011 18:08:23
4
2
в герб са всичките козари,като тебе.ставате смешни и досадни
29.
Козар
13.10.2011 14:45:25
0
2
1996 имаше 5-10 бараки а от как петко е кмет има около 600 цигани там ! ! !
28.
комшулар
13.10.2011 11:33:33
1
6
Проектите са 102 000 000 000 000 бр.
за 9999999999999999999999 миларда лева , подадени , но присвоени.Комшулар , а кой даде остъпени права в квартал мандрата,кой го наименува така, а раздадените кебапчета са тройно повече от усвоените пари.
27.
съсед
13.10.2011 09:12:03
6
1
102 000 000 проекти ! Подадени и одобрени !

Циганите в мандрата за заселени 1996 2000г.
26.
Козар
12.10.2011 21:18:39
0
9
за 10 години няма един ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТ ! ! ! СЛАВА ТЕБЕ СЛАВНИ МИ КМЕТЕ ! СПРИ С ТЕЗИ МАКЕТЧЕТА ! ! ! ! НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ПЪНЕШ ! ! ! АКО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ЩЕ ИМА ЗАТЪВАНЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ!!! ОБЩИНАТА Е С КРЕДИТ КОЙТО НИЕ ТРЯБВА ДА ВРЪЩАМЕ А НЕ ПЕТКО ! ДОЙТЕ ЛИ НА ВЛАСТ ЩЕ ИМА ОЩЕ КРЕДИТИ ! ЗАЩОТО ОБЩИНАТА НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ПЕЧЕЛИ ПОНЕЖЕ ПРОДАДЕ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ОБЩИНСКИТЕ ИМОТИ ! БЪЛГАРИЯ 3 ПЪТИ Е ФАЛИРАНА ОТ БИВШЕТО БКП В ЛИЦЕТО НА ТОДОР ЖИВКОВ ЧРЕЗ ТЕГЛЕНЕ НА КРЕДИТИ ! ! ! СЪЩОТО ЩЕ СЕ ПОВТОРИ И ТУКА ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЯМА ОТ КЪДЕ ! И ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ ТОЗИ ДА НИ ЗАМАЗВА ОЧИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ТОЧНО ПО ТОЗИ НАЧИН ! ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА ИЗХРАНВА ЕЛЕТОРАТА ОТ МАНДРАТА КОЙТО ТОЙ САМ ДОКАРА !
25.
Mnenie
12.10.2011 11:07:11
0
6
Neka po dobriq pobedi ..;) Zakrivam zasedanieto :D
24.
съсед
12.10.2011 08:17:26
8
2
часър е 8:44...
Виж колко изписва...към 6 и нещо.
Мане-мане , голяма опозиция в Царево , 3 секретарки и няколко помощника от софия .
23.
8:42
12.10.2011 08:16:11
8
2
Часът тук не излиза винаги коректен .
Много сте слабоумни щом се хващате за това , кой кога писал .
Други аргументи нямате ли ?
Друго освен клевети и фотографи ?
Къде отиде умният ви кандидат Лапчев ?
Да знаете , че Людмил Николов е човекът алтернатива , а не вие !!!
22.
хувевияяияе
11.10.2011 23:34:36
9
1
АРНАУДОВ ОПРАВИ ОБЩИНАТА,ВИЕ ГО ПЛЮЕТЕ И НАРЕЖДАТЕ.
21.
Козар
11.10.2011 21:34:17
0
7
Кво ??? Летище.... ? ? ? Космодрум за тебе и да те няма в космоса !!!
20.
До съсед
11.10.2011 08:53:15
2
8
Ще започна само с часа , в който сте го писали този коментар : 05:46 сутринта . Мн се извинявам , но имам следния въпрос : Това ранно ставане дали не е поредено от някакъв стрес , някакво притеснение? Но нека да видим какво ще се случи , защото дните до изборите са броени , а и като гледам вашите също.
19.
Съсед
11.10.2011 07:46:15
6
4
Безсилни сте . Напоследък опозицията в Царево пак заслабна , хората го виждат и се обръшат , почти никой няма да гласува за герб . И кои сте вие , че ще учите лапчев да управлява и да си стъпи на краката . Много ли сте велики .
Напоследък само обиждате , само следите изявите на Арнаудов , пращате фотографи и т.н. Само че ПР-те ви , които не са местни ви съсипват чисто стратегически . На 23 ще бъдете изненадани как ще ви олекне под краката .
Арнаудов показа добра програма . Държавническа , шото тя е програма не за 4 а за 10 годишен период .
И ако перефразирам Мартин Лутър Кинг , ще ви кажа " Имам една мечта , и тя е БСП и Арнаудов да управляват със СДС и В.Николов" . Убеден съм , че това скоро ще се случи . Знам , че те не могат да постигнат политческо единомислие , но когато гласът народен ги вкара заедно в местния парламент , съм убеден , че ще проявят разум и ще работят за хората . Писна ми да ми внушават колко са велики ГЕРБ , и че СДС нямали шанс в Царево , да бе да .
18.
seirdjia
10.10.2011 23:21:14
8
2
много ви се иска власт,леле,леле. ако това са младите хора в царево жална му маика на града . те нямат трудови навици камо ли цял град да управляват. жалки човечета,ако не беше Арнаудов града могеше и да го няма на картата. МИСЛЕТЕ
17.
ЕДИН
10.10.2011 19:55:57
1
9
Десет години МУ стигат на П.Арнаудов.Стига лъжи Петко.Не ми е ясно,с какво ги вързваш тези млади хора покрай тебе.Кажи им защо Пречиствателната станция в Царево няма Акт 16.Кажи им колко взе от сделката с Къмпинг Корал.Кажи им истината за КРАШ.Кажи им колко декара общински земи подари ,Кажи им за общинските земи в Работническо дело. И още , и още.Ако им разкажеш за кражбите и присвояванията сигурно само глупаци и ласкатели биха останали около тебе .Колкото до това което е изградено в Царево ,то е изградено с общински средства, а не с твои, затова не си го присвоявай.На теб ти се плаща не малка заплата за да работиш.
Но вече е време да си припомниш какъв беше ти преди 10 години.Ти даже и пет изречения не можеше да кажеш.Люпеше слънчоглед и никой не те искаше на работа защото за нищо не ставаш.Време е да спрем щуротиите ти и грандоманията ти.
Колкото до момчето Лапчев,ще му помогнем да си стъпи на краката,ще му покажем как се управлява ,пък надявам се той по бързо от теб да схване че с лъжи не става.
16.
ЕДИН
10.10.2011 19:33:29
0
6
Време е П.Арнаудов ДА СИ ХОДИ!!!
15.
Босилковец
10.10.2011 16:18:38
2
12
Слушах речта на петко арн. Отчайваша. Пак ще строи съд , прокуратура, ами ,че той ги строи вече 10 години и нищо. Как забрави пътя Бродилово - Ахтопол.Та там има вече магистрала , по която бягат за да се спасят от тричене бродиловските кучета.Рибно пристанище , дано, но явно съвестта го гризе, като превърна царевското пристанище в концалагер.Рибарите втори път няма как да ги излъже.А за летище - такова животно няма, как и кой му я сложи тази дума...Местните хора вече нямат хляб да ядат , само до летище е им.И с какви пари ще се строят тези неща , не казва. Всичко което имаше общината като собственост , вече е е продадено, остана може би музея. Пак бил за развитието на младите. Но кои млади?
Къде са неговите деца.?Къде живеят децата на Д. Градев, на В. Атанасова- водачи в листите.Защо не са в Царево , и да си живеят един прекрасен живот. Някой вярва ли на тези приказки?Голи и голи обещания. Та той управлява града вече 10 години и ако можеше да направи това , отдавна да го е направил.Стига лъжи.
14.
Босилковец
10.10.2011 16:18:38
0
7
Слушах речта на петко арн. Отчайваша. Пак ще строи съд , прокуратура, ами ,че той ги строи вече 10 години и нищо. Как забрави пътя Бродилово - Ахтопол.Та там има вече магистрала , по която бягат за да се спасят от тричене бродиловските кучета.Рибно пристанище , дано, но явно съвестта го гризе, като превърна царевското пристанище в концалагер.Рибарите втори път няма как да ги излъже.А за летище - такова животно няма, как и кой му я сложи тази дума...Местните хора вече нямат хляб да ядат , само до летище е им.И с какви пари ще се строят тези неща , не казва. Всичко което имаше общината като собственост , вече е е продадено, остана може би музея. Пак бил за развитието на младите. Но кои млади?
Къде са неговите деца.?Къде живеят децата на Д. Градев, на В. Атанасова- водачи в листите.Защо не са в Царево , и да си живеят един прекрасен живот. Някой вярва ли на тези приказки?Голи и голи обещания. Та той управлява града вече 10 години и ако можеше да направи това , отдавна да го е направил.Стига лъжи.
13.
seirdjia
10.10.2011 15:31:53
6
1
като ви дава боико пари да раздавате и си мислите че изборите са ви в кърпа вързани. ще почакате малко. първо си избършете сополите и жълтото около остата
12.
putko arnaudov
10.10.2011 12:51:58
1
10
какво пък толкова не ви харесвам, не мога да разбера...ще направя бетон и ще залея с него морето, ще пусна самолети да летят в небето и да им направя летище в изгрев, дето има само върхове на планината....и какво не харесвате площада в центъра, я вижте колко хубаво се пълни с вода ....можете да плувате в нея и да палувате....
11.
местен
10.10.2011 08:48:32
1
9
"Талафона"-Арнаудов е с най "богатия речник" в искаказа си,а хората около него са доказани лижикурници и послушници без доказан опит в общиствения живот на община Царево .Петко вече е загубена кауза с доказани криминални деяния в изгода и само на личен интерес. Отивай си Петко и Бог неще да ти прости !
10.
nezavisim
09.10.2011 23:49:07
10
1
не няма да се оправи, по зле ще става ако не е арнаудов кмет.
9.
ех
09.10.2011 22:21:55
2
13
стига ти толкоз Петко,иди си за да се оправи Общината и Ахтопол
8.
МЕСТЕН
09.10.2011 19:03:27
11
4
ЗА АРНАУДОВ КМЕТ НА ЦАРЕВО.ИСТИНСКИЯ КМЕТ.
7.
Акула
09.10.2011 17:01:09
11
7
Абе посерковци гербажийски, що не си гледате Шарана Лапчев дето за нищо не става. На бай Петко и други работи ще му правите като свършат изборите,а пък Лапни Шаранчето ви първо ще се нареди да си получи обещаната хапка от Арнаудов,всичките сте прецакани,неразбрахте ли?????
6.
Роро
09.10.2011 16:47:13
1
11
А кандидат-съветници от БСП по прашки направиха ли предизборно шоу за бай Петко?
5.
местен патриот
09.10.2011 16:36:04
2
9
Арнаудов достатъчно показа какво може - окраде общината, раздаде на приятелския си кръг каквото може и сега е време да се скрие и да се радва на това,което има и е постигнал. НЕ знам на кого речника е беден,но ми се струва, че този на Арнаудов е доста оскъден и посредствен.
4.
Обединител
09.10.2011 15:10:35
3
13
Така ги е обединил хората около себе си, че вече не улицата, ами квартал Василико трябва да се прекръсти на квартал КРАДЛИВКО.
А в общината трябва да има не политически уволнения, а политически тайфун и да измете тая крадлива пасмина, дето не оставя предприемчивите и трудолюбиви хора да просперират с труда си. ВСЕКИ ДРУГ, НО НЕ И ПЕТКО!!!
3.
Арнауд
09.10.2011 15:00:44
3
14
А стриптийз имаше ли
2.
Арнауд
09.10.2011 15:00:26
3
14
А стриптийз имаше ли
1.
НЕКАДЪРНИК
09.10.2011 14:52:19
2
13
Браво,бай Петко,толкова си скромен,че ми се плаче за теб!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще има ли правителство след вота? Малките партии в парламента улесняват Бойко Борисов Ще има ли правителство след вота? Малките партии в парламента улесняват Бойко Борисов Колкото повече са политическите формации в Народното събрание, толкова по-вероятно е да подкрепят кабинета, каза доц. Стойчо Стойчев При 70 % обработени протоколи в Бургас: Кои са шампионите по преференции При 70 % обработени протоколи в Бургас: Кои са шампионите по преференции Димитър Найденов до този момент е 1413 гласа, Любен Дилов – 1260, Галя Василева – 758, Тодор Байчев – 673, Борис Аладжов – 962 Скандал в Кърджали! Общински служител обикалял секциите в ОУ "Пейо Яворов", помагал на хората да гласуват Скандал в Кърджали! Общински служител обикалял секциите в ОУ "Пейо Яворов", помагал на хората да гласуват Председателите на комисиите в училището казаха, че не е в списъците и не го познават "Величие" показа, че оттук нататък нищо няма да е същото "Величие" показа, че оттук нататък нищо няма да е същото Сега ПП Величие за има-няма 2 месеца, при пълна медийна тъмнина, влиза в парламента и още от първия момент ГЕРБ с 10 % преднина в Бургаско при 65 % обработени протоколи ГЕРБ с 10 % преднина в Бургаско при 65 % обработени протоколи Все още не са въведени данните от Айтос, Сунгурларе, Руен, Карнобат, Средец и Несебър 23,39 процента за ГЕРБ-СДС при 36,73 на сто обработени протоколи от ЦИК, „Величие“ прескача бариерата 23,39 процента за ГЕРБ-СДС при 36,73 на сто обработени протоколи от ЦИК, „Величие“ прескача бариерата Опцията „Не подкрепям никого” в бюлетината за национален парламент са избрали 20 109 души от отишлите до урните Грешки има във всеки протокол, хаос в РИК-овете Грешки има във всеки протокол, хаос в РИК-овете Причината - двойният вот, който е затруднил членовете на секционните избирателни комисии Безсънна нощ в Арена Бургас, много грешки допуснати в изборните протоколи Безсънна нощ в Арена Бургас, много грешки допуснати в изборните протоколи Всички хора, които бяха извозени до залата и настанени благодарени на организацията с Община Бургас и РИК, каза Фани Семерджиева Ракът ще се влюби, а Овенът да обуздае апетита си Ракът ще се влюби, а Овенът да обуздае апетита си Хороскоп за деня – 10 юни 2024, понеделник  Междинни резултати при 12 % обработени протоколи Междинни резултати при 12 % обработени протоколи Изненадващо висок резултат за „Величие“ от градските секции в Бургас – близо 7 %
Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС Удар за Олаф Шолц: Десницата печели евровота и в Германия Удар за Олаф Шолц: Десницата печели евровота и в Германия Крайнодясната Алтернатива за Германия (AfD) e втора политическа сила Колосална победа на евровота за крайнодясната партия "Национално обединение" във Франция Колосална победа на евровота за крайнодясната партия "Национално обединение" във Франция Резултатът е двойно по-голям от броя на гласовете, спечелени от центристката партия Renew на президента Еманюел Макрон (15,2%) Ето как броят бюлетините на живо Ето как броят бюлетините на живо През специална платформа всеки може да проследи процеса в секционните избирателни комисии
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори